|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4141 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część V
Cytat:
Cytat:
,nie wiem jak to będzie .Ooo to mądrze w tej książce piszą. Może coś w tym jest . . . ? Haniu czy mi się wydaje,czy Ty pisałaś ,że z Dorotką masz wózek Graco?? Jeśli tak to czy to jest taki : http://allegro.pl/leo-wozek-symbio-g...168976983.html ??
|
|
#4142 | |
|
Wtajemniczenie
|
fajowy taki duży
Cytat:
a z tymi zębami w parapet to nam też ta przeprowadzka dała po portfelu że hej wszystko takie drogie ale co zrobić jeszcze nam kilku rzeczy brakuje a tu trzeba za łóżeczkiem i wózkiem się rozglądać super że dobrze się już czujesz |
|
|
|
|
#4143 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() My też jesteśmy w trakcie remontu i myślę, że pod koniec przyszłego tyg się będziemy już przewozić. Na początku to będzie wesoło, bo mało tego, że bez firanek, my tak gdzieś do końca marca będziemy mieszkać bez drzwi wewnętrznych nie powinno to być problemem w przypadku pokoi, ale w łazience i wc drzwi też nie będzie ![]() wyrzucaliśmy stare, metalowe furtyny i niestety na nowe ościeżnice+drzwi czeka się ok 3 tyg ![]() mebli też w sumie prawie nie mamy, kanapa narożna też będzie pod koniec marca , bo już zamówiliśmy, także nadchodzą ciekawe czasy ale nareszcie na swoim
|
|
|
|
|
#4144 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4145 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ad.2 Dzięki, chętnie wypiję Cytat:
![]() Po dwóch miesiącach kupiłam najtańsze firanki z ikei (16 zł za dwie sztuki) i tak są do dziś, mam zamiar je zmienic ale jakoś nigdy nie ma środków. Rolet nie ma do dziś, wiec jak się pali światło to wszystko widać Podobnie jak te krzesła z których jedno widać- dostaliśmy je od znajomego, nie cierpię ich, ciągle oparcia odpadają, ale na nowe na razie brak |
||
|
|
|
#4146 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
||
|
|
|
#4147 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
My dla naszego malucha nie mamy nic prócz ciuszków Ale postanowiliśmy,że od kwietnia zaczynamy szukać promocji . Bo to już nie są żarty , mając termin na początek lipca muszę być przygotowana na poród nawet na początku czerwca. Inaczej w razie wcześniejszego porodu będzie nerwówka. Cytat:
Dziewczyny znalazłam wózek z przekładaną rączką i z normalnym siedziskiem (tzn rozkładanym, a nie tym kubełkowym)- czyli coś dla mnie : http://www.bobowozki.com.pl/product_...d=1594&<osCsid> (na allegro bez bazy i fotelika kosztuje 1300 zł ) jedyne co to przerażają mnie te małe kółka A jakby któraś miała trojaczki : http://www.bobowozki.com.pl/product_...d=1405&<osCsid> dł. wózka 169,5 cm
|
|
#4148 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ten dla trojaczków wygląda jak pociąg |
|
|
|
|
#4149 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a chcemy się wprowadzić jak najszybciej,bo i tak w marcu musimy już zapłacić czynsz za nowe mieszkanie i za wynajem za pół miesiąca za to obecne ![]() do końca marca jakoś przeżyjemy
|
|
|
|
|
#4150 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4151 |
|
Zakorzenienie
|
farbuje włosy
![]() ![]() ![]() głęboki mahoń ta farbą w piance ale wydajna![]() drugą bede miała na zapas ![]() 3majcie kciuki by wyszła, na opakowaniu jest ze na ciemnym brązie bedzie ładny kolorek. Wiec na to licze ![]() tz znowu mi czekolady przyniosl
|
#4152 |
|
Raczkowanie
|
Moim wózkowym marzeniem jest Inglesina Classica, śniłam o niej już przy pierwszym dziecku. No ale niestety, wówczas był niedostępny w Polsce. Teraz mam nadzieję go zakupić. Fajne okazje mozna upolować na allegro (uzywane)
|
|
|
|
#4153 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tv kupiliśmy chyba po 2 czy 3 miesiącach a w dużym dopiero po 2 latach tak na prawdę meble stanęły Cytat:
Uciekam |
||
|
|
|
#4154 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4155 |
|
Zakorzenienie
|
Będzie dziś na kolację spaghetti
|
#4156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4157 |
|
Zakorzenienie
|
Tz powiedział że mogla bym juz taka kluska na twarzy zostać
|
#4158 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki. Jak tam u was z wyprawkami? Bo my się trochę pospieszyliśmy i już mamy wszystko. Może któraś z was też się pośpieszyła?
ale przynajmniej już mam to z głowy, teraz mi zostało pomyśleć gdzie w maju wyruszyć na urlop a co ile macie wizyty? Mi już lekarz kazał przychodzić co 3 tyg, a chodziłam co 4, i zapowiedział że za nie długo co 2, więc co wizyta stówka nie moja :/ dzidzia kopie aż brzucho podskakuje. To znak że trzeba smażyć naleśniki
|
|
|
|
#4159 |
|
Wtajemniczenie
|
ciastek i jak włosy?
![]() myślę nad tą huśtawką bo można z niej zrobić i huśtawkę (moje znajome bardzo chwalą) i bujaczek do 18kg. Mąż powiedział że bez problemu przerobi na prąd jakby co... http://allegro.pl/fisher-price-husta...172619456.html |
|
|
|
#4160 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
No nie dziwie się, że chcecie jak najszybciej.Płacić czynsz za nowe M i za wynajem obecnego to duże koszty.Cytat:
![]() Cytat:
![]() No właśnie- te małe kółka ![]() Cytat:
i to też tylko troszke. Narazie kase pchamy w mieszkanie
|
|
#4161 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wizyty mam co 4 tygodnie |
|
|
|
|
#4162 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na spacerówkę nałożony jest fotelik i na to budka. Kiepsko widać, ale nie mam teraz lepszego zdjęcia... Edytowane przez hanjah Czas edycji: 2012-03-09 o 16:33 |
|
|
|
|
#4163 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie Ide Suszyc
zobaczymy
|
#4164 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() wizyty jak narazie mam co 4 tygodnie koniecznie pochwal się jak wyszło ![]() ---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ---------- ależ jestem happy ![]() małż mój dzwonił przed chwilą i nasza kanapa narożna ponoć jest już do odbioru nie będziemy musieli spać na materacu ![]() ufff...kamień z serca normalnie ![]() żeby tylko ekipa się wyrobiła ze wszystkim do jutra i będzie git
|
|
|
|
|
#4165 |
|
Zakorzenienie
|
Zjadłam te naleśniki i dalej jestem głodna
Z imprezy zostało tylko ciasto, ale wolałabym coś konkretnego zjeść... chyba jakieś tosty strzelę. Mam ochotę na rybkę jakąś, ale pogoda taka że mi się z dzieckiem nie chce nosa z domu ruszać
|
|
|
|
#4166 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Co tak kiepsko Wam idzie pisanie? ![]() Dostałam od mamuśki 2 staniki, jeden C75 i jest taki ledwo ledwo, bo mi sutki z niego wychodzą a drugi B36 i jest rewelacyjny
|
|
|
|
#4167 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Niestety sama musisz zdecydować, czy lecieć, czy nie. Czy masz na tyle siły? Cholera chciałąm nadrobić, ale nie dam rady. Z nosa mi cieknie, jak jasna cholera. No i z córką trzeba posiedzieć. |
|||
|
|
|
#4168 |
|
Zakorzenienie
|
No już mam. i powiem tak
włosy super miękkie ale w domu wygladaja dalej ciemne. w sumie nie liczyłam że rozjasnia się bo to nie ta z Loreal ale wygladaja przy oknie tak jak by były z odcieniem. więc jutro w słońcu zrobie zdjęcie i Pokaze bo dziś to bez sensu bo nic nie będzie widac. powiem wam że następnym razem kupię ta Loreal co rozjasni też coś w tym stylu. a ta swoją co mam w zapasie to zrobie jeszcze potem wtedy będzie widac w każdym razie nie będą takie wyplowiale tylko z ładnym odcieniem
|
#4169 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Alexandraaa88 gratuluję chłopca
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Miło Cię widzieć ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Jest różnica O jaki ładny i duży Cytat:
A wizyty mam co 2 tygodnie, teraz będę miała dłuższą przerwę, bo gin jest na urlopieNie zacytowało mi połowy Ciastek a może skróciła Ci się od tych nerwów? |
|||||||
|
|
|
#4170 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() wow az mi slinka poszla zazdroszcze, ze mozesz jesc takie rzeczy na noc ja przez ta moja wage teraz niemoge![]() Cytat:
a na reszte nie umiem sie jeszcze zdecydowac
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:42.

,nie wiem jak to będzie

jeszcze nam kilku rzeczy brakuje a tu trzeba za łóżeczkiem i wózkiem się rozglądać
polać jej!
U mnie właśnie połowa 25t, mam nadzieję na wypakowanie w czerwcu ale to jeszcze się okaże co bejbik zadecyduje

Z imprezy zostało tylko ciasto, ale wolałabym coś konkretnego zjeść... chyba jakieś tosty strzelę. Mam ochotę na rybkę jakąś, ale pogoda taka że mi się z dzieckiem nie chce nosa z domu ruszać