|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4111 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część V
Cytat:
JEJKA ALE BRZUCHOLEK!!!SUPER |
|
|
|
|
#4112 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A wiadomo kto mieszka w środku?Jak ja bym chciała byc teraz w połowie 25 tygodnia
|
|
|
|
|
#4113 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
TŻ sie burzyl, bo uznaje takie paluszki za śrut... ale mi smakują ![]() tutaj z bolącym zebem przyjmuja w ten sam dzien albo na nastepny, takze nie boje sie, ze bede czekac, bol nie jest jakis straszny, mam jakby troche opuchniete dziąsła na około tego żeba, nie leciała mi z niego ropa chociaz nie pierwszy raz juz zdarza sie ten ból, no i mam wrazenie, ze mam powiekszony migdał po stronie tego zeba moze choruje od środka? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ciocie Cię pozdrawiają! rośnij zdrowo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#4114 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4115 |
|
Raczkowanie
|
Musze uciekać
Do wieczorka kochane |
|
|
|
#4116 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4117 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mój mąż pracuje w Straży Granicznej ![]() Ale masz duży brzuszek
|
|
#4118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A stary nie jest, mamy go max 2 lataDziecko śpi, a ja idę jeść
|
|
|
|
|
#4119 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety , jeszcze nie znam płci ale mam nadzieję że we wtorek się dowiem bo mam USG 3D
a mój lekarz jakoś za bardzo nie chce mnie poinformować... wczoraj byłam na wizycie, dzidź waży 551g, więc maleństwo jak na 25tydz ![]() Emilia211 a przed braniem żelaza odczuwałaś jakoś te braki hemoglobiny i hematokrytu? Bo od mojego lekarza nic się nie dowiem :/ a czuję się nawet dobrze.. a brzuch duży bo już na wadze od początku +12 :/ Edytowane przez nadalka Czas edycji: 2012-03-09 o 13:35 |
|
|
|
#4120 |
|
Zakorzenienie
|
ja w zeszłym tyg miałam 11,2 bo mam problem z zatokami więc lekarka powiedziała, że to zrozumiałe w tej sytuacji. Na poprzednich wynikach sprzed problemu z zatokami miałam 6.
Edytowane przez dottta Czas edycji: 2012-03-09 o 13:34 |
|
|
|
#4121 |
|
Zakorzenienie
|
Norniczka-bardzo mi przykro
Ja się najbardziej boję, że moim rodzicom i dziadkom coś się stanie, a ja nie będę mogła polecieć do kraju
|
|
|
|
#4122 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Łączę sie ze wszystkimi które dziś boli głowa, mnie też nawala od rana, idę kawy się napić ![]() Nadalka- super brzusio po mnie w ubraniu w ogóle ciązy nie widać
"When you’re in my arms The world makes sense There is no pretence And you’re crying When you’re by my side There is no defence I forget to sense I’m dying" Edytowane przez KarolinaPW Czas edycji: 2012-03-09 o 13:40 |
|
|
|
|
#4123 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4124 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
prince_polo, leż i myśl pozytywnie! A ta różnica, to może po prostu granica błędu. |
||
|
|
|
#4125 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ale duuuuuuuuziiii ![]() ja zaraz cykne wyniki najswierzsze z mojego wypisu i sie wypowiecie
|
#4126 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4127 |
|
Wtajemniczenie
|
Norniczka bardzo mi przykro
Wszystkim dziewczynkom GRATULUJĘ udanych dzisiejszych wizyt Prince ja uważam że z Twoją szyjką wszystko ok,ja mam 3,5cm szyjkę więc krótszą niż Ty a gin mówi że śliczna i długa. A te 1,5mm różnicy to na 100% błąd w pomiarze, przecież to tak maleńka różnica że przy zaznaczaniu kursorem na ekranie gin może taki błąd popełnić |
|
|
|
#4128 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a to moje wyniki
Ćwiczę Zapuszczam naturalki! Edytowane przez prince_polo Czas edycji: 2012-03-09 o 13:52 |
|
|
|
|
#4130 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#4131 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4132 |
|
Zadomowienie
|
cześć dziewczynki
baaaardzo dawno mnie nie było, pewnie już nawet mnie nie pamiętacie ![]() starałam się regularnie Was podczytywać( o ile to w ogóle możliwe ), ale jakoś nie miałam czasu się udzielaćna pierwszej stronie się zaróżowiło jak ja Wam zazdroszczę, że już znacie płeć, my z mężem już nie możemy się doczekać, a to jeszcze pewnie co najmniej z miesiąc trzeba będzie jeszcze poczekaćserdecznie gratuluję udanych wizyt oraz wszystkich dziewuszek i chłopaczków ![]() ja się brzuszkiem póki co nie chwalę, bo nie ma czym ![]() kończę dziś 16tc i nadal nic nie widać, waga stoi w miejscu, wręcz trochę mi się schudło, tak patrząc od pierwszej wizyty aczkolwiek lekarz mówi, żeby się tym nie stresować, bo jeszcze zdążę przybrać, bo dzieciątko jest jeszcze malutkie i prawie nic nie waży ![]() co prawda mam dużo na głowie ostatnio, ale postaram się bardziej udzielać
|
|
|
|
#4133 |
|
Zakorzenienie
|
ktoś wie o co chodzi ze stopniem dojrzałości łożyska? Ja mam w 21 tc. I stopień
|
|
|
|
#4134 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo mi przykro. Cytat:
---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- Cytat:
Doczytałabym, ale wymyśliłam, ze pojadę do mamy, więc się ogarniam i lecę |
|||
|
|
|
#4135 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
pojęcia nie mam
|
|
|
|
|
#4136 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A co do snów, to dostałam wczoraj od położnej książeczkę, w której napisane jest: "A czy zauważyłaś, że miewasz teraz wyjątkowe sny, niesamowicie wyraziste, dziwaczne lub koszmarne? W ten sposób objawia się zupełnie naturalna obawa o dziecko, poród, o to, czy wszystko przebiegnie prawidłowo." Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4137 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
polać jej! Cytat:
spróbujmy... Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#4138 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Myslę ze jest ok i jeszcze znalazłam takie coś http://www.edziecko.pl/ciaza_i_porod...4,3521045.html Prince Twój opis wyników jest bardzo trudny dla mnie Edytowane przez Kasik_12 Czas edycji: 2012-03-09 o 14:20 |
|
|
|
|
#4139 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4140 |
|
Raczkowanie
|
![]() jak dobrze że już się spielutko robi i można wychodzić na spacerki ![]() no a tak w ogóle to witam :0 mam w maire dobry humor po zakupach, kupiłam sobei 2 pary butów(znaczy TŻ mi kupił :P) i są w maire znośne, nie są takie jakie w zupełności chciałam bo są troche nad kostke a ja chciałam do kostki no ale.. Jutro z rana jade na badania krwi i dotego glukoza 75 i pytałam gina czy moge cytryne i powieział że troche moge sobie wlać więc jest ok mała sobie śpiocha a ja korzystając z wolnej chwili biore się za prasowanie bo mi już niezła sterta ciuchów wyszła. Nie iwem która z Was ale narobiła mi już jakiś czas temu ochoty na poziomki i jutro jak będe u rodziców to sobie posieje i przywioze w doniczkach do domku. Zobaczymy czy mi coś wyjdzie bo ja ogólnei wielki miłośnik kwiatów i wszelkich roślin nie jestem(choć spędziłam prawie całe moje życie na wsi)i za bardzo nie umeim sie o nie troszczyć. No ale zobaczymy co wyjdzie. No a tak w ogóle po miom wczorajszym sprzątaniu łazienki to jak siępołożyłam to okropnie mnie bolała brzuch i tak myśle że pewnie się troche przeforsowałam bo dawno nie miałam jakiegoś większego wysiłku fizycznego. No a teraz życze miłego spędzania dalszej części dnia i uciekam do prasowania
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:17.

U mnie właśnie połowa 25t, mam nadzieję na wypakowanie w czerwcu ale to jeszcze się okaże co bejbik zadecyduje 

TŻ sie burzyl, bo uznaje takie paluszki za śrut... ale mi smakują 
moze choruje od środka? 

onw szoku i mówi ze to chyba niemozliwe by wtedy była 6 cm ze moze albo sie tak ulozyła albo on zle zmierzył. Bo wg niego teraz jest prawidłowa. No ale dobra , pyta sie kiedy sie zobaczymy a ja mówie ze 27 po l4 mam przyjsc a on to niech pani przyjdzie juz w ten wtorek. Czyli za 4 dni kontrol. Wiec pewnie sam nie wiedział czy to blad był czy tak sie skrociła skoro kazal przyjsc.
. Rodzice nie chcą żebym przyleciałą na pogrzeb bo powiedziali że się bedą tylko stresować moim lotem i że jestem w ciąży i że nie mam latać samolotem. A ja sama nie wiem co mam zrobić

pojęcia nie mam