|
|
#751 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice część 52
Początek weekendu, to mało ludzi
![]() Ja się ogarniam i zwijam z siostrą W. do nich, posiedzimy przy piwku. Nie ogarniam za to mojej mamy, ręce mi opadają. Uznała, że ja z TŻem jestem tylko dla seksu noł koments.
|
|
#753 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
dostałam kawałek białej czekoladki a tata pojechał jeszcze do sklepu po drobne zakupy na jutro i wróci z kisielkiem takie oto mam warunki do odchudzania ![]() ---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ---------- Cytat:
pozdrawiam nową zazdrośnicęCytat:
|
|||||
|
|
|
#754 |
|
Zadomowienie
|
Zostawić Was na chwile same i nie idzie nadrobić
Wstyd się przyznać, ale ja byłam u ginekologa tylko raz bo do tej pory nic mi nie dolegało, a poszłam, bo potrzebowałam zrobić wlaśnie usg a on...odmówił mi jego zrobienia, bo uznał, że nie jest potrzebne. Mówiłam o tym 3 razy, a on 3 razy odmówił. I w ogóle był obleśny ---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- I tak piszecie, że jesteście niezadowolone ze swojej figury...ja też...chciałabym przytyć, bo myślę, że jestem nieproporcjonalnie zbudowana, ale mam taka przemianę materii, że mogę jeść jak prosiak i nic z tego.... ---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- A i jeszcze stopa wsadzona w zupę wymiata Edytowane przez vicky7 Czas edycji: 2012-03-09 o 19:02 Powód: literówka |
|
|
|
#755 |
|
Zakorzenienie
|
jestem z ciebie dumna
, ja bym sie skusila pewnie
|
|
#756 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
słuchaj ale Ty masz chyba 21 lat, może Ci się wydaje że masz siwe ? ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- Cytat:
nie wiem co ktoś sobie myślał dając do klepek takie kwiaty. No ale jest bardzo jasne
|
||
|
|
|
#757 |
|
Zakorzenienie
|
ale sie nachodziłam dzisiaj po pracy dopiero wrocilam do domu
najpierw byłam w galerii malta i w zoologu kakadu po pare fajnych rzeczy dla chomików mam już swira na ich punkcie pozniej u taty na debcu i u stolarza po deski no i przez cale miasto do domu i ledwo chodzę, bo mam haluksy i ubrałam adidasy ktore sa mega ciasne w tych miejscach a ja zapomniałam o tym i palce mi naszły i mam obdarte do krwi i te haluksy mega bolą, a to u nas rodzinne nic z tym nie zrobię
|
#758 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- Cytat:
i potem nosisz takie wkładeczki jakiś czas
|
|||
|
|
|
#759 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#760 |
|
Zakorzenienie
|
to w przyszlym tyg lece do ortopedy sie zapisac moze termin za rok dostane
ja nie wiedzialam ze mozna bo mama i babcia sie wzbraniaja przed tym
|
#761 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- Cytat:
u mnie operowała babcia z 15 lat temu
|
||
|
|
|
#762 | |
|
Zadomowienie
|
Justyna próbowałam tego http://styl.fm/newsy/47267.jak-zdobi...e-metoda-wodna ale jestem sierota i kompletnie mi to nie wychodziło
![]() ---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#763 |
|
Zakorzenienie
|
a mi nie wyszły wodne paznokcie. mojej siostrze super, a mi nie. miałam jakieś głupie lakiery chyba ;P
i magda - jak się ohajtasz przede mną, zabiję
|
|
|
|
#764 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak ja wystawiłam stanik to nie płaciłam za wystawienie ani za to że sprzedałam
|
|
|
|
|
#766 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() Motylku najlepsze życzenia urodzinowe! Kasiu dla Ciebie buziak na imieniny ![]() Piczko gratuluję pracy!!! i kciukam za te szukające też chcę takie fajowe paznokcie, ale jakoś przeraża mnie to babranie od paru miesięcy w ogóle jakoś zapominam o malowaniu pazurków, ciągle mam w planach i ciągle mi nie po drodze![]() no i to by było na tyle, czas na kolację chyba ![]() Tż dzisiaj wywalił nasz telewizor i muszę zapodać serialik na laptopie w ogóle to na zajęciach dzisiaj oglądaliśmy kawałek Lie to me, ogląda któraś? warto zaczynać?
|
#767 | |
|
Zakorzenienie
|
u mnie na pewno wina lakieru, bo z dwóch z nich nie zrobiły mi się kółka, tylko ta kropka lakieru opadła na dno
![]() W ogóle zjadłam właśnie kolację - pęczek rzodkiewki - i konam z głodu ---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- Cytat:
najgorsze, że koszulka się nie sprzedała ale teraz ja ją noszę i wyglądam wg P. seksi ![]() a płaci się chyba zawsze ,nie? Glenia, czemu wywalił wasz tv? przez okno? przecież to domena konkubentów, a nie małżonków!
|
|
|
|
|
#768 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() biedna, nie myśl o jedzeniu w takim razie, a jak TŻ wróci to zatkaj nos
|
|
|
|
|
#769 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#770 |
|
Zakorzenienie
|
Zapomniałabym:
Motylku wszystkiego najlepszego
|
#771 |
|
Zakorzenienie
|
motylku, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
![]() Justyna, gratuluje zdania prawka
|
#772 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#773 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nasz super tv był stary, z 15-calowym ekranem i pierdział, a poza tym zabierał za dużo czasu ja tam się cieszę, bo już mnie wnerwiało jak mąż codziennie oglądał o katastrofach lotniczych na national geographic po egzaminie mam nadzieję kupimy nowy i nie głodź się tak!!! ja bym zjadała na Twoim miejscu na kolację np dwie kromki razowego pieczywa albo grahamkę z jakimś twarożkiem, rzodkiewką i szczypiorkiem - trzymałoby Cię na pewno dłużej i byłby to pełnowartościowy posiłek, a nie jakieś korzonki głodzenie się to nie jest najlepszy pomysł na dietkę
|
|
#774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak TŻ mi wyczuł guzka w piersi a ginekolog po USG stwierdził że to zwykła tkanka mi się tak zebrała.Straszny wstyd, powinnam się zapisać ale oni na legitymację studencką nie chcą a na prywatnego nie mam kasy ej gdzie wy płacicie za te aukcje ? |
|
|
|
|
#775 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
taki obleśny, stary i gruby tak, że w drzwiach się nie mógł zmieścić, a rekę miał taką wielką, że szok.... no ale dzielnie weszłam do gabinetu i i tak nie zrobił mi tego usg...
|
|
|
|
|
#776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#777 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie głodzę się - zjadłam około 1600 kcal dziś - to sporo jak na odchudzanie. Na oko tyle, może więcej, bo w sumie nie wiem, ile przepyszny barszcz biały miał kalorii po prostu jem o wiele mniej, niż jadłam, kończę jeść o wiele wcześniej, niż kończyłam, no i takie są efekty a na rzodkiewki miałam smaka po prostu, nie chciałam dojadać twarożkiem, bo już dużo dziś zjadłam, a nie ćwiczyłam, no i zjadłam te rzodkiewki, a one pobudziły mój apetyt. ale dam radę Cytat:
ja mam kwotę do zapłaty podaną w Moje konto -> Rachunki -> Bieżące saldo i wpłata. Tam jest info, jak zapłacić. Możesz też sprawdzić saldo w Moje konto -> Rachunki -> Historia
Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2012-03-09 o 20:30 |
||
|
|
|
#778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
piersi jakoś bardzo chętnie chciał badać oblech jeden!
|
|
#779 | |
|
Zakorzenienie
|
Spoko loko, nie zapowiada się ![]() Cytat:
Wróciłam z aerobiku i czuję się bosko ![]() Pięć dni ograniczałam jedzenie, w sensie nie jadłam słodyczy i nie napychałam się po południu + 3 dni aerobik i czuję się o wiele lżejsza
|
|
#780 |
|
Zadomowienie
|
bo sama legitymacja nie jest ubezpieczeniem, jako studentka jesteś ubezpieczona u rodziców np., jeśli pracują. Ja tak mam i jestem wpisana do książeczki mamy. I przy wizycie pokazuję i legitymacje i książeczkę mamy
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:22.

noł koments.

takie oto mam warunki do odchudzania 
13.03.2008
, ja bym sie skusila pewnie
(bo akurat mnie teraz nie stać na fryzjera ani zabiegi, a mam już taki siwy odrost, że wstyd kwa
najpierw byłam w galerii malta i w zoologu kakadu po pare fajnych rzeczy dla chomików mam już swira na ich punkcie
i palce mi naszły i mam obdarte do krwi i te haluksy mega bolą, a to u nas rodzinne nic z tym nie zrobię

akurat teraz musiała odnaleźć drogę do domu szwendaczka wstrętna

jak ja wystawiłam stanik to nie płaciłam za wystawienie ani za to że sprzedałam

po prostu jem o wiele mniej, niż jadłam, kończę jeść o wiele wcześniej, niż kończyłam, no i takie są efekty