|
|
#781 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice część 52
Cytat:
głupi oblechCytat:
|
||
|
|
|
#782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to masz szczęście nie wiem jak rozplanowujesz posiłki, ale ta rozpiska co Gwizdak dała jest super wg mnie - jak przed ciążą zjadłam wcześniej niż 2 godziny przed snem to ciężko było wytrzymać bo głodna byłam![]() barszczyk ![]() :s lina: w ogóle ostatnio mnie naszło i ja chcę święta już, żeby pojeść tych wszystkich smakołyków![]() : slina:
|
|
#783 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
czułam przeciąg |
|
|
|
|
#784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Załatw sobie to koniecznie - wpis do mamy i wyciąg i udaj sie do lekarza
|
|
#785 |
|
Zakorzenienie
|
ja miałam usg dopochwowe 2 razy jakieś 3 lata temu. teraz muszę iść na cytologię bo nie byłam jeszcze od tej afery ostatnio...
naj, jakbym zjadła teraz pęczek rzodkiewki to bym się może najadła, ale o 23 byłby najazd na lodówkę ![]() no ale ja się nie wypowiadam na temat kolacji bo sama zjadłam spagetti
|
|
|
|
#786 |
|
Zakorzenienie
|
ja chodziłam na legitymacje studencka do przychodni studenckiej.
![]() I nie potrzebowałam niczego.
|
#787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jutro zapłacę bo 10. dostaję pieniądze---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- co warto zbadać przed takim wyjazdem na roboty ? To bym wzięła od mamy hurtem ![]() - morfologia - wyleczyć zęby (jeśli coś się pojawiło) - wzrok i tak muszę bo chcę wreszcie soczewki - ginekolog - może coś z ciśnieniem w związku z moim ostatnim skokiem ? |
|
|
|
|
#788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na pewno u specjalistów i rodzinnych jest ona koneiczna, u niektórych chcą też moją legitymację studencką
|
|
#789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), że przy odchudzaniu lepiej zrezygnować z późnych kolacji. ja nieraz kładę się spać po 2-3 w nocy i jakoś mało odchudzająca wydaje mi się wizja jedzenia o północy oczywiście zjadłabym coś koło 21 np., ale nie później, jeśli chcę to zrzucić. jeszcze co innego jakbym codziennie szła spać późno, ale raz śpię o 22, na drugi dzień o 3 nad ranem, różnie jest ach, uroki mojej pracy ![]() a na razie jem kilka posiłków dziennie - na śniadanie ucztuję, jem, co chcę, piję herbatę, którą słodzę, lub sok pomarańczowy. potem to już różnie, niestety nie patrzę na regularność, jak zaczynam się robić głodna, to coś jem. zazwyczaj po 3-4 godzinach.peach, ja mam tak, że jestem głodna, głodna, a potem nagle przestaję - na to liczę, bo inaczej... pęczek rzodkiewki na mnie nie działa, bo mam ogromny żołądek, niestety. jajko na twardo - słynny zapychacz - też nie pomaga, chyba że w liczbie kilku
|
|
|
|
|
#790 |
|
Zadomowienie
|
Btw. oglądałyście wczoraj Kuchenne Rewolucje? Gessler była w Bukowinie Tatrzańskiej i ja też tam byłam
jadłam pierogi ruskie i bardzo mi smakowały
|
|
|
|
#791 |
|
Zakorzenienie
|
naj, ja gdzieś czytałąm żeby jesć 2-3 godziny przed snem, bo wtedy nie spowalnia się metabolizm i zostaje jakaś taka ciągłość. i że organizm nie ma lęku że nagle zabierzesz mu jedzenie i nie musi kumulować tłuszczu "na czarną godzinę". ale nie wiem czy to prawda
|
|
|
|
#792 |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam od TŻta
Muszę się pochwalić TŻ zaproponował że zaczniemy się uczyć walca angielskiego na Nasz pierwszy taniec |
|
|
|
#793 |
|
Zakorzenienie
|
a jak mowicie o jedzeniu to robie sie coraz bardziej glodna
Chce cos fajnego do jedzenia. W ogole teraz z racji wolnego czasu to ja chyba bede zgłebiac gotowanie
|
#794 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#795 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#796 |
|
Zakorzenienie
|
Hello
![]() Wrocilam z pracy i tylko czytam i czytam o paszportach bo moj sie konczy w czerwcu w tym roku a na koniec lipca planujemy wycieczke i najprawdopodobniej sam dowod nie wystarczy i bede musiala nowy paszport wyrobic A mialam zamiar poczekac az juz nazwisko zmienie ![]() Motylku wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
|
#797 |
|
Zakorzenienie
|
peach, pewnie to prawda
chyba pójdę coś jeszcze schrupać i żegnam panie, udanego weekendu wielu zaręczyn w tym czasie odezwę się w niedzielę
|
|
|
|
#798 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#799 |
|
Zakorzenienie
|
Było dużo śmiechu ale nie jest źle
![]() dobra laski lecę porozmawiać z moim Ukochanym i spać bo jutro mam ciężki dzień ![]() dobranoc pa
|
|
|
|
#800 |
|
Zakorzenienie
|
zróbcie żeby już był sezon na truskawki
albo żeby już były ogórki i pomidory i sałatka grecka |
|
|
|
#801 |
|
Zakorzenienie
|
Naj, mam tak samo z jajkami
Jajecznicę jem z pięciu, a na twardo potrafię nawet 3 zjeść...
|
#802 | |
|
Polka Ogarniaczka
|
Cytat:
|
|
#803 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ty leniuszku mały! ![]() Cytat:
![]() ale nie przesadzaj też z ty ograniczaniem jedzenia, bo ja już Cię znam z tym co jesz.... a jak jadłaś jeszcze mniej, to ![]() Cytat:
zwróciłabym uwagę ![]() Cytat:
![]() wróciłam z 2h spinningu O Matko!!! było bosko |
|||||
|
|
|
#804 |
|
Zakorzenienie
|
O rany! Zapomniałabym...
Motylku wszystkiego naj naj!
|
#805 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
TŻ jednak przyjechał Dostałam śliczne dwie świeczki w kształcie kwiatów w doniczce i w koszyku Żonkile - więc przyniósł mi trochę wiosny ![]() i tak bardzo mnie tulił i było super ![]() ja mam ubezpieczanie Taty
|
#806 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja jak zemdlałam i strasznie krew mi z nosa leciała to zabrała mnie karetka, miałam przy sobie tylko książeczkę zdrowia studenta więc wpisali mi brak ubezpieczenia. Dostałam kartke i w ciągu 7 dni musiałam dowieść legitymację rencisty(pobieram rentę rodzinną) |
|
|
|
|
#807 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#808 | |
|
Zakorzenienie
|
27 stron nowego wątku, no comment ![]() I od razu wywołana do odpowiedzi... Cytat:
Tu nie o to chodzi, żeby pobyć na diecie jakiś czas, zrzucić, co się da zrzucić i wrócić do tego co było. W racjonalnym odżywianiu chodzi o to, żeby raz a dobrze się nauczyć dobrych nawyków i się ich trzymać. Jak sie człowiek odchudza, to ta regularność, o której pisałam jest bardzo ważna.Bez tego średnie będą efekty,jeśli chodzi oich długotrwałość i wyniki. I ta regularnosć jest bardzo trudna,bopodstawąjest unormowanie swojego stylu życia.Powinno się jeść ozbliżonych porach każdego dnia. I zaraz mi tu ktoś powie,że jak ma nieregularny tryb życia i prauje w różnych godzinach, to się nie da Da się. Jak się chce, to się da. Ja mam pacjentów pracujących zmianowo, na noce, na popołudnia,na ranki,którzy mimo to się zawzięli i sięo dżywiają regularnie Motywacja przede wszystkim
|
|
#809 | |||||
|
Rozeznanie
|
Hej
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Gratulacje! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Edytowane przez Maalini Czas edycji: 2012-03-09 o 22:35 |
|||||
|
|
|
#810 |
|
Zakorzenienie
|
18.03 jedziemy po Gordona w ogóle
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:21.

taki obleśny, stary i gruby tak, że w drzwiach się nie mógł zmieścić, a rekę miał taką wielką, że szok.... no ale dzielnie weszłam do gabinetu i i tak nie zrobił mi tego usg...
głupi oblech
13.03.2008
po prostu jem o wiele mniej, niż jadłam, kończę jeść o wiele wcześniej, niż kończyłam, no i takie są efekty

piersi jakoś bardzo chętnie chciał badać

jadłam pierogi ruskie i bardzo mi smakowały 

albo żeby już były ogórki i pomidory i sałatka grecka