|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2581 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Trzy z Nas już mężów mają, kolejne PMki dni odliczają - PM 2012 cz. XX
Zbieram szczenę z podłogi
Suknia jest naprawdę piękna O rany, aż nie wierzę, że takie cudo znalazłaś w second handzie i to za taką cenę. Jestem w szoku
|
|
|
|
#2582 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2583 |
|
Wtajemniczenie
|
dobranoc Kochane
dziękuję za wsparcie! ;*Jestem wykonczona, idę lulku
|
|
|
|
#2584 |
|
Raczkowanie
|
No i mój K do ślubu już może iść. Dzisiaj wszystko poszło zgodnie z planem czyli koszula, krawat, buty - zakupione. Najwięcej było problemu z koszulą a raczej z doborem koloru. Krawat jak mu pani pokazała z wzorem kwiatowym to odparł że takiego niemęskiego w kwiatuszki to on nie chce i kupiliśmy w prążki w kolorze ecru (kurcze teraz zaczęłam się zastanawiać czy nie lepszy byłby czarny ale jakoś tak pani dziwnie na mnie popatrzyła i wzięliśmy ten jasny). Z butami poszło najszybciej - sama weszłam do sklepu bo K musiał wrócić się do samochodu, jak przyszedł pokazałam mu je zmierzył i wyszliśmy z butami
![]() Z butami za to ja będę miała problem. Strasznie spodobały mi się te: http://sklep.badura.pl/shop,108,17193 ale są tylko w kolorze czarnym a to mi nie bardzo pasuje. Generalnie chce balerinki ale takie ze szpiczastym noskiem i najlepiej w kolorze pomarańczowym, różowym, jakimś pastelowym (fiolet odpada). Wpadłam dzisiaj w lekkiego schiza, że chyba pójdę na bosaka ale z drugiej strony w sklepach jeszcze nie ma takiej typowo wiosennej kolekcji więc pozostaje tylko czekać. Kupiliśmy jeszcze dwa arkusze papieru o różnej grubości na winietki i będziemy sprawdzać drukarkę. |
|
|
|
#2585 |
|
Zadomowienie
|
no wiesz znaleźć nową suknię ślubną w odpowiadającym Ci stylu śliczną w dodatku za marne grosze w ciuchlandzie toż to cud jakiś i do teraz nie umiem się pozbierać
![]() Widziałam kiedyś suknię ślubną sh, nie wiem ile kosztowała, ale była taką bezą a'la Lady Diana i raczej nikt się nie skusił, no może na jakiś bal przebierańców można by było ją kupić ![]() Fajne obrączki ![]() Co do mieszkania to Adooś nie daj, sorry, nie dajcie się!! Magdalenne trzymam i za inne potrzebujące też.Cały tydzień sobie obiecuję, że w piątek zrobię to i tamto, no i wreszcie odpocznę, a jak przychodzi piątek to już o 22 kimam, bo na nic nie mam siły ![]() Banoc
|
|
#2586 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
#2587 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Co do butków, to mi najbardziej się spodobały te w odcieniu fioletu. Ale czytałam ostatnio, że chcesz zmienić koncepcję. Już nie pamietam, masz tego Justina w odcieniu pudrowym, czy jednak białym? Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- Karolina - gratulacje za wyprawkę dla Tżta
|
||||
|
|
|
#2588 |
|
Zakorzenienie
|
marylko- najbardziej podobają mi sie nr 1.. ale juz sama nie wiem jak to ma sie do Twojej koncepcji ślubnej
![]() w pozostalych te obcasy sa bardzo masywne... i bucik wyglada ciezko..
Edytowane przez melod_y Czas edycji: 2012-03-09 o 22:24 |
|
|
|
#2589 |
|
Zadomowienie
|
hej dziewczyny
dawno nie zaglądałam - strasznie zabiegana jestem Padam na nos - oczka mnie szczypią ale stwierdziłam że zajrzę tu do was. gratuluje wszystkim nowych zakupów ![]() ja ostatnio miałam maraton sukienkowy - dwa dni przymierzania i metalik w głowie. Podobają mi sie 4 sukienki. każda inna i wszystkie drogie ![]() Nie bardzo wiem co robić. Niestety nie mam zdjęć sukienek na sobie ale mogę wam pokazać sukienki - może macie jakieś uwagi ogólnie albo kogoś zainteresują.1. wyglądam w niej bardzo zgrabnie i stylowo 2 bardzo romantyczna 3i4 słodkie |
|
|
|
#2591 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
2 - rękawiczki - niet 3,4 - kokardy w sukniach ślubnych do mnie nie przemawiają, poza tym ta 4 ma taki dość dziwny wzór na tej sukni, jakoś mi on nie pasi.
|
|
|
#2592 |
|
Wtajemniczenie
|
dorka dla mnie nr 1
|
|
#2593 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
-eleganckich? wybierz 1 -romantycznych, koronkowy-wybierz 2 -slodkich? Wybierz 3 lub 4 Jesli podobaja ci sie wszystkie 3 sukienki a kazda jest w innym stylu i nie wiesz na ktora sie zdecydowac po ocenie szafy bedziesz przynajmniej wiedziec ktora pasuje do twoejego chrakteru ![]() Cytat:
Ja bym tez trenu nie obcinala....cudny jest ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2594 |
|
Zakorzenienie
|
Padam na pyszczek, taki intensywny dzień. Robotę co miałam robić 8 godzin, zrobiłam w 2, fizyczną robotę, a wszystko, by z TŻ iść na podbój garniturów. Jestem z siebie dumna. Odebraliśmy obrączki
. Wracając do tematu garniturów. Nie wiem dlaczego, ale Vistula w Rybniku w Focusie była zamknięte (co jest ) , byliśmy w sklepie "Bytom" i strasznie spodobał nam się garnitur w kolorze popielu, coś jak wrzuciła chocolate muffinzdjęcie z TŻ (kolor garnituru) na pocztę w Dzień Kobiet, może moja karta graficzna robi psikusy i widzę inny kolor, weźcie pod uwagę, że każda z Was ma inną kartę graficzną wmontowaną w komputer. Czy wypada, by w takim wystąpił Pan Młody? |
|
|
|
#2595 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może coś takiego? http://moda.allegro.pl/401-baleriny-...183926749.html są w roznych kolorach Cytat:
|
||
|
|
|
#2596 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2597 |
|
Rozeznanie
|
Dorka trudno doradzić, nie wiedząc jak wyglądasz w nich. Tak nie wiemy która sukienka by do Ciebie pasowała. Każda ma cos w sobie, ale myślę, że nie mamy co podpowiadać w tej sytuacji.
Wybaczcie, że tak nie na temat, ale mam kiepski humor a to mnie strasznie ubawiło http://moda.allegro.pl/graceland-z-n...190140023.html Niepowtarzalne buty graceland z Niemiec ! FIRMA GRACELAND - JEDNA Z LEPSZYCH W SIECI DEICHMAN- Porównywana do ECCO KAZAR CZY VENEZIA i te zdjęcie muchy do tego, w zupełnie innych butach.
|
|
#2598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i: mamy chyba takie same ![]() ---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ---------- dobranoc joginka dala nam dzis taki wycisk ze zasypiam na stojaco ze zmeczenia...
|
|
#2599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
normalnie MUST HAVE!!! |
|
|
|
|
#2600 |
|
Zakorzenienie
|
na zdjęciach jakoś mi się nie podobają, ale w rzeczywistości
|
|
|
|
#2601 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jaaaaaa jaaaaa revelation
|
|
|
#2602 |
|
Zakorzenienie
|
Idę już na prawdę spać, dobranoc
|
|
|
|
#2603 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dziś Tż zabrał mnie na kolację z okazji dnia kobiet. Niby nie zjadłam dużo, a tak się objadłam, że teraz czuję taki mega ciężar Tż miał jechać w ten weekend beze mnie do sąsiedniego województwa, a tu jednak plany się zmieniły i jednak rano jedziemy razem. Cieszę się bardzo, pomimo tego, że się nie wyśpię
|
|
#2604 |
|
Zakorzenienie
|
Marylko te buciki pewnie widzialas, ale jakby czasem gdzies umknely to wklejam...
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...D%2BSLINGBACKS kolor to chyba troche nude, moze troche brudny roz albo cos w tym stylu, ale sa piekne
|
#2605 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
przymierzyłam w sklepie i... odpadły dwa kamyki w reszcie rozmiarów też były ubytki... i zwątpiłam.. są piękne, ale pomyślałam że kupie za 350 zł buty i poodlatuje mi to podczas wesela to będę mieć żałobę ![]() w ogóle dobry wieczór i dobranoc. siostra TŻta po operacji, codziennie jesteśmy w szpitalu, dzisiaj z okazji tego że została sama na sali posiedzieliśmy dłużej ![]() obejrzeliśmy Lektora Dobranoc
|
|
#2606 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny powiedzcie mi czy są potrzebne skarbczyki ślubne?
|
#2607 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczynki
![]() To ja się witam ze wszystkimi na nowym wątku jako ostatnia!!! ![]() Od pierwszego marca byłam z tż na wyjeździe i nie miałam dostępu do komputera i neta... Ale uwaga chwalę się kupiliśmy garnitur!!!! TŻ jak go przymierzył to po prostu ![]() A dodatkowo to przez ostatni tydzień jak wróciliśmy jestem normalnie umierająca... mam zapalenie oskrzeli i mam wrażanie ze zaraz płuca wypluję Nie mam kompletnie na nic siły... prawda jest taka ze dopiero dziś miałam ochotę zatargać laptopa do wyrka i w ogóle popatrzeć co się dzieje w necie W miarę swoich możliwości zagłębiam się w wasze stare pościki i nadrabiam zaległości wizażowe! BUZIAKI KOCHANE
|
#2608 |
|
Zakorzenienie
|
a coż tu taki mały ruch od wczoraj???
przemówiłam tżtowi do rozsądku i wódka będzie stała u mnie
|
#2609 | ||
|
Raczkowanie
|
Hej ja umieram wczoraj swietnie sie bawilam z dziewczynami ale dzisiaj mam mega kaca, glowa mi peka a w dodatku mam milion rzeczy do zrobienia przed poludniem bo we wtorek sa imieniny mojej mamy a dzisiaj robimy jej niespodzianke i przyjezdzamy do domu. Nie bedzie sie nas spodziewac wiec musze sama zrobic jakies salatki upiec placek itp
![]() Cytat:
ja tez planuje ale mi bedzie robic kolezanka ktora jest po kursie robila juz paru dziewczynom i rzeski ladnie sie trzymaly. Planuje tak 2 tygodnie przed...magdalenne za buty a co do pracy to napewno coś znajdziesz![]() Karolina za ubiór Tż ![]() Dorka dla mnie nr 2 Niusia piękne obrączki a garnitur dla mnie jak najbardziej moze bycAnusia za garnitur ![]() widze ze zrobił sie ruch z garniturami, my musimy jeszcze poczekac bo Tz chce troszke brzuszka zgubic.... Cytat:
A co to jest? |
||
|
|
|
#2610 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie się dowiedziałam że kolejna kumpela urodziła
chyba najwyższy czas na mnie
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:52.

dziękuję za wsparcie! ;*

i za inne potrzebujące też.

) , byliśmy w sklepie "Bytom" i strasznie spodobał nam się garnitur w kolorze popielu, coś jak wrzuciła chocolate muffinzdjęcie z TŻ (kolor garnituru) na pocztę w Dzień Kobiet, może moja karta graficzna robi psikusy i widzę inny kolor, weźcie pod uwagę, że każda z Was ma inną kartę graficzną wmontowaną w komputer. Czy wypada, by w takim wystąpił Pan Młody?
klask i:
jaaaaaa jaaaaa revelation
w reszcie rozmiarów też były ubytki... i zwątpiłam.. są piękne, ale pomyślałam że kupie za 350 zł buty i poodlatuje mi to podczas wesela to będę mieć żałobę