Ebi Smolarek - Strona 254 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-12-19, 15:08   #7591
mesarka
MUSEarka

Dot.: Ebi Smolarek

http://video.interia.pl/obejrzyj,fil...5%BCna-trening

dobre
23.11.2012 Łódź
14.07.2013 Berlin
14.06.2015 Warszawa OWF

21.08.2016 Kraków LMF
22.06.2019 Kraków
mesarka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-19, 16:00   #7592
firletka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez _Brzoskwinka_ Pokaż wiadomość
A nie mówiłam , że najlepszym rozwiązaniem dla niego byłaby Legia Warszawa ?
Ewentualnie może przejść do Austrii Wiedeń .
Dziewczyny , mam pomysł : może pojedziemy z awanturą do działaczy Borussi i przemówimy im do rozsądku ? A jak to nie poskutukuje , to spalimy im stadion .
Nie nie nie
Ja rozumiem, że chciałabyś go blisko siebie (która by nie chciała ), ale ani Legia ani Austria Wiedeń nie są na tyle dobre, żeby miał w nich grać Ebi

Palić stadion... trochę szkoda. Ale ja bym tam tym Watzke potrząsnęła Bo to on najwięcej chyba miesza
firletka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-19, 16:16   #7593
novitzka
Zadomowienie

hmmm. to ja zarzuce fajniejszymi cytatami z wywiadu z Pilki Noznej
i w ogole dźiń dybry! suuuuun!

Cytat:
W ogóle nie myślałem, iż aspiruję do zaszczytnego tytułu
z pewnością

Cytat:
Musiałem dzwonić do Rotterdamu, żeby Włodek dostał wolne bo prowadzony przez niego zespół juniorów rozgrywał spotkanie ligowe w niedzielę
nie ma jak to dobry synek, wszystko Włodkowi załatwi

Cytat:
Włodek jest dumny z syna, wcale nie złości się, a trym bardziej nie zazdrości, że dogoniłem go już w tytułach Piłkarza Roku.
sweet

Cytat:
(...)Kolano było tak zepsute, że powaznie myślałem o zakończeniu przygody z piłką. Na tyle, że zastanawiałem się, co będę robił, gdy definitywnie odwieszę buty na kołek. [...]
- Co oprócz gry w piłkę byłby pan w stanie robić?
- Skończyłem szkołę, to znaczy mam holenderską maturę, co daje podstawy do ubiegania się do przyjęcia na studia. Nie wiem jednak czt nadal bym się edukował, bo wiele fajnych zawodów, do których wydaje mi się, że mam predyspozycje, nie wymaga żadnych naukowych tytułów.
ciekawe

Cytat:
Myślę, że 35 lat to dobry wiek na powiedzenie- do widzenia.
Cytat:
-Jakie są pana pozaboiskowe zainteresowania?
-Mam harleya, a jazda na motocyklu niezwykle mnie odstresowuje. [...] Wiem, jak korzystaćz uciech życia [ ], poza tym na harleyu nie można sięrozpędzić. Przyjemność czerpie się z dostojnej jazdy, a nie z szybkości
przy tym padłam

itd etc bo nie mam juz sily pzniej jest jeszcze o roznych rzeczach, o BVB, o reprze, o Leo, o tym, jak porozumiewa sie z Klozetem i Podolskim i ze Lukas tylko bo niemiecku a z Klozetem po polsku, i teraz uwaga
Cytat:
chyba nie jestem najlepszą osobą do oceny czy ktoś dobrze i płynnie mówi po polsku
. na pytanie jak idzie Klozetowi polisz.

Cytat:
To może wielkie słowa,ale naprawdę jestem patriotą. Choć wychowałem się w Holandii, moje serce bije dla Polski
amę!

[niebiesko-biały herb, a na nim święty znak!]
novitzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-19, 16:33   #7594
novitzka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mesarka Pokaż wiadomość
hyhy, no.
a propo guardiana, pamietam, jak w lutym bylam u brata w cardiff i na okladce sportowego guardiana bylo wielkie foto Żurawia i tekst" Magic, you're hero!" i pamiętam, że się strasznie wzruszyłam wtedy .

Stary 2006-12-19, 16:39   #7595
agusia8891
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mesarka Pokaż wiadomość
hehe fajne

Cytat:
Kolano było tak zepsute
nie ma to jak jezyk polski Ebiego - caly czas ucze sie nowych wyrazen i zwrotow

Cytat:
- Co oprócz gry w piłkę byłby pan w stanie robić?
- Skończyłem szkołę, to znaczy mam holenderską maturę, co daje podstawy do ubiegania się do przyjęcia na studia. Nie wiem jednak czt nadal bym się edukował, bo wiele fajnych zawodów, do których wydaje mi się, że mam predyspozycje, nie wymaga żadnych naukowych tytułów
nom ciekawe moze bylby hydraulikiem tak jak jego jakis kumpel albo murarzem by byl bo na budowniczego to on sie raczej nie nadaje

Cytat:
Mam harleya, a jazda na motocyklu niezwykle mnie odstresowuje
chetnie bym sie z nim odstresowala

Cytat:
Wiem, jak korzystaćz uciech życia
nie dobra bez skojarzen, on jest grzecznym chlopcem

Cytat:
Przyjemność czerpie się z dostojnej jazdy, a nie z szybkości
taaaaaa i kto to mowi ktos kto prawie w kazdym mozliwym wywiadzie wspomina ze do rodzicow ma zaledwie 2h swoim samochodem

a co do tego ze jest patriota - nawet dzisiaj na blogu jest ten cytat "gdy mialem 16lat musialem zdecydowac czy chce grac dla Holandii czy dla Polski. uznalem ze wieksze szanse mam w Polsce, poza tym caly czas czuje sie Polakiem"
a jak dla mnie to sranie w banie - on taka gada zeby sie chyba Polakom przypodobac, bo sam powiedzial kiedys, chyba w wywiadzie dla playboya, ze gdyby jego tata nie gral w reprezentacji to on pewnie teraz gralby dla Holandii i ze tak na prawde wybral Polske ze wzgledu na ojca... no i moze co najwyzej ze wzgledu na to ze u nas mial niby wieksze szanse... ale i tak go lubie...

Don't worry be happy
agusia8891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-19, 16:45   #7596
novitzka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agusia8891 Pokaż wiadomość
hehe fajne

nie ma to jak jezyk polski Ebiego - caly czas ucze sie nowych wyrazen i zwrotow

nom ciekawe moze bylby hydraulikiem tak jak jego jakis kumpel albo murarzem by byl bo na budowniczego to on sie raczej nie nadaje

chetnie bym sie z nim odstresowala

nie dobra bez skojarzen, on jest grzecznym chlopcem

taaaaaa i kto to mowi ktos kto prawie w kazdym mozliwym wywiadzie wspomina ze do rodzicow ma zaledwie 2h swoim samochodem

a co do tego ze jest patriota - nawet dzisiaj na blogu jest ten cytat "gdy mialem 16lat musialem zdecydowac czy chce grac dla Holandii czy dla Polski. uznalem ze wieksze szanse mam w Polsce, poza tym caly czas czuje sie Polakiem"
a jak dla mnie to sranie w banie - on taka gada zeby sie chyba Polakom przypodobac, bo sam powiedzial kiedys, chyba w wywiadzie dla playboya, ze gdyby jego tata nie gral w reprezentacji to on pewnie teraz gralby dla Holandii i ze tak na prawde wybral Polske ze wzgledu na ojca... no i moze co najwyzej ze wzgledu na to ze u nas mial niby wieksze szanse... ale i tak go lubie...
mhm, w piłce nożnej mówi,że ani minuty nie zastanawiał się nad tym, który kraj wybrać> . no ale jakoś musiał się odwdzięczyć tym, którzy go wybrali ja go tez.

a, i cytat z Reissa. ogolnie mowi o tym, ze 28 grudnia 2002 urodzila mu sie cora i 31 grudnia odebral ja i zonke ze szpitala i tera: O północy ją [córkę ] obudziłem, żeby pokazać fajerwerki za oknem, ale chyba niewiele z tego kumała.
no trudno żeby. co za dziwny teletubiś

Stary 2006-12-19, 16:46   #7597
novitzka
Zadomowienie

doooobra,idę na korki.... bue. pocieszające, że ostatnie w tym roku . i właśnie spadł mi z sufitu pająk nie lubię Ebi, ratuj .
do później, o ile jeszcze wpadnę

Stary 2006-12-19, 16:57   #7598
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28
Konto usunięte

Cytat:

jejku czytam i czytam i same posty Aski przyznaj sie - lubisz monologowac?
Och, uwielbiam, skąd wiedziałaś? Już nawet dziś gadam coś do koleżanki, bla bla bla, ona cicho siedzi a ja na to" Ta...widzę, że nawiązał się ciekawy monolog...Ale to nic, nie przejmuj się, jestem już przyzwyczajona"

[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;3281555]Witam
Dawno mnie tu nie było Ale zaległości nadrobione Do szkoły nie poszłam, więc stwierdziłam, że coś napiszę I oto jestem

krok po kroku na obrazkach jak czegoś nie skapujesz to pisz pamiętaj tyko, że filmiki ładują się dosyć długo
[/quote]SUUN! Witańsko Jeryyy, stęskniłam się Jak tam Scooby?

A co do filmików-dosyć długo, czyli ile? Ja dodawałam w sobotę, i jeszcze ich nie ma :/
Dzięki za objaśnienie Własnie tak robiłam i jakoś sie nie dodało...potem jeszcze mi wyskoczyła jakaś strona i coś nadusiłam, ale to raczej bez znaczenia. Tylko jest mały problem Bo ja zamiast ładnie w opisie opisac () to napisałam "blabla" i tagach też jakieś "blabla" to może dlatego się nie chce zrobic??

Cytat:
Napisane przez _Brzoskwinka_ Pokaż wiadomość
A jak to nie poskutukuje , to spalimy im stadion .
Ee...szkoda mi Iduna Tylko ten zarząd to bym . NO!

Cytat:
Napisane przez novitzka Pokaż wiadomość

a, i cytat z Reissa. ogolnie mowi o tym, ze 28 grudnia 2002 urodzila mu sie cora i 31 grudnia odebral ja i zonke ze szpitala i tera: O północy ją [córkę ] obudziłem, żeby pokazać fajerwerki za oknem, ale chyba niewiele z tego kumała.
no trudno żeby. co za dziwny teletubiś
Pietrek, głupcze Mi on cały czas przypomina kogoś, coś innego, ale nie mogę sobie przypomniec co!! Ale fakt jest faktem, pocieszny z niego Pietrek

Dziś po przyjściu ze szkoły dossałam się do Piłki Nożnej i czytam sobie czytam, w momencie czytania o tym harleyu, przesunęłam wzrok ogrobinę w bok i co ukazało się moim oczom?? Sprawdźcie same
A poza tym, kiedy to zdjęcie było robione, że Ebi ma opaske kapitańska?
Ogólnie to witam
Dobra wiadomość:jeszcze tylko 3 dni do szkoły!
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-19, 17:48   #7599
xtalciax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez firletka Pokaż wiadomość
Tak sobie zaczęłam oglądać filmiki na youtube (novi - przez Ciebie obijam się zamiast robić coś pożytecznego) i... hmmm...

http://www.youtube.com/watch?v=jXTycymY-Yk

...oświećcie mnie... jest tam taki fragment z BVB (tak koło 2:30 sek.) Czy to jest Kehl

Achtung: tylko dla dorosłych Mnie by się chyba głupio zrobiło

magda dawała kiedyś zdjęcia z tej akcji na przystojniakowym
xtalciax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-19, 18:12   #7600
agusia8891
Zadomowienie

[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;3283315]Och, uwielbiam, skąd wiedziałaś? Już nawet dziś gadam coś do koleżanki, bla bla bla, ona cicho siedzi a ja na to" Ta...widzę, że nawiązał się ciekawy monolog...Ale to nic, nie przejmuj się, jestem już przyzwyczajona"

SUUN! Witańsko Jeryyy, stęskniłam się Jak tam Scooby?

A co do filmików-dosyć długo, czyli ile? Ja dodawałam w sobotę, i jeszcze ich nie ma :/
Dzięki za objaśnienie Własnie tak robiłam i jakoś sie nie dodało...potem jeszcze mi wyskoczyła jakaś strona i coś nadusiłam, ale to raczej bez znaczenia. Tylko jest mały problem Bo ja zamiast ładnie w opisie opisac () to napisałam "blabla" i tagach też jakieś "blabla" to może dlatego się nie chce zrobic??

Pietrek, głupcze Mi on cały czas przypomina kogoś, coś innego, ale nie mogę sobie przypomniec co!! Ale fakt jest faktem, pocieszny z niego Pietrek

Dziś po przyjściu ze szkoły dossałam się do Piłki Nożnej i czytam sobie czytam, w momencie czytania o tym harleyu, przesunęłam wzrok ogrobinę w bok i co ukazało się moim oczom?? Sprawdźcie same
Ogólnie to witam
Dobra wiadomość:jeszcze tylko 3 dni do szkoły! [/quote]

Aska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! swintuchu Ty!!!!!!! ale zaczynam sie bac czy on tam na tym boisku czasem orgazmu prawie nie dostaje

a wracajac jeszcze do tego wywiadu to mi sie podoba ta wypowiedz:
Cytat:
BvM jest swietnym trenerem. Takze dlatego ze poznal sie na moim talencie i sprowadzil z druzyny junioro do pierwszego skladu zespolu Feyenoordu
ach jak zwykle skromny jestem pewna ze zyje wg zasady - przede wszystkim skromnosc

Don't worry be happy
Stary 2006-12-19, 18:19   #7601
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc
Konto usunięte

[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;3283315]SUUN! Witańsko Jeryyy, stęskniłam się Jak tam Scooby?

Dzięki za objaśnienie Własnie tak robiłam i jakoś sie nie dodało...potem jeszcze mi wyskoczyła jakaś strona i coś nadusiłam, ale to raczej bez znaczenia. Tylko jest mały problem Bo ja zamiast ładnie w opisie opisac () to napisałam "blabla" i tagach też jakieś "blabla" to może dlatego się nie chce zrobic?? [/QUOTE]

ładowanie filmików trwa kilka minut. ale jak się już załadują to od razu są dostępne na youtube.com

Scooby ma się całkiem dobrze Już pokazuje swój charakterek
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-19, 18:25   #7602
novitzka
Zadomowienie

[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;3283315]Och, uwielbiam, skąd wiedziałaś? Już nawet dziś gadam coś do koleżanki, bla bla bla, ona cicho siedzi a ja na to" Ta...widzę, że nawiązał się ciekawy monolog...Ale to nic, nie przejmuj się, jestem już przyzwyczajona"

SUUN! Witańsko Jeryyy, stęskniłam się Jak tam Scooby?

Ogólnie to witam
Dobra wiadomość:jeszcze tylko 3 dni do szkoły! [/QUOTE]
jaaaa, widziałam, to już pierwsze na co patrze
tihihihi muszę się uczyć muszę się uczyć.
a moja koleżanka widziala dziisaj kubę wilka na mieście

Stary 2006-12-19, 18:30   #7603
firletka
Zadomowienie

Sun - witaj nareszcie

Czy do tego artykułu w PN można się jakoś dokopać w internecie czy trzeba sobie ta gazetkę nabyć w tradycyjny sposób?
Stary 2006-12-19, 18:37   #7604
novitzka
Zadomowienie

Cytat:
Sun - witaj nareszcie

Czy do tego artykułu w PN można się jakoś dokopać w internecie czy trzeba sobie ta gazetkę nabyć w tradycyjny sposób?
hm... nie wiem ale pewnie laski wrzucą na naszego kultowego bloga ta przyjemność kosztuje 6 zika,ale chyba warto, w koncu to jubileuszowy złoty numer

Edytowane przez novitzka
Czas edycji: 2006-12-19 o 18:37 Powód: daun
Stary 2006-12-19, 20:17   #7605
novitzka
Zadomowienie

jateeeeeeeeeeeeeej laski, mam numer domowy do Artura
tylko co mam powiedziec? siema artur chodz na kawe?
hihi

Stary 2006-12-19, 20:43   #7606
agusia8891
Zadomowienie

Cytat:
hihi
wow jeeeeee ale w sumie szkoda ze to nie numer na kom bo tak latwiej by bylo a tak dzwonic do niego do domu.... mhmmmm poza tym nie oszukujmy sie - kawa w Twoim przypadku = sciana
nie dobra zartuje

Don't worry be happy
Stary 2006-12-19, 21:09   #7607
_Brzoskwinka_
Zakorzenienie

Cytat:
Szkoda , że nie Ebiego .
Stary 2006-12-19, 21:16   #7608
novitzka
Zadomowienie

Cytat:
wow jeeeeee ale w sumie szkoda ze to nie numer na kom bo tak latwiej by bylo a tak dzwonic do niego do domu.... mhmmmm poza tym nie oszukujmy sie - kawa w Twoim przypadku = sciana
nie dobra zartuje
nieno przecież wiem ale nie zadzwonie i nie powiem: ej artur chodz sie umowimy, wezme cie przy scianie <intensywnie mysli>
czekam na propozycje
no i wiem, ze lepiej komorka, ale lepszy rydz niz nic, conie?

co do numeru ebiego . powiedzialam mojej kolezance, ze jak zalatwi mi numer i adres do babci Ebiego to dam jej nestle aero[a jest naprawde baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaardzo uzalezniona]. wiec ta zadzwonila na informacje, podaje miasto, podaje nazwisko, a babka ze smiechem "nie ma polaczenia" i rzuca sluchawka. podobno strasznie sie smiala to ją wrobiłam
swojądrogąoni w tej informacji nie moga się śmiać z tego co wiem... te rozmowy są nagrywane itd ale chyba też bym się zaśmiała. a ten, gdzie te czasy,kidy miało się domowe numery do wszystkich uczestników big bradera

ide sie uczyc definitywnie juz.

iczekam na propozywcje zwiazane z Arturem

[a jak zdam wszystko to pochlejemy!]

Stary 2006-12-19, 21:21   #7609
Konto usunięte

Cytat:
Aska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! swintuchu Ty!!!!!!! ale zaczynam sie bac czy on tam na tym boisku czasem orgazmu prawie nie dostaje

a wracajac jeszcze do tego wywiadu to mi sie podoba ta wypowiedz:

ach jak zwykle skromny jestem pewna ze zyje wg zasady - przede wszystkim skromnosc
A bo to ja jedna? No cooo, nie moja wina, że takie zdjęcia dają do gazety! I nie jego wina, że Matka Natura pobłogosławiła i szczodrą była

Cytat:
Chyba jednak poszło o to, że Klose miał do mnie interes. Po meczu Borussi z Werderem chciał się wymienić na koszulki, bo komuś w Polsce obiecał moją
Och, Klose, kochanie, jakiś ty bezinteresowny, normalnie szczera przyjaźń Nie trawię go
Ogólnie to się zdźiwiłam, (mamoo, jak to sie pisze?? źdźiwiłam? ździwiłam? zdziwiłam?? ),że Klose w ogóle po polskiemu potrafi! Przecież on się do Polski nie przyznaje. Podo o ile wiem się przyznaje, ale po polsku nie umie, no co za koleś

[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;3283900]ładowanie filmików trwa kilka minut. ale jak się już załadują to od razu są dostępne na youtube.com

Scooby ma się całkiem dobrze Już pokazuje swój charakterek [/quote]No to coś zbabrałam Pewnie przez to blabla
Rozumiem, że pozbyłaś się już paru par butów?

Cytat:
Sun - witaj nareszcie

Ależ posiadanie tegop historycznego numeru to Twój obowiązek i prawdziwy zaszczyt
Cytat:
hihi
Się bedziesz ceregielić..."Hej Artur, wpadnij do mnie, zabawimy się...rrrr<erotyczny głosik i mruczenie do słuchawki rodem z gorącej linii 0 700>
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-19, 21:26   #7610
xtalciax
Zakorzenienie

Cytat:
nieno przecież wiem ale nie zadzwonie i nie powiem: ej artur chodz sie umowimy, wezme cie przy scianie <intensywnie mysli>
czekam na propozycje

co do numeru ebiego . powiedzialam mojej kolezance, ze jak zalatwi mi numer i adres do babci Ebiego to dam jej nestle aero[a jest naprawde baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaardzo uzalezniona]. wiec ta zadzwonila na informacje, podaje miasto, podaje nazwisko, a babka ze smiechem "nie ma polaczenia" i rzuca sluchawka. podobno strasznie sie smiala to ją wrobiłam
swojądrogąoni w tej informacji nie moga się śmiać z tego co wiem... te rozmowy są nagrywane itd ale chyba też bym się zaśmiała. a ten, gdzie te czasy,kidy miało się domowe numery do wszystkich uczestników big bradera

padłam

[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;3285328]A bo to ja jedna? No cooo, nie moja wina, że takie zdjęcia dają do gazety! I nie jego wina, że Matka Natura pobłogosławiła i szczodrą była

Och, Klose, kochanie, jakiś ty bezinteresowny, normalnie szczera przyjaźń Nie trawię go
Ogólnie to się zdźiwiłam, (mamoo, jak to sie pisze?? źdźiwiłam? ździwiłam? zdziwiłam?? ),że Klose w ogóle po polskiemu potrafi! Przecież on się do Polski nie przyznaje. Podo o ile wiem się przyznaje, ale po polsku nie umie, no co za koleś

No to coś zbabrałam Pewnie przez to blabla

Ależ posiadanie tegop historycznego numeru to Twój obowiązek i prawdziwy zaszczyt

Się bedziesz ceregielić..."Hej Artur, wpadnij do mnie, zabawimy się...rrrr<erotyczny głosik i mruczenie do słuchawki rodem z gorącej linii 0 700> [/quote]

Podo umie po polsku tylko trochę gorzej w czasie MŚ widziałam z nim wywiad i mówił po polsku
xtalciax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-19, 21:33   #7611
firletka
Zadomowienie

Cytat:

Heh. Gdzie te czasy, kiedy dysponowałam bazą tepsy, łącznie z wszystkimi zastrzeżonymi numerami
Ale któregoś pięknego dnia walnął mi dysk i nic nie zostało z tego cuda, którym posługują sie panie na informacji
Stary 2006-12-19, 21:36   #7612
novitzka
Zadomowienie

Cytat:
Heh. Gdzie te czasy, kiedy dysponowałam bazą tepsy, łącznie z wszystkimi zastrzeżonymi numerami
Ale któregoś pięknego dnia walnął mi dysk i nic nie zostało z tego cuda, którym posługują sie panie na informacji

aha, isc sie uczyc. askaaaaaaaaa nie smiej sie, to powazna sprawa

Stary 2006-12-19, 21:43   #7613
Konto usunięte

No to dlatego daję poważną propozycje Jak na to nie poleci, to nie poleci na nic, to po co sie czaić
Stary 2006-12-19, 21:50   #7614
agusia8891
Zadomowienie

Cytat:
hehehehehehehe okropna jestes tak wykorzystywac kolezanke

[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;3285328]
Się bedziesz ceregielić..."Hej Artur, wpadnij do mnie, zabawimy się...rrrr<erotyczny głosik i mruczenie do słuchawki rodem z gorącej linii 0 700> [/quote]
"... i wezme Cie przy scianie" koles by chyba przestal z domu wychodzic

Cytat:
Napisane przez xtalciax Pokaż wiadomość
Podo umie po polsku tylko trochę gorzej w czasie MŚ widziałam z nim wywiad i mówił po polsku
no przeklinac na pewno umie po polsku i dlatego go lubie - widac ze swoj chlop nie to co ten bezinteresowny i przyjacielski Kolzet

Cytat:
ooooo jak fajnie.... szkoda ze to juz bylo i minelo...

Cytat:

aha, isc sie uczyc. askaaaaaaaaa nie smiej sie, to powazna sprawa
nie no padlam

Don't worry be happy
Stary 2006-12-19, 21:51   #7615
tricomi
Zakorzenienie

Cytat:
czekam na propozycje

jaaasne, bo Ty myślisz, że Wy pierwsze wpadłyście na pomysł zdobycia numeru babci Ebiego w ten sposób mało to jest napalonych, żeby nie powiedzieć głupiutkich nastolatek w naszym kraju?

a co do Artura, to radze ostrożnie, żeby się nie przestraszył
ale szczerze mówiąc, to nie mam pojecia co ogłabyś mu powiedzieć znacie się ze szkoły czy coś? byłaby jakaś podstawa na której można budować

wpadło mi tylko do głowy, że możesz mu powiedzieć, że znasz go z widzenia, stwierdziłaś, że wygląda na fajnego kolesia, a takich jest niewielu (połechtać ego zawsze warto :rofll i chciałabyś potwierdzić swoją teorię na jego temat, czy miałby coś przeciwko, gdybyście się spotkali na jakiejś kawie czy piwku po koleżeńsku oczywiście

nie wiem, może coś Ci się nasunie
tricomi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-19, 23:39   #7616
novitzka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tricomi Pokaż wiadomość
jaaasne, bo Ty myślisz, że Wy pierwsze wpadłyście na pomysł zdobycia numeru babci Ebiego w ten sposób mało to jest napalonych, żeby nie powiedzieć głupiutkich nastolatek w naszym kraju?

a co do Artura, to radze ostrożnie, żeby się nie przestraszył
ale szczerze mówiąc, to nie mam pojecia co ogłabyś mu powiedzieć znacie się ze szkoły czy coś? byłaby jakaś podstawa na której można budować

wpadło mi tylko do głowy, że możesz mu powiedzieć, że znasz go z widzenia, stwierdziłaś, że wygląda na fajnego kolesia, a takich jest niewielu (połechtać ego zawsze warto :rofll i chciałabyś potwierdzić swoją teorię na jego temat, czy miałby coś przeciwko, gdybyście się spotkali na jakiejś kawie czy piwku po koleżeńsku oczywiście

nie wiem, może coś Ci się nasunie
przeciez ja ja tylko wrobilam, na nic nie liczylam
no, pomysle thanks girl!

w ogole z tych dzisiejszych roznorakich emocji zapomnialam o jedzeniu i wlasnie zaczynam miec drgawki wiec ide se usmazyc jajeczniczke w srodku nocy .ale jeszcze duuuuzo czasu nad biurkiem przede mna.siaaaa.

Stary 2006-12-20, 00:17   #7617
Konto usunięte

Cytat:
Sun - witaj nareszcie

[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;3285328]A bo to ja jedna? No cooo, nie moja wina, że takie zdjęcia dają do gazety! I nie jego wina, że Matka Natura pobłogosławiła i szczodrą była
[/QUOTE]
Jakie zdjęcie? jeszcze nie zakupiłam PN i nie wiem o co chodzi!

Cytat:
Taa, też go nie znoszę A pisze się zdziwiłam Sprawdziłam w słowniku

Cytat:
No to coś zbabrałam Pewnie przez to blabla
Narazie pogryzł tylko jednego kapcia ale to przez to, że cały czas z nim ktoś jest i jak coś gryzie to ma zabierane a kapcia pogryzł jak został zostawiony na próbę na 10 min sam. nie dość, że kapcia pogryzł to jeszcze kupe zrobił
Stary 2006-12-20, 07:41   #7618
Konto usunięte

Heloł
http://sport.onet.pl/0,1248703,1453290,wiadomosc.html
Cytat:
Smolarek przyznaje, że w klubie jest coraz gorzej i nie wyklucza, że będzie musiał poszukać innej drużyny.
jestem za tylko czy ktoś go będzie chciał? bo nie chcę, żeby przeniósł się do jeszcze gorszego klubu niż Bvb
Stary 2006-12-20, 09:44   #7619
agusia8891
Zadomowienie

[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;3286523]

Jakie zdjęcie? jeszcze nie zakupiłam PN i nie wiem o co chodzi!

Taa, też go nie znoszę A pisze się zdziwiłam Sprawdziłam w słowniku

Narazie pogryzł tylko jednego kapcia ale to przez to, że cały czas z nim ktoś jest i jak coś gryzie to ma zabierane a kapcia pogryzł jak został zostawiony na próbę na 10 min sam. nie dość, że kapcia pogryzł to jeszcze kupe zrobił [/quote]
dalbym to zdjecie tutaj ale nie mam go na kompie - ale moge ci powiedziec ze jest to zdjecie z lewostronnym skrzywieniem

hehe to fajnie Wam ta proba wyszla moj pies jak byl maly to pogryzl nam drzwi, drzwiczki od szafki, dywan (a konkretnie jeden rog - nie wiemy czemu ale gryzl tylko ten jeden ), uparl sie tez na jednego kwiatka i zawsze go wyciagal z doniczki i rozwlekal po calym dywanie, wiec bylo mnostwo ziemi, po czym bral sie za doniczke, za buty tez sie bral ale moja mama sie smieje ze to akutrat dobrze bo nauczylismy sie je chowac (ale po pewnym czasie pies juz nie gryzl nic wiec i my buty przestalismy chowac ), ale chyba najbardziej moja rodzinka wkurzyla sie na psa jak ten pogryzl nam nowy telefon - co prawda moj tata pozniej sie smial ze on poprostu chcial odebrac ten telefon i to nie jego winna ze zostaly na nim jego slady zebow...ale to i tak nie jest tak zle i zaznaczam ze tez na poczatku ktos z nim byl,a to wszystko wydarzylo sie albo jak wychodzilismy doslownie na chwilke albo jak sie wydawalo ze juz nie powinnien nic pogryzc reasumujac - zycze powodzenia i i abyscie zbyt wielu szkod nie mieli aaaa i cierpliwosci, kiedys mu przejdzie tak mniej wiecej jak bedzie miec rok z hakiem

[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;3286817]Heloł
http://sport.onet.pl/0,1248703,1453290,wiadomosc.html

jestem za tylko czy ktoś go będzie chciał? bo nie chcę, żeby przeniósł się do jeszcze gorszego klubu niż Bvb [/quote]
kurczaki a mi jak chce otworzyc np ta strone co podalas to jakis blad mi wyskakuje a dokladnie ze taka strona tam nie istnieje zreszta zadana strona tam mi nie istnieje, bo czego nie chce wziasc i przeczytac szczegoly to mi sie tak pokazuje...

Don't worry be happy
Stary 2006-12-20, 11:46   #7620
novitzka
Zadomowienie

dzisiejszy przeglad, dwie strony o ebim o tym, jak go nie lubia w bvb. niech on czym szybciej ucieka stamtad...

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości