Mamusie Wrześniowo -Październikowe część 2 :) - Strona 53 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-10, 08:42   #1561
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479
Dot.: Mamusie Wrześniowo -Październikowe część 2 :)

Konczi kochana mam jeszcze pierożnki dla Ciebie
mnie dzisiaj mdli okropnieleże w łóżku i nic mi się nie chce

Gracjanek

Fabianek
Anusia479 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 08:53   #1562
kraven
Zakorzenienie

Konczi ja też mam zaparcia i mnie póki co pomaga rano szklanka wody z sokiem z cytryny i łyżką miodu a później w ciągu dnia activia z suszonymi śliwkami. Wczoraj zapomniałam zjeść i dzisiaj też mam problem

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 09:01   #1563
niegrzeczna88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Iwoncia81 Pokaż wiadomość
Dobry??
Ja zaś ze spaniem dzisiaj beznadzieje miałam wczoraj tak pięknie spałam to dzisiaj już nie można tak.
Jeszcze mi sie chłopa o 5 rano zachciało, a ja mam zakaz "tentegowania" sie i mój chop skorzystał a ja co??????
Słoneczko świeci, na termometrze 15 stopni (w słońcu ).
O, a jeszcze własie teraz szlag chce mnie trafić bo lookłam do akwarium, a tam rybka se do góry brzuchem pływa. Luuuuudzie zaś 5zł mi zdechło.
Nienawidze takich momentów.
Tak poza tym nic mi sie nie chce i pewnie tak zostanie na reszte dnia, tygodnia i miesiąca
Nie wspomne że znowu większość dnia w samotności bo chłopek do pracy na 14
A ide go obudzić - starczy mu spania
ja dzis wstalam o 4 razem z Tz bo na studia jechal ale poszlam spac spowrotem :P
szkoda rybek, tez mialam kiedys zlote rybki i niestety szybko sie z nimi pozegnalam..

IGA

Maja

niegrzeczna88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 09:08   #1564
tamlin111
Zakorzenienie

Niewdzięczne me dziecko obudziło mnie Paskuda jedna, miała powiedziane wczoraj że mama śpi do bólu, picie jej uszykowałam, lodowka pełna, ale i tak musiała obudzić by pokazać swój błyszczyk. Potwór nie dziecko.
Cytat:
Napisane przez Dearlie Pokaż wiadomość
Tak Was czytam i zaczynam się martwić o swoje objawy. Tzn. poza wymienionymi już kichnięciami, ślinotokiem i bekaniem to z takich poważniejszych objawów mi towarzyszących to jedynie fakt, że odczuwam ciągłe zmęczenie. Jeżeli chodzi o mdłości, to mam je tylko czasami wieczorem, ale nie są jakoś wyjątkowo męczące. Często odczuwam też jadłowstręt. Jednak jeszcze ani razu nie miałam silnych nudności, ani wymiotów. Czy to normalne? Jestem w 7 tc, więc w teorii te dolegliwości powinny już u mnie pojawić się.
Kochana u mnie poza bolącymi cycami nie było żadnych objawów. No raz se rzygłam ale to wszystko, tak więc spokojnie, może Cię te atrakcje wątpliwe ominą

Cytat:
Napisane przez Filusia88 Pokaż wiadomość
maila założyłam i wszytstkim chętnym prześlę w wiadomości dane
Konczi i Choco już dostały ode mnie PW
Jeśli są jeszcze jakieś zainteresowane to zgłaszajcie się w wątku czy też poprzez wiadomości będę systematycznie odpisywać
pozdrawiam i dobrej nocki
Ola
To ja już rano miałam oglądać do śniadanka buzie i brzuchy a tu danych nie ma. Oj Filusia od rana sobie grabisz Dawać dane

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość

a i dopadło mnie zatwardzenie - jak sobie radzicie ?
Moje sposoby: puszka kukurydzy, czerwona i zielona herbata. Szklanka wody letniej z łyżką miodu zostawiona na noc i rano na czczo to wypić. Ten sposób akurat Pauli uregulować wszystko bo miała ogromne problemy, wyła z bólu bo nie mogła zrobić. Ale miód musi być prawdziwy z pasieki a nie sklepowy z Chin.
Stary 2012-03-10, 09:14   #1565
niegrzeczna88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość
Niewdzięczne me dziecko obudziło mnie Paskuda jedna, miała powiedziane wczoraj że mama śpi do bólu, picie jej uszykowałam, lodowka pełna, ale i tak musiała obudzić by pokazać swój błyszczyk. Potwór nie dziecko.
oj tam ile bys spac chciala
ja mam to samo z moja chrzesniaczka 6 lat ma:P i co przychodzi to pokazuje ile to ona ma blyszczykow i roznych swiecidel .. no ja nieraz od niej pozyczam:P ogolnie nie jestem za tym zeby ona sie malowala w tym wieku blyszczykami no ale nie przegadasz malej no..

IGA

Maja

Stary 2012-03-10, 09:19   #1566
gda
Zakorzenienie

Mi właśnie ostatnio ginekolog powiedziała, że te zaparcia są po to, żeby ciało jak najwięcej składników odżywczych pobrało z jedzonka Dlatego taki spowolniony metabolizm. No i powiedziała też, że ten mój brzuszek, to taki zaparciowo-wzdęciowy właśnie, a nie ciążowy

A słuchajcie, może byśmy wróciły do pomysłu z zamkniętym klubem? Tzn. tu byśmy normalnie gadały, a w klubie zdjęcia? Bo tak pomyślałam, że łatwiej by było tu na wizażu umieszczać zdjęcia itd. zamiast wchodzić zawsze na maila. Byśmy miały wszystko i pod swoimi nickami i wszystko uporządkowane
gda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 09:22   #1567
lourose
Wtajemniczenie

No dzień dobry dziewczęta! piękne słońce za oknem

Mieścicie się w normalne rzeczy? Ja mam zonka, bo dżinsy w których chodziłam do tej pory cisną, a z kolei rozmiar większe jeszcze za duże i lecą z tyłka :/ spódnice mi tylko zostają. O tyle mam szczęście że mam jeszcze ciuchy w których chodziłam kiedy ważyłam 10kg więcej :P ale to jeszcze nie ten etap i teraz nie mam co na siebie włożyć
lourose jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 09:26   #1568
tamlin111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gda Pokaż wiadomość
A słuchajcie, może byśmy wróciły do pomysłu z zamkniętym klubem? Tzn. tu byśmy normalnie gadały, a w klubie zdjęcia? Bo tak pomyślałam, że łatwiej by było tu na wizażu umieszczać zdjęcia itd. zamiast wchodzić zawsze na maila. Byśmy miały wszystko i pod swoimi nickami i wszystko uporządkowane
Mail już jest a w klub dla samych zdjęć... Ciężko tam je wrzucić bo trzeba przepuszczać przez ImageShack albo coś innego. W dodatku z Image są ja przynajmniej mam problemy. Ale jak chcecie. Głosujmy

Tydzień temu zrobiłam fotę brzucha i dziś też. Urósł jak nic.
Stary 2012-03-10, 09:27   #1569
niegrzeczna88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lourose Pokaż wiadomość
No dzień dobry dziewczęta! piękne słońce za oknem

Mieścicie się w normalne rzeczy? Ja mam zonka, bo dżinsy w których chodziłam do tej pory cisną, a z kolei rozmiar większe jeszcze za duże i lecą z tyłka :/ spódnice mi tylko zostają. O tyle mam szczęście że mam jeszcze ciuchy w których chodziłam kiedy ważyłam 10kg więcej :P ale to jeszcze nie ten etap i teraz nie mam co na siebie włożyć
gdzie Wy to slonce macie to ja nie wiem u mnie szaro buro i ponuro
ja wlasnie sie juz w moje dzinsy nie dopinam i chodze z odpietym guzikiem jak mam dluzsza bluzke mowilam juz Tz ze idziemy na zakupy bo ja nie mam co ubrac w domu to lajcik chodze w leginsach ale jak mam gdzies isc to jest problem wlasnie, jedne spodnie mam takie luzniejsze co sie dopne tylko.
a co do maila czy klubu jest mi to obojetne szczerze mowiac ja tam sie dostosuje do reszty

IGA

Maja

Edytowane przez niegrzeczna88
Czas edycji: 2012-03-10 o 09:29
Stary 2012-03-10, 09:31   #1570
gda
Zakorzenienie

Cytat:
Mail już jest a w klub dla samych zdjęć... Ciężko tam je wrzucić bo trzeba przepuszczać przez ImageShack albo coś innego. W dodatku z Image są ja przynajmniej mam problemy. Ale jak chcecie. Głosujmy

Tydzień temu zrobiłam fotę brzucha i dziś też. Urósł jak nic.
Ale klub na wizażu wygląda chyba jak normalny temat na forum, tylko jest zamknięty Czyli wrzucasz zdjęcia tak jak tu, jako załącznik i jest widoczny pod postem
Stary 2012-03-10, 09:38   #1571
tamlin111
Zakorzenienie

Cytat:
Ale klub na wizażu wygląda chyba jak normalny temat na forum, tylko jest zamknięty Czyli wrzucasz zdjęcia tak jak tu, jako załącznik i jest widoczny pod postem
Jestem w klubach dwóch i tam nie można dodać załączników jak tutaj. Trzeba zmniejszać zdjęcia i wkleja się tylko linki forumowe do nich, a wtedy fotki wielki wyskakują. No chyba że my coś na tych klubach robimy nie tak. Napisz krok po kroku jak wrzucić fotkę do klubu to spróbuję.
Stary 2012-03-10, 09:44   #1572
lourose
Wtajemniczenie

Cytat:
Jestem w klubach dwóch i tam nie można dodać załączników jak tutaj. Trzeba zmniejszać zdjęcia i wkleja się tylko linki forumowe do nich, a wtedy fotki wielki wyskakują. No chyba że my coś na tych klubach robimy nie tak. Napisz krok po kroku jak wrzucić fotkę do klubu to spróbuję.
Uczestniczyłam w jednym wątku, gdzie założony był klub, i dziewczyny w większości pisywały tam, przez co wątek główny był jakby "z drugiej ligi", a tam siedziała elita.
Przez cały dzień w pracy siedzę przed kompem, więc potem nie mam siły na patrzenie w ekran, co przekłada się na moją aktywność

Dlatego szkoda byłoby mi, gdyby większość ciekawych wypowiedzi przeniosło się gdzieś indziej, bo chociażby lektura Waszych przeżyć bardzo mi pomaga
Stary 2012-03-10, 09:46   #1573
gda
Zakorzenienie

Cytat:
Byłam dawno temu w jednym klubie, ale nie wrzucałam żadnych zdjęć. Z tego co pamiętam inne dziewczyny wrzucały bez problemu, ale nie wiem jak to robiły... Hmmm... No to nie wiem, myślałam, że tam się da tak samo jak tu Czytam inne wątki i tam dziewczyny ciągle piszą "dodałam fotkę w klubie"

---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ----------

Cytat:
Napisane przez lourose Pokaż wiadomość
Uczestniczyłam w jednym wątku, gdzie założony był klub, i dziewczyny w większości pisywały tam, przez co wątek główny był jakby "z drugiej ligi", a tam siedziała elita.
Przez cały dzień w pracy siedzę przed kompem, więc potem nie mam siły na patrzenie w ekran, co przekłada się na moją aktywność

Dlatego szkoda byłoby mi, gdyby większość ciekawych wypowiedzi przeniosło się gdzieś indziej, bo chociażby lektura Waszych przeżyć bardzo mi pomaga
Ale właśnie dyskusja tylko tu, a tam zdjęcia - inaczej to nie ma sensu
Stary 2012-03-10, 09:47   #1574
lourose
Wtajemniczenie

Cytat:
No to jestem uspokojona
Stary 2012-03-10, 09:56   #1575
tamlin111
Zakorzenienie

Cytat:
Byłam dawno temu w jednym klubie, ale nie wrzucałam żadnych zdjęć. Z tego co pamiętam inne dziewczyny wrzucały bez problemu, ale nie wiem jak to robiły... Hmmm... No to nie wiem, myślałam, że tam się da tak samo jak tu Czytam inne wątki i tam dziewczyny ciągle piszą "dodałam fotkę w klubie"

---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ----------

Częściej zakładane są maile w takim celu, inne wątki mamowe mają maile. My też już mamy więc w sumie po co kombinować dalej??? No ale jak chcecie, ja tam się dostosuję
Stary 2012-03-10, 10:28   #1576
anusiaaniaanusia
Rozeznanie

Hej, wstałam sobie niedawno. W nocy zaczynam odczuwać głód. Obudziłam się o 3 na siusiu i nie mogłam usnąć, czułam taką pustke w żołądku jakbym nie jadła ze 3 dni Muszę sobię jakieś sucharki szykować, bo burczy że szok.

Oj Iwonciu, ale dobra żona z ciebie. Nie pamiętam kiedy zaopiekowałam się mężem. Lekarz kazał wstrzymać się do II trymestru, no i nie było plamień więc chyba się dziś poprzytulam - jak wróci ten mój mężuś z tego Poznania.

Dziś też mam trochę pracy, bo mam jutro gości, będę sprzątała i gotowała.
To do roboty mamusie Do później

Co do tego klubu to nie wiem jak to wygląda. Po raz pierwszy udzielam się w ogóle na forum, więc wstrzymuje się od głosu Decydujcie bardziej doświadczone, ja się dostosuje
Stary 2012-03-10, 10:34   #1577
Iwoncia81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anusiaaniaanusia Pokaż wiadomość
Hej, wstałam sobie niedawno. W nocy zaczynam odczuwać głód. Obudziłam się o 3 na siusiu i nie mogłam usnąć, czułam taką pustke w żołądku jakbym nie jadła ze 3 dni Muszę sobię jakieś sucharki szykować, bo burczy że szok.

Oj Iwonciu, ale dobra żona z ciebie. Nie pamiętam kiedy zaopiekowałam się mężem. Lekarz kazał wstrzymać się do II trymestru, no i nie było plamień więc chyba się dziś poprzytulam - jak wróci ten mój mężuś z tego Poznania.

Dziś też mam trochę pracy, bo mam jutro gości, będę sprzątała i gotowała.
To do roboty mamusie Do później

Co do tego klubu to nie wiem jak to wygląda. Po raz pierwszy udzielam się w ogóle na forum, więc wstrzymuje się od głosu Decydujcie bardziej doświadczone, ja się dostosuje
Ja sie wstrzymam chyba do końca ciąży bo sie boje.
Maluch ważniejszy niż moje zachcianki
Iwoncia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 10:36   #1578
gda
Zakorzenienie

Kurczę dziewczynyyyy, zrobiłam wczoraj super bakłażany i mam dziś do odgrzania, a teraz gdzieś wyczytałam, że bakłażanów kobiety w ciąży nie powinny jeść Chyba się nie będę przejmować, no nie?
Stary 2012-03-10, 10:43   #1579
anusiaaniaanusia
Rozeznanie

Cytat:
Kurczę dziewczynyyyy, zrobiłam wczoraj super bakłażany i mam dziś do odgrzania, a teraz gdzieś wyczytałam, że bakłażanów kobiety w ciąży nie powinny jeść Chyba się nie będę przejmować, no nie?
Ja jem wszystko, tylko unikam surowego miesa, ryb i jajek. Reszte jem
Stary 2012-03-10, 10:44   #1580
nynka87
Zakorzenienie

GG do nynka87 Send a message via Skype™ to nynka87

Cytat:
Napisane przez Elmiria Pokaż wiadomość
noo nieee! Z tą kupą to i śmać się i płakać!!!!
Ja też chcę rodzić z mężem, ale zdecydowanie jestem za lewatywą, bo to było by strasznie krępujące! Już od kilku dni o tym rozmyslałam, ale myślałam, że to tylko ja i że jakaś dziwna jestem!

Dziewczyny, gratuluję dobrych wyników badań genetycznych!!

Ja dziś na obiadek miałam naleśniki z serem, na nich brzoskwinia i polane mleczkiem zageszczonym... mmm, szaleństwo!

Almariel, my jesteśmy z tobą z garunku ciężarówek popołudniowych Mi też objawy na wieczór się nasilają i brzuszek też na wieczór się uwypukla
ja mam dokładnie takie same przeżycia
a co do ciężarówek to ja też wieczorna z okropnymi wzdęciami niestety
Cytat:
Napisane przez Katee27 Pokaż wiadomość
A na dobranoc powiem Wam,że nie lubię jak mi ktoś wróży co mam w brzuchu na podstawie moich zachcianek ciażowych żywnościowych.
Może to nienormalne,ale strasznie mnie irytuje,
że nawet mąż już nie chce tego słuchać.
Czy któraś z Was też coś takiego odczuwa???
ja tak mam niestety... albo pytają co jem albo który tydzień i dziwią się że jeszcze nie ma brzuszka więc pewnie będzie dziewczynka
Cytat:
Mi właśnie ostatnio ginekolog powiedziała, że te zaparcia są po to, żeby ciało jak najwięcej składników odżywczych pobrało z jedzonka Dlatego taki spowolniony metabolizm. No i powiedziała też, że ten mój brzuszek, to taki zaparciowo-wzdęciowy właśnie, a nie ciążowy

mój też
miałam właśnie pisać o klubie żeby może tam wrzucać zdjęcia to może jednak wygodniej by było bo też na wizażu
Stary 2012-03-10, 10:46   #1581
axxxa
Zadomowienie

GG do axxxa

witajcie mamusie!

ja tez juz na nogach.moja ciaza to jakas taka wieczorna jest bardziej, na wieczor mnie muli i mi niedobrze jest i tylko mysle o spaniu bo z rana mi lepiej i tak popołudnia. a dzisiaj rano to juz w ogole przebilam siebie bo tak to zazwyczaj z rana sniadanie w pizamie bo mi nie za dobrze bylo a dzisiaj sie wykapalam, oporządziłam i po jakiejsc godzinie od wstania dopiero sniadanie. moze sie wszystko normuje. dzisiaj mam 11tc i 4d.

ja nie rozumim wogole z tym mailem.blondi jestem jak nic. mam sie po niego zglosic na priva i co pozniej?

ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA o kosmetykach

http://axxxasworld.blogspot.com/

albo stylizacji rzęs
http://lvlinsrzesy.blogspot.com/

Laura 28.09.2012

"lepiej zrobic cokolwiec niz nie zrobic nic"

axxxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 11:03   #1582
Konczita
Zakorzenienie

jejku ale ja jestem zmęczona ... położyłabym się na chwile to po 5 minutach wstaje bo mi za głośno jest yhhh mąż kuchnie szuruje nie ....

ja na klubach nie potrafię dodawać fotek więc wszedzie mamy załozone maile i na mailach lecą nasze fotencje

ja zrobiłam sobie dopiero wczoraj wieczorkiem dwie focie brzucholeczka mego słodkiego tylko komórką więc jakość średniawa ... ale pamiątka jezd

---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ----------

a co do tych zaparć to jak to daje sobie szklane wody przegotowanej do tego miód i cytryna ???
13.08.2012 godz 15:01
2532g i 50 cm naszej miłości
[*] .. dzieli nas już tylko czas ...
Konczita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 11:10   #1583
Coco_Blanco
Raczkowanie

No to melduje się jedna zaginiona
Rzadko się udzielam, bo mój laptop jest zepsuty i jakoś nie mam kiedy go dać do naprawy, laptop męża zaliczył bliskie spotkanie z podłogą, a mój stacjonarny komp zbiera kurz na strychu więc troche podkradam lapka od taty, ale do niego to kolejka jest i jak dorwę to tylko tyle żeby nadrobić wątek, pooglądać jakieś niemowlęce gadżety na allegro i tyle. Mam nadzieję, że wkrótce to się zmieni i będę więcej się udzielać!

Ja za tydzień mam drugą wizytę, ale już zastanawiam się nad zmianą gina. Moja pierwsza wizyta trwała 5 minut, dostałam skierowanie na badanie moczu i ogólne krwi i to tyle...a usg miałam tylko przez brzuch. Ja to straszna panikara jestem i jakoś tak czuję że to dla mnie za mało. Nie czuję się wystarczająco wybadana Wszystko co wiem o ciąży to od Was albo z artykułów w necie. Tż chce żebym jeździła na badania i w ogóle rodziła w prywatnej klinice, gdzie jest super sprzęt i super lekarze. Tylko że to jest 100km ode mnie i gdybym zaczęła rodzić sporo przed terminem to zdążyłabym dojechać? Boję się rodzić u siebie, bo szpital w moim mieście wygląda jakby czas zatrzymał się jakieś 30 lat temu Nie wiem co mam robić. Jejuuu ciąża to same stresy, zwłaszcza dla takiego nerwusa jak ja...
Coco_Blanco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 11:20   #1584
tamlin111
Zakorzenienie

Cytat:

ja na klubach nie potrafię dodawać fotek więc wszedzie mamy załozone maile i na mailach lecą nasze fotencje

a co do tych zaparć to jak to daje sobie szklane wody przegotowanej do tego miód i cytryna ???
Tą wodę musisz zostawić na noc i na czczo wypić. Paula piła bez cytryny. Bardzo pomaga.
Dodawanie zdjęć na klubie jest skomplikowane, więc mail lepszy
Konczita jak masz chwilę to może roześlij dane do maila bo Filusia zaginęła w akcji.

Ponoć w szpitalu 30km ode mnie można rodzić w wodzie. Pojadę, obejrzę ten szpital i ten u siebie, bo nie znam go, jedynie chirurgię. Wcześniej rodziłam w Poznaniu w szpitalu gdzie wcześniej pracowałam, a teraz mam iść do całkowicie obcego, więc muszę obadać je dokładnie. Wanna i znieczulenie będą decydujące.
Stary 2012-03-10, 11:26   #1585
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Tą wodę musisz zostawić na noc i na czczo wypić. Paula piła bez cytryny. Bardzo pomaga.
Dodawanie zdjęć na klubie jest skomplikowane, więc mail lepszy
Konczita jak masz chwilę to może roześlij dane do maila bo Filusia zaginęła w akcji.

Ponoć w szpitalu 30km ode mnie można rodzić w wodzie. Pojadę, obejrzę ten szpital i ten u siebie, bo nie znam go, jedynie chirurgię. Wcześniej rodziłam w Poznaniu w szpitalu gdzie wcześniej pracowałam, a teraz mam iść do całkowicie obcego, więc muszę obadać je dokładnie. Wanna i znieczulenie będą decydujące.
a ile tego miodu ???

pytanie z serii głupich
dobra wysyłam maila kto chętny by otrzymać ?

Stary 2012-03-10, 11:34   #1586
tamlin111
Zakorzenienie

Cytat:
a ile tego miodu ???

pytanie z serii głupich

Dzięki za dane. Ogarnę chałupę, póki mam wenę i powysyłam jakieś fotki
Szklanka letniej wody plus łyżka miodu, ale prawdziwego nie made in China z marketu. Zostawić na noc, rano na czczo wypić.
Stary 2012-03-10, 11:35   #1587
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki za dane. Ogarnę chałupę, póki mam wenę i powysyłam jakieś fotki
Szklanka letniej wody plus łyżka miodu, ale prawdziwego nie made in China z marketu. Zostawić na noc, rano na czczo wypić.

żarcik dawaj fote hahaha ja już czekam tu !
Stary 2012-03-10, 11:38   #1588
gda
Zakorzenienie

no to ja chyba też poproszę maila
Stary 2012-03-10, 11:40   #1589
niegrzeczna88
Wtajemniczenie

ja tez maila prosze

IGA

Maja

Stary 2012-03-10, 11:43   #1590
Iwoncia81
Zakorzenienie

Cytat:

[...]

pytanie z serii głupich

Ja chce, ja chce, ja chce
Iwoncia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości