|
|
#691 | |
|
Przyczajenie
|
Dot.: ślubujące w 2012:)
Cytat:
gdyby Twoja wymarzona suknia kosztowala 7,5 tys tez bys tak zrobila poza tym zaznaczam ze chetnie od kogos odkupie!
|
|
|
|
|
#692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym pewnie nie wpadła na pomysł by oferować do sprzedaży suknię, której jeszcze nie mam
|
|
#693 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja totalnie nie ogarnęłam pierwszego wpisu W sumie ja też jeszcze swojej kiecki nie mam a mam już chętne ![]() Co do pytania Jakby moja wymarzona suknia tyle kosztowała to bym ją kupiła A później sprzedała, ale nie uzależniała zakupu od chętnych ![]() Dziewczynki jako, że się wiecznie zalewam kawą jadąc do pracy (nie mam czasu pić przed wyjściem bo śpię do ostatniej minuty ) dostałam od TŻa na dzień kobiet taki oto kubeczek termiczny Jest superszczelny i super trzyma ciepło http://allegro.pl/contigo-kubek-term...110989828.html POLECAM |
|
|
|
|
#694 |
|
Zakorzenienie
|
7,5 tysiąca za suknię
Kupa kasy. Ale z drugiej strony gdyby tyle kosztował mój ideał... to też bym kupiła. Sprzedażą martwiłabym się po ślubie ![]() Piękny ten kubek Od jakiegoś czasu myślę o zakupie kubka termicznego, skoro mówisz że ten jest taki super to może odgapię
|
|
|
|
#695 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I zdecydowanie polecam
|
|
|
|
|
#696 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dziś zaczęliśmy zbierać dokumenty bo od dziś zostało nam 3 miesiące ![]() zaczęliśmy od kościoła chcąc dać na zapowiedzi to mamy przyjść dopiero z dokumentami wszystkimi na podpisanie . Ok więc wybraliśmy się do urzędku stanu cywilnego , nie miałam aktu ur , muszę sprawdzić w domu czy mam jeszcze jakiś dobry (musi być z pieczątką opłaty ) i nie pogięty bo ma 100 lat wytrzymać w urzędzie No i wczoraj nie miałam czasu , spóźnione ale szczere życzenia z okazji Dnia Kobiet ps.Jutro jedziemy rozwieść pierwsze zaproszenia osobom które mieszkają najdalej
Edytowane przez wybOrOowa Czas edycji: 2012-03-09 o 15:07 |
|
|
|
|
#697 |
|
Rozeznanie
|
O masz, 3 miesiące to już prawie nic ;-) zleci mega szybko..
ja tam się ciesze, że mam jeszcze do października tyyyyyyyyyyyle czasu, po ślubie mam wrażenie, z takiego 'podlotka' stanę się w pełni dorosłą jednostką. tartetka, kubek jest rewelacyjny! durnieje z obraczkami, co rusz podoba mi się coś innego. a to bym chciała coś szerszego, a to zupełnie cienką wysadzaną cyrkoniami. |
|
|
|
#698 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Bo gdyby tych obrączek było by mniej było by łatwiej wybrać z 5 a nie 300 . Ja też się nie mogę zdecydować |
|
|
|
|
#699 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
http://www.celebrity.wroclaw.pl/kole...cja/julia-rosa jestem straszecznie niezdecydowaną osobą i już się zastanawiam, czy może lepsze byłyby zupełnie inne kwiaty, tylko jakie? W sumie to odkąd pamiętam zawsze chcialam miec kalie w wiazance slubnej, mhm... :/No i welon, to moja kolejna zmora.... masakra. Ostatnio pomyślałam o tym, by był on upięty nisko z tylu głowy i swobodnie puszczony, zwykła mgiełka. Do tego chcę wpiąć we włosy (pomimo, że za bardzo mi nie urosną, obecnie mam krótką fryzurkę) kwiatka z bukietu, albo no wlasnie jakąś kwiatową białłą ozdobę z materiału (tylko, czy dokupię dokładnie w takim samym kolorze co suknia? ). O biżuterii też powoli zaczynam myśleć, chyba będą to jakieś kryształki, coś co się błyszczy, kolczyki i być może bransoletka P.S. A zaproszenia planujemy zacząć rozwozić w maju-3 mies przed ślubem (taka dygresja). Na razie jest pomysł ich wykonania
Edytowane przez isabel8512 Czas edycji: 2012-03-09 o 17:55 |
|
|
|
|
#700 |
|
Raczkowanie
|
hej kobietki, już tu dawno nie pisałam, ale czytam na bierząco
![]() tartetka taki superszczelny kubek też by mi się przydał ![]() a co do obrączek to nareszcie mogę się pochwalić naszymi(bez kamieni)- wczoraj zamówione, a będą do odbioru 14 kwietnia |
|
|
|
#701 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#702 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- Cytat:
ale jesli tobie nie przeszkadza, to jest git![]() ---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- ja dziś kliknełam link pod spodem a tam 43 dni do slubu! ![]() ---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- jestes moja faworytka Kochana!!! ja musze cos takiego zrobic, bo juz o polowie rzeczy z pospiechu pozapominalam jak wygladaja
|
||
|
|
|
#703 |
|
Raczkowanie
|
tusiamar
Dziękuję bardzo ![]() Ta siateczka tutaj na modelce jest tak wysoko podpieta, bo w rzeczywistości jest ona nieco niżej. Edytowane przez isabel8512 Czas edycji: 2012-03-09 o 19:32 |
|
|
|
#704 |
|
Konto usunięte
|
dobra - nudziło mi się i oto :
|
|
|
|
#705 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kwiaty sa piękne lecz usychają oczom sie długo cieszyc nie dają zdradzimy wam jednak tę tajemnice chcemy mieć z winem wielką piwnice zamiast wielka: piękną, uroczą itp... i cóż z tą dekoracją kościoła? kiedy sie z innymi parami umawiacie? Edytowane przez duvala Czas edycji: 2012-03-10 o 09:40 |
|
|
|
|
#706 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() skąd ja to znam...spanie do ostatniej minuty ![]() ---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- Cytat:
mój TŻ uważa, że w te szczeliny osadza się brud.....chyba wymyśla co?? ---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- [1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;32827289]dobra - nudziło mi się i oto :[/QUOTE] suknia śliczna-0 wcześniej już Ci to pisałam, ale nie zaszkodzi powtórzyć ![]() a to kremowe pudełeczko to upominek dla gości?
|
|
#707 |
|
Zakorzenienie
|
Jak wiecie mamy już trochę rzeczy pozałatwiane.
Termin, sala. fotograf, zespól nauki przedmałżeńskie sukienka wybrana i zamówiona zarezerwowany fryzjer i makijażystka. Do 6 października jest jeszcze troche czasu, ale ja stanelam w miejscu i nie wiem za co sie wziac. jak mam w sobie odnaleźć chęci i siły (czyżby to było już przesilenie wiosenne ??) jeszcze do niedawna przygotowania sprawiały mi radość, a teraz jest mi to obojętne
|
#708 |
|
Rozeznanie
|
Justynaa, witam Cię tym serdeczniej, że ślub mam również 6 października
) o 17.I uwierz mi, mam dokładnie to samo! ![]() Ponieważ zostało jeszcze 6miesięcy, czuję się mocno rozprężona.. ![]() Podejrzewam, że załatwianie zacznie się w czerwcu. Tak akurat sobie wyliczyłam... I zawsze chciałam mieć na sali tulipany, a dziś się dowiedziałam, że ponoć w październiku są niezbyt urodziwe. |
|
|
|
#709 |
|
Zadomowienie
|
Co o niej kochane myślicie?
|
#710 |
|
Rozeznanie
|
ależ mam dziś czasu na udzielanie się
)Alejka, zupełnie szczerze to trudno mi znaleźć w tej sukni cokolwiek co by mi się podobało, dół wygląda troszkę firankowato, okropne bolerko, materiał też wydaje się być wątpliwej jakości. Zupełnie nie mój gust. Ah! i nie lubię sukni z osobnymi gorsetami. |
|
|
|
#711 |
|
Zakorzenienie
|
jak dla mnie to ona jest jakby z sezonu 2008. W ogole nie widze w niej nic ladnego. Ale jesli komus sie podoba. Ma takie prawo.
|
#712 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() pierwsze zaproszenia rozdane
Edytowane przez wybOrOowa Czas edycji: 2012-03-11 o 10:25 |
|
|
|
|
#713 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#714 |
|
Rozeznanie
|
Witam się niedzielnie
U nas już niecałe 3 miesiące do ślubu, więc coraz więcej się dzieje Wczoraj przyszły zaproszenia i zawieszki na alkohol W załącznikach nasze "cacuszka" Niestety nie potrafię znaleźć w tej sukni czegoś, co by mi się spodobało... Jeśli jednak Tobie się podoba i czujesz to WOW, to chyba nie musisz sugerować się naszym zdaniem
|
#715 |
|
Konto usunięte
|
monika860902 - tak, to kremowe to dla gosci, wsadzę tam dla każdego po rafaello
![]() JJJustynAAA - mam to samo...najpierw była euforia a teraz...teraz mi wszystko zwisa... Ale z tego co widzę, to każda z nas ma takie chwile załamania... Alejka13 - szczerze? sukienka na dole wygląda jak firanka... zupełnie nie mój styl. bolerko jest okropne... a gorset, no cóż, z tego co widzę to nie jest chyba całość, a ja ni doleruje sukienek z dwóch części. przykro mi ![]() kasioonya - super. pomarańcz rządzi ![]() Ja mam weekend potwierdzeń. Mam już 78 gości z jeszcze około 15 mam niepotwierdzonych Celowałam w 80tke, ale widzę, żę będzie więcej
|
|
|
|
#716 |
|
Rozeznanie
|
tusiamar ładne zestawienie - super to wszystko będzie wyglądać
JJJustynAAA masz jeszcze sporo czasu, nie się nie martw i odetchnij póki możesz A zastojem się nie przejmuj - każdą z nas to dopada ![]() Alejka13 mi również nie podoba się ta suknia... w sumie nic w niej ładnego nie mogę znaleźć i wydaje mi się modelem sprzed wielu lat (do tego ja nie znoszę osobnych gorsetów)... ale jeśli Tobie się podoba to nie patrz na niczyje opinie tylko sugeruj się własnym gustem ![]() kasioonya to już tuż tuż! Macie śliczne zaproszenia! I ten tekst do rodziców - łza w oku się kręci - śliczne A my wczoraj zamówiliśmy już obrączki... tzn. zanieśliśmy złoto i pan złotnik będzie robił dla nas obrączki. Będą mniej więcej takie jak na zdjęciu
|
#717 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Piękne zaproszenia, mogłabyś powiedzieć gdzie zamawiałaś? |
|
|
|
|
#718 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny proszę was o kolejną poradę, wyrażenie swojego zdania. Co myślicie o takim tekście jak poniżej na zaproszeniach:
Teatr Umyślnie Straconej Wolności ma zaszczyt zaprosić Sz.P. ......................... ......................... na przedstawienie pod tytułem "A potem żyli długo i szczęśliwie" Adaptacja sztuki przez życie napisanej w 3 Aktach. PREMIERA 6 październik 2012 r. Panna Młoda: Justyna Pan Młody: Bartłomiej w pozostałych rolach udział biorą: Ksiądz, Świadkowie, Rodzice, Goście i Gapie AKT I "Dla Duszy" Ślub Kościelny 6 październik 2012 r., godzina 15:00 w Kościele ......................... ......................... ...................... AKT II "Dla Ciała" Przyjęcie weselne „Stary Browar” przy ulicy.................... ....................... AKT III "Noc Poślubna" Bez udziału widowni. Prosimy o potwierdzenie przybycia do dnia 25 sierpnia 2012r. Justyna.................. ........., Bartłomiej............... ................... I co sądzicie ???
|
#719 | ||
|
Zakorzenienie
|
bardzo ładne zaproszenia a tekst dla rodziców super!!!!---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- Cytat:
powiem szczerze, że nie jestem fanką łączonych stopów w obrączkach ale Twoje naprawdę mi się podobają są bardzo piękne ---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- Cytat:
Może sklej z kilku tekstów jeden albo napisz sama
|
||
|
|
|
#720 | |
|
Zakorzenienie
|
Mnie kojarzy się ze studniówką
miałam coś takiego (tylko w innym kolorze) na swojej studniówce 7 lat temu.No ale każdy ma swój gust. Jeśli Tobie odpowiada to kup ją ![]() ---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- Cytat:
no i to zaproszenie dla Rodziców właśnie się zastanawiałam nad zaproszeniem dla Rodziców....jak dla mnie super---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- [1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;32853678]monika860902 - tak, to kremowe to dla gosci, wsadzę tam dla każdego po rafaello ![]() Ja mam weekend potwierdzeń. Mam już 78 gości z jeszcze około 15 mam niepotwierdzonych Celowałam w 80tke, ale widzę, żę będzie więcej [/QUOTE]zrobiłaś mi smaka na rafaello a w szafce tylko ptasie mleczko To chyba dobrze że będzie więcej?? Ja jeszcze zaproszeń nie mam zamówionych....nic mi się nie chce
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:03.

) 

Kupa kasy. Ale z drugiej strony gdyby tyle kosztował mój ideał... to też bym kupiła. Sprzedażą martwiłabym się po ślubie 
klik!

bardzo ładne zaproszenia a tekst dla rodziców super!!!!