|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#9541 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
sprawdziłam co ta moja kosmetyczka proponuje i to się nazywa IP4L + RF impuls świetlny plus fala radiowa, co myślicie, robiła to któraś?
#9542 |
Rozeznanie
|
Robiłam to w zeszłym roku ,dostałam pakiet 5 zabiegów na całe nogi i bikini i byłam szczęśliwa bo nie było włosów przez jakiś czas ale w tej chwili mam tyle co miałam sportem ..no może 90 %Spowrotem
|
![]() ![]() |
![]() |
#9543 |
Wtajemniczenie
|
ech to lipa
![]() ![]()
#9544 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale skoro nie zależy Ci tak bardzo na wielkości to jednak zaufałabym dr Skwiercz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale opiszę Wam pewną sytuację: Rok temu, gdy już jakoś tak wiosennie się zrobiło siedziałyśmy sobie po lekcjach w pokoju i rozmawiałyśmy, jak to fajnie na dworze - słoneczko, ptaszki i takie tam...A jedna z moich koleżanek mówi: "No, czas już nogi ogolić, bo już grubych rajstop nie można nosić" a pozostałe przytaknęły. Jedna zaś stwierdziła, że ona nie goli, bo słabo je widać. A ja wiem, że wcale nie słabo ![]() ![]() ![]() Nie wyobrażam sobie łazić całą zimę z zarośniętymi nogami, zwłaszcza, że mam szczecinę jak u chłopa, bleee. ---------- Dopisano o 08:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() I z czystym sumieniem mogę polecić Tabex. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#9545 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jooasi tak, przeżywa koszmar, ale jego przeraziło jedno zdanie: proszę podać telefony kontaktowe do osób, które trzeba poinformawać w razie, gdyby się pan nie wybudził z narkozy. Mój TŻ myślał, że to tylko głupi żart, bo ten koleś to taki jajcarz. Wytłumaczyłam mu wszystko cholercia, powiedziałam, że wcześniej zrobią mu badania, że (tak jak też mówił tamten) przyjdzie anestezjolog i zrobi z nim "wywiad" i ryzyko jest naprawdę minimalne i że oni mają obowiązek informować o możliwych powikłaniach ale one są naprawdę sporadyczne Anika ja się pocieszam tym, że to jeden mały paluszek u nogi, bez niego będzie mógł normalnie chodzić, funkcjonować. Co do palenia na szczęście mój TŻ to już raczej nie wróci do tego, bo teraz nie będzie mógł palić przez conajmniej kilka miesięcy. A potem jakby wrócił to byłaby głupota. Ja przed zabiegiem też palić nie będę i po zabiegu, tylko te elektroniczne a po tym jak kiedyś pół dnia takie paliłam to jak wzięłam do ust normalnego papierocha miałam odruch zwrotny, ale to był za krótki czas niepalenia widać normalnych fajek żeby rzucić a poza tym ja lubię palić. Ale myślę, że po takim czasie bez paieroska też już nie wrócę do nałogu ![]()
07 grudzień 2012 Dr B. D'H (Belgia) ![]() ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png Edytowane przez kicia_nh Czas edycji: 2012-03-10 o 07:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#9546 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem jak dużo mniejsze będą u Ciebie, ale ten Twój "zwis" jest spory i żeby to wyglądało jędrne ( w miarę), to wg mnie Dr musi usunąć tej skóry dużo i co zostanie... moze niewiele ![]() Jestem tutaj na forum naprawdę długo i wiem... na początku nikomu nie zależy na rozmiarze, ale jak przychodzi co do czego, to każda żałuje, ze nie są większe ![]() Celinko, a jakie piersi chciałabyś mieć wizualnie? Wątpię, żebyś z rozmiaru FF przestawiła się na np. D ![]() ![]() Cytat:
nie trzymałam, owszem, ale większość z nas tu doradza wszystkim wielkość impalntów na podstawie fotek a też nie trzymała ich piersi w garści ![]() I po co kombinować po roku? Bo na pewno tak by było ![]() ![]() ![]() To chyba nie problem skonsultować się z innym Dr ... choćby dla pewności ![]()
![]() |
#9547 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A z paluszkiem to masz rację, taki mały to właściwie do niczego nie potrzebny, tylko odciski na nim się robią ![]() A swoją drogą, czy któraś z Was miała spirometrię? Bo czeka mnie to badanie, a podobno jest okrrrropne... |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#9548 |
Zakorzenienie
|
Celinko,
i nie twierdzę, ze będą brzydkie, ale że dla kogoś kto zawsze miał duży biust będą za małe ![]() i tak jak namawiałam Agatau na okrągłe (miałam rację ![]() ![]()
#9549 |
Zadomowienie
|
Anika ja miałam i o ile dobrze pamiętam i nie pokręciłam tych wszystkich badań to polega ono na tym, że nabierasz w płuca jak najwięcej powietrza a następnie dmuchasz w taką rurkę jak najmocniej potrafisz i jak najdłużej. To nie boli ani nic, ale możesz sobie wziąźć jakąś rurkę w domu i tak spróbować, sama się przekonasz jak to jest a fakt faktem niezbyt przyjemne. O ile pamiętam to ja miałam takie wrażenie jakbym całe życie z siebie wydmuchała, chwilowy jakby brak sił i czegokolwiek, ale bierzesz po tym kilka wdechów i już jest ok
![]()
#9550 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Lecę na orbitreka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9551 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki,
mam do oddania stanik ewy bień - nike soft pionowy rozm. 70 G (ale jest mniejszy niż zwykły soft 70 G (raczej coś ok. 70 E/F) i nijak nie mogę w niego zapakować biustu). Może któraś skusiłaby się na posiadanie takowego?
#9552 |
Rozeznanie
|
Jest jaki dr godny polecenia blisko Trojmiasta? Nie mam za dużego pola manewru bo z tym naszym lobuziaczkiem dalej trudno jechać...i za chwile wracać...Mya jak zajrzysz to proszę o Twoje zdanie na temat mojego przypadku.
Edytowane przez celina777 Czas edycji: 2012-03-10 o 09:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#9553 |
Raczkowanie
|
Celiko moim zdaniem one beda mniejsze co pewnie będzie cie gryzło po jakimś czasie od operacji, a z tego względu że przyzwyczajona byłas do wiekszego biustu...chyba że ci ten biust ciąży teraz hmm
Anika no ładnie z tym wdychaniem, ale dobrze że rzuciłas palenie i starasz sie dbac o zdrowie ![]() ja za to powinnam mieć operacje NOSa , napewno mam krzywa przegorde przez co mam utrudniony oddech i wiekszosci oddycham przez buzie .. to jest w planach ![]() i nie wyobrazam sobie nie golic nóg(ponizej kolan hehe) przez cała zimę..Tz by chyba padł masując i całując mi nóżki ![]() ide doczytac aa Mune tacy sa ludzie, mówia jedno a robia co innego a potem i myśla jak sie okazuje co innego;/ nie przejmuj sie nią kochana ![]() ja powiedzialam kobietkom z rodziny i byłam pewna że miny będa miały bardziej PRZYJAZNE..no ale grunt że nie oceniały a efekty chcialy zobaczyć..teraz spotykajac sie nie poruszamy tego tematu..ale jakis czas po operacji ich wzrok ciagle tylko w jedno miejsce..ale wiecie..tak po kryjomu:P
Sebbin 335ml okragle , wysoki profil 109mm, projekcja 54mm ![]() ![]() Edytowane przez Mirabellla Czas edycji: 2012-03-10 o 11:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#9554 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Kicia, kurczę, przykro mi, serio....wiadomo, że to nic strasznego, ale przestroga jest. Ja też ćmokałam papierochy, czasem nic tygodniami, a czasem nawet 5-7 dziennie!. odstawiłam zupełnie 2 tyg. przed....no jednego zapaliłam tydzień przed ![]() ![]() Horo ja jestem zupełnie zielona w stanikach, opuchnięta też jeszcze bardzo, na razie mam triaction 70 E....zobacz sobie na moją fotę, czy tak na oko się na mnie nada? Chyba, że jeszcze któraś dziewczynka pewna swojego rozmiaru się znajdzie chętna. Ja na razie mam jeden cycnik, więc się chciwię ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9555 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja mam 70 F ![]()
![]() |
#9556 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie gdzie tam musisz miec dowod na to jaka masz grupe . Ja mam taka plastikowa karte wyrobiona z grupa krwi ze szpitala polozniczego wiec jest ok ---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- Czesc dziewczyny ![]() Ja jak zwykle z pytaniem ![]() ![]()
![]() |
#9557 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() podejrzewam, że na Ciebie będzie dobry... jeśli nie, to komuś oddasz ![]()
![]() |
#9558 |
Rozeznanie
|
Co myślicie o konsultacji u Zdzitowieckiego? Czy któraś robiła lub będzie robić u niego? Ale mam jazdę ,nie mogę myśleć o niczym innym...
|
![]() ![]() |
![]() |
#9559 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#9560 |
Wtajemniczenie
|
Celina ten pomysł od razu sobie z głowy wybij
![]() ![]() jak to ma być okolica Trójmiasta to nie ma kogo polecić ![]()
#9561 |
Raczkowanie
|
mune dzieki a Ty jak sie czujesz jak Twoje cycusie wporzadku wszystko ?
#9562 |
Rozeznanie
|
Wiem ze Skwiercz to super wybór ale jakby co to potem znowu się ciąć...
|
![]() ![]() |
![]() |
#9563 |
Raczkowanie
|
mune dlaczego wybralas Allergan a nie mentor ? tak z ciekawosci pytam bo ja jeszcze nie wiem jakie chce
![]()
#9564 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Joasi a jaki Ty masz rozmiar teraz? Takiego pewnie nie uzyskam ...ale takie to dla mnie byłyby idealne! Edytowane przez celina777 Czas edycji: 2012-03-10 o 11:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9565 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Większość dziewczyn ma tutaj Mentory, ale np. Horo i Agatau mają Allergany. Mój lekarz na nich pracuje i tyle...trochę się naczytałam różnych artykułów i wszędzie stało, że to są 2 wiodące firmy, tyle. Jeśli baaardzo bym chciała, to by mi lekarz zamówił Mentory, ale nie widziałam takiej potrzeby. Zwłaszcza, że nie byłam pewna rozmiaru do ostatniej chwili praktycznie ![]() Edytowane przez mune Czas edycji: 2012-03-10 o 12:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9566 |
Zadomowienie
|
Heeeej dziewczyny!
Kurde, mam zaległości, że masakra ![]() W tygodniu nie mam kiedy zaglądać, bo praca praca... Ale podczytuję co trochę. Jeszcze raz się pytam, bo tyle postów, że masakra... Czy to prawda, że operację można zrobić po ukończeniu 21 roku życia?? I wiecie co, kurde TŻ dzis sobie powiesił kalendarz z playboya i mnie z jednej strony szlag trafia, bo to wiecie jakie... a z drugiej str. ładne mają te cycuszki i aż lubię na nie patrzeć i sobie myślę, że jeszcze trochę i też taki będę mieć ![]() Stąd też to, że już na diecie jestem... Taka piękna kobieca sylwetka - marzenie do spełnienia! Pozdrawiam ![]()
#9567 |
Wtajemniczenie
|
Celina mi wyszło 70E, stanik jak namiot mi wygląda po miseczce A którą nosiłam wcześniej ale piersi same w sobie na sylwetce wcale duże nie są, tyle, ze biodra zrównoważyłam.
ja Ci powiem tak, że dla pewności poszukałabym drugiej opinii ale nie u Zdzitowieckiego jak widziałam co Ulasowi zafundował, wsadził jej właśnie w takie piersi jak Twoje implant pod gruczoł bez podwieszania w efekcie po roku jest jeszcze większy zwis i kolejna operacja. zawsze warto wiedzieć więcej zanim Cie pokroją ![]() ![]()
#9568 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#9569 |
Wtajemniczenie
|
ever tak to prawda, trzeba mieć 21 lat
![]()
#9570 |
Raczkowanie
|
Aha , tego wszystkiego jest tylko te rozmiary jakies hp itd ze ja juz dostaje swira
![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:25.