Powiększanie piersi cz.7 - Strona 319 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-09, 21:57   #9541
jooasi
Wtajemniczenie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

sprawdziłam co ta moja kosmetyczka proponuje i to się nazywa IP4L + RF impuls świetlny plus fala radiowa, co myślicie, robiła to któraś?
Stary 2012-03-09, 22:25   #9542
celina777
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
sprawdziłam co ta moja kosmetyczka proponuje i to się nazywa IP4L + RF impuls świetlny plus fala radiowa, co myślicie, robiła to któraś?
Robiłam to w zeszłym roku ,dostałam pakiet 5 zabiegów na całe nogi i bikini i byłam szczęśliwa bo nie było włosów przez jakiś czas ale w tej chwili mam tyle co miałam sportem ..no może 90 %Spowrotem
celina777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-09, 22:37   #9543
jooasi
Wtajemniczenie

ech to lipa normalnie nie ma ratunku dla człowieka przed tym kudłem wrrrr baby mają przesrane
Stary 2012-03-10, 07:23   #9544
anika75
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez celina777 Pokaż wiadomość
Dr Skwiercz a czemu to nie wiem bo nie było dyskusji nawetU kogo robiła??.
...właściwie to wiem ...powiedziała ze nie potrzebuje implantu bo jest dużo mojej piersi i samo podniesienie będzie pięknie wyglądało.
Kurczę, Celinko, to masz rzeczywiście trudną decyzję do podjęcia. Mi też wydaje się, że piersi będą jednak mniejsze, chociażby wizualnie. Nie mam pojęcia o ile rozmiarów, może pooglądaj sobie galerie na stronkach różnych chirurgów, będziesz miała jakiś obraz...
Ale skoro nie zależy Ci tak bardzo na wielkości to jednak zaufałabym dr Skwiercz . Na tym forum nie ma dziewczynki, która nie byłaby zadowolona. Co prawda one mają powiększane, ale w końcu skoro dr powiedziała, że wyjdą piękne, to wyjdą. Bo kto naoglądał się tak wielu piersi, jak nie dr?

Cytat:
Celina spokojnie, ta dr wie co robi, na mine Cie nie właduje, mikrych piersi nie robi Twojej piersi jest dużo a jeszcze przed chwilą pisałaś ze C Ci wystarczy a na 100% to wiecej będzie horo lubi co widać duże piersi dlatego Cie namawia na implant od razu pamiętaj że nie zamykasz sobie drogi, jak się okaże, że mało Ci tej piersi to dorzucisz implancik za rok a jak nie to nie

---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ----------

Ilove moge się pośmiać z Twojego tz ewentualnie znamy takie przypadki a jakże poczekaj jak wrócisz z cyckami do domu, będzie chodził za Tobą ja psiunka i skamlał

Klaudeczka wizyta 100zł odejmowane od ceny operacji jak się zdecydujesz

---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ----------

anika dzięki, ja mam problem z piciem. jak wielbłąd o szkalnce kawy cały dzień chodzić potrafie i wieczorem przytomnieje albo jak mnie głowa rozboli musze flaszke sobie przytulić z wodą żeby o niej pamiętać
Joasi, pamiętasz, że przed zeżarciem siemienia trzeba wypić szklankę wody ?

Cytat:
ech to lipa normalnie nie ma ratunku dla człowieka przed tym kudłem wrrrr baby mają przesrane
Hehe, kiedyś baby się nie goliły i też było dobrze. Chodziły takie zarośnięte i nikt się nie oburzał.
Ale opiszę Wam pewną sytuację:
Rok temu, gdy już jakoś tak wiosennie się zrobiło siedziałyśmy sobie po lekcjach w pokoju i rozmawiałyśmy, jak to fajnie na dworze - słoneczko, ptaszki i takie tam...A jedna z moich koleżanek mówi: "No, czas już nogi ogolić, bo już grubych rajstop nie można nosić" a pozostałe przytaknęły. Jedna zaś stwierdziła, że ona nie goli, bo słabo je widać. A ja wiem, że wcale nie słabo
Nie wyobrażam sobie łazić całą zimę z zarośniętymi nogami, zwłaszcza, że mam szczecinę jak u chłopa, bleee.

---------- Dopisano o 08:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ----------

Cytat:
Napisane przez kicia_nh Pokaż wiadomość
Dobry wieczór

Ja chciałam tylko ostrzec palące dziewczyny, żebyście porządnie wzięły sobie do serca ten zakaz palenia przed i przede wszystkim też po operacji. Mój TŻ mimo moich ostrzeżeń dzień po wypadku zaczął palić. Lekarz jak dzisiaj zobaczył jego nogę powiedział, że wygląda znacznie gorzej niż było to właśnie po jednym dniu. Rany mu się nie chcą goić i się paprają strasznie Do tego niestety dostała mu się martwica do najmniejszego palca u stopy i lekarz będzie musiał mu go amputować w poniedziałek, do tego dzisiaj już musiał zostać w szpitalu, bo musi być pod ścisłą kontrolą. Dzisiaj też lekarz wydał mu kategoryczny zakaz palenia, bo na to jak to wszystko na chwilę obecną wygląda spory wpływ miało właśnie palenie. Ja sama zastanawiała się cały czas, dlaczego niby przed operacją czy po nie będę mogła sobie puścić dymka, no bo co jakiś papieros durny może zaszkodzić. Jednak może Ehh....jestem załamana
O kurczę, Kiciu, amputacja...rzeczywiście nieciekawie .Masz rację z tym paleniem - niby taki mały, głupi papieros a ile szkody może wyrządzić. Rzućcie te fajki w cholerę, ja jestem przykładem na to, że można.
I z czystym sumieniem mogę polecić Tabex.
anika75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 07:41   #9545
kicia_nh
Zadomowienie

izzi42 02.04 - 22
sherry.b 18.04 - 38
issabel1 24.04 - 44
ania1919 27.04 - 47
MILENKA2012 09.05 - 59
kicia_nh 11.07 - 122
Olivkaa200 12.07 - 123

Jooasi tak, przeżywa koszmar, ale jego przeraziło jedno zdanie: proszę podać telefony kontaktowe do osób, które trzeba poinformawać w razie, gdyby się pan nie wybudził z narkozy. Mój TŻ myślał, że to tylko głupi żart, bo ten koleś to taki jajcarz. Wytłumaczyłam mu wszystko cholercia, powiedziałam, że wcześniej zrobią mu badania, że (tak jak też mówił tamten) przyjdzie anestezjolog i zrobi z nim "wywiad" i ryzyko jest naprawdę minimalne i że oni mają obowiązek informować o możliwych powikłaniach ale one są naprawdę sporadyczne

Anika ja się pocieszam tym, że to jeden mały paluszek u nogi, bez niego będzie mógł normalnie chodzić, funkcjonować. Co do palenia na szczęście mój TŻ to już raczej nie wróci do tego, bo teraz nie będzie mógł palić przez conajmniej kilka miesięcy. A potem jakby wrócił to byłaby głupota. Ja przed zabiegiem też palić nie będę i po zabiegu, tylko te elektroniczne a po tym jak kiedyś pół dnia takie paliłam to jak wzięłam do ust normalnego papierocha miałam odruch zwrotny, ale to był za krótki czas niepalenia widać normalnych fajek żeby rzucić a poza tym ja lubię palić. Ale myślę, że po takim czasie bez paieroska też już nie wrócę do nałogu Mam taką nadzieję a co będzie to zobaczymy.

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png

Edytowane przez kicia_nh
Czas edycji: 2012-03-10 o 07:43
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 07:47   #9546
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez celina777 Pokaż wiadomość
Gdyby wyszło C to super ale Horo pisze,ze to będzie dużo mniejsze...mniejsze....Mu szę chyba nabrać dystansu...
Celinko,
nie wiem jak dużo mniejsze będą u Ciebie, ale ten Twój "zwis" jest spory i żeby to wyglądało jędrne ( w miarę), to wg mnie Dr musi usunąć tej skóry dużo i co zostanie... moze niewiele
Jestem tutaj na forum naprawdę długo i wiem... na początku nikomu nie zależy na rozmiarze, ale jak przychodzi co do czego, to każda żałuje, ze nie są większe

Celinko, a jakie piersi chciałabyś mieć wizualnie?
Wątpię, żebyś z rozmiaru FF przestawiła się na np. D

Cytat:
Celina ale horo nie może wiedzieć ile wyjdzie z Twojej piersi, to nie ona trzymała ją w garści, sama wiesz ile gruczołu i tkanki w nich siedzi i Pani dr też sobie z sufitu swojej diagnozy nie wzieła
gdyby Ci to powiedział mój lekarz, który lubi małe cycki to bym się zastanawiała ale doktorka jest z tych co raczej większe niż mniejsze robią, zwykle dziewczyny są przerażone wielkością dobranych implantów więc Ci maluchów napewno nie zrobi
przemyśl sobie, prześpij się, skonsultować zawsze możesz z kimś jeszcze
Joasi,
nie trzymałam, owszem, ale większość z nas tu doradza wszystkim wielkość impalntów na podstawie fotek a też nie trzymała ich piersi w garści
I po co kombinować po roku? Bo na pewno tak by było ... kolejna narkoza, kolejne cięcie i podwójny czas oczekiwania na efekt ... poważnie bym się nad tym zastanowiła.
To chyba nie problem skonsultować się z innym Dr ... choćby dla pewności

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 07:50   #9547
anika75
Zadomowienie

Cytat:
izzi42 02.04 - 22
sherry.b 18.04 - 38
issabel1 24.04 - 44
ania1919 27.04 - 47
MILENKA2012 09.05 - 59
kicia_nh 11.07 - 122
Olivkaa200 12.07 - 123

Jooasi tak, przeżywa koszmar, ale jego przeraziło jedno zdanie: proszę podać telefony kontaktowe do osób, które trzeba poinformawać w razie, gdyby się pan nie wybudził z narkozy. Mój TŻ myślał, że to tylko głupi żart, bo ten koleś to taki jajcarz. Wytłumaczyłam mu wszystko cholercia, powiedziałam, że wcześniej zrobią mu badania, że (tak jak też mówił tamten) przyjdzie anestezjolog i zrobi z nim "wywiad" i ryzyko jest naprawdę minimalne i że oni mają obowiązek informować o możliwych powikłaniach ale one są naprawdę sporadyczne

Anika ja się pocieszam tym, że to jeden mały paluszek u nogi, bez niego będzie mógł normalnie chodzić, funkcjonować. Co do palenia na szczęście mój TŻ to już raczej nie wróci do tego, bo teraz nie będzie mógł palić przez conajmniej kilka miesięcy. A potem jakby wrócił to byłaby głupota. Ja przed zabiegiem też palić nie będę i po zabiegu, tylko te elektroniczne a po tym jak kiedyś pół dnia takie paliłam to jak wzięłam do ust normalnego papierocha miałam odruch zwrotny, ale to był za krótki czas niepalenia widać normalnych fajek żeby rzucić a poza tym ja lubię palić. Ale myślę, że po takim czasie bez paieroska też już nie wrócę do nałogu Mam taką nadzieję a co będzie to zobaczymy.
Oj kochana, ja też lubię palić, i to jak. Ale nie palę i już. Szkoda zdrowia i pieniędzy. Do tego dowiedziałam się, że prawdopodobnie mam astmę, wizyta w poradni chorób płuc dopiero za dwa miesiące...A lekarz od razu mnie spytał, czy palę...

A z paluszkiem to masz rację, taki mały to właściwie do niczego nie potrzebny, tylko odciski na nim się robią

A swoją drogą, czy któraś z Was miała spirometrię? Bo czeka mnie to badanie, a podobno jest okrrrropne...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-03-10, 07:54   #9548
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Celinko,
i nie twierdzę, ze będą brzydkie, ale że dla kogoś kto zawsze miał duży biust będą za małe
i tak jak namawiałam Agatau na okrągłe (miałam rację ), tak samo będę Tobie doradzała jednoczesne powiększenie z podniesieniem

Stary 2012-03-10, 07:58   #9549
kicia_nh
Zadomowienie

Anika ja miałam i o ile dobrze pamiętam i nie pokręciłam tych wszystkich badań to polega ono na tym, że nabierasz w płuca jak najwięcej powietrza a następnie dmuchasz w taką rurkę jak najmocniej potrafisz i jak najdłużej. To nie boli ani nic, ale możesz sobie wziąźć jakąś rurkę w domu i tak spróbować, sama się przekonasz jak to jest a fakt faktem niezbyt przyjemne. O ile pamiętam to ja miałam takie wrażenie jakbym całe życie z siebie wydmuchała, chwilowy jakby brak sił i czegokolwiek, ale bierzesz po tym kilka wdechów i już jest ok

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 08:18   #9550
anika75
Zadomowienie

Cytat:
Anika ja miałam i o ile dobrze pamiętam i nie pokręciłam tych wszystkich badań to polega ono na tym, że nabierasz w płuca jak najwięcej powietrza a następnie dmuchasz w taką rurkę jak najmocniej potrafisz i jak najdłużej. To nie boli ani nic, ale możesz sobie wziąźć jakąś rurkę w domu i tak spróbować, sama się przekonasz jak to jest a fakt faktem niezbyt przyjemne. O ile pamiętam to ja miałam takie wrażenie jakbym całe życie z siebie wydmuchała, chwilowy jakby brak sił i czegokolwiek, ale bierzesz po tym kilka wdechów i już jest ok
Próbowałam sobie tak na sucho dmuchać - oczy z orbit wyłażą. U mnie z tymi wdechami to kiepsko - nie mogę nabrać tyle powietrza, ile bym chciała, za każdym razem czuję taki niedosyt...i nabieram ponownie, do skutku. Trudno to nazwać. Nie wiem, jak będzie po operacji, bo ja muszę bardzo często takie głębokie wdechy robić; czasem się czuję jak ryba bez wody...

Lecę na orbitreka
Stary 2012-03-10, 08:43   #9551
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Dziewczynki,
mam do oddania stanik ewy bień - nike soft pionowy rozm. 70 G (ale jest mniejszy niż zwykły soft 70 G (raczej coś ok. 70 E/F) i nijak nie mogę w niego zapakować biustu).
Może któraś skusiłaby się na posiadanie takowego?

Stary 2012-03-10, 09:13   #9552
celina777
Rozeznanie

Jest jaki dr godny polecenia blisko Trojmiasta? Nie mam za dużego pola manewru bo z tym naszym lobuziaczkiem dalej trudno jechać...i za chwile wracać...Mya jak zajrzysz to proszę o Twoje zdanie na temat mojego przypadku.

Edytowane przez celina777
Czas edycji: 2012-03-10 o 09:15
Stary 2012-03-10, 10:08   #9553
Mirabellla
Raczkowanie

GG do Mirabellla

Celiko moim zdaniem one beda mniejsze co pewnie będzie cie gryzło po jakimś czasie od operacji, a z tego względu że przyzwyczajona byłas do wiekszego biustu...chyba że ci ten biust ciąży teraz hmm

Anika no ładnie z tym wdychaniem, ale dobrze że rzuciłas palenie i starasz sie dbac o zdrowie

ja za to powinnam mieć operacje NOSa , napewno mam krzywa przegorde przez co mam utrudniony oddech i wiekszosci oddycham przez buzie .. to jest w planach

i nie wyobrazam sobie nie golic nóg(ponizej kolan hehe) przez cała zimę..Tz by chyba padł masując i całując mi nóżki

ide doczytac

aa Mune tacy sa ludzie, mówia jedno a robia co innego a potem i myśla jak sie okazuje co innego;/ nie przejmuj sie nią kochana
ja powiedzialam kobietkom z rodziny i byłam pewna że miny będa miały bardziej PRZYJAZNE..no ale grunt że nie oceniały a efekty chcialy zobaczyć..teraz spotykajac sie nie poruszamy tego tematu..ale jakis czas po operacji ich wzrok ciagle tylko w jedno miejsce..ale wiecie..tak po kryjomu:P

Edytowane przez Mirabellla
Czas edycji: 2012-03-10 o 11:04
Mirabellla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 10:40   #9554
mune
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Mirabellla Pokaż wiadomość
aa Mune tacy sa ludzie, mówia jedno a robia co innego a potem i myśla jak sie okazuje co innego;/ nie przejmuj sie nią kochana
ja powiedzialam dwóm kobietkom z rodziny i byłam pewna że miny będa miały bardziej PRZYJAZNE..no ale grunt że nie oceniały a efekty chcialy zobaczyć..teraz spotykajac sie nie poruszamy tego tematu..ale jakis czas po operacji ich wzrok ciagle tylko w jedno miejsce..ale wiecie..tak po kryjomu:P
hehehehe, no ja już nie mam zamiaru się nikomu opowiadać, skończyło się.

Kicia, kurczę, przykro mi, serio....wiadomo, że to nic strasznego, ale przestroga jest. Ja też ćmokałam papierochy, czasem nic tygodniami, a czasem nawet 5-7 dziennie!. odstawiłam zupełnie 2 tyg. przed....no jednego zapaliłam tydzień przed Teraz nawet nie myślę o fajkach....jestem uzależniona od czynności, nie od substancji, więc może jest mi łatwiej, choć sama nie wiem....

Horo ja jestem zupełnie zielona w stanikach, opuchnięta też jeszcze bardzo, na razie mam triaction 70 E....zobacz sobie na moją fotę, czy tak na oko się na mnie nada? Chyba, że jeszcze któraś dziewczynka pewna swojego rozmiaru się znajdzie chętna. Ja na razie mam jeden cycnik, więc się chciwię
mune jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 10:40   #9555
malinkac
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
Dziewczynki,
mam do oddania stanik ewy bień - nike soft pionowy rozm. 70 G (ale jest mniejszy niż zwykły soft 70 G (raczej coś ok. 70 E/F) i nijak nie mogę w niego zapakować biustu).
Może któraś skusiłaby się na posiadanie takowego?
witam
ja mam 70 F a ile chcesz za niego? i czy możesz wstawić jakieś zdjęcie?
Stary 2012-03-10, 11:03   #9556
issabel1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
Mune, o to chodzi?
http://www.hairstore.pl/Alun_w_sztyf...120g-2345.html
A jak samopoczucie?

Oj kochana, nieźle go omotałaś...

No ja właśnie dziś odkryłam w pracy, że nie mam balona w brzuchu . Żrę to siemię, piję też activię - to moje śniadanko. Ale ważę już 57 kg
Dziś mój stary stwierdził, że taniej wychodziło gdy paliłam, niż teraz, gdy tak dużo jem

Ja znam swoją grupę krwi, robiłam daaawno temu - ze 20 lat. Uwierzą mi na słowo, czy muszę mieć na to papier? I gdzie go zdobyć w razie czego? Był w starym dowodzie, ale przy wymianie spaliłam

Nie gdzie tam musisz miec dowod na to jaka masz grupe . Ja mam taka plastikowa karte wyrobiona z grupa krwi ze szpitala polozniczego wiec jest ok

---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ----------

Czesc dziewczyny
Ja jak zwykle z pytaniem a mianowicie powiedzcie mi jak z lataniem po zabiegu ? bo ja najpozniej 14 dzien po zabiegu musze leciec do domu nie bedzie problemu ? Bo ja to juz sie na zapas martwie wszystkim
Stary 2012-03-10, 11:03   #9557
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez malinkac Pokaż wiadomość
witam
ja mam 70 F a ile chcesz za niego? i czy możesz wstawić jakieś zdjęcie?
oddam
podejrzewam, że na Ciebie będzie dobry... jeśli nie, to komuś oddasz

Stary 2012-03-10, 11:13   #9558
celina777
Rozeznanie

Co myślicie o konsultacji u Zdzitowieckiego? Czy któraś robiła lub będzie robić u niego? Ale mam jazdę ,nie mogę myśleć o niczym innym...
Stary 2012-03-10, 11:13   #9559
mune
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez issabel1 Pokaż wiadomość

[/COLOR]Czesc dziewczyny
Ja jak zwykle z pytaniem a mianowicie powiedzcie mi jak z lataniem po zabiegu ? bo ja najpozniej 14 dzien po zabiegu musze leciec do domu nie bedzie problemu ? Bo ja to juz sie na zapas martwie wszystkim
Możesz latać, spoko

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-10, 11:19   #9560
jooasi
Wtajemniczenie

Celina ten pomysł od razu sobie z głowy wybij zajrzyj do galeriii Ulasa, ona miała duże piersi jak Ty, teraz czeka na poprawke u Skwiercz
jak to ma być okolica Trójmiasta to nie ma kogo polecić
Stary 2012-03-10, 11:26   #9561
issabel1
Raczkowanie

mune dzieki a Ty jak sie czujesz jak Twoje cycusie wporzadku wszystko ?
Stary 2012-03-10, 11:31   #9562
celina777
Rozeznanie

Wiem ze Skwiercz to super wybór ale jakby co to potem znowu się ciąć...
Stary 2012-03-10, 11:32   #9563
issabel1
Raczkowanie

mune dlaczego wybralas Allergan a nie mentor ? tak z ciekawosci pytam bo ja jeszcze nie wiem jakie chce
Stary 2012-03-10, 11:49   #9564
celina777
Rozeznanie

Cytat:
Celina ten pomysł od razu sobie z głowy wybij zajrzyj do galeriii Ulasa, ona miała duże piersi jak Ty, teraz czeka na poprawke u Skwiercz
jak to ma być okolica Trójmiasta to nie ma kogo polecić
Dobra już przestaje jeczec i marudzic ale musiałam ...wiem,ze Skwiercz to najlepsza opcja.

Joasi a jaki Ty masz rozmiar teraz? Takiego pewnie nie uzyskam ...ale takie to dla mnie byłyby idealne!

Edytowane przez celina777
Czas edycji: 2012-03-10 o 11:52
Stary 2012-03-10, 12:04   #9565
mune
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez issabel1 Pokaż wiadomość
mune dlaczego wybralas Allergan a nie mentor ? tak z ciekawosci pytam bo ja jeszcze nie wiem jakie chce
Witaj u mnie w porządku, cycki spuchnięte jeszcze bardzo...ale ja mam taką tendencję, szybko puchnę (jak miałam kreskę permanentną robioną - nieudaną zupełnie - to też od razu mi oczy zapuchły na maxa)

Większość dziewczyn ma tutaj Mentory, ale np. Horo i Agatau mają Allergany. Mój lekarz na nich pracuje i tyle...trochę się naczytałam różnych artykułów i wszędzie stało, że to są 2 wiodące firmy, tyle. Jeśli baaardzo bym chciała, to by mi lekarz zamówił Mentory, ale nie widziałam takiej potrzeby. Zwłaszcza, że nie byłam pewna rozmiaru do ostatniej chwili praktycznie

Edytowane przez mune
Czas edycji: 2012-03-10 o 12:10
Stary 2012-03-10, 12:19   #9566
ever_92
Zadomowienie

Heeeej dziewczyny!

Kurde, mam zaległości, że masakra
W tygodniu nie mam kiedy zaglądać, bo praca praca...

Ale podczytuję co trochę.

Jeszcze raz się pytam, bo tyle postów, że masakra...

Czy to prawda, że operację można zrobić po ukończeniu 21 roku życia??

I wiecie co, kurde TŻ dzis sobie powiesił kalendarz z playboya i mnie z jednej strony szlag trafia, bo to wiecie jakie... a z drugiej str. ładne mają te cycuszki i aż lubię na nie patrzeć i sobie myślę, że jeszcze trochę i też taki będę mieć

Stąd też to, że już na diecie jestem... Taka piękna kobieca sylwetka - marzenie do spełnienia!

Pozdrawiam
Stary 2012-03-10, 12:20   #9567
jooasi
Wtajemniczenie

Celina mi wyszło 70E, stanik jak namiot mi wygląda po miseczce A którą nosiłam wcześniej ale piersi same w sobie na sylwetce wcale duże nie są, tyle, ze biodra zrównoważyłam.
ja Ci powiem tak, że dla pewności poszukałabym drugiej opinii ale nie u Zdzitowieckiego jak widziałam co Ulasowi zafundował, wsadził jej właśnie w takie piersi jak Twoje implant pod gruczoł bez podwieszania w efekcie po roku jest jeszcze większy zwis i kolejna operacja. zawsze warto wiedzieć więcej zanim Cie pokroją możesz odnaleźć też katarsis, mam obie w znajomych, i ją dopytać o podwieszanie, które zrobiła po intensywnym odchudzaniu a po roku wkładała implant, nie wiem kto jej podwieszał ale ma bardzo ładne blizny
Stary 2012-03-10, 12:22   #9568
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Celina mi wyszło 70E, stanik jak namiot mi wygląda po miseczce A którą nosiłam wcześniej ale piersi same w sobie na sylwetce wcale duże nie są, tyle, ze biodra zrównoważyłam.
ja Ci powiem tak, że dla pewności poszukałabym drugiej opinii ale nie u Zdzitowieckiego jak widziałam co Ulasowi zafundował, wsadził jej właśnie w takie piersi jak Twoje implant pod gruczoł bez podwieszania w efekcie po roku jest jeszcze większy zwis i kolejna operacja. zawsze warto wiedzieć więcej zanim Cie pokroją możesz odnaleźć też katarsis, mam obie w znajomych, i ją dopytać o podwieszanie, które zrobiła po intensywnym odchudzaniu a po roku wkładała implant, nie wiem kto jej podwieszał ale ma bardzo ładne blizny
warto jeszcze dodać, ze ten spory implant wsadził jej pod gruczoł

Stary 2012-03-10, 12:23   #9569
jooasi
Wtajemniczenie

ever tak to prawda, trzeba mieć 21 lat
Stary 2012-03-10, 12:26   #9570
issabel1
Raczkowanie

Aha , tego wszystkiego jest tylko te rozmiary jakies hp itd ze ja juz dostaje swira nie mam pojecia co dla mnie bedzie dobre . Wiec dziewczynki prosze zerknijcie na moja wyjscowke i napiszcie jakies propozycje co byloby dla mnie fajne . A koncowy chce miec pelne C no nawet jak bedzie pelne B to sie nie obraze Z gory dzieki

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości