Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VIII - Strona 111 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-08, 11:12   #3301
aktogimka
Zakorzenienie

Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VIII

Cytat:
Napisane przez zywieczdroj Pokaż wiadomość
Chcielibyśmy pojechać w góry, zawsze wybieraliśmy Zakopane, teraz byśmy chcieli Bieszczady Tylko, że ja nie mam butów, jedynie adidasy, a trochę szkoda mi kupować butów tylko na wyjazdy raz na kilka lat...
Myślę, że zakup butów na górskie wycieczki to dobra inwestycja. Na rzadkie wypady wystarczą tańsze trekingi Quechua z Decathlonu. Sama kupiłam takie za 60 zł przed wyjazdem do Zakopanego 4 lata temu i do tej pory mi dobrze służą. Przeszły trzy wyjazdy w góry, wyjazd na majówkę nad morze (świetnie się w nich chodziło po plaży), czasem też ubierałam je do chodzenia po mieście. Raz pożyczałam koleżance, jak ona jechała w góry. Moje są bardzo podobne do tych, tylko mam w męskiej kolorystyce, bo w damskiej nie było rozmiaru.

Zdrowiej.
Cytat:
Napisane przez Nusia7 Pokaż wiadomość
Byłam dziś w YR z ulotką. Wzięłam nowy balsam z masłem shea, tonik na dobranoc Culture Bio i dwa żele pod prysznic. Gratis dostałam kosmetyczkę i maseczkę Cure Solutions.
Znów nie dotarła do mnie ulotka. Nie dostałam urodzinowej i nie dostałam marcowej. Muszę się do nich przejść... I chyba przy okazji skorzystam z oferty dla płacących kartą mBanku.
ksiezniczka też pisała, że dostała kosmetyczkę i maseczkę CS - te dwie rzeczy są z marcową ulotką w gratisie?
Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Zdałam ekonometrię finansową !!!!!!!!!!!!!! KONIEC SESJI NARESZCIE!!!!!!!!!!!!!!!! !
Gratulacje!

Przez ostatnie dni tak pięknie przygrzewało słońce, a dzisiaj u mnie pochmurno i pada śnieg.

aktogimka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 12:20   #3302
edyta29
Wtajemniczenie

witam, wszystkich

nosku gratuluję zdania egzaminu.
ja nie mam czasu czytać wizazu , nie mogę jeszcze się odnaleźć , tęsknie strasznie za mężem a on za nami a to dopiero 4 dzień rozłąki.
jak narazie tęsknote zabijam zakupami kosmetycznymi, jeszcze troszkę dokupie i mój zbiór się podwoi, ale oczywiście trochę zużyje w tym miesiącu bo wogóle nie miałam tu kosmetyków więc musiałam część kupić ale reszta to wybryki.

malutki się śmieje do wszystkich tylko jak go dałam teściowej to się rozpłakał......coś to chyba znaczy bo dzieci czują kto dobry a kto nie.
nagrałam gościa żeby nam kuchnie zaprojektował i na wakacje jak przylecimy zaczął by robić.
narazie tyle jak będę miała czas to poczytam co u Was a teraz pozdrawiam

edyta29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 12:46   #3303
Hosenka*
Zakorzenienie

Edytko: planujecie powrót do PL?

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 12:52   #3304
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Jeszcze raz dziękuję wszystkim. To był wątpienia jeden z bardziej stresujących egzaminów w moim życiu. I tak sobie myślę czy po 15 egzaminach zasłużyłam na nagrodę? Marzą mi się perfumy na wiosnę.
I muszę koniecznie zrobić zakupy kosmetyczne, bo mam tylko końcówkę żelu pod prysznic.

---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ----------

Edyta współczuję rozłąki z mężem.

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 15:25   #3305
Hosenka*
Zakorzenienie

Przewozimy dzisiaj wersalkę

Wypatrzyliśmy w sklepie fajne rolety: http://allegro.pl/vidella-roleta-zeb...html?source=oo Wyeliminuje to konieczność montazu 2 warstw: np. firanka i roleta, albo żaluzje i roleta

Instagram

Stary 2012-03-08, 16:13   #3306
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Nigdy go nie widziałam. Sporo kosztuje jak na korektor w sztyfcie Ja zawsze kupuję z Essence lub Miss Sporty ewentualnie Manhattan. A jak mi się nareszcie skończy korektor pod oczy z Oriflamu to chciałam sobe kupić ten nowy Rimmela Wake up.

Super Nusia, trzymam kciuki za wytrwanie w Twoich postanowieniach

Ja jestem na zwolnieniu od poniedziałku, wczoraj dostałam gorączki i nie poszłam dziś na zajęcia, znowu będę miała zaległości Biorę się zaraz za jakąś naukę, bo zwariuję...

Mój TŻ wyhaczył wczoraj stronę Paatal I będzie kupował perfumy i się chyba przyłącze do zamówienia Wypatrzyłam sobie paletę Sleek Oh so special - ma któraś z Was? Oprócz tego błyszczyk Calvina Kleina za 9,50 zł i puder też CK za 15 zł
No w sumie sporo, ale dobry jest. Choć jak go wykończę, to pewnie spróbuję jakiś inny.
Dzięki, sama za siebie chyba też powinnam trzymać
Współczuję Mam nadzieję, że szybko wyzdrowiejesz.
Kolejne kuszenie

Cytat:
Dostałam dzisiaj bon do Marionnaud i trochę nie wiem za co. Ale chętnie skorzystam.
Nie zastanawiaj się za co, tylko leć go wykorzystać

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
A dziś przyszedł mi Avon
A w nim...?

Cytat:
Napisane przez Maliniarka Pokaż wiadomość
co tam u mnie...no piszę pracę i piszę, ale wooooolno to się posuwa, kończę studia, jestem w połowie studium, jeżdżę na zjazdy czasem do lublina, spędzam czas z Sytlwestrowym
no i przeszłam na dietkę od poniedziałku mam z 10kilo do zrzucenia
Czyli wszystko dobrze, to super Jakaś konkretna dieta? Trzymam kciuki za wytrwałość

Cytat:
Napisane przez aktogimka Pokaż wiadomość
Znów nie dotarła do mnie ulotka. Nie dostałam urodzinowej i nie dostałam marcowej. Muszę się do nich przejść... I chyba przy okazji skorzystam z oferty dla płacących kartą mBanku.
ksiezniczka też pisała, że dostała kosmetyczkę i maseczkę CS - te dwie rzeczy są z marcową ulotką w gratisie?

Przez ostatnie dni tak pięknie przygrzewało słońce, a dzisiaj u mnie pochmurno i pada śnieg.
Do mnie ulotki pocztą w ogóle nie dochodzą Napisałam do nich maila, zobaczymy czy poskutkuje. Jestem na drugim poziomie i nie chcę teraz tego zaprzepaścić Ale jak go skończę, a ulotki nie będą dalej przychodzić, to olewam ich stacjonarnie Tą ulotkę dostałam na maila. Nie wiem czy to nie przypadkiem właśnie skutek mojego maila Tak, gratis jest kosmetyczka i maseczka.
Z tą pogodą, to jakaś masakra jest. Raz +8 stopni, raz -4

Cytat:
Napisane przez edyta29 Pokaż wiadomość
tęsknie strasznie za mężem a on za nami a to dopiero 4 dzień rozłąki.
Biedna A na długo wyjechał?

Cytat:
I tak sobie myślę czy po 15 egzaminach zasłużyłam na nagrodę? Marzą mi się perfumy na wiosnę.
Moje pozwolenie masz
Nusia7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 16:59   #3307
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Hosenko fajne te rolety.

Kupiłam w SP odżywkę do włosów zwykłą i w sprayu i żel pod prysznic, a pełnowymiarowy płyn do demakijażu Maybelline dostałam gratis. Za to, że musiałam długo czekać, bo pani coś tam 2 razy nabiła. Fajny gratis.

---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ----------

A ja dostałam ulotkę YR, ale nie wykorzystam raczej.

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 17:15   #3308
edyta29
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Edytko: planujecie powrót do PL?
kiedyś napewno ale chcemy najpierw skończyć remont i jeszcze kasy troche odłożyć na start a ja chcę jeszcze drugie dziecko urodzić w irlandii

Cytat:
Jeszcze raz dziękuję wszystkim. To był wątpienia jeden z bardziej stresujących egzaminów w moim życiu. I tak sobie myślę czy po 15 egzaminach zasłużyłam na nagrodę? Marzą mi się perfumy na wiosnę.
I muszę koniecznie zrobić zakupy kosmetyczne, bo mam tylko końcówkę żelu pod prysznic.

---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ----------

Edyta współczuję rozłąki z mężem.

Cytat:
No w sumie sporo, ale dobry jest. Choć jak go wykończę, to pewnie spróbuję jakiś inny.
Kolejne kuszenie

Nie zastanawiaj się za co, tylko leć go wykorzystać

A w nim...?

Czyli wszystko dobrze, to super Jakaś konkretna dieta? Trzymam kciuki za wytrwałość

Do mnie ulotki pocztą w ogóle nie dochodzą Napisałam do nich maila, zobaczymy czy poskutkuje. Jestem na drugim poziomie i nie chcę teraz tego zaprzepaścić Ale jak go skończę, a ulotki nie będą dalej przychodzić, to olewam ich stacjonarnie Tą ulotkę dostałam na maila. Nie wiem czy to nie przypadkiem właśnie skutek mojego maila Tak, gratis jest kosmetyczka i maseczka.
Z tą pogodą, to jakaś masakra jest. Raz +8 stopni, raz -4

Biedna A na długo wyjechał?

Moje pozwolenie masz
nusia mąż nie wyjechał, my jesteśmy razem w irlandii tylko ze ja mam macierzyński wiec przyjechałam do pl odpoczac troche i z małym do lekarza bo tam nie sprawdzają gruntownie dzieci i ze soba do gin bo tez mi sie coś dzieje a tam miałam po porodzie badanie pod tytułem macanko i tyle, a maz dolatuje na swieta a potem wracamy razem

edyta29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 18:31   #3309
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

A ja dziś kupiłam czarne spodnie rurki- krój jak dżinsy, ale z takiego materiału jak dresy i bardzo wygodne, a wyglądają elegancko.
a na dzień kobiet sprawiłam sobie na Allegro tusz MF False Lash effect, mam końcówkę 2000calorie. A żeby nie był samotny w paczce i wysylka się opłacała, to dobrałam podkład Revlon Color Stay do tłustej/mieszanej, bo też mam tylko 1 podkład Lancome, jest troszkę za tłusty... a Revlona od dawna chciałam wypróbować.

Hosenko, ciekawe te rolety

Nosku, nad jakimi perfumami myślisz?

Nusia, z Avonu dobrałam sobie szminkę z ta otoczką żelową, żeby dostać za 50gr wodę Pure O2 edt i lakier do paznokci real red. Poza tym wzięłam konturówkę diamentową w kolorze brown sugar i już się polubiłyśmy! Co do szminki, to jest trochę za ciemna...

Edyta, a dlaczego drugie chcesz rodzić w Irlandii skoro nawet Cię dobrze nie przebadali po i małego też?
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 20:37   #3310
zywieczdroj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KonikGarbusek Pokaż wiadomość
wiedzialam ze sie uda

na wizazu jest caly watek poswiecony zakupom na paatal. Sa rozne porady co warto kupic a czego nie. Niesteety ale zdarzaja sie przeterminowane rzeczy. Poogladaj filmiki na youtube, tam dziewczyny pokazuja kosemtyki z paatal i od razu recenzuja.
O dzięki wielkie Poszukam i sprawdzę co warto kupić

Cytat:
Napisane przez Lynn Pokaż wiadomość
Ja miałam tą paletkę, ale mi nie odpowiadała i sprzedałam ją. Cienie się obsypywały i ogólnie dziwną konsystencję miały (matowe były jak kreda do tablicy). Dużo osób jednak sobie chwali te cienie
Hm, poczytam może jeszcze o nich i dziękuję za opinię

Cytat:
Myślę, że zakup butów na górskie wycieczki to dobra inwestycja. Na rzadkie wypady wystarczą tańsze trekingi Quechua z Decathlonu. Sama kupiłam takie za 60 zł przed wyjazdem do Zakopanego 4 lata temu i do tej pory mi dobrze służą. Przeszły trzy wyjazdy w góry, wyjazd na majówkę nad morze (świetnie się w nich chodziło po plaży), czasem też ubierałam je do chodzenia po mieście. Raz pożyczałam koleżance, jak ona jechała w góry. Moje są bardzo podobne do tych, tylko mam w męskiej kolorystyce, bo w damskiej nie było rozmiaru.

Zdrowiej.
Dziękuję
Co do butów - już postanowiłam, że kupię, tylko muszę coś wybrać
Cytat:
Haha Ja po zaliczonej sesji na dwóch kierunkach też miałam coś sobie kupić w nagrodę, ale póki co, jakoś nie doszło to do skutku.
Cytat:
Kolejne kuszenie

Oj tam kuszenie...

Padam z nóg, miałam dziś dwie godziny korków z francuskiego i godzinę angielskiego. Ale jestem przeszczęśliwa, TŻ kupił groupon na wyjazd do Pragi z basenem A ja głupia zużywam próbki jak opętana zamiast trzymać na wyjazd... Ale pewnie coś tam jeszcze uzbieram

Edytowane przez zywieczdroj
Czas edycji: 2012-03-08 o 20:40
zywieczdroj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 22:05   #3311
Hosenka*
Zakorzenienie

Zużyłam maseczkę na zimę z Oriflame

Instagram

Stary 2012-03-08, 22:11   #3312
ganimedea
Zakorzenienie

U mnie marzec już nie będzie bezzakupowy . Musiałam kupić mleczko do demakijażu, bo na dniach zlikwiduję stare

Zużyć póki co w pełnym wymiarze brak, poszły tylko 2 próbki.

A z okazji przeterminowanego balsamu powróciłam do peelingów kawowych i . Już zdążyłam zapomnieć, jaka cudna staje się moja skóra po takim natarciu i wsmarowaniu masełka

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
ganimedea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-08, 22:47   #3313
KonikGarbusek
Zakorzenienie

Cytat:

Wypatrzyliśmy w sklepie fajne rolety: http://allegro.pl/vidella-roleta-zeb...html?source=oo Wyeliminuje to konieczność montazu 2 warstw: np. firanka i roleta, albo żaluzje i roleta
super te rolety

Cytat:
Ja tej ulotki tez nie mam, dostałam tylko w lutym urodzinowa. W sumie nawet dobrze, bo i tak nic nie kupuje.

Od 20 lutego nic nie kupiłam z kosmetyków. Mijają już prawie 3 tygodnie a ja w ogole nie mam cisnienia na kosmetyki. Wchodze normalnie do sklepu, ogladam ale nie kupuje za to kupiłam wczoraj marynarkę granatową i spodnie takie do kostki przylegajace z zipami. Spodnie są sliczne i juz je lubię. Marynarka mega mi sie podoba ale kosztowała 170 zł i zastanawiam sie czy to nie za duzo. Co myslicie?

Dzis kupiłam karnet na fitness. z okazji Dnia Kobiet był tanszy o 30% i na 30 dni mam karnet open za 90 zl

Zuzyc na razie brak
KonikGarbusek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-09, 09:37   #3314
nynka87
Zakorzenienie

GG do nynka87 Send a message via Skype™ to nynka87

Cytat:

takie inne ale dla mnie okno z samą roletą jest jakieś takie gołe w sumie to zależy jeszcze w jakim pomieszczeniu ja się zastanawiam nad roletami rzymskimi z jakiegoś fajnego materiału ale nie wiem jak one się sprawują w praktyce ma może któraś z Was?
Stary 2012-03-09, 11:01   #3315
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nynka87 Pokaż wiadomość
takie inne ale dla mnie okno z samą roletą jest jakieś takie gołe w sumie to zależy jeszcze w jakim pomieszczeniu ja się zastanawiam nad roletami rzymskimi z jakiegoś fajnego materiału ale nie wiem jak one się sprawują w praktyce ma może któraś z Was?
Też myślałam o rzymskich.

Czy gołe? Kwestia przyzwyczajenia. U rodziców od X lat nie ma firanek, ani zasłon (tylko w kuchni jest mała firaneczka i w dużym pokoju krótka) a tak to żaluzje (+ w moim pokoju roleta). Nie ma problemu z praniem no i jest oszczędność miejsca - firanka musi wisieć w jakiejś odległości od okna, aby można było je bez problemu otworzyć, a w mieszkaniach w bloku w zasadzie każdy cm jest ważny.

W naszym mieszkaniu wszędzie planujemy takie rolety.

Instagram

Stary 2012-03-09, 11:43   #3316
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

Cytat:
tęsknie strasznie za mężem a on za nami a to dopiero 4 dzień rozłąki.
jak narazie tęsknote zabijam zakupami kosmetycznymi, jeszcze troszkę dokupie i mój zbiór się podwoi, ale oczywiście trochę zużyje w tym miesiącu bo wogóle nie miałam tu kosmetyków więc musiałam część kupić ale reszta to wybryki.
ja też kupuję jak tęsknię na szczęście już się oduczyłam trochę
Stary 2012-03-09, 14:16   #3317
nynka87
Zakorzenienie

Cytat:
Też myślałam o rzymskich.

Czy gołe? Kwestia przyzwyczajenia. U rodziców od X lat nie ma firanek, ani zasłon (tylko w kuchni jest mała firaneczka i w dużym pokoju krótka) a tak to żaluzje (+ w moim pokoju roleta). Nie ma problemu z praniem no i jest oszczędność miejsca - firanka musi wisieć w jakiejś odległości od okna, aby można było je bez problemu otworzyć, a w mieszkaniach w bloku w zasadzie każdy cm jest ważny.

no właśnie chodzi o przyzwyczajenie u moich rodziców też w bloku wszędzie są firanki, mniejsze lub większe ale są
ja w sypialni mam małą firankę, na środku odsłonięte ok 1/3 okna, po bokach jest trochę dłuższa a jak ją zdejmuję do prania i zostają same rolety to właśnie tak jakoś mi dziwnie łyso ale to właśnie tylko moje przyzwyczajenie i miałam zamiar z nim walczyć kupując te rzymskie zastanawiam się jak udekorować okno w drugim pokoju gdzie są jeszcze drzwi balkonowe, muszę pooglądać coś na necie, macie może jakieś ciekawe pomysły?
Stary 2012-03-09, 16:20   #3318
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Kupiłam w SP odżywkę do włosów zwykłą i w sprayu i żel pod prysznic, a pełnowymiarowy płyn do demakijażu Maybelline dostałam gratis. Za to, że musiałam długo czekać, bo pani coś tam 2 razy nabiła. Fajny gratis.
Hehe, to pewnie nawet nie narzekałaś, że musiałaś czekać

Cytat:
kiedyś napewno ale chcemy najpierw skończyć remont i jeszcze kasy troche odłożyć na start a ja chcę jeszcze drugie dziecko urodzić w irlandii

nusia mąż nie wyjechał, my jesteśmy razem w irlandii tylko ze ja mam macierzyński wiec przyjechałam do pl odpoczac troche i z małym do lekarza bo tam nie sprawdzają gruntownie dzieci i ze soba do gin bo tez mi sie coś dzieje a tam miałam po porodzie badanie pod tytułem macanko i tyle, a maz dolatuje na swieta a potem wracamy razem
A czemu nie chcesz urodzić w Polsce?
Aha, to sorry Dobrze, że będziecie później już razem, dasz radę do tego czasu

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Nusia, z Avonu dobrałam sobie szminkę z ta otoczką żelową, żeby dostać za 50gr wodę Pure O2 edt i lakier do paznokci real red. Poza tym wzięłam konturówkę diamentową w kolorze brown sugar i już się polubiłyśmy! Co do szminki, to jest trochę za ciemna...
Czyli bez szaleństw, to dobrze

Cytat:
Ale jestem przeszczęśliwa, TŻ kupił groupon na wyjazd do Pragi z basenem
Super, zazdroszczę

Cytat:
Napisane przez ganimedea Pokaż wiadomość
A z okazji przeterminowanego balsamu powróciłam do peelingów kawowych i . Już zdążyłam zapomnieć, jaka cudna staje się moja skóra po takim natarciu i wsmarowaniu masełka
Heh, a ja już dawno kupiłam kawę, żeby zrobić ten peeling i jakoś do dziś się nie zebrałam

Cytat:
Dzis kupiłam karnet na fitness. z okazji Dnia Kobiet był tanszy o 30% i na 30 dni mam karnet open za 90 zl
To super!
Stary 2012-03-09, 19:13   #3319
gabipati
Zadomowienie

u mnie przestój ze zużyciami, skończyłam opakowanie kapsułek Rival de Loop anti-age, przybyło ciut kolorówki i w końcu mam paletkę Sleeka Au Naturel.
luskap jaki brałaś odcień tej szminki i co sądzisz o tej żelowej otoczce?
gabipati jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-09, 22:44   #3320
KonikGarbusek
Zakorzenienie

Cytat:
super pomysł Ja tez bym wybrała rolety. Firanke trzeba prac, zbiera sie w niej brud i kurz, zaslania swiatlo dzienne. Fakt,ze majac firanke nie widac czy okna sa brudne czy czyste.

Mam zużycia:
1. Krem Bioderma
2. Reduktor suchej skory Tołpa
3. miniatura balsamu do ciała z hotelu
Stary 2012-03-09, 23:05   #3321
Nusia7
Zakorzenienie

Mama dała mi mleczko Fa.

Edytowane przez Nusia7
Czas edycji: 2012-03-09 o 23:06
Stary 2012-03-09, 23:39   #3322
aktogimka
Zakorzenienie

Cytat:
Dopiero jak obejrzałam filmik, to zrozumiałam jak działają te rolety. Pomysłowe. Chociaż ja nie wyobrażam sobie okien bez firanek, dla mnie wtedy jest zupełnie łyso i goło. W zeszłym roku przez 1,5 miesiąca nie miałam w pokoju firan i czułam się jak w obcym pomieszczeniu.
Cytat:
U mnie jest różnie. Nie dostałam październikowej, gdzie w gratisie był płyn micelarny 3 herbaty, ale w salonie Pani mi odtworzyła i mogłam zrealizować. Zadzwoniła do centrali i powiedzieli, że ulotka została wysłana. Później przychodziły i teraz znów cisza. Ja jestem na trzecim poziomie i do sierpnia muszę go zapełnić, bo inaczej przepadnie.
Cytat:
Padam z nóg, miałam dziś dwie godziny korków z francuskiego i godzinę angielskiego. Ale jestem przeszczęśliwa, TŻ kupił groupon na wyjazd do Pragi z basenem A ja głupia zużywam próbki jak opętana zamiast trzymać na wyjazd... Ale pewnie coś tam jeszcze uzbieram
Praga...
Cytat:
Swego czasu nakupiłam mnóstwo kawy i miałam przejść na peeling kawowy. Zrobiłam raz i jak zobaczyłam stan czystości brodzika i kabiny to się załamałam. Ciało było super gładkie , ale później musiałam szorować wszystko z kawy, więc mi się odechciało tego peelingu.
Cytat:
Ja tej ulotki tez nie mam, dostałam tylko w lutym urodzinowa. W sumie nawet dobrze, bo i tak nic nie kupuje.
Pamiętasz co było w ulotce urodzinowej?
Pomyślnych treningów na fitnessie.

aktogimka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-09, 23:42   #3323
KonikGarbusek
Zakorzenienie

Cytat:

Pamiętasz co było w ulotce urodzinowej?
Pomyślnych treningów na fitnessie.
2 bransoletki w prezencie, -40% na 1 produkt, - 30 % na kolorówke, 2 perfumy w specjalnej cenie - Naturelle za 62,50 lub Comme une Evidence za 72,50 i mozna dokupic za 11,90 zegarek z cyrkoniami. Jak dla mnie to nie zbyt atrakcyjna oferta.
Stary 2012-03-10, 07:51   #3324
ganimedea
Zakorzenienie

Cytat:
Swego czasu nakupiłam mnóstwo kawy i miałam przejść na peeling kawowy. Zrobiłam raz i jak zobaczyłam stan czystości brodzika i kabiny to się załamałam. Ciało było super gładkie , ale później musiałam szorować wszystko z kawy, więc mi się odechciało tego peelingu.
U mnie z kolei po kilku peelingach przytkał się odpływ w brodziku i od tamtej pory wykańczam je inaczej. Szoruję się poza lub w brodziku (kawa sie trochę osypuje przy wcieraniu), potem w misce z wodą zamaczam mały ręcznik lub rękawicę kąpielową z bawełny (taką do mycia niemowląt) i nią zbieram kawę z ciała, opłukując w misce. Wtedy woda z kawą wędruje do kibelka, ja na dalsze mycie, a rękawica po wstępnym przepraniu mydłem na suszarkę i do kosza na brudy . Więcej zachodu, ale gładkość jest tego warta

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
ganimedea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 08:35   #3325
Lynn
Zakorzenienie

Do mnie też pocztą nie przychodzi oferta poza tą, co zamawia się pocztą. A do sklepu YR wyjątkowo nie lubię chodzić, bo panie w moim YR są natrętne i nie można nic spokojnie pooglądac. Kilka dni temu przyszły mi 2 kredki YR zamówiłam zieloną i miedzianą. Są boskie- pięknie wyglądają na oku i do tego są niesamowice trwałe. Gratis dostałam naturelle, ale nie zostawiam sobie. W kazdym razie przysłali mi z tą paczką kolejną ofertę a w niej jako gratis do wyboru torba (straszna) lub krem overalle. Nic ciekawego i dzięki tej ofercie pewnie nic nie zamówie u nich w najbliższym czasie.

Zużyłam żel YR lawendowy.
Lynn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 09:07   #3326
zywieczdroj
Zakorzenienie

Hej kobietki, nareszcie jestem w domu
Przybiegam zameldować zużycia, zakupy i wygrane.

Zużycia:
- Ziaja, uniwersalny płyn do demakijażu oczu
- Sensique, zmywacz do paznokci
- C-Thru, Black Diamond, dezodorant
- Yves Rocher, Pure Calmille, Gel nettoyant, Żel do mycia twarzy
- Pollena-Ostrzeszów, Biały Jeleń, Hipoalergiczny szampon do włosów 12 ml
- Nivea Visage, Natural Beauty, Peelingujący żel do mycia twarzy 1,5 ml
- Nivea Visage, Pure Effect, żel – peeling do mycia twarzy 1,5 ml

Zamówienie z Oriflame (nie zapłaciłam nic, bo miałam spore zamówienie, więc kosmetyki wyszły mi za darmo):
- 2 lakiery do paznokci Oriflame Giordani Gold Blooming
http://pl.oriflame.com/products/prod...prodCode=23431 (odcienie Delicate Pink i Tender Peach)
- pomadka do ust, Oriflame, Floral Collection
http://pl.oriflame.com/products/prod...prodCode=24059 (odcień Soft Pink) nie wiem czemu na zdjęciu jest lakier do paznokci, a nie pomadka

Wygrana ( też z Oriflame):
- lakier do paznokci Neon różowy

http://pl.oriflame.com/products/prod...prodCode=23804

- pomadka do ust Neon różowa
http://pl.oriflame.com/products/prod...prodCode=23464
- 2 kredki do oczu, czarna i nude
http://pl.oriflame.com/products/prod...prodCode=23858
- krem pod oczy (oddałam mamie)
http://pl.oriflame.com/products/prod...prodCode=23407
- krem do twarzy
http://pl.oriflame.com/products/prod...prodCode=23675
- maseczka (też dla mamy)
http://pl.oriflame.com/products/prod...prodCode=23383

Mam nadzieję, że po dzisiejszym minispa posypią się też jakieś inne zużycia
zywieczdroj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 09:12   #3327
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie jest różnie. Nie dostałam październikowej, gdzie w gratisie był płyn micelarny 3 herbaty, ale w salonie Pani mi odtworzyła i mogłam zrealizować. Zadzwoniła do centrali i powiedzieli, że ulotka została wysłana. Później przychodziły i teraz znów cisza. Ja jestem na trzecim poziomie i do sierpnia muszę go zapełnić, bo inaczej przepadnie.

Ja do 7. sierpnia muszę skończyć 2-gi poziom, a potrzebuję jeszcze 8 pieczątek...
To właśnie to też mnie trochę zraża do peelingu kawowego Ale pewnie w końcu i tak zrobię. I zapewne, jak będzie się kończyć data ważności kawy

Cytat:
Szoruję się poza lub w brodziku (kawa sie trochę osypuje przy wcieraniu), potem w misce z wodą zamaczam mały ręcznik lub rękawicę kąpielową z bawełny (taką do mycia niemowląt) i nią zbieram kawę z ciała, opłukując w misce.
Hehe można i tak W zasadzie bardzo pomysłowe. Może nawet ukradnę Ci ten pomysł

Cytat:
Kilka dni temu przyszły mi 2 kredki YR zamówiłam zieloną i miedzianą.
Mogę prosić o zdjęcia na dłoni?

Cytat:

Sporo Ci doszło tej kolorówki Zużyć oczywiście gratuluję.
Czy ta pomadka na ustach rzeczywiście jest neonowa? Mogę prosić foto?

Wczoraj mama przyniosła do domu katalogi Ori i Avon-u. Wzięłam tylko z Avon-u 2 rzeczy: kredkę do brwi za 5,90 zł i krem do stóp z kwasami za 9,90 zł

Edytowane przez Nusia7
Czas edycji: 2012-03-10 o 09:15
Stary 2012-03-10, 10:21   #3328
nynka87
Zakorzenienie

Cytat:

Zużycia:
- Ziaja, uniwersalny płyn do demakijażu oczu
- Sensique, zmywacz do paznokci
- C-Thru, Black Diamond, dezodorant
- Yves Rocher, Pure Calmille, Gel nettoyant, Żel do mycia twarzy
- Pollena-Ostrzeszów, Biały Jeleń, Hipoalergiczny szampon do włosów 12 ml
- Nivea Visage, Natural Beauty, Peelingujący żel do mycia twarzy 1,5 ml
- Nivea Visage, Pure Effect, żel – peeling do mycia twarzy 1,5 ml

Zamówienie z Oriflame (nie zapłaciłam nic, bo miałam spore zamówienie, więc kosmetyki wyszły mi za darmo):
- 2 lakiery do paznokci Oriflame Giordani Gold Blooming
http://pl.oriflame.com/products/prod...prodCode=23431 (odcienie Delicate Pink i Tender Peach)
- pomadka do ust, Oriflame, Floral Collection
http://pl.oriflame.com/products/prod...prodCode=24059 (odcień Soft Pink) nie wiem czemu na zdjęciu jest lakier do paznokci, a nie pomadka

Wygrana ( też z Oriflame):
- lakier do paznokci Neon różowy

http://pl.oriflame.com/products/prod...prodCode=23804

- 2 kredki do oczu, czarna i nude
http://pl.oriflame.com/products/prod...prodCode=23858
- krem pod oczy (oddałam mamie)
http://pl.oriflame.com/products/prod...prodCode=23407
- krem do twarzy
http://pl.oriflame.com/products/prod...prodCode=23675
- maseczka (też dla mamy)
http://pl.oriflame.com/products/prod...prodCode=23383

Mam nadzieję, że po dzisiejszym minispa posypią się też jakieś inne zużycia
faktycznie sporo Ci doszło tej kolorówki jaqk pomalujesz paznokcie tymi lakierami GG to pokażesz zdjęcia?
Stary 2012-03-10, 12:49   #3329
Lynn
Zakorzenienie

Cytat:

Mogę prosić o zdjęcia na dłoni?

Pewnie Zrobię później. Turkusową też chcesz? Bo w tamtym miesiącu kupiłam
Lynn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 13:10   #3330
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Pewnie Zrobię później. Turkusową też chcesz? Bo w tamtym miesiącu kupiłam
Chcę
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości