![]() |
#152 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie ciągle w toku, zabłyśniemy w nowym roku cz. III
|
![]() ![]() |
![]() |
#153 |
Zadomowienie
|
Aj zazdroszczę wam, że macie tyle samozaparcia, by biegać
![]() ![]()
#154 |
Zakorzenienie
|
Robię trening areobowy, podzielony na tygodnie. 3 razy w tygodniu się biega, ja na poziomie podstawowym narazie, czyli mój 1 dzień to był 1 min bieganie, 5 minut marszu, i tak 5 powtórzeń. Potem dzień wolnego, więc dzisiaj jestem na drugim dniu, pierwszego tygodni tzn. 4,5 min marszu, 1,5 min biegu
![]() ![]() Dla zainteresowanych cały program: http://www.treningaerobowy.pl/biegan...40-minut-biegu |
![]() ![]() |
![]() |
#155 |
Zadomowienie
|
Dobra, zrobiłam sobie mały salonik piękności
![]() ![]() ![]() ![]() Jutro pełna wyzwań dietowych sobota! Trzymajmy się ![]()
#156 |
Zadomowienie
|
Ciesze się że wróciłam do Was
![]() ![]() Eldo_rado wymiary napiszę w poniedziałek. MA nadzieję że z 7 z przodu ![]() Umówiłam sie z koleżanką że 2 razy w tygodniu maszerujemy po 1h i raz w tygodniu jeździmy na aerobik wodny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- Na lodówce przykleiłam sobie Jutro przestaje się odchudzać Codziennie będę z uśmiechem przechodziła ostatni dzień diety haha ![]() Gdzieś czytałam że kobietka sobie przykleiła od jutra zaczyna się odchudzać i patrząc na to z ulgą myślała że to szczęście że to dopiero jutro haha i tak codziennie ![]() Uciekam do krainy snów, dobranoc ![]()
Gdy będziesz chciała przestać, przypomnij sobie dlaczego zaczynałaś ![]() Edytowane przez piekielkoo Czas edycji: 2012-03-09 o 22:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#157 |
Raczkowanie
|
Maartikrk - ja jestem za drugą stroną Bł0ń
![]() Ale mniej piłka nic a nic nie interesuje tylko hokej ![]() ![]() Zamówiłam sobie rolki i mam nadzieję, że jutro już je dostanę. Do biegania nie mogę się przekonać, a rolki to prawie jak łyżwy, a te uwielbiam. Dobrej nocy, Dziewczynki! ![]()
![]() |
#158 |
Rozeznanie
|
Wracam do Was! Nie wiem ile teraz ważę i chyba nawet nie chcę wiedzieć, ale muszę spiąć dupkę i dam radę, DAMY radę!
![]() Dzisiaj byłam z TŻ na zakupach i przymierzałam kurtkę ramoneskę rozmiar L i mój genialny stwierdził, że jest "za ciasna" bo przy wkładaniu rąk do kieszeni materiał bardziej napinał się na biuście :/ Zdołował mnie tym totalnie (nie obyło się bez zrypanego humoru i łez) i postanowiłam dojść PO TRUPACH do celu tak, że zmieszczę się bez problemów w mój rozmiar jakim jest zwylke M a nie L (noszę 38) . Zwłaszcza, że to nie pierwszy raz, kiedyś jak szukaliśmy sukienki, był fason, który sam z natury był obcisły, ale kiecka normalnie wchodziła bez żadnego wciskania się i TŻ też stwierdził, że za małe... Takie "za małe, za ciasne, za krótkie" powtórzyło się już z 5 czy 6 razy, a więc koniec z tym! Będzie 36 choćby nie wiem co!!! Jutro postaram się trzymać idealnie i dużo się ruszać, dam Wam znać o efektach jutrzejszego dnia. Piekiełko, bardzo się cieszę, że znów jesteś z nami! ![]() Migotka, ja dziś miałam mało przyjemny salon piękności, bo kupiłam depilator i dziś używałam 1. raz... wrrr! Masakra ![]() Natalka, fajnie, że masz taką koleżankę do wspólnych biegów, ja muszę ćwiczyć sama, bo TŻ się nie chcę, ale póki co i tak jest nieco za chłodno ![]() Arnama, masz rację! Pogoda jest w ogólne do bani! Ni to słońce ni deszcz, albo wszystko na raz :/. A co do Twoich grzeszków jedzeniowych to pobiłabym Cię w tym bez trudu ostatnimi czasy, bo mam kryzys ![]() Noseknosek, racja, jeszcze za zimno... jak skakałam chwile przed domem na skakance to na drugi dzień już mnie gardło bolało ![]() Nie pamiętam kto, ale któraś pytała o ćwiczenia na brzuch, więc tak: na górną partię brzucha- klasyczne brzuszki, na skośną- skośne (przyciąganie barku do kolana, nie samej głowy, bo obciążamy szyję!) na dolną- nożyce, rowerek, powolne opuszczanie nóg z zatrzymaniem kilka cm nad podłogą ![]() Ja staram się codziennie robić coś na brzuch, ostatnio był nawet dość płaski, dopóki nie rzuciłam się na jedzenie ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kalirona Czas edycji: 2012-03-09 o 23:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#159 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja swojego czasu duuuuuuuuuuuużo jeździłam na rolkach. Żeby z nóżek zrzucić trzeba naprawdę odpowiednio jeździć, bo ja np robię to rekreacyjnie czyli posuwam się na nich przy użyciu kółek ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Co do wciskania się w rzeczy, pamiętaj, że każdy sklep to inna rozmiarówka. Ja w jednym wchodzę w 38 a w innym nie i tak dalej... Co do TŻ to faceci kompletnie nie zwracają na to uwagi dla niach albo coś jest ciasne albo za duże i nie rozpatrują swoich słów, że mogą nas urazić ![]() ![]() Nie chce mi się jeszcze spać więc poczytam coś o diecie Dukana ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#160 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() no ale mimo to dziś spadek na wadze 81,2 ![]() ![]() ![]() Byłam u teściów i mówili że strasznie wyszczuplałam ![]() ![]() Od dzis postanowiłam że codziennie będe piła 2 litry płynów i dużo więcej ćwiczyła ![]() 50g mieszanki otrąb i 2 rodzajów musli + szklanka mleka 0,5% ---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ---------- podziwiam ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#161 |
amor vincit omnia
|
natalka bardzo mnie zainteresowąłaś tym planem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#162 |
Zadomowienie
|
Kalirona dobrze, że jesteś
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() agusia_264 Dieta daje efekty ![]() ![]() ![]() Dzień dobry ![]() ![]() ![]() Dziś: 2 gotowane jajka + 2 korniszony jabłko, marchewka "sałatka ryżowo - jabłkowa" z jogurtem naturalnym coś zielonego by się przydało + dużo wody i zielonych herbat. P.S: może być taki plan ??? Niestety wieczorem nie uda mi się przestrzegać zasad, bo idę na urodziny do koleżanki. Same rozumiecie... ![]() ![]() Kurde jak się rozpisałam ![]()
#163 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
mieso przyprawiam przyprawa do gyrosa i smaze na patelni na malutkiej ilosci tłuszczu warzywa ( kapusta pekinska ogórki konserwowe i papryke) kroje w kosteczke i do miski dodaje puszke kukurydzy, mieszam wszystko z mieskiem i sosem ( jogurt naturalny + pieprz+ czosnek + 2 łyzki keczupu + malutka łyzeczka moajonezu) i gotowe ![]() Cytat:
![]() Mnienie tyle brzuch denerwuje co boczki ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Wczoraj poszłam na ta "babska " impreze z kolezankami z pracy, bo nie było juz jak sie wykrecic, ale nie było wcale fajnie, w pracy fajnie sie z dziewczynami dogaduje wesoło jest mozna i pogadac i posmiac sie, ale wczoraj w połaczeniu z %% nie było fajnie , na poczatku fakt wesoło było, ale pozniej zaczelo sie ![]() ![]() Wiec z kumpela uznalysmy ze czas uciekac , ubieramy buty a one gadaja o kolezance ktora z nami pracuje a ktora nie mogla przyjsc ze jej brzuch przytył itd itp ![]() To wiadoo kto byl nastepny w kolejce do obgadywania jak my wyszłysmy ![]() Ajjj sorka , ze WAm tak sie rozpisałam, ale naprawde wkurzona byłam i chyba nawet jeszcze jestem ![]() Dobra czas na sniadanko ![]()
![]() |
#164 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Tez wezme sie za sprzatanie jak zjem, pozniej zaplanowałam godzine rower i godzine hula hop ![]() A poznie w koncu SPA domowe ![]() Ja bym jeszcze cos do menu dorzuciła po tej sałatce ryzowej ![]()
![]() |
#165 |
Zadomowienie
|
Kalirona tż na pewno nie miał na myśli nic złego
![]() ![]() agusia_264 czeka Cie ciężka praca do wyjazdu ale do osiągnięcia ![]() ![]() ![]() Agunia jaki eveline stosujecie? Czerwony dobrze pamiętam? Koleżanki pokazały jakie na prawdę są, ręce opadają ale niestety tacy ludzie są wszędzie a dokładniej mówiąc rzadko się zdarza żeby takich ludzi nie było. Stwierdzam że ci co najbardziej obgadują mają najwięcej kompleksów i na siłę chcą udowodnić że inni są gorsi! Zdając sobie sprawę że prawda jest zupełnie inna! Migotka udanych urodzin ? Ja %%% ograniczam do lampki wina lub szampana ![]() ![]() Pogoda faktycznie jest do bani... Ale na spacery jak nie ma deszczu nie jest źle ![]() ![]() Ja nie wiem czy dziś iść na spacer. Zakładałam ćwiczenia 2x w tygodniu i tak było, ale może po obiadku skusze się na godzinkę spacerku w samotności ![]() Dziękuje Wam bardzo za ciepłe przywitanie po długiej nieobecności ![]()
#166 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#167 |
amor vincit omnia
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#168 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#169 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Kochana nie przejmuj się wszędzie tak jest...U mnie w byłym miejscu pracy było to samo w oczy to ogromne przyjaciółki a za plecami obgadywały na czym świat stoi. Ale myśl o tym jak Ty będziesz później opowiadać jak będziesz mega zgrabna a inne będą zazdrościć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#170 |
Zadomowienie
|
Agusia nic nie planujecie? Rozumiem że jesteście po ślubie tak?
Wasza wycieczka na pewno też będzie cudowna ![]()
#171 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#172 |
Zadomowienie
|
Aga no to nieźle. Kurde tak to z ludźmi jest. Ja też lubię czasem ponażekać na to jak wyglądam, ale staram się coś z tym zrobić. Dobijają mnie laski, które ważą 50 kg i płaczą, że nie mogą sobie w sklepie spodni kupić, bo mają wielkie tyłki
![]() ![]() Zaliczylam trening ![]() ![]()
#173 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Lenia mam. M poszedł spać a ja chyba wezmę się za sprzątanko i się ogarnę ![]()
![]() |
#174 |
Rozeznanie
|
piekielkoo widzę że mamy podobną wagę tzn ja mma trochę więcej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#175 |
Zakorzenienie
|
agusia_264 ja byłam w Alanya
![]() ![]() ![]() ![]() Turcja jest naprawde piękna , ludzie bardzo mili, tylko uwazaj bo czesto turystów próbuja oszukiwac na $$ w sklepach z pamiątkami i nie daj sie naciagnac na podróbki perfum ![]() ![]() I polecam jesli chodzi i wycieczki Pammukale i wieczór turecki no i oczywiscie rejs statkiem ![]() wstawiam kilka krajobrazów ![]() ![]() NO a tymi laskami ja sie nie przejmuje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Laski!!! jeszcze troche i im wszystkim pokazemy na co nas stac!! ![]()
![]() M ![]() Edytowane przez aguniaaaaa041986 Czas edycji: 2012-03-10 o 09:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#176 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#177 |
Zadomowienie
|
hej kochane ; * średnio mam czas odpisac na wszystko... dopadłam komputer dlatego ze musze sobie zaktualizować oprogramowanie w kom. i go zarchizować
![]() co do badań - mam idealnie prawie wszytko w normie tyle że musze brać jakieś witaminy bo mam na granicy anemii ( jeszcze nie mam ale jak nie będę o siebie dbać to moge miec - obstawiam że miałam większą , ale od pół roku staram się o siebie dbac ) , drugim problemem jest wątroba - mam baaardzo przeciętne wyniki- sa 2 możliwosci - od alkoholu albo od tabletek przeciwbólowych. W ramach tego że nie pije alkoholu ( raz na pare mies.) a niestety tabletek przeciwbólowych jem baaardzo dużo no to wiadome od czego... musze ograniczyc ![]() kolejna nowość : mam nowe okulary ! mam wade wrodzoną, nosiłam od 3 roku życia okulary ale od 1 gim nie nosiłam w ogóle na pole a teraz już nie musze nosić poza domem ale potrzeba mi do czytania i pisania ![]() ![]()
#178 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#179 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Jestem tego samego zdania POKAŻEMY IM!!! Czuje że tym razem nam się uda! ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- Ja tez jestem na siebie wściekła jeszcze w październiku 2010 ważyłam 72 kg.... po odchudzaniu przed ślubem czułam się jak najpiękniejsza kobieta świata no i tak się sobą ucieszyłam że jak zaczęłać żreć to nie mogłam przestać w styczniu tego roku wchodze na wagę kur... 93kg... wyobrażazsz sobie... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#180 |
Zadomowienie
|
pulcherija unikaj tabletek jak się tylko da
![]() Okulary też mam do czytania, ale zakładam je okazyjnie ![]() Ide Zuzolowi dać jeść wieczorkiem zajrzę ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:35.