Odchudzanie ciągle w toku, zabłyśniemy w nowym roku cz. III - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-09, 20:15   #151
natalkaa7522
Zakorzenienie

Dot.: Odchudzanie ciągle w toku, zabłyśniemy w nowym roku cz. III

Dobra, wróciłam z biegania
Stary 2012-03-09, 20:45   #152
Maartikrk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natalkaa7522 Pokaż wiadomość
Osz Ty ! I jak? Ile biagałaś ?
Maartikrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-09, 20:53   #153
PannaMigotkaa20
Zadomowienie

Aj zazdroszczę wam, że macie tyle samozaparcia, by biegać . Ja niestety nie mam. Może bym i chciała, ale jakoś tak hmm chyba się wstydzę;/ Poza tym wieczorami psów pełno na ulicach, a że mieszkam pod lasem to tymbardziej. A psów boję się, wieczorem to już wogóle! Mam wrażenie, że zacznie za mną biec i mnie ugryzie ;/;/;/ Taka trauma z dzieciństwa

PannaMigotkaa20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-09, 21:15   #154
natalkaa7522
Zakorzenienie

Robię trening areobowy, podzielony na tygodnie. 3 razy w tygodniu się biega, ja na poziomie podstawowym narazie, czyli mój 1 dzień to był 1 min bieganie, 5 minut marszu, i tak 5 powtórzeń. Potem dzień wolnego, więc dzisiaj jestem na drugim dniu, pierwszego tygodni tzn. 4,5 min marszu, 1,5 min biegu W sumie to biegałam/chodziłam 30 min

Dla zainteresowanych cały program: http://www.treningaerobowy.pl/biegan...40-minut-biegu
Stary 2012-03-09, 21:50   #155
PannaMigotkaa20
Zadomowienie

Dobra, zrobiłam sobie mały salonik piękności Wymoczyłam stópki, wyszorowałam pięty, teraz są jak pupcia niemowlaczka Pazurki ogarnęłam wkońcu i tak wypiękniona mogę już iść spać

Jutro pełna wyzwań dietowych sobota! Trzymajmy się

Stary 2012-03-09, 22:01   #156
piekielkoo
Zadomowienie

Ciesze się że wróciłam do Was Bardzo bardzo
Eldo_rado wymiary napiszę w poniedziałek. MA nadzieję że z 7 z przodu

Umówiłam sie z koleżanką że 2 razy w tygodniu maszerujemy po 1h i raz w tygodniu jeździmy na aerobik wodny Obie mamy karnety więc luzik Jak się zrobi ciepło to włączymy rower. Dziś byłam taka zakręcona że kostium zostawiłam na basenie aaaajjjj ale gapa ze mnie Dobrze że szybko się zorientowałam i czeka na mnie do odebrania jutro podjedziemy Na robienie brzuszków inne ćwiczenia nie mam ochoty i na razie nie będę się do nich zmuszać

---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ----------

Na lodówce przykleiłam sobie Jutro przestaje się odchudzać Codziennie będę z uśmiechem przechodziła ostatni dzień diety haha

Gdzieś czytałam że kobietka sobie przykleiła od jutra zaczyna się odchudzać i patrząc na to z ulgą myślała że to szczęście że to dopiero jutro haha i tak codziennie

Uciekam do krainy snów, dobranoc

Edytowane przez piekielkoo
Czas edycji: 2012-03-09 o 22:02
piekielkoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-09, 22:18   #157
Junx
Raczkowanie

Maartikrk - ja jestem za drugą stroną Bł0ń
Ale mniej piłka nic a nic nie interesuje tylko hokej ciekawe ile kalorii spala się podczas 2,5 godzinnych nerwów i śpiewania
Zamówiłam sobie rolki i mam nadzieję, że jutro już je dostanę. Do biegania nie mogę się przekonać, a rolki to prawie jak łyżwy, a te uwielbiam.
Dobrej nocy, Dziewczynki!

Junx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-09, 23:12   #158
kalirona
Rozeznanie

Wracam do Was! Nie wiem ile teraz ważę i chyba nawet nie chcę wiedzieć, ale muszę spiąć dupkę i dam radę, DAMY radę!
Dzisiaj byłam z TŻ na zakupach i przymierzałam kurtkę ramoneskę rozmiar L i mój genialny stwierdził, że jest "za ciasna" bo przy wkładaniu rąk do kieszeni materiał bardziej napinał się na biuście :/ Zdołował mnie tym totalnie (nie obyło się bez zrypanego humoru i łez) i postanowiłam dojść PO TRUPACH do celu tak, że zmieszczę się bez problemów w mój rozmiar jakim jest zwylke M a nie L (noszę 38) . Zwłaszcza, że to nie pierwszy raz, kiedyś jak szukaliśmy sukienki, był fason, który sam z natury był obcisły, ale kiecka normalnie wchodziła bez żadnego wciskania się i TŻ też stwierdził, że za małe... Takie "za małe, za ciasne, za krótkie" powtórzyło się już z 5 czy 6 razy, a więc koniec z tym! Będzie 36 choćby nie wiem co!!! Jutro postaram się trzymać idealnie i dużo się ruszać, dam Wam znać o efektach jutrzejszego dnia.

Piekiełko, bardzo się cieszę, że znów jesteś z nami!
Migotka, ja dziś miałam mało przyjemny salon piękności, bo kupiłam depilator i dziś używałam 1. raz... wrrr! Masakra
Natalka, fajnie, że masz taką koleżankę do wspólnych biegów, ja muszę ćwiczyć sama, bo TŻ się nie chcę, ale póki co i tak jest nieco za chłodno
Arnama, masz rację! Pogoda jest w ogólne do bani! Ni to słońce ni deszcz, albo wszystko na raz :/. A co do Twoich grzeszków jedzeniowych to pobiłabym Cię w tym bez trudu ostatnimi czasy, bo mam kryzys
Noseknosek, racja, jeszcze za zimno... jak skakałam chwile przed domem na skakance to na drugi dzień już mnie gardło bolało Ale może niedługo wyciągnę rower? Mniej męczące niż bieg, ale zawsze jakiś ruch, co myślicie?

Nie pamiętam kto, ale któraś pytała o ćwiczenia na brzuch, więc tak:
na górną partię brzucha- klasyczne brzuszki, na skośną- skośne (przyciąganie barku do kolana, nie samej głowy, bo obciążamy szyję!) na dolną- nożyce, rowerek, powolne opuszczanie nóg z zatrzymaniem kilka cm nad podłogą
Ja staram się codziennie robić coś na brzuch, ostatnio był nawet dość płaski, dopóki nie rzuciłam się na jedzenie tak mnie wywaliło, że to masakra

Edytowane przez kalirona
Czas edycji: 2012-03-09 o 23:13
kalirona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-09, 23:50   #159
Maartikrk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez piekielkoo Pokaż wiadomość
Ciesze się że wróciłam do Was Bardzo bardzo
Eldo_rado wymiary napiszę w poniedziałek. MA nadzieję że z 7 z przodu

Umówiłam sie z koleżanką że 2 razy w tygodniu maszerujemy po 1h i raz w tygodniu jeździmy na aerobik wodny Obie mamy karnety więc luzik Jak się zrobi ciepło to włączymy rower. Dziś byłam taka zakręcona że kostium zostawiłam na basenie aaaajjjj ale gapa ze mnie Dobrze że szybko się zorientowałam i czeka na mnie do odebrania jutro podjedziemy Na robienie brzuszków inne ćwiczenia nie mam ochoty i na razie nie będę się do nich zmuszać

---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ----------

Na lodówce przykleiłam sobie Jutro przestaje się odchudzać Codziennie będę z uśmiechem przechodziła ostatni dzień diety haha

Gdzieś czytałam że kobietka sobie przykleiła od jutra zaczyna się odchudzać i patrząc na to z ulgą myślała że to szczęście że to dopiero jutro haha i tak codziennie

Uciekam do krainy snów, dobranoc
Dobry pomysł z tą karteczką. Ja mam wypisane numerki 63 dni i skreślam każdy pozytywny dietetyczny dzień. Wczoraj nie skreśliłam przez to że TŻ zabrał mnie do kina i był popcorn i nacchosy Dziś go skreślę bo nei było tak źle.

Cytat:
Napisane przez Junx Pokaż wiadomość
Maartikrk - ja jestem za drugą stroną Bł0ń
Ale mniej piłka nic a nic nie interesuje tylko hokej ciekawe ile kalorii spala się podczas 2,5 godzinnych nerwów i śpiewania
Zamówiłam sobie rolki i mam nadzieję, że jutro już je dostanę. Do biegania nie mogę się przekonać, a rolki to prawie jak łyżwy, a te uwielbiam.
Dobrej nocy, Dziewczynki!
OOoooo...

Ja swojego czasu duuuuuuuuuuuużo jeździłam na rolkach. Żeby z nóżek zrzucić trzeba naprawdę odpowiednio jeździć, bo ja np robię to rekreacyjnie czyli posuwam się na nich przy użyciu kółek :brzyda l:

Cytat:
Napisane przez kalirona Pokaż wiadomość
Wracam do Was! Nie wiem ile teraz ważę i chyba nawet nie chcę wiedzieć, ale muszę spiąć dupkę i dam radę, DAMY radę!
Dzisiaj byłam z TŻ na zakupach i przymierzałam kurtkę ramoneskę rozmiar L i mój genialny stwierdził, że jest "za ciasna" bo przy wkładaniu rąk do kieszeni materiał bardziej napinał się na biuście :/ Zdołował mnie tym totalnie (nie obyło się bez zrypanego humoru i łez) i postanowiłam dojść PO TRUPACH do celu tak, że zmieszczę się bez problemów w mój rozmiar jakim jest zwylke M a nie L (noszę 38) . Zwłaszcza, że to nie pierwszy raz, kiedyś jak szukaliśmy sukienki, był fason, który sam z natury był obcisły, ale kiecka normalnie wchodziła bez żadnego wciskania się i TŻ też stwierdził, że za małe... Takie "za małe, za ciasne, za krótkie" powtórzyło się już z 5 czy 6 razy, a więc koniec z tym! Będzie 36 choćby nie wiem co!!! Jutro postaram się trzymać idealnie i dużo się ruszać, dam Wam znać o efektach jutrzejszego dnia.

Migotka, ja dziś miałam mało przyjemny salon piękności, bo kupiłam depilator i dziś używałam 1. raz... wrrr! Masakra
Natalka, fajnie, że masz taką koleżankę do wspólnych biegów, ja muszę ćwiczyć sama, bo TŻ się nie chcę, ale póki co i tak jest nieco za chłodno
Arnama, masz rację! Pogoda jest w ogólne do bani! Ni to słońce ni deszcz, albo wszystko na raz :/. A co do Twoich grzeszków jedzeniowych to pobiłabym Cię w tym bez trudu ostatnimi czasy, bo mam kryzys
Noseknosek, racja, jeszcze za zimno... jak skakałam chwile przed domem na skakance to na drugi dzień już mnie gardło bolało Ale może niedługo wyciągnę rower? Mniej męczące niż bieg, ale zawsze jakiś ruch, co myślicie?

na górną partię brzucha- klasyczne brzuszki, na skośną- skośne (przyciąganie barku do kolana, nie samej głowy, bo obciążamy szyję!) na dolną- nożyce, rowerek, powolne opuszczanie nóg z zatrzymaniem kilka cm nad podłogą
Ja staram się codziennie robić coś na brzuch, ostatnio był nawet dość płaski, dopóki nie rzuciłam się na jedzenie tak mnie wywaliło, że to masakra
Dzięki za wskazówki na brzuszki

Co do wciskania się w rzeczy, pamiętaj, że każdy sklep to inna rozmiarówka. Ja w jednym wchodzę w 38 a w innym nie i tak dalej... Co do TŻ to faceci kompletnie nie zwracają na to uwagi dla niach albo coś jest ciasne albo za duże i nie rozpatrują swoich słów, że mogą nas urazić Poprostu coś jest za małe i tyle ale nie równoznaczne ze stwierdzeniem "jesteś za gruba"

Nie chce mi się jeszcze spać więc poczytam coś o diecie Dukana
Maartikrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 07:53   #160
agusia_264
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez arnama Pokaż wiadomość
Licytujemy się Ja przebiję Was wszystkie do kupy
Za wczoraj:
Pół paczki owocowych mentosów
7 days
Lód rożek Algida
kawałek sernika
Obiad: ziemniaki z piersią kuraka
Pół napoleonka (mąż kupił mi i mamie na dzień kobiet)

:
Przyznaję, że napewno Cie nie przebiję , ale wczoraj wieczorem nagrzeszyłam...upiekłam mężowi karpatkę i zarzekałam się , że nie zjem ani kawałka ...i co... zjadłam! a potem jeszcze 2 cukierki...ehhh...ałaba ta moja silna wola

no ale mimo to dziś spadek na wadze 81,2 jutro musi być 80 obliczyłam sobie że jak będe chudła kilogram tygodniowo to 3 czerwca czyli 3 dni przed wyjazdem do Turcji będzie 68 na wadze myślę że to satysfakcjonujący wynik.

Byłam u teściów i mówili że strasznie wyszczuplałam ale się ucieszyłam chociaż ja tam takiej różnicy nie widze
Od dzis postanowiłam że codziennie będe piła 2 litry płynów i dużo więcej ćwiczyłaA na śniadanko'
50g mieszanki otrąb i 2 rodzajów musli + szklanka mleka 0,5%

---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ----------

Cytat:
A mi się nie chce iść biegać.. ale muszę! Bo inaczej zaburzę cały cykl biegania A poza tym jutro robię urodziny, wpadną moje 2 najbliższe przyjaciółki, taki babski wieczór i potrzebuję dobrego przepisu na sałatkę gyrosa (z gyrosa?).
Ja robiłam dawno temu taką sałatkę była przepyszna ale nie mam niestety już tego przepisu wiem że to była taka warstwowa sałatka najpierw się ukadało pokrojoną kapustę pekińską na to chyba smarowało się ketchupem później mięsko smażone z przyprawami gyros później znowu chyba ketchup i chyba majonez później jeszczcze była warstwa papryki kukurydzy cebuli i to smarowane ketchupem i majonezem poszukaj w google myślę że przepis powinien być

---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ----------

Cytat:
podziwiam nienawidzę biegać...kiedyś biegaliśmy z mężem w nocy ale napadły nas jakieś wściekłe psy i już nie biegamy
agusia_264 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 08:02   #161
Eldo_rado
amor vincit omnia

natalka bardzo mnie zainteresowąłaś tym planem rok tmeu mi ktoś to podesłał, ale wiaodomo- rzuciłam w kąt... tylko krucze- jakiś stoper by mi sę przydał w sumie do mierzenia tego czasu
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-10, 08:17   #162
PannaMigotkaa20
Zadomowienie

Kalirona dobrze, że jesteś a facetem się nie przejmuj, u nich to normalne, że palną coś nie myśląc o konsekwencjach . Wiesz ja też mam depilator. Na początku boli jak niech cie ekhem... Da się przyzwyczaić Przestałam jednak używać, bo włoski strasznie się wrastają. A szkoda, bo to dobra rzecz . Poza tym, gdzieś czytałam, że robienie nożyc jest szkodliwe na kręgosłup.

agusia_264 Dieta daje efekty Skoro nawet teściowie zobaczyli pozytywną zmianę w wyglądzie to napewno jest lepiej

Dzień dobry Aż sama nie wierzę, że w sobotę tak wcześnie jestem na nogach . Zaraz biorę się za ćwiczenia, peeling, maseczka i takie tam pierdoły .

Dziś:
2 gotowane jajka + 2 korniszony
jabłko, marchewka
"sałatka ryżowo - jabłkowa" z jogurtem naturalnym
coś zielonego by się przydało
+ dużo wody i zielonych herbat. P.S: może być taki plan ???

Niestety wieczorem nie uda mi się przestrzegać zasad, bo idę na urodziny do koleżanki. Same rozumiecie... alko itd

Kurde jak się rozpisałam

Stary 2012-03-10, 08:29   #163
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PannaMigotkaa20 Pokaż wiadomość
Martik to dałyśmy czadu Cóż odpokutujemy to .

Może ja naprawdę też zacznę się tym evelinem smarować
Zacznij zacznij eveline jest naprawde super teraz wykanczam czerwony i kupie ten chłodzący
Cytat:
Puk Puk

---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ----------

Przepraszam Was kobietki Nie będę się rozpisywać dlaczego zniknęłam, mam nadzieję że zrozumiecie.
Wiem że ostatnio już obiecywałam że to się nie powtórzy ale znów to zrobiłam.
Chyba sama nie chciałam dostrzec tego co robię i odcięłam się od wszystkich którzy mogli by mi to uświadomić. Chodzi oczywiście tu o część życia dotyczącą jedzenia, na razie jest dobrze. Mam namiar na specjalistę i jak kryzys wróci sięgnę o pomoc sama nie dam rady.
Zuzia jak zawsze słodka i kochana, przez przedszkole rozwija się dużo lepiej i zrobiła wielkie postępy Z M też jest dużo lepiej a całe te problemy się wzięły z tego że znów nie wychodziłam z domu. Tyle żeby małą zawieźć do przedszkola i odebrać
Ale mam nadzieję że teraz się uda. Mam dużo wiary w siebie I chyba siłę na to żeby jeszcze Was motywować
Supr ,z e wrocilas do nas bardzo sie ciesze , ze z M jest wszystko dobrze i z Zuzia
Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Od dzisiaj totalna poprawa żywienia. Właśnie zjadłam sałatkę z tuńczykiem mojego własnego pomysłu. w miarę dietetyczną oczywiście! Ale pod koniec dnia może być ciężko, bo spotykam się z koleżanką na mieście i boję się, że coś kalorycznego może wpaść... Wieczorem też koniecznie stepper. Miało być bieganie, ale potwornie zimno!
No tez mialam chodzic biegac, ale za zimno jest jeszcze dla mnie przynajmniej, a nie moge sobie pozwolic na przeziembienie i zwolnienieJak robisz sałatke z tunczyka?

Cytat:
A mi się nie chce iść biegać.. ale muszę! Bo inaczej zaburzę cały cykl biegania A poza tym jutro robię urodziny, wpadną moje 2 najbliższe przyjaciółki, taki babski wieczór i potrzebuję dobrego przepisu na sałatkę gyrosa (z gyrosa?).
Ja robie sałatke z gyrosa wg tego przepisu:
mieso przyprawiam przyprawa do gyrosa i smaze na patelni na malutkiej ilosci tłuszczu warzywa ( kapusta pekinska ogórki konserwowe i papryke) kroje w kosteczke i do miski dodaje puszke kukurydzy, mieszam wszystko z mieskiem i sosem ( jogurt naturalny + pieprz+ czosnek + 2 łyzki keczupu + malutka łyzeczka moajonezu) i gotowe

Cytat:
Napisane przez kalirona Pokaż wiadomość

Super, ze jestes z nami
Mnienie tyle brzuch denerwuje co boczki nie wiem co z nimi robic wogole poki co hula hop, a jak bede na silowni zapytam instruktorki co jeszcze jest dobre na boczki.

Cytat:
Napisane przez agusia_264 Pokaż wiadomość

no ale mimo to dziś spadek na wadze 81,2 jutro musi być 80 obliczyłam sobie że jak będe chudła kilogram tygodniowo to 3 czerwca czyli 3 dni przed wyjazdem do Turcji będzie 68 na wadze myślę że to satysfakcjonujący wynik.

Byłam u teściów i mówili że strasznie wyszczuplałam ale się ucieszyłam chociaż ja tam takiej różnicy nie widze
Od dzis postanowiłam że codziennie będe piła 2 litry płynów i dużo więcej ćwiczyłaA na śniadanko'
50g mieszanki otrąb i 2 rodzajów musli + szklanka mleka 0,5%

---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ----------

Ja robiłam dawno temu taką sałatkę była przepyszna ale nie mam niestety już tego przepisu wiem że to była taka warstwowa sałatka najpierw się ukadało pokrojoną kapustę pekińską na to chyba smarowało się ketchupem później mięsko smażone z przyprawami gyros później znowu chyba ketchup i chyba majonez później jeszczcze była warstwa papryki kukurydzy cebuli i to smarowane ketchupem i majonezem poszukaj w google myślę że przepis powinien być

---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ----------

podziwiam nienawidzę biegać...kiedyś biegaliśmy z mężem w nocy ale napadły nas jakieś wściekłe psy i już nie biegamy
za spadek a gdzie konkretnie jedziecie do Turcji? ja w zeszłym roku byłam tam na wakacjach i było przecuuuudownie

Wczoraj poszłam na ta "babska " impreze z kolezankami z pracy, bo nie było juz jak sie wykrecic, ale nie było wcale fajnie, w pracy fajnie sie z dziewczynami dogaduje wesoło jest mozna i pogadac i posmiac sie, ale wczoraj w połaczeniu z %% nie było fajnie , na poczatku fakt wesoło było, ale pozniej zaczelo sie gadanie o tym jak kto wygląda jak sie ubiera jak, ze ta o siebie nie dba ta sie nie maluje itp to ktos nie schudł, nie przytył ubolewanie laski ktora wazy 50 kg jaka to ona nie jest gruba i jak to nie przytyła, bo w zeszłe wakacje wazyła 48 a jak jedna zaczela to juz poszlo lawinowo jakich to ja nie mam grubych nóg/ud/brzucha itp itd
Wiec z kumpela uznalysmy ze czas uciekac , ubieramy buty a one gadaja o kolezance ktora z nami pracuje a ktora nie mogla przyjsc ze jej brzuch przytył itd itp
To wiadoo kto byl nastepny w kolejce do obgadywania jak my wyszłysmy

Ajjj sorka , ze WAm tak sie rozpisałam, ale naprawde wkurzona byłam i chyba nawet jeszcze jestem

Dobra czas na sniadanko

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 08:32   #164
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:

Dzień dobry Aż sama nie wierzę, że w sobotę tak wcześnie jestem na nogach . Zaraz biorę się za ćwiczenia, peeling, maseczka i takie tam pierdoły .

Dziś:
jabłko, marchewka

Niestety wieczorem nie uda mi się przestrzegać zasad, bo idę na urodziny do koleżanki. Same rozumiecie... alko itd

Kurde jak się rozpisałam
Ja tez wczesnie wstałam jakos w weekendy zawsze wstaje kolo 9 i jestem wyspany a w tyg dramatem jest wstanie o 7 albo i wczesniej jak na silownie ide przed praca
Tez wezme sie za sprzatanie jak zjem, pozniej zaplanowałam godzine rower i godzine hula hop
A poznie w koncu SPA domowe
Ja bym jeszcze cos do menu dorzuciła po tej sałatce ryzowej

Think happy - be happy

M

Stary 2012-03-10, 09:18   #165
piekielkoo
Zadomowienie

Kalirona tż na pewno nie miał na myśli nic złego Faceci to marsjanie, a my Wenusjanki nie zawsze słyszymy to co oni mówią. F: Jest za ciasna, a my słyszymy jesteś za gruba... Trzeba z dystansem do tego podchodzić

agusia_264 czeka Cie ciężka praca do wyjazdu ale do osiągnięcia I jaka nagroda końcowa superaśna będzie

Agunia jaki eveline stosujecie? Czerwony dobrze pamiętam?
Koleżanki pokazały jakie na prawdę są, ręce opadają ale niestety tacy ludzie są wszędzie a dokładniej mówiąc rzadko się zdarza żeby takich ludzi nie było. Stwierdzam że ci co najbardziej obgadują mają najwięcej kompleksów i na siłę chcą udowodnić że inni są gorsi! Zdając sobie sprawę że prawda jest zupełnie inna!

Migotka udanych urodzin ? Ja %%% ograniczam do lampki wina lub szampana Bo mi % absolutnie nie służy... (( Piwko=0.

Pogoda faktycznie jest do bani... Ale na spacery jak nie ma deszczu nie jest źle Trzeba tylko odpowiednio się ubrać. Żeby nie marznąć i się nie poić i będzie dobrze

Ja nie wiem czy dziś iść na spacer. Zakładałam ćwiczenia 2x w tygodniu i tak było, ale może po obiadku skusze się na godzinkę spacerku w samotności

Dziękuje Wam bardzo za ciepłe przywitanie po długiej nieobecności Jesteście KOCHANE
Stary 2012-03-10, 09:25   #166
agusia_264
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
natalka bardzo mnie zainteresowąłaś tym planem rok tmeu mi ktoś to podesłał, ale wiaodomo- rzuciłam w kąt... tylko krucze- jakiś stoper by mi sę przydał w sumie do mierzenia tego czasu
Zawsze można wyrzystać telefon prawie w każdym jest stoper

---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ----------

Cytat:
Kalirona dobrze, że jesteś a facetem się nie przejmuj, u nich to normalne, że palną coś nie myśląc o konsekwencjach . Wiesz ja też mam depilator. Na początku boli jak niech cie ekhem... Da się przyzwyczaić Przestałam jednak używać, bo włoski strasznie się wrastają. A szkoda, bo to dobra rzecz . Poza tym, gdzieś czytałam, że robienie nożyc jest szkodliwe na kręgosłup.

agusia_264 Dieta daje efekty Skoro nawet teściowie zobaczyli pozytywną zmianę w wyglądzie to napewno jest lepiej

Dziś:
jabłko, marchewka

Kurde jak się rozpisałam
Raz na jakiś czas nie zaszkodzi się zabawić Udanej imprezy

---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ----------

Cytat:

:
Hehe mam nadzieję ale miło to słyszeć jeszcze od teściów mnie takie efekty strasznie motywują, chociaż teściu by wolał żebym przytyła... nie może się doczekać wnuka:P lub wnuczki
Stary 2012-03-10, 09:26   #167
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Zawsze można wyrzystać telefon prawie w każdym jest stoper
że tez ja na to nie wpadłam
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 09:29   #168
agusia_264
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
Zacznij zacznij eveline jest naprawde super teraz wykanczam czerwony i kupie ten chłodzący

Supr ,z e wrocilas do nas bardzo sie ciesze , ze z M jest wszystko dobrze i z Zuzia

No tez mialam chodzic biegac, ale za zimno jest jeszcze dla mnie przynajmniej, a nie moge sobie pozwolic na przeziembienie i zwolnienieJak robisz sałatke z tunczyka?

mieso przyprawiam przyprawa do gyrosa i smaze na patelni na malutkiej ilosci tłuszczu warzywa ( kapusta pekinska ogórki konserwowe i papryke) kroje w kosteczke i do miski dodaje puszke kukurydzy, mieszam wszystko z mieskiem i sosem ( jogurt naturalny + pieprz+ czosnek + 2 łyzki keczupu + malutka łyzeczka moajonezu) i gotowe

Super, ze jestes z nami
Mnienie tyle brzuch denerwuje co boczki nie wiem co z nimi robic wogole poki co hula hop, a jak bede na silowni zapytam instruktorki co jeszcze jest dobre na boczki.

za spadek a gdzie konkretnie jedziecie do Turcji? ja w zeszłym roku byłam tam na wakacjach i było przecuuuudownie

*
Dziękuje Jedziemy do Side hotel Side Crown Palace 5* na 15 dni już nie mogę się doczekać wkońcu się porządnie najem a TY gdzie byłaś ? Super słyszeć że było cudownie
Stary 2012-03-10, 09:32   #169
agusia_264
Rozeznanie

Cytat:

Super, ze jestes z nami

Wczoraj poszłam na ta "babska " impreze z kolezankami z pracy, bo nie było juz jak sie wykrecic, ale nie było wcale fajnie, w pracy fajnie sie z dziewczynami dogaduje wesoło jest mozna i pogadac i posmiac sie, ale wczoraj w połaczeniu z %% nie było fajnie , na poczatku fakt wesoło było, ale pozniej zaczelo sie gadanie o tym jak kto wygląda jak sie ubiera jak, ze ta o siebie nie dba ta sie nie maluje itp to ktos nie schudł, nie przytył ubolewanie laski ktora wazy 50 kg jaka to ona nie jest gruba i jak to nie przytyła, bo w zeszłe wakacje wazyła 48 a jak jedna zaczela to juz poszlo lawinowo jakich to ja nie mam grubych nóg/ud/brzucha itp itd
Wiec z kumpela uznalysmy ze czas uciekac , ubieramy buty a one gadaja o kolezance ktora z nami pracuje a ktora nie mogla przyjsc ze jej brzuch przytył itd itp
To wiadoo kto byl nastepny w kolejce do obgadywania jak my wyszłysmy

Ajjj sorka , ze WAm tak sie rozpisałam, ale naprawde wkurzona byłam i chyba nawet jeszcze jestem

Dobra czas na sniadanko

Kochana nie przejmuj się wszędzie tak jest...U mnie w byłym miejscu pracy było to samo w oczy to ogromne przyjaciółki a za plecami obgadywały na czym świat stoi. Ale myśl o tym jak Ty będziesz później opowiadać jak będziesz mega zgrabna a inne będą zazdrościć

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-10, 09:35   #170
piekielkoo
Zadomowienie

Agusia nic nie planujecie? Rozumiem że jesteście po ślubie tak?
Wasza wycieczka na pewno też będzie cudowna
Stary 2012-03-10, 09:40   #171
agusia_264
Rozeznanie

Cytat:
Kalirona tż na pewno nie miał na myśli nic złego Faceci to marsjanie, a my Wenusjanki nie zawsze słyszymy to co oni mówią. F: Jest za ciasna, a my słyszymy jesteś za gruba... Trzeba z dystansem do tego podchodzić

agusia_264 czeka Cie ciężka praca do wyjazdu ale do osiągnięcia I jaka nagroda końcowa superaśna będzie
Nawet nie wiesz jak nie mogę sie doczekać miny tych wszystkich osób które będą mi zazdrościć tego że jestem szczuplejsza od nich - mówię tu o tych które były tak uprzejme że mnie uświadomiły że przytyłam (jakbym nie wiedziała kur... tak mnie to wqrza jak o tym pomyśle jacy ludzie potrafią być beszczelni, ja bym nie potrafiła być taka chamska żeby jej powiedzieć że przytyła mimo że ma tyłek jak szafa 3 drzwiowa no ale ona mnie uświadomiła)

---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ----------

Cytat:
Agusia nic nie planujecie? Rozumiem że jesteście po ślubie tak?
Wasza wycieczka na pewno też będzie cudowna
Tak jestem najszczęśliwszą mężatką od 1,5 roku Jeśli chodzi o dzidziusia to planujemy po wycieczce chcieliśmy jeszcze poszaleć na koniec bo jak już dzidziuś będzie to przez najbliższe klika lat się już raczej nigdzie nie pojedzie mój mąż już by bardzo chciał ja też ale musze jeszcze studia skończyć a później na spokojnie możemy się zając powiększaniem rodziny
Stary 2012-03-10, 09:41   #172
PannaMigotkaa20
Zadomowienie

Aga no to nieźle. Kurde tak to z ludźmi jest. Ja też lubię czasem ponażekać na to jak wyglądam, ale staram się coś z tym zrobić. Dobijają mnie laski, które ważą 50 kg i płaczą, że nie mogą sobie w sklepie spodni kupić, bo mają wielkie tyłki Taki jest świat i już tego nie zmienimy;/

Zaliczylam trening ) Teraz jak usiadłam to mi uda tak fajnie pulsują

Stary 2012-03-10, 09:41   #173
piekielkoo
Zadomowienie

Cytat:
Nawet nie wiesz jak nie mogę sie doczekać miny tych wszystkich osób które będą mi zazdrościć tego że jestem szczuplejsza od nich - mówię tu o tych które były tak uprzejme że mnie uświadomiły że przytyłam (jakbym nie wiedziała kur... tak mnie to wqrza jak o tym pomyśle jacy ludzie potrafią być beszczelni, ja bym nie potrafiła być taka chamska żeby jej powiedzieć że przytyła mimo że ma tyłek jak szafa 3 drzwiowa no ale ona mnie uświadomiła)
Dobrze to znam Przed odchudzaniem ciągle słyszałam znowu przytyłaś zrób coś z tym, teraz po mimo przytycia dużo te osoby które zazdrościły udają że wyglądam świetnie... fakt gorzej od nich więc to jest na pewno dla nich super... Ale jeszcze trochę Jak się nie podoba możemy udawać że się nie znamy.

Lenia mam. M poszedł spać a ja chyba wezmę się za sprzątanko i się ogarnę Nie mam pomysłu na obiad
Stary 2012-03-10, 09:43   #174
agusia_264
Rozeznanie

piekielkoo widzę że mamy podobną wagę tzn ja mma trochę więcej ile masz wzrostu i ile byś chciała schudnąć??
Stary 2012-03-10, 09:44   #175
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

agusia_264 ja byłam w Alanya w hotelu Mesut hotel czysty elegancki obsługa świetna a all inclusive .... mnówstwo owoców sałatek a turecki kebeb
Turcja jest naprawde piękna , ludzie bardzo mili, tylko uwazaj bo czesto turystów próbuja oszukiwac na $$ w sklepach z pamiątkami i nie daj sie naciagnac na podróbki perfum w Pl tez mozna kupic i to taniej
I polecam jesli chodzi i wycieczki Pammukale i wieczór turecki no i oczywiscie rejs statkiem
wstawiam kilka krajobrazów ajjjj jak ja juz marze o wakacjach:rolle yes:

NO a tymi laskami ja sie nie przejmuje zawsze miałam w D*** to co kto o mnie mówi tylko zła jestem troche ze wieczor straciłam na słuchanie tych bzdur ale o tam było minęłoprzynajmniej wiem czego sie spodziewac moge

Laski!!! jeszcze troche i im wszystkim pokazemy na co nas stac!!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1070433.jpg (118,7 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1070464.jpg (140,1 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1070622.jpg (79,9 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1070727.jpg (130,7 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1070767.jpg (115,3 KB, 2 załadowań)

Think happy - be happy

M

Edytowane przez aguniaaaaa041986
Czas edycji: 2012-03-10 o 09:46
Stary 2012-03-10, 09:45   #176
agusia_264
Rozeznanie

Cytat:
Dobrze to znam Przed odchudzaniem ciągle słyszałam znowu przytyłaś zrób coś z tym, teraz po mimo przytycia dużo te osoby które zazdrościły udają że wyglądam świetnie... fakt gorzej od nich więc to jest na pewno dla nich super... Ale jeszcze trochę Jak się nie podoba możemy udawać że się nie znamy.

Lenia mam. M poszedł spać a ja chyba wezmę się za sprzątanko i się ogarnę Nie mam pomysłu na obiad
Ja posprzątałam na szczęście wczoraj jeszcze tylko odkurze sypialnie i ogarnę trochę kuchnie a później musze jechac na uczelnie i może na jakieś zakupy ale u mnie ładna pogoda już się nie mogę doczekać lata
Stary 2012-03-10, 09:48   #177
pulcherija
Zadomowienie

hej kochane ; * średnio mam czas odpisac na wszystko... dopadłam komputer dlatego ze musze sobie zaktualizować oprogramowanie w kom. i go zarchizować wczorajsze popołudnie było straszne ale z własnej woli ; ) pt. wieczorem jest moim ,,momentem odpoczynku" iii wtedy sobie odpuszczam ; ) na siłownie chodze codziennie od pon-pt. po przynajmniej godzinie więc mam nadzieje ze jak stanę na wagę w pon. to chociaż kg mniej będzie :<

co do badań - mam idealnie prawie wszytko w normie tyle że musze brać jakieś witaminy bo mam na granicy anemii ( jeszcze nie mam ale jak nie będę o siebie dbać to moge miec - obstawiam że miałam większą , ale od pół roku staram się o siebie dbac ) , drugim problemem jest wątroba - mam baaardzo przeciętne wyniki- sa 2 możliwosci - od alkoholu albo od tabletek przeciwbólowych. W ramach tego że nie pije alkoholu ( raz na pare mies.) a niestety tabletek przeciwbólowych jem baaardzo dużo no to wiadome od czego... musze ograniczyc

kolejna nowość : mam nowe okulary ! mam wade wrodzoną, nosiłam od 3 roku życia okulary ale od 1 gim nie nosiłam w ogóle na pole a teraz już nie musze nosić poza domem ale potrzeba mi do czytania i pisania są urocze - czarne z czerwonymi boku

64,5
kg --> 55 kg

pulcherija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 09:49   #178
piekielkoo
Zadomowienie

Cytat:
piekielkoo widzę że mamy podobną wagę tzn ja mma trochę więcej ile masz wzrostu i ile byś chciała schudnąć??
Mam 168, chcę schudnąć do 65 Ważąc 68 czułam się super Nikt mi takiej wagi nie dawał, ale niestety w głowie było co innego i pół roku wystarczyła żeby 12 przytyć wściekłą jestem na siebie (((
Stary 2012-03-10, 09:52   #179
agusia_264
Rozeznanie

Cytat:
agusia_264 ja byłam w Alanya w hotelu Mesut hotel czysty elegancki obsługa świetna a all inclusive .... mnówstwo owoców sałatek a turecki kebeb
Turcja jest naprawde piękna , ludzie bardzo mili, tylko uwazaj bo czesto turystów próbuja oszukiwac na $$ w sklepach z pamiątkami i nie daj sie naciagnac na podróbki perfum w Pl tez mozna kupic i to taniej
I polecam jesli chodzi i wycieczki Pammukale i wieczór turecki no i oczywiscie rejs statkiem
wstawiam kilka krajobrazów ajjjj jak ja juz marze o wakacjach:rolle yes:

NO a tymi laskami ja sie nie przejmuje zawsze miałam w D*** to co kto o mnie mówi tylko zła jestem troche ze wieczor straciłam na słuchanie tych bzdur ale o tam było minęłoprzynajmniej wiem czego sie spodziewac moge

Laski!!! jeszcze troche i im wszystkim pokazemy na co nas stac!!
Jak pięknie teraz to już kompletnie nie mogę się doczekać Dziękuje za rade będę uważać już w Egipcie daliśmy się raz oszukać ale pierwszy i ostatni później tak się targowałam z nimi że sami wściekli odpuszczali:P a jeden to chciał dać za mnie milion wielbłądów jak się z nim zaczęłam targować:P Wogóle podrywacze tam są tacy jak w Egipcie bo w Hurgadzie to miałam dość ... nie mówiąc o moim mężu...

Jestem tego samego zdania POKAŻEMY IM!!! Czuje że tym razem nam się uda!

---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ----------

Cytat:
Mam 168, chcę schudnąć do 65 Ważąc 68 czułam się super Nikt mi takiej wagi nie dawał, ale niestety w głowie było co innego i pół roku wystarczyła żeby 12 przytyć wściekłą jestem na siebie (((
Ja tez jestem na siebie wściekła jeszcze w październiku 2010 ważyłam 72 kg.... po odchudzaniu przed ślubem czułam się jak najpiękniejsza kobieta świata no i tak się sobą ucieszyłam że jak zaczęłać żreć to nie mogłam przestać w styczniu tego roku wchodze na wagę kur... 93kg... wyobrażazsz sobie...
Stary 2012-03-10, 09:54   #180
piekielkoo
Zadomowienie

pulcherija unikaj tabletek jak się tylko da
Okulary też mam do czytania, ale zakładam je okazyjnie
Ide Zuzolowi dać jeść wieczorkiem zajrzę

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości