|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2641 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Trzy z Nas już mężów mają, kolejne PMki dni odliczają - PM 2012 cz. XX
Cytat:
Cytat:
![]() bardzo ładne bolerko, myślę że będzie pasowało do Twojej sukni. A nie planujesz przypadkiem iść z odkrytymi ramionami?? bo sama się poważnie nad tym zastanawiam |
||
|
|
|
#2642 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
moje obraczki tez sa z Artisa ![]() Dorka mnie sie najbardziej podoba suknia nr 1 3mam kciuki za potrzebujace ![]() Jade dzis do kuzynostwa (kuzyna z jego rodzina nie widzialam ladnych kilka lat Z reszta podziwiam ich za pasje i za to jak wymiataja na tych swoich sprzetach!A i Gosza czasem nie wstawiaj tych fotek tylko na chwile, bo jak mnie nie bedzie i ich nie zdolam poogladac to sie pochlastam! |
||
|
|
|
#2643 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny szukające butów, pojawiła się nowa kolekcja prima mody, może coś wam wpadnie w oko
http://www.primamoda.com.pl/produkt/...RNOCCIOLA.html http://www.primamoda.com.pl/produkt/...-VERBEIGE.html http://www.primamoda.com.pl/produkt/..._CAPCAMEL.html http://www.primamoda.com.pl/produkt/..._CAPCAMEL.html ---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- marylka - jakbyś jednak została przy mięcie, to zobacz jakie cudo jest w River island http://www.riverisland.com/Online/wo...w-shoes-612327 |
|
|
|
#2644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zamówiłam w zeszłym tyg próbki zaproszeń na allegro i czekam na przesyłkę
|
|
|
|
|
#2645 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja tylko na chwilkę, bo jestem dzisiaj w pracy. Przepraszam że wprowadzę pesymistyczny nastój.
Nie wiem co mam napisać,od wczoraj u mnie źle. Mój dziadek ma 86 lat, po śmierci babci mieszka z nami. Od wczoraj jest z nim źle... i nie będzie lepiej. W domu paskudna atmosfera, ciężko. Rodzice podłamani, pomału widzę że nie radzą sobie z sytuacją. Nie ma pojęcia jak pomóc.
Edytowane przez maruda80 Czas edycji: 2012-03-10 o 11:46 |
|
|
|
#2646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2647 | |
|
Zadomowienie
|
Bry
![]() Witam się z pracy - jeszcze chwilka i spadam do domku Cytat:
Ja motylów do przypięcia potrzebuję ze 100 w kolorach: żółty, różowy, pomarańczowy Ciekawe, skąd to wytrzasnę ![]() Nena: Ty małpo jedna! Ale Ci zazdroszczę Mnie nachodzą wątpliwości co do sukni... Nie wiem sama, czy to ta właściwa... Pierwszy raz mi się tak dzieje - dramat... Też tak miałyście?? Wczoraj byliśmy w Poradni Planowania Rodziny i powiem Wam, że pierwsze spotkanie spoko: gadka o niczym, bo Pani Nas kojarzyła z kursu i chciała lepiej poznać. Na kolejnym spotkaniu będziemy omawiać metody naturalne, a na ostatnim podsumujemy mój kalendarzyk i to, czego się nauczyliśmy, Tylko ubaw mam z tego, że "owulacji" to ja nie mam od nie pamiętam kiedy i kalendarzyk ściągnę z neta... ![]() No i wczoraj zrobiłam zakupy urodzinowo-ślubne dla TŻcika : prezent dla TŻa, psie smakołyki, kosmetyki i spodnie miętowe z Zary. TŻ dostanie bokserki z H&M z Beckhamem białe na pierwszy dzień wesela, a na drugi ma takie, za którymi najeździłam się jak debil: na poranek po nocy poślubnej i na drugi dzień założy z Supermanem też z H&M Życzę Wam miłego weekendu My dziś mamy przyjęcie-niespodziankę dla TŻa, a że Jego ciocia ma imieniny to Jego party jest wcześniej, bo na 18.30 tańce A jutro imieniny u mojej babci i rozdajemy pierwsze zaproszenia - się boję ![]() Do poniedziałku |
|
|
|
|
#2648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zamierzam bez bolerka Dziewczyny, do TZ wlasnie zadzwonil gosc z naszej kapeli i mowi ze ma dla nas niespodzianke!! Moze zaprosic jeden z trzech wymienionych zespolow na godzinny koncert na nasze wesele, oczywiscie sa to zespoly w stylu nowszego disco polo ale i tak jestem taaaka zadowolona i zaskoczona Jade teraz do mojego salonu slubnego, a jak wroce to opowiem szczegoly, ale jestem podekscytowana
|
|
#2649 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2650 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#2651 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Czasami zdarza mi sie przegladac suknie na allego i wpada mi myśl 'może w tej by było mi lepiej' ale jak pomyśle o swojej, to jednak ma ona w sobie to cos co mnie urzekło jak pierwszy raz ja zobaczyłam ![]() ---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2652 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i mam nadzieję, że mieć nie będę
|
|
|
|
|
#2653 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2654 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Razem: 9 czerwca 2004 Zaręczeni: 25 lipca 2010 Zakopane Ślub: 9 czerwca 2012 o godzinie 16:00
|
|
|
|
|
#2655 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2656 | ||
|
Zadomowienie
|
Witajcie między sprzątaniem łazienki a odkurzaniem
![]() Cytat:
![]() ![]() klask i:Ale nam wprowadziłaś napięcie ale poczekamy, będzie jakiś powód żeby się cieszyć na poniedziałek![]() A i gratuluję dni do ślubu Zależy od parafii, sprawdź jakie są zwyczaje u Ciebie czy Młodzi przychodzą z czy bez, no i w sumie jeśli wciąż masz książeczki od I Komunii to dobrze byłoby wymienić, nawet jeśli mało bądź w ogóle nie używasz. Cytat:
bądź z dziadkiem, no i módl się dużo za rodzinę całą, nic więcej chyba nie możesz zrobić. Bądź dzielna!
|
|
|
#2657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zobaczysz, że jutro bedziesz smiac sie z tego co napisałaś A ja muszę sie w końcu ogranać, jakby nie było od jutra 5 miesięcy zostanie. Zaczęłam robić zawieszki i leza nieskończone, ale tak ciężko isc po tasiemkę do sklepu
|
|
|
|
|
#2658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2659 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Dzięki dziewczyny... Takie narzekanie mnie naszło Nawet nad kolorowym pasem się zaczęłam zastanawiać, ale nie pasuje mi do mojej koncepcji.. E... Będem buczeć ![]() Oby te wątpliwości przeszły jakoś szybko
|
||
|
|
|
#2660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2661 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2662 |
|
Zakorzenienie
|
zrobiłam chili con carne
|
#2663 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny
ja mam masakre dzień ![]() rano wstała na zajęcia a tu kompletnie nie wiem skąd coś mnie trafiło i do wc poleciałam. 2 godziny tam siedzialam ![]() grypa żołądkowa mnie złapała ciagle tylko ![]() musialam jakos pójsc na 2 pierwsze ćwiczenia - listy zawsze sa ale zmyłam sie po nich do domu, a mialam jeszcze 5 godzinny wyklad ostatni i babka pewnie liste pusci i znowu bede miala przesrane ja to zawsze mam pod górke, nie dość ze mam angine to jeszcze to ![]() tz polecial do apteki i kupil mi tabletki. Chyba pomagaja po rano wzielam 1 i poki co mnie nie ciagnie do wc. Jutro mam zajecia od 8 rano i same cwiczenia. Nie wiem co zrobie ![]() ![]() pewnie mnie moja wspolokatorka zarazila - caly tydzien nic nie jadla, bolal ja brzuch, a wczoraj z nia w jej pokoju razem referat pisalam ![]() a tak jestem glodna ze szok ![]() a co zjem do od razu
|
#2664 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
żadne słowa nie są w stanie opisać bólu jaki przynosi choroba najbliższej Nam osoby i chwila w której widzimy jak gaśnie.. Ale ja zawsze tłumaczę sobie że gdzieś tam po drugiej stronie jest lepiej i wszystkie bliskie Nam osoby będą na nas czekać tam. Brat mojego taty rok temu uległ wypadkowi, miał trepanację czaszki, był w śpiączce.. Wiem jak taki stan jest męczący dla całej rodziny, fizycznie i psychicznie Ale od tego macie siebie żeby przetrwać ten ciężki czas i wierzyć że będzie lepiej Trzymaj się kochana ![]() Czekam LADY na relację co wykombinujesz z sukienką
|
|
#2665 |
|
Wtajemniczenie
|
Wróciliśmy
![]() Zdaję relację: W sklepie firmowym Stocka średnio im zależy na kliencie. Cena za 0,5l - 21,40 przy zakupie powyżej 100szt 20,02. Hurtownia na ul. Zemborzyckiej bardzo miła Pani i chętna do pomocy. Stock w cenie 20,40, Soplica 18,60 i dużo innych. Mam ulotkę, jakby któraś chciała jakąś konkretną. Kupiłam też po 1 rolce ciemno niebieskiej i białej organzy będę próbowała robić kokardy Weszliśmy też przy głupocie do sklepu typu wszystko po 5,99, niby hurtowni takiej. I elementów z motylami było tam mnóstwo. Oczywiście większość należała do kategorii wiejskiego odpustu, ale były bardzo ładne motyle tak ciekawie i ładnie wykonane. Ale dość duże i tylko taki przybrudzony i róż po 6zł sztuka. Niestety były też dość duże, ale jak na ten sklep to uznałam, że całkiem niegłupie![]() A co do sukni to i ja mam czasem wątpliwości... Bolerka kupować nie będę. Mam w cenie wypożyczenie z salonu, więc jakieś wybiorę, a to i tak tylko na czarną godzinę jakby bardzo zimno było...
|
#2666 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o. bardzo lubię. ostre?? Cytat:
|
||
|
|
|
#2667 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i po 2 dniach przeszło.
|
|
|
|
|
#2668 |
|
Zakorzenienie
|
ostreee oprócz cayenne dałam też papryczkę chili i trochę ziarenek z niej
|
#2669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam tabletki i chrupki ryzowe te dla dzieci jem ![]() oby do jutra bylo ok
|
|
#2670 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
za egzaminCytat:
Dziadek mojego męża (ma 79 lat) też jest w złym stanie... ledwo oddycha, tydzień jest w domu tydzień w szpitalu... nie chodzi,ledwo słyszy... lekarze przygotowują nas na najgorsze... nie wiem co będzie, gdy dziadek umrze przed samym weselem . Rozumiem co przeżywcie: Ty i Twoja rodzina...
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:06.

. Wracając do tematu garniturów. Nie wiem dlaczego, ale Vistula w Rybniku w Focusie była zamknięte (co jest
) , byliśmy w sklepie "Bytom" i strasznie spodobał nam się garnitur w kolorze popielu, coś jak wrzuciła chocolate muffinzdjęcie z TŻ (kolor garnituru) na pocztę w Dzień Kobiet, może moja karta graficzna robi psikusy i widzę inny kolor, weźcie pod uwagę, że każda z Was ma inną kartę graficzną wmontowaną w komputer. Czy wypada, by w takim wystąpił Pan Młody?
moje obraczki tez sa z Artisa 

A jutro imieniny u mojej babci i rozdajemy pierwsze zaproszenia - się boję 

Moze zaprosic jeden z trzech wymienionych zespolow na godzinny koncert na nasze wesele, oczywiscie sa to zespoly w stylu nowszego disco polo
.

klask i:Ale nam wprowadziłaś napięcie
ale poczekamy, będzie jakiś powód żeby się cieszyć na poniedziałek
bądź z dziadkiem, no i módl się dużo za rodzinę całą, nic więcej chyba nie możesz zrobić. Bądź dzielna!