Trzy z Nas już mężów mają, kolejne PMki dni odliczają - PM 2012 cz. XX - Strona 88 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-10, 08:54   #2611
magdalennne
Wtajemniczenie

Dot.: Trzy z Nas już mężów mają, kolejne PMki dni odliczają - PM 2012 cz. XX

Dzień dobry

Mój TŻ jest od jakiegoś czasu zupełnie taki, jak na początku znajomości Nic tylko by się przytulał, a ja to tak uwielbiam I dzięki temu nie myślę o złych rzeczach. Musi się wszystko poukładać

A dzisiaj mamy w planach pojechać do dwóch hurtowni z alkoholami zapytać o ceny, więc jak któraś lublinianka będzie zainteresowana to podzielę się informacjami Chciałabym też odwiedzić kaletnika, żeby się dowiedzieć czy ma klipsy do butów, bo podobno u nich można coś takiego dostać
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 09:04   #2612
ladystar
Zakorzenienie

dzien dobry

TZ obudzil mnie tak wczesnie, zrobil sniadanko wiec chyba juz nie zasne z pelnym brzuchem
wszystko mnie boli po jodze ciekawe czy kiedys nadejdzie taki stan zaawansowania moich cwiczen ze nie bede miala zakwasow

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
właśnie się dowiedziałam że kolejna kumpela urodziła chyba najwyższy czas na mnie
u mnie 7 znajomych jest w ciazy kolejne 2 sie staraja, przed moim weselem urodza 2 z nich + jedna ma termin na 10.07 wiec jesli przyjdzie na wesele to moze zaczac rodzic, tak wiec jak i starajacym sie uda to na weselu beda same ciezarowki

Piekne slonko dzis mamy

Audrey, co do bucikow to jest na to dobry plan , ktory dala mi pewna pani z pewnego sklepu w ktorym kupowalam kozaczki. Byla ostatnia para i miala pekniety wewnetrzny fragment materialu na laczeniu z zamkiem i pani doradzila, zebym je kupila, a po zimie oddala do reklamacji i oddadza mi kase, i tak tez sie stalo
wiec moznaby je kupic, przetanczyc wesele i pozniej oddac do reklamacji i dostac kase spowrotem a Zara z doswiadczenia wiem nie robi problemow z reklamacjami ot taki sprytny plan

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 09:16   #2613
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość

Audrey, co do bucikow to jest na to dobry plan , ktory dala mi pewna pani z pewnego sklepu w ktorym kupowalam kozaczki. Byla ostatnia para i miala pekniety wewnetrzny fragment materialu na laczeniu z zamkiem i pani doradzila, zebym je kupila, a po zimie oddala do reklamacji i oddadza mi kase, i tak tez sie stalo
wiec moznaby je kupic, przetanczyc wesele i pozniej oddac do reklamacji i dostac kase spowrotem a Zara z doswiadczenia wiem nie robi problemow z reklamacjami ot taki sprytny plan
nie zniosłabym widoku odpadających kamieni w najwazniejszym dniu mojego życia rozlatujace się buty- kataklizm
a problem rozwiązał się sam bo one są za mszowe, niee za moje ale za mszowe a ten materiał w ogóle mi się ze suknią nie komponuje...

Dzien bobry. Idzie mi prawa górna ósemka. Zaraz zwariuje...
Stary 2012-03-10, 09:50   #2614
Jamee
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez Karolina_83 Pokaż wiadomość
No i mój K do ślubu już może iść. Dzisiaj wszystko poszło zgodnie z planem czyli koszula, krawat, buty - zakupione. Najwięcej było problemu z koszulą a raczej z doborem koloru. Krawat jak mu pani pokazała z wzorem kwiatowym to odparł że takiego niemęskiego w kwiatuszki to on nie chce i kupiliśmy w prążki w kolorze ecru (kurcze teraz zaczęłam się zastanawiać czy nie lepszy byłby czarny ale jakoś tak pani dziwnie na mnie popatrzyła i wzięliśmy ten jasny). Z butami poszło najszybciej - sama weszłam do sklepu bo K musiał wrócić się do samochodu, jak przyszedł pokazałam mu je zmierzył i wyszliśmy z butami
Z butami za to ja będę miała problem. Strasznie spodobały mi się te:
http://sklep.badura.pl/shop,108,17193 ale są tylko w kolorze czarnym a to mi nie bardzo pasuje. Generalnie chce balerinki ale takie ze szpiczastym noskiem i najlepiej w kolorze pomarańczowym, różowym, jakimś pastelowym (fiolet odpada). Wpadłam dzisiaj w lekkiego schiza, że chyba pójdę na bosaka ale z drugiej strony w sklepach jeszcze nie ma takiej typowo wiosennej kolekcji więc pozostaje tylko czekać.

Kupiliśmy jeszcze dwa arkusze papieru o różnej grubości na winietki i będziemy sprawdzać drukarkę.
za załatwione sprawy

Cytat:
Napisane przez Dorka__00 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny
dawno nie zaglądałam - strasznie zabiegana jestem
Padam na nos - oczka mnie szczypią ale stwierdziłam że zajrzę tu do was.

gratuluje wszystkim nowych zakupów

ja ostatnio miałam maraton sukienkowy - dwa dni przymierzania i metalik w głowie. Podobają mi sie 4 sukienki. każda inna i wszystkie drogie
Nie bardzo wiem co robić.
Niestety nie mam zdjęć sukienek na sobie ale mogę wam pokazać sukienki - może macie jakieś uwagi ogólnie albo kogoś zainteresują.
1. wyglądam w niej bardzo zgrabnie i stylowo
2 bardzo romantyczna
3i4 słodkie
1 mi się podoba

Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
Padam na pyszczek, taki intensywny dzień. Robotę co miałam robić 8 godzin, zrobiłam w 2, fizyczną robotę, a wszystko, by z TŻ iść na podbój garniturów. Jestem z siebie dumna. Odebraliśmy obrączki . Wrzucić je, czy nie wrzucić, oto jest pytanie. Dobra, idę fotki trzasnąć. Jak nie zapomnę, to wkleję załącznik, a jak zapomnę, to krzyczcie . Wracając do tematu garniturów. Nie wiem dlaczego, ale Vistula w Rybniku w Focusie była zamknięte (co jest ) , byliśmy w sklepie "Bytom" i strasznie spodobał nam się garnitur w kolorze popielu, coś jak wrzuciła chocolate muffinzdjęcie z TŻ (kolor garnituru) na pocztę w Dzień Kobiet, może moja karta graficzna robi psikusy i widzę inny kolor, weźcie pod uwagę, że każda z Was ma inną kartę graficzną wmontowaną w komputer. Czy wypada, by w takim wystąpił Pan Młody?
mamy podobne

Cytat:
Napisane przez Oriflame_Rybnik Pokaż wiadomość
Dziewczyny powiedzcie mi czy są potrzebne skarbczyki ślubne?
a co to jest

Cytat:
Napisane przez anusia-girl Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki

To ja się witam ze wszystkimi na nowym wątku jako ostatnia!!!
Od pierwszego marca byłam z tż na wyjeździe i nie miałam dostępu do komputera i neta... Ale uwaga chwalę się kupiliśmy garnitur!!!!
TŻ jak go przymierzył to po prostu trochę się wahaliśmy, bo cena była dla nas kosmiczna... No ale w końcu raz w życiu, jest się Panem Młodym i w przeciwieństwie do sukni ślubnej, on garnitur ubierze jeszcze kilka razy

A dodatkowo to przez ostatni tydzień jak wróciliśmy jestem normalnie umierająca... mam zapalenie oskrzeli i mam wrażanie ze zaraz płuca wypluję Nie mam kompletnie na nic siły... prawda jest taka ze dopiero dziś miałam ochotę zatargać laptopa do wyrka i w ogóle popatrzeć co się dzieje w necie

W miarę swoich możliwości zagłębiam się w wasze stare pościki i nadrabiam zaległości wizażowe!
BUZIAKI KOCHANE
za garnitur

Jadę dzisiaj na urodziny do brata TŻta, znowu będzie wyżerka

A tak poza tym wczoraj zakochałam się miłością, pierwszą, jedyną i nieodwołalną: love: a oto obiekt moich uczuć
(jak myślicie tak ozdoba na rączce to broszka)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg purple-wedding-bouquet-la-estancia-la-jolla.jpg (34,7 KB, 31 załadowań)

Edytowane przez Jamee
Czas edycji: 2012-03-10 o 09:52
Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 09:52   #2615
Karolina_83
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
może coś takiego? http://moda.allegro.pl/401-baleriny-...183926749.html są w roznych kolorach
Dzięki, widziałam je na allegro ale jeżeli nie znajdę takich z czubem to w ostateczności zdecyduje się na tego typu balerinki. Tylko boję się, że one są takie plastikowe...

W Lbn piękna słoneczna pogoda ale niestety jeszcze zimno. Idziemy w południe na rowerek może trochę temperatura podskoczy.

Edytowane przez Karolina_83
Czas edycji: 2012-03-10 o 09:57
Karolina_83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 09:56   #2616
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość

A tak poza tym wczoraj zakochałam się miłością, pierwszą, jedyną i nieodwołalną: love: a oto obiekt moich uczuć
śliczny

Pożarłam się z TŻtem nie chcę go widzieć bo bym go rozszarpała!
Stary 2012-03-10, 09:57   #2617
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
śliczny

co się stało

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 09:59   #2618
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
śliczny

policz do 10... a potem go ewentualnie rozszarp

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 10:03   #2619
agnes j
Raczkowanie

dzien dobry PM-ki!!!

wczoraj bylam z moim TZ pierwszy raz ogladac garnitury w SUSET SUITS(tam nic nie ma na moje oko) mam z tym problem!!! moj TZ jest bardzo szeroki w klacie ma 1,75 wzrostu, wszystko byloby pieknie tylko, przez to,ze od samego poczatku zwiazku "gwalcilam"go rzuceniem palenia. i mam za swoje!!!! po pol roku abstynencji pojawil mu sie mega brzuch!!! jestem pewna,ze do wrzesnia cos zgubi, ale ile, nie wiadomo!!! ogolnie przez ta jego klate, garnitury dobrze leza tylko na ramionach, reszta to porazka, nie wspomne o spodniach dla mojego "niskopiennego" ukochanego na koniec jednek olsnilo mnie,ze podobaja mi sie garniaki w stylu angilskim, z dwiema klapami z tylu, tylko nie wiem czy to odpowiedni garnitur w taki dzien???

kochane pomóżcie jaki garnitur na grubcia z dużą klatą? coby go wysmuklic??? czy szalec tez z kolorem na 29września?? a moze cos bardziej klasycznego???POMOCY!!!!
agnes j jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 10:06   #2620
a u d r e y
Wtajemniczenie

wziełam w czwartek u nas w sklepie majonez do obiadu, ale nie miałam przy sobie kasy więc zapisała mi Pani na zeszyt. i TŻt jechał do mnie i w drodze już mu mówię że jak wejdzie do sklepu to żeby nie zapomniał zapłacić za ten majonez, bo jechał po picie i sosy do spaghetti. no i tyle.
teraz przychodzi Tato ze sklepu i na mnie wyleciał z paszczą że mam długi w sklepie, że sie nie będzie za mnie wstydził, że jak nie mam 2 zł to żebym nie kupowała nic itp.
i co się okazało? TŻt kupil dla siebie wszystko co miał kupić a mojego długu oczywiście zapomniał wyrównać.
wściekła jestem bo to nie pierwsza sytuacja kiedy obrywa mi się za niego, często pożycza coś o taty po czym nie oddaje 3 miesiące, po 3 miesiącach tata coś potrzebuje, a to siedzi u niego i jest od razu darcie na mnie że nie ma tego a być powinno.. zadzwoniłam do niego zje**łam go na czym świat stoi i kazałam natychmiast jechać to zapłacić. co nie zmienia faktu że jestem wściekła. Bo o swoich rzeczach by NIGDY nie zapomniał.. a inny rzeczy odkłada na półkę "mało istotne". w tym mnie.
Stary 2012-03-10, 10:14   #2621
ona8686
Zakorzenienie

Witajcie. Jestem normalnie skacowana...

Cytat:
Napisane przez Karolina_83 Pokaż wiadomość
No i mój K do ślubu już może iść. Dzisiaj wszystko poszło zgodnie z planem czyli koszula, krawat, buty - zakupione. Najwięcej było problemu z koszulą a raczej z doborem koloru.

Kupiliśmy jeszcze dwa arkusze papieru o różnej grubości na winietki i będziemy sprawdzać drukarkę.
zakupu, co do butków, to właśnie chyba najlepiej poczekać az sezon sie zacznie

Cytat:
Napisane przez Dorka__00 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny
dawno nie zaglądałam - strasznie zabiegana jestem
Padam na nos - oczka mnie szczypią ale stwierdziłam że zajrzę tu do was.

gratuluje wszystkim nowych zakupów

ja ostatnio miałam maraton sukienkowy - dwa dni przymierzania i metalik w głowie. Podobają mi sie 4 sukienki. każda inna i wszystkie drogie
Nie bardzo wiem co robić.
Niestety nie mam zdjęć sukienek na sobie ale mogę wam pokazać sukienki - może macie jakieś uwagi ogólnie albo kogoś zainteresują.
1. wyglądam w niej bardzo zgrabnie i stylowo
2 bardzo romantyczna
3i4 słodkie
Najładniejsza jest sukienka nr 1

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość

I dziewczyny dziękuję za kciuki, ale raczej czeka mnie powrót na bezrobocie Złapałam dyrektora po powrocie z teatru jak już się zbierał do wyjścia i mówi mi, że wyjeżdża na tydzień... Jest mi bardzo przykro Będę tęsknić za moimi dzieciakami
cos sie znajdzie teraz masz doświadczenie i inaczej tez beda na to patrzec

Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
Padam na pyszczek, taki intensywny dzień. Robotę co miałam robić 8 godzin, zrobiłam w 2, fizyczną robotę, a wszystko, by z TŻ iść na podbój garniturów. Jestem z siebie dumna. Odebraliśmy obrączki .
ładne obraczki

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość
Czolem dziewczynki

Jak dobrze ze juz weekend...strasznie zabiegany tydzien mialam...pfff...

Znalzalam dzis maly sklepik z fajnymi butkkami, i normalnie az 3 pary wpadly mi w oko jedna w takim kolorze jak szukam, ale pelne, a ja chcialam bez palcow, jedne takie smieszne z odpinana kokardka, mozna ja .......
Najładniejsze sa nr 1. Czy musi byc konkretny kolor? Do Twojej sukienki pasowałyby mi takie "lekkie" buciki, na zgrabnym obcasie.

---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ----------

Cytat:
Dzień dobry

Piękny chyba tak, to jakas broszka albo cos w tym stylu.

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 10:18   #2622
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
wziełam w czwartek u nas w sklepie majonez do obiadu, ale nie miałam przy sobie kasy więc zapisała mi Pani na zeszyt. i TŻt jechał do mnie i w drodze już mu mówię że jak wejdzie do sklepu to żeby nie zapomniał zapłacić za ten majonez, bo jechał po picie i sosy do spaghetti. no i tyle.
teraz przychodzi Tato ze sklepu i na mnie wyleciał z paszczą że mam długi w sklepie, że sie nie będzie za mnie wstydził, że jak nie mam 2 zł to żebym nie kupowała nic itp.
i co się okazało? TŻt kupil dla siebie wszystko co miał kupić a mojego długu oczywiście zapomniał wyrównać.
wściekła jestem bo to nie pierwsza sytuacja kiedy obrywa mi się za niego, często pożycza coś o taty po czym nie oddaje 3 miesiące, po 3 miesiącach tata coś potrzebuje, a to siedzi u niego i jest od razu darcie na mnie że nie ma tego a być powinno.. zadzwoniłam do niego zje**łam go na czym świat stoi i kazałam natychmiast jechać to zapłacić. co nie zmienia faktu że jestem wściekła. Bo o swoich rzeczach by NIGDY nie zapomniał.. a inny rzeczy odkłada na półkę "mało istotne". w tym mnie.
oj u mnie było podobnie... ile razy prosiłam tżta żeby cos zrobił lub załatwił bo ja nie mam mozliwości to zawsze zapominał.. doprowadzało mnie to do furii a wkurzało mnie to strasznie bo jak on mnie o coś prosił to zawsze miał załatwione, wkońcu nie wytrzymałam i wygarnęłam mu co o tym myslę i jak tak dalej będzie olewał moje prośby to ja będę robic tak samo... no i o dziwo sie ogarnął, lepiej późno niż wcale

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 10:24   #2623
Nattiv
Zakorzenienie

Proszę Was bardzo o kciuki, bo zaraz jadę na mój ostatni (oby) w tym semestrze egzamin. Będzie on w formie ustnej i bardzo mi zależy żebym zdała.

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 10:28   #2624
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
oj u mnie było podobnie... ile razy prosiłam tżta żeby cos zrobił lub załatwił bo ja nie mam mozliwości to zawsze zapominał.. doprowadzało mnie to do furii a wkurzało mnie to strasznie bo jak on mnie o coś prosił to zawsze miał załatwione, wkońcu nie wytrzymałam i wygarnęłam mu co o tym myslę i jak tak dalej będzie olewał moje prośby to ja będę robic tak samo... no i o dziwo sie ogarnął, lepiej późno niż wcale
moj jest typem człowieka który zawsze wszystko odkłada na później, zaraz, za chwilę, chyba że chodzi o niego.
idealny przykład: w środe jedliśmy spaghetti, zawsze jemy w lóżku wieczorem i podałam mu swój talerz i mówię: odłoż na stolik. Na co TŻt oczywiście nie zrobił tego bo nie chciało mu się podnieść dupy z łóżka i położył zaraz obok łóżka. Później się kulturalnie rozebrał, zdjął koszulke, skarpety itp. i po kilku godzinach wybiera się jechać do domu. A jego ciuchy w talerzu po spaghetti upaćkane w pomidorowym sosie .
Ja nie wiem jak ja znajde kiedyś siłę i cierpliwość do tego człowieka. 7 lat i nadal jej szukam...

---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ----------

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Proszę Was bardzo o kciuki, bo zaraz jadę na mój ostatni (oby) w tym semestrze egzamin. Będzie on w formie ustnej i bardzo mi zależy żebym zdała.

Ja za równy tydzień mam pierwszy egzamin na magisterce- koncepcje filozoficzne. jak pomyślę o tym to mam mdłości, wątpię żebym to zdała bo ogrom materiału jest taki że za całe 3 lata studiów do wszystkich egz nie miałam tyle książek co do tej kichanej filozofii. A jeszcze jej nie ruszyłam więc będzie CUD! jak to zdam.
Stary 2012-03-10, 10:36   #2625
nena1984
Zakorzenienie

sobotaaaaaa

Cytat:
mocne

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 10:38   #2626
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Dzień dobry na sobotę!

Pierwsze buty najładniejsze Ale takie "uniwersalne", więc nimi raczej nie zaszalejesz.
Widziałaś te z Zary wklejone przez Ladystar??? Moim zdaniem byłyby cudne do Twojej sukni.
A tak btw. ile chciałabyś za sweatheart???

Cytat:
Chodzi Ci o "Drogę do nieba"??? U nas są wymagane i już zakupiliśmy.

Cytat:
Będzie dobrze!

Dziewczyny gratuluje obrączek

A teraz parę słów o mojej sukni...
Pojechałam wczoraj sama, wzięłam aparat, pani krawcowa juz chce robić zdjęcia, a tu sie okazało, że bateria wyczerpana Sie wkurzyłam, bo 2 dni temu ładowałam, tylko moja genialna młodsza siostra pstrykała głupie foty i się wyczerpała. A ja nie sprawdziłam... tak więc zrobiłam fotki telefonem, ale brzydko wyszły. Miałam zostawic suknie w pracowni do kwietnia, ale stwierdziłam, że zabiorę ją do domu, bo muszę się Wam w niej pokazać Tak więc suknia jest już u mnie. Na poniedziałek postaram się zrobić zdjęcia. Mam nadzieję, że spodoba Wam sie moja wizja tej sukienki. Ja jestem zachwycona!!!

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 10:45   #2627
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
powodzenia

Franuś
Stary 2012-03-10, 10:50   #2628
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość

Pojechałam wczoraj sama, wzięłam aparat, pani krawcowa juz chce robić zdjęcia, a tu sie okazało, że bateria wyczerpana Sie wkurzyłam, bo 2 dni temu ładowałam, tylko moja genialna młodsza siostra pstrykała głupie foty i się wyczerpała. A ja nie sprawdziłam... tak więc zrobiłam fotki telefonem, ale brzydko wyszły. Miałam zostawic suknie w pracowni do kwietnia, ale stwierdziłam, że zabiorę ją do domu, bo muszę się Wam w niej pokazać Tak więc suknia jest już u mnie. Na poniedziałek postaram się zrobić zdjęcia. Mam nadzieję, że spodoba Wam sie moja wizja tej sukienki. Ja jestem zachwycona!!!
Czekamy na sesję
Stary 2012-03-10, 10:50   #2629
fablous
Zakorzenienie

Cytat:

Dopiero w poniedziałek? Chcemy wczeeeśniej

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 10:52   #2630
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry na sobotę!

Ooo a czemu tak późno?

Franuś
Stary 2012-03-10, 10:52   #2631
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Dziewczyny,
widziałyście może w sieciówkach białe/ ecru sweterki???? Gdyby Wam coś wpadło w oko bardzo proszę o informację
Potrzebuję coś do kościoła, a boje się, że w koronkowym bolerku będzie mi mimo wszystko za zimno.

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
Stary 2012-03-10, 10:52   #2632
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
a ciemu dopiero w poniedziałek??

Stary 2012-03-10, 10:54   #2633
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
Ooo a czemu tak późno?
Mnie już też nosi, by ją założyć. Ale TŻcik co chwile do mnie zagląda i tatko dzisiaj urodziny odprawia, więc zaraz zmykam do kuchni. A jutro idziemy na roczek. Jak się uda to popołudniu spróbuję Ale cały czas chodze i ukradkiem spoglądam do pokrowca, nienormalna jestem

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
Stary 2012-03-10, 10:56   #2634
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny,
widziałyście może w sieciówkach białe/ ecru sweterki???? Gdyby Wam coś wpadło w oko bardzo proszę o informację
Potrzebuję coś do kościoła, a boje się, że w koronkowym bolerku będzie mi mimo wszystko za zimno.
kotek, jakoś dwa dni temu wklejałam cudowny sweterk z mohito - ten z załącznika

top secret ma też fajne
http://www.sklep.topsecret.pl/ts/ubr..._rekaw/12/0/21
http://www.sklep.topsecret.pl/ts/ubr..._rekaw/12/0/44
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg s9603-01x.jpg (28,2 KB, 21 załadowań)

Stary 2012-03-10, 10:58   #2635
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Dobra, zabieram się do roboty, bo mi spokoju nie dacie. Jak się ogarnę z obowiązkami to wbijam się w kiecę. Aaaaaaaaaaaaa!

i mamy dzisiaj miesiąc do ślubu, czaicie, MIESIĄC! To tylko 31 dni, albo i aż tyle dni! Nie mogę się doczekać

---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ----------

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
kotek, jakoś dwa dni temu wklejałam cudowny sweterk z mohito - ten z załącznika

top secret ma też fajne
http://www.sklep.topsecret.pl/ts/ubr..._rekaw/12/0/21
http://www.sklep.topsecret.pl/ts/ubr..._rekaw/12/0/44
Dzięki Ale ze mnie gapa! Już sobie zapisałam

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
Stary 2012-03-10, 11:02   #2636
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny,
dam znac na pewno bo sama tez sie rozgladam przy kazdej mozliwej okazji, a tak w ogole to kiedys znalazlam bolerko, jedyne ktore mi sie podoba!!!! w zalaczniku

Nenus mam do Ciebie pytanie, kiedys dawno dawno temu wstawilas zdjecie dziewczyny w Twojej sukience, masz moze link do calego reportazu? Chcialabym zobaczyc dokladniej ta fryzure i dlugi welon
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg a.jpg (32,2 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 054.jpg (55,3 KB, 48 załadowań)

Stary 2012-03-10, 11:03   #2637
ladystar
Zakorzenienie

Gosza ja mysle ze powinnas na pocieszenie zostawic nam chociaz zdjecia z telefonu!!

Stary 2012-03-10, 11:03   #2638
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
Dobra, zabieram się do roboty, bo mi spokoju nie dacie. Jak się ogarnę z obowiązkami to wbijam się w kiecę. Aaaaaaaaaaaaa!

i mamy dzisiaj miesiąc do ślubu, czaicie, MIESIĄC! To tylko 31 dni, albo i aż tyle dni! Nie mogę się doczekać

O rany, a ja wariuję, że już niecałe pół roku . Szybciutko zleci.
Przeglądając róże suknie trafiłam na to zdjęcie, muszę przyznać, że jestem oczarowana motywem black&white . Aż Ci zazdroszczę Nena ślubu w takim stylu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg black white.jpg (24,4 KB, 57 załadowań)

Stary 2012-03-10, 11:04   #2639
Kessi_86
Wtajemniczenie

Cytat:
A co to takiego jest

Cytat:
Napisane przez anusia-girl Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki

To ja się witam ze wszystkimi na nowym wątku jako ostatnia!!!
Od pierwszego marca byłam z tż na wyjeździe i nie miałam dostępu do komputera i neta... Ale uwaga chwalę się kupiliśmy garnitur!!!!
TŻ jak go przymierzył to po prostu trochę się wahaliśmy, bo cena była dla nas kosmiczna... No ale w końcu raz w życiu, jest się Panem Młodym i w przeciwieństwie do sukni ślubnej, on garnitur ubierze jeszcze kilka razy

A dodatkowo to przez ostatni tydzień jak wróciliśmy jestem normalnie umierająca... mam zapalenie oskrzeli i mam wrażanie ze zaraz płuca wypluję Nie mam kompletnie na nic siły... prawda jest taka ze dopiero dziś miałam ochotę zatargać laptopa do wyrka i w ogóle popatrzeć co się dzieje w necie

W miarę swoich możliwości zagłębiam się w wasze stare pościki i nadrabiam zaległości wizażowe!
BUZIAKI KOCHANE
Za garniak
I szybkiego powrotu do zdrowia

Cytat:
a coż tu taki mały ruch od wczoraj???
przemówiłam tżtowi do rozsądku i wódka będzie stała u mnie
No mi brawo

Cytat:
Bardzo ładny a to wydaje mi się że jest jakaś broszka mała

Cytat:
Stary 2012-03-10, 11:04   #2640
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
dam znac na pewno bo sama tez sie rozgladam przy kazdej mozliwej okazji, a tak w ogole to kiedys znalazlam bolerko, jedyne ktore mi sie podoba!!!! w zalaczniku

Nenus mam do Ciebie pytanie, kiedys dawno dawno temu wstawilas zdjecie dziewczyny w Twojej sukience, masz moze link do calego reportazu? Chcialabym zobaczyc dokladniej ta fryzure i dlugi welon
Mi też się tylko takie bolerka podobają, jak nie znajdę takiego to będę chyba szyć u krawcowej.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości