|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3331 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VIII
Proszę
kolory: turkus, zielen i miedź. Te kredki mają tylko jedną wadę- jaką jest cena. Normalnie kosztują 27 zł, a w promocji ulotkowej 18,90.
|
|
|
|
#3332 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż dla tej niesamowitej gładkości ![]() Cytat:
Moja kawa do peelingu już dawno wypita - podrzuciłam do kuchennej szafki i szybko zniknęła. A w słoiku, w którym miałam przyrządzać mieszankę trzymam rodzynki. I tak wygląda moja przygoda z kawowym peelingiem.
|
|
#3333 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hm, nie planuję używać ani lakieru ani pomadki, jeśli ktoś zamówi to sprzedam albo puszczę na wymiankę, więc nie chciałabym jej na razie używać. Ale moze na wątku ori znajdziesz jakieś swatche ![]() Cytat:
![]() Róż miałam i wychodzi taki kolor barbie |
||
|
|
|
#3334 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Najwyżej pod koniec karty zrobię zapas żelów pod prysznic, bo one zawsze się przydają...Hehe to moja kawa przynajmniej jeszcze czeka, aż w końcu z niej zrobię peeling Cytat:
|
|||
|
|
|
#3335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziś na bloga wstawiłam swatche dwóch palet w naturalnych odcieniach: Sleek Au Naturel i Heaven&Earth MUA. Zapraszam, jeśli jesteście ciekawe porównania: KLIK. Zużyć i zakupów brak
|
|
|
|
|
#3338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale super ![]() ![]() ![]() Mam kolejne 2 zużycia na swoim koncie 1. deo w spray'u Rexona 2. kwasy Dermika 10% 3. szampon do włosów rudych z Isana Zakupów od 20 lutego - ZERO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! ![]() Za to poczyniłam zakupy w Solarze - torebka na wiosnę w kolorze koralowym i bluzka w kolorze pistacji Wahałam się, bo mało nie kosztowały ale...
blog Konika Najnowsza recenzja: Konkurs z New Anna Cosmetics na blogu, zapraszam! Czekają fajne nagrody! Edytowane przez KonikGarbusek Czas edycji: 2012-03-10 o 18:10 |
|
|
|
|
#3339 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3341 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Poszedł żel do higieny intymnej. |
||
|
|
|
#3342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3343 |
|
Zakorzenienie
|
Przypomniałyście mi, że jakoś sierpień/wrzesień kończy się i mój termin pieczątek, bo ważny jest przez rok prawda? A mam ich dopiero 8
Postanowiłam założyć wątek wymiankowy i już wymieniłam jeden kosmetyk Tak się wciągnęłam, że siedzę w tym od rana i oderwać się nie mogę. Przed chwilą pstryknęłam nowe fotki i będę robić dokładkę już
|
|
|
|
#3344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wciąga Albo dostałam kilka razy przeterminowane kosmetyki albo niemal całkowicie zużyte, także teraz dość odstrożnie podchodzę do wymianek
|
|
|
|
|
#3346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do szminki to kupiłam wcześniej odcień guava, liczyłam na taką ładną brzoskwinkę, ale na moich ciemnych ustach wszystkie kolory są ciemniejsze ten kolor jest taki czerwonawy, a drugą kupiłam teraz w kolorze Copper connection i ta jest brązowa. Szminki po wypróbowaniu wydają mi się średnie, jak się maluje to kolor zostaje tylko na środku, trzeba by rozetrzeć palcem, a ta żelowa otoczka jest przyjemna, ale jakoś rewelacyjnie nie nawilża i nie błyszczy się.Mam zużycie: peeling Be Beauty Spa Mango 200ml Hosenko, gratuluję przeprowadzki! Ja już nie mogę się doczekać swojej, a jeszcze tyle do zrobienia! Dziś kilka godz. zamiatałam gruz po prowadzeniu kabli elektrycznych, a i tak jeszcze zostało mi drugie tyle roboty Taki metraż jednak jest wyczerpujący...
|
|
#3347 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja weekendowo u TŻ . Wczoraj zaliczyliśmy spóźnione zakupy urodzinowe i TŻ kupił mi krótkie spodenki z paskiem na wiosnę/lato w New Yorkerze
|
|
|
|
|
#3348 |
|
zawsze mam racje
|
konikgarbusek: gratuluje i życzę wytrwałości
![]() U mnie podsumowanie 4 tygodni bez zakupu: 1)szamponów-udało się 2)odżywek-udało się 3)masek-udało się 4)balsamów/maseł do ciała- cięęężko, ale udało się 5)lakierów (chyba, że z limitek- na te sobie pozwoliłam)- kupiłam jeden eveline w biedronce, wprawdzie nie limitka, ale szybko znikały, więc się nie udało, ale jeden lakier na 4 tygodnie, a nie kilka to i tak dobry wynik 6)maseczek(chyba, że skończy mi się jakaś konkretna regularnie używana)- kupiłam kilka saszetek dermiki-alabaster, ale były zużywane, ale niestety skusiłam się na zielone glinki z biedronki, chociaż miałam sypaną glinkę, nie udało się 7)żeli pod prysznic/płynów do kąpieli- udało się i zużycia tygodnia: -3 żele pod prysznic -masło do ciała bebauty-afryka -olejek alterra W przyszłym tygodniu powinien pójść żel-peeling pod prysznic, maska alverde i balsam eveline 500 ml różany.
|
#3349 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
graruluję niekupowania za to ja kupuje za nas dwie![]() ja nie umiem się oduczyć Cytat:
---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- Hosenko super że już wprowadziliście się |
|||
|
|
|
#3350 | ||
|
Zakorzenienie
|
To teraz tylko czekać na bobasa. Ostatnio ciągle słyszę historie, że znajomi, znajomi znajomych itp. wyprowadzili się na swoje i zaraz na tym nowym mieszkanku/domku owocnie podziałali i rodzinka się powiększyła. ![]() Cytat:
Za kolejne zużycia i za brak zakupów! Oby tak dalej! ![]() Cytat:
W sumie ładnie poszły Ci te 4 tygodnie. ![]() U mnie nadal bezzużyciowo. Mogę sobie podać rękę z gani - wszystko regularnie i sumiennie używam, a nic się nie kończy.
|
|
#3351 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam nowe zuzycia 1. Deo Rexona w spray'u 2. Mleczko do demakijazu AVON Mam na koncie już 9 zyzyc. ![]()
|
|
#3352 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zależy, czy to dotyczy wyłącznie całkiem nowych gniazdek Witam w klubie ![]() Cytat:
. Ale jam stary wyjadacz ![]() Gratki
|
||
|
|
|
#3353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajnie nam w mieszkanku Co prawda jeszcze trochę się echo roznosi i jak mówię coś do TŻ z kuchni a on jest w salonie to nic nie rozumie ![]() Wczoraj przed 9 pojechaliśmy z moim tatą na narty na Wierchomlę - koniec świata Na szczycie taka zamieć śnieżna, TŻ, który stał niedaleko mnie prawie nie widziałam, wiatr, kawałeczki zmrożonego lodu kuły w twarz, że miałam już wizję jak zamarzamy i nas zasypuje Nie wiem czy byłyście na Wierchomli, ale to jest cały kompleks wyciągów i między nimi trzeba kawałek podejść - jak wracaliśmy to wiatr wiał akurat od przodu i momentami w ogóle nie byłam w stanie się poruszać.
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2012-03-12 o 09:29 |
|
|
|
|
#3354 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3355 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Orlico, Maliniarko, Hosenko będziemy testować Alterrę.
Ale super!!! To moje pierwsza wygrana na wizażu.
|
|
#3356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zupełnie o tym zapomniałam ![]() Gratulacje
|
|
#3357 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale nic na siłę, tylko jak będę czegoś potrzebować. Na razie odpisali mi z YR, że to oczywiście nie ich wina, że ulotki do mnie nie dochodzą i będą wysyłać mailowo. Zobaczymy, jak długo Na razie przysłali mi ulotkę urodzinową (urodziny mam w lipcu) Cytat:
![]() Ja miałam założony na luty i wymieniłam się kilkoma rzeczami Teraz chyba na marzec też założę ![]() Cytat:
Póki co noszę do grubych rajstop, ale ogólnie to są na lato ![]() Ogólnie dobrze Ci poszło, wytrwałaś przy 5 z 7 kategorii ![]() Już wszystko rozumiem Cytat:
![]() Cytat:
Mnie się znów nie udało
|
|||||
|
|
|
#3358 | ||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
do tego z pielęgnacji wzięłam: -2 szampony (jeden z miodem i cytryną, liczę że odrobinę zmieni mi kolor, wax miodowy chyba trochę rozjaśnił, bo włosy od ucha w dół mają inny odcień niż te wyżej) jeden z yves rocher -krem do rąk oliwkowy z yves rocher z pompką -odżywkę z miodem i cytryną - 4 żele pod prysznic- największy błąd A mnie szybko idą kosmetyki- szczególnie do kąpieli, myję się myjką i lubię dużo piany, więc wiadomo... Masła do ciała z tych kremowych też mi expresem schodzą. Szampony wolniej niestety, bo ostatnio udaje mi się myć włosy co dwa dni, a nie codziennie. Ale w sumie pozużywałam większość kosmetyków, gdzie było ich po trochu i będę się rozprawiać z prawie pełnymi, więc pójdzie wolniej, co jest mniejszą motywacją. ---- a jak się wam udaje mieć nieotwarte kosmetyki? no rozumiem jak to 2 butelka identycznego szamponu, ale inaczej by mnie rozkręciło gdybym nie wypróbowała ![]() ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- Cytat:
![]() Mnie się nie udało, ciekawe na postawie czego wybierają osoby, czy losowo czy według ankiet. Ja zawsze te testy przegapiam ogólnie nie zwracam uwagi, na górną część forum, bo jak widzę coś reklamopodobnego, to mój mózg to odrzuca. Teraz wzięłam udział, bo na innym wątku ktoś o tym wspomniał.hosenko:widziałam na blogu czarne mydło oliwkowe z różą, uwielbiam je, chociaż spodziewałam się na początku czegoś drapiącego, a nie takiej formy żelu. A ten balsam shea miał być niby strasznie wydajny, mnie się skończył bardzo szybko. a miałaś może okazję testować glinkę beloun albo ghassoul?
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2012-03-12 o 14:27 |
||
|
|
|
#3359 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Sęk w tym, że póki co ja bardziej się chcę starać . TŻ wpierw palnął tekstem o staraniu się już w tym roku, ale jak przychodzi co do czego, to inna śpiewka: Chyba jeszcze nie jestem gotowy, jestem już zbyt wygodny itd. A z upływem czasu to będzie mu się chciało jeszcze mniej . Gorzej, że mnie już nakręcił swoją wcześniejszą postawą . Jak nie uda się go do końca roku przełamać, to chyba mu szpilką pogmeram w pewnym schowku
|
||
|
|
|
#3360 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie pojawiło się masło orzechowe Isana, to które polecałyście tutaj. Moje pierwsze w życiu masło
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:44.

. Więcej zachodu, ale gładkość jest tego warta
Chociaż dla tej niesamowitej gładkości 

:par ty:
ten kolor jest taki czerwonawy, a drugą kupiłam teraz w kolorze Copper connection i ta jest brązowa. Szminki po wypróbowaniu wydają mi się średnie, jak się maluje to kolor zostaje tylko na środku, trzeba by rozetrzeć palcem, a ta żelowa otoczka jest przyjemna, ale jakoś rewelacyjnie nie nawilża i nie błyszczy się.

Mogę sobie podać rękę z gani - wszystko regularnie i sumiennie używam, a nic się nie kończy.
. Gorzej, że mnie już nakręcił swoją wcześniejszą postawą