Związki zakończone w 2010r. - skrzynka wódki i pluszowe voodoo - Strona 120 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-10, 18:35   #3571
Malla
Nie depcze krokusów

Dot.: Związki zakończone w 2010r. - skrzynka wódki i pluszowe voodoo

Reggae - życzę Ci przyrostu masy mięśniowej i takich tam
Cytat:
Napisane przez enjoy89 Pokaż wiadomość
Reggae to są jeszcze tacy ludzie? super!

Dziewczyny, która ładniejsza, bo chyba zamówię sobie jak kiedyś mnie będzie stać chyba ta nude, co nie?
http://www.axparis.co.uk/products/Dr...ess-Dress.html
http://www.axparis.co.uk/products/St...l--Dress.html#

A poza tym stwierdziłam, że przedłużę sobie włosy, i powoli będę na to odkładać. Za parę miesięcy może mi się uda - 250f
1. Są, są, ostatnio koleżance jakiś pan oddał znaleziony telefon Ale to był stary model

2. Nude

3. Nie łatwiej zapuścić?
Cytat:
Napisane przez zjedzmniebejbe Pokaż wiadomość
i wcale nie mowa o sss, bo to już historia zakończona
?
Stary 2012-03-10, 18:40   #3572
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
3. Nie łatwiej zapuścić?
Oj zdecydowanie łatwiej doczepić
Ale ja jednak zapuszczam dalej

PS. Mówiłam Wam, że dorobiłam się boskich szpilek?
Fubizka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 18:47   #3573
enjoy89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Reggaenator Pokaż wiadomość
Edit: Ojciec się obudził. Jest napuchnięty jak balon, pełno sińców. Ewidentnie ktoś go pobił. I jak się okazuje nie szedł tych nieszczęsnych 5 km. W trakcie imprezy się przenieśli do innego lokalu, znajdującego się gdzieś 2 km od mojego domu, w mieście. Opowiedział, że ktoś go pobił, ale co, jak, za co, to sam nie wie, nic nie pamięta A brudny był, bo przed tym lokalem jest taki gnój, że ja jadąc odebrać ten telefon, sam bym się prawie przewrócił...
Masakra... mógł też dostać za nic, zdarza się i tak. Kiedyś jak wyszłam ze znajomymi i wychodziliśmy z jednego pubu to do jednego podszedł jakiś koleś 3x większy od niego i zaczął coś gadać, żebyśmy tam wrócili. Mój kolega zaczął się śmiać bo myślał, że to żart jakiś czy coś. A ten się na niego rzucił, że co się śmieje i zaczął go prać. Jacyś kolesie go odciągnęli naszczęście. Niektórzy ludzie to mają coś nie tak pod kopułą

Cytat:
3. Nie łatwiej zapuścić?
No nie bardzo, bo takie jak ja chcę mieć, zapuszczałabym chyba ze 2 lata ja chcę takie dłuuuuugie, za cycki

Cytat:
Napisane przez Fubizka Pokaż wiadomość
Jakich? jaaa uwielbiam szpilki, ale sama nie mogę nosić wszystkich, i muszę mieć dopasowane, bo nie dość, że mam dużą stopę, to jeszcze szeroką, plus haluksy
Stary 2012-03-10, 19:26   #3574
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
No nie bardzo, bo takie jak ja chcę mieć, zapuszczałabym chyba ze 2 lata ja chcę takie dłuuuuugie, za cycki
Ja też i mam podobną długość do Twojej. Z moich wyliczeń wychodzi, że rok mi potrzeba

Cytat:
Jakich? jaaa uwielbiam szpilki, ale sama nie mogę nosić wszystkich, i muszę mieć dopasowane, bo nie dość, że mam dużą stopę, to jeszcze szeroką, plus haluksy
Skórkowe, w kolorze naturalnej skóry z zaokrąglonymi noskami, wąską szpilką i kokardką w tym samym kolorze pod kostką
Fubizka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 20:01   #3575
Connff
Zadomowienie

Cytat:
Dziwny jakiś jest ten chłopak. Niby pisze, niby chce, za chwile nie chce, o co tu chodzi? Może ja jestem walnięta, ale czy aby na pewno gdzieś w tle nie przewija się jakaś inna dziewczyna?
W sumie on jest po rozstaniu z wieloletnią dziewczyną z tego co pamiętam...

U mnie to samo, ja już nawet powiedziałam, że nie a on dalej. Tzn on twierdzi, że to wszystko jest po koleżeńsku, ale wszyscy na około zauważają, że nie jest. Ja już powiedziałam, że nie, zdążyłam oszaleć na punkcie innego typa, o czym on wiedział i dalej swoje.

Ja bym chciała mieć jakiegoś amanta, który by mi się podobał
Nawet nie chodzi o to, żeby z nim być czy coś albo żeby był zakochany, tylko tak po prostu dla własnej próżności

Dzięki I jak znasz, to współczuję, to jest okropne
Fubi, ja nie wiem. Z tego co mi wiadomo (i znajomym), to nie, ale jak się okazuje z nim nic nie wiadomo. Ja już jestem po prostu taka ogłupiała, że aż z wrażenia przestaję się powoli przejmować. No i tak, dobrze pamiętasz, jest po rozstaniu z laską, która przez lata robiła go w konia, ale przepraszam że się powtórzę - nie sądzę, żeby miał podstawy wyżywać się na mnie. Nie no, paranoja jak nic.

U mnie jest tak, że oficjalnie nic nie wiem. Niestety zaczęli już mi mówić niektórzy znajomi, że wiedzą/widzą, więc... hmm... :/ Ja to naprawdę przeżywam strasznie, bo to jest wielka przyjaźń od początku LO, przeżyliśmy razem najróżniejsze akcje, było śmiesznie, było strasznie, było dobrze i źle i... i co, tak się to ma skończyć? Słabo mi się robi jak o tym myślę...

Taa, ale sama widzisz jacy mi się trafiają trefni jacyś ci amanci. Jeden gorszy od drugiego.

Znam to uczucie niestety. Nawet teraz, jak mam na głowie tysiące innych problemów zdarza mi się nagle znienacka pomyśleć o Niedoszłym. I dokładnie tak to odczuwam, jak niespodziewany, niemiły skurcz serca. I też najczęściej w środkach komunikacji miejskiej. Trzeba kupić samochód .

A wiesz, co mnie jeszcze wkurza? Jakieś to takie dziwne, ale od kiedy sytuacja z nim mi się tak skopała, mam niezrozumiałe problemy z ... czytaniem książek. Nie mogę się na nich skupić. I to już mnie wkurza nieziemsko .

Cytat:
Z chłopakiem, który robi do mnie maślane oczy i kupuje czekoladki bym tak nie zrobiła.
O, dokładnie! Też nigdy, nigdy bym tego nie zrobiła. To jest podłe po prostu. No bo na dobrą sprawę no ok, nawet fajnie, wygodnie, jest ktoś, z kogo można skorzystać ... ale dla mnie to jest poniżej wszelkiego poziomu. Tak nie wolno.

Cytat:
Czy oni wszyscy myślą, że ja jestem jakąś naiwną nastolatką czy ki uj?
Ja też jak po rozstaniu z eks-eksem miałam taką sytuację z kumplem, to było wielkie zdziwienie, że jak to, to ja z nim nic nie chcę więcej? No nie, nie chcę. Ale jak to?! No NORMALNIE. Lubię go, jest fajny, ale nie chciałabym z nim być. On na szczęście ze mną też, i to był układ idealny. Aż tak sobie ostatnio myślę, czy by tak jeszcze raz nie...

W każdym razie dalej mamy kontakt, spotykamy się normalnie, gadamy. A co ciekawe, on zna Niedoszłego z czasów szkolnych i był zaskoczony, że ja coś z nim teges. Nie lubi go bardzo, cholera wie czemu. Wolę nawet nie dociekać.
Connff jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 21:15   #3576
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Malla - no tak. Niestety, nie miałyście racji co do ssss. On wcale nie jest normalny, wcale mam nie panikować, nie bawić się w czarnowidztwo, mam mu dać szansę. Dałam, on się wycofał.. Od wtorku się nie odzywa ciekawe o co poszło. Stawiam pół litra że chodzi o inną albo jego byłą.

Oficjalnie daję sobie spokój z facetami. I jestem na etapie "4ever alone".. ciekawe ile znowu będę musiała czekać. Zresztą, po co czekać na coś co nie nadejdzie.

plecaczkiem: 7250 km
zjedzmniebejbe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 21:38   #3577
Connff
Zadomowienie

Bejbe, no proszę. Jest tym samym lepszy niż Niedoszły, który nie odzywa się zaledwie od środy .
Stary 2012-03-10, 22:00   #3578
krolowazimy
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Connff Pokaż wiadomość
F I dokładnie tak to odczuwam, jak niespodziewany, niemiły skurcz serca. I też najczęściej w środkach komunikacji miejskiej. Trzeba kupić samochód .
Jak człek sunie w deszczu, a radio zapoda smętną nutę, też nie jest fajnie.

Fubi
Ja isaną z różową nakrętką walczę. Lubię ją.

Dziewczyny, w co się ubrać na niezobowiązujące spotkanie na mieście z kimś fajnym?
Nie będzie głupio, jak ubiorę jakieś luźne ciuchy? (nie, nie dresy )

---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ----------

Cytat:
Możesz pokazać?
Gdzie kupiłaś?

---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ----------

Cytat:
Masakra... mógł też dostać za nic, zdarza się i tak. Kiedyś jak wyszłam ze znajomymi i wychodziliśmy z jednego pubu to do jednego podszedł jakiś koleś 3x większy od niego i zaczął coś gadać, żebyśmy tam wrócili. Mój kolega zaczął się śmiać bo myślał, że to żart jakiś czy coś. A ten się na niego rzucił, że co się śmieje i zaczął go prać. Jacyś kolesie go odciągnęli naszczęście. Niektórzy ludzie to mają coś nie tak pod kopułą
Pamiętam, jak za sprawą swojego wspaniałego eksa w sobotę po północy sama wracałam z buta do domu. Na osiedlu musiałam rzecz jasna minąć grupkę "zrobionych" mężczyzn. W takich sytuacjach zwykle udaję, że się nie boję i pytam o fajki.

W ogóle, zapytanie o papierosa kilka razy mnie uratowało.

Enjoy, ja jestem wielbicielką czarnego, ale kiecka nude wydaje się ładniejsza. Buty modelki na moje oko nie pasują i psują efekt.

Edytowane przez krolowazimy
Czas edycji: 2012-03-10 o 22:05
krolowazimy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 22:03   #3579
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Connff - faceci są po.sra.ni, mają coś z głową i są odmóżdżeni. Nie ma już normalnych gości. Nie ma i koniec!

A mój babiarzo-całuśnik dalej się nie odzywa. Pozdro600~!

Przez chwilę przeszło mi nawet przez myśl żeby Sss posłać życzenia z okazji dnia mężczyzny.. ale hola hola, on nawet jaj nie ma, kiedy obchodzimy dzień cioty albo tchórza?

plecaczkiem: 7250 km

Edytowane przez zjedzmniebejbe
Czas edycji: 2012-03-10 o 22:06
zjedzmniebejbe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-10, 22:17   #3580
Connff
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez krolowazimy Pokaż wiadomość

W ogóle, zapytanie o papierosa kilka razy mnie uratowało
Pewnie tak... No i dlatego lubię biegać. Nie myślę wtedy o niczym, a rzadko mi się to zdarza.

Ja wczoraj wracałam od znajomych stosunkowo wcześnie, bo gdzieś po 23. Zaczepił mnie gość i spytał, czy mam fajki. Powiedziałam, że nie, bo na szczęście nie palę. Lazł ze mną pod samą klatkę i gadał od rzeczy, naspidowany czy cholera go wie. Ogólnie zaczęłam się już nawet trochę niepokoić i zastanawiać, gdzie go walnąć i jak, bo rzecz jasna większy ode mnie w cholerę, no ale zgrywałam głupa (jestem w tym świetna ostatnio ) i prowadziłam miłą konwersację. Jakoś żyję, jak widać.

Acha, co zabawne i niemiłe. Jakimś CUDEM był to ten sam gość, który w zeszłym tygodniu zaczepił Niedoszłego o fajkę, jak czekaliśmy na autobus w zupełnie innej części miasta. Haha. Jak to się wszystko pięknie składa...

Cytat:
Napisane przez zjedzmniebejbe Pokaż wiadomość
Connff - faceci są po.sra.ni, mają coś z głową i są odmóżdżeni. Nie ma już normalnych gości. Nie ma i koniec!

A mój babiarzo-całuśnik dalej się nie odzywa. Pozdro600~!

Przez chwilę przeszło mi nawet przez myśl żeby Sss posłać życzenia z okazji dnia mężczyzny.. ale hola hola, on nawet jaj nie ma, kiedy obchodzimy dzień cioty albo tchórza?
Nie za bardzo mam nawet siłę o tym myśleć. W każdym razie jak patrzę wokół, to chyba naprawdę nie chcę już nigdy nikogo. Dzięki wielkie...

Po co? Pfff... Ja mam tylko taką myśl, że jak zrobi mi się trochę lepiej, to zadzwonię do niego i go po prostu o☠☠☠☠☠☠☠ę za to, co mi zrobił. Bo chyba wymagania mi się obniżają, ale wiecie co? Byłabym już nawet w stanie zaakceptować i zrozumieć, jeśli by się po tym styczniu nigdy do mnie nie odezwał. Ok, jest tchórzem, bał się powiedzieć mi wprost, że nie chce - zniknął.

Ale PO CO, do cholery, wrócił, żeby zrobić dokładnie to samo?!

...
Stary 2012-03-10, 22:30   #3581
krolowazimy
Wtajemniczenie

Cytat:
Po co? Pfff... Ja mam tylko taką myśl, że jak zrobi mi się trochę lepiej, to zadzwonię do niego i go po prostu o☠☠☠☠☠☠☠ę za to, co mi zrobił. Bo chyba wymagania mi się obniżają, ale wiecie co? Byłabym już nawet w stanie zaakceptować i zrozumieć, jeśli by się po tym styczniu nigdy do mnie nie odezwał. Ok, jest tchórzem, bał się powiedzieć mi wprost, że nie chce - zniknął.

Ale PO CO, do cholery, wrócił, żeby zrobić dokładnie to samo?!

...
Ja wychodzę z założenia, że mężczyzna ma mi dać szczęście. Że będzie mi z nim lepiej, niż jest mi teraz, samej.

Takiego jak Twój Niedoszły, po drugim wyskoku, olałabym i zrobiła wszystko, żeby o nim zapomnieć. No bo co, stresować się i psuć sobie humor przez chłopa? No way!

---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ----------

Cytat:
Ogólnie zaczęłam się już nawet trochę niepokoić i zastanawiać, gdzie go walnąć i jak, bo rzecz jasna większy ode mnie w cholerę, no ale zgrywałam głupa (jestem w tym świetna ostatnio )
...
Ta, rżnięcie głupa też mam opracowane do perfekcji

Kurdę, trochę się denerwuję swoją randką. Zwłaszcza, że moje ostatnie wyjście zakończyło się po pół godziny.

Tym razem tak nie będzie. Przyszpiliłam gościa wyjściem do kina. Wiecie, 1,5h mam jak w banku

Edytowane przez krolowazimy
Czas edycji: 2012-03-10 o 22:33
Stary 2012-03-10, 22:34   #3582
Connff
Zadomowienie

Cytat:
Ja wychodzę z założenia, że mężczyzna ma mi dać szczęście. Że będzie mi z nim lepiej, niż jest mi teraz, samej.

Takiego jak Twój Niedoszły, po drugim wyskoku, olałabym i zrobiła wszystko, żeby o nim zapomnieć. No bo co, stresować się i psuć sobie humor przez chłopa? No way!

Ta, rżnięcie głupa też mam opracowane do perfekcji
Cóż, jestem właśnie w trakcie tego procesu. Pocieszające jest to, że po drugim razie jest łatwiej. Mniej smutku, więcej złości. Minus taki, że smutek nadal jest. No i taki, że gdyby nie to nagłe przypomnienie o sobie w jego wykonaniu, to byłoby jeszcze lepiej.

Mi to już w sumie robi się obojętne, ale owszem, chciałabym się dowiedzieć WTF?!?

W opanowaniu do perfekcji rżnięcia głupa wydatnie pomagają mi przyjaciele, a zwłaszcza jeden. Niech żyją źle ulokowane uczucia, hell yeah! Może ja mu po prostu powiem: hej, chłopie, znasz mnie tyle lat, naprawdę chciałbyś się ze mną męczyć wiedząc, jaka jestem rąbnięta?

Stary 2012-03-10, 22:56   #3583
krolowazimy
Wtajemniczenie

Cytat:
Może ja mu po prostu powiem: hej, chłopie, znasz mnie tyle lat, naprawdę chciałbyś się ze mną męczyć wiedząc, jaka jestem rąbnięta?
Pewnie powie, że zna Cię tyle lat, wie, że jesteś rąbnięta i że właśnie dlatego stracił dla Ciebie głowę

Powiedziałaś mu, że nic z tego nie będzie?
Stary 2012-03-10, 23:18   #3584
Connff
Zadomowienie

Gdzie tam. Boję się.
Stary 2012-03-10, 23:40   #3585
krolowazimy
Wtajemniczenie

Cytat:
Gdzie tam. Boję się.
No widzisz.
A gdyby tak zamienić kolegę na Ciebie, a Ciebie na Niedoszłego?
Stary 2012-03-10, 23:46   #3586
Connff
Zadomowienie

Różnica jest zasadnicza. Od samego początku między mną a Niedoszłym COŚ było, to raz. On wie, że ja nie widzę w nim tylko kolegi, to dwa. I wreszcie trzy: nigdy nie dawałam swojemu przyjacielowi jakiejkolwiek nadziei na coś więcej. Absolutnie nigdy.

Więc jak się to teraz modnie mówi, Twój argument jest inwalidą .
Stary 2012-03-10, 23:53   #3587
krolowazimy
Wtajemniczenie

Cytat:
Różnica jest zasadnicza. Od samego początku między mną a Niedoszłym COŚ było, to raz. On wie, że ja nie widzę w nim tylko kolegi, to dwa. I wreszcie trzy: nigdy nie dawałam swojemu przyjacielowi jakiejkolwiek nadziei na coś więcej. Absolutnie nigdy.

Więc jak się to teraz modnie mówi, Twój argument jest inwalidą .
Cytat:
Mi to już w sumie robi się obojętne, ale owszem, chciałabym się dowiedzieć WTF?!?
Connff, chodziło mi o to.
Może Niedoszły też się boi?

Nieśmiało zwracam uwagę, że nie użyłam żadnego argumentu, toteż Twój argument, o moim braku tegoż, jest inwalidą
Stary 2012-03-10, 23:58   #3588
Connff
Zadomowienie

Cytat:
Connff, chodziło mi o to.
Może Niedoszły też się boi?

Nieśmiało zwracam uwagę, że nie użyłam żadnego argumentu, toteż Twój argument, o moim braku tegoż, jest inwalidą

Czego się niby boi? Zresztą wiesz, ja już się powtarzam, ale jeśli nie chce się ze mną spotykać, to ok, super... po prostu mógł już się nie odzywać. A tak narobił dymu i znowu zniknął. Żenada.
Stary 2012-03-11, 09:07   #3589
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Tym razem tak nie będzie. Przyszpiliłam gościa wyjściem do kina. Wiecie, 1,5h mam jak w banku

Opowiadaj jak było

Cytat:
No...chciałoby się walnąć czołem w kierownicę, ewentualnie podkulić nogi do pozycji embrionalnej...a tu TIR z przeciwka, ooo, trzeba zjechać z lewego pasa
Ja nie słucham radia w samochodzie, jest zbyt nieprzewidywalne. Mam swój zestaw muzyczny...ale zauważyłam, że jak już bardzo, bardzo tęsknię, to nawet przy jakiejś energetycznej głupawce mi się wyć chce.

Wczoraj solidnie stłukłam sobie nogę, załatwiłam ją od biodra do kolana...i taaaaaaaaka byłam szczęśliwa, że mogłam sobie bezkarnie popłakać...

A w załączniku aktualny widok z mojego okna
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1040514.jpg (306,8 KB, 19 załadowań)
Stary 2012-03-11, 09:44   #3590
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
A Elve z Syberii?

Mam pytanie po klotni z nowym..
Odzywac sie?nie odzywac sie?
Focha strzelic(uwazam ze mam racje) ? czy wygarnac mu co mysle jak sie spotkamy tak szczegolowo?(bo chlop to niby proste zwierze i inaczej nie pojmie?)

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-11, 09:48   #3591
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość
A Elve z Syberii?

Focha strzelic(uwazam ze mam racje) ? czy wygarnac mu co mysle jak sie spotkamy tak szczegolowo?(bo chlop to niby proste zwierze i inaczej nie pojmie?)
Gdzie tam z Syberii, nasza piękna Polska

Najpierw opisz o co kłótnia, bo jak znamy Ciebie i Twoją impulsywność i skłonności do księżniczkowania i histerii, to wcale nie jest powiedziane, że masz rację
Stary 2012-03-11, 09:51   #3592
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
Gdzie tam z Syberii, nasza piękna Polska

Najpierw opisz o co kłótnia, bo jak znamy Ciebie i Twoją impulsywność i skłonności do księżniczkowania i histerii, to wcale nie jest powiedziane, że masz rację

ale wiecie za kilka h wracam do Kalisza i do Nowego i chyba nie zdaze opisac calej sytuacji..

kurde nie uda mi sie strescic..
Bo 3 zdanie nie oddadza calej sytuacji.

Stary 2012-03-11, 09:56   #3593
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Ilona - no to nie będziemy w stanie Ci napisać, kto powinien pierwszy wyciągnąć łapkę na zgodę.
Stary 2012-03-11, 10:10   #3594
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Wczoraj solidnie stłukłam sobie nogę, załatwiłam ją od biodra do kolana...i taaaaaaaaka byłam szczęśliwa, że mogłam sobie bezkarnie popłakać...

1. Co dziecko zrobiło?

2. Pięknie! A u mnie deszcz i wiatr, aż się nie chce włosów myć... Dziś test oleju Mahabhringraj, śmierdzi.
Cytat:
Użyj argumentów potwierdzających, że masz rację.
Stary 2012-03-11, 10:15   #3595
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
Ilona - no to nie będziemy w stanie Ci napisać, kto powinien pierwszy wyciągnąć łapkę na zgodę.
Ogolnie chodzi o to ze mam wrazenie ze on sie juz nie stara..kiedys bylo tak ze bylo slodko do pozygania sie i ostatnio sie zaczelismy klocic prawie o wszystko.
Czuje sie olana jak jest on i jego kolega obok..kiedys byl czuly przytulil mnie itd.. przy nim.
teraz ja wyjezdzalam na weekend i (byl ten kolega) i na pozegnanie uslyszalam "no to czesc" - (szli razem do pracy ja kawalek szlam z nimi)
on ma swoja droga apodyktycznego ojca ktory mam wrazenie ze rozpierniczy to co jest.. ojciec mnie nie lubi z zasady .. (od 1 spotkania)
I w ogole ojciec nim steruje..jak mamy sie spotkac a cos ma pomoc ojcu to zgadnijmy co wybierze..
Jak wpadam do niego to nie mozemy posiedziec razem bo najpierw kolacja z ojcem i wspolne ogladanie tv przez 2 h.. po czym ja jestem zmeczona juz i ide spac(jak nocuje u niego) i tyle z czasu spedzonego u niego..
nawet z sexem jest gorzej bo rzadziej i zaczelam sobie wkrecac ze kogos tam ma.. bo jak to facet ktory nie chce?(jak to bylo-'jestem zmeczony'.. pracuje 5 h dziennie..)

Stary 2012-03-11, 10:42   #3596
Malla
Nie depcze krokusów

Ilona - a jak Ty się zachowujesz, gdy czujesz się olana? Sama go przytulasz, mówisz coś miłego? Jak będziesz to dusić w sobie, to jak kula śnieżna ta niechęć wzrośnie. Jeśli chcesz to ratować, to musisz działać teraz i znieść parę niemiłych rzeczy, jakie ma Ci do powiedzenia.
Stary 2012-03-11, 10:45   #3597
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Ogolnie chodzi o to ze mam wrazenie ze on sie juz nie stara..
A Ty się starasz?

Cytat:
nawet z sexem jest gorzej bo rzadziej i zaczelam sobie wkrecac ze kogos tam ma.. bo jak to facet ktory nie chce?(jak to bylo-'jestem zmeczony'.. pracuje 5 h dziennie..)
Jak jest źle między dwojgiem ludzi, to nie tylko na emocje kobiety to działa, facet nie maszyna i też może nie mieć sił/ochoty/nastroju. Zwłaszcza jak się ciągle żrecie.

Czemu się kłócicie? Nie możecie spokojnie porozmawiać o tym, co każde z Was boli? Spróbować tego poskładać, dogadać się, wyjaśnić? Kłótnie niewiele dają...

---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ----------

Cytat:
1. Co dziecko zrobiło?
Zaliczyło glebę...a na glebie w tamtym miejscu jest gruba i twarda warstwa lodu...
Stary 2012-03-11, 10:55   #3598
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
Ilona - a jak Ty się zachowujesz, gdy czujesz się olana? Sama go przytulasz, mówisz coś miłego? Jak będziesz to dusić w sobie, to jak kula śnieżna ta niechęć wzrośnie. Jeśli chcesz to ratować, to musisz działać teraz i znieść parę niemiłych rzeczy, jakie ma Ci do powiedzenia.

Nie zamierzalam mu sie rzucic na szyje przy koledze..swoja droga tego kolege lubie( ale denerwuje mnie olanie przez Nowego przy nim)

Cytat:
A Ty się starasz?
Probuje..chce rozmawiac itd a on sie chowa jakby w swojej jamie i nie bardzo chce o tym rozmawiac.
Wczoraj mielismy pogadac na gg..on byl u brata z ojcem..dzis ma byc u 2 brata .. i nie wiem czy sie spotkamy dzis

Cytat:
Jak jest źle między dwojgiem ludzi, to nie tylko na emocje kobiety to działa, facet nie maszyna i też może nie mieć sił/ochoty/nastroju. Zwłaszcza jak się ciągle żrecie.

Czemu się kłócicie? Nie możecie spokojnie porozmawiać o tym, co każde z Was boli? Spróbować tego poskładać, dogadać się, wyjaśnić? Kłótnie niewiele dają...

---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ----------

klocimy sie tez o tego ojca.. kiedys nowemu dogadalam ze ojciec jest najlepsza antykoncepcja..
Nie mowiac ze doszlo do sytuacji ze ojciec mi wymawial jedzenie u nich itd..
I zdarzalo mi sie przychodzic do niego ze swoim ..(nie mowiac o kapieli..kapalam sie przed wyjsciem u siebie)
i byla o to wojna miedzy ojcem a nowym..

Stary 2012-03-11, 11:02   #3599
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Nie zamierzalam mu sie rzucic na szyje przy koledze..swoja droga tego kolege lubie( ale denerwuje mnie olanie przez Nowego przy nim)
Nie lubisz rzucać się publicznie na szyję, ale wymagasz, żeby Tobie się publicznie na ową szyję rzucano?

Cytat:
Probuje..chce rozmawiac itd a on sie chowa jakby w swojej jamie i nie bardzo chce o tym rozmawiac.
Wczoraj mielismy pogadac na gg..on byl u brata z ojcem..dzis ma byc u 2 brata .. i nie wiem czy sie spotkamy dzis
Takich tematów nie omawia się na gadu, to po pierwsze. A po drugie, pytałam czy się starasz o niego w tym związku.

Cytat:
klocimy sie tez o tego ojca.. kiedys nowemu dogadalam ze ojciec jest najlepsza antykoncepcja..
Nie wiem czy jechanie mu w ten sposób jest dobrą metodą...jeśli tak wyglądają te próby rozmowy z Twojej strony, to w sumie ciężko się dziwić, że chłopak się zamyka w sobie...

Cytat:
(nie mowiac o kapieli..kapalam sie przed wyjsciem u siebie)
A tego zdania nie kumam.

Cytat:
i byla o to wojna miedzy ojcem a nowym..
Czyli Twój chłopak stanął w Twojej obronie?
Stary 2012-03-11, 11:11   #3600
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
Nie lubisz rzucać się publicznie na szyję, ale wymagasz, żeby Tobie się publicznie na ową szyję rzucano?

Takich tematów nie omawia się na gadu, to po pierwsze. A po drugie, pytałam czy się starasz o niego w tym związku.

Nie wiem czy jechanie mu w ten sposób jest dobrą metodą...jeśli tak wyglądają te próby rozmowy z Twojej strony, to w sumie ciężko się dziwić, że chłopak się zamyka w sobie...

A tego zdania nie kumam.

Czyli Twój chłopak stanął w Twojej obronie?
Nie chodzi o rzucanie sie na szyje..ale to "no to czesc" mnie wmurowalo

wiem ze nie omawia sie na gg.. ale to jedyna mozliwosc pogadania z nim..lub telefon..
Stanal w mojej obronie ale sytuacja miala miejsce kilka razy..
A z kapiela chodzilo o to tez ze ojciec wode mi wypomnial..
wiec nie kapalam sie juz u nich..
A ojciec nie mogl przyjac do wiadomosci ze jak NOWY jest u mnie to kapal sie za moje i jadl za moje..
tylko wyliczal ze on (ojciec) zaplaci za wode ktora ja uzywam..
Nie mowiac ze ta sytuacja ogolnie jest dziwna bo wszystkie rachunki placy NOWY.. nie ojciec..ale to inna bajka juz.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości