|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3571 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Dot.: Związki zakończone w 2010r. - skrzynka wódki i pluszowe voodoo
Reggae - życzę Ci przyrostu masy mięśniowej i takich tam
![]() Cytat:
Ale to był stary model ![]() 2. Nude ![]() 3. Nie łatwiej zapuścić? ![]() ?
|
|
|
#3572 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3573 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No nie bardzo, bo takie jak ja chcę mieć, zapuszczałabym chyba ze 2 lata ja chcę takie dłuuuuugie, za cycki ![]() Jakich? jaaa uwielbiam szpilki, ale sama nie mogę nosić wszystkich, i muszę mieć dopasowane, bo nie dość, że mam dużą stopę, to jeszcze szeroką, plus haluksy
|
|
|
#3574 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3575 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
U mnie jest tak, że oficjalnie nic nie wiem. Niestety zaczęli już mi mówić niektórzy znajomi, że wiedzą/widzą, więc... hmm... :/ Ja to naprawdę przeżywam strasznie, bo to jest wielka przyjaźń od początku LO, przeżyliśmy razem najróżniejsze akcje, było śmiesznie, było strasznie, było dobrze i źle i... i co, tak się to ma skończyć? Słabo mi się robi jak o tym myślę... Taa, ale sama widzisz jacy mi się trafiają trefni jacyś ci amanci. Jeden gorszy od drugiego. ![]() Znam to uczucie niestety. Nawet teraz, jak mam na głowie tysiące innych problemów zdarza mi się nagle znienacka pomyśleć o Niedoszłym. I dokładnie tak to odczuwam, jak niespodziewany, niemiły skurcz serca. I też najczęściej w środkach komunikacji miejskiej. Trzeba kupić samochód .A wiesz, co mnie jeszcze wkurza? Jakieś to takie dziwne, ale od kiedy sytuacja z nim mi się tak skopała, mam niezrozumiałe problemy z ... czytaniem książek. Nie mogę się na nich skupić. I to już mnie wkurza nieziemsko ![]() .Cytat:
... ale dla mnie to jest poniżej wszelkiego poziomu. Tak nie wolno. Cytat:
![]() W każdym razie dalej mamy kontakt, spotykamy się normalnie, gadamy. A co ciekawe, on zna Niedoszłego z czasów szkolnych i był zaskoczony, że ja coś z nim teges. Nie lubi go bardzo, cholera wie czemu. Wolę nawet nie dociekać. |
|||
|
|
|
#3576 |
|
Zakorzenienie
|
Malla - no tak. Niestety, nie miałyście racji co do ssss. On wcale nie jest normalny, wcale mam nie panikować, nie bawić się w czarnowidztwo, mam mu dać szansę. Dałam, on się wycofał.. Od wtorku się nie odzywa
ciekawe o co poszło. Stawiam pół litra że chodzi o inną albo jego byłą.Oficjalnie daję sobie spokój z facetami. I jestem na etapie "4ever alone".. ciekawe ile znowu będę musiała czekać. Zresztą, po co czekać na coś co nie nadejdzie.
|
#3577 |
|
Zadomowienie
|
Bejbe, no proszę. Jest tym samym lepszy niż Niedoszły, który nie odzywa się zaledwie od środy
.
|
|
|
|
#3578 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Fubi ![]() Ja isaną z różową nakrętką walczę. Lubię ją. Dziewczyny, w co się ubrać na niezobowiązujące spotkanie na mieście z kimś fajnym? Nie będzie głupio, jak ubiorę jakieś luźne ciuchy? (nie, nie dresy )---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- Możesz pokazać? Gdzie kupiłaś? ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- Cytat:
W ogóle, zapytanie o papierosa kilka razy mnie uratowało. Enjoy, ja jestem wielbicielką czarnego, ale kiecka nude wydaje się ładniejsza. Buty modelki na moje oko nie pasują i psują efekt. Edytowane przez krolowazimy Czas edycji: 2012-03-10 o 22:05 |
||
|
|
|
#3579 |
|
Zakorzenienie
|
Connff - faceci są po.sra.ni, mają coś z głową i są odmóżdżeni. Nie ma już normalnych gości. Nie ma i koniec!
![]() A mój babiarzo-całuśnik dalej się nie odzywa. Pozdro600~! ![]() Przez chwilę przeszło mi nawet przez myśl żeby Sss posłać życzenia z okazji dnia mężczyzny.. ale hola hola, on nawet jaj nie ma, kiedy obchodzimy dzień cioty albo tchórza?
plecaczkiem: 7250 km Edytowane przez zjedzmniebejbe Czas edycji: 2012-03-10 o 22:06 |
|
|
|
#3580 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja wczoraj wracałam od znajomych stosunkowo wcześnie, bo gdzieś po 23. Zaczepił mnie gość i spytał, czy mam fajki. Powiedziałam, że nie, bo na szczęście nie palę. Lazł ze mną pod samą klatkę i gadał od rzeczy, naspidowany czy cholera go wie. Ogólnie zaczęłam się już nawet trochę niepokoić i zastanawiać, gdzie go walnąć i jak, bo rzecz jasna większy ode mnie w cholerę, no ale zgrywałam głupa (jestem w tym świetna ostatnio ) i prowadziłam miłą konwersację. Jakoś żyję, jak widać.Acha, co zabawne i niemiłe. Jakimś CUDEM był to ten sam gość, który w zeszłym tygodniu zaczepił Niedoszłego o fajkę, jak czekaliśmy na autobus w zupełnie innej części miasta. Haha. Jak to się wszystko pięknie składa... Cytat:
Po co? Pfff... Ja mam tylko taką myśl, że jak zrobi mi się trochę lepiej, to zadzwonię do niego i go po prostu o☠☠☠☠☠☠☠ę za to, co mi zrobił. Bo chyba wymagania mi się obniżają, ale wiecie co? Byłabym już nawet w stanie zaakceptować i zrozumieć, jeśli by się po tym styczniu nigdy do mnie nie odezwał. Ok, jest tchórzem, bał się powiedzieć mi wprost, że nie chce - zniknął. Ale PO CO, do cholery, wrócił, żeby zrobić dokładnie to samo?! ... |
||
|
|
|
#3581 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Takiego jak Twój Niedoszły, po drugim wyskoku, olałabym i zrobiła wszystko, żeby o nim zapomnieć. No bo co, stresować się i psuć sobie humor przez chłopa? No way! ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- Cytat:
![]() *** Kurdę, trochę się denerwuję swoją randką. Zwłaszcza, że moje ostatnie wyjście zakończyło się po pół godziny. Tym razem tak nie będzie. Przyszpiliłam gościa wyjściem do kina. Wiecie, 1,5h mam jak w banku
Edytowane przez krolowazimy Czas edycji: 2012-03-10 o 22:33 |
||
|
|
|
#3582 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mi to już w sumie robi się obojętne, ale owszem, chciałabym się dowiedzieć WTF?!? W opanowaniu do perfekcji rżnięcia głupa wydatnie pomagają mi przyjaciele, a zwłaszcza jeden. Niech żyją źle ulokowane uczucia, hell yeah!
|
|
|
|
|
#3583 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Powiedziałaś mu, że nic z tego nie będzie? |
|
|
|
|
#3584 |
|
Zadomowienie
|
Gdzie tam. Boję się.
|
|
|
|
#3585 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3586 |
|
Zadomowienie
|
Różnica jest zasadnicza. Od samego początku między mną a Niedoszłym COŚ było, to raz. On wie, że ja nie widzę w nim tylko kolegi, to dwa. I wreszcie trzy: nigdy nie dawałam swojemu przyjacielowi jakiejkolwiek nadziei na coś więcej. Absolutnie nigdy.
Więc jak się to teraz modnie mówi, Twój argument jest inwalidą .
|
|
|
|
#3587 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Może Niedoszły też się boi? Nieśmiało zwracam uwagę, że nie użyłam żadnego argumentu, toteż Twój argument, o moim braku tegoż, jest inwalidą |
||
|
|
|
#3588 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Czego się niby boi? Zresztą wiesz, ja już się powtarzam, ale jeśli nie chce się ze mną spotykać, to ok, super... po prostu mógł już się nie odzywać. A tak narobił dymu i znowu zniknął. Żenada. |
|
|
|
|
#3589 | ||
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Opowiadaj jak było ![]() Cytat:
![]() Ja nie słucham radia w samochodzie, jest zbyt nieprzewidywalne. Mam swój zestaw muzyczny...ale zauważyłam, że jak już bardzo, bardzo tęsknię, to nawet przy jakiejś energetycznej głupawce mi się wyć chce. Wczoraj solidnie stłukłam sobie nogę, załatwiłam ją od biodra do kolana...i taaaaaaaaka byłam szczęśliwa, że mogłam sobie bezkarnie popłakać... A w załączniku aktualny widok z mojego okna
|
|
|
#3590 |
|
Zakorzenienie
|
A Elve z Syberii?
![]() Mam pytanie po klotni z nowym.. Odzywac sie?nie odzywac sie? Focha strzelic(uwazam ze mam racje) ? czy wygarnac mu co mysle jak sie spotkamy tak szczegolowo?(bo chlop to niby proste zwierze i inaczej nie pojmie?)
|
|
#3591 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() Najpierw opisz o co kłótnia, bo jak znamy Ciebie i Twoją impulsywność i skłonności do księżniczkowania i histerii, to wcale nie jest powiedziane, że masz rację
|
|
|
#3592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale wiecie za kilka h wracam do Kalisza i do Nowego i chyba nie zdaze opisac calej sytuacji.. kurde nie uda mi sie strescic.. ![]() Bo 3 zdanie nie oddadza calej sytuacji.
|
|
|
#3593 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Ilona - no to nie będziemy w stanie Ci napisać, kto powinien pierwszy wyciągnąć łapkę na zgodę.
|
|
#3594 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
2. Pięknie! A u mnie deszcz i wiatr, aż się nie chce włosów myć... Dziś test oleju Mahabhringraj, śmierdzi. Użyj argumentów potwierdzających, że masz rację.
|
|
|
#3595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czuje sie olana jak jest on i jego kolega obok..kiedys byl czuly przytulil mnie itd.. przy nim. teraz ja wyjezdzalam na weekend i (byl ten kolega) i na pozegnanie uslyszalam "no to czesc" - (szli razem do pracy ja kawalek szlam z nimi)on ma swoja droga apodyktycznego ojca ktory mam wrazenie ze rozpierniczy to co jest.. ojciec mnie nie lubi z zasady .. (od 1 spotkania) I w ogole ojciec nim steruje..jak mamy sie spotkac a cos ma pomoc ojcu to zgadnijmy co wybierze.. Jak wpadam do niego to nie mozemy posiedziec razem bo najpierw kolacja z ojcem i wspolne ogladanie tv przez 2 h.. po czym ja jestem zmeczona juz i ide spac(jak nocuje u niego) i tyle z czasu spedzonego u niego.. nawet z sexem jest gorzej bo rzadziej i zaczelam sobie wkrecac ze kogos tam ma.. bo jak to facet ktory nie chce? (jak to bylo-'jestem zmeczony'.. pracuje 5 h dziennie..)
|
|
|
#3596 |
|
Nie depcze krokusów
|
Ilona - a jak Ty się zachowujesz, gdy czujesz się olana? Sama go przytulasz, mówisz coś miłego? Jak będziesz to dusić w sobie, to jak kula śnieżna ta niechęć wzrośnie. Jeśli chcesz to ratować, to musisz działać teraz i znieść parę niemiłych rzeczy, jakie ma Ci do powiedzenia.
|
|
#3597 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
A Ty się starasz?
Cytat:
Czemu się kłócicie? Nie możecie spokojnie porozmawiać o tym, co każde z Was boli? Spróbować tego poskładać, dogadać się, wyjaśnić? Kłótnie niewiele dają... ---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Zaliczyło glebę...a na glebie w tamtym miejscu jest gruba i twarda warstwa lodu...
|
|
|
#3598 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie zamierzalam mu sie rzucic na szyje przy koledze..swoja droga tego kolege lubie( ale denerwuje mnie olanie przez Nowego przy nim) Probuje..chce rozmawiac itd a on sie chowa jakby w swojej jamie i nie bardzo chce o tym rozmawiac. Wczoraj mielismy pogadac na gg..on byl u brata z ojcem..dzis ma byc u 2 brata .. i nie wiem czy sie spotkamy dzis ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- klocimy sie tez o tego ojca.. kiedys nowemu dogadalam ze ojciec jest najlepsza antykoncepcja.. Nie mowiac ze doszlo do sytuacji ze ojciec mi wymawial jedzenie u nich itd.. I zdarzalo mi sie przychodzic do niego ze swoim .. (nie mowiac o kapieli..kapalam sie przed wyjsciem u siebie)i byla o to wojna miedzy ojcem a nowym..
|
|
|
#3599 | |||
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A tego zdania nie kumam. Czyli Twój chłopak stanął w Twojej obronie?
|
|
|
#3600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiem ze nie omawia sie na gg.. ale to jedyna mozliwosc pogadania z nim..lub telefon.. Stanal w mojej obronie ale sytuacja miala miejsce kilka razy.. A z kapiela chodzilo o to tez ze ojciec wode mi wypomnial.. ![]() wiec nie kapalam sie juz u nich.. A ojciec nie mogl przyjac do wiadomosci ze jak NOWY jest u mnie to kapal sie za moje i jadl za moje.. tylko wyliczal ze on (ojciec) zaplaci za wode ktora ja uzywam.. Nie mowiac ze ta sytuacja ogolnie jest dziwna bo wszystkie rachunki placy NOWY.. nie ojciec..ale to inna bajka juz.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:41.

super! 
chyba ta nude, co nie? 

A brudny był, bo przed tym lokalem jest taki gnój, że ja jadąc odebrać ten telefon, sam bym się prawie przewrócił...
ja chcę takie dłuuuuugie, za cycki 

.