|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1681 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Wrześniowo -Październikowe część 2 :)
[QUOTE=axxxa;32840821]znacie teorie na dziewczynke ze urode zabiera? mysle ze moze te zmiany skorne zapowiadaja mi dziewczynke? i jeszcze z chińskiego tez mi wychodzi dziewczynka. a ja na nia antek wolam
![]() ---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ---------- Jakby co będzie Antosia ![]() Też tak myślę,bo ja pragnę mieć córcię I jak narazie płeć jest niespodzianką
|
#1682 |
|
Konto usunięte
|
axxxa ja nie wierze w tą teorie bo się spotkałam z przypadkami gdzie chlopiec zabierał urode.to jest chyba indywidualna sprawa i kazdy przypadek jest inny
![]() też chyba zaszaleje i już zaczne cos kupowac.trudno sie powstrzymac.jak ostatnio byłam w h&m na dziale dzieciecym to myslalam ze sie rozplacze,takie wszystko malenkie bylo a do mnie dotarlo że już nie długo własną dzidzie bede ubierać |
|
|
|
#1683 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
za kilka dni zadzwoniła do mnie i powiedziała, że dwie kreseczki są na teście no i są dziewczynki
|
|
|
|
|
#1684 |
|
Zadomowienie
|
[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;32841043]
też chyba zaszaleje i już zaczne cos kupowac.trudno sie powstrzymac.jak ostatnio byłam w h&m na dziale dzieciecym to myslalam ze sie rozplacze,takie wszystko malenkie bylo a do mnie dotarlo że już nie długo własną dzidzie bede ubierać mialam tak samo, ostatnio tylko sie tam wybieralam po ciuszki dla kolezanek a teraz tak mnie tknelo ze to dla mojego bejbisia tam bede kupowala i az mi sie cieplo na sercu zrobilo
|
#1685 |
|
Zadomowienie
|
[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;32841043]
też chyba zaszaleje i już zaczne cos kupowac.trudno sie powstrzymac.jak ostatnio byłam w h&m na dziale dzieciecym to myslalam ze sie rozplacze,takie wszystko malenkie bylo a do mnie dotarlo że już nie długo własną dzidzie bede ubierać a ja chce te skarpetki dla dzidziusia I love mum i I love dad
|
|
|
|
#1686 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale teraz jest bardzo przystoiny,mimo swoich niespełna 5-ciu lat ![]() i mąż oczywiście,że to po nim I w sumie to jest do niego bardziej podobny,po mnie ma tylko dołeczki w policzkach i brodzie.Choć mężuś zawsze powtarza,że najważniejszą "rzecz" ma po nim Chciałabym,żeby córcia była do mnie podobna... ehhh...
|
|
#1687 |
|
Konto usunięte
|
a ja sie zakochałam w skarpeteczkach born 2012 i takiej koszulce malenkiej tatoo cos tam ale byla fajniusia.nawet jesli bedzie dziewczynka ta taka kupie
|
|
|
|
#1688 |
|
Zakorzenienie
|
O ciuszkach to lepiej nic nie mówię.. Pełną torbę już mam od znajomych
To, że w nocy nam się chce pilnie do toalety to normalne. Że kilka razy to też normalne. Ale dziewczyny.. ![]() Jak ja idę w nocy na kibelek to boje się zacząć siusiać! Bo mam cały czas wrażenie, że to mi się śni i co jak narobię w łóżko? |
|
|
|
#1689 |
|
Rozeznanie
|
Konczita ty to z Iwonką takie podobne jesteście. Patrze na te zdjęcia i jak siostrzyczki normalnie.
Fajnie Was poznać. Wasze rodziny również urocze. Mojego męża jeszcze nie ma, nie wrócił Ostatnio też oglądałam ubranka dla dzidzusiów...już bym kupowała. Jak widzę sukieneczki, różowe pajacyki to oczy mi się uśmiechają. Ciekawe co to będzie, bo widze, że większość ma samych chłopaszków...
|
#1690 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam super pryszcze, a na usg widać było siusiaka. Moja znajoma też miała i też ma syna. My na majówkę lecimy na wyspy kanaryjskie, więc pewnie wskoczę w bikini już z małym brzuchalem ![]() A wyspy zielonego przylądka nie polecam, jeśli ktoś nie uprawia sportów wodnych... Są super warunki na surfing (my w tym celu jechaliśmy), ale tak to nuuudyyyyy! Chyba, że ktoś ma ochotę leżeć plackiem na plaży i nic nie robić, to polecam
|
|
|
|
|
#1691 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurcze fajnie pooglądać Wasze fotki i czuje jakbym Was znała dłuuugo Sliczne te Wasze pociechy
|
|
|
|
|
#1692 |
|
Zakorzenienie
|
My też chyba ograniczymy się do wakacji w Polsce tylko jeszcze nie wiemy gdzie. załuje tylko że mieliśmy możliwość w zeszłym roku lecieć do Meksyku i zrezygnowaliśmy, a teraz to troche na to poczekamy i na pewno bez dziecka bo tam dzieci nie są zbyt bezpieczne.
Co do zabierania urody to różnie jest. Jedna moja koleżanka wypiękniałą w ciązy i urodziłą chłopca, ale druga byłą strasznie wymęczona i też urodziłą chłopca więc to chyba przypadek. Mnie z chińskiego wychodzi dziewczynka ale ja czuje że to będzie chłopiec. Ciekawe co się sprawdzi. ![]() Co do ubranek to ja jestem zakochana w ubrankach z Pepco. Są śliczne, dobrej jakości i do tego tanie
|
#1693 |
|
Zadomowienie
|
Jestem dziewczyny!
![]() Musiałam mojemu Kochanemu poświęcić dzisiejszy dzień, bo po całym tygodniu pracy stęskniliśmy się za sobą... Sta brak mojej obecności Widzę że nie próżnujecie i oprócz forum, mail też hula jak siemasz ![]() Też później coś wrzucę, ale teraz znowu zmykam, bo na kolacyjkę na miasto wychodzimy ![]() buziaki i do usłyszenia! |
|
|
|
#1694 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a w tamtym roku lato u nas było kiepskie, więc też się nie wygrzałam na słonku tak jak trzeba. W tym roku też nie pokorzystam, ale tak jak mówisz: parasol, wysoki filtr, dużo wody i można wypocząć Cytat:
My mieliśmy jesienią lecieć na Majorkę ale z wiadomych przyczyn - pupa z tego
|
||||
|
|
|
#1695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. I wyniosłam śliczne body |
|
|
|
|
#1696 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1697 |
|
Zakorzenienie
|
witam
żyje ![]() masakra ile bede musiala nadrabiac
|
|
|
|
#1698 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja z Paulą wyglądałam bardzo ładnie, tak więc nie wierzę w takie zabieranie urody, czy kształt brzucha a płeć. bzdura moim zdaniem.
Cytat:
Ale się objadłam pizzą własnej roboty Pychota.
|
|
|
|
|
#1699 |
|
Konto usunięte
|
a ja oglądam pamietniki z wakacji i tam gra krzysztof ibisz
wrzuciłam fotke mojego brzuchola
|
|
|
|
#1700 |
|
Zakorzenienie
|
Choco też oglądałam - Ibisz na prawde nisko upadł, ze dał sie wciągnąć w taki program .
|
#1701 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1702 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja mam w ogóle awersję do pizzy, którą tak normalnie uwielbiam, ale dzisiaj naszła mnie ochota na taką mrożoną, a nie jadłam takiej już chyba z 10 lat i jestem pełna!
|
|
#1703 |
|
Zadomowienie
|
I po kolacyji
My na majówkę wybieramy się na 100% do Włoch Mój Najdroższy jest z zamiłowania pilotem wycieczek i zwiedził pół świata przez to - najlepsze że za to Mu jeszcze płacą ![]() bardzo kusiła mnie Portugalia, ale z racji tego że Marek zna ją już na pamięć pozostały Włochy... ale chyba nie mam na co narzekać
|
|
|
|
#1704 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1705 |
|
Zakorzenienie
|
nie nadrobię Was dlatego że padam na twarz i mam dość tych mebli tej kuchni i wszystkiego buuuu
dobranoc jutro mnie nie będzie bo będę spać
|
#1706 |
|
Zakorzenienie
|
Choco jaki Ty masz już pokaźny brzuszek
Konczita bez jaj cały dzień będziesz w wyrze gnić??? U nas na majówkę Warszawa tak na 99% a pod koniec czerwca planowaliśmy Italię. Mam nadzieję że się uda. |
|
|
|
#1707 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
widze ze wiekszosc z as sie gdzies wybiera i przewazaja wlochy. my mielismy jechac na podroz poslubna do wloch ale nie wyszlo...
|
|
#1708 |
|
Zakorzenienie
|
A ja podczytałam co naskrobałyście i zmykam odpoczywać. Mąż był w bezdonce i truskawki przyniósł
ja to nic nie robie tylko jem .Ale przynajmniej dorobie sobie na wakacjach na plazy jako atrakcja-mały hipopotamik :coje st:.Do jutra kobietki Choco masz śliczny brzuszek;*
Kiedyś będziesz miał dorosłą duszę, ale dzisiaj jesteś mały jak okruszek Gracjanek Fabianek Edytowane przez Anusia479 Czas edycji: 2012-03-10 o 20:47 |
|
|
|
#1709 |
|
Zadomowienie
|
A ja Wam pokażę body jakie kupiłam ostatnio w biedronce,chyba 13zeta,nawet dobre jakościowo.Chciałam wziąć takie z ptaszkiem Tweetym,typowo dla dziewczynki,ale się zawahałam i wzięłam to,bardziej neutralne
|
|
|
|
#1710 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze tak piszecie o tym mejlu ze musialam wrocic izoabczyc o co chodzi bo pierwszy raz sie z tym spotykam mysmy klub zakladali
i dziwnie sie czuje bo wieksozsc sie juz widzi ze zdjec i przynajmniej wiecie o czym piszecie a ja nicoo trudno zasluze dostane i ja ide nadrobic bo oczywiscie 2 strony w ciagu pol dnia a jutro jade na caly dzien do poznania i znowu bede w tyle...---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- Co do wystawiania na sloneczko jak najbardziej aczkolwiek janie ztych co sie musza opalac jak jestem na wakacjach to jak najbardziej moge lezec dla mnie wyspy kanaryjskie to byla jedna wielka nudaaa codo wygladu mi tez mowia ze teraz bede miec syna bo ladnie wygladam a niby z cora wygladalam zle wiec moze cos w tym byc zobaczymy
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:05.

za kilka dni zadzwoniła do mnie i powiedziała, że dwie kreseczki są na teście 

a w tamtym roku lato u nas było kiepskie, więc też się nie wygrzałam na słonku tak jak trzeba. W tym roku też nie pokorzystam, ale tak jak mówisz: parasol, wysoki filtr, dużo wody i można wypocząć