Mundial 2006 = Przystojniacy - Strona 849 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-12-19, 15:53   #25441
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka
Dot.: Mundial 2006 = Przystojniacy

Cytat:
Napisane przez magda_aparatka Pokaż wiadomość
witam.... dzis nie mialam pierwszych dwóch lekcji, wiec do szkoly mam na 9.50 i tylko 4 lekcje hihihi...
dziekuje za pochwaly mojego podo i za przeczytanie tego co tam nabazgrałam xD jak to czytalam to zauwazylam, ze masa powtorzen i w ogole skladnia nie tego ;P ale to z tych emocji
do lunci pisalam...sygnaly puszczalam... i nic... mi to nawet nie raczyla odpuscic...a ja niestety ani kasy ani czasu nie mam... zeby z wami sobie pogawedzic na smskach...ani pocieszyc...ani z wami byc szczesliwa achhh...
dzis mnie czeka wielkie zakuwanie z hiry masakra... ok lece wypic ciepla herbatke...do zobaczenia ... moze po szkole wpadne na chwilke
moze wieczxorkiem uda mi sie znalezc jeszcze jakies skany z GQ bo te dotychczasowe sa mega

baj baj
a tymczasem ... poldi superbohater ... nie wiem dlaczego...ale wlasnie w tym momencie przypomniala mi sie moja ulubiona bajka z dziecinstwa... jataman ... i ta melodyjka...

o raaaany...co ja czytam na bildzie... :
http://www.bild.t-online.de/BTO/spor...e-skandal.html

EDIT: widzialam, ze na ebisiowym sie pokazuje mojego kehla z latającym ptaszkiem i sie na legalu podśmiewuje z niego nonono !!!
pamietam jak kiedys znalazlam na gayfutbolistach foty z tego meczu xD to byly jedne z pierwszych fot jakie dalam na watku, bo sie zastanawialam czy tu mozna dawac publicznie nagusów ... niemniej jednak... prose tri o wstawienie sie za moją ekipe gdyby ktos probowal jeszcze z niej beke krecic XD
a jutro meczyk tralalallala .... a jutro meczyk tralalalal

O mi najgroszy dzień w tygodniu minął

Oooo też kochałam Yatamana

Leci on na Poloni 1 rano jakoś o 6.30 a w sobote o 19.30

Do mnie też Luncia pisała, ale szkoda mi jej
Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna.
Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna.
Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
Oleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-19, 16:11   #25442
mav
Zakorzenienie

GG do mav Wyślij wiadomość przez MSN do mav

Cytat:
a wiec... uprzedzam, ze czuje sie jak kawał drewna odmóżdżony XD i moze do mnie nie docierac pffff
zrobilam sobie godzinna przerwe z tym wosem a potem znowu do kucia
az sie boje pomyslec co jutro... masa materialu na klasowke z hiry
no, ale poki co jestem z wami juz nie moglam wytrzymac...mysli same odchodzily w wasza strone zamiast skupiac sie na tym co w ksiazce jest napisane ...

hehe depiluje... ja wiem czego podo nie depiluje
skojarzylo mi sie...bo jakos w czasie love parade byla bardzo popularna (ciagle leciala na niemieckich vivach i mtv), ale moje mundialowki skutecznie wyparły ją szybko z mojego pola widzenia ... za to moj brat do tej pory słucha

a wiec i za twoje uzaleznienie

o dziewczyny... jak czytam te wasze wspomnienia to malo nie rycze...ale oczy sie zaszkliły ... bo jak wspomne swoje to autentycznie ryk...uhhh... a najgorsze jest to, ze ja nie potrafie oddac tego co czułam...to było coś nie do opisania...cos tak wielkiego, ze zadne slowa tego nie oddacza, ale mniej wiecej bylo to tak:
z racji, ze bylam chora i zdechła leżałam w łóżku i nie mialam co robic to polozylam sie w salonie przed tv ... goraczka prawie 40 stopni...ledwo zywa...w polowie na spiaco patrzylam jak mi cos tam lata przed oczyma XD i zaczal sie mecz...pierwszy mecz WM, czyli niemcy - ekwador ... tata wpadl do pokoju...brat... ogladamy... ja to wiadomo...prawie, ze nie... ale zaraz sie rozbudzilam i ozywilam, bo nazwiska pilkarzy mnie rozsmieszały: szwajnsztajga mianowicie ... łoooo... jaka uciecha była XD kazałam bratu przyniesc slownik w celu ustalenia co znaczy steiger... bo schwein to oczywiscie wiadomo ... pozniej podolski, borowski... mowie co jest... to nie Polska a same polskie nazwiska... tata mnie uswiadomil, ze klose tez jest z Polski... nie moglam uwierzyc wiec weszlam na neta w czasie przerwy, zeby sprawdzic...weszlam na wikipedie...na poldiego nawet nie zwrocilam uwagi... myslałam... brzydki burok (bo faktycznie ma kiepskie foto tam) tak rozpoczela sie moja przygoda z WM
meczu polska - ekwador nie pamietam...ogladalam... ale wydaje mi sie, ze bylam na haju lekowym ;P i dlatego nic nie pamietam ;P oporcz tego, ze przegralismy a bylo mowione, ze mamy wszystko rozpracowane
potem z kazdym dniem czulam sie lepiej, a ze z domu wyjsc nie moglam to meczylam kazdy mecz jaki mi sie nawinal ... z tych wlasnie 'w miedzy czasie' pamietam tylko anglia - coś tam... bo pamietam, ze becks strzelił piłą i sie odbila komuś od głowy i był gol XD
kolejny mecz wart przypomnienia to oczywiscie polska - niemcy...o matko... co to bylo... w drugiej polowie meczu to juz lezalam na podlodze z nerwow sciskaja poduszke, rece mialam czerwone...serducho bilo z szybkoscia ruskiego samochodzika xD
jeszcze pamietam kolo poludnia lezalysmy w ogrodzie z kumepla...i rozmawialysmy...juz z kazdym mozemy przegrac...tylko nie z niemcami ...pozniej siedzialysmy u mnie w domu...i pokazywali wywiad z podolskim na niemieckim kanale... w ktorym uslyszalam jak mowi po polsku slowa 'mistrzostwa swiata' - a ze wtedy jeszcze mialam go gdzies to...to sie z tego ubrechalysmy tylko jak zabawnie mowi, i ze w koncu jako, ze jest Polakiem to moze miec specjalne wzgledy... poki nie strzeli nam gola
mecz odbyl sie z wiadomo jakim skutkiem...zla na caly swiat... siedzialam do poznych godzin nocnych na gadu znerwicowana rozmawiajac z kim sie da o meczu ... ile to ja sie nawyklinalam... na neuville'a ... ile na schweiniego... jaki to jest paskudny, wredny, szwabski i te pe... (potem coraz wiecej i wiecej...az to wszystko zamienilo sie w milosc XD hahaha), na odiego bylam zla... ze za dobrze gral XD uhhh...
w kolejnym miedzy czasie juz moglam wychodzic na dwor w sumie... ale do szkoly i tak juz nie chodzilam do konca roku ;P bo podobno 'chodowalam bakterie' i mialam zwolnienie dla mnie lepiej...mialysmy faze z kumeplą na krzynia ... oooo...krzynio byl nasz kumpel...beka na maxa... dorwalysmy foto z meczu polska - niemcy krzynia ze szwajnim...to normalnie za kazdym razem jak sie widzialysmy na gadu wysylalysmy sobie to foto i beke krecilysmy calymi godzinami
od tego meczy stopniowo, dzien po dniu szala, na ktorej znajdowaly sie niemcy w moim sercu coraz bardziej przechylala sie na druga strone. tak, ze nastepny mecz niemcow jaki byl juz ogladalam jako ich milosniczka, fanka i w ogole ;>
strasznie trudny dylemat mnie czekal kiedy mecze zaczeto pokazywac w tych samych godzinach...bo akurat wypadlo, ze ostatni mecz Polski i mecz niemiec z ekwadorem lecialy wlasnie w tym samym czasie... jednak serce pilkarsko-patriotyczne uznalo, ze mam ogladac Polakow, wiec ogladalam (wlasnie tego dnia jedyny raz przegapilam mecz Niemiec w WM, a w sumie to od poczatku WM do teraz przegapilam dwa mecze DFB - ten z ekwadorem... i wtedy jak my gralismy z portugalia bo tego przegapic nie moglam)
i pamietam, ze bylo jasno...wiec pewnie mecz nie odbywal sie jak zwykle wieczorami... lezalam w salonie... (chociaz zwykle mecze ogladam w pokoju brata :P gdzie mam spokoj) ogladalam z mamą, potem brat przyszedl... mama normalnie sie darła gorzej niz ja beke z niej mialam... no i w koncu sie udalo ... marne to pocieszenie... bo i tak juz sie zegnalismy z mundialem, ale zawsze cos
potem juz po fazie grupowej ... nie bylo mocnych, zeby ktos mnie wyciagnl gdzies przed ukonczeniem meczu niemiec. jadlam obiady przed tv...wszystko robilam przed tv... ale ogladalam. kolezanki mialy mi troche za zle, ale takie zycie ;P mecz ze szwecją pamietam słabo...z argentyną...tu byla wielka niewiadoma - czy lehmann podola...czy nadaje sie na 1. bramkarza nationalmannschaft...czy psychicznie jest na to gotowy... jak sie okazalo byl... i cala druzyna byla nawet dostal piekne gratulacje od kahna i huczalo o tym w niemieckiej tv dlugo
no i oczywiscie nie zapominajmy o pamietnej bojce... w ktorej basti ucierpial dostajac z zaskoczenia od maxiego
z meczu utkwil mi w pamieci sorin...bo bardzo brzydko sie zachowywal wobec moich...i do tej pory go nie lubie chociaz widzialam, ze gra w bundeslidze
niemcy - wlochy... achhh klęska... co tu wiecej mowic... łzy... łzy i jeszcze raz łzy... długo nie moglam dojsc do siebie...widziałam ich biedne twarze...zapłakane...bala i odi ... najgorzej... bylo mi potwornie szkoda...nie moglam przebolec...jednak do 'malego finalu' bylam napelniana nowa nadzieja... ze zdobedziemy 3. miejsce i udalo sie... znowu radosc... znowu łzy (ale u mnie to norma) ... pamietam te piekne fajerwerki... och... cudowne...rozplywalam sie...rozplywalam sie ogladajac impreze pomeczową ... wraz z rozdaniem medali... cudownie... cudownie...chlopcy szczesliwi...coz wiecej chciec
a pozniej juz final...oczywiscie przegapic nie moglam ... łózko mojego brata napewno to zapamieta na zawsze... bo akurat jadlam pierogi z jagodami ... no i tak sie sklada, ze sok wyladowal wlasnie na lozku xD ... probowalam doprac jakos recznie...ale wiadomo...czyszczenie i ogladanie w parze nie idzie...tak wiec powiedzmy... ze troche widac ale nikt nie iwe to sie nie domysli tylko ja wiem
po meczu oczywiscie znajomi podzieleni...na tych za zizou i na tych przeciwko... ja w sumie bylam po srodku tej calej dyskusji bardziej mnie jeszcze podniecala wygrana w mialym finale
ogolnie...spedzalam po meczach na gadu mnostwo czasu... do poznych godzin nocnych... sluchajac mundialowek...szukajac nowych piosenek o poldim... ktore zawsze mialam 'najpierwsza' i w ogole...
wiem, ze nikt tego wszystkiego nie przeczyta i ze dla was to nuda ... ale musialam to gdzies wyrzucic skoro okazja sie nadarzyla ... no i tyle

juz czytalam wczoraj ten wywiad...w sumie nic specjalnego...

co do filmu...kurcze on juz byl...na mikolajki chyba...w ostatniej chwili szybko wtedy wpadlam na watek i napisalam, ze wlasnie leci.... i poszlam ogladac ... ale sama nic o nim nie wiedzialam,ze leci, bo mial na swieta byc...a tu zonk... nie iwem czy jeszcze bedzie teraz...

heh... a ja dzis za to zakupilam jakies gazety z mama...zeby bylo co czytac w wolnym czasie swiatecznym...o ile takowy bedzie... ale nie mialam czasu przejrzec...tylko rzucilam okiem na pierwsza strone joy'a ... a tam mala wzmianka o tym, ze slawne kobiety upodabniaja sie do swoich menow... fryzurami ... i zona wiśniewskiego + inne laski byly... sobie pomyslalam: ciekawe... juz widze siebie jak sie upodabniam fryzurą do szwajniego

och dziekuje wam, ze pilyscie za mnie
ze ja zakrecona i niepowtazralna to sie zgodze... ale diabelska?
no to za luncie

uffff.... dobre pol godziny mi zajelo napisanie tego posta
dotarlam do konca

a ja wam powiem ze od kad pamietam ogladam ME i MS i zawsze bylam za Portugalia (wiadomo dlaczego -Cris ) i Brazylia...a teraz do tego doszli nasi i dojczki jako ze tu mieszkam

Mężczyzna jest jak sukienka, trzeba go najpierw przymierzyc.....

mav jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-19, 16:58   #25443
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

Wariatki nasze ależ tu pusto

Wszytskie kują i kują
Stary 2006-12-19, 17:41   #25444
xtalciax
Zakorzenienie

witam

uf....dopiero weszłam do domu bo prosto po szkole musiałam iść kupić prezent na wigilię klasową i padam z nóg
xtalciax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-19, 17:55   #25445
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

Cytat:
Napisane przez xtalciax Pokaż wiadomość
witam

uf....dopiero weszłam do domu bo prosto po szkole musiałam iść kupić prezent na wigilię klasową i padam z nóg
Hejo

Ja muszę napisać "pomoce naukowe" na chemię
Stary 2006-12-19, 17:58   #25446
xtalciax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oleczka Pokaż wiadomość
Hejo

Ja muszę napisać "pomoce naukowe" na chemię

a ja mam jutro sprawdzian z matmy nic nie umiem i nie mam siły nawt się pouczyć

liczę że jutro jakaś dobra dusza mnie wspomoże
xtalciax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-19, 18:11   #25447
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

Cytat:
a ja mam jutro sprawdzian z matmy nic nie umiem i nie mam siły nawt się pouczyć

liczę że jutro jakaś dobra dusza mnie wspomoże
Ja będę duchem z tobą

A ty bądź duchem ze mną na sprawdzianie z chemii
Stary 2006-12-19, 18:32   #25448
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

Cytat:
O mi najgroszy dzień w tygodniu minął

Oooo też kochałam Yatamana

Leci on na Poloni 1 rano jakoś o 6.30 a w sobote o 19.30

uhhh...moj najgorszy bedzie jutro... chociaz dzis tez byla masakra...klasowa z wosu z ogromnej partii materialu
yatamann to wspomnienie dziecinstwa moje hjeh... pamietam jak bawilismy sie z rodzenstwem w to xD albo w pałer reńdżers looool...kiedy to było
kiedys tez lecialo na polonii 1 ... pamietam... teraz nie mam takiego kanalu
za luncie
Cytat:
Napisane przez mav Pokaż wiadomość
dotarlam do konca

a ja wam powiem ze od kad pamietam ogladam ME i MS i zawsze bylam za Portugalia (wiadomo dlaczego -Cris) i Brazylia...a teraz do tego doszli nasi i dojczki jako ze tu mieszkam
dziekuje, ze jestescie tak mile i czytacie te moje wypociny
och...ja pamietam, ze poprzednie WM były jak ja bylam w podstawowce... konkretniej w 6. klasie i dyro mial z chlopakami naszymi wf, wiec nasza klase (chyba nas lubil) zwalnial z lekcji, zebysmy szli ogladac mecze Polski a ja oczywiscie wtedy w ogole sie nie interesowalam i nie mialam zamiaru marnowac dodatkowego czasu wolnego na jakas pilke ... ale bylam glupia i mloda... nie te czasy
Cytat:
Wariatki nasze ależ tu pusto
Wszytskie kują i kują
zgadłas XD ... juz mi mozg uszami wychodzi a historii i tak nic nie skapowalam moze Bog da mi jakies oswiecenie na jutro
chociaz tyle, ze jutro nie ma matmy i niemca so...mam na 8.55 lekcje :p a na zastepstwie z niemca pewnie bedziemy ogladac film o swietach :P 'swieta last minute' czy cos takiego bo od poczatku tego tygodnia na jezykach ogladamy filmy i mamy raczej labe ;P jak ja kocham moja szkole... i to, ze ma tyle odtwarzaczy dvd ;P i chyba tylko to
Cytat:
witam

u nas nie ma wigilii klasowej w sumie dobrze...jeszcze by tego brakowalo, zebym sie uganiala za prezentami wymyslnymi jak czasu nie mam xD
zaraz uporzadkuje foty i dodam nowe...bo mam boskie...skany z GQ i w ogole...duzo bastusia

witanko... odmozdzona znowu...wiec uprzedzam, ze kiepsko kontaktuje ;P

FC BAYERN - Stern des Südens

magda_aparatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-19, 18:45   #25449
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

No wreszcie jakiś ruch
Stary 2006-12-19, 18:59   #25450
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

kurcze znalazlam dzis tyle boskich avkow.... ze bym sie zdecydowac na nowy nie mogla XD a te co mam tez mi sie podoba... i wlasnie mowilam...jak tak to nie ma zadnych nowych...a potem jest tyle, ze mi zal dupe sciska
i slucham sobie danke
zaraz dodam te fotki ;P
wlasciwie cos juz rzuce ;] do popatrzenia
i za razem chyba najlepsze dzisiejszego wieczoru czyli GQ seszyn magda szwajnsztajga podolska przedstawia ... boskie są...
najlepsze... foto nr 4... nie wiem w sumie czemu... ale dla mnie boskie... i te buty ;P
najbrechniejsze foto nr 5 ... te rajtki
szkoda tylko, ze skany dosc kiepskiej jakosci...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1kgf-m.jpg (65,4 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1kgf-n.jpg (72,0 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1kgf-o.jpg (62,0 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1kgf-q.jpg (79,9 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1kgf-r.jpg (65,4 KB, 5 załadowań)

Stary 2006-12-19, 19:14   #25451
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

Cytat:
kurcze znalazlam dzis tyle boskich avkow.... ze bym sie zdecydowac na nowy nie mogla XD a te co mam tez mi sie podoba... i wlasnie mowilam...jak tak to nie ma zadnych nowych...a potem jest tyle, ze mi zal dupe sciska
i slucham sobie danke
zaraz dodam te fotki ;P
wlasciwie cos juz rzuce ;] do popatrzenia
i za razem chyba najlepsze dzisiejszego wieczoru czyli GQ seszyn magda szwajnsztajga podolska przedstawia ... boskie są...
najlepsze... foto nr 4... nie wiem w sumie czemu... ale dla mnie boskie... i te buty ;P
najbrechniejsze foto nr 5 ... te rajtki
szkoda tylko, ze skany dosc kiepskiej jakosci...
A mi się najbardziej trzecie podoba,ale spojrzenie

5 mocne, a jaka koszulka, czyczki mu prześwitują
Stary 2006-12-19, 19:28   #25452
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

Japierdziu!!!!! Oglądam właśnie program Polsatu sport i wiecie co!?

Dziś mecz ktoś tam z Juventusem o 21.40 to se popatrze na Bufcia

Jutro mecz kogoś tam z Bayernem Monachium i jeszcze siatka, SKRA Bełchatów ( Winarski tam gra )

ALE NAJLEPSZE!!!!!!!!!!

W wigilię o 20 będą powtarzać finałowy mecz Mundialu!!!! Ajjj chyba se to nagram, Bufcia będą pokazywać, ich radość rzuty karne

Ale jestem happy chyba się posikam zaraz
Stary 2006-12-19, 19:36   #25453
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
Lunci dawno nie było, gdzie ona się podziewa
Cytat:

no pisalam do lunci dzis....nie odpisala jeszcze... nie wiem sama...

D

Cytat:
Napisane przez Izka000 Pokaż wiadomość

A co do lunci ja jej dzis puscilam szczura i nic bez odzewu dziwne

Cytat:
No ja też puściłam jej strzałkę ale nie odpuściła.Dobra ja też już lecę, do jutra
Cytat:
Napisane przez sloncee Pokaż wiadomość

Qrde, nie mogę dać lepszej animacji, bo zajmuje 160 KB A ta jest taka sobie..
śliczna

Cytat:
Tri? w jakim?

Już pomniejszyłam moją animację do 110 Kb

I też się zmywam, do jutra
i ta też

Cytat:
I za Lune zeby sie wrescie odezwala

Cytat:
hej Iza
za Magdę i Lune

Cytat:
Hej Wam

Co tak Lunci dawno nie było? strzałek nie odpuszcza i nic

kurde mam 1grosz na karcie i nie mogę nic zrobić, a doładowanie dopiero 23-ego
Cytat:
no to za luncie
Cytat:

Właśnie dziewczyny, co się dzieje z Luncią?
Cytat:
Nie wiem co się dzieje z Luncią, martwię się o nią
Cytat:
No mialam ci napisac utonęlo na treningu dwów młodych piłakrzy z Juve no i dlatego nie ma nikogo z Juve
straszne
Cytat:
Napisane przez tricomi Pokaż wiadomość
za Luncie niech wpada szybko
Cytat:
Za Luncie

Cytat:

Cytat:
za luncie
no już cicho, jestem nie od dziś sie chce zabić o co tyle szumu dziękuje że za mnie piłyście i że sie tak martwiłyście o mnie yyyy jednak zobaczyłyście że zniknęłam
Stary 2006-12-19, 19:46   #25454
Izka000
Wtajemniczenie

GG do Izka000

Och witanko

Juz naresie po zajeciach i teraz z górki na pazurki do piatku

Jak milo ze po swietach tylko 4 kolsy zaliczeniowe i 2 egzaminy uff oby tylko zadc

F.
Inzaghi & M.Owen

Milan Forever

Izka000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-19, 19:47   #25455
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

chyba jestem Wam winna wyjaśnienia ... na wizażu nie pojawiałam sie bo najpierw miałam zatrucie ( alkochol + kawa + leki - taka mała próba co będzie dalej ) no a później musiałam to wszystko przemysleć, odpocząć. W samotności. Eeee nawet nie wiem teraz co mam Wam napisać poporostu znowu chciałam sie zabić, tyle no ale dobra, nie wyszło mi, za mało tabletek
no ale nawet sie nie pożegnałam a jak już obiecałam że sie pożegnam wiec nic nie zrobiłam. Tzn zrobiłam ale to było za słabe. nooo a teraz idą święta, to nie chciałam Wam d*** zawracać moimi wiecznymi problemami.
A teraz zbliża sie rocznica śmierci ... trzecia ... taki wiem, on nie chce żebym teraz była smutna ale co mi to da ? nic nie będe udawać że wszystko jest ok, że pogodziłam sie z jego śmiercią bo czy można sie z tym pogodzić ?? można tak poprostu dalej żyć każdy kiedyś umiera, taka kolej rzeczy ... skoro on umarł to dlaczego ja tez nie miałabym odejść ?
Stary 2006-12-19, 19:48   #25456
tricomi
Zakorzenienie

Luna- czemu miałybyśmy nie zauważyć? codziennie były Twoje wpisy, nagle żadnego, wniosek- przestałaś wpadać, to się martiwłysmy

wiecie co, ludzie są beznadziejni!!! na serio, nawet moje przyjaciółki są beznadziejne w sklepach tłumy rozhisteryzowanych ludzi szukających prezentów, byłam dzisiaj świadkiem stłuczki, nie mam jeszcze prezentów i w ogóle mam dość, chciałabym poznawać ciekawych i fajnych ludzi, bywać w miejscach inych niż swój salon i pub w okolicy, i mieć kogo w takie miejsca wyciagać i własnie tego mi brakuje- poznawania nowych LUDZI, którzy chętnie poznają innych ludzi!!!! otaczają mnie dziwacy i mam tego dość odzywają się do mnie tylko kiedy czegoś chcą, a ja mam potrzebe się spotykać z ludżmi dla samego spotkania

a teraz wybaczcie mi ten jad, ale jestem wścikła i musiałam to z siebie wyrzucić
tricomi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-19, 19:52   #25457
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

Cytat:
Napisane przez $Luna$ Pokaż wiadomość
chyba jestem Wam winna wyjaśnienia ... na wizażu nie pojawiałam sie bo najpierw miałam zatrucie ( alkochol + kawa + leki - taka mała próba co będzie dalej ) no a później musiałam to wszystko przemysleć, odpocząć. W samotności. Eeee nawet nie wiem teraz co mam Wam napisać poporostu znowu chciałam sie zabić, tyle no ale dobra, nie wyszło mi, za mało tabletek
no ale nawet sie nie pożegnałam a jak już obiecałam że sie pożegnam wiec nic nie zrobiłam. Tzn zrobiłam ale to było za słabe. nooo a teraz idą święta, to nie chciałam Wam d*** zawracać moimi wiecznymi problemami.
A teraz zbliża sie rocznica śmierci ... trzecia ... taki wiem, on nie chce żebym teraz była smutna ale co mi to da ? nic nie będe udawać że wszystko jest ok, że pogodziłam sie z jego śmiercią bo czy można sie z tym pogodzić ?? można tak poprostu dalej żyć każdy kiedyś umiera, taka kolej rzeczy ... skoro on umarł to dlaczego ja tez nie miałabym odejść ?
Popłakałam się...
Stary 2006-12-19, 19:54   #25458
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

Cytat:
A mi się najbardziej trzecie podoba,ale spojrzenie

5 mocne, a jaka koszulka, czyczki mu prześwitują
achhh... za to jakie wlasnie znalazlam foty czelsi przecudowne XD
franko sie ubrał jak cygan ... ale chlopaki zawitali chyba do jakiegos szpitala do dzieciakow przeslodko...rili rili i bala...
a kto to jest ten ładny co sie pochyla ...pod balą? ;> ...

+ schweinski... jak zwykle odwalaja cos :P

no taaaakkk post mial byc chyba z pol godziny temu xD
ale tata oczywiscie wpada do pokoju... poszukaj mi piosenek moich oczywiscie nie zna tytulu tylko jedno slowo z refrenu... i chociaz tyle, ze wykonawce
ja sobie dalej robie swoje...balaka fotki przerabiam czelsi ;] a tata: a kto to?
ja: co bede mowic... i tak nie znasz XD tata: ale przystojny taki nie? ;>
ja : nie... nie lubie go tata: ale jak sie nazywa ja: balack tata: a to niemiec...a nie ma czasem polskich korzeni: rotfl: ... uszz... moj dociekliwy tatuś
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 19-0904135185L.jpg (79,3 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 19-0904235666L.jpg (67,7 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 19-0904599816L.jpg (67,6 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 012tb7.jpg (41,5 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 013wr2.jpg (39,4 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 006mo9.jpg (39,4 KB, 2 załadowań)

Stary 2006-12-19, 19:56   #25459
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
Luna- czemu miałybyśmy nie zauważyć? codziennie były Twoje wpisy, nagle żadnego, wniosek- przestałaś wpadać, to się martiwłysmy

wiecie co, ludzie są beznadziejni!!! na serio, nawet moje przyjaciółki są beznadziejne w sklepach tłumy rozhisteryzowanych ludzi szukających prezentów, byłam dzisiaj świadkiem stłuczki, nie mam jeszcze prezentów i w ogóle mam dość, chciałabym poznawać ciekawych i fajnych ludzi, bywać w miejscach inych niż swój salon i pub w okolicy, i mieć kogo w takie miejsca wyciagać i własnie tego mi brakuje- poznawania nowych LUDZI, którzy chętnie poznają innych ludzi!!!! otaczają mnie dziwacy i mam tego dość odzywają się do mnie tylko kiedy czegoś chcą, a ja mam potrzebe się spotykać z ludżmi dla samego spotkania

a teraz wybaczcie mi ten jad, ale jestem wścikła i musiałam to z siebie wyrzucić
rozumiem jesteś otwarta na ludiz i dlatego to tak odczuwasz

Cytat:
Popłakałam się...
Olcia ...
Stary 2006-12-19, 19:59   #25460
Izka000
Wtajemniczenie

GG do Izka000

Cytat:

F.
Inzaghi & M.Owen

Milan Forever

Stary 2006-12-19, 19:59   #25461
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
achhh... za to jakie wlasnie znalazlam foty czelsi przecudowne XD
franko sie ubrał jak cygan ... ale chlopaki zawitali chyba do jakiegos szpitala do dzieciakow przeslodko...rili rili i bala...
a kto to jest ten ładny co sie pochyla ...pod balą? ;> ...

+ schweinski... jak zwykle odwalaja cos :P

no taaaakkk post mial byc chyba z pol godziny temu xD
ale tata oczywiscie wpada do pokoju... poszukaj mi piosenek moich oczywiscie nie zna tytulu tylko jedno slowo z refrenu... i chociaz tyle, ze wykonawce
ja sobie dalej robie swoje...balaka fotki przerabiam czelsi ;] a tata: a kto to?
ja: co bede mowic... i tak nie znasz XD tata: ale przystojny taki nie? ;>
ja : nie... nie lubie go tata: ale jak sie nazywa ja: balack tata: a to niemiec...a nie ma czasem polskich korzeni: rotfl: ... uszz... moj dociekliwy tatuś
dobre serduszka chłopcy mają a ten brunet to kto
przystojny
Stary 2006-12-19, 20:01   #25462
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:

dzieki
Stary 2006-12-19, 20:04   #25463
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

no i mamy nowego trenera znaczy sie Wisełka ma

Zgodnie z przewidywaniami następcą Dragomira Okuki mianowany został Adam Nawałka. Umowa między nim a Wisłą Kraków SSA zawarta została na czas nieokreślony.
Adam Nawałka przez ostatnie miesiące pełnił w klubie funkcję wiceprezesa odpowiedzialnego za pion sportowy. - Cel sportowy wyznaczony przede mną został ściśle określony - zdobycie mistrzostwa Polski. Po analizie struktur organizacyjno-szkoleniowychc oraz wartości pierwszej drużyny, uważam że jest co cel wykonalny, dlatego podjąłem się tego zadania - zapewnia Nawałka.
Nawałka był podobno jednym z trzech kandydatów na trenera po zwolnieniu Dragomira Okuki. - Przedstawili oni swój program i program trenera Nawałki był najbardziej przekonujący. Zarząd jednomyślnie (z jednym głosem wstrzymującym Adama Nawałki) powołał nowego trenera - poinformował wiceprezes Jerzy Jurczyński. Pozostali kandydaci? - Osoby te nie życzyły sobie by podawać ich nazwiska do publicznej wiadomości... - wyjaśnił Jurczyński.
Nowy trener na dzisiejszej konferencji prasowej przedstawił założenia swojego programu. Obejmują one całokształt działalności sportowej klubu: polityki transferowej, szkolenia (taktyka, motoryka, technika) czy przygotowania mentalnego zawodników.
Po opuszczeniu stanowiska wiceprezesa ds. sportowych przez Nawałkę Wisła zamierza w styczniu zatrudnić jego następcę. Jest dwóch kandydatów, obaj to byli piłkarze, przy czym jeden z nich grał w Wiśle. Obaj też mają doświadczenie zagraniczne w zarządzaniu zespołami sportowymi.
Wraz z zatrudnieniem Adama Nawałki na stanowisku trenera zmianie uległ sztab szkoleniowy pierwszego zespołu. Jego asystentem będzie Kazimierz Moskal, a fizjologiem Andrzej Bahr. Nowymi twarzami są Ryszard Jankowski - trener bramkarzy, który ma za sobą pracę w Lechu Poznań i kadrze U-20 oraz Maciej Musiał - następca Marka Koniecznego w funkcji kierownika drużyny. Sztab medyczny pozostaje bez zmian.
Sztab trenerski:
Adam Nawałka - I trener
Kazimierz Moskal - II trener (odpowiedzialny za bank informacji, baza danych zawodnikow kandydujacych do gry w Wiśle)
Andrzej Bahr - Fizjolog odpowiedzialny także za prowadzenie zawodników do cyklu treningowego po urazach
Ryszard Jankowski - trener bramkarzy, odpowiedzialny także za zorganizowanie szkółki bramkarskiej Wisły Kraków
Maciej Musiał - kierownik I drużyny, asystent fizjologa.
Sztab medyczny:
Mariusz Urban - lekarz drużyny
Jacek Jurka - opieka nad drużynami młodzieżowymi
Zbigniew Woźniak i Marcin Bisztyga - masażyści
Filip Pięta - rehabilitacja
Stary 2006-12-19, 20:06   #25464
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

Cytat:
no już cicho, jestem nie od dziś sie chce zabić o co tyle szumu dziękuje że za mnie piłyście i że sie tak martwiłyście o mnie yyyy jednak zobaczyłyście że zniknęłam
no ba...tesknilysmy... i nie mysl, ze przestaniemy... ja ci juz mowilam dzis i nie tylko dzis co sadze na ten temat... i jaka jest moja postawa... i ze sie nie odczepie i w ogole ... wiec nie bede tu sie powtarzac...ty wiesz...
Cytat:
dlaczego ty nie mialabys odejsc? a dlaczego mialabys odejsc?
trzeba zyc ze swoim zyciem i przyjmowac jakie jest...ale jesli my sami nie uwierzymy we wlasne zycie to nikt za nas nie uwierzy...jesli my sie poddamy to nikt nas nie uniesie...nie zdola...dlatego nie mozna sie poddac...nie mozna...bo nic z tego nie wynika...tylko strata dla tych, ktorzy pozostaja...a wlasciwie az strata...samobojca nie mysli o innych... jest cholernym egoistą...przykro mi... mialam w rodzinie samobojce...zyjemy z tym...to tez jest czesc naszego krzyza...ale czy on myslal o swojej matce? o kimkolwiek? myslal jak tu szybko odejsc...zeby JEGO nie bolalo juz nic...nie chce oczywiscie mowic zlych slow o osobie niezyjacej...ale czesto mamy za zle innym ludziom...ze o nas nie mysla...ze nas nie kochaja...a sami kierujac sie ku samobojstwu robimy to samo... zapominamy o innych... mamy ich gdzies...bo zostawiamy ich z bolem, pustka i poczuciem winy...
Cytat:

nic nie poradze ci na tą beznadziejnosc jedynie moge usciskac ucalowac i wypic
no i dodać, ze jutro meczyk bayernu !!!!!
a jak chcesz spotykac ciekawych i fajnych ludzi to musisz poznac mnie ;P
Cytat:
Jutro mecz kogoś tam z Bayernem Monachium i jeszcze siatka, SKRA Bełchatów ( Winarski tam gra )
a i owszem ... piekny prezent mi sprawia na swieta jak wygraja ładnie
podobno jeszcze zadnego meczu, w ktorym bronil rensi nie przegralismy ;] wiec niech tak zostanie

Stary 2006-12-19, 20:07   #25465
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

a i nie martwcie sie tak o mnie, ja jakoś dam sobie rade, nie od dziś mam myśli i próby samobójcze

dlaczego nie pozwalacie mi być szczęśliwą ? dlaczego ?
Stary 2006-12-19, 20:10   #25466
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

Cytat:
rozumiem jesteś otwarta na ludiz i dlatego to tak odczuwasz

Olcia ...
Naprawdę...narazie nie wiem co mam powiedzieć, muszę chwilę przeczekać...
Stary 2006-12-19, 20:12   #25467
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

heh ... zapomnialam jeszcze dodac, ze tata postanpowil drążyc...czy lubie piosenki niemieckie, bo ciagle slucham xD .... i nie poszedl az sie nie skonczylo : klinsi du bist super !

FOTKI: basti.... ten uśmiech ... jak sie uczyłam to mialam szwajniego ciagle przed oczami ...az mi sie lepiej uczylo
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ThkN2y4N.jpg (84,6 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg privat28cs7.jpg (43,2 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg JNn84Mia.jpg (94,3 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 7xrft7kv.jpg (85,7 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SG2Joj2D.jpg (85,1 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 43m4i36.jpg (13,4 KB, 1 załadowań)

Stary 2006-12-19, 20:12   #25468
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
no ba...tesknilysmy... i nie mysl, ze przestaniemy... ja ci juz mowilam dzis i nie tylko dzis co sadze na ten temat... i jaka jest moja postawa... i ze sie nie odczepie i w ogole ... wiec nie bede tu sie powtarzac...ty wiesz...

dlaczego ty nie mialabys odejsc? a dlaczego mialabys odejsc?
trzeba zyc ze swoim zyciem i przyjmowac jakie jest...ale jesli my sami nie uwierzymy we wlasne zycie to nikt za nas nie uwierzy...jesli my sie poddamy to nikt nas nie uniesie...nie zdola...dlatego nie mozna sie poddac...nie mozna...bo nic z tego nie wynika...tylko strata dla tych, ktorzy pozostaja...a wlasciwie az strata...samobojca nie mysli o innych... jest cholernym egoistą...przykro mi... mialam w rodzinie samobojce...zyjemy z tym...to tez jest czesc naszego krzyza...ale czy on myslal o swojej matce? o kimkolwiek? myslal jak tu szybko odejsc...zeby JEGO nie bolalo juz nic...nie chce oczywiscie mowic zlych slow o osobie niezyjacej...ale czesto mamy za zle innym ludziom...ze o nas nie mysla...ze nas nie kochaja...a sami kierujac sie ku samobojstwu robimy to samo... zapominamy o innych... mamy ich gdzies...bo zostawiamy ich z bolem, pustka i poczuciem winy...
Magda ale to nie ludzie mają problem a nie samobójca ... trudno żeby myślał o innych jeśli to on a nie oni mają problem ... postaw sie w mojej i jego sytuacji ... egoista ? czy nazwałabyś siebie egoistką tylko dlatego że chcesz coś zmienić, że chcesz przestać cierpieć i być szczęśliwa ? że wszystko co robisz jest na nic, nie ma sensu, a główna myśl, to myśl o śmierci ?
Stary 2006-12-19, 20:14   #25469
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
Naprawdę...narazie nie wiem co mam powiedzieć, muszę chwilę przeczekać...
nie musisz nic mówić ... doceniam to że jesteście ... wszystkie ... ale samobójca musi być sam ...
Stary 2006-12-19, 20:14   #25470
Izka000
Wtajemniczenie

GG do Izka000

Cytat:
a i nie martwcie sie tak o mnie, ja jakoś dam sobie rade, nie od dziś mam myśli i próby samobójcze

dlaczego nie pozwalacie mi być szczęśliwą ? dlaczego ?
Bo wiemy ze to nie daje szczescia ja juz ci to mowiłam moze jestem zbyt nachalna i prawie ci moraly ale wiesz ze martwie sie o ciebie i w pewnym senie czuje sie za ciebie odpowiedzialna

F.
Inzaghi & M.Owen

Milan Forever

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości