|
|
#4051 |
|
BAN stały
|
Dot.: Moda, która Cię "rozwala" - część 4
|
|
|
|
#4052 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakość... W sumie patrząc na filozofię tej marki- szybkie, często wypuszczane kolekcje, dzięki czemu błyskawicznie łapią trendy- po co niezwykła jakość, skoro to są ubrania na kilka miesięcy? Oczywiście mówię o tej marce w kontekście Europy Zachodniej, chcecie lepszą jakość w podobnej cenie- zawsze jest Mango, Massimo Dutti ![]() O wiele bardziej niż Zara rozwala mnie Top Shop ![]() [1=fe414c2710b8060c6dec850 6e8442112fb575cc4;3284213 8]Odbyłam dziś pielgrzymkę do Zary i co mnie rozwaliło - męskie ubrania są o wiele lepszej jakości niż damskie! Kupiliśmy z mężem jemu 2 pary spodni, koszulę, 2 podkoszulki i taką fajną bawełnianą bluzkę bluzopodobną. Obeszłam dział damski, popatrzyłam, pomacałam... nie chcę nikogo urazić ale niektóre rzeczy są jakości hmm.. szmatek za 10 zł, niestety.[/QUOTE]Męskie są bardzo fajne ![]() ---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- Tak szczerze mówiąc- byłam dziwnie przekonana, że akurat ta współpraca z projektantem będzie na tym wątku dobrze przyjęta Uwielbiam kolekcje Marni już od wielu lat, bardzo się cieszę że HM zdecydował się właśnie na nich. Ostatnia kolekcja projektancka która tak bardzo mi się podobała, to Victor&Rolf dla HM ![]() Fantastyczny kontrast dla niedawnego Versace
|
|
|
|
|
#4053 |
|
Konto usunięte
|
mój też jest szczupły, może nie bardzo wysoki ale ciężko mu znaleźć dobre dzinsy na przykład. Ale w zarze spodobaly mu się te spodnie (załącznik) i są naprawdę super!
|
|
|
|
#4054 |
|
Konto usunięte
|
przypomniało mi się: męskie rurki mnie rozwalają
|
|
|
|
#4055 |
|
Rozeznanie
|
Mnie również. NIGDY się do nich nie przekonam.
|
|
#4056 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4057 |
|
Konto usunięte
|
mnie rozwalają jesli to sa jakieś dżinsy, w dodatku takie prawie że skinny, a nosi je chlopak stylizowany na hipstera do dziwacznej koszulki, jakiejś mega chusty, do tego trampki
jeśli są jakoś sensownie zakomponowane z całością to mogą być
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4058 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze takiego szoku, jak dziś, to nie przeżyłam chyba. Widziałam dziś dziewczynę w szmatkowatych, czarnych szortach, ledwie zakrywających pośladki, do tego zakolanówki i kurtka puchowa. Dziewczyna na 100% nie miała rajstop, tylko gołe nogi!!! Na dodatek dziewczyna wysiadła z pociągu do Warszawy, także to nie było zwykłe wyjście z psem, czy do śmietnika, tylko raczej na jakieś dłuższe wyjście.
|
|
|
|
#4059 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I co to znaczy 'SET' lub 'SECIK' ? Mi niestety też ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4060 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś zaszaleję i założę baleriny. Na termometrze mam 8 stopni, ale świeci słońce i odczuwalna temp. jest wyższa
. W końcu tutaj kobitki chodziły w balerinach, jak było 0 stopni i żyją, haha.Mnie wkurza używanie określeń "set", "secik", "outfit" itd., nie można używać polskich słów? Ja sama zauważam, że im częściej myślę po angielsku lub używam holenderskich określeń (nie znam tego języka w stopniu komunikatywnym, jedynie co podłapuję jakieś śłówka), to mi zasób polskiego słownictwa ubożeje, ale walczę z tym .
|
|
|
|
#4061 |
|
nyan nyan ^^
|
|
|
|
|
#4062 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Mnie ostatnio rozwala moda na kręcenie w Polsce filmów, które są bardziej denne od moreny dennej. Mówię o filmach typu "Kac Wawa" czy nowa wersja "Hansa Klossa", no ja błagam, nie można wymyślić czegoś oryginalnego i na poziomie Ostatni film, jaki mogę polecić, to "Listy do M.", chociaż jego pierwsza połowa nie porywa, ale można się pośmiać a nawet popłakać.
|
|
|
|
|
#4063 |
|
Zadomowienie
|
to jest właśnie powód, dla którego nie lubię blogów modowych w ostatnich latach tak modnych..
http://shoppingmonsterrr.blogspot.com/ masakra. Każdy ma jakieś hobby, ale żal mi tych młodych dziewczyn, które po prostu się poniżają... a potem wszyscy się z nich śmieją tak jak tutaj. I ja też się śmieję, bo trudno tego nie robić jak się widzi to zdjęcie w wannie O_o albo to http://1.bp.blogspot.com/-MQ6RHbapU4...6eA/s640/b.jpg O_o ?
|
#4064 |
|
Żona Gargamel
|
Dokładnie to samo chciałam napisać!
|
|
|
|
#4065 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4066 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() cieszę się że za moich czasów netu nie było zresztą - notka z tekstem życzę miłego weekendu i to http://4.bp.blogspot.com/-zDdXeiXYQQ...s640/jjjj.jpeg buntuje się dziecko rodzice powinni chyba jednak zwracać uwagę co ich pociecha robi w sieci
Edytowane przez Alvesta Czas edycji: 2012-03-11 o 11:34 |
|
|
|
|
#4067 |
|
Konto usunięte
|
rozwala mnie moda na obklejanie samochodu naklejkami "patrz w lusterka, motocykle są wszędzie". Akcja szlachetna, ale najczęściej sie zdarza że posiadacz takiej naklejki sam w te lusterka nie patrzy
i to wcale nie w kategoriach rozgladania się za motocyklem, ale najzwyczajniej w swiecie jezdzi jakby nie wiedzial co się za nim dzieje, zajeżdża drogę, zmienia bezrefleksyjnie pasy itp. czyzby dlatego że nie widzi jej przed sobą?
|
|
|
|
#4068 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4069 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez lwia paszcza Czas edycji: 2012-03-11 o 12:05 |
|
|
|
|
#4070 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Też się zdziwiłam, nie czytałam jego postów i nawet mi do głowy nie przyszło, że to chłopak nie dziewczyna.
|
|
|
|
|
#4071 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#4072 |
|
Zakorzenienie
|
to się właśnie zdziwiłam
http://shoppingmonsterrr.blogspot.co...fe-autmun.html it's a boy
Edytowane przez Alvesta Czas edycji: 2012-03-11 o 12:16 |
|
|
|
#4073 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie "pacze" co wam tu wklejam jak to chlopiec to zdjęcie w wannie jest jeszcze dziwniejsze w takim razie i zgadzam się z dziewczynami wyżej, dostęp do internetu nie wychodzi na dobre współczesnym dzieciakom |
|
|
|
|
#4074 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A propo blogów modowych, ja już bardziej wolę takie blogi life-stylowe Mam swoje dwa ulubione, na które zaglądam bardzo często
|
|
|
|
|
#4075 |
|
Zakorzenienie
|
[1=fe414c2710b8060c6dec850 6e8442112fb575cc4;3285085 0]rozwala mnie moda na obklejanie samochodu naklejkami "patrz w lusterka, motocykle są wszędzie". Akcja szlachetna, ale najczęściej sie zdarza że posiadacz takiej naklejki sam w te lusterka nie patrzy
i to wcale nie w kategoriach rozgladania się za motocyklem, ale najzwyczajniej w swiecie jezdzi jakby nie wiedzial co się za nim dzieje, zajeżdża drogę, zmienia bezrefleksyjnie pasy itp. czyzby dlatego że nie widzi jej przed sobą? [/QUOTE]Ja samą ideę popieram bo faktycznie jest rzesza kierowców którzy widzą tylko czubek własnego nosa i nic poza tym. Ale nie zamierzam wgapiać się przez 90% czasu w lusterko zamiast patrzeć na drogę tylko dlatego że motocykliści uważają że mogą jeździć jak chcą i którędy chcą bo wszędzie się zmieszczą. Ja bym bardziej popierała akcję niewidoczni piesi, bo szczególnie zimą jak jest ciemno i szaro naprawdę ich nie widać. Jesczcze nasi kochani rodacy lubują się w barwach ochronnych na zimę co pogarsza sprawę. |
|
|
|
#4076 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4077 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale PR też na poziomie - zakładanie kilku kont na Filmwebie przez podstawionych ludzi i chwalenie na forum tego gniota |
|
|
|
|
#4078 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
|
|
|
#4079 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
W obsadzie przewiduję jeszcze Karolaka i Adamczyka i będzie szoł![]() A skoro mowa o żanujących filmach, to warto wspomnieć o ich żenujących reżyserach: rozmowa z panią reżyser filmu Big Love |
|
|
|
|
#4080 |
|
Zakorzenienie
|
dlatego ja takie filmy omijam szerokim łukiem
i zastanawiam się potem, bezowocnie, co ludzie widzą w takich filmach zachwalając je pod niebiosa.. mam wtedy wrażenie, że ktoś po prostu widział tylko ten jeden film w życiu, nie ma innego wytłumaczenia a w temacie: wpadłam na blog Kamili i podczas ładowania zdjęcia szeroko otworzyłam oczy bo wygląda bardzo dobrze od czapy zupełnie.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:32.

Kapelusz włóczykija. Jest Marni - jest impreza. 

i co mnie rozwaliło - męskie ubrania są o wiele lepszej jakości niż damskie! Kupiliśmy z mężem jemu 2 pary spodni, koszulę, 2 podkoszulki i taką fajną bawełnianą bluzkę bluzopodobną. Obeszłam dział damski, popatrzyłam, pomacałam... nie chcę nikogo urazić ale niektóre rzeczy są jakości hmm.. szmatek za 10 zł, niestety.[/QUOTE]
)

.

nie "pacze" co wam tu wklejam