|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#25471 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mundial 2006 = Przystojniacy
Cytat:
nie jesteś nachalna to ja nie chce już żyć ...
|
|
|
#25472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i wlasnie uwazam to za egoizm...bo pretensje do swiata...zapewne uzasadnione jest miec łatwo...uniesc je jest trudno... wiem o tym... bo sama przezylam niejedno... mimo, ze moze moje zachowanie tu wcale na to nie wskazuje... tylko pomysl...winisz rodzicow...ze o tobie nie mysla jakbys chciala... ale chcesz byc taka jak oni? nie myslec o tych, ktorzy beda plakac po tobie? chcesz? wlasnie tu jest problem...ze ta mysl samobojcza odbiera racjonalnosc...popada sie w to co kiedys uwazalo sie za najgorsze czyny i mysli...wiem...bo kiedys siedzialam w tym bagnie...wiem...bo mam znajomego, ktory byl w jeszcze gorszej sytuacji niz ja...ja przynajmniej mialam rodzine...bliskich...i wiem, ze tez z tego wyszedl...ale tego trzeba chciec...i trzeba cos z tym zrobic... a skad ty wiesz, ze ktos nie ma? widzisz? bierzesz pod uwage, ze ktos tez mogl miec problemy? tej samej natury? naprawde nie chce nikogo urazac tym co mowie...szczegolnie ciebie... i nie odbieraj tego jako napasc...poprostu takie jest moje zdanie... a my z toba bedziemy zawsze ... moze to male poscieszenie...bo jestesmy na tylko na odleglosc... ale moze i nie tak tylko? :Pja juz sie powoli bede zbierala jeszcze jakies fotki wrzuce...a reszte wam jutro pokaze...od jutra mam juz labe w szkole...nie mam klasowek ;]
|
|
|
#25473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chcemy abyś była szczęśliwa ale nie chcemy żebyś umierała! Chociaż nie znamy się długo, nie znamy się "na żywo" tylko poprzez internet, bardzo Cię polubiłam, ba, nawet mogę powiedzieć że się zbliżyłam do Ciebie i mam wrażenie jakbyś żyła gdzieś koło mnie.Nie chciałabym tracić ważnej dla siebie osoby, wydaję mi się że dziewczyny myślą tak jak ja. Nie no mam straszną pustkę w głowie, nie wiem co powiedzieć... Każdy z nas ma probelmy, jeden większe drugi mniejsze, ale to nie powód żeby odbierać sobie życie i zostawiać blisko sobie osoby.Chociaż wiem że te najbliższe potrawią najbardziej zranić... Naprawdę gdy czytam to co piszesz płaczę, płaczę dlatego że nie mogę być z Tobą blisko, pocieszyć Cię, dać Ci jakieś wsparcie itp... Przepraszam jeśli coś chaotycznie napisałam, ale jak mówiłam mam straszną pustkę w głowie...
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
|
#25474 |
|
Zakorzenienie
|
Luncia
Madzia zresztą wszystkie bym Was wycmokała ![]() za rozwiązanie wszelkich problemów za nowego trenera Wisły, niech coś osiagnie z drużyną za meczyk Bayernu,, już się nie mogę doczekać ![]() |
|
|
|
#25475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może i masz racje ... ale wybacz, to nie Twoje życie ... nie ma tu dla mnie miejsca Wy macie swoje życie, ja mam swoje nie chce Wam psuć humorów tyle razy próbowałam stąd odejść ale nie moge
|
|
|
#25476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Naprawdę my chcemy dla Ciebie jak najlepiej.] Musisz znaleźć pozytywne strony życia, napewno takie się znajdą ![]() A jeśli mogę zapytać. Jak zareagowała na to Twoja rodzina? Masz w nich jakieś wsparcie?czy nic...?
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
|
#25477 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a skąd weisz że to nie jest najlepsze wyjście ? żadna z Was sie nie zabiła ... Cytat:
|
|
|
#25478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak wiem że to Twoje życie i że możesz sobie zrobić z nim co zechesz tylko błagam, nie zabijaj się, od tego już nie ma odwrotu... Jest tutaj miejsce dla Ciebie, gdyby nie było to byś się nie urodziła.Ale urodziłaś się, żyjesz i to jest najważniejsze... Bo Bóg nie chce żebyś odchodziła.Cały czas trzyma Cię w swojej opiece i chce abyś była na tym świecie.Dlatego to Ci się nie udaje.
|
|
|
|
|
#25479 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za ciebie za bayern !!!! Cytat:
mialam dodac fotki, ale nie dodam ;] jutro... za to powiem tak...podobno ostatnio na rtl byla jakas na zywo pogawedka z poldim, lahmem i kimś tam...i poldi mowil po polsku !!! musze to znalezc koniecznie i widzialam, ze na amazonie do kupienia edicja dvd ein sommermaerchen...kurcze a jak ja to mam kupic? ;( poplacze sie... ja musze to miec...a nie mam jak ![]() ok lece do zobaczenia jutro pa wszystkim...
|
|
|
#25480 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rodzice nie wiedzą Cytat:
|
|
|
#25481 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko czy jutro wogóle będzie ? pa
|
|
|
#25482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Acha, a jak to się stało? Nie nie uda Ci się.Zobaczysz, nie może Ci się udać, Bóg na to nie pozwoli.
|
|
|
|
|
#25483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co sie stało ? ostatnia próba ? wymieszałam wszystko i tyle ja też już ide ... jestem Wam wdzięczna że chcecie mi pomóc i wogóle ... dobra, nie zabije sie, obiecuje. Przynajmniej nie przed świętami ... Jak ja nienawidze świąt ... wizja jego śmierci wraca jak zły sen ... tylko to nie jest zły sen ... ci wszyscy szczęśliwi ludzie ... zabiegani, rozkrzyczani, poprostu szczęśliwi ... czemu ja tak nie potrafie dobranoc
|
|
|
#25484 |
|
Zakorzenienie
|
A zobacz Luna, co by było...Np. nie daj Bóg udało Ci się zabić...Broń Boże...
I jak my byśmy się czuły?Bo my wiedziałyśmy o tym że chciałaś to zrobić, jakby się czuła rodzina która o niczym nie wiedziała? Nie nie dopuszczam do siebie tej myśli że to zrobisz. NIE MOZESZ!!!!
|
|
|
|
#25485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja rozumiem decyduj o swoim życiu, ale nie o swojej zbyt szybkiej śmierci... Też nie ubóstwiam świąt i nie wszyscy w tym okresie są super szczęśliwi.On obserwuje Cię z góry, czuwa nad Tobą, naprawdę chce żebyś była szczęśliwa i jego zapamiętała jako takiego samego. Dobranoc i proszę Cię nie myśl o tym.Trzymaj się słońce
|
|
|
|
|
#25486 |
|
Zakorzenienie
|
wpadam tylko powiedziec, ze znalazlam tą relacje co mowilam z podo klose i lahmim... ona ma 20 minut...wiec sie troche poladuje... ide sie wypakie a potem obejrze...mrrrauuu...juz sie doczekac nie moge ;P
|
|
#25487 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
znowu prawie ci moralitety ale moze uda mi sie
|
|
#25488 |
|
Zakorzenienie
|
wpadam
i chaiałabym się wyspać ale jeszcze z 5 min posiedzę |
|
|
|
#25489 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miałam tak samo Cytat:
coż ja mogę mówic tłinsie baaardzo mądre słowa Cytat:
Cytat:
hej Luna naprawdę nie wiem co mam pisać... tylko pytanie - skąd pewność że gdzieś 'po drugiej stronie' będzie szczęście
|
||||
|
|
|
#25490 | ||||||||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Bardzo nas zmartwiła Twoja nieobecność Cytat:
Cytat:
Tacy są ludzie, co zrobić Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Przez neta to i tak nic nie daCytat:
Cytat:
Cytat:
Dobra idę spłukać i rozczesać włosy, bo się zaczytałam i 15 minut za długo mam nałożoną odżywkę
|
||||||||||||||
|
|
|
#25491 | |||
|
Zakorzenienie
|
wybaczcie dziewczyny, że Wam się wetnę w rozmowe, kilka rzeczy mi się rzuciło w oczy, a że ja milczeć nie potrarfie
![]() Cytat:
udawanie nie jest wyjściem, a odebranie życie jest? NIE to jest koniec wszystkiego, to do niczego nie prowadzi Cytat:
Cytat:
Luncia to jest Twoje życie! drugiego nie dostaniesz i to od Ciebie zależy jakie ono będzie, rozumiem, że ludzie w koło nie ułatwiają niczego, ale nie należy się nimi przejmować, oni mają swój czas, Ty masz swój... |
|||
|
|
|
#25492 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie dziewczyny każda ma swoje problemy
to że nam się tak wydaje, to wcale nie oznacza że jest to prawda...w mojej opinii samobójstwo to jest brak posznaowania dla życia...popatrz na dzieci które umierają w szpitalach na raka, białaczkę...one odchodzą z uśmiechem na ustach, bo było im dane DOCENIĆ wartość życia i jestem pewna że oddałyby wszystko za kazdy kolejny dzień... ja w chwilach kiedy mam doła zawsze mówię sobie 'masz 2 nogi, 2 ręce, jestes zdrowa, masz o jeść, gzdie mieszkać, nie jesteś kaleką czy osobą zdeformowaną po wypadku...'itd. czasami aby poczuć się szczęśliwym wystarczy uświadomić sobie wartość tego co posiadamy i dla nas jest to normalne a inni wiele by oddali, aby takie 'zwyczajne szczęście' osiągnąc... |
|
|
|
#25493 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja jestem daleko za uwielbieniem dojczkow ... to juz jest milosc jak matki do dziecka kurcze...obejrzałam juz polowe tego programu z chlopakami... uśmiałam sie do łez normalnie ...chcialam wam napisac... i zamiast zamknac cos innego to cala opere zamknelam... i musze czekac az mi sie na nowo zaladuje to :l eszz... to pewnie z 15 minut zejdzie...ale mowie wam... pokazywali chłopakom najbardziej bekowe foty z WM i musieli je komentowac XD hje hje... a tam jak podo z boro stoją w tych 'smietnikach' albo lahmik... to foto co sie tak wysila przy podnoszeniu... i tak zabki szczerzy...pamietacie? XD albo jak ma to coś na twarzy...jakby maske xD albo jak miro ma na klacie takie dwie szramy czerwone...kurcze...napra wde przesmieszne XD ... a to dopiero polowa...niech to sie szybciej ładuje ![]() ola !!! przez ciebie moja rodzina popada w manie włatcowo-móchową XD moj brat wczoraj podobno ogladal i to z tata XD bo teraz chodza i mi tekstami zapuszczaja z tego ciagle
|
|
|
#25494 |
|
Zakorzenienie
|
ufff.....wypisałam się
a teraz już lecę spać trzymajcie kciuki co by mi matma jakoś poszła do jutra aaaaaaa i jutro dopiero wieczorem będe dobranoc i buziaki |
|
|
|
#25495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale koniec smutow dziewczyny...luncie nadal bedziemy wspierac...chociaz tego nei chce... i mam wrazenie, ze mnie to juz w ogole ma dosc XD ... ale nie mozemy same ulegac smutkowi...bo kto bedzie wtedy ją pocieszal i jej pomagal? ;>
|
|
|
#25496 |
|
Zakorzenienie
|
nooo zalejmy te smutki kielonkiem wódki
![]() trzymajcie się dziewczyny, ja też uciekam papa do jutrzejszego meczyku
|
|
|
|
#25497 |
|
Zakorzenienie
|
hahaha no nie moge z beki
chłopaki musieli kopać piłką w lampke... jak sie zaswieci to znaczy, ze trafili...kopie miro... trafil w plakat...czyli niezle... podo kopie - no ba... prawie, ze trafil w lampke... kopie lahmi.... i w ogole kopnal w inna strone...pospadaly poszulki z wieszakow .... hahahaha udany chlopak...udany ![]() aaaa.... i xavi na zywo im pogrywal... i to moją 'dieser weg' ... ooo teraz to urywkami leci... po roznych ... i wiecie co? ja tak siedze wgapiam sie w to... i nogi mi sie trzesą...autentycznie...d laczego ja ze mnie taka wrazliwa duszyczka ... czasem mi z tym zle ;P
|
|
#25498 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie ma to jak brechowe foty z mundialu Niedługo, jak znajdę czas, to przejrzę wszystkie z Portugalii Cytat:
Mi w pon z matmy poszła w miarę.. uczyłam się jak zwykle kilka godzin.. ponad pół zeszytu, czyli około 50 kartek I ostatniego zadania nie zrobiłam, a mieliśmy kiedyś na lekcji podobne.. tylko już mi się nie chciało analizować..A ja wigilię klasową mam w pt. Ehh, ostatnia już z klasą.. Dobranoc |
||
|
|
|
#25499 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja juz ide bo wysiadam dzis juz ostatecznie
Siedem rzeczy robic na raz na kompie to mozna zostac obłkanym porpostu. Nie konczy sie zbyt szczesliwie ten dzien LECZ TRZEBA WIERZYC ZE JURTO NASTANIE NOWY SLONECZNY DZIEN I SPOJZY SIE NA WSZYSTKO Z INNEJ PERSPEKTYWY. Talcia to co napiaslas jest siwetnym przykladem kiedys myslalm ze to lunie napisze ale wkoncu zrezygonowalam... moze zle zrobilam za szybko uwierzylam ze juz wszystko bedzie dobrze... moj bład Kiedys widzialm taki program o dziewczynce ktora walczyla z choraom nie pamietam jaka i pamieta z jaka ona wiara walczyla jak starsznie zararzala optymizmem wszsytkich dookloa inne chore dzieci robila naszyjniki zeby zebrac pieniadze na odmalowanie sla zeby bylo tam cieple tak duchowo nikt nie smucila sie ze musi tu lezez i wiem ze wyszla z tej choroby i co mnie bardzo wzruszylo ze przyrównali ja do motylka ktory napoczatku bylo kolorwy pełen zycia tak jak ona i w czasie choroby jej ten motylek starcila kolory posmutniala ale wiara tej malej dziewczynki i przekonanie ze warto walczyc bo podanie sie jest za proste motylek odzyskuje kolory znów jest piekny i radosny. I mysle ze watro... bo kazdy ma swoje problemy cierpienia duze i male ale najwiekszym szczesiem jest to ze niegdy sie nie wolno poddawac bo na tym zycie nie polega na uleganiu mu bezgranicznemu podprzadkowaniu sie losowi. Nie po to Bóg nam daje wolna wole zebysmy z niej nie korzystali. Jest to trudne a jeszcze bardziej osobie ktora mysli o samobójstwie ale dlatego potrzebuje wsparacia innych nie potepienia bo to pogarasza sparwe, Lunaka ty wiesz ze w nas masz zawsze oparcie przeciez mówilas mi niedawno ze znalazlas cel do ktorego chcesz dozyc dlaczego tak szybko z niego zrezygnowalas. Rodzice ja wiem... Przepraszam ze wchodze zbutami w twoje zycie i zrobisz tak ja ty uwzasz ale ja zawsze bede i pamietaj o tym ![]() Chyba nigdy sie jeszcze tyle tu nie napisalam ale w sms wszystkiego bym nie zawarla, ja wierze w ciebie Dobranic Juz wiem dlaczego ci tego nie napislam wtedy bo sobie pomyslalam ze mozesz mnei zle zrozumiec ze uwazemu inni maja wieksze problemy nize ty ale tak nie jest poprostu to ukazuje ze nawet takie male istotki potrafiac miec tyle samozaparcie, wiary to dlaczego ty nie mozesz miec
|
#25500 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Pap Cytat:
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:16.

... moze to male poscieszenie...bo jestesmy na tylko na odleglosc... ale moze i nie tak tylko? :P

codziennie były Twoje wpisy, nagle żadnego, wniosek- przestałaś wpadać, to się martiwłysmy
w sklepach tłumy rozhisteryzowanych ludzi szukających prezentów, byłam dzisiaj świadkiem stłuczki, nie mam jeszcze prezentów i w ogóle mam dość, chciałabym poznawać ciekawych i fajnych ludzi, bywać w miejscach inych niż swój salon i pub w okolicy, i mieć kogo w takie miejsca wyciagać i własnie tego mi brakuje- poznawania nowych LUDZI, którzy chętnie poznają innych ludzi!!!! otaczają mnie dziwacy i mam tego dość
;P