|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#25441 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mundial 2006 = Przystojniacy
Cytat:
O mi najgroszy dzień w tygodniu minął Oooo też kochałam Yatamana ![]() ![]() Leci on na Poloni 1 rano jakoś o 6.30 a w sobote o 19.30 ![]() Do mnie też Luncia pisała, ale szkoda mi jej ![]()
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
|
#25442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja wam powiem ze od kad pamietam ogladam ME i MS i zawsze bylam za Portugalia (wiadomo dlaczego -Cris i dojczki jako ze tu mieszkam
|
|
#25443 |
|
Zakorzenienie
|
Wariatki nasze ależ tu pusto
![]() Wszytskie kują i kują
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
#25444 |
|
Zakorzenienie
|
witam
uf....dopiero weszłam do domu bo prosto po szkole musiałam iść kupić prezent na wigilię klasową i padam z nóg
|
|
|
|
#25445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja muszę napisać "pomoce naukowe" na chemię
|
|
|
|
|
#25446 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#25447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ty bądź duchem ze mną na sprawdzianie z chemii
|
|
|
|
|
#25448 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
yatamann to wspomnienie dziecinstwa moje looool...kiedy to było kiedys tez lecialo na polonii 1 ... pamietam... teraz nie mam takiego kanalu ![]() za luncie Cytat:
och...ja pamietam, ze poprzednie WM były jak ja bylam w podstawowce... konkretniej w 6. klasie i dyro mial z chlopakami naszymi wf, wiec nasza klase (chyba nas lubil) zwalnial z lekcji, zebysmy szli ogladac mecze Polski ... ale bylam glupia i mloda... nie te czasy ![]() zgadłas XD ... juz mi mozg uszami wychodzi a historii i tak nic nie skapowalam chociaz tyle, ze jutro nie ma matmy i niemca so...mam na 8.55 lekcje :p a na zastepstwie z niemca pewnie bedziemy ogladac film o swietach :P 'swieta last minute' czy cos takiego bo od poczatku tego tygodnia na jezykach ogladamy filmy i mamy raczej labe ;P jak ja kocham moja szkole... i to, ze ma tyle odtwarzaczy dvd ;P i chyba tylko to Cytat:
w sumie dobrze...jeszcze by tego brakowalo, zebym sie uganiala za prezentami wymyslnymi jak czasu nie mam xDzaraz uporzadkuje foty i dodam nowe...bo mam boskie...skany z GQ i w ogole...duzo bastusia witanko... odmozdzona znowu...wiec uprzedzam, ze kiepsko kontaktuje ;P
|
|
|
#25449 |
|
Zakorzenienie
|
No wreszcie jakiś ruch
|
|
|
|
#25450 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze znalazlam dzis tyle boskich avkow.... ze bym sie zdecydowac na nowy nie mogla XD a te co mam tez mi sie podoba... i wlasnie mowilam...jak tak to nie ma zadnych nowych...a potem jest tyle, ze mi zal dupe sciska
i slucham sobie danke ![]() zaraz dodam te fotki ;P wlasciwie cos juz rzuce ;] do popatrzenia ![]() i za razem chyba najlepsze dzisiejszego wieczoru czyli GQ seszyn magda szwajnsztajga podolska przedstawia ... boskie są...najlepsze... foto nr 4... nie wiem w sumie czemu... ale dla mnie boskie... i te buty ;P najbrechniejsze foto nr 5 ... te rajtki szkoda tylko, ze skany dosc kiepskiej jakosci...
|
|
#25451 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 5 mocne, a jaka koszulka, czyczki mu prześwitują
|
|
|
|
|
#25452 |
|
Zakorzenienie
|
Japierdziu!!!!! Oglądam właśnie program Polsatu sport i wiecie co!?
Dziś mecz ktoś tam z Juventusem o 21.40 ![]() Jutro mecz kogoś tam z Bayernem Monachium i jeszcze siatka, SKRA Bełchatów ( Winarski tam gra )ALE NAJLEPSZE!!!!!!!!!! W wigilię o 20 będą powtarzać finałowy mecz Mundialu!!!! Ajjj chyba se to nagram, Bufcia będą pokazywać, ich radość rzuty karne Ale jestem happy chyba się posikam zaraz
|
|
|
|
#25453 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() no już cicho, jestem nie od dziś sie chce zabić o co tyle szumu dziękuje że za mnie piłyście
|
|
|
#25454 |
|
Wtajemniczenie
|
Och witanko
Juz naresie po zajeciach Jak milo ze po swietach tylko 4 kolsy zaliczeniowe i 2 egzaminy uff oby tylko zadc
|
#25455 |
|
Zakorzenienie
|
chyba jestem Wam winna wyjaśnienia ... na wizażu nie pojawiałam sie bo najpierw miałam zatrucie ( alkochol + kawa + leki - taka mała próba co będzie dalej ) no a później musiałam to wszystko przemysleć, odpocząć. W samotności. Eeee nawet nie wiem teraz co mam Wam napisać
poporostu znowu chciałam sie zabić, tyle no ale dobra, nie wyszło mi, za mało tabletek ![]() no ale nawet sie nie pożegnałam a jak już obiecałam że sie pożegnam wiec nic nie zrobiłam. Tzn zrobiłam ale to było za słabe. nooo a teraz idą święta, to nie chciałam Wam d*** zawracać moimi wiecznymi problemami. A teraz zbliża sie rocznica śmierci ... trzecia ... taki wiem, on nie chce żebym teraz była smutna nie będe udawać że wszystko jest ok, że pogodziłam sie z jego śmiercią każdy kiedyś umiera, taka kolej rzeczy ... skoro on umarł to dlaczego ja tez nie miałabym odejść ?
|
|
#25456 |
|
Zakorzenienie
|
Luna- czemu miałybyśmy nie zauważyć?
codziennie były Twoje wpisy, nagle żadnego, wniosek- przestałaś wpadać, to się martiwłysmy wiecie co, ludzie są beznadziejni!!! w sklepach tłumy rozhisteryzowanych ludzi szukających prezentów, byłam dzisiaj świadkiem stłuczki, nie mam jeszcze prezentów i w ogóle mam dość, chciałabym poznawać ciekawych i fajnych ludzi, bywać w miejscach inych niż swój salon i pub w okolicy, i mieć kogo w takie miejsca wyciagać i własnie tego mi brakuje- poznawania nowych LUDZI, którzy chętnie poznają innych ludzi!!!! otaczają mnie dziwacy i mam tego dość odzywają się do mnie tylko kiedy czegoś chcą, a ja mam potrzebe się spotykać z ludżmi dla samego spotkania ![]() a teraz wybaczcie mi ten jad, ale jestem wścikła i musiałam to z siebie wyrzucić
|
|
|
|
#25457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#25458 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
franko sie ubrał jak cygan ... ale chlopaki zawitali chyba do jakiegos szpitala do dzieciakow przeslodko...rili rili i bala... a kto to jest ten ładny co sie pochyla ...pod balą? ;> ... + schweinski... no taaaakkk post mial byc chyba z pol godziny temu xD ale tata oczywiscie wpada do pokoju... poszukaj mi piosenek moich ja sobie dalej robie swoje...balaka fotki przerabiam czelsi ;] a tata: a kto to? ja: co bede mowic... i tak nie znasz XD tata: ale przystojny taki nie? ;> ja : nie... nie lubie go tata: ale jak sie nazywa ja: balack tata: a to niemiec...a nie ma czasem polskich korzeni: rotfl: ... uszz... moj dociekliwy tatuś
|
|
|
#25459 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Olcia ...
|
|
|
#25460 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
|
|
#25461 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ten brunet to kto ![]() przystojny
|
|
|
#25462 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#25463 |
|
Zakorzenienie
|
no i mamy nowego trenera
![]() Zgodnie z przewidywaniami następcą Dragomira Okuki mianowany został Adam Nawałka. Umowa między nim a Wisłą Kraków SSA zawarta została na czas nieokreślony. Adam Nawałka przez ostatnie miesiące pełnił w klubie funkcję wiceprezesa odpowiedzialnego za pion sportowy. - Cel sportowy wyznaczony przede mną został ściśle określony - zdobycie mistrzostwa Polski. Po analizie struktur organizacyjno-szkoleniowychc oraz wartości pierwszej drużyny, uważam że jest co cel wykonalny, dlatego podjąłem się tego zadania - zapewnia Nawałka. Nawałka był podobno jednym z trzech kandydatów na trenera po zwolnieniu Dragomira Okuki. - Przedstawili oni swój program i program trenera Nawałki był najbardziej przekonujący. Zarząd jednomyślnie (z jednym głosem wstrzymującym Adama Nawałki) powołał nowego trenera - poinformował wiceprezes Jerzy Jurczyński. Pozostali kandydaci? - Osoby te nie życzyły sobie by podawać ich nazwiska do publicznej wiadomości... - wyjaśnił Jurczyński. Nowy trener na dzisiejszej konferencji prasowej przedstawił założenia swojego programu. Obejmują one całokształt działalności sportowej klubu: polityki transferowej, szkolenia (taktyka, motoryka, technika) czy przygotowania mentalnego zawodników. Po opuszczeniu stanowiska wiceprezesa ds. sportowych przez Nawałkę Wisła zamierza w styczniu zatrudnić jego następcę. Jest dwóch kandydatów, obaj to byli piłkarze, przy czym jeden z nich grał w Wiśle. Obaj też mają doświadczenie zagraniczne w zarządzaniu zespołami sportowymi. Wraz z zatrudnieniem Adama Nawałki na stanowisku trenera zmianie uległ sztab szkoleniowy pierwszego zespołu. Jego asystentem będzie Kazimierz Moskal, a fizjologiem Andrzej Bahr. Nowymi twarzami są Ryszard Jankowski - trener bramkarzy, który ma za sobą pracę w Lechu Poznań i kadrze U-20 oraz Maciej Musiał - następca Marka Koniecznego w funkcji kierownika drużyny. Sztab medyczny pozostaje bez zmian. Sztab trenerski: Adam Nawałka - I trener Kazimierz Moskal - II trener (odpowiedzialny za bank informacji, baza danych zawodnikow kandydujacych do gry w Wiśle) Andrzej Bahr - Fizjolog odpowiedzialny także za prowadzenie zawodników do cyklu treningowego po urazach Ryszard Jankowski - trener bramkarzy, odpowiedzialny także za zorganizowanie szkółki bramkarskiej Wisły Kraków Maciej Musiał - kierownik I drużyny, asystent fizjologa. Sztab medyczny: Mariusz Urban - lekarz drużyny Jacek Jurka - opieka nad drużynami młodzieżowymi Zbigniew Woźniak i Marcin Bisztyga - masażyści Filip Pięta - rehabilitacja
|
|
#25464 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
trzeba zyc ze swoim zyciem i przyjmowac jakie jest...ale jesli my sami nie uwierzymy we wlasne zycie to nikt za nas nie uwierzy...jesli my sie poddamy to nikt nas nie uniesie...nie zdola...dlatego nie mozna sie poddac...nie mozna...bo nic z tego nie wynika...tylko strata dla tych, ktorzy pozostaja...a wlasciwie az strata...samobojca nie mysli o innych... jest cholernym egoistą...przykro mi... mialam w rodzinie samobojce...zyjemy z tym...to tez jest czesc naszego krzyza...ale czy on myslal o swojej matce? o kimkolwiek? myslal jak tu szybko odejsc...zeby JEGO nie bolalo juz nic...nie chce oczywiscie mowic zlych slow o osobie niezyjacej...ale czesto mamy za zle innym ludziom...ze o nas nie mysla...ze nas nie kochaja...a sami kierujac sie ku samobojstwu robimy to samo... zapominamy o innych... mamy ich gdzies...bo zostawiamy ich z bolem, pustka i poczuciem winy... Cytat:
no i dodać, ze jutro meczyk bayernu !!!!! a jak chcesz spotykac ciekawych i fajnych ludzi to musisz poznac mnie ;PCytat:
... piekny prezent mi sprawia na swieta jak wygraja ładnie podobno jeszcze zadnego meczu, w ktorym bronil rensi nie przegralismy ;] wiec niech tak zostanie
|
|
|
#25465 |
|
Zakorzenienie
|
a i nie martwcie sie tak o mnie, ja jakoś dam sobie rade, nie od dziś mam myśli i próby samobójcze
dlaczego nie pozwalacie mi być szczęśliwą ? dlaczego ?
|
|
#25466 |
|
Zakorzenienie
|
Naprawdę...narazie nie wiem co mam powiedzieć, muszę chwilę przeczekać...
|
|
|
|
#25467 |
|
Zakorzenienie
|
heh ... zapomnialam jeszcze dodac, ze tata postanpowil drążyc...czy lubie piosenki niemieckie, bo ciagle slucham xD .... i nie poszedl az sie nie skonczylo : klinsi du bist super !
![]() FOTKI: basti.... ten uśmiech ... jak sie uczyłam to mialam szwajniego ciagle przed oczami ...az mi sie lepiej uczylo
|
|
#25468 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#25469 |
|
Zakorzenienie
|
nie musisz nic mówić ... doceniam to że jesteście ... wszystkie ... ale samobójca musi być sam ...
|
|
#25470 |
|
Wtajemniczenie
|
Bo wiemy ze to nie daje szczescia ja juz ci to mowiłam moze jestem zbyt nachalna i prawie ci moraly ale wiesz ze martwie sie o ciebie i w pewnym senie czuje sie za ciebie odpowiedzialna
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:03.

hihihi...
i za przeczytanie tego co tam nabazgrałam xD jak to czytalam to zauwazylam, ze masa powtorzen i w ogole skladnia nie tego ;P ale to z tych emocji 
masakra... ok lece wypic ciepla herbatke...do zobaczenia ... moze po szkole wpadne na chwilke 
... nie wiem dlaczego...ale wlasnie w tym momencie przypomniala mi sie moja ulubiona bajka z dziecinstwa... jataman 

w ktorej basti ucierpial
bo prosto po szkole musiałam iść kupić prezent na wigilię klasową

dziękuje że za mnie piłyście
w sklepach tłumy rozhisteryzowanych ludzi szukających prezentów, byłam dzisiaj świadkiem stłuczki, nie mam jeszcze prezentów i w ogóle mam dość, chciałabym poznawać ciekawych i fajnych ludzi, bywać w miejscach inych niż swój salon i pub w okolicy, i mieć kogo w takie miejsca wyciagać i własnie tego mi brakuje- poznawania nowych LUDZI, którzy chętnie poznają innych ludzi!!!! otaczają mnie dziwacy i mam tego dość