![]() |
#211 |
Konto usunięte
|
Dot.: Moje piersi (zdjęcia)
Autorko! Masz cudowne piersi! Mam osiemnaście lat, niby niedużo, nie? Tylko.. ja jeszcze w 3 gimnazjum (prawie 3 lata temu) nosiłam staniki - zerówki, takie dla dziewczynek, które dopiero zaczynały dojrzewać. niby jakieś usztywnienie było, ale wiesz, o co chodzi. Piersi nie wypełniały nawet miseczki A. Miałam podobne kompleksy, co ty, wszystkie koleżanki miały już biusty, które im się tak ładnie zbierały, takie dwie kuleczki, można rzec, że śliniłam się na ich widok, chciałam zabić za piersi w rozmiarze B. Ale cóż, nie rosną, no to nie.. Również, jak któraś wizażanka pisała, smarowałam preparatami - cud (milion rozmiarów więcej w tydzień! - jak się teraz śmieję), piłam kozieradkę, tabletki, również z milionem rozmiarów
![]() ![]() A poniżej wystawiam moje piersi do oceny. Tylko szczerze proszę ![]() Pozdrawiam małobiuściaste, i apeluję KOCHAJCIE SWOJE PIERSI, BO NIGDY NIE WIECIE, KTO RÓWNIEŻ SIĘ W NICH ZAKOCHA! To takie tam "niebieskie", to efekty farbowania moich końcówek. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#212 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#213 |
Zakorzenienie
|
Bardzo ładne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Zakorzenienie
|
_Tinkerbell- jakbym widziała swoje piersi
![]() Dla mnie są w sam raz, fajne, krągłe. Kiedyś też miałam kompleksy, ale przeszły. Nie powiększyłabym ich nawet, gdyby mi mieli za to dopłacić. Facetom też się podobają, żaden nigdy nie narzekał, mój obecny je uwielbia i non stop komplementuje. Małe też jest piękne, można taki biust fajnie wyeksponować i w pełni zaakceptować. Nie tylko duże mogą się podobać, ot kwestia gustu.
![]() |
#215 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() mam też 18lat i podobne mam piersi do autorki może wieksze ale ciut... jak każda dziewczyna o małym biuściku pocieszam sie tym ze jest jędrny kształtny nie obwiśnie bla bla fakt czasem stanę przed lustrem i myślę hmm sa całkiem całkiem;D ale jak patrze na moje koleżanki cycate to się przykro robi zdeczka:P tylko że one są o wiele odemnie cięższe... wmawiam sobie że jak przytyję to mi urośnie! ![]() Edytowane przez Pragni Czas edycji: 2012-06-26 o 20:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Zakorzenienie
|
Pragni, no faktycznie malutko ważysz, więc i biust mały, to zupełnie normalne. Ja mam duży biust i czasem mam chwile, gdy chciałabym go sobie obciąć
![]() ![]() Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-03-11 o 12:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Zakorzenienie
|
Tinkerbell mam bardzo podobne, niewiele większe, w 3 gim nie miałam nic - przez odchudzanie i właśnie o to mi chodziło... Teraz je lubię podoba mi się ich kształt, tż je uwielbia chociaż czasem i tak chciałabym mieć "balony"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#218 |
Zakorzenienie
|
Wiem ze to jedynie pudelek ale pasuje do watku i ktos takie tez je nazwal wartymi uwagi
![]() http://www.pudelek.pl/artykul/38804/..._sie_ostatnia/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Zakorzenienie
|
Tinkerbell,
nie rozumiem sensu wrzucenia tu zdjęć Twojego biustu ![]() Autorka ma problem z akceptacją swoich piersi, wrzuciła zdjęcia, żeby dowiedzieć się czy rzeczywiście powinna miec na tym punkcie aż taki kompleks. A Ty? Masz całkiem normalny biust, nie widzę w nim nic dziwnego, odstającego od normy, itp. No mały biust, i tyle. ![]() Może wszystkie tu teraz powrzucajmy fotki i się nawzajem oceniajmy? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#221 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#222 |
Zakorzenienie
|
No w sumie prawda.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
chwast Dziękuję za obronę, i masz rację, absolutnie nie chciałam obrazić autorki! Chciałam pokazać, że wszystko może się zmienić w ciągu kilku lat, i że nasze piersi nie zawsze będą takie, jakie są w tym momencie. Edytowane przez 201803111829 Czas edycji: 2012-03-11 o 12:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Raczkowanie
|
moim zdaniem wątek jak każdy inny... też w pewnym momencie przeszła mi myśl może wstawie i swoje??
![]() agniesikk rozumiem Cie komentowanie piersi jest przykre... raz jeden chłopak powiedział do swoich kolegów zakochałem sie i takie tam a po chwili ale mogła by mieć większe cycki moja koleżaneczka to wszystko słyszała i później wypominała takie żarty, ale nie wiedziała, że sprawia mi to przykrość... ---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- [QUOTE=_Tinkerbell;3285288 6]Przy wzroście 160 ważę 45 kg. Gdy szłam do liceum ważyłam 42. dołujesz mnie! ![]() ja to Sobie postanowiłam, że do wakacji przytyje aż 5kg zobaczymy jak to będzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#225 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Niestety wiem o czym piszesz... Zawsze marzy mi sie piekna zwiewna sukieneczka na lato ale niestety w sukienkach jakie mi sie podobaja nie miesci mi sie biust a jak miesci to ogolnie jest zaduza o 3 rozmiary... to samo z koszulami w biuscie dobra to reszta wisi... Raz kupowalam sukienke na wesele i tak patrze sobie na taka z nierozciagliwego materialu i babka mowi ze na mnie to 36 rozmiar ale widzialm ze biust mi sie nie zmiesci a ona mowi ze da rade no ok wzaielam i co?? nie zmiescilam sie wiec przykladam sobie sukienki i wydawalo mi sie ze rozmiar 40 bedzie dobry w biuscie.... przymierzam i co??? jeszcze troszke zamala w cyckach... na co pani mi mowi sciagnie pani push up to bedzie dobra...... myslalam ze ja zabije tam....
![]() |
![]() |
#226 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Wtajemniczenie
|
Dokładnie, zwłaszcza po ciąży... biust wtedy rośnie, zauważalnie, a po okresie laktacji "więdnie"... przy braku odpowiedniego traktowania obwiśnie (w przypadku większych piersi) lub oklapnie i zwiotczeje (w przypadku małych piersi) - efekt generalnie ten sam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
W widocznym adresie który nie jest żadną reklamą ani niczym zdrożnym w zakładce Normal Breasts Pictures jest masa zdjęć zarówno małych jak i dużych obwisłych, małych i dużych jędrnych, niesymetrycznych, ładnych brzydkich itp
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Zakorzenienie
|
A ja jestem ograniczona i nie zrozumiem wstawiania na pocieszenie autorce zdjęcia swoich piersi...
To może na pocieszenie wstawiaczka, skądinąd, bardzo ładnych krągłych, sporych piersi, powinna pójść osobiście i autorce tymi piersiami w twarz przywalić ![]() ![]()
![]() |
#230 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#231 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to po cholerę chce by ktokolwiek oceniał jej cycki? Po co? W jakim celu? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#232 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ---------- Nic nadzwyczajnego ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#233 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Zakorzenienie
|
Ja też i nie wyobrażam sobie żeby się rozebrać, strzelić cyckom foty i wstawić do neta (może przy okazji na nk
![]() ![]()
![]() |
#235 |
Zakorzenienie
|
myny,
Ale porażka z tą sprzedawczynią ![]() ![]() ![]() Oj dziewczyny, nie marudźcie. Pokażcie cycki lepiej ![]() Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-03-11 o 16:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#236 | |
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Zakorzenienie
|
Może lepiej pośladki
![]()
![]() |
#238 | |
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Zakorzenienie
|
No i tytuł "Poka dupę" obowiązkowo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:22.