|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2821 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Trzy z Nas już mężów mają, kolejne PMki dni odliczają - PM 2012 cz. XX
magdalennne, czy dobrze pamiętam, że byliście wczoraj w lubelskich hurtowniach patrzeć za alko? Byliście tylko w dwóch czy gdzieś jeszcze? (o dwóch pisałaś na forum)
|
#2822 | |
|
Wtajemniczenie
|
też mi to przemknęło przez myśl, chwała Bogu że mamy różnicę 2 tygodni w terminach ślubu
![]() Cytat:
teeeż właśnie wychodzi piękne słońce, chyba skusimy się na grilla czas rozpocząć sezon letni
|
|
#2823 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak juz znowu wspomnial o sklepach to na pewno pojedziecie![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2824 |
|
Zakorzenienie
|
Coś dla oka na niedzielę:http://lula.pl/lula/56,111788,113100...ja_jesien.html
|
#2825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2826 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Długo mnie nie było, ale miałam problemy z internetem. Dziś mamy 160 dni do ślubu, a ja mam wrażenie, że jesteśmy w ciemnej Działo się coś ciekawego?
|
|
|
|
#2827 |
|
Zakorzenienie
|
Zdecydowałam, że zamówię te buty. W sumie i tak mogę je odesłać jak mi się nie spodobają. Teraz zastanawiam się nad kolorem. Który z tych 4 wybrać?? http://xn--biaebuty-8ob.pl/A_ATLASY_...enie-2559.html ?
|
#2828 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2829 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2831 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
U mnie wietrzna, ale słoneczna niedziela. TŻ przyjedzie dopiero po południu więc stwierdziłam, że do tego czasu zajmę się trochę pisaniem pracy. Właśnie dostałam cudowną wiadomość, że jutro rano nie mam pierwszych zajęć więc zamiast wstawać o 5.30 będę mogła spokojnie pospać nawet do 9 ![]() We wtorek może uda mi się namówić teściową i pojedziemy do cukierni, wybrać i zamówić ciasta. Zdecydowałam też, że chcę tort w angielskim stylu, piętrowy. Mam tylko nadzieję, że ta cukiernia, którą upatrzyliśmy wykonuje takie torty. |
|
|
|
#2832 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Zastanawiałabym się nad większa ilością przystawek tak jak przypomina mi sie swoje menu. Jak znajde to napisze jak to jest u mnie przy 105 zł za osobe/1 dzien. Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2833 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2834 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2835 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2836 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak masz cierpliwośc do takich rzeczy, to myslę, ze warto Przynajnmniej tym dziewczynom ktore robily tutaj same zaproszenia wyszly piękne, ja cierpliwa nie jestem do takich rzeczy więc stwierdzalm, ze zamówię i nie bede się denerwowac![]() Cytat:
a skoro 4 za ciemna dla Ciebie, to wybralabym 1
Edytowane przez __Paulinka__ Czas edycji: 2012-03-11 o 13:23 |
||
|
|
|
#2837 |
|
Zakorzenienie
|
tak Nena! Powiedziala ze Vera juz jej sie znudzila i wybrala cos w stylu tej w zalaczniku
![]() A tak na marginesie to wlasnie to zdjecie pokazuje mojemu TZ gdy pyta jaka mam suknie. I zawsze jest ta sama reakcja, z taka powaga na twarzy mowi "ale powaznie?" Ja odpowiadam ze oczywiscie! A on z niedowierzaniem..."nooo ladna ale chyba zalozysz cos na siebie do kosciola"
07.07.2012 JA+ON 25.04.2015 ONA Edytowane przez ladystar Czas edycji: 2012-03-11 o 13:37 |
|
|
|
#2838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na prośbę którejś z was wklejam tą ankietę, którą wypełnialiśmy u Dominikanów. Mam nadzieję że coś widać. Generalnie, to fajna zabawa jest i można się sporo o sobie dowiedzieć |
|
|
|
|
#2839 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo Ci chłopina w paranoje popadnie jakąś Gotowy skitrać gdzieś w bagażniku jakieś ponczo dla Ciebie na wszelki wypadek
|
|
|
|
|
#2840 |
|
Zakorzenienie
|
Robiłam dziś przymiarkę sukni z butami ślubnymi
![]() Specjalnie dla Was zrobiłam fotki ![]() Na pierwszym zdjęciu macie pokazaną w przybliżeniu górę. Na wystającą tasiemkę nie zwracajcie uwagi
|
#2841 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przypomniał mi sie wczorajszy komplement Tż. Leżymy sobie, on tak patrzy w moje oczy i nagle 'masz takie fajne białka stóp' ale skąd mu sie te stopy wzięły, to nie wiem.---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- Cytat:
Cos mi sie wydaje, że z przodu ta sukienka jest troche przykrótka, bo tak w górze jest i nie dotyka podłogi jak z tyłu. Albo tak sie ułożyła.
Edytowane przez ona8686 Czas edycji: 2012-03-11 o 13:51 |
|||
|
|
|
#2842 | ||
|
Zakorzenienie
|
hej ale wy☠☠☠☠ u mnie brr aż mnie prawie zwiało
MARGIDKO to ja wysyłam do Ciebie troszki dobrego humoru a u Ciebie czemu smutno?? Cytat:
Cytat:
ślicznie Ci w niej ![]() a co do zaproszeń moje złożone mają 13 na 13 cm i nie uważam że są małe.... mam jedno a4 składane na 3 i jest ok i jedno takie małe a5 to tak trochę za dużo tekstu dali na nie jakby darowali sobie wierszyki o kasie i lotto było by bardziej przejrzyście a tak to jedno na drugim wyszło
14.07.2012 ![]() II kreseczki 23.11.2013 Edytowane przez (kicia) Czas edycji: 2012-03-11 o 13:51 |
||
|
|
|
#2843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2844 |
|
Wtajemniczenie
|
Nattiv mimo że u mnie menu jeszcze tak do końca nie jest określone to wypisuje Ci to co ja mam do wyboru za 105 za osobę/1 dzien.
1. Rosół królewski * makaronem Zupa pieczarkowa * uszkami Krem z pieczarek * kołdunami * groszkiem ptysiowym 2. II Danie Sztuka mięsa: * schabowy * bliźniaczy * roladki * soute z pieczarkami * królewski * de volaye * karkówka w sosie * schab ze śliwką w sosie pieczeniowym * stek wieprzowy * kotlet pod pierzynką * zraz zawijany * sznycel po chełmsku * kotlet kapitański 3. Lody( do wyboru 1) * płonące * z bakaliami i tarta czekoladą * ciasteczka lodowe * egzotyczna sałatka owocowa 4.( do wyboru 1) Flaki Forszmak Boeuf Strogonow Bogracz Zupa węgierska 5.( do wyboru 1) Pulpety w sosie z grzanka Ryż z indykiem w potrawce Udka płonące z pieczarkami Udka faszerowane z pieczarkami, ryżem i brokułami Klopsiki w sosie z ryżem Szaszłyki wieprzowe Karkówka pieczona z warzywami 6.( do wyboru 1) Żurek z białą kiełbasą Barszczyk czerwony z * ptysiem faszerowanym * paszteciekiem: * pieczonym * w cieście naleśnikowym 7.( do wyboru 1) Paluszki rybne z surówka z kapusty pekińskiej Filet (kostka) panierowana z surówką Ryba po grecku( na gorąco) Filet z pangi z surówką wiosenną 8. ( do wyboru 1) Bigos Pieczarki faszerowane mięsem Gołąbki Żeberka zapiekane w kapuście Przystawki: 1. Śledź ( do wyboru 2) * po bałkański · po japońsku · po żydowsku · po kaszubsku · rolmopsy · tradycyjny w oleju · w śmietanie 2. Jajo faszerowane( do wyboru 2): · pieczarkami · w sosie tatarskim · z tuńczykiem · z kawiorem · szynką 3. Jajo( do wyboru 1) * w szynce na sałatce jarzynowej * z łososiem na sałatce jarzynowej 4. Tymbalki drobiowe( galaretki) 5. ( do wyboru 1) Galantyna drobiowa Schab ze śliwką w galerecie Indyk w maladze 6. Wędlina 7. Sałatka( do wyboru 2) · z tuńczykeim · meksykańska · warstwowa · z serem feta · pieczarkowa · jarzynowa · curry 8. Ogórek, papryka, pieczarka konserwowa, ćwikła, biały chrzan. 9. Pieczywo jasne i ciemne 10. Kawa, herbata, capuccino (bez ograniczen) 11. Napoje w szklanych butelkach 0,33l – 7 gatunków + 3 gatunki soków(bez ograniczeń) Tak ładnie to sobie zapisałam a coś mi wizaż poknocił Tam gdzie pisze do wyboru chodzi o to ze z podanych propozycji w danym punkcie do wyboru jest 1 lub 2 . A tam gdzie sa gwiazdki to z czym może być podane albo jakie możliwości są do wyboru.
Edytowane przez malwus20 Czas edycji: 2012-03-11 o 14:06 |
|
|
|
#2845 |
|
Wtajemniczenie
|
Nattiv wyglądasz ślicznie
Pasuje Ci ta sukienka!A czy góra przy biuście nie odstaje trochę za bardzo?
|
#2846 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli chodzi o górę to będą właśnie robione malutkie poprawki. Druty w staniku pójdą do wymiany, bo źle się układają i będą prawdopodobnie doszyte odpinane cieniutkie szeleczki.
|
#2847 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nenuś przepisałam sobie do worda tę ankietę, trochę opuściłam o modlitwie, a ostatnie pytanie rozszerzyłam o kilka innych, drukne i biorę do TŻta Bedziemy rozwiązywać :P
|
|
#2848 |
|
Zadomowienie
|
Witam sie z wami niedzielnie !!!
![]() Mialam dzis ambitny plan zamowic w koncu jakies buty a TZ skonczyc wreszcie zaproszenia ale jest tak piekna pogoda ze siedzimy w ogrodku i pijemy to kawke to herbatke, to siwezy soczek z pomaranczy i tak co chwile mowimy ze za godz zabieramy sie do roboty, ale jakos nam nie idzie Ale to nic, szkoda byloby takiej pogody zaprzepascic, wiec siedzimy dalej. Wieczorkiem idziemy na sushi ze znajomymi, wiec gotowac tez nie trzeba...uffff...zyc nie umierac Zeby tylko kazdy dzien byl taki Nie uwierzycie ale siedze w ogrodku normalnie w bikini!!!
|
|
|
|
#2849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja siedze pod kocykiem, bo jestem zmarzluchem okropnym
|
|
#2850 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo Ci w niej ladnie! Cytat:
ale masz super menu i za taką cene ---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ---------- u nas w NO taka wichura jest, ze nie mozna z domu wyjsc, bo by głowe mi urwalo a mieliśmy isc na spacerek... ide zrobic obiad jakiś. Szef kuchni serwuje dzisiaj gyrosa z frytkami i surówką najprosciej
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:04.

zaczynam sie nas bac 

Może jakoś się dogadamy i na spacer pójdziemy chociaż...

a jak juz znowu wspomnial o sklepach to na pewno pojedziecie
Ślub 27. X. 2012

wczesniej trzeba bylo dosyc duzej wyobrazni, zeby zobaczyc Brianne z serduszkiem
gdybym byla sama to pewnie do tej pory stalabym tam i zastanawialabym sie czy brac z trenem czy bez, bo jadac tam bylam pewna ze bez, ale jak go zobaczylam, i mama go zobaczyla to ona - "oczywiscie ze bierzesz z trenem!!" 

ale chyba zalozysz cos na siebie do kosciola" 
Gotowy skitrać gdzieś w bagażniku jakieś ponczo dla Ciebie na wszelki wypadek