|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Związki zakończone w 2010r. - skrzynka wódki i pluszowe voodoo
Tak źle i tak niedobrze, potwierdzam.
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Enjoy - nude lepsza. Tylko ja się tak zastanawiam, czy na chrzciny nie za bardzo bogata? Cytat:
Cytat:
typowy przykład ff. Cytat:
![]() Cytat:
Probowałam ostatnio 3 w 1 z tołpy, fajnie oczyszcza i wygładza zdjęcia ![]() Connff czytałam w Marsjanie i wenusjanki dochodzą do siebie po rozstaniu, że faceci tek reagują po rozstaniu. Rzucają sie w związek, gdzie angazują się maksymalnie, a potem nagle wycofują. Też nie mogę sie skupić na czytaniu, jak mam problem, jakieś niewyjaśnione sprawy, kiedy męczą mnie emocje. Moja dobra znajoma jest z chłopakiem, który był jej wieloletnim przyjacielem. Cytat:
Królowo załóż jakąś sukienkę do tego botki albo jak chcesz mniej zobowiązująco to dżinsy, top i rozpinany sweterek. w jakim sensie? Dziewczyny ja z bólem serca wróciłam wczoraj z Forum z gliwic CH dla niewtajemniczonych. Mam dylemat, czy kupić okropnie drogi sweterek w kolorze zgaszonego ciemego różu, prawie śliwki z carry, czy w tej samej cenie małą torebkę ala listonoszka reserved i szarą sukienkę z orsay. Nie mam fotek, tak bym wstawiła, zastanawiam się, czy w jasnoszarej dość elegankiej sukience można chodzić na co dzień? Mój budżet nie wytrzyma zakupu wszystkiego.
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . Edytowane przez kimi1000 Czas edycji: 2012-03-11 o 11:22 |
|||||||
|
|
|
#3602 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm i on chyba na mnie strzelil focha..
Bo dzwonilam i wylaczyl komorke.. do 12 zazwyczaj spi ale jest 13.30. A wczoraj nie pozarlismy sie..sprzeczka smsowa bardziej. no nic..
|
|
#3603 | ||
|
Zakorzenienie
|
Masakra w ogóle...
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jaka piękna pogoda u mnie, cieplutko, słońce świeci
|
|
|
#3604 |
|
Rozeznanie
|
w życiu was nie nadrobię !!! ale się staram. ostatnio cierpie na mega brak czasu dlatego mam nazieję ze nie będziecir złe ...
miałam napisac cos mądrego aqle na dzień dzisiejszy jestem w stanie napisać tylko - |
|
|
|
#3605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zakochana? Ostatnio rzadziej tu bywalam wiec nie wiem co sie dzieje na biezaco u was.
|
|
|
#3606 |
|
Rozeznanie
|
pika zakochana! pika zakochana!
|
|
|
|
#3607 |
|
Zakorzenienie
|
pika - super, szczęściara
![]() A ja się czuję taka rozbita, a po wczoraj to już w ogóle. Ale czuję, że jestem o krok od tego, żeby mi to przeszło. Mam nadzieję, że tak jest.
|
|
#3608 | ||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
KURRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Napisałam posta na milion stron i zamknęła mi się karta w firefoxie. Ja pier. Skrócę to, co napisałam do podpunktów. Conff: -ten Twój niedoszły jest bardzo niefajny -ten co się w Tobie podkochuje, to jeśli to jest już zaawansowane uczucie, to przerąbane, a jak nie, to lepiej to jak najszybciej wyjaśnić. W ogóle wg mnie dobrze by było to szybko wyjaśnić, bo im później, tym go będzie bardziej bolało. -nikt nie dał prawa Twojemu niedoszłemu do takiego potraktowania Cię, ale ludzie, którzy nie szanują innych się nie przejmują czy im wolno czy nie. Patrz => mój eks, który powiedział mojej przyjaciółce, że on wie, że źle postępuje i że jest mu z tego powodu bardzo przykro. Ja pitolę. -elve - nie pamiętam, żeby kiedykolwiek w życiu zdarzyło mi się płakać z tęsknoty za facetem, z którym jestem. Płaczę tylko za eksami ![]() O widzisz! Ja zrobiłam ostatnio podejście nr 2 do mycia odżywką, po pierwszej totalnej porażce. I tym razem wzięłam właśnie tą różową Isanę i jestem ZACHWYCONA!!! Zrobiłam sobie cały zapas Isany, Babydream, Naturii i Gliss Kura oraz pudru i tuszu do rzęs i nałożyłam na siebie BANA na Rossmanna. ![]() Cytat:
Cytat:
W Intershoe.Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
elve - Ty w jakiejś innej strefie klimatycznej mieszkasz? ![]() Hahahahahahahaha Cytat:
Cytat:
" Cytat:
Czy Twój facet jest skąpcem, czy tylko jego ojciec? Mnie nie stać, żeby kupować komuś prezent za kilka tysięcy złotych. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez Fubizka Czas edycji: 2012-03-12 o 00:15 |
||||||||||||||||
|
|
|
#3609 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3610 |
|
Raczkowanie
|
wpadłam się zameldować, co u mnie..
wszystko się układa, wszystko jest świetnie, jestem wulkanem energii, ale...dzisiaj wróciły moje demony i z nimi walczę...racjonalnie wiem, że to nieprawda, ale boję się, że już nigdy nikogo nie pokocham, że już zawsze będę sama.
|
|
|
|
#3611 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak z pracą? |
|
|
|
|
#3612 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już nie wiem co mam myśleć. Najlepiej nie myśleć nic. O. I buty super! Ale jak dla mnie za niska szpila
|
|
#3613 |
|
Zakorzenienie
|
11cm, ja wiem czy taka niska
Też lubię wyższe, ale nie umiem w nich swobodnie chodzić po krzywych chodnikach.Teraz w ogóle jeśli chodzi o szpile, to ktoś wymóżdżył, że należy produkować buty w takim kształcie: http://idolo.pl/i/galeria/148/25/s2_133780.jpg Przecież ta prosta szpila jest koślawa jak dzwonnik z Notre Damme Nachodziłam się niesamowicie za butami, bo prawie wszystkie szpilki teraz tak wyglądają ![]() A, no i kolejny nowy trend obuwniczy http://bi.gazeta.pl/im/2/8552/z85522...ly-pokryte.jpg Załamka po prostu.Na domiar złego do łask wracają tzw neonowe kolory, które wg mnie nadają się tylko dla młodzieży do lat 17stu występującej w youcandance. Jeszcze jakiś pojedynczy element, czyli pierścionek, paznokcie itp rozumiem, ale laski chodzą w takich oczoebnych ciuchach i wyglądają, jakby obrabowały tych Wietnamczyków, których wygonili ze stadionu dziesięciolecia ![]() Ok wyżaliłam się
Edytowane przez Fubizka Czas edycji: 2012-03-11 o 20:08 |
|
|
|
#3614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak dla mnie te pierwsze są ok, ale te drugie to jakaś masakra, teraz pełno jest takich na tym obcasie. Nie założyłabym tego. Co do neonów to u nas już w tamtym roku tego było pełno, teraz już coraz mniej. I właśnie te buty z kwadratowym obcasem - jaskrawo różowo niebieskie czy coś podobnego
|
|
|
#3615 |
|
Raczkowanie
|
Z pracą ok, udało mi się coś złapać, wprawdzie traktuje to tymczasowo, ale zawsze coś robię i pojawiło się trochę nowych opcji. Tobie się udało coś złapać?
Ogólnie wszystko zaczyna się układać, jestem szczęśliwa. tylko czasami się boję. a ja uwielbiam neonowe kolory |
|
|
|
#3616 |
|
Zakorzenienie
|
Mi się te wielkie obcasy kojarzą ze Scooby Doo albo Austinem Powersem
|
|
|
|
#3617 |
|
Nie depcze krokusów
|
Fubizka - a mnie się właśnie to podoba w Firefoxie, że jak mi się zamknie strona lub padną serwery Wizażu, to zapisuje się to, co wypociłam
|
|
#3618 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3619 |
|
Nie depcze krokusów
|
U mnie się zapisuje, nawet jak wyłączę komputer. Kot mi ostatnio kompa wyłączył perfidnie, ale plan mu nie wyszedł
|
|
#3620 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie też się nie zapisuje nigdy
a też mam Firefoxa.
|
|
#3621 |
|
Rozeznanie
|
nad ziemia nie latam JEZCZE ale coraz bardziej mi zalezy. jest naprawde dobrze ... oby nie zapeszyć
|
|
|
|
#3622 |
|
Zakorzenienie
|
Chcę umrzeć
Mogę?
|
|
#3623 |
|
Nie depcze krokusów
|
let me think...
NIE
|
|
#3624 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3625 |
|
Zadomowienie
|
To już lepiej napisz, co się stało.
|
|
|
|
#3626 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3627 |
|
Zakorzenienie
|
Szczerze wam powiem, że nawet nie chce mi się o tym pisać. W skrócie - J jest s☠☠☠☠ysynem. Tyle w temacie.
Napiszę jak się pozbieram ![]() Fubi - fakt - nie pozostaje nic tylko się nachlać w tym momencie i tyle.
![]() Edytowane przez enjoy89 Czas edycji: 2012-03-11 o 22:51 |
|
|
|
#3628 |
|
Nie depcze krokusów
|
Może jednak napiszesz?
Co sądzicie o włosach nowej Miss Rosji? http://media.monstersandcritics.com/...3119355085.jpg
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2012-03-11 o 23:11 |
|
|
|
#3629 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
. Nie lubię włosów dłuższych, niż do pasa, wydaje mi się to jakieś... dziwaczne Weszłam na pudelka i o wiele bardziej mi się podobają włosy (i cycki ) tej z lewej w zielonym: http://e5.pudelek.pl.sds.o2.pl/517c3...01393787641b36
|
||
|
|
|
#3630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Piękne włosy moja siostra dzisiaj odkryła taką stronę:http://www.instyle.com/instyle/makeover Sobie takie włosy tam zrobiłam, że aż mnie trzęsie teraz, że takich nie mam ![]() No dobra, piszę. Widzieliśmy się wczoraj - spotkałam go praktycznie zaraz jak wyszłam na miasto, był z jednym z ich przyjaciół i jeszcze jakimś kolesiem - nie znałam go wcześniej. Zawołał mnie i już z nimi zostałam. Nie rozmawialiśmy wtedy o tym co się stało, po prostu się bawiliśmy. W każdym razie trochę tańczyliśmy razem, potem mnie pocałował, a skończyliśmy u mnie. Możecie mówić co chcecie - nie żałuję tego, teraz kompletnie nie o to chodzi, że ze sobą spaliśmy - on chciał, ja chciałam, tak wyszło, było fajnie, nie mam wyrzutów sumienia, ani żalu do niego czy do siebie, że tak się stało. Zwłaszcza, że "ciągnęło nas do siebie", a potrzeba czasem jest, lepiej to zrobić z kimś kogo się zna, niż z pierwszym lepszym. No nic. Trochę u mnie gadaliśmy ale nie o tym, że przestał się odzywać. Powiedział tylko, że M się we mnie zakochał, że nie wie jak to się stało, ale tak jest. Powiedział, że mój eks go zabije jak się dowie, że nie odzywał się do niego od tamtej afery ze mną - przez 3 tygodnie - potem widzieli się na kawalerskim M, ale niewiele gadali i nie o tym, a teraz znowu już prawie 2 tygodnie się nie odzywa. I że on myśli, że eks mnie kocha (co zresztą było najśmieszniejszą rzeczą jaką usłyszałam tej nocy ). Poszedł - ja napisałam do niego pierwsza, on odpisał raz, potem cisza. Zapytałam, czy teraz nie zamierza się do mnie odzywać tak jak kilka tygodni temu. A on, żebym nie była głupia, że przecież będzie, że nie miał czasu mi odpisać. No to sobie myślę, może właśnie tak jest jak mówi. Pisaliśmy jeszcze wieczorem. Ja sobie myślę - chcę uniknąć sytuacji sprzed kilku tygodni, więc lepiej o tym porozmawiać i wyjaśnić to teraz, co dalej robimy. Więc go pytam co myśli o tym co się stało - oczywiście było fajnie, czuje się źle ale naprawdę mu się podobało. No to pytam, dlaczego źle - przez eksa i M. No to kur.wa po cholerę szedł ze mną do łóżka i powtarza sytuację sprzed paru tygodni, skoro wiedział jak to się skończy, że źle będzie się z tym czuł itp. No po co? Fajnie tak - może wcześniej kiedy się całowaliśmy nie wiedział o tym co czują jego 2 przyjaciele, ale teraz doskonale wiedział i zrobił to samo. Napisałam mu czy w takim razie lepiej jak przestaniemy się kontaktować. A on, że nie no przecież on nic takiego nie mówi - odpowiedział mi tylko na pytanie. Ja już wkurzona, no bo w ogóle nie da się z nim porozmawiać, ani wyjaśnić - najlepiej tylko uciec od tego wszystkiego nie? Zapytałam co w takim razie zamierza zrobić, bo ja chcę mieć jasną sytuację, żeby uniknąć tego jak czułam się te kilka tygodni temu jak przestał się odzywać. Jego odpowiedź - Jestem zmęczony, idę spać. Dobranoc. Ja naprawdę powiem wam tak - byłabym w stanie zaakceptować to, gdybyśmy porozmawiali, jakby mi powiedział, że nie chce kontaktu - ok. Byłoby pewnie smutno, ale bym przeżyła. Ale tak mnie wk.wił za przeproszeniem tą zbywającą odpowiedzią, że masakra. Nie odpisałam - pół godziny później napisał mi (chyba jak zobaczył mój status - fajnie poszedł spać Mnie to po prostu tak uderzyło, że mi jest teraz cholernie źle - i naprawdę to co zdarzyło się ostatniej nocy, nie ma nic tutaj do rzeczy. Ale mi źle, no ![]() No to tyle. Proszę o kopy w dupę itd, bo wiem że zaraz mnie zjedziecie
![]() Edytowane przez enjoy89 Czas edycji: 2012-03-12 o 00:29 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:17.

no dobra, może o 2-3 razy, ale 1 też jest ok 

Załamka po prostu.
Mogę?