|
|
#721 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ślubujące w 2012:)
szczerze- jak dla mnie jest dość popularny co nie znaczy, że zły ale mi się osobiście nie podoba. Wiem, że ciężko jest jakiś wybrać Może sklej z kilku tekstów jeden albo napisz sama [/QUOTE]a ja myślałam, że będę oryginalna albo w moim rejonie jest to dośc mało znany tekst, albo ja za rzadko chodzę na wesela Mi się podoba, a co sądzą inne Panie
|
#722 |
|
Zakorzenienie
|
wesola84 ładne obrączki, chociaż ja pewnie będę miała całe z żółtego złota.....
JJJustynAAA mnie akurat taki tekst się nie podoba.....wole tradycyjne...no ale mój gust
|
#723 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie
Dawno się nie udzielałam ale codziennie Was podczytuje otóż postanowiłam się pochwalić Zamówiłam zaproszenia o takie http://allegro.pl/zaproszenia-slubne...179017961.html do kompeltu zamwoie jeszcze winietki i zawieszki aha kolor wstązki to jasna zieleń.Teraz intensywnie myślę nad tekstem do zapro Justyna z Twoim tekstem spotkałam się już nie jednokrotnie aleee to Twój wybór ja jestem za jakimś tradycyjnym bo wiadomo w prostocie siła alee to już moje zdanie.A co robicie z pierwszym tańcem??? ja jestem oczarowana tym http://www.youtube.com/watch?v=kY-68...eature=related Edytowane przez chanelka 24 Czas edycji: 2012-03-11 o 20:36 |
|
|
|
#724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo ładne zaproszenia Ja też nie wiem co z tańcem... szukam jakiejś fajnej szkoły która nam układ zrobi i nauczy Szkół jest dużo ale jak dzwoniłam i pytałam czy mają zajęcia indywidualne dla par to mówili, że 2-3 pary są w grupie- no to jak mają jakiś układ robić jak każda ma inną piosenkę???? A może Wy Dziewczynki macie jakieś namiary na dobrą szkołę w wawce?
|
|
|
|
|
#725 |
|
Raczkowanie
|
Dziękować
|
#726 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() nasz zespół polecał nam walca (są z miasta o 300km oddalonego od nas i gdyby był inny układ bbyłoby trudno zgrać sie z rytmem itp a walc to walc) zresztą walc bardzo mi pasował do takiej uroczystości ale z drugiej strony nie umiemy go tańczyć a takie bujanie z nogi na noge nie byłoby ciekawe.. uwielbiamy za to salse ale zespół tego raczej by nie zagrał... no i nie jest tak dostojnie a ten taniec to walc ale coś mi w tym salsą tyćki pachnie
|
|
|
|
|
#727 | |
|
Wtajemniczenie
|
Bardzo niemodny już model, koronka i tafta kiepskiej jakości.
---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- Cytat:
to raczej moda 1995- 2002 - góra
|
|
|
#728 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczęta
![]() Tak dawno mnie tu nie było, że aż strach pomyśleć... Ale ostro wzięliśmy się z tżtem za rozdawanie zaproszeń i nie mamy na nic czasu, nawet dla siebie W ogóle w ostatnim czasie załatwiliśmy: -protokół przedślubny -zapowiedzi -rozdanie kilkunastu zaproszeń (o zgrozo - dopiero kilkanaście) -zakup garnituru ślubnego A do ślubu coraz mniej czasu, pozostało 89 dni ... ![]() Matko jak to leci A jeszcze dziś dowiedzieliśmy się, że nasz organista zaplanował sobie wakacje na termin naszego ślubu i musimy szukać innego a ten był naprawdę dobry, eh... ![]() Poza tym zmieniliśmy samochodzik na mniejszy i oszczędniejszy i to był nasz pierwszy wspólny taki większy zakup ![]() Pozdrawiam was gorąco i mam nadzieję, że uda mi się częsciej do was zaglądać ![]()
09.06.2012 godz. 13:00 - ŻONKA "Jeżeli cokolwiek warto na tym świecie czynić, to tylko jedno - miłować" - Jan Paweł II |
|
|
|
#729 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ooo, mój tż takie chciał ale się uparłam i są całe z białego.---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#730 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() Gratuluje wyboru cudownej daty!!!
|
|
|
|
|
#731 | |||
|
Rozeznanie
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;32853678]kasioonya - super. pomarańcz rządzi
![]() Ja mam weekend potwierdzeń. Mam już 78 gości z jeszcze około 15 mam niepotwierdzonych Celowałam w 80tke, ale widzę, żę będzie więcej [/QUOTE] no tak - pomarańcz to jest TO Fajnie, że tak dużo osób Wam potwierdziło Cytat:
rzeczywiście czas goni - dziś rano w radio usłyszałam, że do Euro2012 już tylko 88 dni, a to oznacza, że do Naszego Pomarańczowego Dnia tylko 87 Podobają mi się Wasze obrączki choć nie jestem fanką łączenia dwóch kolorów złota, to Wasze są całkiem ciekawe dziękuję zamawiałam tutaj z pełną odpowiedzialnością polecam tego Sprzedawcę! JJJustynAAA mnie się ten tekst podoba i sama o nim myślałam (jak widzisz tekst naszych zaproszeń nie jest "klasyczny"), ale my już otrzymaliśmy jedno zaproszenie z tym tekstem i nie chcieliśmy go powielać. w moim regionie tego typu teksty zaproszeń są nadal dość nietypowe i oryginalne, więc jeśli tylko Wam się podobają, to "idźcie tą drogą" jest tylko jedno "ale": nie "6 październik" tylko "6 października" Cytat:
nie mieliśmy wątpliwości co do tego, że chcemy dać Rodzicom takie zaproszenia, dlatego że sami opłacamy nasze wesele i chcemy, by rodzice byli na nim honorowymi gośćmi, a zależało nam, aby zaproszenia dla nich były wyjątkowe Cytat:
a decyzja o jasnozielonej wstążce fajnie, że winietki i zawieszki będą z tej samej kolekcji. my też zastanawialiśmy się nad tym sprzedawcą, bo mają fajne wzory w różnych kolorach, ale gdy zamówiliśmy próbki okazało się niestety, że papier jest (naszym zdaniem) zbyt cienki i zrezygnowaliśmy... jeśli chodzi o pierwszy taniec, to chcielibyśmy zatańczyć do tej piosenki TŻcik rozmawiał już z babeczką, która uczy tańczyć i chyba spotkamy się z nią kilka razy, żeby nas nauczyła bujać się jakoś konkretnie Inusiaa88 gratuluję nowego wspólnego autka i wielu załatwionych spraw mam nadzieję, że z innym organistą Wasz ślub będzie równie piękny, jak byłby z tym, którego się spodziewaliście w ten weekend rozdaliśmy 17 zaproszeń - wczoraj byłam tym tak zmęczona, że wieczorem padłam na wyrko jak kłoda i biedny TŻcik nie mógł zasnąć bez przytulasków strasznie wyczerpujące to zapraszanie, ale miłe przyjemnego popołudnia Dziewczynki
|
|
#732 |
|
Raczkowanie
|
hej kobietki
![]() wesola84 fajne obrączki chanelka 24super zaproszenia A w zasadzie zielono-fioletowe ![]() A ja się dowiedziałam przed chwilą, że w środę mam przymiarkę Mam nadzieję, że znowu mi się spodoba ta moja suknia
|
|
|
|
#733 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
jadę z teściową! moja matka się obraziła:| i jeszcze z tekstem "też bym pojechała" a ja do niej - mamo, po co? widzialaś suknię na pierwszej przymiarce! ja jadę po to, by się świadkowa tren wiązać nauczyła. nic się w niej nie zmieniło! a potem sama dodała, że "mogłam umówić tę przymiarkę tydzień wcześniej, bo była na zwolnieniu i by pojechała" - no sorry, ja tę przymiarkę umawiałam w grudniu!w ogóle powiedziałam jej, ze mama tż chciała kamerzystę, ale nie będzie w końcu (dawali kasę, więc tylko musiałbym odszukać kogoś) a moja matka "po co oni się tak wtrącają, czy to ich wesele? błogosławieństwo chcą abyście mieli i teraz jeszcze kamerzysta" no matko z córką... błogosławieństwo to chyba coś normalnego?! to, że mojej matce wisi, że biorę ślub nei znaczy, że inni mają to w d*** jak ona! Edytowane przez be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592 Czas edycji: 2012-03-12 o 15:49 |
|
|
|
|
#734 |
|
Rozeznanie
|
Tartetka, Tusia ależ Wam zazdroszczę tych przymiarek w środę
ja muszę czekać aż do kwietnia ale będę się cieszyła oglądając Wasze fotki z przymiarek Tusia przykro mi z powodu niesnasek z mamą, ale fajnie, że przynajmniej teściówka nie dokazuje głowa do góry! nie daj sobie popsuć przygotowań do Tego Dnia!
|
#735 |
|
Zadomowienie
|
Średnio mi się podoba, po prostu pytałam o zdanie
Dzięki kochane za odpowiedzi
|
#736 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
też się nad nimi zastanawiałam ale w końcu wybór padł na te http://moda.allegro.pl/zaproszenia-s...035455072.html. Co prawda jeszcze nie zamówiliśmy ale decyzja już jest ![]() Cytat:
. Ale wiadomo co kto lubi tusiamar, tartetka - ZAZDROSZCZĘ!!! Zróbcie jeszcze fotki na przymiarkach to sobie poogladamy |
||
|
|
|
#737 |
|
Raczkowanie
|
wesola84 obrączki są śliczne
![]() kasioonya zaproszenia bardzo ciekawe, widze że pomarańcz rządzi w tym roku ![]() my w tamtym tyg zamówiliśmy zaproszenia i na 20 marca mają być gotowe, ale planujemy rozdawać je od świąt, jak myślicie? nie za późno( ślub 2.06)? |
|
|
|
#738 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
zresztą wydaje mi sie że dobrze by było gdyby goście mieli wiecej czasu na zaplanowanie wydatków (większa rodzina czy rodzina z daleka...)
|
|
|
|
|
#739 |
|
Rozeznanie
|
JJJustynAAA tekst pomysłowy, ale już dość popularny
![]() magnusia, monika860902, kasioonya, tartetka, maja5826 dziękuję ![]() chanelka 24 my nie planujemy układu, chcemy po prostu zgrać się jakoś w tańcu ... a to też wymaga nauki w naszym przypadku Macie bardzo ładne zaproszenia ![]() tusiamar nie martw się, będzie dobrze
|
#740 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję za zapro
Tusia i Taretka czekamy na foto z przymiarek zapewne będziecie wyglądać cudniehm.... a moja przymiarka ??? nie mam pojęcia kiedy ![]() Co do zapraszania to my mamy ślub 23 czerwca planujemy zacząć zapraszać od świąt. Wesoła84 b. ładne obrączki ![]() ![]() ![]() My planujemy coś takiego szerokość chyba 5 mm http://www.yes.pl/obraczki_slubne/41...-Z-R03-OBR-267 albo takie: http://www.yes.pl/obraczki_slubne/41...-Z-R02-OBR-268 Wszystko się rozstrzygnie w kwietniu ![]() Laseczki a mam jeszcze pytanko do Was czy może któraś zamawiała księgę gości??? Macie coś godnego polecenia?
Edytowane przez chanelka 24 Czas edycji: 2012-03-12 o 23:14 |
|
|
|
#741 |
|
Raczkowanie
|
chanelka 24 wzór tych pierwszych mamy na naszych srebrnych obrączkach, a te drugie są praktycznie jak nasze do śubu- zamówiliśmy całe matowe z "grubszym matem", 6mm
![]() chyba mamy podobny gust co do obrączek a co do księgi to też mieliśmy taki pomysł żeby takową nabyć, ale teraz nie wiem czy tak ludzie będą chcieli się wpisywać, a przecież nie będe nikogo do tego zmuszać, więc u nas na razie staneło na nie dla księgi (chyba że się nam odmieni..) Edytowane przez maja5826 Czas edycji: 2012-03-12 o 23:26 |
|
|
|
#742 |
|
Raczkowanie
|
Maja5826 fajny nick
moja córka tak będzie miała na imie hehehe jak juz się dorobimy aleeee to jeszcze za jakiś czas (2 latka)Hm... z tą księgą to zawsze można powiedzieć zespołowi czy dj żeby co jakiś czas przypomniał a jaka pamiątka fajna
|
#743 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
takie zdrobnienie od mojego imieniaja jeszcze miałam wcześniej taki pomysł żeby księgę gości zrobić w jakimś ładnym albumie- wiadomo taka księga to gruba wiec napewno całej goście nie zapiszą,a później jakieś zdjęcia z płyty od fotografa( wiadomo że te wybrane najfajniejsze mają oddzielny album) wydrukować i zapełnić całą książeczke- taki mały mix
|
|
|
|
|
#744 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
nie było mnie tu kilka dni, ale już nadrobiłam ![]() Nie będę zbyt delikatna, ale ta suknia to jakiś koszmar... Cytat:
) o tym mówiono. Wybacz, ale pojmowanie małżeństwa w kategoriach utraty wolności raczej szczęścia nie wróży Poza tym generalnie wolę klasyczne, eleganckie teksty i wcale nie chodzi tu o to, że jestem sztywna, ale o to by oddać urok i powagę sytuacji ![]() Cytat:
![]() Ja w ogóle nie pojmuję jak mogła przestać Ci się podobać Cytat:
Dziewczyny z Krakowa i okolic - jeśli któraś z Was jeszcze nie odbyła nauk przedmałżeńskich, to gorąco polecam "Kurs na miłość" (odbywa się przy Rynku Podgórskim). Rewelacja Było bardzo wesoło, życiowo, rzeczowo, zapamiętaliśmy z TŻ wiele wskazówek i przykładów. Były fajne zadania mające na celu nas do siebie zbliżyć. Nikt nas nie moralizował na siłę, nie mówił że coś musimy / powinniśmy. Pierwszego dnia kurs prowadziło fajne małżeństwo, drugiego ksiądz Jacek WIOSNA Stryczek (ten który postawił konfesjonał przed Galerią Krakowską i który wymyślił Szlachetną Paczkę). Jestem bardzo zadowolona.
Edytowane przez Viollet87 Czas edycji: 2012-03-13 o 09:18 |
|||
|
|
|
#745 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jeśli chodzi o dekorację kościoła, to tu jest trochę kiepsko, bo póki co jesteśmy jedyną parą w tym dniu Zobaczymy co będzie dalej. Cytat:
Ehhh.... naprawdę rozwód rodziców komplikuje kilka spraw ślubnych :/
|
|
#746 |
|
Konto usunięte
|
ja wczoraj patrzyłam na fotki z października jak kupowałam suknię. i pomyślałam, że się podzielę moim trenen, który bym z chęcia ucieła
![]() w ogóle wczoraj dzwoniłam do Wujka, brata mojego ojca, bo on nie raczył dać znać i...nie przyjdzie! Na ślub może na wesele na pewno nie. Kurde. To najbliższa rodzina! Ja u niego byłam, i tak nie dawno, bo z 5 lat temu?! Nie rozumiem tego. On jest specyficzną osobą, bo jak sam potrzebuje czy coś chce, to wie, gdzie uderzyć. A jak Ty coś potrzebujesz, to w życiu się nie doczekasz:| Swoją drogą to i tak bardzo przykre, a moja mama się wkurzyła, nie mówiąc już o ojcu... Co lepsze, żadne z nich nie odbierało telefonu ode mnie, dopiero jak zadzwoniłam ze służbowego, którego nie znają, to odebrali...:/ Edytowane przez be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592 Czas edycji: 2012-03-13 o 09:43 |
|
|
|
#747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mogłabym prosić Cię o więcej szczegółów? w sensie czy są jakieś zapisy? gdzie mogłabym sprawdzić kolejne terminy? [1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;32891389] w ogóle wczoraj dzwoniłam do Wujka, brata mojego ojca, bo on nie raczył dać znać i...nie przyjdzie! Na ślub może na wesele na pewno nie. Kurde. To najbliższa rodzina! Ja u niego byłam, i tak nie dawno, bo z 5 lat temu?! Nie rozumiem tego. On jest specyficzną osobą, bo jak sam potrzebuje czy coś chce, to wie, gdzie uderzyć. A jak Ty coś potrzebujesz, to w życiu się nie doczekasz:| Swoją drogą to i tak bardzo przykre, a moja mama się wkurzyła, nie mówiąc już o ojcu... Co lepsze, żadne z nich nie odbierało telefonu ode mnie, dopiero jak zadzwoniłam ze służbowego, którego nie znają, to odebrali...:/[/QUOTE] Nie przejmuj się, nikogo nie zmusisz a nie ma sensu, żeby psuli Ci nastrój tak to już jest z rodziną... fajnie i ładnie tylko na zdjęciu
|
|
#748 |
|
Raczkowanie
|
no tak z tymi zaproszeniami już sama nie wiem, bo wypada tak że bym rozdawała je w niedziele palmową czy w wielkim tygodniu, a nie wiem czy tak wypada (moi rodzice twierdzą oczywiście że "ludzie o ślubie wiedzą więc nawet jak dostaną zaproszenie i na koniec kwietnia to też będzie dobrze- i rozmawiaj tu z takimi...)
tusiamar nie przejmuj się takimi ludzmi, to jest Wasz dzień i nie wolno psuć sobie humoru, dla mnie osobiście to jest śmieszne że jak sie dzwoni do człowieka i ten ktoś widzi kto dzwoni to nie odbiera- nie umie sie odezwać czy co? sama z czymś takim sie spotkałam i dla mnie to jest dziecinne;p a co do trenu to ja nie chciałam sie z nim męczyć więc nie mam, ale niektóre sukienki ładniej wyglądają z i nie przeszkadza on po podpięciu, zastanów się nad nim, myślę że jeszcze byś zdążyła się go pozbyć
|
|
|
|
#749 |
|
Rozeznanie
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;32891389]ja wczoraj patrzyłam na fotki z października jak kupowałam suknię. i pomyślałam, że się podzielę moim trenen, który bym z chęcia ucieła
![]() w ogóle wczoraj dzwoniłam do Wujka, brata mojego ojca, bo on nie raczył dać znać i...nie przyjdzie! Na ślub może na wesele na pewno nie. Kurde. To najbliższa rodzina! Ja u niego byłam, i tak nie dawno, bo z 5 lat temu?! Nie rozumiem tego. On jest specyficzną osobą, bo jak sam potrzebuje czy coś chce, to wie, gdzie uderzyć. A jak Ty coś potrzebujesz, to w życiu się nie doczekasz:| Swoją drogą to i tak bardzo przykre, a moja mama się wkurzyła, nie mówiąc już o ojcu... Co lepsze, żadne z nich nie odbierało telefonu ode mnie, dopiero jak zadzwoniłam ze służbowego, którego nie znają, to odebrali...:/[/QUOTE] Tusia jestem fanka dlugich trenow,wiec ani sie waz ciac ![]() fakt,ze pisze to jeszcze przed slubem,a dodatku przed ostateczna przymiarka,wiec nie wiem czy przypadkiem nie bede musiala przejsc dodatkowego przeszkolenia i nie wszyje sobie gdzies instrukcji obslugi ![]() a co do gosci,ktorym wrecz nie wypada nie potwierdzac obecnosci,a bez konkretnych przyczyn nie przychodza-wlaczam w ta grupe najprawdopodobniej swojego chrzestnego:/pewnie kazda z nas znajdzie takich gosci na ktorych sie liczy i g... wychodzi mam pytanie przy okazji-zamawiacie jakas firme dekorujaca sale weselna?na jaki koszt trzeba sie ewentualnie przygotowac,ile placicie?tak orientacyjnie chociaz |
|
|
|
#750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:06.

Może sklej z kilku tekstów jeden albo napisz sama

choć nie jestem fanką łączenia dwóch kolorów złota, to Wasze są całkiem ciekawe

ale będę się cieszyła oglądając Wasze fotki z przymiarek 
klik!