|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2911 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Trzy z Nas już mężów mają, kolejne PMki dni odliczają - PM 2012 cz. XX
Cytat:
|
|
#2912 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Dziewczyny
Cytat:
( z informacją jak prać, prasować, czyścić i takie tam... czyli, że chemicznie tylko i wyłącznie )Taka pierdółka, a jak cieszy. I nawet pokrowiec profesjonalny dostałam z wizytówką firmy, czyli jak w salonie Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2913 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki za odpowiedzi odnośnie obrączek. Właśnie zastanawiam się czy przy naszych 4 mm szerokości jest sens brać soczewkowe, chociaż ja powiem, że czułam różnicę i chyba jednak na taką wersję się zdecydujemy.
Gosza, Nattiv, Lubcia za suknie. Wszystkie wyglądacie świetnie i do każdej z Was wybrana suknia bardzo pasuje. I tak powinno być ![]() Ślub cywilny - ja bym wzięła wcześniej tylko, gdyby ze względów formalnych typu kredyt było mi to potrzebne, ale jeśli nie to wolałabym czekać z niecierpliwością na ten jedyny dzień i nie dzielić emocji na dwa terminy Chociaż dwie daty na pewno mają też swoje plusy ![]() Ciasta - nie wiem jeszcze jakie weźmiemy, ale faktycznie będę się starała unikać takich z masą, a przynajmniej wybrać tak, żeby nie przeważały. Natomiast ciasta i ciasteczka na gościńce będą piekły nasze Mamy i to będzie już wcześniej przygotowane, żeby dać gościom po poprawinach. magdalennne - dzięki za informacje o marketach i alko. W którym Leclerku byliście? Marylko, to czekam aż te plus 20 st. C do nas przywędruje z NL, żebym i ja mogła w ogródku posiedzieć Jakby była sprzyjająca aura, to w przyszłą sobotę z chęcią poświętowałabym Św. Patryka na świeżym powietrzu i otworzyła ze znajomymi sezon grillowy Miało to nastąpić w lany poniedziałek, ale że we wtorek prawie wszyscy idą do pracy, to chyba przyśpieszymy imprezę.Co do bucików, to te drugie są very nice ![]() Nika, piękna sukieneczka dla małej! ![]() Ja dzisiaj wydrukowałam 47 zaproszeń. Zmarnowałam przy tym ze 20 arkuszy papieru, bo mi drukarka brudziła
|
#2914 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
, 2 mi sie podoba najbardziej a w jaki sposob je bedziesz mogla zwrocic? do nl? duzo kosztuje taki zwrot? pozdrawiam
|
|
|
|
|
#2915 |
|
Zakorzenienie
|
Zamówiłam buty na bialebuty.pl
W końcu jakaś decyzja. A co znalazłam na allegro jak patrzyłam jeszcze tam: http://moda.allegro.pl/m3514v-37-czo...173673529.html Jak ja kocham buty, ale co ja z takimi wysokimi zrobię... Tż chyba by mnie ukatrupił za kolejne buty.
|
#2916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2917 |
|
Wtajemniczenie
|
Marylko śliczne te buty
w sumie po zdjęciach nie umiałabym postawić na żadne konkretne, zadecydowałby wygląd na nodze.Jestem wściekła na jakiegoś kretyna z allegro. Wylicytował u mnie przedmiot, po czym napisał że ma pilny wyjazd i nie może odebrać paczki. tydzień pisałam, prosiłam o kontakt bo nie rozumiałam czy to znaczy, że nie może za neigo zapłacić czy rezygnuje, koleś logował się dzień w dzień na allegro, otrzymywał maile bo wysyłałam potwierdzenie odbioru i po tygodniu od zerowego kontaktu wystawiłam przedmiot ponownie aa jemu występując o zwrot prowizji. Przedmiot osiągnął 30 zł wyższą cenę niż wtedy gdy licytował go on, więc on wysłał wyjaśnienie do allegro że ja zrobiłam to celowo bo nie byłam zadowolona z kwoty jaką uzyskałam Idę spać, jutro musimy wybrać płytki na podłogę, panele i mozaikę na ścianę, a w do sobotniego egzaminu czasu cooraz mniej a ja dalej glęboko w d.. lesie... DOBRANOC
|
#2918 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Witam z rana
![]() Cytat:
sukienka piekna i ładnie podkrela Twoja figure sama chciałam taka i byłam w nich zakochana, ale okazy sie nie dla mnie ![]() Cytat:
ładnie wygladaszCytat:
![]() Cytat:
mnie sie wszystkie podobaja
|
||||
|
|
|
#2919 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry poniedziałkowo
![]() Ruszam dzisiaj z badaniami do mojej pracy dyplomowej Muszę się wyrobić do końca marca póki jestem na tym stażu moim... A że od środy idę na urlop to muszę się uwijać.Tenebrosa byliśmy w obu, ale rozmawialiśmy z panem na Zana i tam nam dał taką ofertę ![]() A i napisałam wczoraj maile do kilku osób, które wynajmują garbusy i za cały dzień, bez ograniczeń kilometrów, z kierowcą jeden pan chce 500zł Wiadomo, że luksus nie taki jak w limuzynie, dlatego cena niższa, ale jestem ucieszona bardzo tym faktem![]() Miłego dnia wszystkim życzę
|
#2920 |
|
Zakorzenienie
|
Potrzebuje odpocząć, tak z tydzień i niczym się nie przejmować, wsiąść do pociągu byle jakiego i pojechać w siną dal...
Wszyscy coś ode mnie chcą, mają pretensje, przepłakałam pół nocy... Nie mam siły... Serce mnie boli i to dosłownie, moje prawdziwe serce, które pompuje krew |
|
|
|
#2921 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
http://www.brandos.nl/menbur/pisum-z...en-rose/a48510 a te też mają coś w sobie http://www.spartoo.nl/Melissa-TALKING-x135657.php Cytat:
|
||||||
|
|
|
#2922 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
padam na ryj taki miałam weekend w sobotę w Olsztynie a wczoraj cały dzień lataliśmy po rodzinie TŻ - ile herbat, kaw i ciast w siebie wpakowałam to masakra ![]() w piątek byłam w salonie razem z TŻ i uwaga PRZYMIARKA 16 KWIETNIA TŻ spodobał się smoking ![]() i tak rozdaliśmy mnóstwo zaproszeń i wszyscy potwierdzili gosza, ladystar za suknie będziecie pięknymi PM
|
#2923 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam się poniedziałkowo i ziewająco
Na dodatek pada jakaś mżawka. Jak to mój TŻ określa - "mokre gó**o"Mam jakiś problem z jelitami. Całyczas czuję ucisk w brzuchu, aż mnie boli Dodam, że nie jadłam żadnych wzdymających potraw. ![]() Cytat:
Aż żal bierzeMi się ostatnio taka pindzia trafiła. Sprzedałam przedmiot. Wysłałam dane do przelewu. Kobitka odpisała, że dziękuje, potwierdza zakup i że przelew wyszedł. Po trzech dniach przelewu nie było, więc pytam, o co kaman. To mi pisze, że miała jakiś problem, że nie miała jak zrobić bla bla (mogła poinformować). Chyba z 4 razy się dopominałam o kasę. Lubciu sukienusia
|
|
|
|
|
#2924 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
za załatwione sprawy
|
|||
|
|
|
#2925 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do pogrubionego, to masz w końcu motywację, żeby poczynić odpowiednie zakupy butowo-cycakowe, bo tu ostatnio jęczałaś, że jeszcze nic nie masz A teraz mus jest, to i zakupy będą.
|
|
|
|
|
#2926 | |||||
|
Zadomowienie
|
Dzien dobry w poniedzialek
![]() U nas pieknej pogody ciag dalszy od razu inaczej sie wstaje![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez marylka80 Czas edycji: 2012-03-12 o 08:19 |
|||||
|
|
|
#2927 |
|
Zakorzenienie
|
Muszę się pochwalić, że poczyniłam zakupy ślubne
|
|
|
|
#2928 |
|
Zakorzenienie
|
Widziałyście?
nie dość, że miałam robić codziennie relacje to sama nie mam czasu do was usiąść na spokojnie;P
|
#2929 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() cześć dziewczynki w poniedziałek ![]() zdechła jestem, zatoki mam zawalone i oddycham jak humbak
|
|
|
#2930 |
|
Wtajemniczenie
|
Poniedzaiłkowe heloł!!
Niusia myślę że każda z Nas ma takie chwile że ma ochotę wybyć na bezludną wyspę, przed weselem częściej niż zwykle.. Ale potem jaka nagroda Nas czeka ![]() Od 6 ucze się na egzamin sobotni, mam łóżko zawalone książkami, podejrzewam że do piatku nie wyjdę z pokoju... o proszę dopiero na sobotę g. 14.30
|
#2931 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
http://www.brandos.nl/menbur/04194-04-ivory/a11688 http://www.brandos.nl/menbur/pisum-z...en-rose/a48510 Cytat:
![]() Ja też się obkupiłam w 2 pary butów Dobrze, że do rodziców przyjdą bo Tż by się załamał.
|
|
#2932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie no poważnie cierpię na brak czasu zaraz znowu uciekam:P
|
|
#2933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bylas w olsztynie i nie napisalas o tym ![]()
|
|
#2934 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam sie poweekendowo.
za suknie, buty i inne zakupy. Slicznie wygladacie w swoich sukniachMy rozdalismy kolejne zaproszenia w weekend, teraz w tygodniu przerwa, bo Tż ma na druga zmiane i od weekendu znowu c.d. niech sie to juz konczy...! |
|
|
|
#2935 | ||||||||
|
Raczkowanie
|
Hej, ja wróciłam wczoraj wieczorem ale nie miałam sily Was nadrabiać, niespodzianka sie udala nikt nas sie nie spodziewal atmosfera super szkoda tylko ze pojechalismy na tak krotko bo znowu nic nie zalatwilam ani u kwiaciarki ani u fryzjerki nie wspominajac o tym ze nie mialam casu odebrac moich zawieszek ktore czekaja juz na mnie od tygodnia....
![]() Gosza, Nattiv, Lubcia za suknie. kazda z Was wyglada super!Gratki za wszystkie załatwione sprawy, menu, wieszaki, diety cud - patis jestem pod ogromnym wrazeniem i zakupy! Ja tez kupilam ostatnio tuby, 2 lampiony i pudelko na koperty ![]() Widzialam ze byl temat garniaków, mój Tż bedzie mial czarny, taliowany zwykly garnitur i do tego sam krawat, nie chcial kamizelki bo balsie ze sie udusi, chodz z tą pogodą w lipcu ostatnio roznie bywa.... Czy Wy bedziecie zabranialy sciagniecia marynarki Tżtowi podczas wesela? Bo ostatnio ciocie Tż stwierdzily ze to straszne faux pas a ja mowiac szczerze nigdy nie zwracalam na takie rzeczy uwagi... Tenebrosso czy moglabyś sie podzielic spostrzeżeniami odnośnie lubelskich jubilerow? Gdzie się najbardziej oplaca kupić obrączki? Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
super! Ja swój planuję na poczatek czerwca bo wtedy przyjeżdza moj przyjaciolka ktora na stale mieszka za granica a przed moim weselem planuje przyjechac tylko 3 dni wczesniej. Ja swój panienski organizuje sama w naszym gronie tak sie to juz utarło i sadze ze to dobre rozwiazanie![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() .Cytat:
Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#2936 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
morgennn
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
mockoooooooCytat:
te drugie Ja mialam wczoraj wreszcie zdecydowac sie na jakies zaproszenia, oczywiscie
|
|
|
#2937 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Czuje się jakaś taka zmęczona, a to dopiero początek długggiego tygodnia. Nie wypoczęłam w weekend. Mam nadzieję, że pogoda się poprawi i ja także odżyję. Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2938 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
tak po zdjęciach to nie umiem zdecydować które najlepsze Cytat:
![]() Cytat:
(jakbyś miała śnieżnobiałą to nie ma problemu) Wiem coś o tym bo najpierw kupiliśmy smoking, a później była droga przez mękę z kupowaniem koszuli, bo do śmietankowej sukni dobranie koszuli, która nadaje się do smokingu (czyli pod muszkę ze specjalnym kołnierzykiem i krytymi guzikami) graniczy z cudem ![]() Miłego dnia Wam życzę
|
||||
|
|
|
#2939 |
|
Zakorzenienie
|
Na allegro. Jest ich dość dużo, bo u kilku sprzedających można kupić.
|
#2940 |
|
Zakorzenienie
|
mam w sumie do wyboru koloru sukni, mogę mieć białą lub tą co miałam na sobie i jak dla mnie nie ma różnicy między jedną a drugą a materiał miałam w rękach
![]() na dzień dzisiejszy priorytetem jest nas USC by załatwić dokumenty i iść z tym do księdza
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:42.

ślub 28.04.2012

( z informacją jak prać, prasować, czyścić i takie tam... czyli, że chemicznie tylko i wyłącznie
)
Miało to nastąpić w lany poniedziałek, ale że we wtorek prawie wszyscy idą do pracy, to chyba przyśpieszymy imprezę.

Na dodatek pada jakaś mżawka. Jak to mój TŻ określa - "mokre gó**o"
proszę dopiero na sobotę g. 14.30
Dobrze, że do rodziców przyjdą bo Tż by się załamał.