Trzy z Nas już mężów mają, kolejne PMki dni odliczają - PM 2012 cz. XX - Strona 98 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-11, 22:38   #2911
Lubcia
Zadomowienie

Dot.: Trzy z Nas już mężów mają, kolejne PMki dni odliczają - PM 2012 cz. XX

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość
Bardzo ładne mnie najbardziej podobają się 1 oraz 4 ale wybór należy do ciebie
http://s7.suwaczek.com/201302221561.png
Bartuś
28.01.2015
Lubcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-11, 22:41   #2912
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Dzięki Dziewczyny

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Gosza, wyglądasz pięknie! A suknia wcale nie wygląda jak nie salonowa! Genialna krawcowa Ci się trafiła, super!
a nawet metkę w środku ( z informacją jak prać, prasować, czyścić i takie tam... czyli, że chemicznie tylko i wyłącznie)
Taka pierdółka, a jak cieszy. I nawet pokrowiec profesjonalny dostałam z wizytówką firmy, czyli jak w salonie

Cytat:
Napisane przez Lubcia Pokaż wiadomość
Witajcie
Ja też coś dla was mam do pokazania
Byłam wczoraj na przymiarce sukni ślubnej oraz zobaczyłam jak wygląda moja suknia na poprawiny oto efekt

Cytat:
Piękne! A te http://www.brandos.nl/menbur/pisum-z...en-rose/a48510 chciałabym zobaczyć z Twoja suknią

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-11, 22:45   #2913
tenebrosa
Wtajemniczenie

Dzięki za odpowiedzi odnośnie obrączek. Właśnie zastanawiam się czy przy naszych 4 mm szerokości jest sens brać soczewkowe, chociaż ja powiem, że czułam różnicę i chyba jednak na taką wersję się zdecydujemy.

Gosza, Nattiv, Lubcia za suknie. Wszystkie wyglądacie świetnie i do każdej z Was wybrana suknia bardzo pasuje. I tak powinno być

Ślub cywilny - ja bym wzięła wcześniej tylko, gdyby ze względów formalnych typu kredyt było mi to potrzebne, ale jeśli nie to wolałabym czekać z niecierpliwością na ten jedyny dzień i nie dzielić emocji na dwa terminy Chociaż dwie daty na pewno mają też swoje plusy

Ciasta - nie wiem jeszcze jakie weźmiemy, ale faktycznie będę się starała unikać takich z masą, a przynajmniej wybrać tak, żeby nie przeważały. Natomiast ciasta i ciasteczka na gościńce będą piekły nasze Mamy i to będzie już wcześniej przygotowane, żeby dać gościom po poprawinach.

magdalennne - dzięki za informacje o marketach i alko. W którym Leclerku byliście?

Marylko, to czekam aż te plus 20 st. C do nas przywędruje z NL, żebym i ja mogła w ogródku posiedzieć Jakby była sprzyjająca aura, to w przyszłą sobotę z chęcią poświętowałabym Św. Patryka na świeżym powietrzu i otworzyła ze znajomymi sezon grillowy Miało to nastąpić w lany poniedziałek, ale że we wtorek prawie wszyscy idą do pracy, to chyba przyśpieszymy imprezę.
Co do bucików, to te drugie są very nice

Nika, piękna sukieneczka dla małej!

Ja dzisiaj wydrukowałam 47 zaproszeń. Zmarnowałam przy tym ze 20 arkuszy papieru, bo mi drukarka brudziła i chyba będę musiała dokupić, bo jak tak dalej pójdzie to na winietki i menu nie starczy A jutro kolejna tura i jeszcze drugie tyle do wydrukowania.
Stary 2012-03-11, 22:54   #2914
agnes j
Raczkowanie

Cytat:
swietne sa te buty, 2 mi sie podoba najbardziej a w jaki sposob je bedziesz mogla zwrocic? do nl? duzo kosztuje taki zwrot? pozdrawiam
agnes j jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-11, 22:54   #2915
justyna_g4
Zakorzenienie

Zamówiłam buty na bialebuty.pl
W końcu jakaś decyzja.

A co znalazłam na allegro jak patrzyłam jeszcze tam:
http://moda.allegro.pl/m3514v-37-czo...173673529.html

Jak ja kocham buty, ale co ja z takimi wysokimi zrobię...
Tż chyba by mnie ukatrupił za kolejne buty.

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 00:08   #2916
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Melisski juz od dawna mi sie podobaja, koniecznie musisz zrobic fotorelacje jak przyjda

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 00:12   #2917
a u d r e y
Wtajemniczenie

Marylko śliczne te buty w sumie po zdjęciach nie umiałabym postawić na żadne konkretne, zadecydowałby wygląd na nodze.

Jestem wściekła na jakiegoś kretyna z allegro. Wylicytował u mnie przedmiot, po czym napisał że ma pilny wyjazd i nie może odebrać paczki. tydzień pisałam, prosiłam o kontakt bo nie rozumiałam czy to znaczy, że nie może za neigo zapłacić czy rezygnuje, koleś logował się dzień w dzień na allegro, otrzymywał maile bo wysyłałam potwierdzenie odbioru i po tygodniu od zerowego kontaktu wystawiłam przedmiot ponownie aa jemu występując o zwrot prowizji.
Przedmiot osiągnął 30 zł wyższą cenę niż wtedy gdy licytował go on, więc on wysłał wyjaśnienie do allegro że ja zrobiłam to celowo bo nie byłam zadowolona z kwoty jaką uzyskałam co za idiota! Oczywwiście wysmarowałam do allegro maila na zylion słów, łącznie z pomówieniem mnie przez kupującego iż działałam celowo. Ja mam prawie 500 komentarzy, gość 19... więc mam nadzieję że sprawa rozwiąże się na moją korzyść, w przeciwnym razie rozniose dziada!!

Idę spać, jutro musimy wybrać płytki na podłogę, panele i mozaikę na ścianę, a w do sobotniego egzaminu czasu cooraz mniej a ja dalej glęboko w d.. lesie...
DOBRANOC
Stary 2012-03-12, 06:27   #2918
ona8686
Zakorzenienie

Witam z rana

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość

Z racji tego, że Wy już chcecie, a ja nie mam czasu na wystrojenie się i pozowanie dla Was, wklejam coś co zrobiłam na szybko. Nawet zamka nie zapiełam do końca i guziczków też, bo tylko siostra jest teraz domu, a do zapięcia potrzebne są 2 osoby. I nawet stanika nie mam dobrego, ale same chciałyście
Tylko proszę nie bijcie
A krytykę przyjmuje na klatę
Wygladasz cudownie sukienka piekna i ładnie podkrela Twoja figure sama chciałam taka i byłam w nich zakochana, ale okazy sie nie dla mnie

Cytat:
Witajcie
Byłam wczoraj na przymiarce sukni ślubnej oraz zobaczyłam jak wygląda moja suknia na poprawiny oto efekt
ładnie wygladasz

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
Dzięki za odpowiedzi odnośnie obrączek. Właśnie zastanawiam się czy przy naszych 4 mm szerokości jest sens brać soczewkowe, chociaż ja powiem, że czułam różnicę i chyba jednak na taką wersję się zdecydujemy.
Soczewkowe maja włąsnie ten przywilej, że sa wygodniejsze i czuc komfort

Cytat:
Fajne te butki mnie sie wszystkie podobaja

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 06:59   #2919
magdalennne
Wtajemniczenie

Dzień dobry poniedziałkowo
Ruszam dzisiaj z badaniami do mojej pracy dyplomowej Muszę się wyrobić do końca marca póki jestem na tym stażu moim... A że od środy idę na urlop to muszę się uwijać.
Tenebrosa byliśmy w obu, ale rozmawialiśmy z panem na Zana i tam nam dał taką ofertę
A i napisałam wczoraj maile do kilku osób, które wynajmują garbusy i za cały dzień, bez ograniczeń kilometrów, z kierowcą jeden pan chce 500zł Wiadomo, że luksus nie taki jak w limuzynie, dlatego cena niższa, ale jestem ucieszona bardzo tym faktem

Miłego dnia wszystkim życzę
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 07:16   #2920
niusia_87
Zakorzenienie

Potrzebuje odpocząć, tak z tydzień i niczym się nie przejmować, wsiąść do pociągu byle jakiego i pojechać w siną dal...
Wszyscy coś ode mnie chcą, mają pretensje, przepłakałam pół nocy... Nie mam siły... Serce mnie boli i to dosłownie, moje prawdziwe serce, które pompuje krew
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 07:51   #2921
Jamee
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
właśnie zamowilam torbe taka jak w zalączniku a to wszystko przez Agis88 (macie tutaj linka do Jej kuferka bo kilka osób się pytalo: http://moda.allegro.pl/mango-lakiero...198664418.html )
moja torebka niestety nie mam już na nią kasy

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
A ja ogłaszam wszem i wobec że mój wieczór panieński odbędzie się 17 marca u mnie w domciu

Cytat:
Napisane przez chocolate muffin Pokaż wiadomość
A ja się muszę podzielić inf. że dziś zapadła ostateczna decyzja w sprawie naszego mieszkania po ślubie. Będziemy wynajmować małe mieszkanko w bloku 15 min. piechotką od mojego domu
I mimo, że kiedyś powiedziałam, że nigdy w życiu do bloku mieszkać nie pójdę, to strasznie się cieszę, bo nie będę miała teściów na głowie
Chyba trzeba coś z tej okazji.

malwus20 gratuluję panieńskiego
gratulacje

Cytat:
Wróciłam poimprezowym weekendzie i mam coś dla Was!

Z racji tego, że Wy już chcecie, a ja nie mam czasu na wystrojenie się i pozowanie dla Was, wklejam coś co zrobiłam na szybko. Nawet zamka nie zapiełam do końca i guziczków też, bo tylko siostra jest teraz domu, a do zapięcia potrzebne są 2 osoby. I nawet stanika nie mam dobrego, ale same chciałyście
Tylko proszę nie bijcie
Goszu tak to sobie wyobrażałam i wyglądasz pięknie.:love :

Cytat:
bardzo ale to bardzo podobają mi się te
http://www.brandos.nl/menbur/pisum-z...en-rose/a48510

a te też mają coś w sobie
http://www.spartoo.nl/Melissa-TALKING-x135657.php

Cytat:
Napisane przez Nika0208 Pokaż wiadomość
Wyglądasz ślicznie i Twoja suknia popiera slusznośc mojej decyzj o szyciu sukni , az nie moge doczekac sie swojej przymiarki w środe chociaż nic jeszcze zabardzo nie będzie widac.
A w sobote bylismy na zakupach, kupilam sobie drugie buty slubne , miałam kupić na zmiane na sali ale zakochałam sie w nich i będą do koscioła a poźnie zmienie sobie na kupione wcześniej na sale, jak już nie bedę mogła w moich szpilkach wytrzymac.
A i kupiłam sukienke dla mojej chrześnicy, Nati jest zadowolona i podoba się jej co dla mnie jest bardzo wazne. Dodam, że sukienka na zywo wyglada owiele lepiej, to zdjęcie mam z internetu.
Śliczna ta sukienka można wiedzieć gdzie kupiłaś i po ile?

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 08:07   #2922
kindziulindzia
Zakorzenienie

Hej dziewczyny

padam na ryj taki miałam weekend w sobotę w Olsztynie a wczoraj cały dzień lataliśmy po rodzinie TŻ - ile herbat, kaw i ciast w siebie wpakowałam to masakra

w piątek byłam w salonie razem z TŻ i uwaga PRZYMIARKA 16 KWIETNIA muszę być z butami i cyckonoszem ależ się cieszę, dostałam materiał więc teraz mogę szaleć
TŻ spodobał się smoking mam nadzieję, że ostatecznie się na niego zdecyduję bo wygląda bosko

i tak rozdaliśmy mnóstwo zaproszeń i wszyscy potwierdzili , w tym tygodniu załatwiamy USC i całą resztę papierków

gosza, ladystar za suknie będziecie pięknymi PM
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 08:10   #2923
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Witam się poniedziałkowo i ziewająco Na dodatek pada jakaś mżawka. Jak to mój TŻ określa - "mokre gó**o"

Mam jakiś problem z jelitami. Całyczas czuję ucisk w brzuchu, aż mnie boli Dodam, że nie jadłam żadnych wzdymających potraw. Macie jakiś patent jak mi ulżyć?

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
Marylko śliczne te buty w sumie po zdjęciach nie umiałabym postawić na żadne konkretne, zadecydowałby wygląd na nodze.

Jestem wściekła na jakiegoś kretyna z allegro. Wylicytował u mnie przedmiot, po czym napisał że ma pilny wyjazd i nie może odebrać paczki. tydzień pisałam, prosiłam o kontakt bo nie rozumiałam czy to znaczy, że nie może za neigo zapłacić czy rezygnuje, koleś logował się dzień w dzień na allegro, otrzymywał maile bo wysyłałam potwierdzenie odbioru i po tygodniu od zerowego kontaktu wystawiłam przedmiot ponownie aa jemu występując o zwrot prowizji.
Przedmiot osiągnął 30 zł wyższą cenę niż wtedy gdy licytował go on, więc on wysłał wyjaśnienie do allegro że ja zrobiłam to celowo bo nie byłam zadowolona z kwoty jaką uzyskałam co za idiota! Oczywwiście wysmarowałam do allegro maila na zylion słów, łącznie z pomówieniem mnie przez kupującego iż działałam celowo. Ja mam prawie 500 komentarzy, gość 19... więc mam nadzieję że sprawa rozwiąże się na moją korzyść, w przeciwnym razie rozniose dziada!!

Idę spać, jutro musimy wybrać płytki na podłogę, panele i mozaikę na ścianę, a w do sobotniego egzaminu czasu cooraz mniej a ja dalej glęboko w d.. lesie...
DOBRANOC
Ale Ci sie pajacowaty kotrahent trafił. Normalnie niektórzy to mają zryte berety i chyba uswielbiają odstawiać szopki Aż żal bierze
Mi się ostatnio taka pindzia trafiła. Sprzedałam przedmiot. Wysłałam dane do przelewu. Kobitka odpisała, że dziękuje, potwierdza zakup i że przelew wyszedł. Po trzech dniach przelewu nie było, więc pytam, o co kaman. To mi pisze, że miała jakiś problem, że nie miała jak zrobić bla bla (mogła poinformować). Chyba z 4 razy się dopominałam o kasę. A wystarczyłoby, jakby napisała, że zapłaci wtedy i wtedy, a nie takie krećenie. Ehhh... niektórzy są dziwni.

Lubciu sukienusia
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 08:11   #2924
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
2 są piękne

Cytat:

DOBRANOC
Wrr... ja też miałam kilka takich akcji na allegro. Nie cierpię takich typów

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny

padam na ryj taki miałam weekend w sobotę w Olsztynie a wczoraj cały dzień lataliśmy po rodzinie TŻ - ile herbat, kaw i ciast w siebie wpakowałam to masakra

w piątek byłam w salonie razem z TŻ i uwaga PRZYMIARKA 16 KWIETNIA muszę być z butami i cyckonoszem ależ się cieszę, dostałam materiał więc teraz mogę szaleć
TŻ spodobał się smoking mam nadzieję, że ostatecznie się na niego zdecyduję bo wygląda bosko

i tak rozdaliśmy mnóstwo zaproszeń i wszyscy potwierdzili , w tym tygodniu załatwiamy USC i całą resztę papierków

za załatwione sprawy

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 08:13   #2925
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Hej dziewczyny

To owocny weekend mieliście

A co do pogrubionego, to masz w końcu motywację, żeby poczynić odpowiednie zakupy butowo-cycakowe, bo tu ostatnio jęczałaś, że jeszcze nic nie masz A teraz mus jest, to i zakupy będą.
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 08:15   #2926
marylka80
Zadomowienie

Thumbs down Dot.: Trzy z Nas już mężów mają, kolejne PMki dni odliczają - PM 2012 cz. XX

Dzien dobry w poniedzialek
U nas pieknej pogody ciag dalszy od razu inaczej sie wstaje

Cytat:
Dzięki Dziewczyny

a nawet metkę w środku ( z informacją jak prać, prasować, czyścić i takie tam... czyli, że chemicznie tylko i wyłącznie)
Taka pierdółka, a jak cieszy. I nawet pokrowiec profesjonalny dostałam z wizytówką firmy, czyli jak w salonie

Piękne! A te http://www.brandos.nl/menbur/pisum-z...en-rose/a48510 chciałabym zobaczyć z Twoja suknią
Zobaczysz na pewno, w piatek jade przymierzac sukienke i obfoce sie tak ze zobaczys mnie we wszystkich tych butach

Cytat:
Napisane przez agnes j Pokaż wiadomość
swietne sa te buty, 2 mi sie podoba najbardziej a w jaki sposob je bedziesz mogla zwrocic? do nl? duzo kosztuje taki zwrot? pozdrawiam
Kochana ja mieszkam w Nl, a tutaj sprzedaz przez internet jest bardzo mocno rozwinieta. Nie ma zadnych oplat za przesylki ani zwroty.
Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
Melisski juz od dawna mi sie podobaja, koniecznie musisz zrobic fotorelacje jak przyjda
Byle do piatku doszly.
Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
Potrzebuje odpocząć, tak z tydzień i niczym się nie przejmować, wsiąść do pociągu byle jakiego i pojechać w siną dal...
Wszyscy coś ode mnie chcą, mają pretensje, przepłakałam pół nocy... Nie mam siły... Serce mnie boli i to dosłownie, moje prawdziwe serce, które pompuje krew
Nie martw sie kochana, chyba wiekszosc z nas ma takie problemy. Ja codziennie budze sie z bolem brzucha i juz o niczym innym nie mysle tylko o tym zeby miec to wszystko za soba. Nawet moj Tz podszedl wczoraj do mnie, polozyl na kolanach i powiedzial ze przez te wszystkie przygotowania to stalam sie zupelnie nieobecna i strasznie za mna teskni. No i musialam mu obiecac ze bede poswiecac mu troche wiecej uwagi
Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Dzień dobry

moja torebka niestety nie mam już na nią kasy

gratulacje

Goszu tak to sobie wyobrażałam i wyglądasz pięknie.:love :

bardzo ale to bardzo podobają mi się te

a te też mają coś w sobie
http://www.spartoo.nl/Melissa-TALKING-x135657.php

Śliczna ta sukienka można wiedzieć gdzie kupiłaś i po ile?
No mnie te w kropeczki tez strasznie urzekly

Edytowane przez marylka80
Czas edycji: 2012-03-12 o 08:19
marylka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 08:17   #2927
Jamee
Zakorzenienie

Muszę się pochwalić, że poczyniłam zakupy ślubne Kupiłam koperty na zaproszenia i pudełko na koperty

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 08:27   #2928
Madziuniusia
Zakorzenienie

Widziałyście? nie dość, że miałam robić codziennie relacje to sama nie mam czasu do was usiąść na spokojnie;P
Stary 2012-03-12, 08:38   #2929
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
Widziałyście? nie dość, że miałam robić codziennie relacje to sama nie mam czasu do was usiąść na spokojnie;P
dostaniesz naganę z wpisaniem do akt
cześć dziewczynki w poniedziałek
zdechła jestem, zatoki mam zawalone i oddycham jak humbak

wiedźma w kolejnym pokoleniu
no i mam córkę
i męża - czarodzieja
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 08:43   #2930
a u d r e y
Wtajemniczenie

Poniedzaiłkowe heloł!!

Niusia myślę że każda z Nas ma takie chwile że ma ochotę wybyć na bezludną wyspę, przed weselem częściej niż zwykle.. Ale potem jaka nagroda Nas czeka

Od 6 ucze się na egzamin sobotni, mam łóżko zawalone książkami, podejrzewam że do piatku nie wyjdę z pokoju... o proszę dopiero na sobotę g. 14.30
Stary 2012-03-12, 08:53   #2931
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Tylko proszę nie bijcie
Wow Świetnie wyszła Twoja suknia

Cytat:
Mi się najbardziej te podobają:
http://www.brandos.nl/menbur/04194-04-ivory/a11688

Cytat:
Witajcie
Pięknie

Ja też się obkupiłam w 2 pary butów Dobrze, że do rodziców przyjdą bo Tż by się załamał.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 11.jpg (26,3 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 22.jpg (39,1 KB, 21 załadowań)

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 09:02   #2932
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
dostaniesz naganę z wpisaniem do akt
cześć dziewczynki w poniedziałek
zdechła jestem, zatoki mam zawalone i oddycham jak humbak
uuu no to siara nie no poważnie cierpię na brak czasu zaraz znowu uciekam:P
Stary 2012-03-12, 09:14   #2933
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Hej dziewczyny

bylas w olsztynie i nie napisalas o tym

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 09:15   #2934
E87
Wtajemniczenie

Witam sie poweekendowo. za suknie, buty i inne zakupy. Slicznie wygladacie w swoich sukniach Gosza Twoja suknia jest potwierdzeniem, ze nie tylko suknie z salonu moga byc ladnie i konkretnie wykonane, baaaaaaardzo ladna suknia

My rozdalismy kolejne zaproszenia w weekend, teraz w tygodniu przerwa, bo Tż ma na druga zmiane i od weekendu znowu c.d. niech sie to juz konczy...!
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 09:16   #2935
Agis88
Raczkowanie

Hej, ja wróciłam wczoraj wieczorem ale nie miałam sily Was nadrabiać, niespodzianka sie udala nikt nas sie nie spodziewal atmosfera super szkoda tylko ze pojechalismy na tak krotko bo znowu nic nie zalatwilam ani u kwiaciarki ani u fryzjerki nie wspominajac o tym ze nie mialam casu odebrac moich zawieszek ktore czekaja juz na mnie od tygodnia....

Gosza, Nattiv, Lubcia
za suknie. kazda z Was wyglada super!
Gratki za wszystkie załatwione sprawy, menu, wieszaki, diety cud - patis jestem pod ogromnym wrazeniem i zakupy! Ja tez kupilam ostatnio tuby, 2 lampiony i pudelko na koperty

Widzialam ze byl temat garniaków, mój Tż bedzie mial czarny, taliowany zwykly garnitur i do tego sam krawat, nie chcial kamizelki bo balsie ze sie udusi, chodz z tą pogodą w lipcu ostatnio roznie bywa.... Czy Wy bedziecie zabranialy sciagniecia marynarki Tżtowi podczas wesela? Bo ostatnio ciocie Tż stwierdzily ze to straszne faux pas a ja mowiac szczerze nigdy nie zwracalam na takie rzeczy uwagi...

Tenebrosso czy moglabyś sie podzielic spostrzeżeniami odnośnie lubelskich jubilerow? Gdzie się najbardziej oplaca kupić obrączki?

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
Zdecydowałam, że zamówię te buty. W sumie i tak mogę je odesłać jak mi się nie spodobają. Teraz zastanawiam się nad kolorem. Który z tych 4 wybrać?? http://xn--biaebuty-8ob.pl/A_ATLASY_...enie-2559.html ?

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
hej

dzisiaj jadac na uczelnie wpadlam w poslizg i na kraweznik mnie zniosło - prawie kolo urwalo nam ;( kołpak odlecial hen daleko

eh...

5 miesiecy do ślubu u mnie
Dobrze ze Ty jestes cala
Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
właśnie zamowilam torbe taka jak w zalączniku a to wszystko przez Agis88 (macie tutaj linka do Jej kuferka bo kilka osób się pytalo: http://moda.allegro.pl/mango-lakiero...198664418.html )
Do usług
Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
A ja ogłaszam wszem i wobec że mój wieczór panieński odbędzie się 17 marca u mnie w domciu
super! Ja swój planuję na poczatek czerwca bo wtedy przyjeżdza moj przyjaciolka ktora na stale mieszka za granica a przed moim weselem planuje przyjechac tylko 3 dni wczesniej. Ja swój panienski organizuje sama w naszym gronie tak sie to juz utarło i sadze ze to dobre rozwiazanie
Cytat:
Napisane przez chocolate muffin Pokaż wiadomość
A ja się muszę podzielić inf. że dziś zapadła ostateczna decyzja w sprawie naszego mieszkania po ślubie. Będziemy wynajmować małe mieszkanko w bloku 15 min. piechotką od mojego domu
I mimo, że kiedyś powiedziałam, że nigdy w życiu do bloku mieszkać nie pójdę, to strasznie się cieszę, bo nie będę miała teściów na głowie
Chyba trzeba coś z tej okazji.

malwus20 gratuluję panieńskiego

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość

I wiecie co wymyślił dzisiaj mój TŻ? Żebyśmy wzięli wcześniej ślub cywilny, bo on już chce, żebym była jego żoną. I tak mówi, że w maju na naszą 3 rocznicę moglibyśmy to zrobić. Nie robić po tym wesela, tylko rodziców i rodzeństwo zaprosić na obiad do restauracji. Na początku pomyślałam sobie, że po co wymyślać, ale najbardziej mnie kusi kupno drugiej sukni ślubnej, bo bardzo podobają mi się krótkie I moglibyśmy poszaleć z sesją potem, bo przy okazji kościelnego planujemy w tym samym dniu. Myślicie, że to głupota?
My jeszcze tydzien temu byliśmy pewni ze weźmiemy cywilny wczesniej ale u nas chodzilo o podróz poślubną, zeby mieć nowy paszport i dowod musze czekac okolo miesiaca plus dowiedzialam sie ze miesiac przed wjazdem biuro podrózy musi wyslac do chin nasze aktualne dokumenty wiec wyszlo ze na podroz wybierzemy sie najpredzej 2 miesiace po slubie we wrzesniu i bylam tym troche zalamana ale ostatnio zaszlam do biura podrozy i okazała sie ze na chiny główny sezon zaczyna sie w październiku więc z cywilnego rezygnujemy.
Cytat:
Dla mnie 2 bomba!

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
A i napisałam wczoraj maile do kilku osób, które wynajmują garbusy i za cały dzień, bez ograniczeń kilometrów, z kierowcą jeden pan chce 500zł Wiadomo, że luksus nie taki jak w limuzynie, dlatego cena niższa, ale jestem ucieszona bardzo tym faktem

Miłego dnia wszystkim życzę
A podzieliłabyś sie namiarem na tego garbusa? Może być na PW
Agis88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 09:19   #2936
asienka213
Wtajemniczenie

morgennn

Cytat:
Wlasnie kupilam 4 pary butow

Oczywiscie 3 pojda do zwrotu zebyscie nie myslaly ze na glowe upadlam
Wszystkie sa swietne, na jakie sie zdecydujesz bedzie super

Cytat:
Witajcie

Cytat:
Od 6 ucze się na egzamin sobotni, mam łóżko zawalone książkami, podejrzewam że do piatku nie wyjdę z pokoju... o proszę dopiero na sobotę g. 14.30
Beda sie trzymac mockooooooo

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Ja też się obkupiłam w 2 pary butów Dobrze, że do rodziców przyjdą bo Tż by się załamał.
heh same butomaniaczki te drugie gdzie je kupilas ??

Ja mialam wczoraj wreszcie zdecydowac sie na jakies zaproszenia, oczywiscie odkladam to na wieczne nigdy

asienka213 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 09:19   #2937
Anulka_p
Zakorzenienie

Dzień dobry Czuje się jakaś taka zmęczona, a to dopiero początek długggiego tygodnia. Nie wypoczęłam w weekend. Mam nadzieję, że pogoda się poprawi i ja także odżyję.

Cytat:
Tylko proszę nie bijcie
Pięknie ci w niej Bardzo ładnie wyglądasz. Sukienka w moim stylu. Dla mnie rewelacja. Kocham, kocham Jestem na TAK!!

Cytat:
Ostatnie przepiękne. Zachwyciły mnie
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 09:21   #2938
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

Tylko proszę nie bijcie
wyglądasz cudownie
Cytat:
wszystkie fajne tak po zdjęciach to nie umiem zdecydować które najlepsze
Cytat:
Witajcie

Cytat:

niech się TŻ zastanowi nad smokingiem poważnie, bo bardzo ciężko dobrać do niego koszulę, zwłaszcza jak suknia jest w nietypowym kolorze (jakbyś miała śnieżnobiałą to nie ma problemu) Wiem coś o tym bo najpierw kupiliśmy smoking, a później była droga przez mękę z kupowaniem koszuli, bo do śmietankowej sukni dobranie koszuli, która nadaje się do smokingu (czyli pod muszkę ze specjalnym kołnierzykiem i krytymi guzikami) graniczy z cudem

Miłego dnia Wam życzę

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 09:27   #2939
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asienka213 Pokaż wiadomość
heh same butomaniaczki te drugie gdzie je kupilas ??
Na allegro. Jest ich dość dużo, bo u kilku sprzedających można kupić.

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 09:28   #2940
kindziulindzia
Zakorzenienie

mam w sumie do wyboru koloru sukni, mogę mieć białą lub tą co miałam na sobie i jak dla mnie nie ma różnicy między jedną a drugą a materiał miałam w rękach

na dzień dzisiejszy priorytetem jest nas USC by załatwić dokumenty i iść z tym do księdza
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości