Drżą rodzice, dziadkowie, sąsiadka, bo za chwilę BUNT DWULATKA! III-IV 2010 - Strona 136 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-11, 22:04   #4051
libra777
Zakorzenienie

Dot.: Drżą rodzice, dziadkowie, sąsiadka, bo za chwilę BUNT DWULATKA! III-IV 2010

Cytat:
Napisane przez monka23 Pokaż wiadomość
Libra a no wlasnie o tym mysle , ogladam wlasnie katalog . Ja mam taki robot http://www.youtube.com/watch?v=FNzdVvvrg-g . W nim mogla bym wyrabiac ciasto na chleb?
nie wiem jaką ma moc czy da radę bo ciasto chlebowe dość sztywne jest
miałam podobny ale chyba zeptera to silnik w nim spaliłam
libra777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-11, 22:06   #4052
mrowak
Zakorzenienie

Dot.: Drżą rodzice, dziadkowie, sąsiadka, bo za chwilę BUNT DWULATKA! III-IV 2010

Kalinko, rośnij szczęśliwie i obuzuj ile wlezie

My dziś po imprezce urodzinowej-było całkiem miło, jedzonko smakowało, dziecię moje wczoraj-czyli dokładnie w dzień urodzin- po raz pierwszy posmakowało czekolady. Chyba uczulenia nie ma
Dostała fajne prezenty-jak dam radę to jutro wrzucę jakieś fotki.
Tymczasem idę spać, bo mi kręgosłup uszami wychodzi.
mrowak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-11, 23:09   #4053
minka26
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość
to wyobraź sobie że ja taki sajgon mam na codzień ja to już nie pamiętam nawet kiedy miałam czysto w domu na jednym końcu skończysz w drugim już jest bałagan

Kalinko i Gabrysiu wszystkiego co najlepsze
własnie sobie od razu o tobie pomyślałam

Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość

Mojemu tacie by się ten facet z tego programy podobał , w sumie to miałam podobnie ale z perspektywy czasu to może i to lepiej ? Nie łaziłam nie wiadomo gdzie nie robiłam co chciałam . kiedyś mi się to nie do końca podobało . tylko gnoju nie wywalałam bo mieszkalismy w bloku
ja tylko rano urywki widziałam, ale takiego rygoru bym nie zniosła ja się wyszumiałam i to nawet nieźle ale chyba mi przeszło, więc jest dobrze, bo niektórym nie przechodzi

Cytat:
Napisane przez mrowak Pokaż wiadomość
Kalinko, rośnij szczęśliwie i obuzuj ile wlezie

My dziś po imprezce urodzinowej-było całkiem miło, jedzonko smakowało, dziecię moje wczoraj-czyli dokładnie w dzień urodzin- po raz pierwszy posmakowało czekolady. Chyba uczulenia nie ma
Dostała fajne prezenty-jak dam radę to jutro wrzucę jakieś fotki.
Tymczasem idę spać, bo mi kręgosłup uszami wychodzi.
nareszcie
Stary 2012-03-11, 23:37   #4054
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

u mnie taki sajgon potrafi jedna oli zrobic:P
jak melke wyszkoli bedzie extra
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 00:16   #4055
machaj
Raczkowanie

wszystkim ciociom Kala dziękuje za życzenia

my też po imprezie... nie potrafimy się teraz ruszyć z kanapy ja cały dzień w kuchni marcin z mała na rękach... nie spała po południu więc była marudna na imprezie... ale z czasem się rozkręciła i to tak że pół godziny ją usypialiśmy;/

impreza się udała... tort wszystkich zaskoczył bardziej wizualnie niż smakowo ale to nie ważne ja już dziś wklejam zdj małej bo jutro zapomnę

a kala dziś chodziła i śpiewała sobie sto lat! a jak pytałam ile ma lat to mówiła 'cztejy'

a ogólnie kala dalej sika w pieluchę.. i jest spokojniejsza.. seny jak robi to raz na kilka dni... lepsze to niż kilka na dzień! poczekam do wiosny.. bo na razie alergicznie reaguje na nocnik... ale do ubikacji dalej ze mną chodzi...

1. zdmuchujemy świeczki...
2. jemy torcik...
3. pan tort w przekroju!! świetne kolory co nie?
4. szał w balonach..
5. niedzisiejsze.. sprzed tyg (może 2ch) ale kala mnie tak rozbawiła swoją 'pozą' że wam pokazuje jaką to ja mam damę w domu

jak zgram zdj z 2giego aparatu to wkleję więcej
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC08884.jpg (70,8 KB, 61 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC08900.jpg (76,6 KB, 60 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC08888.jpg (85,6 KB, 60 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC08913.jpg (70,7 KB, 47 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC08830.jpg (79,1 KB, 60 załadowań)
machaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 06:09   #4056
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Machaj tort superasny.co nie tak ze smakiem. Mala na ostatnim foto taka pani dyrektorka

Ja juz dzisia rogaliki drozdzowe upieklam. Za chwile tez chleb bedzie. A najlepsze ze ani jednego ani drugiego nie jem :/
Pazurki sobie tez zrobilam.a dzieciaki spia

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 07:15   #4057
megi-megi
Zakorzenienie

Madzia - czy Ty dobrze się czujesz? O której Ty wstajesz?????????????
megi-megi jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-03-12, 07:18   #4058
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
Machaj tort superasny.co nie tak ze smakiem. Mala na ostatnim foto taka pani dyrektorka

Ja juz dzisia rogaliki drozdzowe upieklam. Za chwile tez chleb bedzie. A najlepsze ze ani jednego ani drugiego nie jem :/

A myślałam,że to ze mną coś niehalo,że wstaję przed 6
Wstawiłam już zmywarkę,ogarnęłam się tak,że listonosz może w razie czego wpaść Jeszcze 3 gary mam do zmycia i styka na dzisiaj.
Reszta u mamusi podana pod nos

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
anakazar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 09:32   #4059
monka23
Zakorzenienie

Machaj ostatnia fotka no bomba hehe Tez ciekawa jestem co ze smakiem nie tak, domyslam ze zjadliwy ale co poszlo nie tak, masa za slodka? za mulista i sztuczna? Ale wyglada przeslicznie i super ci wyszedl , pierwszy raz robilas . Nawet chyba pelszy niz z oryginalu cos mi sie tak kojarzy hehe

Madzia sama sie obudzilas? czy moze tz cie przebudzil,sadystka ja z ledwosicia o 8 ej sie zwleklam .

My dzis bez pampka , juz siki na podlodze , siedzi na krzeselku i nawet nie zajarzyl ze sika hehe bedzie sie dzialo.
monka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 10:21   #4060
sara 85
Zakorzenienie

Wszystkiego najlepszego dla Kalinki

Machaj zdjęcie ostatnie świetne mała jest prześliczna a tort super wygląda.

My w sobotę i niedziele mieliśmy gości, bo wczoraj tż miał urodziny. Wczoraj tylko przeczytałam, nie miałam siły już nic pisać. Ale impreza się udała

Ja was podziwiam za tak wczesne wstawanie. Ja ledwo o 8 się zwlekłam z łóżka.

Franio 24.07.2014 r.
sara 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 10:23   #4061
megi-megi
Zakorzenienie

Może ja nie jestem na bieżąco - ale gdzie jest Sidorcia??? (mam nadzieję, że nie przegapiłam jej)
megi-megi jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-12, 10:25   #4062
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Ja bym bardzo chetnie wiecej spala. Tylko cos ostatnio za nerwowa jestem. To wieczorami jak nie moge zasnac to sprzatam,a rano pieke i gotuje.

ide nakupic czegos na obiad

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 10:36   #4063
evitka21
Zakorzenienie

sara, tu nie ma nic do podziwiania-gowniarz nie spi- nie spi nie spisz i ty. Proste. Jak wiecie, dobrze wiem co mowie ;-)

evitka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 11:59   #4064
madziwnia
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to madziwnia

Cytat:
Napisane przez anakazar Pokaż wiadomość

A myślałam,że to ze mną coś niehalo,że wstaję przed 6
Wstawiłam już zmywarkę,ogarnęłam się tak,że listonosz może w razie czego wpaść Jeszcze 3 gary mam do zmycia i styka na dzisiaj.
Reszta u mamusi podana pod nos
.. ale zazdroszcze bo gdyby do mnie tak wczesnie przychodził.. to miałabym pretekst aby wstac ok 6 i sie ogarnąc.. ja lubie jak 2-3 godziny wczesniej dzwonia znajomi że dzis wpadna.. a ja w proszku....
wtedy sprzatanie korytarzy pokoju kuchni i ązienki.. to pikus..
Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość

wariatka..

A my juz drugi dzien bez pieluchy w dzien.. no i efekt taki ze sika w gacie jak nie zdarze zapytac czy posadzic.... dzis juz 4 para leginów poszła a dopiero 12.00
i jak sie zesika to krzyczy że siku i że chce na kibelek usiąść albo szybko na nocnik leci.. TYLKO ŻE PO FAKCIE.. ale kuma!

A jaka dumna jak zrobi na nocnik!

spóźnione 100 LAT dla KALI!!

Pola ur. 3 czerwca 2014!
madziwnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 12:17   #4065
Darusiaaaa
Zakorzenienie

tak ja rowniez dla Kali 100 100 100 latek!

tort wyglada swietnie.
Chyba zaczynam lubic kota hk,bo znowu dzisiaj bluzke z hk kupilam,co sie ze mna dzieje?:P

LASKI MACLAREN TECHNO XT TWIN -430zl wyglada jak NOWY! oplaca sie?jak myslicie?
A.Camus
Stary 2012-03-12, 12:26   #4066
madziwnia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
tak ja rowniez dla Kali 100 100 100 latek!

tort wyglada swietnie.
Chyba zaczynam lubic kota hk,bo znowu dzisiaj bluzke z hk kupilam,co sie ze mna dzieje?:P

LASKI MACLAREN TECHNO XT TWIN -430zl wyglada jak NOWY! oplaca sie?jak myslicie?
hahahaha.. ja to miałam napisac kilka dni temu.. bo Michalina starsznie bajke HK polubiła!!!
i dostałąm jedne jeansy ale na 104 z HK i juz piszczała... mało tego w lumpku kupiłam same kolorowe bluzki i sukienki na lato.. zakochałam sie w kolorach

Pola ur. 3 czerwca 2014!
Stary 2012-03-12, 12:54   #4067
Darusiaaaa
Zakorzenienie

ja tez jej ostatnio kupilam 3 torby ubran,a dzisiaj nowe mokasynki clarksa,ktoras nawet tu takie ma dla dziecka rozowe takie ciemne,aga chyba ty masz dla malej takie na rzep za kostke ,to ja dzisiaj jej kupilam takie tylko ciemny fiolet.
Tz juz krzywo patrzy bo dzieciak na wiosne ma juz 5 par , no i wczoraj traperki
ale jak na prawde sa nowki jeszcze ze soba fabrycznie zwiazane to az mi szkoda nie kupic za dwie dyszki a normalnie dalabym lekko dwie stowki.
A.Camus
Stary 2012-03-12, 14:08   #4068
madziwnia
Zakorzenienie

Daria.. to ty mi poszukaj rozm. 25 jakiekolwiek trampki czy cos na wiosnę bo u nas butów za bardzo nie ma

Pola ur. 3 czerwca 2014!
Stary 2012-03-12, 14:09   #4069
nataszka25
Zakorzenienie

Witam Dziewczyny
Jestem mamą 2 letniej Amelci, styczeń 2010, dobrze trafiłam?
Można do Was dołączyć?
nataszka25 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-12, 14:17   #4070
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Witajcie laseczki

Spóźnione życzenia urodzinowe

GABRYSIU I KALINKO DUŻO ZDRÓWKA I SAMYCH RADOŚCI

evi - współczuję i tulę . Wiem co znaczy jak menda nie chce w dzień spać

U nas był bardzo intensywny weekend. Nogi mi włażą, wszystkie kości i mięśnie bolą . Był syn Tża i jak zwykle był ogólny sajgon Do tego mielismy w sobotę wizytę znajomych z dziećmi i już wogóle jakiś armagedon nastąpił w chałupie .
Do tego nie wiem czy się Zosia czegoś wystraszyła czy dalej wychodzą zęby ale płacz był po nocach przez sen. Narmalnie wykończona jestem jak po tygodniu cięzkiej fizycznej roboty na budowie

libra i madziwinia - dziękuję za wszystkie wskazówki tortowe. Zamierzam coś sama stworzyć i liczę że się uda

Pop - wzruszyła mnie opowieść o Nataszce. Piękne chwile.
Ja też nie mogłam zbyt wiele jeść przy karmieniu. Nie przejmuj się układ trawienny przyzwyczai się i kupki będą normalne. Super że takie ilości udaje Ci się odciągać

ania - torty super tylko właśnie u nas nikt nie przepada z a tymi masami i później "marudzą"
Nie przejmuj się tak bardzo tymi sprzedażami na all. W skarbówce głównie chodzi o to żeby się doczepiać tych, którzy notorycznie sprzedają i to głównie rzeczy nowe nie mając firmy. Niedawno też słyszałam o tych zaostrzeniach ale też właśnie o takich zwykłych sprzedażach czegoś czego nie potrzebujesz w domu itp.

monka - w ubiegłym tygodniu Zawadzka pokazywała jak przykjonać dziecko do innych smaków. Mama była zszokowana że dziecko je coś na co niedawno patrzeć nie chciało

madzia - Erwin poprpstu wymiata swoimi pomysłami

machaj - tort wyglada super a Kalinka cudnie w tych lokach
Stary 2012-03-12, 14:19   #4071
madziwnia
Zakorzenienie

Aaaaa miałam pisac juz wczoraj!

Pamietacie te ciuszki dla chłopca co mi powysyłałyście..
to do rozm. częśc juz mi ciotka oddała to wam pisałam i poszły dla takiej znajomej co we wrzesniu urodziła czy pocz.października.. a teraz znowu te co sie nadają lecą dalej...
niektóe juz wanishem wyplamiałam teraz reszta ale na prawde jak ktos nie ma to dla niego kazdy ciuszek sie liczy.

A dzis przeglądałam ciuchy po Michaśce ale raczej juz takie gorsze zostały i kilka perełęk nie na sprzedaż.. taki sentyment....
bo po Michalinie tez kolezanki moje 2 mają
i okazało sie że mam baaardzo dużo ciuszków takich spranych.. bez dziur , niektóre co mi sie nie podobały ani trochę i tak sobie pomyślałam.. że do GOPSu zadzwonie do tej babki ode mnie.. i zapytam czy by nie chcieli bo oni znaja na prawde taaakie patologie ze dzieciaki to albo w za małych albo w dziurawych chodzą.. a im sie te ciuszki przydadzą..

Jak ja lubię takie akcje - podaj dalej

A temu mojemu chrzesniakowi od wujka to musze poszukać jakis butków i kapci.. .. byłam w czoraj z prezentem an roczek..Matko i córko.. nie dośc żeon był w pampersie rajtach i samej koszulce na długi rekaw bez body dosłownie plecki i nery na wierzchu.. rajty na dupie mega dziura .. za małe.. a jak zobaczyłąm jakie ona ma za małe kapciochy.. gdzie paluszki az sie prosiły wyprostuj mnie!!! to miałam ochote mu je sciagnac.. ale nic nie moge zrobic ewent. poszukac w lumpku jakies butki dla niego.

Pola ur. 3 czerwca 2014!
Stary 2012-03-12, 14:22   #4072
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Gratulacje za wszystkie postepy maluchów w pożegnaniu z pieluchami .

U nas od soboty wróciło wołanie "sisi, kupa". Juz tak było a później przestała i lała
Stary 2012-03-12, 14:29   #4073
mrowak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nataszka25 Pokaż wiadomość
Witam Dziewczyny
Można do Was dołączyć?

Nataszka, my tu mamy marzec- kwiecień 2010, ale oczywiście dołączyć możesz
mrowak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 14:30   #4074
P0P70
Zakorzenienie

Witam,

Ja także spóźnione życzenia na dwuletniej Kliny przesyłam. Sto lat i szybkiego odpieluchowania życzę

W tym tygodniu siedzę sama z Oliwką a dopiero wieczorem mogę jechać do Nataszy. Babcia ma wolne. I z jednej strony to nawet wolałabym aby już nie przyjeżdżała.
Strasznie nie cierpię ludzi wścibskich a ostatnio okazała się że grzebie mi we wszystkich moich rzeczach. Normalnie tak się na nią wydarłam. Minęły już 3 dni a mi nie przechodzi. JA sama nigdy u nikogo nie grzebię. Nawet u TZ do jego rzeczy nie zaglądam chyba że mnie poprosi abym coś tam poszukała. U mnie w domu nie było nigdy takiego zwyczaju. A ten babsztyl zajrzy wszędzie. Muszę chyba kupić jakiś mebel na klucz i osobiste rzeczy tam zamykać. Jestem wściekła. .

P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 14:31   #4075
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez izazula Pokaż wiadomość

U nas od soboty wróciło wołanie "sisi, kupa". Juz tak było a później przestała i lała
A kiedy nauczyła się wołać?
Stary 2012-03-12, 14:34   #4076
minka26
Wtajemniczenie

Cytat:
Witam Dziewczyny
Można do Was dołączyć?

jasne że możesz, wreszcie będziemy mieć imienniczkę mojej Amelki

Cytat:
Witajcie laseczki

monka - w ubiegłym tygodniu Zawadzka pokazywała jak przykjonać dziecko do innych smaków. Mama była zszokowana że dziecko je coś na co niedawno patrzeć nie chciało
a w jakim programie, może gdzieś na necie znajdę, bo nie oglądałam

Cytat:
Napisane przez madziwnia Pokaż wiadomość
Aaaaa miałam pisac juz wczoraj!

Pamietacie te ciuszki dla chłopca co mi powysyłałyście..
to do rozm. częśc juz mi ciotka oddała to wam pisałam i poszły dla takiej znajomej co we wrzesniu urodziła czy pocz.października.. a teraz znowu te co sie nadają lecą dalej...
niektóe juz wanishem wyplamiałam teraz reszta ale na prawde jak ktos nie ma to dla niego kazdy ciuszek sie liczy.

A dzis przeglądałam ciuchy po Michaśce ale raczej juz takie gorsze zostały i kilka perełęk nie na sprzedaż.. taki sentyment....
bo po Michalinie tez kolezanki moje 2 mają
i okazało sie że mam baaardzo dużo ciuszków takich spranych.. bez dziur , niektóre co mi sie nie podobały ani trochę i tak sobie pomyślałam.. że do GOPSu zadzwonie do tej babki ode mnie.. i zapytam czy by nie chcieli bo oni znaja na prawde taaakie patologie ze dzieciaki to albo w za małych albo w dziurawych chodzą.. a im sie te ciuszki przydadzą..

Jak ja lubię takie akcje - podaj dalej

A temu mojemu chrzesniakowi od wujka to musze poszukać jakis butków i kapci.. .. byłam w czoraj z prezentem an roczek..Matko i córko.. nie dośc żeon był w pampersie rajtach i samej koszulce na długi rekaw bez body dosłownie plecki i nery na wierzchu.. rajty na dupie mega dziura .. za małe.. a jak zobaczyłąm jakie ona ma za małe kapciochy.. gdzie paluszki az sie prosiły wyprostuj mnie!!! to miałam ochote mu je sciagnac.. ale nic nie moge zrobic ewent. poszukac w lumpku jakies butki dla niego.
madzia, to już chyba lepiej, żeby ten maluszek bez bucików chodził jak się tylko da, przecież może mieć przez to poważne problemy
ile on ma i jaki rozmiar? może coś u nas znajdę to podeślę.
Stary 2012-03-12, 14:34   #4077
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mrowak Pokaż wiadomość
Nataszka, my tu mamy marzec- kwiecień 2010, ale oczywiście dołączyć możesz
A jest wątek dla styczniowych mam? bo nie mogę znaleźć... może ktoś wie lepiej to proszę o pomoc, a jak nie to zostaje z Wami, przydają mi się starsze koleżanki
Stary 2012-03-12, 14:34   #4078
P0P70
Zakorzenienie

Cytat:
Witam Dziewczyny
Można do Was dołączyć?
Tak jak Ci mrówka napisała niby to wątek dla mam marzec - kwiecień, ale ja widzisz ja mam dziecko z grudnia i też tu jestem. Dziewczyny mnie nie wyrzuciły więc i Ciebie przygarniemy

P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 14:38   #4079
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez minka26 Pokaż wiadomość
jasne że możesz, wreszcie będziemy mieć imienniczkę mojej Amelki

a w jakim programie, może gdzieś na necie znajdę, bo nie oglądałam

madzia, to już chyba lepiej, żeby ten maluszek bez bucików chodził jak się tylko da, przecież może mieć przez to poważne problemy
ile on ma i jaki rozmiar? może coś u nas znajdę to podeślę.
Amelcia jest z jakiego miesiąca? widzę avatar, w okularach, moja też chodzi czy pada czy słońce, jak jej nie schowam to chodziła by wszędzie w okularach, uwielbia zwracać na siebie uwagę

---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ----------

Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość
Tak jak Ci mrówka napisała niby to wątek dla mam marzec - kwiecień, ale ja widzisz ja mam dziecko z grudnia i też tu jestem. Dziewczyny mnie nie wyrzuciły więc i Ciebie przygarniemy
Cieszy mnie to niezmiernie, jestem Natalia miło mi, witam każdą z osobna a mam nadzieje że z biegiem czasu troszkę nadrobię i będę kojarzyć więcej,
Stary 2012-03-12, 14:38   #4080
minka26
Wtajemniczenie

Cytat:

i pewnie jeszcze nie raz będzie sikała w gacie, a potem będzie ładnie wołała. U Amelki to idzie etapowo, a w ciągu ostatniego miesiąca np. gorzej niż na początku, chyba znudził jej się nocnik, bo ostatnio zauważyłam, że jak sadzam ją na kibelek (a rzadko to robię bo nie mamy nakładki) to dla niej to jest ciekawsze i częściej woła, nawet spłukiwanie wody powróciło do łask

Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość
Witam,

Ja także spóźnione życzenia na dwuletniej Kliny przesyłam. Sto lat i szybkiego odpieluchowania życzę

W tym tygodniu siedzę sama z Oliwką a dopiero wieczorem mogę jechać do Nataszy. Babcia ma wolne. I z jednej strony to nawet wolałabym aby już nie przyjeżdżała.
Strasznie nie cierpię ludzi wścibskich a ostatnio okazała się że grzebie mi we wszystkich moich rzeczach. Normalnie tak się na nią wydarłam. Minęły już 3 dni a mi nie przechodzi. JA sama nigdy u nikogo nie grzebię. Nawet u TZ do jego rzeczy nie zaglądam chyba że mnie poprosi abym coś tam poszukała. U mnie w domu nie było nigdy takiego zwyczaju. A ten babsztyl zajrzy wszędzie. Muszę chyba kupić jakiś mebel na klucz i osobiste rzeczy tam zamykać. Jestem wściekła. .

a czego ona tam szukała

Cytat:
A jest wątek dla styczniowych mam? bo nie mogę znaleźć... może ktoś wie lepiej to proszę o pomoc, a jak nie to zostaje z Wami, przydają mi się starsze koleżanki
jest wątek, ale nie szukaj i z nami zostawaj nawet mamy grudniową koleżankę, bo nam się pospieszyła

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości