|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2941 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Trzy z Nas już mężów mają, kolejne PMki dni odliczają - PM 2012 cz. XX
Witajcie poniedziałkowo!
U mnie za oknem nadal szaro i buro. Cytat:
Na zatkane zatoki polecam ibuprom zatoki spray. Mi nigdy nic nie pomagało, a to pomogło. Od tego czasu zawsze mam w domu i jak tylko mnie głowa zaczyna boleć albo mam zatkane zatoki to psikam i przechodzi.
|
|
#2942 |
|
Zakorzenienie
|
Jak ja nie lubie poniedzialkow!!!
|
#2943 |
|
Zakorzenienie
|
ja dzisiaj wybieram się na zakup butów (nie ślubnych )także miłego dnia i do później
|
|
#2944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2945 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cały czas do przodu!Cytat:
![]() Cytat:
I trzymam kciuki za wszystkie Wasze sprawy!
|
|
#2946 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć w poniedziałek!
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja koperty też już mam, czekają tylko na wypisanie A pudełka w końcu nie będę kupować, świadek będzie wrzucał koperty do jakiejś zwykłej torebki na prezenty i już.Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Co do obrączek, to zależy czy chcecie robić z własnego złota (oddać je w rozliczeniu) czy kupić gotowe bez żadnego odliczania. My robimy z własnego złota i, poza wzorami oczywiście, interesowało mnie tylko to jaką dają cenę skupu za gram i ile wynosi robocizna. Rozpiętość jest ogromna. Na wątku lubelskich PM napisałam, gdzie się najbardziej opłaca, w tym poście: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2220 W przyszłą sobotę zajedziemy jeszcze do jednego jubilera na Krakowskim i na Narutowicza i wtedy już wybierzemy konkretny zakład.
|
|
#2947 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny,
gosza- pieknie w niej wygladasz ja wczoraj troche łaziłam po galerii krakowskiej z zamiarem szapinguu ale kupilam tylko okulary i puder.. co sie okazało- wzielam zly odcien.. No nie wierze w swoja glupote, tym bardziej ze mialam w rece dobry... ![]() Spodobaly mi sie buciki w NY cos w stylu imitacji brązowej skory na obcasiku ale 119 zl... no i sie nie zdecydowalam. Zaczynam zalowac ![]() a dzisiaj tez taka nijaka pogoda u mnie, wczoraj sypnelo gradem!
|
#2948 |
|
Zakorzenienie
|
czołgiem, nie mialam netu caly weekend nie dam rady nadrobic
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#2949 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba nie zdążę teraz szybko ogarnąć tego spamu
|
|
|
|
#2950 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laski
U mnie piękna pogoda więc wysyłam trochę słonka do was Wpadłam się przywitać teraz jadę do lublinka pozałatwiać trochę spraw będę was podczytywać
|
#2951 |
|
Konto usunięte
|
Jestem zła jak diabli bo mam gorączkę i ból gardła |
|
|
|
#2952 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Gosza, Lubcia - wyglądacie pięknie! Goszu, to nieprawda, że suknie szyte przez krawcowe są gorsze od salonowych!! I Twoja jest tego znakomitym przykładem ![]() Cytat:
Mój TŻ też coś przebąkuje o smokingu Cytat:
![]() Spadam poprawiać pracę mgr.... Ostatni dzień L 4 to coś jeszcze zrobię, bo od jutra znów zapie*dziel i do pracy
|
||
|
|
|
#2953 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2954 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję, skorzystam. Bardzo mi jest dziś potrzebne, bo czuję się strasznie sflaczała. Na poprawę humoru kupiłam dla TŻa spinki do mankietów
Oto one:
|
|
|
|
#2955 |
|
Raczkowanie
|
Dzisiaj po 4 dniach wolnego znowu do pracy.
My zaproszenia już w domu mamy i teoretycznie możemy je rozdawać ale jest jedno małe ale. Wymyśliłam sobie takie stempelki jak w załączniku (zdjęcia jest dziewczyny od której tak w ogóle zerżnęłam pomysł) ale nie mogę ich nigdzie dostać. Ta dziewczyna dała mi namiary na sprzedawcę i tak sobie z nim koresponduje od stycznia i w zeszłym tygodniu dostałam od niego info, że zaprzestano produkcji tego stempelka i albo go dostaną teraz w tej dostawie w marcu a jak go nie będzie to już tylko stempel z katalogu 2012 i tam może być coś ewentualnie rowerowego ale nie obiecuje. Kurcze a jak był dostępny w zeszłym roku to stwierdziłam, że to za wcześnie zamawiać i teraz masz babo... Te pieczątki chcemy żeby były na zaproszeniach bo dzięki właśnie rowerowym się poznaliśmy a nie mamy żadnego motywu rowerowego a tu byłby tylko taki mały akcencik. |
|
|
|
#2956 |
|
Zakorzenienie
|
Ladne.. Kurcze juz od jakiegoś czasu szukam spinek, ale sama nie wiem w jakim stylu i co gorsza w jakim kolorze... wiec na ogladaniu sie konczy..
|
#2957 |
|
Zakorzenienie
|
A ja zebrałam sie w sobie i zapisałam się do gina w końcu bo powinnam iść na kontrole w lutym no i do dermatologa na kontrole. Przyszły tydzień spędzę u lekarzy ale jak trzeba to trzeba.
|
#2958 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2959 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo ładne. A mój chce "I love my wife" :P
|
#2960 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ja idę w kwietniu do gina i do dermatologa też pójdę bo mój trądzik do szału mnie doprowadza
|
|
|
|
|
#2961 | |||||
|
Zadomowienie
|
Witajcie po długiej przerwie
![]() Przyznaję, że pobieżnie was przeleciałam i gratuluję wszystkich załatwionych spraw ![]() A kupujesz może to wino na wesele? Bo ja bym chciała ale jeszcze nie wiem jaka cena. A przy okazji ile kupujecie wina na wesele i czy będziecie mieć piwo? A co do hurtowni, to ja akurat jestem zadowolona, bo planujemy kupić wódkę Krupnik i znalazłam po 16,12 zł a w marketach na promocji widziałam po 17,99 :/ Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja się boję, że na mój panieński nikt nie przyjdzie bo to okres wakacyjny ![]() Gosza super wyglądasz ![]() Cytat:
Cytat:
A teraz podzielę się co u mnie i moje wielkie małe problemy. Wczoraj byliśmy na drugiej nauce i ja się boję tego naszego proboszcza, tak nie fajnie mówił o ludziach, którzy mieszkają ze sobą bez ślubu, że chyba umrę jak będę mu musiała powiedzieć, że my też już mieszkamy:/ do tego po raz kolejny zwracał uwagę, że nie kwiaty są najważniejsze, a ja mam skrzypaczkę i nie wiem czy iść go pytać czy mogę ją mieć bo przeciez mnie zabije Druga sprawa to ojciec tżta. Kurcze ostatnio o co byśmy nie spytali (w związku ze ślubem) to ciągle się wkurza i że niby na pokaz robimy i że problem wszędzie mamyPytanie o rozwożenie zaproszeń: czy umawiacie się wcześniej ? Pytanie o przemiarkę: zamówiłam suknię i ma być gotowa do 28 czerwca - ślub 28 lipca, czy to nie za późno i czy nie powinnam jechać jeszcze wcześniej na jakąs wstępna przymiarkę?
|
|
#2962 |
|
Zakorzenienie
|
Marylko bierz kropeczkowo paseczkowe menbury, kojarza mi sie z cukierkami alpen lipe
szkoda ze pomysl mietusów upadl tylko tak sie zstanawiam suknei masz z koronka moze za duzo tych roznych deseni a i wg mnie menbury sa niewygodne
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#2963 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;32870422]
ja idę w kwietniu do gina i do dermatologa też pójdę bo mój trądzik do szału mnie doprowadza [/QUOTE]Ja do dermatologa chodzę regularnie od listopada. Brałam antybiotyk i powiem Ci, ze odkąd go skończyłam problem wraca. Wiadomo nie taki jak była, ale znów się pojawiają chrostki. Czułam o tym już wcześniej, że tak zazwyczaj jest przy tej kuracji ale zobaczymy co ona powie. Jadę na kontrole i miała mi dać jakieś maści na blizny. No i niestety muszę jej pokazać nogi bo też coś się na nich dzieje. Od depilatora zaczęły mi wrastać włoski ( mimo, że regularnie robię peelingi) i od tamtych wakacji nie mogę sobie z tym poradzić mimo, że już go nie używam. Może wy macie jakieś sposoby?? A do gina muszę iść bo mam nadżerkę i muszę to kontrolować. Zapisałam się do faceta tym razem bo moja babka nie ma aparatury, żeby coś z tym zrobić. No i oczywiście chcę zapytać jak się przygotować do ciąży ![]() Cytat:
My idziemy do poradni w sobotę zobaczymy co to będzie. Musze poszukać czegoś na necie a propo tego kalendarzyka. Znacie jakieś?? Pamiętam, ze były tu rozmowy na ten temat. A co do sukni to ja moją zamówiłam wstępnie 30 stycznia i tydzień temu byłam na wstępnej przymarcie. Pani dopasowała mi gorset i długość sukni. Czekam teraz na kolejną przymiarkę. Ale nie mam ustalonego konkretnego terminu.
|
|
#2964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w ogóle nie piją wódki a wino mamy na sali i kto będzie chciał zamówi sobie kieliszek a później idzie to do rozliczenia![]() Dziewczyny pomocy jak wam się podoba taki zegarek? Chcę sprawić TŻtowi ![]() http://allegro.pl/zegarek-meski-zh-6...178339486.html |
|
|
|
|
#2965 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ja wolę w kwadrat![]() A wy będziecie miały zegarek na ręce w dniu ślubu? Bo ja jestem chyba uzależniona od niego
|
|
|
|
|
#2966 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję wam bardzo. Cieszę się, że wam się podobają
|
|
|
|
|
#2967 |
|
Zakorzenienie
|
Jak dałam radę ogarnąć
![]() Piszę co pamiętam za suknie, piękne są buciki, ehh też chciałabym już jakieś wybrać a te wasze są boskie Pomysł ze stempelkami na zaproszeniach jest super, ale my będziemy mieć zaproszenia gotowe, więc ewentualnie na kopertach, ale jaki motyw kojarzy się ze szkołą ![]() My będziemy dzwonić do rodzinki (do tej do której mamy tel.) i pytać czy tego dnia będą w domu, żeby na darmo nie jezdzić |
|
|
|
#2968 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;32870995]ładny
ja wolę w kwadrat![]() A wy będziecie miały zegarek na ręce w dniu ślubu? Bo ja jestem chyba uzależniona od niego [/QUOTE]Ja wogole nie nosze wiec nie będę mieć
|
#2969 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() my też będziemy dzwonili i pytali, bo najbliżej mamy 30km w jedną stronę
|
|
|
|
|
#2970 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zegarka na pewno mieć nie będę
![]() piwo na drugi dzień planujemy na kaca a jeśli chodzi o wino to myśli o jakichś 15 butelkach bo więcej na pewno u nas nie pójdzie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:51.

Ślub 27. X. 2012
)

Cały czas do przodu!
proszę dopiero na sobotę g. 14.30
Dobrze, że do rodziców przyjdą bo Tż by się załamał.

tylko tak sie zstanawiam suknei masz z koronka moze za duzo tych roznych deseni a i wg mnie menbury sa niewygodne