Trzy z Nas już mężów mają, kolejne PMki dni odliczają - PM 2012 cz. XX - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-12, 10:22   #2941
justyna_g4
Zakorzenienie

Dot.: Trzy z Nas już mężów mają, kolejne PMki dni odliczają - PM 2012 cz. XX

Witajcie poniedziałkowo!

U mnie za oknem nadal szaro i buro.

Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
Potrzebuje odpocząć, tak z tydzień i niczym się nie przejmować, wsiąść do pociągu byle jakiego i pojechać w siną dal...
Wszyscy coś ode mnie chcą, mają pretensje, przepłakałam pół nocy... Nie mam siły... Serce mnie boli i to dosłownie, moje prawdziwe serce, które pompuje krew
Trzymaj się! Każda z nas ma czasem gorsze dni. Ja też ostatnio takie miałam. A niestety pogodna nie pomaga...

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
dostaniesz naganę z wpisaniem do akt
cześć dziewczynki w poniedziałek
zdechła jestem, zatoki mam zawalone i oddycham jak humbak
Na zatkane zatoki polecam ibuprom zatoki spray. Mi nigdy nic nie pomagało, a to pomogło. Od tego czasu zawsze mam w domu i jak tylko mnie głowa zaczyna boleć albo mam zatkane zatoki to psikam i przechodzi.

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 10:27   #2942
ladystar
Zakorzenienie

Jak ja nie lubie poniedzialkow!!!

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 10:29   #2943
Brydzia_
Zakorzenienie

ja dzisiaj wybieram się na zakup butów (nie ślubnych )

także miłego dnia i do później

Brydzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 10:32   #2944
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Brydzia_ Pokaż wiadomość

ja dzisiaj wybieram się na zakup butów (nie ślubnych )

także miłego dnia i do później
koniecznie je później pokaż

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 10:51   #2945
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość

w piątek byłam w salonie razem z TŻ i uwaga PRZYMIARKA 16 KWIETNIA muszę być z butami i cyckonoszem ależ się cieszę, dostałam materiał więc teraz mogę szaleć
TŻ spodobał się smoking mam nadzieję, że ostatecznie się na niego zdecyduję bo wygląda bosko
Uwielbiam facetów w smokingach, szkoda tylko, że mój tak go nie chciał

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Muszę się pochwalić, że poczyniłam zakupy ślubne Kupiłam koperty na zaproszenia i pudełko na koperty
Cały czas do przodu!

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
Widziałyście? nie dość, że miałam robić codziennie relacje to sama nie mam czasu do was usiąść na spokojnie;P
No nieładnie tak

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość

Od 6 ucze się na egzamin sobotni, mam łóżko zawalone książkami, podejrzewam że do piatku nie wyjdę z pokoju... o proszę dopiero na sobotę g. 14.30
Oczywiście, że kciuki będą i dziś i w sobotę!

I trzymam kciuki za wszystkie Wasze sprawy!

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 10:53   #2946
tenebrosa
Wtajemniczenie

Cześć w poniedziałek!

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
Soczewkowe maja włąsnie ten przywilej, że sa wygodniejsze i czuc komfort
Odczułam to, ale jeden jubiler powiedział nam, że przy szerokości 4 mm nie ma za wielkiego sensu robić soczewek, bo będzie mocno odstawać obrączka od palca W razie czego może nam zrobić, ale sami musimy zadecydować. W sumie chyba o to chodzi, żeby nie przylegała ściśle, po to jest to rozwiązanie soczewkowe.

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Dzień dobry poniedziałkowo
Ruszam dzisiaj z badaniami do mojej pracy dyplomowej Muszę się wyrobić do końca marca póki jestem na tym stażu moim... A że od środy idę na urlop to muszę się uwijać.
Tenebrosa byliśmy w obu, ale rozmawialiśmy z panem na Zana i tam nam dał taką ofertę
A i napisałam wczoraj maile do kilku osób, które wynajmują garbusy i za cały dzień, bez ograniczeń kilometrów, z kierowcą jeden pan chce 500zł Wiadomo, że luksus nie taki jak w limuzynie, dlatego cena niższa, ale jestem ucieszona bardzo tym faktem

Miłego dnia wszystkim życzę
Powodzenia z badaniami! Jak chcesz to mogę Ci dać namiary na limuzyny bez limitu godzin. My mamy za 600zł kremowego Chryslera stylizowanego na Rolls Royce'a. Koleś jest spod Włodawy, ale ceny ma bardzo konkurencyjne.

Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
Potrzebuje odpocząć, tak z tydzień i niczym się nie przejmować, wsiąść do pociągu byle jakiego i pojechać w siną dal...
Wszyscy coś ode mnie chcą, mają pretensje, przepłakałam pół nocy... Nie mam siły... Serce mnie boli i to dosłownie, moje prawdziwe serce, które pompuje krew
Cóż się stało?

Cytat:
Muszę się pochwalić, że poczyniłam zakupy ślubne Kupiłam koperty na zaproszenia i pudełko na koperty
Brawo! Ja koperty też już mam, czekają tylko na wypisanie A pudełka w końcu nie będę kupować, świadek będzie wrzucał koperty do jakiejś zwykłej torebki na prezenty i już.

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
Widziałyście? nie dość, że miałam robić codziennie relacje to sama nie mam czasu do was usiąść na spokojnie;P
Właśnie miałam się ostatnio pytać, gdzie ta nasza wizażowa niedoszła protokolantka się podziewa :P

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Ja też się obkupiłam w 2 pary butów Dobrze, że do rodziców przyjdą bo Tż by się załamał.
Bardzo fajne butki

Cytat:
Napisane przez Agis88 Pokaż wiadomość
Widzialam ze byl temat garniaków, mój Tż bedzie mial czarny, taliowany zwykly garnitur i do tego sam krawat, nie chcial kamizelki bo balsie ze sie udusi, chodz z tą pogodą w lipcu ostatnio roznie bywa.... Czy Wy bedziecie zabranialy sciagniecia marynarki Tżtowi podczas wesela? Bo ostatnio ciocie Tż stwierdzily ze to straszne faux pas a ja mowiac szczerze nigdy nie zwracalam na takie rzeczy uwagi...

Tenebrosso czy moglabyś sie podzielic spostrzeżeniami odnośnie lubelskich jubilerow? Gdzie się najbardziej oplaca kupić obrączki?
Ja raczej nie będę mu zabraniała, mimo że na sali jest klimatyzacja i na pewno zastosujemy wcześniej jakieś blokery pocenia, ale i tak nie chcę, żeby się męczył. Fakt, że podobno Pan Młody ściąga marynarkę jako pierwszy i jak już ściągnie to wtedy wszyscy faceci mogą W każdym razie coś takiego słyszałam :P

Co do obrączek, to zależy czy chcecie robić z własnego złota (oddać je w rozliczeniu) czy kupić gotowe bez żadnego odliczania. My robimy z własnego złota i, poza wzorami oczywiście, interesowało mnie tylko to jaką dają cenę skupu za gram i ile wynosi robocizna. Rozpiętość jest ogromna. Na wątku lubelskich PM napisałam, gdzie się najbardziej opłaca, w tym poście: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2220
W przyszłą sobotę zajedziemy jeszcze do jednego jubilera na Krakowskim i na Narutowicza i wtedy już wybierzemy konkretny zakład.
Stary 2012-03-12, 10:55   #2947
melod_y
Zakorzenienie

hej dziewczyny,

gosza- pieknie w niej wygladasz Krawcowa na prawde sie postarala!

ja wczoraj troche łaziłam po galerii krakowskiej z zamiarem szapinguu ale kupilam tylko okulary i puder.. co sie okazało- wzielam zly odcien.. No nie wierze w swoja glupote, tym bardziej ze mialam w rece dobry...

Spodobaly mi sie buciki w NY cos w stylu imitacji brązowej skory na obcasiku ale 119 zl... no i sie nie zdecydowalam. Zaczynam zalowac

a dzisiaj tez taka nijaka pogoda u mnie, wczoraj sypnelo gradem!

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 10:56   #2948
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

czołgiem, nie mialam netu caly weekend nie dam rady nadrobic

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 10:59   #2949
klaudusk_a
Zakorzenienie

Chyba nie zdążę teraz szybko ogarnąć tego spamu więc wrócę tu pózniej jak wszystko przeczytam

Zapraszam na mój blog
http://kikalifestyle.blogspot.com/
klaudusk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 11:03   #2950
(kicia)
Zakorzenienie

Hej laski

U mnie piękna pogoda więc wysyłam trochę słonka do was

Wpadłam się przywitać teraz jadę do lublinka pozałatwiać trochę spraw będę was podczytywać
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 11:04   #2951
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435
Konto usunięte

Jestem zła jak diabli bo mam gorączkę i ból gardła a do lekarza mam dopiero na 17:40
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 11:05   #2952
tusia_m
Zakorzenienie

Dzień dobry

Gosza, Lubcia - wyglądacie pięknie!
Goszu, to nieprawda, że suknie szyte przez krawcowe są gorsze od salonowych!! I Twoja jest tego znakomitym przykładem

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny

padam na ryj taki miałam weekend w sobotę w Olsztynie a wczoraj cały dzień lataliśmy po rodzinie TŻ - ile herbat, kaw i ciast w siebie wpakowałam to masakra

w piątek byłam w salonie razem z TŻ i uwaga PRZYMIARKA 16 KWIETNIA muszę być z butami i cyckonoszem ależ się cieszę, dostałam materiał więc teraz mogę szaleć
TŻ spodobał się smoking mam nadzieję, że ostatecznie się na niego zdecyduję bo wygląda bosko

i tak rozdaliśmy mnóstwo zaproszeń i wszyscy potwierdzili , w tym tygodniu załatwiamy USC i całą resztę papierków

gosza, ladystar za suknie będziecie pięknymi PM
super!
Mój TŻ też coś przebąkuje o smokingu
Cytat:

Spadam poprawiać pracę mgr.... Ostatni dzień L 4 to coś jeszcze zrobię, bo od jutra znów zapie*dziel i do pracy

Can you feel the love tonight?
It is where we are...
tusia_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 11:05   #2953
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Hej laski

Wpadłam się przywitać teraz jadę do lublinka pozałatwiać trochę spraw będę was podczytywać
o to do mnie to słońce bo u mnie deszcz leje
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 11:12   #2954
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość

Dziękuję, skorzystam. Bardzo mi jest dziś potrzebne, bo czuję się strasznie sflaczała. Na poprawę humoru kupiłam dla TŻa spinki do mankietów
Oto one:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 008x.jpg (28,9 KB, 16 załadowań)
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 11:13   #2955
Karolina_83
Raczkowanie

Dzisiaj po 4 dniach wolnego znowu do pracy.
My zaproszenia już w domu mamy i teoretycznie możemy je rozdawać ale jest jedno małe ale. Wymyśliłam sobie takie stempelki jak w załączniku (zdjęcia jest dziewczyny od której tak w ogóle zerżnęłam pomysł) ale nie mogę ich nigdzie dostać. Ta dziewczyna dała mi namiary na sprzedawcę i tak sobie z nim koresponduje od stycznia i w zeszłym tygodniu dostałam od niego info, że zaprzestano produkcji tego stempelka i albo go dostaną teraz w tej dostawie w marcu a jak go nie będzie to już tylko stempel z katalogu 2012 i tam może być coś ewentualnie rowerowego ale nie obiecuje. Kurcze a jak był dostępny w zeszłym roku to stwierdziłam, że to za wcześnie zamawiać i teraz masz babo...
Te pieczątki chcemy żeby były na zaproszeniach bo dzięki właśnie rowerowym się poznaliśmy a nie mamy żadnego motywu rowerowego a tu byłby tylko taki mały akcencik.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg tandem.jpg (7,1 KB, 46 załadowań)
Karolina_83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 11:20   #2956
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Dziękuję, skorzystam. Bardzo mi jest dziś potrzebne, bo czuję się strasznie sflaczała. Na poprawę humoru kupiłam dla TŻa spinki do mankietów
Oto one:
Ladne.. Kurcze juz od jakiegoś czasu szukam spinek, ale sama nie wiem w jakim stylu i co gorsza w jakim kolorze... wiec na ogladaniu sie konczy..

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 11:22   #2957
justyna_g4
Zakorzenienie

A ja zebrałam sie w sobie i zapisałam się do gina w końcu bo powinnam iść na kontrole w lutym no i do dermatologa na kontrole. Przyszły tydzień spędzę u lekarzy ale jak trzeba to trzeba.

Laura

Stary 2012-03-12, 11:22   #2958
Konto usunięte

Cytat:
Oto one:
muszę tżcika zapytać czy chce mieć spinki

Cytat:
Napisane przez Karolina_83 Pokaż wiadomość
Dzisiaj po 4 dniach wolnego znowu do pracy.
My zaproszenia już w domu mamy i teoretycznie możemy je rozdawać ale jest jedno małe ale. Wymyśliłam sobie takie stempelki jak w załączniku (zdjęcia jest dziewczyny od której tak w ogóle zerżnęłam pomysł) ale nie mogę ich nigdzie dostać. Ta dziewczyna dała mi namiary na sprzedawcę i tak sobie z nim koresponduje od stycznia i w zeszłym tygodniu dostałam od niego info, że zaprzestano produkcji tego stempelka i albo go dostaną teraz w tej dostawie w marcu a jak go nie będzie to już tylko stempel z katalogu 2012 i tam może być coś ewentualnie rowerowego ale nie obiecuje. Kurcze a jak był dostępny w zeszłym roku to stwierdziłam, że to za wcześnie zamawiać i teraz masz babo...
Te pieczątki chcemy żeby były na zaproszeniach bo dzięki właśnie rowerowym się poznaliśmy a nie mamy żadnego motywu rowerowego a tu byłby tylko taki mały akcencik.
to u nas musiałby być telefon komórkowy
Stary 2012-03-12, 11:22   #2959
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
Oto one:
Bardzo ładne. A mój chce "I love my wife" :P

Laura

Stary 2012-03-12, 11:23   #2960
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
A ja zebrałam sie w sobie i zapisałam się do gina w końcu bo powinnam iść na kontrole w lutym no i do dermatologa na kontrole. Przyszły tydzień spędzę u lekarzy ale jak trzeba to trzeba.
ja idę w kwietniu do gina i do dermatologa też pójdę bo mój trądzik do szału mnie doprowadza
Stary 2012-03-12, 11:23   #2961
Lily ofthe Valley
Zadomowienie

GG do Lily ofthe Valley

Witajcie po długiej przerwie
Przyznaję, że pobieżnie was przeleciałam i gratuluję wszystkich załatwionych spraw

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
Ale ja i tak wole Carlo Rossi Rosso
A kupujesz może to wino na wesele? Bo ja bym chciała ale jeszcze nie wiem jaka cena. A przy okazji ile kupujecie wina na wesele i czy będziecie mieć piwo?

A co do hurtowni, to ja akurat jestem zadowolona, bo planujemy kupić wódkę Krupnik i znalazłam po 16,12 zł a w marketach na promocji widziałam po 17,99 :/

Cytat:
Zdecydowałam, że zamówię te buty. W sumie i tak mogę je odesłać jak mi się nie spodobają. Teraz zastanawiam się nad kolorem. Który z tych 4 wybrać?? http://xn--biaebuty-8ob.pl/A_ATLASY_...enie-2559.html ?
A ja też chcę zamówić z tej stronki i najbardziej podoba mi się 4

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
ooo takiej jeszcze nie mam http://lula.pl/lula/56,111788,113100...2012_,,11.html

na prośbę którejś z was wklejam tą ankietę, którą wypełnialiśmy u Dominikanów. Mam nadzieję że coś widać. Generalnie, to fajna zabawa jest i można się sporo o sobie dowiedzieć
Ja prosiłam i dziękuję zobaczymy czy się zgadzamy
Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
A ja ogłaszam wszem i wobec że mój wieczór panieński odbędzie się 17 marca u mnie w domciu
gratuluję
Ja się boję, że na mój panieński nikt nie przyjdzie bo to okres wakacyjny

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Tylko proszę nie bijcie
A krytykę przyjmuje na klatę
Gosza super wyglądasz

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość
Najbardziej podobają misię 2 i 4 ale na zywo pewnie też inaczej wyglądać będą
Cytat:
Oto one:
Bardzo łądne spinki

A teraz podzielę się co u mnie i moje wielkie małe problemy.
Wczoraj byliśmy na drugiej nauce i ja się boję tego naszego proboszcza, tak nie fajnie mówił o ludziach, którzy mieszkają ze sobą bez ślubu, że chyba umrę jak będę mu musiała powiedzieć, że my też już mieszkamy:/ do tego po raz kolejny zwracał uwagę, że nie kwiaty są najważniejsze, a ja mam skrzypaczkę i nie wiem czy iść go pytać czy mogę ją mieć bo przeciez mnie zabije
Druga sprawa to ojciec tżta. Kurcze ostatnio o co byśmy nie spytali (w związku ze ślubem) to ciągle się wkurza i że niby na pokaz robimy i że problem wszędzie mamy A jak na początku sami sobie wszystko organizowlaiśmy to miał problem, że w niczym nie uczestniczy. No i weź tu dogódź:/

Pytanie o rozwożenie zaproszeń: czy umawiacie się wcześniej ?

Pytanie o przemiarkę: zamówiłam suknię i ma być gotowa do 28 czerwca - ślub 28 lipca, czy to nie za późno i czy nie powinnam jechać jeszcze wcześniej na jakąs wstępna przymiarkę?
Stary 2012-03-12, 11:31   #2962
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Marylko bierz kropeczkowo paseczkowe menbury, kojarza mi sie z cukierkami alpen lipe szkoda ze pomysl mietusów upadl tylko tak sie zstanawiam suknei masz z koronka moze za duzo tych roznych deseni a i wg mnie menbury sa niewygodne

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 11:43   #2963
justyna_g4
Zakorzenienie

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;32870422] ja idę w kwietniu do gina i do dermatologa też pójdę bo mój trądzik do szału mnie doprowadza[/QUOTE]

Ja do dermatologa chodzę regularnie od listopada. Brałam antybiotyk i powiem Ci, ze odkąd go skończyłam problem wraca. Wiadomo nie taki jak była, ale znów się pojawiają chrostki. Czułam o tym już wcześniej, że tak zazwyczaj jest przy tej kuracji ale zobaczymy co ona powie. Jadę na kontrole i miała mi dać jakieś maści na blizny. No i niestety muszę jej pokazać nogi bo też coś się na nich dzieje. Od depilatora zaczęły mi wrastać włoski ( mimo, że regularnie robię peelingi) i od tamtych wakacji nie mogę sobie z tym poradzić mimo, że już go nie używam. Może wy macie jakieś sposoby??
A do gina muszę iść bo mam nadżerkę i muszę to kontrolować. Zapisałam się do faceta tym razem bo moja babka nie ma aparatury, żeby coś z tym zrobić. No i oczywiście chcę zapytać jak się przygotować do ciąży

Cytat:
Napisane przez Lily ofthe Valley Pokaż wiadomość

A teraz podzielę się co u mnie i moje wielkie małe problemy.
Wczoraj byliśmy na drugiej nauce i ja się boję tego naszego proboszcza, tak nie fajnie mówił o ludziach, którzy mieszkają ze sobą bez ślubu, że chyba umrę jak będę mu musiała powiedzieć, że my też już mieszkamy:/ do tego po raz kolejny zwracał uwagę, że nie kwiaty są najważniejsze, a ja mam skrzypaczkę i nie wiem czy iść go pytać czy mogę ją mieć bo przeciez mnie zabije
Druga sprawa to ojciec tżta. Kurcze ostatnio o co byśmy nie spytali (w związku ze ślubem) to ciągle się wkurza i że niby na pokaz robimy i że problem wszędzie mamy A jak na początku sami sobie wszystko organizowlaiśmy to miał problem, że w niczym nie uczestniczy. No i weź tu dogódź:/

Pytanie o przemiarkę: zamówiłam suknię i ma być gotowa do 28 czerwca - ślub 28 lipca, czy to nie za późno i czy nie powinnam jechać jeszcze wcześniej na jakąs wstępna przymiarkę?
Proboszczem bym się zbytnio nie przejmowała. Nie ma co.
My idziemy do poradni w sobotę zobaczymy co to będzie. Musze poszukać czegoś na necie a propo tego kalendarzyka. Znacie jakieś?? Pamiętam, ze były tu rozmowy na ten temat.

A co do sukni to ja moją zamówiłam wstępnie 30 stycznia i tydzień temu byłam na wstępnej przymarcie. Pani dopasowała mi gorset i długość sukni. Czekam teraz na kolejną przymiarkę. Ale nie mam ustalonego konkretnego terminu.

Laura

Stary 2012-03-12, 11:45   #2964
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:

A kupujesz może to wino na wesele? Bo ja bym chciała ale jeszcze nie wiem jaka cena. A przy okazji ile kupujecie wina na wesele i czy będziecie mieć piwo?
Piwo mieć będziemy bo rodzina TŻta jes piwolubna w ogóle nie piją wódki a wino mamy na sali i kto będzie chciał zamówi sobie kieliszek a później idzie to do rozliczenia

Dziewczyny pomocy

jak wam się podoba taki zegarek? Chcę sprawić TŻtowi
http://allegro.pl/zegarek-meski-zh-6...178339486.html

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 11:48   #2965
Konto usunięte

Cytat:
Piwo mieć będziemy bo rodzina TŻta jes piwolubna w ogóle nie piją wódki a wino mamy na sali i kto będzie chciał zamówi sobie kieliszek a później idzie to do rozliczenia

Dziewczyny pomocy

jak wam się podoba taki zegarek? Chcę sprawić TŻtowi
http://allegro.pl/zegarek-meski-zh-6...178339486.html
ładny ja wolę w kwadrat

A wy będziecie miały zegarek na ręce w dniu ślubu? Bo ja jestem chyba uzależniona od niego
Stary 2012-03-12, 11:51   #2966
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
Ladne.. Kurcze juz od jakiegoś czasu szukam spinek, ale sama nie wiem w jakim stylu i co gorsza w jakim kolorze... wiec na ogladaniu sie konczy..
Cytat:
Bardzo ładne. A mój chce "I love my wife" :P
Cytat:
Bardzo łądne spinki

Dziękuję wam bardzo. Cieszę się, że wam się podobają
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 11:52   #2967
klaudusk_a
Zakorzenienie

Jak dałam radę ogarnąć
Piszę co pamiętam

za suknie, piękne są

buciki, ehh też chciałabym już jakieś wybrać a te wasze są boskie

Pomysł ze stempelkami na zaproszeniach jest super, ale my będziemy mieć zaproszenia gotowe, więc ewentualnie na kopertach, ale jaki motyw kojarzy się ze szkołą

My będziemy dzwonić do rodzinki (do tej do której mamy tel.) i pytać czy tego dnia będą w domu, żeby na darmo nie jezdzić

Zapraszam na mój blog
Stary 2012-03-12, 11:53   #2968
justyna_g4
Zakorzenienie

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;32870995]ładny ja wolę w kwadrat

A wy będziecie miały zegarek na ręce w dniu ślubu? Bo ja jestem chyba uzależniona od niego[/QUOTE]

Ja wogole nie nosze wiec nie będę mieć

Laura

Stary 2012-03-12, 11:53   #2969
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez klaudusk_a Pokaż wiadomość
Jak dałam radę ogarnąć
Piszę co pamiętam

za suknie, piękne są

buciki, ehh też chciałabym już jakieś wybrać a te wasze są boskie

Pomysł ze stempelkami na zaproszeniach jest super, ale my będziemy mieć zaproszenia gotowe, więc ewentualnie na kopertach, ale jaki motyw kojarzy się ze szkołą

My będziemy dzwonić do rodzinki (do tej do której mamy tel.) i pytać czy tego dnia będą w domu, żeby na darmo nie jezdzić
może książki ?
my też będziemy dzwonili i pytali, bo najbliżej mamy 30km w jedną stronę
Stary 2012-03-12, 11:53   #2970
klaudusk_a
Zakorzenienie

Ja zegarka na pewno mieć nie będę

piwo na drugi dzień planujemy na kaca a jeśli chodzi o wino to myśli o jakichś 15 butelkach bo więcej na pewno u nas nie pójdzie

Zapraszam na mój blog
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości