|
|
#1621 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2009 część XVI :)
Ania to sokoterapia więc soczek do picia
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#1622 |
|
Zakorzenienie
|
Czeko...jak hula? chodzi mi znów po głowie...warto kupic? widzisz jakiś efekt?
Unhola...a może zamówionko ze sportsdirect? ![]() chciałam P bluzę wziąć...i niepotrzebnie mu pokazałam stronkę bo teraz wszystko by chciał
NIE LUBIĘ TROLLI![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2012-03-12 o 09:33 |
|
|
|
#1623 | |||
|
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
Dzisiaj nawet do przedszkola pojechał na rowerku ![]() Nawet ![]() ~~~~~~~~ Angy Zosia rozkoszna ja chcę tort i muffinki jestem głoooodna... ![]() .
|
|
#1624 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dziś jej mama pomoże i może jeszcze w piątek podjedzie ![]() Cytat:
![]() w zależności od rodzaju cery 46 lub 48 zł z groszami Cytat:
![]() na razie obmyślamy trasę, na pewno chcemy pojechać do Amsterdamu, ale też o Belgię zahaczyć byłaś? to i ja bym była chętna na SD, konkretnie o buciki dla Zuzy mi chodzi dzieki, przy da się jej
|
|
#1625 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() umylam wlosy i pije kawke przegladajac all, licytuje kilka ciuszkow dla Werki a dla siebie musze kliknac w koncu Sesę bo w czwartek ide na farbowanie to potem musza czyms odzywiac czupryne ![]() Karo kupuj hh tylko jakbym miala kupowac teraz hh wzielabym sportowe bez kulek masujacych ktore narobily mi siniakow nie tylko na poczatku hulania, teraz tez pokazuja sie male siniaczki ![]() Angy no wiesz malo ekranu nie zjadlam przez te twoje zdjecia ![]() a bonusik Miramej ja polecam wodę micelarna Bourjois mozna w rosmannie kupic- dla mnie to jedna z nielicznych ktora nie podraznia mi oczu
|
#1626 |
|
Ola-Unhola
|
Hej
![]() @ mam wrrrr.. Karola, Maja możemy zrobić Ide po kawkę i popłacić aukcje
|
#1627 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a ja miałam tylko siniaki na początku potem nigdy, no ale ja więcej tłuszczu na brzuchu mam to mnie chroni ![]() ja też lubię ten micel z bourjois miałam już ze 4 opakowania, teraz nie było go to kupiłam jakiś Delii, ale jest gorszy moim zdaniem. Najbardziej Lubię Biodermę Sensibio i właśnie Bourjois. Cytat:
Wczoraj przyozdobiłam torbę zakupową, też na pintereście znalazłam inspirację ![]() I chciałam Ci pokazać co ja mam przypiętego na tablicy craft ideas, ale nie wiem jak Ci to wysłać. Na pewno coś by cię zainteresowało Dzień dobry, ale ładny dzień, słońce świeci itd, choć chłodno dzisiaj. Nie mogę się doczekać przyszłego weekendu, bo ma być ponad 10 C. W tym tygodniu albo w przyszłym zabieramy sie na remont łazienki. Fajnie, tylko TZ podliczył ile to bedzie kasy i już się tak nie uśmiechałam. Tylko mam dylemat nie wiem czy kupować kabinę przysznicową z głębokim brodzikiem czy wannę taką niedużą z hydromasażem albo zwykłą i jakaś kotarę czy coś, jakby chciało się w niej prysznic wziąć. Co będzie lepsze? Ja wolę kąpiel niż prysznic, Oliwka też, ale przysznic też się przydaje. znaczy zgadłam co robisz tak?
Edytowane przez Wojtusia Czas edycji: 2012-03-12 o 10:46 |
|||
|
|
|
#1628 |
|
Wtajemniczenie
|
Skąd bierzesz Cachace? U nas nigdzie nie ma, a mi jęzor wisi za caipirinhą
![]() Angy fajna Zośka i tort też ekstra Dzieńdobry
|
#1629 | |||||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
Bartosz zrobił podbódkę o 6,05 ... wypił mleko i już nie zasnął ![]() od tych wpadek z moczeniem się w nocy zakłądałam mu pieluszkę ... oczywiście po każdej nocy sucho U nas słoneczko i nawet nie wieje tak jak wczoraj ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ahaaaaaa Cytat:
Cytat:
kiedyś uwielbiałam sobie tak poleżeć w pianie z maseczką na twarzy ... wybrała bym wanne i kotarę |
|||||
|
|
|
#1630 |
|
Zakorzenienie
|
Katarzynko, fotki swietne My juz zaliczylismy jeden spacer , teraz odpoczywamy, a po drzemce drugi . Pogoda swietna, czuc wiosne ![]() Ja i Antos przeziebieni jestesmy, Antos juz lepiej, ale ja sredniawo. Wychodza wszystkie nadprogramowe dyzury, ktore mi doladowano, stres, zmeczenie i ostatni antybiotyk . Przynajmniej odpoczelam teraz troche w domu, a jutro do pracy.
|
#1631 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ze swojej strony polecam wodę termalną Avene Idę sie bawić klockami
|
|
#1632 |
|
Ola-Unhola
|
agga, dorwałam w Piotrze i Pawle raz.
A teraz kupiliśmy w Smaczej Jamie w Wawie, mają sklep internetowy też http://www.smaczajama.pl/sklep/pl_PL...3827f354b9f5e4 i tu tez jest: http://www.sklep-ballantines.pl/Cach...--default.html Robiłam tez z wódką zwykła, jest niezła
|
#1633 |
|
Zakorzenienie
|
Unhola, może ty się orientujesz, bo oglądasz "prawo Agaty", podoba mi się jej torebka ten worek karmelowy z ciemnymi rączkami, nie wiesz jakiej to firmy? a może widziałaś gdzieś podobną?
aga, no właśnie, ja też lubię poleżeć w wannie
|
|
|
|
#1634 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
niech mnie ktos uświadomi
|
|||
|
|
|
#1635 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() , ja bym pewnie tak samo miała ![]() Za 500 ml? Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ---------- Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1636 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jakbyście jechali w maju to zawsze w maju jest festival tulipanów w Keukenhof...30-kilka akrów tulipanów/kwiatów...niemożliwy widok i chodzenie na cały dzień...polecamTU ich stronka Cytat:
![]() a sportowe to takie? U mnie koło pracy są za 25 zł ale myślałam że z kulkami lepsze![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja mam wannę, nie wyobrażam sobie jej nie mieć Rodzice zrobili prysznic z wysokim brodzikiem i Zu kąpie się jak w wannie
|
|
#1637 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
ja wlasnie bede zamawiac zaproszenia na komunie ktore wybrac? http://allegro.pl/zaproszenia-bez-pe...186317970.html http://allegro.pl/zaproszenia-bez-pe...186318046.html i co myslicie o takim podziekowaniu? http://allegro.pl/podziekowania-dla-...186318256.html
|
|
#1638 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mimo ze mam tendencję do siniaków, to mówie ci, po hula nie mam ich a ostatnio nauczyłam sie kręcić na pupie bo wcześniej tylko w talii, potem zeszłam na biodra, tylko tu kości moje biodrowe trochę przeszkadzają, no i właśnie na pupie się nauczyłam też, przyda jej się trochę załóż załóż, tylko moze wyśle ci zaproszenie, bo tak to się czeka podobno długo jak sie samemu zakłada. ---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Cytat:
a podziękowanie fajne, miła pamiątka , tylko ja np. nie lubie mieć nastawiane ramek, rameczek itd. i pewnie bym schowała do szafki..... |
||
|
|
|
#1639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() *** Byłyście z dzieciakami w teatrze?
|
|
|
#1640 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na szybko to wzięłabym coś w TYM stylu...albo TYM a ramki osobiście też bym nie chciała, bo nie wiedziałabym co z nią zrobić gdzie powiesić/postawić? Kuzyn robił córce komunie to wszyscy dostali aniołki z podziękowaniami...o coś TAKIEGO...bardzo mi się spodobał ten pomysłCytat:
![]() wyslij ![]()
|
|
#1641 |
|
Zakorzenienie
|
Karo wysłałam na wp
my jemy obiad, dzisiaj bida w domu, Oliwka je jajecznice a ja pizze wczorajszą, i spadamy zaraz do sklepu po jakieś zakupy bo lodówka pusta a potem jedziemy do ccc kupić oliwce buty, no bo gdzież zeby w zimowych kozakach chodziła jeszcze, a z trzewików wyrosła już. mam nadzieje że coś znajdziemy i kupimy. |
|
|
|
#1642 |
|
Zakorzenienie
|
Mariolu, a jakiego kremu do stóp używasz na co dzień?
|
|
#1643 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Teraz jest zakochany w biegowym No nie wiem, nie wiem A miałam pytać - te muffinki robiłaś z razowej mąki? Cytat:
Ja nie U Tymka w przedszkolu był 2 razy teatrzyk, ale wiadomo - to nie to samo. .
|
|
#1644 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
dzieki dziewczyny za opinie
mnie tez sie bardziej podobalo w tym stylu co wkleilas Karo ale chcialam to podziekowanie zamowic i zeby wszystko bylo od jednego sprzedawcy ja nie bede nic kupowac dla wszystkich gosci, chcialam tylko cos dla chrzestnej, ona lubi ramki itp, duzo stawia i wiesza na scianach Karo ja mam hula hop z wypustkami anionowymi i bardzo polecam, a zeby uniknac siniakow trzeba krecic stoponiowo od bardzo malej ilosci okrazen i codziennie dodawac kilka Miramej my bylismy w teatrze lalek, przedstawienia sa dla dzieci od 6 mies zycia, bardzo fajnie to zorganizowane bo dzieciaki nie siedza na krzeslach tylko pod scena sa porozkladane poduszki i tam siedza rodzice z dziecmi, przedstawienie trwalo pol godziny a w tym czasie Marci siedzial i ogladal jak zahipnotyzowany a zapisywac sie trzeba pol roku naprzod tyle chetnych
|
|
#1645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie, skończyła mi się i nie kupiłam, użyłam więc zwykłej.
|
|
|
#1646 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
najpierw myslalam o takim:
http://allegro.pl/zaproszenia-komuni...179516377.html zs-135 wzor albo jakims takim prostym w tym stylu http://allegro.pl/zaproszenia-komuni...185611907.html
|
|
#1647 | |
|
Zakorzenienie
|
My byłyśmy na czerwonym kapturku
wieczorem zobaczę bo nam pocztę zablokowali ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- Myślicie że sok z czarnego bzu ma jakieś ograniczenia? Muszę kupić Zu syrop i chciałam ten spróbować, bo jeszcze nie miałyśmy...i tak myślę czy normalnie może sobie pić
|
|
#1648 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
![]() ja daje malemu sok z czarnego bzu, ale robiony samemu z bzu i daje mu lyzke stolowa do herbaty nie wiem czy mozna pic jako sok, czyli w wiekszej ilosci a w ogole wiecie, ze dziecko nie powinno pic wiecej niz 250ml soku z owocow dziennie?
|
|
|
#1649 |
|
Ola-Unhola
|
Wojtusiu, musze się przyjrzec, bo średnio kojarze tę torbę, ale coś mi chyba migneła
![]() morska, no problem ![]() Svi, ja też będe kupowała zaproszenia. Z tych, które wkleiłas ew. wybrałabym czwarte - te proste. Ale raczej będę szukała coś w stylu Karoli ![]() I podziękowania aniołki tez mi wczesniej wpadły w oko ![]() Idę po Bartka i jedziemy o Zusu po moje zaświadczenie o pobieraniu zasiłku chorob. Do później
|
#1650 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ania ![]() Cytat:
![]() caipirinha - drink cachaca- składnik drina brazylijska wódeczka.Cytat:
a podziękowań nie lubię więc nie wiem czy fajne. Ale już doczytałam ,że chrzestna lubi więc są ok Zrobiłam spaghetti z własnym sosem, nie chwaląc wyszło pyyszne ![]() ---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:12.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

NIE LUBIĘ TROLLI
Dzisiaj nawet do przedszkola pojechał na rowerku 

ja chcę tort

... wypił mleko i już nie zasnął 
kiedyś uwielbiałam sobie tak poleżeć w pianie z maseczką na twarzy 

niech mnie ktos uświadomi 
U Tymka w przedszkolu był 2 razy teatrzyk, ale wiadomo - to nie to samo.