|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1651 |
Raczkowanie
|
Dot.: Lublin - gdzie kupię? - zbiorczy
Hej a ja mam pytanie dotyczące miejsca z którym z racji zbliżającego się uczelnianego Sylwestra w stylu lat 20 chciałam się zapoznać- czyli inaczej mówiąc, jaki lumpeks polecacie jako miejsce z najbardziej różnorodnym towarem typu jakieś dodatki, kapelusze, szale itp? nie znam się na tym więc nie wiem nawet czy w lumpeksach takie rzeczy bywają? bardzo proszę o pomoc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1652 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny widziałyście gdzieś podobny naszyjnik? Tutaj są dwa ale ja chciałabym jeden taki mniej-więcej jak te dwa razem, i kolor koniecznie taki perłowy - pasowałby do mojej czarnej sukienki
![]()
#1653 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny nie wiem czy takie pytanie już było, ale gdzie w Lublinie oprócz Galerii Centrum i Galerii na Orkana są jakieś porządne perfumerie??
|
![]() ![]() |
![]() |
#1654 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1655 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1656 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W Leclercu na Zana też jest perfumeria. Jest też perfumeria Uroda na Chopina 4. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1657 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ze skierowaniem od lekarza/z uczelni, itp. idziesz do stacji sanepidu na Pielęgniarek. Tam dostajesz trzy probówki na kał i SS (na obecnośc bakterii Shigella i Salmonella ![]() ![]() ![]() Na tym proces wyrabiania książeczki kończy się ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1658 |
Rozeznanie
|
O.k. dzięki za te perfumerie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1659 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, mam troche dziwne pytanie
![]() Gdzie w Lublinie można nabyć ozdoby choinkowe takie ciasteczka, pierniczki ?? ![]() Mam nadzieję, ze pomozecie bo bardzo mi zalezy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1660 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1661 |
Zakorzenienie
|
Tak, tylko gdzie kupić takie pierniczki w kształcie choinek, ludzików, bombek, etc.?
Wszędzie tylko serduszka, ew. kółka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1662 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie jestem pewna na 100% ale wydaje mi się, że podobne widziałam kiedyś w Pałacu Parysów na stoisku z biżu ![]()
![]() |
#1663 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do MEXXA tego męskiego Pure Life to byłam w Rosmanie i już wiem dlaczego różne ceny podawałyście. Ja jak je kupowałam to cena była napisana przy nich 56,99 zł a przy kasie okazało się że kosztuja 49,99 ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1664 |
Przyczajenie
|
poszukuje rurek o niskim stanie do 120 zł gdzies tak
![]() i nie wiecie gdzie w lbn moge sie dowiedziec o jakis wymianach zagranica ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1665 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do spodni, to widziałąm ostatbio w Frodo w GC chyba 100zł kosztowały.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1666 |
Zakorzenienie
|
Ja w Vero Modzie kupiłam ale nie wiem czy są jeszcze
|
![]() ![]() |
![]() |
#1667 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ooo albo jeszcze widzialam stoisko z roznymi slodkosciami i chyba ksztaltow swietecznych ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1668 |
Zakorzenienie
|
O, jak miło
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1669 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1670 |
Raczkowanie
|
A od 27 stycznia (chyba) jesli dobrze slyszalam, ma byc tzw. SALE w salonach Diverse
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1671 |
Zakorzenienie
|
Ciekawe, ile procent przeceny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1672 |
Zadomowienie
|
Wielkie to raczej nie będą i raczej nie na wszystko, tylko na wybrane egzemplarze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1673 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a nie ma jakiejś przeceny w Galerii Centrum? Bo 2 lata te,u przez świętami było 70%
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1674 |
Zakorzenienie
|
Od dłuższego czasu jest -30% na wybrane produkty, na -70% przed świętami nie masz co liczyć...może będzie do -50% na wybrane produkty...
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1675 |
Przyczajenie
|
a za ile kupiłaś
![]() ![]() A o wymiane to chodzi szkolną :P Dzięki Layla zajrze do GC jak tylko bede miała czas. |
![]() ![]() |
![]() |
#1676 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do wymiany to musisz pogadać z kimś w Twojej szkole, kto taką wymianę orgaznizuje... może gdzieś są jakieś ogłoszenia, plakaty, u mnie w szkole takie były, wymiana była, tylko z Niemcami chyba na 2 tygodnie... Albo zapytaj w sekretariacie, powinni coś wiedzieć.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1677 |
Zakorzenienie
|
A gdzie na Sylwestra się wybrać w Lublinie, cos polecacie? wiem, że już późno, ale może są jakieś imprezy ciekawe...w miare niedrogie...
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1678 |
Zakorzenienie
|
Podłączam się do pytania o Sylwestra
![]() Może coś się jeszcze znajdzie i w miarę rozsądnych cenach.
#1679 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1680 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cena 100zł od osoby w cenie: - open bar ( piwo lane i wódka bez ograniczeń) - przekąski - świetna muzyka ( zagra dla Was dj.Nash - znany i lubiany Lubelski dj) Klimat muzyczny : pop, 80`s, rnb, house i wiele hitów doskonałych do zabawy sylwestrowej. Wstęp tylko dla osób pełnoletnich. Zaproszenia i rezerwacja stolików w barze w Klubie Oranżada. Ilość miejsc ograniczona. http://oranzadaklub.pl/kontakt.php 2. Rok 1956 Elvis Presley wydał swoją pierwszą płytę, Frank Sinatra zaczął koncertować w Las Vegas, Marylin Monroe i Brigitte Bardot jako ówczesne symbole seksu... U nas masz szansę poczuć atmosferę tamtych lat!!! Zapraszamy na Sylwestra "Swing & Retro" do Hollywood Cafe! Oprawę muzyczną zapewni Dj Prosper klimat muzyczny: totalne retro ![]() Dodaktową atrakcją będą wizualizacje rodem z lat 50' i 60' Specjalnie dla Państwa wygody tej nocy, powiększyliśmy Hollywood Cafe o górny poziom! W cenie zaproszenia jest catering w postaci szwedzkiego stołu, kawa i herbata, po północy barszczyk czerwony z krokiecikiem, oraz lampka szampana. Cena: 65 zł / os. Więcej informacji i rezerwacje: tel. 600-314-702, sylwester@hollywoodcafe.p l 3. SYLWESTER 2006/2007 w KLUB 68 START 20.00 IMPREZĘ POPROWADZI DJ NOVACK W RYTM MUZYKI DISCO, HIP HOP, FUNKY MENU W FORMIE SZWEDZKIEGO STOŁU: Sałatki: - Ryżowa z kurczakiem - francuska - grecka - sałatka z tuńczykiem Dania gorące: - Risotto z warzywami (wegetariańskie) - (makaron) Penne zapiekane z kurczakiem i pomidorami - Zraziki w sosie pieczeniowym - Paprykarz drobiowy - Kurczak z warzywami pod beszamelem - Kuskus z warzywami blanszowanymi i wieprzowina - Bakłażan zapiekany z pomidorem - Barszcz czerwony z uszkami - Flaki WÓDKA MAXIMUS, SZAMPAN, PIWO LECH Z BECZKI, NAPOJE, SOKI - WLICZONE W CENE, BEZ OGRANICZEŃ (ALL INCLUSIVE) WSZYSTKIM ZAPEWNIAMY MIEJSCA SIEDZĄCE, LICZBA MIEJSC OGRANICZONA MOŻLIWOŚC OTRZYMANIA FAKTURY VAT CENA 200ZŁ/OS UWAGA: ZA WZGLĘDU NA DUŻE ZAINTERESOANIE Z PAŃSTWA STRONY NIE PROWADZIMY SPRZEDAŻY BILETÓW W FORMIE ZALICZEK. PŁATNOŚCI DOKONUJEMY W KLUBIE CODZIENNIE OD GODZ. 19.00 4. Czarna Fiesta sylwester 2006 @ Sema4 Jeżeli słuchacie czarnej muzyki i lubicie się dobrze pobawić w gronie przyjaciół to zapraszamy Was serdecznie na Czarna Fiesta Sylwester do Klubu Muzycznego Sema4. Tej wyjątkowej nocy zagrają dla Was dj-e; HolyHonza, Deerty Kid, Maska i Szop-N. Dj-e to nie wszystko, tego wieczoru usłyszycie także na żywo mc.Juppika i mc.Zna. Usa Rap i HipHop, Jamaiski Dancehall oraz Reggaeton prosto z PortoRico czyli wszystko w jednym miejscu i jednej nocy w Lublinie!! Gwarantujemy Wam że będziecie się dobrze bawić przy wszystkich hitach czarnej muzyki, które królowały tego roku na parkietach całego świata!! Sean Paul, Kelis, Akon, Daddy Yankee, Busta Rhymes, Ashanti, Nelly, Justin Timberlake, Black Eyed Pease, Bob Marley i J.Lo to tylko niektórzy wykonawcy których hity usłyszycie na tej imprezie. Szampana i przekąsek na pewno wystarczy dla Wszystkich! Zaczniemy o godzinie 9 a skończymy o 6 rano. Nie obowiązują żadne stroje wieczorowe , po prostu macie przyjść i się wyszaleć, nieważne czy w parze czy jako singiel. Podczas imprezy cały czas będzie transmisja z MTV Polska na telebimie i monitorach więc północy na pewno nie przegapicie. To nie koniec atrakcji tego wieczoru, lecz żeby się przekonać co jeszcze przygotowaliśmy dla Ciebie musisz być tego wieczoru w klubie Sema4! Zagrają: Holy Honza (www.honza.pl) Lublin Deerty Kid (www.czarnafiesta.prv.pl) Lublin Maska (monument) Lublin Szop-N Lublin mc.Juppik mc.Zna Klimat: Black Music (rnb,hiphop,dancehall,reg gaeton,reggae,funk,miami bass') Bilety: przedsprzedaż: 55 pln/osoba Sklepy : Monument, Cropp vip bilety - info: Start: 19.00 Stop: 6.00 Szampan i przekąski dla Wszystkich, relacja na żywo z MTV Polska, tradycyjnie selekcja, wstęp tylko dla osób pełnoletnich. Rezerwacja stolików: 081 472 54 54 Szczegółowe informacje na stronie www.sema4.pl oraz www.czarnafiesta.prv.pl 5.sylwester w klubie Ego[Lublin, Aleje Racławickie 2a] cena biletu: 50 zł od osoby w cenie biletu lampka szampana i drobny poczęstunek Zagrają rezydenci klubu oraz goście Rezerwacja miejsc: 0 607 922 408 muzyka: lata 80/90, RnB, House, Latino 6. Obsesja http://img333.imageshack.us/img333/4567/sylwekkd5.jpg tyle ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:11.