|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3511 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne- cz. VIII + przeogromna dawka plotek!!
-> Ruda
Kłamiesz! |
|
|
|
#3512 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne- cz. VIII + przeogromna dawka plotek!!
A ja tanczylam 4lata taniec towarzyski i6 lat nowoczesny. Bo Wy sobie randkujecie,Ruda z Szyszemm!
|
#3513 |
|
Zadomowienie
|
-> My_blue
Nie :P Nie randkujemy, ale próbuję zmienić jakoś wasze podejście do siebie, a że Ruda dała się wciągnąć w takie dyskusje wielkie typu "tak", "nie", "tak", "nie" to swoją drogą
|
|
|
|
#3514 | |||
|
Zakorzenienie
|
Spamery okrutne, nie mozna was na chwile nawet zostawić, a za ciacho to to powinnam którąś udusić ide jeść zaraz...m mam nadzieje tylko że mleko mam na stanie...
a pro po po to ja bez żelu lnianego nie zaczynam w ogole do włosów podchodzić kręconych, zaraz ide gotować... Cytat:
Cytat:
a najczęściej maluję na ciemne jednak... Cytat:
![]() ja z tych wyglądających chudo, ale z brzuszkiem - no cóż 183cm to sie kg maja gdzie rozłożyć tylko cos brzuch sobie upodobaly najbardziej... jakby w cycki nie mogło pójść, w dupę ostatecznie ![]() ---------- Dopisano o 00:35 ---------- Poprzedni post napisano o 00:34 ---------- Kolorowych życze
|
|
#3515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pigułkę kiedyś, "na szybko" przeleciałam i autentycznie się przeraziłam, że będę musiała stosować tyyyle nieznanej mi pielęgnacji... Później rzucilam wszystko w cholerę, stosowałam tylko od czasu do czasu jakąś odżywkę i doszłam do momentu, kiedy włosy były dosłownie sianem (wcale nie tak dawno zresztą) ![]() Teraz powoli się wdrażam: olejowanie, olejowanie na odżywkę, czasem proteiny, sporo nawilżenia, a ostatnio własnie żel lniany i wszystkie jego przetwory ![]() Iii... wczoraj nie zbąblował mi lakier!
|
|
#3516 | ||||
|
Oby do wiosny
|
No umarłam. Wczoraj....
Ruda, mnie też zaraziłaś. Cytat:
Cytat:
Ja zdjęcia w Paint zmniejszam. Cytat:
![]() Cytat:
Maruda i wybreda Ja nie jestem gruba. Noszę pomiędzy 36 a 38 (zależnie od metki na ubraniu) |
||||
|
|
|
#3517 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałam wybrać lakiery do wymianki i po godzinie się poddałam
. O każdym myślałam: a jak jednak będę miała na niego ochotę? I oddać mogę jedyniejasnoróżowy pękacz lovely |
|
|
|
#3518 |
|
Oby do wiosny
|
|
|
|
|
#3519 |
|
Zakorzenienie
|
Piąteczka dziewczyny!
![]() Ja mam kilka, których z chęcią bym sie pozbyła, ale dlatego, że nie odpowiadają mi jakościowo, czyli są po prostu dodupne, a takich przecie na wymiankę nie dam (a wyrzucić mi ich...szkoda, zawsze jakaś myśl się pojawi - "a może do stempli", "a może pod glitter")
|
#3520 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3521 |
|
Zakorzenienie
|
szyszek - no proszsz, specjalista nam rosnie
![]() No ja mialabym ze trzy, ale one sa po prostu brzydkie i nikt ich nie zechce (perłowe i nieciekawe kolory). A nie chce tez proponowac butli zuzytych do polowy, wiadomo ze przy takim stopniu zuzycia lakiery zmieniaja juz wlasciwosci. Dziewczyny, gdzie mozna kupic seche restore za rozsadna cene (czyli max30zł z przesyłką) bo ceny orzesyłek w sklepach internetowych mnie odstraszaja (27 za top i 15 za kuriera - nosz -.-) A na ebayu nie umiem kupować Edytowane przez lolli_pop Czas edycji: 2012-03-12 o 10:42 |
|
|
|
#3522 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3523 | |
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Gęstnieją. |
|
|
|
|
#3524 |
|
Zakorzenienie
|
No nie zwątpiłam od wczoraj od 21 trzy strony
zatłuc tylko ![]() Dziewczyny to może niech każda zrobi listę i fotkę tego co ma na wymianę a potem będziemy na pw dochodzić targu ![]() I jeszcze jedno pytanie do dziewczyn które mają blogi, obserwuję was z tym samym avkiem ale teraz pytanie wyświetlam wam się jako AgaPe czy inaczej? proszę o odpowiedź
|
|
|
|
#3525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3526 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3527 |
|
Wtajemniczenie
|
vivinn, gratuluję niezbąblowanego mani
Mi się przed chwilą również ta sztuka udała A topa, który zniszczył Twe dzieło- przez okno Szyszka, przypomniałeś mi, że się miałam dziewczyn o coś zapytać ![]() Jak przygotowujecie pazurki do mani? Traktujecie je tylko zmywaczem, czy odtłuszczaczem również? A przed kolejnymi warstwami odtłuszczacie- da się tak w ogóle? Wklejam moje mhroczne pazurki. Lolli mnie natchnęła, poza tym mam ogromny sentyment do czerni. 1 wartstwa czarnego wibo + 1 warstwa lovely z pyłkiem diamentowym:
|
#3528 |
|
Zakorzenienie
|
Medea - prześliczne
![]() Ja tylko przecieram zmywaczem (nie licząc oporządzenia skórek i takich tam) i nigdy nie maluję jak paznokcie są wcześniej długo moczone albo nawilżane (typu krem i rękawiczki albo długa kąpiel), bo na rozmokniętych źle się trzyma lakier. |
|
|
|
#3529 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3530 |
|
Konto usunięte
|
Malować czy nie o to jest pytanie....
|
|
|
|
#3531 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ja też, nawet jak zakręcę to mi się zaraz rozprostowują
chleb ze smalcem, jeszcze takim ze skwareczkami ![]() Cytat:
Cytat:
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;32874235]Malować czy nie o to jest pytanie.... [/QUOTE]Malować
|
|
#3532 | |||||||||||
|
Zakorzenienie
|
aaa boskie
![]() Cytat:
Cytat:
jakieś nowe pazury na wątku :Phehe żartuję ![]() ślicznie elegancko ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a włosy super! Cytat:
![]() Cytat:
wydaje mi się że te nasze wersje są naj naj i ja jednak zdecydowanie wolę kupić mleko Gostyń i ugotować niż kupić inne ugotowane wg mnie smak sto razy lepszy. Cytat:
Cytat:
czaaasem robię delikatną polerkę, ale nie za często. A paznokcie pomalowane piękne, uwielbiam takie ---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() możnaaa |
|||||||||||
|
|
|
#3533 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
maczasz włosy, polewasz, rozczesujesz (albo i nie, ja czeszę z olejami) i zostawiasz do wyschnięcia, potem oczywiście myjesz włosy. Jak na razie ten sposób chyba sprawdził się najlepiej, włosy były miękkie, błyszczące, ale nadal trochę spuszone (szkoda, ze wszystko się zepsuło, jak wyszłam na mżawkę: baran ) Popróbuję jeszcze z tym słonecznikiem, w zanadrzu mam tez lniany. A jeśli znowu się nie sprawdzą to chyba je odstawię...Cytat:
Lakier się trzyma, a paznokcie nie wysychają
|
|
#3534 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a co do gryzoni to u mnie jest ogólny zakaz myszy chomików świnek morskich.. ;D mama sie brzydzi ;D Orchidku myśle, że to nerwowo to robi, znam taką dziewczynkę co też tak robiła i tam wgl rodzice na nią siadali, żeby tak nie robiła, była tak zestresowana, że dalej to robiła, a jak później wyluzowali rodzice to wszystko było ok już ;D mc266- ładne wkupne ;D ewalucja- tobie to chyba się nudzi... mi takie pomalowanie zajęło by mi z tydzień haha ;d reasumując: bardzo ładne;D lolli- no właśnie słyszałam, że ten podkładowy troche skisły ;d ( moje 3 safari takie badziewie, że wgl nie można było nimi malować - poszły w śmietnik ;d) ale bardzo fajnie wygląda wzorek na tym kolorku ;D fram- ey super ten podkładowy ;D zdradź nazwe ;D Ruda- z tego co widzę to twój OPIczek bardzo fajny jest ;D morelka- co ty powiedziałaś? lubisz sprzątać? hahaha.. zatrudniam cię od zaraz ;D !! Ruda- no poprawa jest ;D i ty mi mówisz, ze ty nie jesteś szczupła? ![]() ![]() ![]() ![]() morelka- weź wyjdź z tym 3bitem ;D a włoski super.. ;d piękny blond i pasuje do loczków ;D Mmedeah - kolor super, ale już sobie wyobrażam tortury związane z malowaniem ;D haha.. ja też uważam, że smalec jest obleśny... ale do smażenia np. schabowych spoko jest ;D mmedeah- bardzo fajny lakier.. ;D no moje przygotowanie wygląda tak, że zmywam lakier ide umyć łapki z mydełkiem i maluje ;D THE END ;D chucky - malować!! i pokazywać dobra nadrobiłam te 6 stron (tylko;o) a i wgl tak sobie przemyślałam, że Ruda to na prawdę 150kg jak nic waży, widzicie te boczki.. okropne !!! ( oczywiście to wszystko kłamstwo bo uważam, że Ruda ma idealną figure ;D osobiście jej zazdroszcze) |
|
|
|
|
#3535 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Wcalenie. Cytat:
Przepraszam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;32874235]Malować czy nie o to jest pytanie.... [/QUOTE]Malować! Cytat:
![]() Wstawię notkę na bloga i lecę na pocztę
|
|
|
#3536 |
|
Rozeznanie
|
Ja też ja też ja też tak mam !
Niby nie używam niektórych, nawet ich nie lubię, nie podobają mi się. Ale je kocham, są moje i nie potrafiłabym ich oddać Co tu dzisiaj tak cicho ? A nie ma Rudej ![]() Ok, już nieaktualne... ![]() ![]() Rudziaku, kocham cię In czekam na bloga i pocztę ---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- a btw. taniec towarzyski. Tańczyłam 4 lata, już sportowo i na poważnie. Ale nie tańczę. Nie rozmawiajmy o tym dlaczego. To bolesna historia. Ale w temacie bardzo chętnie pogadam
|
#3537 |
|
Zakorzenienie
|
Taa... Latasz po dworze, a potem nas tu zarażasz... Ja też chora ![]() I już chyba z tydzień łażę z niepomalowanymi paznokciami, moje skórki to jest jakiś żart. Potrzebuję sposobu, który natychmiast poprawi ich wygląd. ![]() Niech mnie ktoś kopnie żebym zrobiła porządek z tymi paznokciami
|
|
|
|
#3538 |
|
BAN stały
|
tesknie
|
|
|
|
#3539 |
|
Zakorzenienie
|
a ja obfocilam kolekcje lakierowa
ale dopiero na weekendzie zrobie porządek ze zdjeciami i w przyszlym tygodniu wrzuce na bloga.poparzylam sobie olejem palec zaraz przy skorce, az lakier sie przetopil troche
|
#3540 |
|
Konto usunięte
|
Pomalowalam.Nie wiem,nie podoba mi sie.Chcialam taki smerfowy a wyszla smerfowa kupa
u stóp spoczko nawet Pokaze jutro.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:04.

)
zapraszam do pielęgnacyjnej
Muszę znowu zmienić pielęgnację. Zaczynam się już trochę niecierpliwić...
Wszyscy tylko nie ja
. O każdym myślałam: a jak jednak będę miała na niego ochotę? I oddać mogę jedynie

zatłuc tylko
Aparat, o dziwo, nawet dobrze oddał kolor. Jedyny powód, dla którego nie wyrzuciłam jeszcze tego lakieru przez okno.