|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1351 |
|
Klientka w krawacie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczna - cz. V
[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;32874062]\
Może i na studiach mają łatwiej, ale za to te ładniejsze mogą mieć problem znaleźć zatrudnienie kiedy to kobieta jest kierownikiem kieroniczka czy kadrowa może być zazdrosna o tą ładniejszą i jej wtedy nie przyjmnie [/QUOTE] Ooo, dobre. To będę szukała takiej pracy, gdzie kierownikiem jest kobieta, może mnie przyjmie
|
#1352 | |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Oj, jakie poważne tematy
![]() Cytat:
choć domyślam się, że do śmiechu Ci wcale nie było ![]() Moja mała też lubi podprowadzać kosmetyki , czasem znikają bez wieści [nie wiem, jak ona to robi, ale ile bym nie szukała, to nie da się znaleźć].I niemal codziennie pacykuje się ze mną w łazience . Na razie czystymi pędzelkami... Na razie
|
|
|
#1353 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tak więc to co ja uważam na ten temat zawiera się w tym co wszyscy mogą przeczytać i ty tez możesz do tego właśnie się odnosić. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#1354 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1355 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() ja właśnie pałaszuję obiadek
|
|
|
|
#1356 |
|
Zakorzenienie
|
zoila orientujesz sie moze czy na bielanach wroclawskich jest rosmann?
|
|
|
|
#1357 |
|
Klientka w krawacie
|
Niestety nie. Najbliższy Bielanom Rossmann jest dopiero na Powstańców Śląskich przy skrzyżowaniu z Hallera
|
#1358 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1359 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- Widzę że już ktoś to napisał.
|
|
|
#1360 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1361 |
|
Zakorzenienie
|
a ja zapraszam dziś na mojego bloga żeby wytykać mi błędy w makijażu
|
|
|
|
#1362 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie dzisiaj na rozmowie mnie się pytali, czy wolę mieć nad sobą kobietę-kierownika, czy mężczyznę. Ja powiedziałam, że w sumie wszystko jedno, ale z mężczyzną łatwiej się dogadać
|
#1363 |
|
Konto usunięte
|
Co do dziwnego zachowania wykładowców... My mieliśmy na pierwszym roku gościa, który na socjologii prezentował na moim przykładzie różnice w opinii społecznej, takiej na pierwszy rzut oka.
Przez 15 minut mnie komplementował, tak wręcz wulgarnie, mówiąc, że jak mam tatuaż i parę dodatkowych kolczyków to jestem ostra zaj*bista laska i ciekawe, gdzie jeszcze mam piercing, a przez kolejne 15 min po mnie jechał, używając tych samych argumentów - mam tatuaż, więc wyglądam jak dzi*ka i pewnie nią jestem, od tych kolczyków będę się potykać o własne uszy, a ogólnie to to wszystko jest tylko żałosnym sposobem zwrócenia na siebie uwagę. A ja siedziałam po prostu osłupiała. Rozumiem, że chciał zaprezentować te różnice, tylko czemu na konkretnej osobie i tak wulgarnie? Nie pojawiłam się na jego wykładzie więcej razy, wiem, że jakieś skargi na niego wpłynęły do rektora, aczkolwiek nie wiem, co dalej, bo już nie mam z nim zajęć... ---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- Na blogu recenzja potrójnych cieni do smoky eyes od Oriflame. |
|
|
|
#1364 |
|
Klientka w krawacie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;32875334]Co do dziwnego zachowania wykładowców... My mieliśmy na pierwszym roku gościa, który na socjologii prezentował na moim przykładzie różnice w opinii społecznej, takiej na pierwszy rzut oka.
Przez 15 minut mnie komplementował, tak wręcz wulgarnie, mówiąc, że jak mam tatuaż i parę dodatkowych kolczyków to jestem ostra zaj*bista laska i ciekawe, gdzie jeszcze mam piercing, a przez kolejne 15 min po mnie jechał, używając tych samych argumentów - mam tatuaż, więc wyglądam jak dzi*ka i pewnie nią jestem, od tych kolczyków będę się potykać o własne uszy, a ogólnie to to wszystko jest tylko żałosnym sposobem zwrócenia na siebie uwagę. A ja siedziałam po prostu osłupiała. Rozumiem, że chciał zaprezentować te różnice, tylko czemu na konkretnej osobie i tak wulgarnie? Nie pojawiłam się na jego wykładzie więcej razy, wiem, że jakieś skargi na niego wpłynęły do rektora, aczkolwiek nie wiem, co dalej, bo już nie mam z nim zajęć... ---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- Na blogu recenzja potrójnych cieni do smoky eyes od Oriflame.[/QUOTE] Żałosny pacan. Mógł pokazać te różnice na sobie.
|
#1365 |
|
Zakorzenienie
|
A ja zapraszam na recenzje pedzla maestro
|
|
|
|
#1366 |
|
Zadomowienie
|
A u mnie dziś oklepany temat, czyli catrice'owy kameleon.
|
|
|
|
#1367 | ||
|
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
Wybacz, ale dla mnie istnieje diametralna różnica między tym, czy profesor/doktor/magister zainsynuuje mi coś niestosownego czy poda mi dłoń w geście gratulowania mi zdanego egzaminu. Ba, to drugie jest dla mnie wręcz miłe. Nawet dla "wymarzonego kierunku, na dobrej uczelni" nie dałabym się tak poniżać i traktować jakbym była dziewczyną dorabiającą w wiadomy sposób. A właśnie na to byś pozwoliła... Miałam tylko jednego profesora, który zwracał uwagę na "płeć piękną", ale robił to w sposób żartobliwy. I z pewnością żaden dojrzały człowiek nie uznałby tekstu "Oj, widać, że miałyście ciężką noc! Przepraszam, ale wiecie, że musimy napisać dziś jakieś kolokwium, dam wam za to łatwiejsze zadania" za uwłaczający, bo taki nie jest. Na tym etapie jesteśmy wszyscy ludźmi (hipotetycznie chociaż) dorosłymi i dojrzałymi, ocieplenie stosunków student-prowadzący może polepszyć współpracę i sprawić, że student nie będzie bał się zadawać pytań czy przychodzić na konsultacje. To, że i wsród studentów i prowadzących znajdą się z kolei osoby, które nie pojmują jednak granic dobrego smaku (i są to zarówno prowadzący rzucający niestosowne uwagi jak i wulgarnie ubrane studentki) to już całkowicie inna kwestia, niemniej obie grupy powinno się ustawiać do pionu. Chowanie głowy w piasek to metoda, która może co najwyżej udusić... Cytat:
|
|
#1368 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie dzisiaj kolejny post, tym razem przemyślany i planowany od wieków
|
#1369 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dzisiaj chyba w końcu dodam posta o kremikach do twarzy
|
#1370 |
|
Zadomowienie
|
[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;32874062]To samo za mnie dzisiaj czeka
![]() Może i na studiach mają łatwiej, ale za to te ładniejsze mogą mieć problem znaleźć zatrudnienie kiedy to kobieta jest kierownikiem kieroniczka czy kadrowa może być zazdrosna o tą ładniejszą i jej wtedy nie przyjmnie A u mnie na blogu dwa makijaże, jeden pastelowy, drugi z mocną kreską oraz możliwość wybrania koloru cienia na jutrzejrzy makijaż [/QUOTE]A to prawda Ja to i tak nigdy bym kobiety nie zatrudniła wolałabym zawsze faceta...ciiiProsty sposób na uniknięcie konfliktów w pracy ![]() U mnie dzisiaj odkrycie nudziakowe i zakup z essence
Blogujemy 25.08 Codzienny makijaż na lato. 28.07 Must have dla cery tłustej- żel LASS ze złotem! 07.07 Nowość:Mleczko do ciała Isana z 10% mocznikiem. 08.06 "Rajstopy w spray'u od Sally Hansen taniej. |
|
|
|
#1371 |
|
Zakorzenienie
|
A ja rano posmarowałam się nowym podkładem z KOBO - dokładniej tym twardawym Ideal Cover Make Up - coś czuje, że będzie moim faworytem.
|
#1372 | |||
|
Konto usunięte
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;32875334]Co do dziwnego zachowania wykładowców... My mieliśmy na pierwszym roku gościa, który na socjologii prezentował na moim przykładzie różnice w opinii społecznej, takiej na pierwszy rzut oka.
Przez 15 minut mnie komplementował, tak wręcz wulgarnie, mówiąc, że jak mam tatuaż i parę dodatkowych kolczyków to jestem ostra zaj*bista laska i ciekawe, gdzie jeszcze mam piercing, a przez kolejne 15 min po mnie jechał, używając tych samych argumentów - mam tatuaż, więc wyglądam jak dzi*ka i pewnie nią jestem, od tych kolczyków będę się potykać o własne uszy, a ogólnie to to wszystko jest tylko żałosnym sposobem zwrócenia na siebie uwagę. A ja siedziałam po prostu osłupiała. Rozumiem, że chciał zaprezentować te różnice, tylko czemu na konkretnej osobie i tak wulgarnie? Nie pojawiłam się na jego wykładzie więcej razy, wiem, że jakieś skargi na niego wpłynęły do rektora, aczkolwiek nie wiem, co dalej, bo już nie mam z nim zajęć...Na blogu recenzja potrójnych cieni do smoky eyes od Oriflame.[/QUOTE] Ale wredny Pewnie jak wejdę na Twojego bloga, poczytam o nich same ohy i ahy, i znowu będę je chciała, i będę marudzić, że nie mam kasy na nie Cytat:
no trzeba wejść na bloga no ![]() Cytat:
Cieszę się, że moja hipoteza Ci się podoba Tylko czy aby napewno pani kierowniczka weźmie Cię za osobę brzydszą od siebie, czy może będzie widzieć w Tobie konkurencję i będzie o Ciebie zazdrosna ![]() Cytat:
a tak to też bym wolała mężczyzn łatwiej się z nimi dogadać
Edytowane przez 6cf34e7e8f39cee75534fdb852be8187cc381168_600e0a0280783 Czas edycji: 2012-03-12 o 18:04 |
|||
|
|
|
#1373 |
|
Klientka w krawacie
|
[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;32879179]
Cieszę się, że moja hipoteza Ci się podoba Tylko czy aby napewno pani kierowniczka weźmie Cię za osobę brzydszą od siebie, czy może będzie widzieć w Tobie konkurencję i będzie o Ciebie zazdrosna ![]() [/QUOTE] Raczej wątpliwe ![]() ![]()
|
#1374 | |
|
Wiecznie niezdecydowana
|
Hej Dziewczyny! Przychodzę z zapytaniem w sprawach technicznych. Jak zrobić, żeby link nie wyświetlał mi się jako adres (http://....) tylko jako nazwa, którą sama wymyślę? Wiecie o co mi chodzi?
|
|
|
|
#1375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wpisujesz sobie przykłądowy tekst np. kksfshfsif i zaznaczasz to i klikasz na wstaw link/hiperłącze to taka ikonka: (ta niebieska) O to chodziło? |
|
|
|
|
#1376 | ||
|
Wiecznie niezdecydowana
|
Cytat:
![]()
||
|
|
|
#1377 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;32879179]
Cwaniara, wiesz jak człowieka zainteresować blogiem, nie napiszesz o co chodzi i teraz człowieku wiedz o czym notka no trzeba wejść na bloga no ![]() [/QUOTE] Pisząc to, nawet nie przeszło mi to przez myśl, serio
|
#1378 |
|
Rozeznanie
|
Ale naskrobałyście
ja weekend spędziłam u TŻta, byliśmy pod Kołobrzegiem, w Szczecinie i takie tam Niestety w sobotę trafiłam pod Jasmin jak już była zamknięta, w niedzielę też nieczynne, więc cieni MIYO nie dorwałam...jedyne co to w Inter Marche udało mi się dorwać ich 2 lakiery (strasznie mały wybór kolorów mieli, zdecydowałam się tylko na 2). Powiedzcie mi tylko czy u Was w InterMarche też są tylko lakiery dostępne?
"...Nie dbam o to, co ludzie myślą, albo mówią o mnie, wiem kim jestem..." 18.03Nowa seria na blogu...Tip Tuesday - jak podkreślam swoje brwi? 16.03 Biała brzoskwinia? Fa NutriSkin Rich Body Milk... 12.03 Poprawki w makijażu? You need this in your life!
|
|
|
|
#1379 | ||||||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() Cytat:
). Mieszkam w trojmiescie, staze zawsze sa, ale nie zawsze pasuja do skonczonego kierunku oczywiscie wybralam to co mnie interesuje, to z czym wiaze przyszlosc ![]() Musze Ci powiedziec, ze u mnie nie mozna dowiedziec sie jakie sa dostepne staze- tego dopiero mozna sie dowiedziec jak juz sie siedzi przy biurku, bedac zarejestrowanym bezrobotnym wiec troche szkoda czasem zachodu jesli faktycznie nie ma nic ciekawego.A czy warto? jesli mozna sie zarejestrowac w up (bo np bedac w trakcie studiow dziennych nie mozna) to mysle ze warto a jesli jeszcze jest oferta z instytucji/przedsiebiorstwa z Twojej branzy to juz w ogole super Tylko nalezy liczyc sie z tym, ze moga wcale nie przyjac po tym stazu do pracy ![]() Ten staz jest moim drugim stazem, wczesniej, bylam na stazu w banku ponad 5mscy. Wtedy, jak oznajmilam swojej kierowniczce, ze ide na dzienne studia powiedziala, ze szkoda, bo myslala, ze zostane po stazu i bede pracowac normalnie na umowe. Ale to bylo w 2008roku, kryzys dopiero 'powstal' wiec jeszcze potrzebowali pracownikow Z kolei jeszcze inna kolezanka, z trojmiasta, na poczatku 2011 czekala na staz niemal 3msce, byla na kilku rozmowach i w koncu udalo sie jej-odbywala staz w urzedzie ![]() wybacz za tak dlugi opis jesli jeszcze masz chec o cos zapytac, a bede umiala odpowiedziec to odpowiem ![]() Cytat:
Cytat:
kiedys chcialam sie uczyc rosyjskiego, ale jakos mi przeszlo ![]() ja rowniez gratuluje wszystkim ![]() Cytat:
Cytat:
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;32875334]Co do dziwnego zachowania wykładowców... My mieliśmy na pierwszym roku gościa, który na socjologii prezentował na moim przykładzie różnice w opinii społecznej, takiej na pierwszy rzut oka. Przez 15 minut mnie komplementował, tak wręcz wulgarnie, mówiąc, że jak mam tatuaż i parę dodatkowych kolczyków to jestem ostra zaj*bista laska i ciekawe, gdzie jeszcze mam piercing, a przez kolejne 15 min po mnie jechał, używając tych samych argumentów - mam tatuaż, więc wyglądam jak dzi*ka i pewnie nią jestem, od tych kolczyków będę się potykać o własne uszy, a ogólnie to to wszystko jest tylko żałosnym sposobem zwrócenia na siebie uwagę. A ja siedziałam po prostu osłupiała. Rozumiem, że chciał zaprezentować te różnice, tylko czemu na konkretnej osobie i tak wulgarnie? Nie pojawiłam się na jego wykładzie więcej razy, wiem, że jakieś skargi na niego wpłynęły do rektora, aczkolwiek nie wiem, co dalej, bo już nie mam z nim zajęć...[/QUOTE] zwykly burak
|
||||||
|
|
|
#1380 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Dzięki za odpowiedź - mieszkam w dużym mieście, ale w dobie kryzysu bywa różnie... Praktyki zawodowe miałam, jakie miałam - choc tyle fajnie, że w firmie prywatnej, małej, więc mogłam popatrzec jak to wszystko od kuchni wygląda (ubezpieczenia)
Sądzę, że zacznę kolo końca kwietnia robić research po wszelkich firmach jakie mam w mieście i przyjdą mi do głowy, bankach, ale jakby coś nie wyszło, to opcji zarejestrowania się na czas bezstudencia w UP nie wykluczam
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:25.

kieroniczka czy kadrowa może być zazdrosna o tą ładniejszą i jej wtedy nie przyjmnie 

Uporała się z tym w niecałe 5 minut.
, czasem znikają bez wieści [nie wiem, jak ona to robi, ale ile bym nie szukała, to nie da się znaleźć].
. Na razie czystymi pędzelkami... Na razie 

wolałabym zawsze faceta...ciii
). Mieszkam w trojmiescie, staze zawsze sa, ale nie zawsze pasuja do skonczonego kierunku