Trzy z Nas już mężów mają, kolejne PMki dni odliczają - PM 2012 cz. XX - Strona 107 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-12, 21:11   #3181
D0tk4
Zadomowienie

Dot.: Trzy z Nas już mężów mają, kolejne PMki dni odliczają - PM 2012 cz. XX

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Ładna suknia i bardzo ładnie Ci w niej! A dekolt w serduszko to dobry wybór
A Ty dalej na wyspach siedzisz, czy już w naszym pięknym kraju???
Dziękuję
Póki co nadal na Wyspach jesteśmy. TŻ już od ponad pół roku jako analityk finansowy pracuje. Świetnie zarabia, ma wielkie możliwości rozwoju, wiec nie ma się co teraz przenościć .. Choć mnie już ciągnie gdzie indziej .. Forma TZ ma wiele oddziałów zagranicą i mamy nadzieje, ze w 2013 uda sie nam gdzies z nia przenieść

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
Dotko jak miło Cię widzieć [COLOR="Silver"]
D0tk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 21:12   #3182
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez morelka1987 Pokaż wiadomość
Ogólnie czerowny jest moim kolorem przewodnim Bedę miała bukiet czerwony i jakiegoś kwiatka we wlosach czerwonego a na poprawiny bezową sukienkę, czerwone buty i bizuterię czerwoną
Czyli tylko beda butki i kwiaty? A biżuteria w dniu slubu? Pytam, bo coraz bardziej zaczynam sie zastanwiac nad zielonymi butami, tylko mama kreci nosem do czego one beda pasować.

Cytat:
Napisane przez D0tk4 Pokaż wiadomość
Poza tym, mam jeszcze jedno pytanie .. Czy wszystkie macie wesela dwudniowe? My pare tygodni temu zmieniliśmy zdanie i będzie jednodniowe. Ale za to jakie! Ciekawa jestem, czy jestem jedyna?
U nas jednodniowe następnego dnia będziemy pewnie poprawiać gdzies na działce, ale to juz bardzo zawężone grono.

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
no proszę kto to nas dziewczyny nawiedził po tylu miesiącach migusiem pokazuj kiecę

znalazłam biżu dzięki wrednej niutkowej

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
co do atrakcji. Kurde zdałam sobie sprawę, że u nas nie będzie żadnych atrakcji Ani fajerwerków, ani gołąbków, ani pokazów tańca czy zdjęć. Czy przez to wesele będzie nudne?
U nas tez nic takiego nie bedzie, jedynie oczepiny i nie uważam, że będzie nudno

Cytat:
Dziewczyny, tutaj macie fotki mojej sukni ślubnej. Zdjęcia robione były w grudniu. Ostatecznie będzie wyglądała nieco inaczej, bo dekold będzie w serduszko, a trenu nie będzie w ogole Zdaje sobie sprawę, że fotki nie są super wyraźne, wybaczcie
Bardzo ładnie podkresla Twoje kształty

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 21:15   #3183
chocolate muffin
Rozeznanie

Cytat:
Dziewczyny, tutaj macie fotki mojej sukni ślubnej. Zdjęcia robione były w grudniu. Ostatecznie będzie wyglądała nieco inaczej, bo dekold będzie w serduszko, a trenu nie będzie w ogole Zdaje sobie sprawę, że fotki nie są super wyraźne, wybaczcie
bardzo ładna. I piękna figura

Gratuluję wszystkim zakupów biżuteryjno-bucikowo-sukienkowych.

Pocztowe dziewczyny proszę o poradę
Stary 2012-03-12, 21:17   #3184
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:

śliczna i dobrze że nie bedzie trenu bo sie taki troszki kaczy kuperek robi

a my właśnie mamy problem czym jechać bo ostatnio widziałam inne auto mojego taty kolegi i też mi się spodobało
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 21:18   #3185
D0tk4
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
Kogóż me oczy na wizażu widzą? Witaj i już nas nie opuszczaj
Nie mam zamiaru Hah

Cytat:
Co do biustonosza, to polecam Esotiq. Audrey nabyła tam bardzo fajny stanik i ja pewnie też tam kupię, bo wiem, że tam na pewno dostanę swój rozmiar i pewnie nie będzie mi się chciało szukać gdzie indziej :P
Czy to jest międzynarodowa firma? Nie wiem, czy na Wyspach znajdę ten sklep. W najbliższym czasie sie wybieram na jakiś rajd. Muszę jednak trochę wolnego czasu wygospodarować. A jeśli się nie uda, to będę miała jeszczepare dni przed przymiarką,żeby w Polsce coś łądnego znaleźć.

Cytat:
Wiecie co, mnie też trochę denerwuje podejście niektórych osób z mojego towarzystwa (akurat nie pracodawców, bo w moim freelancerskim zawodzie stan cywilny nie ma znaczenia i nikt o to nie pyta), które uważają, że po ślubie to na pewno od razu będziemy mieli dziecko i wypadniemy "z obiegu", że tak powiem. Mi jeszcze wcale potomstwo nie w głowie. Raczej prędzej niż dzieci to byśmy sobie takiego podopiecznego zafundowali - normalnie zakochaliśmy się w Arturku: http://www.youtube.com/watch?v=DGSp2Not_Ss
Ja tego nie pojmuję. W ogóle, z mojego szefa wychodzi wielki dupek. Zaczęło się od mówienia, że w ogóle nie powinnam wychodzić za mąż, bo za kilka lat i tak się rozwiodę. Początkowo myślałam, ze żartuje. Z czasem okazało się, że nie .. A teraz ten tekst o dzieciach .. Boję się, że nie przedłuży ze mną umowy .. Ręce opadają, nie wiem co dodać ...

Cytat:
Napisane przez Agis88 Pokaż wiadomość
bardzo ładna ta Twoja kieca
Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
Bardzo ładnie podkresla Twoje kształty
dziękuję dziewczyny Na żywo wygląda o niebo lepiej
Stary 2012-03-12, 21:21   #3186
niusia_87
Zakorzenienie

Dopiero wróciłam do domu
Jutro nie będzie lepiej, też późno wracam, Nie wiem kiedy będzie lepiej, ale nie szybko

Marylko, chce do Twojego ciepłego ogródka, naświetlić się słoneczkiem, poprawić humor
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 21:21   #3187
a u d r e y
Wtajemniczenie

Nareszcie zastałam księcia! poszliśmy w celu ustalenia daty ślubu, bo tak mówił początkowo, ale ostatecznie kazał jechać osobiście do tgo księdza w którego parafii będzie ślub. Bez problemu wydał mi akt chrztu i zezwolenie na ślub w innej parafii. Nie wziął za to ani grosza, powiedział że dość się na wesele wykosztujemy Fajny człowiek.

Dotka u mnie tez będzie jednodniowe, drugi dzień to grill dla najbliższych i przyjaciół +/- 30 osób.
Tak posiadam cyckowe wygody Esotiq i rekomenduję, Esotiq należy do HENDERSONA może to bardziej w UK będzie? Na stronie piszą że sklepy mają tylko w PL i we wschodniej europie, łotwa rosja estonia...

Nena u mnie podobnie, ani żadnych lampionów, ani aniołów na szczudłach, ani motyli, co niedawno widziałam na ślubie znajomej, ani innych udziwnień. I myślę że nie będzie nudno. Ja uwielbiam prostotę i minimalizm, więc jakoś nie mam ciśnienia na fajerwerki czy inne wybuchy

Przerobiłam 5 z 10 zagadnień, wyszło mi 16 kartek. Jutro drugie tyle i od środy wkuwam.. bo doszłam do wniosku że filo trzeba wkuć, tego nie można zrozumieć

Edytowane przez a u d r e y
Czas edycji: 2012-03-12 o 21:27
a u d r e y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 21:21   #3188
adoosienka
Wtajemniczenie

GG do adoosienka

gosza, lubcia - rewelacyjnie się prezentujecie w sukniach!

marylka ależ śliczności zakupiłaś Najbardziej podobają mi się ostatnie

Jamee zegarek mi się podoba ale to zalezy od stylu Twojego tż

kooocurku Ty nasz napaleńcu jeden Bierz(cie) się do roboty i majstrujcie orzeszka

Dancing Lady ale super torebkę kupiłaś Droga była?

DotK4 witam się z Tobą bo my się nie znamy Piękną masz suknię! Też mam 1dniowe wesele i będzie za**biaszczo!

~~~
A ja jestem załamana! Znowu od tygodnia odkładam siłownię Tż obiecał, że od poniedziałku mnie motywuje i zabiera się ze mną Teraz mu dam spokój bo ma w sobotę poprawkę, więc odczekam. Ale dość mam tego lenistwa

Kubuś już z nami
adoosienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 21:22   #3189
morelka1987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
Czyli tylko beda butki i kwiaty? A biżuteria w dniu slubu? Pytam, bo coraz bardziej zaczynam sie zastanwiac nad zielonymi butami, tylko mama kreci nosem do czego one beda pasować.
Bizuterię będę miała z kryształków Swarovskiego. Myslę że buty i bukiet w zupełności wystarczą.
morelka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 21:23   #3190
D0tk4
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez chocolate muffin Pokaż wiadomość
bardzo ładna. I piękna figura
Dziękuję Jeszcze 2 kilogramy do wymarzonej 50tki i będzie gitarra

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
śliczna i dobrze że nie bedzie trenu bo sie taki troszki kaczy kuperek robi

a my właśnie mamy problem czym jechać bo ostatnio widziałam inne auto mojego taty kolegi i też mi się spodobało
dziękuję co do trenu mam identyczne zdanie :p
a na chwileobecną czym jedziecie?
Stary 2012-03-12, 21:29   #3191
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez adoosienka Pokaż wiadomość
~~~
A ja jestem załamana! Znowu od tygodnia odkładam siłownię Tż obiecał, że od poniedziałku mnie motywuje i zabiera się ze mną Teraz mu dam spokój bo ma w sobotę poprawkę, więc odczekam. Ale dość mam tego lenistwa
i tak was ćwiczące dziewczyny podziwiam Ja bym nie miała tyle samozaparcia, żeby ćwiczyć w domu czy właśnie na siłowni (w sensie sama), bo znam się i oszukuję - np. brzuszków nie dociągam. Muszę być w grupie, bo wtedy jestem zmotywowana - jak wszyscy dookoła skaczą, to mój wewnętrzny skorpionik włącza mi ambicję

---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ----------

Cytat:
a ile masz wzrostu? bo na zdjęciach w sukni wyglądasz bardzo szczupło - jeszcze chcesz chudnąć

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 21:29   #3192
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
my też mamy jednodniowe

a tak w ogóle to witam
działo się coś ciekawego? widziałam suknię goszy i lubci

dzisiaj mnie kosmetyczka pomalowała makijaż wyszedł cudnie
niestety nie zrobiłam zdjęcia bo musiałam zaraz szybko leciec do pracy a teraz juz go zmyłam ale będę miała bardzo podobny do tego z załącznika
za próbny makijaż dałam 70zł

w pracy nudy klientów nie było jak to przy poniedziałku
mój dziadek ma jutro z rana operację na tą nogę więc proszę dziewczyny o kciuki oby się wszystko udało, w środę jadę z mamą go odwiedzic w szpitalu

za operacje Dziadka

Cytat:
no proszę kto to nas dziewczyny nawiedził po tylu miesiącach migusiem pokazuj kiecę

znalazłam biżu dzięki wrednej niutkowej
piękna

Cytat:
oo witaj naprawde dawno Cie nie bylo

My mamy wesele dwodniowe.

Zadnych atrakcji tez zbytnio nie mamy i przez mysl mi nie przeszlo, zeby moglo byc nudno, wiec Nena glowa do góry

Maruda 100 lat
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 21:37   #3193
kindziulindzia
Zakorzenienie

maruda sto lat kochana i wszystkie naj naj

dorka za suknię no i najważniejsze masz z głowy, szkoda że Cię nie było tyle czasu bo emocje sięgały zenitu jak z dziewczynami szukałyśmy kiecek
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 21:37   #3194
klaudusk_a
Zakorzenienie

Dotk4 śliczna suknia

za biżu, elegancka taka

My też wesele dwudniowe a co do samochodu to nie wiem bo Tż postanowił się tym zająć i to ma być dla mnie niespodzianka

padam na pysk więc żegnam się i tobranoc

Zapraszam na mój blog
http://kikalifestyle.blogspot.com/
klaudusk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 21:39   #3195
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
i tak was ćwiczące dziewczyny podziwiam Ja bym nie miała tyle samozaparcia, żeby ćwiczyć w domu czy właśnie na siłowni (w sensie sama), bo znam się i oszukuję - np. brzuszków nie dociągam. Muszę być w grupie, bo wtedy jestem zmotywowana - jak wszyscy dookoła skaczą, to mój wewnętrzny skorpionik włącza mi ambicję

---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ----------

a ile masz wzrostu? bo na zdjęciach w sukni wyglądasz bardzo szczupło - jeszcze chcesz chudnąć
Kochanie, ja mam na to dobry patent. W każdy poniedziałek moj Tz robi mi zdjęcia z każdej strony. Jak zobaczyłam po miesiacu jak wygladałam a jak wygląda moje ciało teraz.... bym Wam wkleiła ale sie wstydze...SZOK!

To czlowiek pędzi jak głupi na siłownię, żeby po kolejnym miesiacu zobaczyć zowu tę róznice...

adoosienka - kochana juz uskutecznilismy staranka...a ja obserwuje swoj organizm jak po tabsach sie zachowa....bedziecie pierwsze wiedzieć jak się uda..ale trzeba się uzbroic w cierpliwość!

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 21:41   #3196
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Kochanie, ja mam na to dobry patent. W każdy poniedziałek moj Tz robi mi zdjęcia z każdej strony. Jak zobaczyłam po miesiacu jak wygladałam a jak wygląda moje ciało teraz.... bym Wam wkleiła ale sie wstydze...SZOK!

To czlowiek pędzi jak głupi na siłownię, żeby po kolejnym miesiacu zobaczyć zowu tę róznice...

adoosienka - kochana juz uskutecznilismy staranka...a ja obserwuje swoj organizm jak po tabsach sie zachowa....bedziecie pierwsze wiedzieć jak się uda..ale trzeba się uzbroic w cierpliwość!

pokaż chociaż te terazniejsze! moze to bedzie dla nas motywacja
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 21:42   #3197
D0tk4
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
Dotka u mnie tez będzie jednodniowe, drugi dzień to grill dla najbliższych i przyjaciół +/- 30 osób.
Tak posiadam cyckowe wygody Esotiq i rekomenduję, Esotiq należy do HENDERSONA może to bardziej w UK będzie? Na stronie piszą że sklepy mają tylko w PL i we wschodniej europie, łotwa rosja estonia...
Czyli z tego co widze, wiekszość z Was zdecydowała się na wesele jednodniowe z czyms bardziej casual na drugi dzien
Co do Esoqit, to spróbuję, popatrzę, może ktoś, gdzieś Dzięki za info!

Cytat:
Napisane przez adoosienka Pokaż wiadomość
DotK4 witam się z Tobą bo my się nie znamy Piękną masz suknię! Też mam 1dniowe wesele i będzie za**biaszczo!
Witam również

Cytat:
Mam 167 wzrostu i z tą wagą 52 kg, to może i ok wyglądam, ale 3 lata temu wazyłam 48 kg i bardzo sie sobie wtedy podobałam. Nie byłam żadnym szkieletem, tylko tak przyjemnie szczupła. Choc moja mama nigdy nie była zadowolona, tzn. zawsze za mało ciała wg niej mam teraz już skończyłam leczenie, które kosztowało mnie pare dobrych kilogramów i zbijam, zbijam :P
Stary 2012-03-12, 21:43   #3198
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:

mamy do wyboru hondę accord (rocznik około 2007 więc z nowszych) albo rovera85 nie wiem jaki rocznik ale ciemny granatowy w środku skórka no oglądałam go ostatnio na żywo i mi się spodobał chyba zrobię tak że zaproszę obu panów przymierzę dekoracje i wybiorę na tej podstawie

Stary 2012-03-12, 21:44   #3199
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
poka poka, ja kiedyś wstawiałam zdjęcia mojego sześciopaka

Stary 2012-03-12, 21:44   #3200
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:

Nena a Ty z czego chcesz schuść? Jak Ty taka odrobinka?

Dotka w UK mają przecież dużo większą rozmiarówkę niż u nas, więc jestem pewna że znajdziesz coś dla siebie

A co do samochodu:
TŻt załatwił mojego wymarzonego Chryslera 300c

Edytowane przez a u d r e y
Czas edycji: 2012-03-12 o 21:47
a u d r e y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 21:46   #3201
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
Bardzo współczuję twojej Przyjaciółce Musisz być przy Niej i Ją wspierać, bo teraz Ona bardzo Cię potrzebuje.... 3maj się
Cieszę się, że suknia póki co spełnia oczekiwania Oby tak dalej
Jak dawno Cię tu nie widziałam...i jeszcze wygrzebałaś mojego tak starego posta, którego większość nie zauważyła Staram się ją wspierać. Widzę, że się trzyma ale wie, że zawsze może na mnie liczyć. Najgorsze jest to, że jej facet nie potrafi stanąć na wysokości zadania. Nie wiem czy go to przerasta, czy po prostu ja dopiero teraz zauważyłam, że on po prostu taki jest...

Cytat:
Bardzo ładna.

Ja dzisiaj znów pokłóciłam się z Tż o zaproszenia. Kurde jak mnie to denerwuje, że jemu większość rzeczy nie sprawia różnicy. Zrobiłam projekt stwierdził spoko. Wybrał jeden z dwóch, ale żeby coś więcej to nic. Czasem to na prawdę mam ochotę mu przywalić :P

Zabieram się za ćwiczenia

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 21:48   #3202
D0tk4
Zadomowienie

Cytat:
dorka za suknię no i najważniejsze masz z głowy, szkoda że Cię nie było tyle czasu bo emocje sięgały zenitu jak z dziewczynami szukałyśmy kiecek
Żałuję, ale ostatnie miesiące były u mnie naprawde szalone! I kolejne też będą, ale przynajmniej niedługo uczelnia i praktyki odpadną

Cytat:
Napisane przez klaudusk_a Pokaż wiadomość
Dotk4 śliczna suknia
dziękować, dziękować

Cytat:
No to teraz mnie bardzo zaciekawiłaś! skoro różnica na plus jest wielka, to nie ma sie czego wstydzić Tzn. tego jak było wcześniej. Tym wieksze sa powody do radosci i do chwalenia Cie Jak zmienisz zdanie, to wrzuc

Cytat:
mamy do wyboru hondę accord (rocznik około 2007 więc z nowszych) albo rovera85 nie wiem jaki rocznik ale ciemny granatowy w środku skórka no oglądałam go ostatnio na żywo i mi się spodobał chyba zrobię tak że zaproszę obu panów przymierzę dekoracje i wybiorę na tej podstawie
My mamy wstepnie zaklepane Opla Insignie, mojego kolegi. On jezdzi do ślubow i pieknie mu znajoma florzystka ustraja. Ja jestem zachwycona, TZ troche mniej, bo chciałby czyms 'strarym' pojechać. Ja tam nie mam co do tego cisnienia, bo to tylko chwila, moment, wiec po co to, ale jemu zalezy, wiec szukamy
Stary 2012-03-12, 21:49   #3203
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
Nena a Ty z czego chcesz schuść? Jak Ty taka odrobinka?

Dotka w UK mają przecież dużo większą rozmiarówkę niż u nas, więc jestem pewna że znajdziesz coś dla siebie

A co do samochodu:
TŻt załatwił mojego wymarzonego Chryslera 300c
gratki za auto stylowe
a czy odrobinka?? kiedyś na pewno, dziś trochę większa

Stary 2012-03-12, 21:54   #3204
(kicia)
Zakorzenienie

znalazłam fajną sukienkę w top secret w sam raz na poprawiny aż chyba pojadę i ją zmierzę tylko czy ją znajdę w lublinie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SUKIENKA_DAMSKA_SSU0494.jpg (81,4 KB, 56 załadowań)

Stary 2012-03-12, 21:55   #3205
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
gratki za auto stylowe
a czy odrobinka?? kiedyś na pewno, dziś trochę większa
senkju senkju

No coś Ty! Na zdjęciach ostatnich w sukience jesteś taka szczupluteńka...
Stary 2012-03-12, 22:02   #3206
Cierpliwosc
Zadomowienie

Witajcie lachony kochane!
Trochę mnie tu nie było, więc na początek Was trochę oklaszczę, znaczy Goszę, Lubcię i Dotk4z którą też się pięknie witam, bo się jeszcze nie znamy wszystkie piękne suknie popełniłyście

Dorzucę jeszcze, że wesele mamy jednodniowe i specjalnych atrakcji nie przewidujemy.
Cierpliwosc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 22:02   #3207
kooocur
Zakorzenienie

Taka różnica jest po miesiącu....

za sekunde usuwam..

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś

Edytowane przez kooocur
Czas edycji: 2012-03-12 o 22:11
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 22:02   #3208
chocolate muffin
Rozeznanie

U nas wesele 2-dniowe. A atrakcji na razie żadnych nie przewidujemy. Chociaż bardzo podoba mi się jak młodzi wypuszczają lampion.
Marzą mi się jedynie tuby z płatkami przed kościołem Ale nad tym będziemy myśleć dopiero później.
A samochód od kogos znajomego będzie. Szkoda nam trochę pieniędzy na jakieś super auto.

Dziewczyny trzeba założyć jakąś grupę wsparcia dla ćwiczących. Te które się zadeklarują będą musiały co 3 tyg. wrzucać zdjęcie swojego brzuszka i wagę i wymiary jaka będzie wtedy motywacja żeby ćwiczyć, żeby się przed dziewczynami pochwalić

Ja nie mam jakichś większych zbędnych kg, no ale w tym dniu chcę wyglądać idealnie. Poza tym mój brzuszek i uda pozostawiają wiele do życzenia pod wzgl. kształtu i w czasie podróży poślubnej na plaży muszę mieć kaloryfer
Także dziewuszki do roboty.
...dziś po raz ostatni wieczorem zjadłam tosta z serem zapiekanym, wiosna idzie trzeba zacząć się zdrowo odżywiać !

Cytat:
znalazłam fajną sukienkę w top secret w sam raz na poprawiny aż chyba pojadę i ją zmierzę tylko czy ją znajdę w lublinie
Prześliczna bardzo w moim guście.

Cytat:

za sekunde usuwam..

Edytowane przez chocolate muffin
Czas edycji: 2012-03-12 o 22:06
chocolate muffin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 22:05   #3209
magdalennne
Wtajemniczenie

Znowu się pokłóciłam z mama Normalnie nie mogę z nią. Wszystko jej nie pasuje, bo "będzie wstyd". Idąc za czytanymi tutaj opiniami zaproponowałam Stocka na nasze wesele i moi rodzice kupili, żeby przetestować. I moja mama właśnie stwierdziła, że Stock i Soplica to najtańsze wódki, typowe czyste, których się pić nie da i będzie wstyd jak damy taką na weselu... Normalnie nie wiem już co z tym zrobić
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 22:05   #3210
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:

za sekunde usuwam..
nie no super widać po tyłeczku

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości