|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3241 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Trzy z Nas już mężów mają, kolejne PMki dni odliczają - PM 2012 cz. XX
Najwyższy czas na sen
|
|
|
|
#3242 |
|
Zakorzenienie
|
ja też lecę spać dobranoc laseczki
|
#3243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też zmykam, bo jutro roznosimy nasz sławetny śląski kołacz weselny. Mam nadzieję, że wyjdzie pysznie!!!! Branoc!
|
|
#3244 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Maruda Wszystkiego najlepszego!!! Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ---------- Cytat:
cwicze - joge raz w tygodniu, taniec raz w tygodniu, chodze na silownie, czasem na fitness, min. 3 razy w tygodniu na basen, okazjonalnie siatkowka wodna, snowboard, latem rolki, a on ciagle jest ![]() ---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- Oooo znalazlam fotobudke naszego fotografa Marylko a w jakim miejscie odbedzie sie Twoje wesele? Bo moj fotograf jest z Rzeszowa, oto cennik: 2h - 700 zl 3h- 1000 zl 4 h - 1300 zl powyzej 4h - cena do ustalenia
|
|
#3245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Można wiedzieć kto?
|
|
#3246 |
|
Zakorzenienie
|
powiedzialam wlasnie TZ, ze zaczynam od jutra cwiczyć, zeby pare kg zgubic, a On na to, ze sie absolutnie nie zgadza bo On z kosciotrupem brac slubu nie bedzie
jaaaasne. Zobaczymy co powie jak wyrzeźbi mi się cialko jak patrzalam na siebie teraz w lazience to przydaloby się tylek i nogi ujędrnić i wysmuklić. Do reszty nie mam zastrzezen![]() teraz ide spac ![]() dobranoc
|
|
|
|
#3247 |
|
Zakorzenienie
|
A znasz fotografow z Rzeszowa?
Piotr G.
|
|
#3248 |
|
Zakorzenienie
|
Mój też jest z Rzeszowa, ale nie ten
|
#3249 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No i się nie załapałam .. Ale po zachwytach dziewczyn wnioskuje, ze efekty sa conajmniej zadowalajace ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale ciiiii .. zobaczymy co wyjdzie w praniu ![]() Kolejne pytanie: czy i gdzie wybieracie sie w podroz poslubna??
|
|||
|
|
|
#3250 |
|
Zakorzenienie
|
Maruda- spóźnione ale szczere! Wszystkiego co najlepsze Kochana!
laski... W sobote przyjeżdżają do Nas rodzice TZ... Kiedys wspominałam ze juz od dawna mieli przyjechac, ale niestety nie byl to "najlepszy" czas... Chyba umre ![]() Mam nadzieje ze tesciowa nie wyskoczy z tymi zaproszeniami kolezanek, albo z jakimis osobistymi pytaniami bo sie wścieknę ![]() a... i wkurzyłam sie na TZ. Na chwile obecna olewam sprawy weselne i jesli chce to zalatwiac niech to robi sam.. mi juz nie zalezy na weselu, jedynie na slubie.. co do podrozy poslubnej na dzien dzisiejszy mysle o naszym polskim morzu. we wrzesniu mysle ze tlokow juz nie bedzie.. a gdzies dalej na razie nie planujemy nic.. aczkolwiek bardzo bym chciala
|
#3251 |
|
Zakorzenienie
|
A gdzie lecieć na przełomie lipca/sierpnia najlepiej?
( żeby też za gorąco nie było i żeby były ładne widoczki). Chodzi mi o sprawdzone Wasze miejsca
Nasze życie określają szanse. Dbam o siebie, Myślę o sobie. Edytowane przez kasia_kuku Czas edycji: 2012-03-13 o 00:22 |
|
|
|
#3252 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Żeby teściowa nie sprawiala klopotów i żeby wszystko poszło jak po maśle.Też się właśnie zastanawiamy .. Chcieliśmy na Jamajkę, ale mnie skutecznie odstraszyło prawdopodobieństwo huraganów. Dlatego pomyslelismy, zeby z podróża poczekac do stycznia i polecieć na Malediwy, ale tam krzyczą sobie 4 tysiące funtów w górę, a my i tak górny limit podnieśliśmy i ostatecznie jest on na 3,700 .. I sie zastanawiamy, bo te Malediwy naprawdę nas kuszą ... |
|
|
|
|
#3253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3254 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() Za grupa wsparcia jestem i ja ![]() Pojawiła sie jedna koronkowa sukienka bardzo ładna jest ![]() Nie wiem czy wypadł weekendowy mozna nazwac podróza poslubna Jesli tak, to pewnie w jakies urokliwe miejsce sie wybierzemy. Niestety to po ostatnich sytuacjach życiowych wyjazd za granice musimy odłozyc. Z którego powodu jest mi smutno. A ja od wrzesnia az do sierpnia urlopu wziąć nie moge, także będziemy musieli czekac cały rok. Milego dnia wam życze
|
|
|
|
#3255 |
|
Zadomowienie
|
witajcie z raaa naa!A my w podróż poślubną pojedziemy do domku moich rodziców w górach. Będziemy sobie sami na odludziu, tylko ptaszki będą nam śpiewać a drzewa szumieć. No o ile mi (nauczycielce) uda się załatwić jakieś wolne we wrześniu, bo chcemy zaraz po weselu pojechać:/ Milusiego dnia
|
|
#3256 | ||||
|
Zakorzenienie
|
my mieliśmy kombinować z wypożyczaniem ale chyba jednak szkoda nam kasy więc na 90% stanie na samochodzie mojego taty - czarnej Hondzie CRV (w załączniku
) Cytat:
![]() Witaj z powrotem tak w ogóle Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale ja byłam ostatnio w Top Secret i żadnej z tych pięknych sukienek które wklejacie nie było ![]() Za to jeśli ktoś szuka na poprawiny sukienki to bardzo podobna do tej którą Kicia wkleiła była w River Island (http://riverisland.scene7.com/is/image/RiverIsland/619007_main?$hero$ ) aż żałowałam trochę ze już moją wcześniej kupiłam ![]() Cytat:
ja tez sie tak czuję.... jeszcze niedawno byłam taka chuda że nie miałam problemów z ubraniem czegokolwiek a teraz coraz gorzej jest... mimo że ćwiczę regularnie, staram się nie jeść dużo i w ogóle... normalnie to już chyba starość ![]() na Majorkę lecimy pod koniec majaJa się witam przelotnie i chwalę się ze kupiłam wczoraj bieliznę (pas do pończoch pończochy, gatki oraz stanik do sukienki na drugi dzień - bo do sukni nie potrzebuję raczej stanika) Oraz się chwalę że jadę odebrać dziś buty ![]() Oraz mam dziś 50 dni do ślubu
Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2012-03-13 o 08:08 |
||||
|
|
|
#3257 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Ja wczoraj biegałam pierwszy raz w tm roku i myślałam ze ducha wyzionę w dodatku deszcz zaczął siąpić i zmokłam strasznie, kiedys uwielbiałam biegać, teraz wolę zumbę![]() Cytat:
U mnie będzie wesele z poprawinami a z "atrakcji" to przewidziana jest fontanna czekoladowa i tuby z płatkami róz do ślubu też prawdopodobnie pojedziemy autem taty
Edytowane przez Agis88 Czas edycji: 2012-03-13 o 08:15 |
|||
|
|
|
#3258 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3259 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
to co dziewczyny kupować tą biżu a pomożecie mi poszukać odpowiedniej bransoletki do tych kolczyków
|
#3260 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
czekamy na fotki tak a propos
|
|
|
|
|
#3261 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo widzę że do innych kompletów robi bransoletki, więc może to nie byłby problem Np do tego: http://www.pakamera.pl/bizuteria-gro...i-nr602744.htm jest bransoletka: http://www.pakamera.pl/bransoletki-i...i-nr381982.htm Mnie się zdarzyło pisać na Pakamerze żeby ktoś zrobił coś na zamówienie ![]() ---------- Dopisano o 08:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ---------- fotki zrobię jak będę mieć chwilkę czasu
|
|
|
|
|
#3262 |
|
Zakorzenienie
|
cześc
i papa zmykam do pracy
|
#3263 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3264 |
|
Zadomowienie
|
Tak jak obiecałam, miałam to zrobić jakoś wcześniej, ale nie mam aparatu- został w pracy, telefonem jakoś wychodzi słabo, zrobiłam kamerą w komputerze, więc wydaje mi się, że kolory są lekko przekłamane, jak tylko będę miała możliwość zrobienia lepszych zdjęć to wstawię...
Przedstawiam Wam własnoręcznie przeze mnie robione zaproszenie, na mój ślub. |
|
|
|
#3265 |
|
Zadomowienie
|
A tak w ogóle to dzień dobry i życzę Wam miłego dnia w ten jakże paskudny dzień....
|
|
|
|
#3266 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka Laski
We Wro znowu szaro i ponuro i pada jakas taka mgła. Deszcz to nie jest, ale czuć, że cos na facjatę leci, jak się idzie ![]() Kindziu jak mi coś granatowego bransoletkowego wpadnie w ślepai, to będę się tu darła do Cię przez megafon ![]() Kabriela bardzo fajnie sie prezentują zaproszonka. Oryginalne
Edytowane przez Gorska_Kozica Czas edycji: 2012-03-13 o 08:32 |
|
|
|
#3267 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień doberek
![]() A do ślubu jedziemy oplem vectra takim samym jak w załączniku Cytat:
http://www.black-diamond.com.pl/nazamowienie.php Cytat:
Cytat:
W podróż poślubną zamierzamy wybrać się w przyszłym roku a nasz cel to Austria - miasto Villach choć może jeszcze w tym roku wyskoczymy gdzieś na weekend![]() Od dzisiaj z mamą bierzemy się do ćwiczeń. Wybrałyśmy a6w i zobaczymy jak nam pójdzie
Edytowane przez Jamee Czas edycji: 2012-03-13 o 08:45 |
|||
|
|
|
#3268 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czytałam w przewodnikach, że na Majorce w maju-czerwcu jest najlepsza pogoda wiec się nie boję, anomalii nie da się przewidzieć A ja wolę 20 stopni niż 30 kilka, dlatego też np ślub mam w maju bo deszcze przeżyję, ale upału w dniu ślubu bym nie przeżyła ![]() ---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3270 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
My lecimy na tydzień na Fuertaventurę mamy polecony hotel, jest przystosowany dla ludzi "aktywnych" ma salki fitness, wypozyczalnie rowerów itd. pewnie sobie wynajmiemy samochód na miejscu żeby objechać wyspę ![]() Cytat:
Pogoda dzis przepaskudna... ciśnienie siada tak, że zaraz mi głowę zmiażdży...
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:33.

migusiem pokazuj kiecę 

za suknię no i najważniejsze masz z głowy, szkoda że Cię nie było tyle czasu bo emocje sięgały zenitu jak z dziewczynami szukałyśmy kiecek 

Można wiedzieć kto?
jaaaasne. Zobaczymy co powie jak wyrzeźbi mi się cialko

( żeby też za gorąco nie było i żeby były ładne widoczki). Chodzi mi o sprawdzone Wasze miejsca

witajcie z raaa

ja tez sie tak czuję.... jeszcze niedawno byłam taka chuda że nie miałam problemów z ubraniem czegokolwiek a teraz coraz gorzej jest... mimo że ćwiczę regularnie, staram się nie jeść dużo i w ogóle... normalnie to już chyba starość 
w dodatku deszcz zaczął siąpić i zmokłam strasznie, kiedys uwielbiałam biegać, teraz wolę zumbę