Związki zakończone w 2010r. - skrzynka wódki i pluszowe voodoo - Strona 124 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-12, 23:51   #3691
enjoy89
Zakorzenienie

Dot.: Związki zakończone w 2010r. - skrzynka wódki i pluszowe voodoo

Cytat:
Napisane przez Remedios_Buendia Pokaż wiadomość
Mój rekord to 7 dni z rzędu ostrego picia. Może to chore, ale świetnie się bawiłam i będę wspominać z uśmiechem do końca życia.
dobra jesteś

Cytat:
Nie odzywałam się jakiś czas, bo w sumie nie wiedziałam co napisać.
Wyszłam na kompletną kretynko-naiwniaczkę, gość z którym się przespałam, owszem odezwał się kilka razy, a potem wyszedł z tegoż samego klubu, w którym był ze mną, z inną panienką Nie powiem, zabolało.

Nie chciałabym zobaczyć jak J wychodzi z klubu z jakąś laską.

Cytat:
Napisane przez Fubizka Pokaż wiadomość
Trzymam Cię za słowo. Ci ludzie Cię niszczą psychicznie.
Poza tym byłaś z jednym w związku, z drugim w łóżku, trzeci się w Tobie zakochał, czwarty jeszcze coś... to się może obrócić przeciwko Tobie, bo urażony facet, to jest niebezpieczna sprawa a urażona grupa kumpli, to jest dramat.
Czwarty, kiedy J zapytał się go dlaczego wszyscy faceci mnie tak kochają, popatrzył się na mnie, zrobił dziwną, skrzywioną minę i z przerażeniem krzyknął: "I don't!!! "
Acha, a z eksem to był taki związek-niezwiązek. Nie byliśmy oficjalnie parą, i może nawet powinnam o nim mówić tak jak Connff - Niedoszły. Ale mówię eks, bo jakoś mi się tak przyjęło.
Fakt. Koniec z tym...

Edytowane przez enjoy89
Czas edycji: 2012-03-13 o 00:01
enjoy89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 00:15   #3692
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez enjoy89 Pokaż wiadomość
Nie chciałabyś zobaczyć, jak chłopak, z którym rozstałaś się miesiąc wcześniej po 5,5 rocznym związku, siedzi obok Ciebie i liże się ostentacyjnie z jakąś lafiryndą, żeby Ci dowalić. To jest dopiero masakra - uwierzcie

Czemu my tak się męczymy przez tych facetów?

Buty - ideały: https://wizaz.pl/szafa/wieszak_widok.php?wid=33556

Edytowane przez Fubizka
Czas edycji: 2012-03-13 o 01:10
Fubizka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 08:21   #3693
enjoy89
Zakorzenienie

Cytat:
Nie chciałabyś zobaczyć, jak chłopak, z którym rozstałaś się miesiąc wcześniej po 5,5 rocznym związku, siedzi obok Ciebie i liże się ostentacyjnie z jakąś lafiryndą, żeby Ci dowalić. To jest dopiero masakra - uwierzcie

Buty - ideały: https://wizaz.pl/szafa/wieszak_widok.php?wid=335 56
Pewnie, że bym nie chciała, to już jest szczyt szczytów

No właśnie, czemu?

Buty ale ja bym pewnie w takich nie mogła
Stary 2012-03-13, 09:15   #3694
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
No...do patrzenia...idealne
Stary 2012-03-13, 09:34   #3695
OtTakaJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
To można rozmawiać poza telefonem?
Prawdopodobnie

OtTakaJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 09:54   #3696
Connff
Zadomowienie

Cytat:
Mój rekord to 7 dni z rzędu ostrego picia. Może to chore, ale świetnie się bawiłam i będę wspominać z uśmiechem do końca życia.

Miałam podobny problem. Przez kilka lat. Udawałam kompletną idiotkę, a gdy już się nie dało zaczynałam się odsuwać. Tak w kółko przez 2 lata. W końcu on znalazł sobie dziewczynę jedną, potem drugą. Wyleczył się ze mnie i nadal jesteśmy przyjaciółmi.
Też czułam się oszukana. Wypłakiwałam się mu na ramieniu po rozstaniu, a on takie niecne zamiary miał W końcu mi przeszło oburzenie, jemu miłość i jest ok.

Nie odzywałam się jakiś czas, bo w sumie nie wiedziałam co napisać.
Wyszłam na kompletną kretynko-naiwniaczkę, gość z którym się przespałam, owszem odezwał się kilka razy, a potem wyszedł z tegoż samego klubu, w którym był ze mną, z inną panienką Nie powiem, zabolało.
Gadamy sobie normalnie, widzimy się czasem i rozmawiamy.
Chyba jednak trochę inaczej wyobraziłam sobie tą znajomość.

Z byłbym czasem gadamy przez telefon, bo dzwoni. To, że spotyka się z kobietami nie wywołuje już we mnie wielkiej rozpaczy więc pozwoliłam sobie na rozmowy co jakiś czas. Może kiedyś zostaniemy przyjaciółmi.
Może wywinie mi jakiś chu***y numer niedługo. W sumie mam to gdzieś.

Straciłam paru kolegów, w zasadzie nie wiem dlaczego. Chyba przez dawną aferę z byłym. Chyba z nim wolą się spotykać. Ok.

Ostatnio wydarzyło się tyle nieciekawych rzeczy, że w sumie jedyne na co mogę się zdobyć w komentarzu, to wzruszenie ramionami.
Chyba niefajnie, co?
Mój to zaledwie 4 dni . Też się świetnie bawiłam, ale po obudzeniu się w poniedziałkowy poranek doszłam do wniosku, że coś jest bardzo nie teges, i tym samym skończyłam takie akcje. Na swoje usprawiedliwienie mam, że było to świeżo po rozstaniu z eks-eksem. Ja w ogóle zresztą wam pisałam wiele razy, że powinnam uważać na alkohol. W tym roku jakoś się udaje trzymać postanowienia o piciu maks dwa razy w tygodniu, więc jest ok.

Naprawdę dajesz mi wielką nadzieję. Oby tak było i w naszym przypadku. Wczoraj przeprowadziliśmy godzinną rozmowę telefoniczną (ja nie przepadam za telefonami, on nienawidzi ). Było... dziwnie. No i chyba już się nie zobaczymy. Może to dobrze, a może nie. Mi jest smutno .

Nawet nie mów o kretynkach i naiwności. Jestem sztandarowym przykładem obu tych rzeczy. Żenada, drugi raz temu samemu kolesiowi dać się tak zrobić...

Mi nie przeszkadza, że eksowie mają dziewczyny, oby tylko one były w porządku. Życzę im jak najlepiej.

U mnie też niefajnie. Piątka!

Cytat:
Czas wyleczy i tą ranę

1. To jest egoizm, ale w takiej postaci, w którą jest wyposażony każdy zdrowy człowiek. To normalne i w porządku, Conff. Ja też nie chciałam, żeby moja przyjaciółka pojechała do pracy do innego miasta.
2. Nie mów, żeby nie jechał. To już by był niezdrowy egoizm.
Niby tak... Ale kiedy? Wiesz, ja się czuję tak, jakby to wszystko nie mogło się zabliźnić przez to, że w tej ranie cały czas coś tkwi. A co? Niepewność, niewiedza o co chodzi. Nie mogę tego przeboleć i nie mogę zacząć się leczyć nie wiedząc o co w tym wszystkim chodziło. Dlatego nadal tak boli.

Nie powiedziałam...

Cytat:
Bośmy głupie.
Connff jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 11:21   #3697
OtTakaJa
Zakorzenienie

Wawele - 'Biały latawiec' na pierwszy taniec, co myślicie?

Stary 2012-03-13, 11:29   #3698
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Napisane przez Connff Pokaż wiadomość
Nawet nie mów o kretynkach i naiwności. Jestem sztandarowym przykładem obu tych rzeczy. Żenada, drugi raz temu samemu kolesiowi dać się tak zrobić...
No prawidłowo, pierwszego nie przewidzisz, a drugi po to, żeby się przekonać że ten pierwszy nie był wypadkiem przy pracy. Teraz już wiemy i dziękujemy panu.

Cytat:
Napisane przez OtTakaJa Pokaż wiadomość
Wawele - 'Biały latawiec' na pierwszy taniec, co myślicie?
Rzecz gustu, pierwszy taniec to już wybór Pary Młodej, to Wam ma się to z czymś kojarzyć Moi znajomi tańczyli przy Nothing Else Matters Metallicy
Stary 2012-03-13, 11:30   #3699
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Nie ogarniam, nie ogarniam, nie ogarniam

Karuzela stop, ja wysiadam bo chyba chce mi się rzygać

plecaczkiem: 7250 km
zjedzmniebejbe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 11:31   #3700
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Pewnie, że bym nie chciała, to już jest szczyt szczytów
Jednak wciąż ten baran nosi palmę pierwszeństwa na wątku, może mu jakieś gratulacje wysłać
Cytat:
Niby tak... Ale kiedy? Wiesz, ja się czuję tak, jakby to wszystko nie mogło się zabliźnić przez to, że w tej ranie cały czas coś tkwi. A co? Niepewność, niewiedza o co chodzi. Nie mogę tego przeboleć i nie mogę zacząć się leczyć nie wiedząc o co w tym wszystkim chodziło. Dlatego nadal tak boli.
U mnie też nie było wiadomo o co chodzi, w sumie do tej pory tak do końca nie wiadomo, jakieś swoje podejrzenia mam, ale tak na 100% nie wiem. A przez długi czas w ogóle totalnie nie wiedziałam co jest grane. To utrudnia pogodzenie się z faktem, bo człowiek siedzi i analizuje co, jak i gdzie, a może to się stało, a może tamto i nowe wersje są już coraz bardziej powalone. Ale, jak napisała kiedyś elve:
"You can spend minutes, hours, days, weeks, or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened... or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on."
Cytat:
Nie powiedziałam...
Stary 2012-03-13, 11:35   #3701
OtTakaJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Rzecz gustu, pierwszy taniec to już wybór Pary Młodej, to Wam ma się to z czymś kojarzyć Moi znajomi tańczyli przy Nothing Else Matters Metallicy
Ja chcę jakąś wolną, żeby się pogibać i tyle, bo nie chciałabym już tak z pierwszego tańca wywinąć orła A tego boję się najbardziej. Mam jak na razie z 10 pomysłów, więc tak sobie słucham i słucham. A im więcej słucham tym bardziej mi się nie podobają Ten cały pierwszy taniec to głupota jest.

---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ----------

Cytat:
Napisane przez zjedzmniebejbe Pokaż wiadomość
Nie ogarniam, nie ogarniam, nie ogarniam

Karuzela stop, ja wysiadam bo chyba chce mi się rzygać
Co się stało?

Stary 2012-03-13, 11:44   #3702
elvegirl
po drugiej stronie szafy

zjedzmnie - a rzygaj, byle Ci się lepiej zrobiło

Cytat:
Napisane przez OtTakaJa Pokaż wiadomość
Ja chcę jakąś wolną, żeby się pogibać i tyle, bo nie chciałabym już tak z pierwszego tańca wywinąć orła A tego boję się najbardziej. Mam jak na razie z 10 pomysłów, więc tak sobie słucham i słucham. A im więcej słucham tym bardziej mi się nie podobają Ten cały pierwszy taniec to głupota jest.
Większość pierwszych tańców to ballady, przy których można odbębnić walca. Zastanów się, czy wśród piosenek, które Ci się z przyszłym Małżem kojarzą, nie ma balladki którą można by dopasować i po krzyku
Stary 2012-03-13, 11:53   #3703
Ofelia 20
Zadomowienie

Cytat:
Dokładnie To wam ma się podobać, nie ma co się sugerować zdaniem innych. Bo ja powiem szczerze, że te wszystkie piosenki tak często grane na weselach mi się zwyczajnie nie podobają A na piosenkę "cudownych rodziców mam" mam alergie... no kompletnie to do mnie nie przemawia. Albo śmieszne dla mnie jest jak ludzie sobie biorą na pierwszy taniec "winadą do nieba" Chyba tylko dlatego, że gdzieś tam pojawiają się słowa ślub, welon i mendelson

Taka mała dygresja Także bierzcie co wam się podoba

"Pierwsza miłość z wiatrem gna, z niepokoju drży,
Druga miłość życie zna i z tej pierwszej drwi ,
A ta trzecia jak tchórz w drzwiach przekręca klucz
I walizkę ma spakowaną już ... "

Ofelia 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 11:53   #3704
Fubizka
Zakorzenienie

Zawsze można tak: http://www.youtube.com/watch?v=_oHxXlbFwAQ
Stary 2012-03-13, 11:59   #3705
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

To było w przenośni i nie w przenośni, bo ze zmęczenia/okresu/nastroju/pogody/tego co dzieję to na prawdę chce mi się wymiotować. Może jak z siebie to wypluję to wreszcie będzie mi lepiej bo od rana się truję.

Dzień zaczął się fantastycznie od zważenia się (czekałam już na to 2 tyg, bo wyskoczył mi okres i musiałam przeczekać. Waga drgnęła minimalnie w dół. Myślałam że się poryczę, jak Boga kocham.. godziny pracy nad sobą, ćwiczenia, odmawianie sobie WSZYSTKIEGO co kocham, no praca w 100%.. byłam załamana, wściekła, tak bardzo marzyłam żeby trochę stracić. Dla dziewczyn które się nigdy nie odchudzały ciężko jest sobie to wyobrazić - niesamowita praca nad sobą, kontrolowanie zachcianek których spełnić NIE można, idealne posiłki, warzywka, wszystko na parze... aż do PORZYGU. Wymiotuję na widok białego sera, serka wiejskiego, jajek, kurczaka, tuńczyka, ryb, pomidorów, marchewek, brokułów i kalafiora. A jednak dalej to jem bo to kuwra zdrowe. Od dwóch miesięcy nie miałam więcej niż jedną kostkę czekolady w ustach, lodów, chipsów, frytków, żadnych fastfoodów. Dla mnie to koszmar i męka - ale jeśli z czegoś rezygnuję to oczekuję efektów których NIE ma. Wściekłam się jak jasny ch.uj, zamiast rannej owsianki i tej kur.ew.nej paszy dla kaczek zjadłam tosta z żółtym serem. I do teraz męczą mnie wyrzuty. W autobusie, rano.. jeden gość cudownie pachniał.. jadę i myślę "kurde, skądś znam ten zapach..." a tu jak grom z jasnego nieba "przecież to zielona Lacoste" = eks (ten M, cała historia z autem, krzykami, pamiętacie?) i prawie się nie poryczałam.. do krwi wargi zacisnęłam żeby nie płakać. Do tego wszystkiego kiedy już myślałam że w moim sercu się uspokaja, nie ma ssss, nie ma jakiegoś całuśnego idioty wyskakuje eks, ten motocyklista, sratytaty, pożartowaliśmy na gg on oczywiście zaczął niebezpieczny temat tego co było. Szybko się wycofałam, będąc w łóżku dostałam smsa "chodź do mnie koteczku, czekam na Ciebie (zdrobniale imie)" a ja.. CO KUR.WA, co ja paczę chyba mi się coś śni, ja pier.dole kuwra mać wszystko pękło, wszystko. Zaczęłam sobie układać w głowie po kolei, od nowa, bez nikogo nawet w tle. A tu bach, znowu te porozrzucane kawałki muszę zbierać. I jest mi cholernie przykro, mam dzisiaj trening na który nie mam siły iść, jutro muszę wybierać między zaliczeniem zaległości a treningiem. Nie chce mi się uczyć, więc pewnie wybiorę drugie i ten przedmiot będzie się za mną ciągnął przez następne 4 miesiące.
+ wszystko mnie wkur.wia. Ludzie, mój pies, szczury. Mam komuś ochotę łeb upier.dolić, obwijki (bandaże na nadgarstki do kick) kosztują 40zł, ja się pytam czy oni trochę nie przesadzają z ceną? do tego jeden taki motocyklista znajomy mi cwaniaczy, niech go spotkam to mu chyba w twarz napluję.

Nie musicie komentować, chciałam się tylko wyżalić.....

Stary 2012-03-13, 12:02   #3706
OtTakaJa
Zakorzenienie

Cytat:
Większość pierwszych tańców to ballady, przy których można odbębnić walca. Zastanów się, czy wśród piosenek, które Ci się z przyszłym Małżem kojarzą, nie ma balladki którą można by dopasować i po krzyku
Niestety mi się z moim facetem kojarzą piosenki typu: http://www.youtube.com/watch?v=EAFXWK4deZk i oboje mamy przecudowne wspomnienia z nimi związane (tak wiem, jesteśmy inni). No, ale tak na pierwszy taniec to nie teges

---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ----------

Cytat:
Napisane przez Ofelia 20 Pokaż wiadomość
Dokładnie To wam ma się podobać, nie ma co się sugerować zdaniem innych. Bo ja powiem szczerze, że te wszystkie piosenki tak często grane na weselach mi się zwyczajnie nie podobają A na piosenkę "cudownych rodziców mam" mam alergie... no kompletnie to do mnie nie przemawia. Albo śmieszne dla mnie jest jak ludzie sobie biorą na pierwszy taniec "winadą do nieba" Chyba tylko dlatego, że gdzieś tam pojawiają się słowa ślub, welon i mendelson

Taka mała dygresja Także bierzcie co wam się podoba
Cudownych rodziców u mnie nie będzie. A 'windą do nieba' jest fajne, to nic, że tam śpiewają: 'ja go nie kocham, taka jest prawda', nie?

Stary 2012-03-13, 12:07   #3707
Fubizka
Zakorzenienie

bejbe - o ja pier, wszystko na raz

Co do tego odchudzania, to przecież jak się odchudzasz + ćwiczysz, to tkanka tłuszczowa się zamienia na mięśniową, która to waży więcej (żebym musiała to tłumaczyć ratowniczce ), więc waga nie idzie mocno w dół a chyba chodzi Ci o figurę a nie o cyferkę na wadze w kiblu

A co do facetów - szkoda słów, z nimi są same problemy
Stary 2012-03-13, 12:13   #3708
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Cool Dot.: Związki zakończone w 2010r. - skrzynka wódki i pluszowe voodoo

Fubizka, ale ja to wiem, mięśnie, tkanka tłuszczowa.. sratytaty. Ale nawet po ubraniach nie widzę żebym chudła. Figura też się nie poprawia. Cellulit ten sam, te same boczki, uda, tyłek. ☠☠☠☠..
Już nawet nie chcę brać miarki krawieckiej do ręki bo na prawdę się popłaczę.. a szkoda bo jestem pomalowana a jeszcze czeka mnie trening. Odechciewa mi się wszystkiego. Zawiodłam się na ludziach, dlaczego kiedy ich potrzebuję to nie ma chętnych do pomocy?
Nie cieszy mnie kupiony kask, nie ciesz mnie moja odjechana w kosmos kurtka skórzana. Nie cieszy mnie prawo jazdy na które chcę się zapisać.

Stary 2012-03-13, 12:28   #3709
Fubizka
Zakorzenienie

A nie masz czasami czegoś z tarczycą czy innymi hormonami? Albo jesteś na jakichś anty?

A co do niecieszenia, to znam to, niestety. Jak w środku nie ma radości, to nic na zewnątrz nie jest w stanie ucieszyć. Wycisz się, postaraj uspokoić. Widocznie masz coś do wyrzygania, sam proces nieprzyjemny, ale potem robi się lepiej. Coś o tym wiem ostatnio
Stary 2012-03-13, 12:32   #3710
Remedios_Buendia
Raczkowanie

Cytat:
dobra jesteś
Najpierw piłam 3 dni w swoim mieście, bo urodziny, bo koncert, bo coś tam, a potem pojechałam na majówkę i tam to już rozpusta totalna Byłam chyba 2 miesiące po rozstaniu z eksem i świetnie mi to zrobiło na otrząśnięcie się.
Cytat:
Mój koleżka nawet się ze mną pożegnał, gdy ona czekała przy wyjściu. Co zabawne, kumpel, z którym byłam w klubie przespał się z tą dziewczyną kilka miesięcy wcześniej. Jak powiedział - przestał się z nią spotykać, bo ktoś mu doniósł, że laska ma jeszcze kilku innych na boku.
Cytat:
Mój eks potrafił pod koniec związku ostentacyjnie podrywać laski w klubie. Przy mnie. Za karę, bo pogadałam sobie z kolegą i głośno się przy tym śmiałam.
Cytat:
Naprawdę dajesz mi wielką nadzieję. Oby tak było i w naszym przypadku. Wczoraj przeprowadziliśmy godzinną rozmowę telefoniczną (ja nie przepadam za telefonami, on nienawidzi ). Było... dziwnie. No i chyba już się nie zobaczymy. Może to dobrze, a może nie. Mi jest smutno .
To normalne, że Ci smutno. Przecież to Twój przyjaciel, bliska osoba. Może lepiej będzie jeśli na jakiś czas odsuniecie się od siebie, on ochłonie, może kogoś pozna. Żadne zauroczenie nie trwa wiecznie.

Cytat:

U mnie też niefajnie. Piątka!
Ja dałam się zrobić jednemu kolesiowi 3 razy. Tak, można być tak głupim i żyć całkiem nieźle na tym świecie

Pjona!

zjedzmniebejbe, to po prostu taki beznadziejny dzień. Zobaczysz wszystko się ułoży, tylko nie poddawaj się
Remedios_Buendia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 12:37   #3711
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Jakieś pół roku temu miałam podobne podejrzenia, a dokładnie niedoczynności tarczycy. Zrobiłam wszystkie możliwe badania z krwi, razem z płatnymi tsh, ft4, ft3, t3 i t4. Wszystkie były okej. Tabsów nie biorę bo po co? Heh, zawsze jak byłam marudna to eks mi mówił że mam syndrom niedopchnięcia..

Zrobię co mam zrobić teraz, pójdę spać i na trening. Jutro nowy, lepszy?, dzień.

Stary 2012-03-13, 12:41   #3712
Ofelia 20
Zadomowienie

Cytat:
Hahaha super I początek z jednej z moich ulubionych bajek Pamiętam jak męzczyłam kasetę VHS

http://www.youtube.com/watch?v=riMOj...eature=related

Ale po angielsku chyba ładniej

Edytowane przez Ofelia 20
Czas edycji: 2012-03-13 o 12:43
Stary 2012-03-13, 12:46   #3713
Remedios_Buendia
Raczkowanie

Cytat:
Zrobię co mam zrobić teraz, pójdę spać i na trening. Jutro nowy, lepszy?, dzień.
Co trenujesz? Może w tym tkwi problem? Nie dla każdego ciała określone ćwiczenia są odpowiednie.

Cytat:
Mi się takie rzeczy absolutnie nie podobają. W ogóle, jak chodzę na wesela, to większość jest właśnie tak sztuczna. Wszystko dla gości, nic dla pary.
Remedios_Buendia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 12:53   #3714
Ofelia 20
Zadomowienie

Cytat:

Mi się takie rzeczy absolutnie nie podobają. W ogóle, jak chodzę na wesela, to większość jest właśnie tak sztuczna. Wszystko dla gości, nic dla pary.
To znaczy mi się ten układ też niekoniecznie podoba, ale, że muzyczke sobie taką puścili to jak najbardziej Właśnie ja gdybym miała na weselu puszczać, romantyczne polskie ballady, typowe ślubne piosenki i disco polo to tylko dla gości, bo mi się osobiście to nie podoba i nie bawię się przy tym dobrze, chociaż wiem jak to jest na weselach

Stary 2012-03-13, 18:17   #3715
Reggaenator
Rozeznanie

bejb - cierpliwości Kobito...
Reggaenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 18:40   #3716
Connff
Zadomowienie

Uwaga, uwaga, ogłoszenia duszpasterskie!

Umówiłam się do lekarza. Psychiatry. Co prawda dopiero na kwiecień, ale... proszę być ze mnie dumne.

W nagrodę możecie mi powiedzieć, co mam zrobić z tym idiotą.
Connff jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 21:48   #3717
enjoy89
Zakorzenienie

Connff ja jestem dumna z ciebie

Ale co zrobić ci nie powiem, bo - jak mi się wydaje najlepszym wyjściem dla twojego zdrowia psychicznego byłoby całkowite zerwanie kontaktu z nim - nie kontaktowanie się z nim, nawet jeśli to on by się pierwszy odezwał. Inaczej on będzie się tak z tobą bawił, dopóki mu się nie znudzi.
Ale ja nie mówię nic, bo pewnie sama bym miała z tym problem.

A ja nie ogarniam po prostu i cholera wie co mam myśleć o tym, że... J napisał mi jakieś 3 godziny temu smsa, że ma nadzieje, że w pracy u mnie ok i że on pracuje w Liverpoolu do końca tygodnia. No fajnie, ok, dobra, ale PO CO do mnie jeszcze pisze? Zwłaszcza, że odpisałam mu, ale nic szczególnego i napisałam tylko, że mam nadzieję, że u niego ok. I... już mi nie odpisał. I powiem wam, że nie wiem, może odpisze jeszcze dzisiaj, mógł nie mieć czasu, może się widzi z synkiem, ale jak nie to...
Jedyne co mi przychodzi do głowy, to że albo go wyrzuty sumienia ruszyły i nie chciał żeby było, że więcej się nie odezwał, albo to jego "don't be silly" na moje pytanie czy nie ma zamiaru już się odzywać, oznaczało u niego wysłanie jednego smsa raz na jakiś czas, z wiadomością co u niego? No ja się pytam... co to ma ku.wa być?
Stary 2012-03-13, 22:05   #3718
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
nie chciał żeby było, że więcej się nie odezwał
Dokładnie tak uważam.

Zrobiłam sobie pierwszy psikacz z półproduktów

W ogóle dziewczyny, ja naprawdę nie do końca rozumiem rozkminiania "dlaczego się nie odezwał". No nie odezwał się i chu, co za różnica dlaczego? O ile nie urwało mu ręki albo nie przysypała go lawina, to naprawdę co to za różnica, czy miał Was w dupie, czy spotkał inną laskę, czy chciał Was na jeden raz, czy wytrzeźwiał czy w ogóle zapomniał, bo fajniejsze były rozgrywki snookera

Do mnie też się gościu nie odezwał. No fakt, ja nie byłam zakochana ani zauroczona, nie miałam nadziei na związek, tylko na ff. No ale naprawdę, chyba oczywista jest grupa powodów, dla których faceci się nie odzywają się wcale albo odzywają się raz na ruski rok. BO IM NIE ZALEŻY KUWA
Stary 2012-03-13, 22:23   #3719
enjoy89
Zakorzenienie

Cytat:
No ale naprawdę, chyba oczywista jest grupa powodów, dla których faceci się nie odzywają się wcale albo odzywają się raz na ruski rok. BO IM NIE ZALEŻY KUWA
Dokładnie tak jest, niestety...
Stary 2012-03-13, 22:24   #3720
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Fubizka, ale ja to wiem, mięśnie, tkanka tłuszczowa.. sratytaty. Ale nawet po ubraniach nie widzę żebym chudła. Figura też się nie poprawia. Cellulit ten sam, te same boczki, uda, tyłek. ☠☠☠☠..
Może zwolniłaś metabolizm i organizm broni się przed nagłymi zmianami?
Masz w ogóle z czego się odchudzać? Na zdjęciach wyglądasz jak normalna dziewczyna.
Cytat:
Zrobiłam sobie pierwszy psikacz z półproduktów
Z czego? Daj znać, jak się spisuje.
Cytat:
W ogóle dziewczyny, ja naprawdę nie do końca rozumiem rozkminiania "dlaczego się nie odezwał". No nie odezwał się i chu, co za różnica dlaczego? O ile nie urwało mu ręki albo nie przysypała go lawina, to naprawdę co to za różnica, czy miał Was w dupie, czy spotkał inną laskę, czy chciał Was na jeden raz, czy wytrzeźwiał czy w ogóle zapomniał, bo fajniejsze były rozgrywki snookera (...) No ale naprawdę, chyba oczywista jest grupa powodów, dla których faceci się nie odzywają się wcale albo odzywają się raz na ruski rok. BO IM NIE ZALEŻY KUWA
Dokładnie... Ale trzeba trochę ochłonąć, by do tego dojść. I to mi wtłukła Elve po Zakalcu. Nieważne co mówi, nieważne co robi, ważne jaki jest efekt.
Cytat:
Acha, a z eksem to był taki związek-niezwiązek. Nie byliśmy oficjalnie parą, i może nawet powinnam o nim mówić tak jak Connff - Niedoszły. Ale mówię eks, bo jakoś mi się tak przyjęło.
Dlatego zawsze wykładam kawę na ławę. Nie cierpię półzwiązków i nie zniosłabym świadomości, że jestem dla kogoś niunią do podymania, maskotką tudzież czasoumilaczem.
Cytat:
Wczoraj przeprowadziliśmy godzinną rozmowę telefoniczną (ja nie przepadam za telefonami, on nienawidzi ). Było... dziwnie. No i chyba już się nie zobaczymy. Może to dobrze, a może nie. Mi jest smutno .
Wyznał Ci miłość?
Cytat:
Ja bym chciała, żeby się odezwał. Chciałabym, żeby mi to jakoś wszystko wyjaśnił. Przy okazji zdaję sobie sprawę z tego, że prawdopodobnie to nie byłoby dla mnie dobre wyjście z sytuacji.
Moje doświadczenie pokazuje, że to nic nie daje, bo zawsze znajdę usprawiedliwienie dla faceta. To coś w stylu "powiedział, że mnie nie kocha, ale na pewno zrobił to, żebym się od niego szybciej odczepiła, bo pewnie myśli, że nie jest mnie wart..."
Cytat:
Do roboty, mój wiadomy przyjaciel. Hmm... kumpel? Kolega?
Smutno mi potwornie. Nie ogarniam tego. Jestem egoistką, bo wiem, że pewnie jemu to dobrze zrobi, ale mi jest źle i ciężko, i nie chcę. I jeszcze tragiczne jest to, że pewnie jakbym powiedziała, żeby nie jechał, to by nie pojechał.
No dobra, a teraz wyjaśnij, czemu Cię to tak smuci, bo nie czaję. Gdyby nie wyszło, że czuje coś więcej, to nie byłoby Ci aż tak smutno, że wyjeżdża? Przecież nie jedzie z Twojego powodu.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości