|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3691 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Związki zakończone w 2010r. - skrzynka wódki i pluszowe voodoo
Cytat:
dobra jesteś ![]() Cytat:
![]() Nie chciałabym zobaczyć jak J wychodzi z klubu z jakąś laską. Cytat:
" Acha, a z eksem to był taki związek-niezwiązek. Nie byliśmy oficjalnie parą, i może nawet powinnam o nim mówić tak jak Connff - Niedoszły. Ale mówię eks, bo jakoś mi się tak przyjęło. Fakt. Koniec z tym...
![]() Edytowane przez enjoy89 Czas edycji: 2012-03-13 o 00:01 |
|||
|
|
|
#3692 |
|
Zakorzenienie
|
Nie chciałabyś zobaczyć, jak chłopak, z którym rozstałaś się miesiąc wcześniej po 5,5 rocznym związku, siedzi obok Ciebie i liże się ostentacyjnie z jakąś lafiryndą, żeby Ci dowalić. To jest dopiero masakra - uwierzcie
Czemu my tak się męczymy przez tych facetów? ![]() Buty - ideały: https://wizaz.pl/szafa/wieszak_widok.php?wid=33556 Edytowane przez Fubizka Czas edycji: 2012-03-13 o 01:10 |
|
|
|
#3693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No właśnie, czemu? ![]() Buty
|
|
|
#3694 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
|
|
|
#3695 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3696 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Też się świetnie bawiłam, ale po obudzeniu się w poniedziałkowy poranek doszłam do wniosku, że coś jest bardzo nie teges, i tym samym skończyłam takie akcje. Na swoje usprawiedliwienie mam, że było to świeżo po rozstaniu z eks-eksem. Ja w ogóle zresztą wam pisałam wiele razy, że powinnam uważać na alkohol. W tym roku jakoś się udaje trzymać postanowienia o piciu maks dwa razy w tygodniu, więc jest ok.Naprawdę dajesz mi wielką nadzieję. Oby tak było i w naszym przypadku. Wczoraj przeprowadziliśmy godzinną rozmowę telefoniczną (ja nie przepadam za telefonami, on nienawidzi ). Było... dziwnie. No i chyba już się nie zobaczymy. Może to dobrze, a może nie. Mi jest smutno .Nawet nie mów o kretynkach i naiwności. Jestem sztandarowym przykładem obu tych rzeczy. Żenada, drugi raz temu samemu kolesiowi dać się tak zrobić... Mi nie przeszkadza, że eksowie mają dziewczyny, oby tylko one były w porządku. Życzę im jak najlepiej. U mnie też niefajnie. Piątka! Cytat:
Nie powiedziałam... ![]() Bośmy głupie. |
||
|
|
|
#3697 |
|
Zakorzenienie
|
Wawele - 'Biały latawiec' na pierwszy taniec, co myślicie?
|
|
|
|
#3698 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Rzecz gustu, pierwszy taniec to już wybór Pary Młodej, to Wam ma się to z czymś kojarzyć Moi znajomi tańczyli przy Nothing Else Matters Metallicy
|
|
|
#3699 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ogarniam, nie ogarniam, nie ogarniam
Karuzela stop, ja wysiadam bo chyba chce mi się rzygać
|
#3700 | ||
|
Zakorzenienie
|
Jednak wciąż ten baran nosi palmę pierwszeństwa na wątku, może mu jakieś gratulacje wysłać
Cytat:
"You can spend minutes, hours, days, weeks, or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened... or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on." Cytat:
|
||
|
|
|
#3701 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tego boję się najbardziej. Mam jak na razie z 10 pomysłów, więc tak sobie słucham i słucham. A im więcej słucham tym bardziej mi się nie podobają ---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Co się stało? |
|
|
|
|
#3702 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
zjedzmnie - a rzygaj, byle Ci się lepiej zrobiło
Cytat:
i po krzyku
|
|
|
#3703 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A na piosenkę "cudownych rodziców mam" mam alergie... no kompletnie to do mnie nie przemawia. Albo śmieszne dla mnie jest jak ludzie sobie biorą na pierwszy taniec "winadą do nieba"![]() Taka mała dygresja Także bierzcie co wam się podoba
|
|
#3704 |
|
Zakorzenienie
|
Zawsze można tak: http://www.youtube.com/watch?v=_oHxXlbFwAQ
|
|
|
|
#3705 |
|
Zakorzenienie
|
To było w przenośni i nie w przenośni, bo ze zmęczenia/okresu/nastroju/pogody/tego co dzieję to na prawdę chce mi się wymiotować. Może jak z siebie to wypluję to wreszcie będzie mi lepiej bo od rana się truję.
Dzień zaczął się fantastycznie od zważenia się (czekałam już na to 2 tyg, bo wyskoczył mi okres i musiałam przeczekać. Waga drgnęła minimalnie w dół. Myślałam że się poryczę, jak Boga kocham.. godziny pracy nad sobą, ćwiczenia, odmawianie sobie WSZYSTKIEGO co kocham, no praca w 100%.. byłam załamana, wściekła, tak bardzo marzyłam żeby trochę stracić. Dla dziewczyn które się nigdy nie odchudzały ciężko jest sobie to wyobrazić - niesamowita praca nad sobą, kontrolowanie zachcianek których spełnić NIE można, idealne posiłki, warzywka, wszystko na parze... aż do PORZYGU. Wymiotuję na widok białego sera, serka wiejskiego, jajek, kurczaka, tuńczyka, ryb, pomidorów, marchewek, brokułów i kalafiora. A jednak dalej to jem bo to kuwra zdrowe. Od dwóch miesięcy nie miałam więcej niż jedną kostkę czekolady w ustach, lodów, chipsów, frytków, żadnych fastfoodów. Dla mnie to koszmar i męka - ale jeśli z czegoś rezygnuję to oczekuję efektów których NIE ma. Wściekłam się jak jasny ch.uj, zamiast rannej owsianki i tej kur.ew.nej paszy dla kaczek zjadłam tosta z żółtym serem. I do teraz męczą mnie wyrzuty. W autobusie, rano.. jeden gość cudownie pachniał.. jadę i myślę "kurde, skądś znam ten zapach..." a tu jak grom z jasnego nieba "przecież to zielona Lacoste" = eks (ten M, cała historia z autem, krzykami, pamiętacie? ) i prawie się nie poryczałam.. do krwi wargi zacisnęłam żeby nie płakać. Do tego wszystkiego kiedy już myślałam że w moim sercu się uspokaja, nie ma ssss, nie ma jakiegoś całuśnego idioty wyskakuje eks, ten motocyklista, sratytaty, pożartowaliśmy na gg on oczywiście zaczął niebezpieczny temat tego co było. Szybko się wycofałam, będąc w łóżku dostałam smsa "chodź do mnie koteczku, czekam na Ciebie (zdrobniale imie)" a ja.. CO KUR.WA, co ja paczę chyba mi się coś śni, ja pier.dole kuwra mać + wszystko mnie wkur.wia. Ludzie, mój pies, szczury. Mam komuś ochotę łeb upier.dolić, obwijki (bandaże na nadgarstki do kick) kosztują 40zł, ja się pytam czy oni trochę nie przesadzają z ceną? do tego jeden taki motocyklista znajomy mi cwaniaczy, niech go spotkam to mu chyba w twarz napluję. Nie musicie komentować, chciałam się tylko wyżalić.....
|
#3706 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
). No, ale tak na pierwszy taniec to nie teges---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- Cytat:
![]()
|
||
|
|
|
#3707 |
|
Zakorzenienie
|
bejbe - o ja pier, wszystko na raz
![]() Co do tego odchudzania, to przecież jak się odchudzasz + ćwiczysz, to tkanka tłuszczowa się zamienia na mięśniową, która to waży więcej (żebym musiała to tłumaczyć ratowniczce ), więc waga nie idzie mocno w dół a chyba chodzi Ci o figurę a nie o cyferkę na wadze w kiblu A co do facetów - szkoda słów, z nimi są same problemy
|
|
|
|
#3708 |
|
Zakorzenienie
|
Fubizka, ale ja to wiem, mięśnie, tkanka tłuszczowa.. sratytaty. Ale nawet po ubraniach nie widzę żebym chudła. Figura też się nie poprawia. Cellulit ten sam, te same boczki, uda, tyłek. ☠☠☠☠..
Już nawet nie chcę brać miarki krawieckiej do ręki bo na prawdę się popłaczę.. a szkoda bo jestem pomalowana a jeszcze czeka mnie trening. Odechciewa mi się wszystkiego. Zawiodłam się na ludziach, dlaczego kiedy ich potrzebuję to nie ma chętnych do pomocy? Nie cieszy mnie kupiony kask, nie ciesz mnie moja odjechana w kosmos kurtka skórzana. Nie cieszy mnie prawo jazdy na które chcę się zapisać.
|
#3709 |
|
Zakorzenienie
|
A nie masz czasami czegoś z tarczycą czy innymi hormonami? Albo jesteś na jakichś anty?
A co do niecieszenia, to znam to, niestety. Jak w środku nie ma radości, to nic na zewnątrz nie jest w stanie ucieszyć. Wycisz się, postaraj uspokoić. Widocznie masz coś do wyrzygania, sam proces nieprzyjemny, ale potem robi się lepiej. Coś o tym wiem ostatnio
|
|
|
|
#3710 | ||||
|
Raczkowanie
|
Najpierw piłam 3 dni w swoim mieście, bo urodziny, bo koncert, bo coś tam, a potem pojechałam na majówkę i tam to już rozpusta totalna Byłam chyba 2 miesiące po rozstaniu z eksem i świetnie mi to zrobiło na otrząśnięcie się.Cytat:
Co zabawne, kumpel, z którym byłam w klubie przespał się z tą dziewczyną kilka miesięcy wcześniej. Jak powiedział - przestał się z nią spotykać, bo ktoś mu doniósł, że laska ma jeszcze kilku innych na boku.![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Pjona! ![]() zjedzmniebejbe, to po prostu taki beznadziejny dzień. Zobaczysz wszystko się ułoży, tylko nie poddawaj się |
||||
|
|
|
#3711 |
|
Zakorzenienie
|
Jakieś pół roku temu miałam podobne podejrzenia, a dokładnie niedoczynności tarczycy. Zrobiłam wszystkie możliwe badania z krwi, razem z płatnymi tsh, ft4, ft3, t3 i t4. Wszystkie były okej. Tabsów nie biorę bo po co? Heh, zawsze jak byłam marudna to eks mi mówił że mam syndrom niedopchnięcia..
![]() Zrobię co mam zrobić teraz, pójdę spać i na trening. Jutro nowy, lepszy?, dzień.
|
#3712 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I początek z jednej z moich ulubionych bajek Pamiętam jak męzczyłam kasetę VHS![]() http://www.youtube.com/watch?v=riMOj...eature=related Ale po angielsku chyba ładniej
"Pierwsza miłość z wiatrem gna, z niepokoju drży, Druga miłość życie zna i z tej pierwszej drwi , A ta trzecia jak tchórz w drzwiach przekręca klucz I walizkę ma spakowaną już ... " Edytowane przez Ofelia 20 Czas edycji: 2012-03-13 o 12:43 |
|
|
|
|
#3713 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3714 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Właśnie ja gdybym miała na weselu puszczać, romantyczne polskie ballady, typowe ślubne piosenki i disco polo to tylko dla gości, bo mi się osobiście to nie podoba i nie bawię się przy tym dobrze, chociaż wiem jak to jest na weselach
|
|
#3715 |
|
Rozeznanie
|
bejb - cierpliwości Kobito...
|
|
|
|
#3716 |
|
Zadomowienie
|
Uwaga, uwaga, ogłoszenia duszpasterskie!
Umówiłam się do lekarza. Psychiatry . Co prawda dopiero na kwiecień, ale... proszę być ze mnie dumne. W nagrodę możecie mi powiedzieć, co mam zrobić z tym idiotą. |
|
|
|
#3717 |
|
Zakorzenienie
|
Connff ja jestem dumna z ciebie
![]() Ale co zrobić ci nie powiem, bo - jak mi się wydaje najlepszym wyjściem dla twojego zdrowia psychicznego byłoby całkowite zerwanie kontaktu z nim - nie kontaktowanie się z nim, nawet jeśli to on by się pierwszy odezwał. Inaczej on będzie się tak z tobą bawił, dopóki mu się nie znudzi. Ale ja nie mówię nic, bo pewnie sama bym miała z tym problem. A ja nie ogarniam po prostu i cholera wie co mam myśleć o tym, że... J napisał mi jakieś 3 godziny temu smsa, że ma nadzieje, że w pracy u mnie ok i że on pracuje w Liverpoolu do końca tygodnia. No fajnie, ok, dobra, ale PO CO do mnie jeszcze pisze? Zwłaszcza, że odpisałam mu, ale nic szczególnego i napisałam tylko, że mam nadzieję, że u niego ok. I... już mi nie odpisał. I powiem wam, że nie wiem, może odpisze jeszcze dzisiaj, mógł nie mieć czasu, może się widzi z synkiem, ale jak nie to... Jedyne co mi przychodzi do głowy, to że albo go wyrzuty sumienia ruszyły i nie chciał żeby było, że więcej się nie odezwał, albo to jego "don't be silly" na moje pytanie czy nie ma zamiaru już się odzywać, oznaczało u niego wysłanie jednego smsa raz na jakiś czas, z wiadomością co u niego?
|
|
#3718 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie tak uważam.
Zrobiłam sobie pierwszy psikacz z półproduktów W ogóle dziewczyny, ja naprawdę nie do końca rozumiem rozkminiania "dlaczego się nie odezwał". No nie odezwał się i chu, co za różnica dlaczego? O ile nie urwało mu ręki albo nie przysypała go lawina, to naprawdę co to za różnica, czy miał Was w dupie, czy spotkał inną laskę, czy chciał Was na jeden raz, czy wytrzeźwiał czy w ogóle zapomniał, bo fajniejsze były rozgrywki snookera Do mnie też się gościu nie odezwał. No fakt, ja nie byłam zakochana ani zauroczona, nie miałam nadziei na związek, tylko na ff. No ale naprawdę, chyba oczywista jest grupa powodów, dla których faceci się nie odzywają się wcale albo odzywają się raz na ruski rok. BO IM NIE ZALEŻY KUWA
|
|
|
|
#3719 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#3720 | ||||||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Masz w ogóle z czego się odchudzać? Na zdjęciach wyglądasz jak normalna dziewczyna. Z czego? Daj znać, jak się spisuje. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:38.

dobra jesteś 

. Też się świetnie bawiłam, ale po obudzeniu się w poniedziałkowy poranek doszłam do wniosku, że coś jest bardzo nie teges, i tym samym skończyłam takie akcje. Na swoje usprawiedliwienie mam, że było to świeżo po rozstaniu z eks-eksem. Ja w ogóle zresztą wam pisałam wiele razy, że powinnam uważać na alkohol. W tym roku jakoś się udaje trzymać postanowienia o piciu maks dwa razy w tygodniu, więc jest ok.
), więc waga nie idzie mocno w dół a chyba chodzi Ci o figurę a nie o cyferkę na wadze w kiblu
Najpierw piłam 3 dni w swoim mieście, bo urodziny, bo koncert, bo coś tam, a potem pojechałam na majówkę i tam to już rozpusta totalna