|
|
#601 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosenne ploteczki prrrawie narzeczonych cz.17
Cytat:
![]() Cytat:
![]() zzdroszczę wolnego dnia Cytat:
ja kupuję w rossmanie
|
|
#602 |
|
Zadomowienie
|
Hej Dziewczyny
![]() Tak poczytałam sobie co naskrobałyście i poważnie ślub kościelny trzeba w kościele zaklepać na 3 miesiące przed uroczystością? WTF? My chyba w piątek jedziemy po odpis aktu urodzenia M. tam gdzie się urodził, zaczynamy zbierać papiery powoli. Ech moi rodzice mają parcie na wesele, ja chcąc wesele chciałabym je zrobić już takie wypasione na nieograniczoną liczbę ludzi w remizie (żeby nie bulić tyle od talerzyka), a tak to znów będzie obcinanie listy... bezsens Kamea - wiem jak boli strata zwierzaka. Ja po 6 latach potrafię uronić łzę za naszą kochaną sunią...
|
|
#603 |
|
Zakorzenienie
|
Sylvi, a jakie olejki bierzesz do OCM?
Ja jestem mega zadowolona z efektów, tylko trochę zabawy przy tym i długo schodzi
|
|
|
|
#604 |
|
Zakorzenienie
|
Kamea współczuję z powodu zwierzaka
![]() Ja taką traumę przechodziłam 5 lat temu gdy pochowałam swojego 14letniego jamniczka cała rodzina płakała. Towarzyszył mi odkąd pamiętam. Odprowadzał mnie do zerówki z mamą ![]() no ale na każdego przychodzi pora cóż począć. Teraz mam dużego psa i wiem że takiego wieku nie dożyję raczej. Co do nauk i zaklepywania ślubu ileś czasu wcześniej- niestety zdaję sobie sprawę. Poluję na nauki w mojej parafii w Poznaniu a tam na razie cisza. Przyjdzie mi chodzić na te dłuższe pewnie
Edytowane przez asiaczek87 Czas edycji: 2012-03-13 o 12:19 |
|
|
|
#605 |
|
Zakorzenienie
|
kochana juz nie pamietam co ja tam pakowalam. to bylo dawno ale ja nie lubie tego efektu na twarzy.
obecnie mam olejek myjacy z pomarancza z BU i tez szalu nie ma edit: juz wiem co to bylo olejek rycyowy i oliwka hipp(jeszcze mam troche hihi ale ja wywale bo ponad 2lata ma :P
Edytowane przez sylvi_86 Czas edycji: 2012-03-13 o 12:24 |
|
|
|
#606 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam! Mam wypasiony stanik (Sylvi, 99 zł mnie kosztował. Z okazika
), majty za 15 zł dobrane kolorystycznie do stanika i wiedzę na temat samodzielnego zakładania/doboru stanika. Czuję się cyckowym mistrzem. Jeszcze w salonie mieli takie wydłużające lustro - wyglądałam jak modelka Wiem też już co z bukietem. Otóż będzie z margerytek z takimi zielonymi fiu bździu jak w bukiecie w załączniku to zielone, bo reszta kompletnie inna. Ten jest strasznie brzydki, a mój będzie ładny jak ten z drugiego załącznika, tylko z fioletowymi margerytkami i zielonym fiu bździu Do tego kwiatek we włosy, bransoletka dla świadkowej i dwie butonierki. Za wszystko wyjdzie ok 120 zł (bukiet ok 80, butonierki gratis, łapka 15 zł i wpinka ok 20). Nota bene-w kwiaciarni obok, małej i kameralnej, chcieli za sam bukiet 150Fajny ten ślub jak się ma dużo czasu na bieganie ![]() Kamea, przykro mi z powodu kotka płacz sobie. Ja za poprzednim królikiem (9 lat żyła) płakałam miesiąc bity - bo dla mnie to jak członek rodziny taki futrzak! ![]() Sylvi, składaj, składaj. Nic Cię to nie kosztuje ![]() Ala, dobry podkład to ten, który mi nałożyła dziewczyna na próbnym makijażu: Lirene City Matt - matująco wygładzający. Kosztuje ok 23 zł, a jest naprawdę świetny! ![]() Co do księży - podzielam zdanie Santom co do szufladkowania. ja na swojej drodze najczęściej spotykałam księży z powołania - i teraz też z takimi mam do czynienia. Nie warto budować opinii na kilku przypadkach tylko, bo to nieobiektywne. Ba! Nie warto też bazować na mediach, bo te nagłaśniają tylko sprawy złe, kontrowersyjne - bo takie mają największe branie. Nikt nie docenia spokojnych Bożych służebników, którzy odwalają kawał świetnej roboty. O nich się nie pisze, nie mówi. Dlatego ogarnijta się młodzieży i koniec z pluciem jadem bo każdy ma coś na sumieniu. Każdy. Nie ważne czy ksiądz, nauczyciel, rodzic, sprzątaczka czy lekarz. KAŻDY. Bo tacy jesteśmy. Sztuka polega na tym, żeby nad sobą pracować, a nie biczować za każdy popełniony błąd.
|
|
|
|
#607 |
|
Zakorzenienie
|
Gaja śliczny bukiet
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#608 |
|
Zakorzenienie
|
Nieskromnie powiem - wiem
![]() Tylko tam są gerbery, a mój będzie z margerytkami, bo tańsze - ja tam nie widzę między tymi kwiatkami, ale wierzę, że jakaś jest
|
|
|
|
#609 |
|
Zakorzenienie
|
ten drugi bukiecik fajny
|
|
|
|
#610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#611 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#612 |
|
Zakorzenienie
|
to chwalę się moim 'wytworem'tymi 'zawieszkami'na wódkę - nie wiem czy widać wyraźnie- to białe po srodku to różyczka
zrobiłam dziś tylko 22 , rozkładam prace na dłuższy okres ![]() moja mama wynalazła jakąs znajomą kwiaciarke i niedługo mamy się do niej udać w ramach konsultacji
Edytowane przez jlys Czas edycji: 2012-03-13 o 12:36 |
|
|
|
#613 |
|
Zakorzenienie
|
65 FF
póki co ciśnie mnie strasznie, ale jestem dzielna! i sie przyzwyczaję, a dzięki temu nie będę mieć cyca powalonego grawitacją, o!Jlys, ładniutkie i fioletowe
Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2012-03-13 o 12:37 |
|
|
|
#614 |
|
Zakorzenienie
|
Jakiego efektu na twarzy?
Ja dopiero po OCM mam super nawilżoną skórę i taką gładką Ja używam rycynowego, oliwki z oliwek i dodaje oliwkę Babydream fur mama z rossmana. |
|
|
|
#615 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- Cytat:
Pięknotki ---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ---------- I przepraszam że poruszyłam temat księży... chyba niepotrzebne zamieszanie się narobiło
|
|
#616 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak bądź dzielna bo warto mieć cycki we właściwym miejscu mnie też cisnęło. Potem już nie będzie ;D
Edytowane przez asiaczek87 Czas edycji: 2012-03-13 o 14:26 |
|
|
|
|
#618 |
|
Zakorzenienie
|
No to nie wiem, może źle zmywałaś czy coś.
|
|
|
|
#619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
musialabys sie zainteresowac kwasami badz tak jak piszesz mikrodermabrazja mozliwe. albo po prostu taki efekt mi nie pasuje;] dla kazdego cos innego
|
|
|
|
|
#620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i tak właśnie się poważniej już zastanawiam nad mikrodermabrazją. A czy któraś z Pań była na czymś takim?
|
|
#621 |
|
Zakorzenienie
|
ja chcialam ale poki co wzielam sie za Triacneal:P
|
|
|
|
#622 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a ja się popłakałam z ulgi![]() kocham te moje psinki więc wyobrażam sobie co możesz czuć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
przyzwyczaisz się![]() Cytat:
To ja PRZEPRASZAM bo miałam wczoraj zły dzień i wyżyłam się na księżach. od rana mnie nosiło więc temat trafił na podatny grunt wstyd mi i jeszcze raz sorry... Przyznaję że nie wszyscy księża są napaleni na kasę - chociaż osobiście takowych nie znam to chyba gdzieś muszą tacy być. takim był np.Karol Wojtyła. Ale poglądów na temat zasad wprowadzanych przez Władze Kościelne nie zmienię dla mnie to chęć stygmatyzacji par które po kilku latach bycia parą, planują ślub powiedzmy "za rok" a tu nagle zaliczają wpadkę i chcieliby ten ślub przyspieszyć - powiedzmy ze orientują się na początku 2 miesiąca ciąży + 6 miesięcy oczekiwania = 8 miesiąc Ślubom które się bierze z powodu wpadki po kilku miesiącach znajomości jestem przeciwna. Ja już spakowana tylko jeszcze prostownicę spakuję rano i komplet będzie
|
||||
|
|
|
#623 |
|
Zakorzenienie
|
kupilam podklad
![]() http://www.dolce.pl/loreal/true_match/5399.php5 w innych nie bylo tak jaksnego koloru.. tragedia:P |
|
|
|
#624 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ja na okres sanatorium rezygnuję z wszelkich masek nie biorę żadnego podkładu ani pudru
|
|
|
|
|
#625 |
|
Zakorzenienie
|
Wypełniłam już wszystkie obowiązki domowe
![]() Pomalowałam paznokcie ![]() Lecę na obiad a później "świętować" z C 3,5 roku razem Miłego dnia |
|
|
|
#626 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
różnica między gerberami, a margerytkami jest - gerbery są dwa razy większe od margerytek ![]() Cytat:
![]() Cytat:
jakoś w pracy teraz mniej o tym myślę, najgorzej będzie, jak pojadę do domu na święta i kotka nie będzie, nie przytulę się do niego, jak to zwykle robiłam po przyjeździe ![]() ![]() Cytat:
|
|
#627 |
|
Zakorzenienie
|
rzadka
|
|
|
|
#628 |
|
Zakorzenienie
|
Kamea, dzięki za oświecenie
![]() Aś, Ty już wszystkie staniki masz wymienione? ![]() Promyk, ładna okazja do świętowania! Bawcie się dobrze ![]() Gotuję obiadek w mega parowarze do gotowania na parze (rymik częstochowski!). Boję się, że nie wyjdzie, , ale pachnie tak smakowicie, że zaraz skonam więc skoro pachnie to i wyjdzie
|
|
|
|
#629 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Wiem coś o tym , jak byłam w maju z szpitalu przez 1,5 tygodnia to stęskniłam się za domownikami, za Małym, ale nie zdawałam sobie sprawy z tego jak bardzo stęskniłam się za moimi sierściuchami jak przyjechałam już pod dom i zobaczyłam Małego, siostrę to się ucieszyłam, ale jak usłyszałam że pieski szczekają to się rozpłakałam, a jak do mnie wypadły i tak kręciły ogonkami to beczałam jak bóbr jak ja wytrzymam bez nich te 3 tygodnie, tym bardziej że młodszej dwa razy dziennie kropię oczy i tylko ja potrafię to zrobić tak żeby nie gryzła przy tym, a później jak przyjdzie mi się wyprowadzić to chyba się zapłaczę za nimi
|
||
|
|
|
#630 |
|
Zakorzenienie
|
Fari, weź piesie ze sobą! Ja po przeprowadzce do babci nie mogłam zabrać Śnieżki i do końca miałam poczucie, że zostawiłam moje dziecię wypieszczone, wykochane na pastę losu.Umierała, a mnie przy tym nie było! Nikogo nie było! Musiała być bardzo samotna. jej, nie, już nic nie piszę, bo zaraz się rozryczę
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:36.

Dziś i jutro mam wolne 

ja kupuję w rossmanie

potem zawieszkiu i winietki też chcę sama drukować
więc skoro pachnie to i wyjdzie
jak przyjechałam już pod dom i zobaczyłam Małego, siostrę to się ucieszyłam, ale jak usłyszałam że pieski szczekają to się rozpłakałam, a jak do mnie wypadły i tak kręciły ogonkami to beczałam jak bóbr