Wiosenne ploteczki prrrawie narzeczonych cz.17 - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-13, 12:12   #601
_kamea_
Zakorzenienie

Dot.: Wiosenne ploteczki prrrawie narzeczonych cz.17

Cytat:
Napisane przez aluniaaaaa Pokaż wiadomość
Kurde ja chyba musze zaczac uzywac jakiegos podkladu bo moja geba to woła o pomste do nieba, czuje sie brzydka i pryszczata koncza sie kiedys te pryszcze w ogole? mialam juz podklady z avonu i sephory i nie bylam zadowolona
nie

Cytat:
Napisane przez bluesky89 Pokaż wiadomość
Cześć Dziś i jutro mam wolne Zaraz się muszę wziąć za sprzątanie i jakiś obiad wyczarować.

Kamejko, współczuje straty kotka.

zzdroszczę wolnego dnia

Cytat:
Napisane przez aluniaaaaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny wy kiedys rozmawialyscie o tym podkladzie Manhattan w jakiej drogerii go kupujecie?
To jest manhattan powder mat - jak dla mnie ideał (pod warunkiem, że nie nałożysz cienką warstwę), ale poczytaj na kwc, zdania są podzielone, zależy od cery i osoby ja kupuję w rossmanie
Stary 2012-03-13, 12:13   #602
Clood
Zadomowienie

Hej Dziewczyny

Tak poczytałam sobie co naskrobałyście i poważnie ślub kościelny trzeba w kościele zaklepać na 3 miesiące przed uroczystością? WTF?

My chyba w piątek jedziemy po odpis aktu urodzenia M. tam gdzie się urodził, zaczynamy zbierać papiery powoli.

Ech moi rodzice mają parcie na wesele, ja chcąc wesele chciałabym je zrobić już takie wypasione na nieograniczoną liczbę ludzi w remizie (żeby nie bulić tyle od talerzyka), a tak to znów będzie obcinanie listy... bezsens . Duże weselicho odpada w czerwcu, wtedy trzeba by było robić je późną jesienią. A mnie wkurza to czekanie, bo obydwoje stwierdziliśmy że chcielibyśmy już mieszkać razem. A z kolei M. szkoda bulić kasę na wynajem, bo za odstępne mielibyśmy już ratę kredytu...

Kamea - wiem jak boli strata zwierzaka. Ja po 6 latach potrafię uronić łzę za naszą kochaną sunią... trzymaj się dzielnie

Clood jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 12:16   #603
bluesky89
Zakorzenienie

Sylvi, a jakie olejki bierzesz do OCM?
Ja jestem mega zadowolona z efektów, tylko trochę zabawy przy tym i długo schodzi
Stary 2012-03-13, 12:17   #604
asiaczek87
Zakorzenienie

Kamea współczuję z powodu zwierzaka
Ja taką traumę przechodziłam 5 lat temu gdy pochowałam swojego 14letniego jamniczka cała rodzina płakała. Towarzyszył mi odkąd pamiętam. Odprowadzał mnie do zerówki z mamą
no ale na każdego przychodzi pora cóż począć. Teraz mam dużego psa i wiem że takiego wieku nie dożyję raczej.
Co do nauk i zaklepywania ślubu ileś czasu wcześniej- niestety zdaję sobie sprawę. Poluję na nauki w mojej parafii w Poznaniu a tam na razie cisza. Przyjdzie mi chodzić na te dłuższe pewnie

1.08.2015

Edytowane przez asiaczek87
Czas edycji: 2012-03-13 o 12:19
asiaczek87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 12:18   #605
sylvi_86
Zakorzenienie

kochana juz nie pamietam co ja tam pakowalam. to bylo dawno ale ja nie lubie tego efektu na twarzy.

obecnie mam olejek myjacy z pomarancza z BU i tez szalu nie ma

edit: juz wiem co to bylo olejek rycyowy i oliwka hipp(jeszcze mam troche hihi ale ja wywale bo ponad 2lata ma :P

Edytowane przez sylvi_86
Czas edycji: 2012-03-13 o 12:24
sylvi_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 12:19   #606
Gajaa
Zakorzenienie

GG do Gajaa

Wróciłam! Mam wypasiony stanik (Sylvi, 99 zł mnie kosztował. Z okazika ), majty za 15 zł dobrane kolorystycznie do stanika i wiedzę na temat samodzielnego zakładania/doboru stanika. Czuję się cyckowym mistrzem. Jeszcze w salonie mieli takie wydłużające lustro - wyglądałam jak modelka

Wiem też już co z bukietem. Otóż będzie z margerytek z takimi zielonymi fiu bździu jak w bukiecie w załączniku to zielone, bo reszta kompletnie inna. Ten jest strasznie brzydki, a mój będzie ładny jak ten z drugiego załącznika, tylko z fioletowymi margerytkami i zielonym fiu bździu Do tego kwiatek we włosy, bransoletka dla świadkowej i dwie butonierki. Za wszystko wyjdzie ok 120 zł (bukiet ok 80, butonierki gratis, łapka 15 zł i wpinka ok 20). Nota bene-w kwiaciarni obok, małej i kameralnej, chcieli za sam bukiet 150

Fajny ten ślub jak się ma dużo czasu na bieganie

Kamea, przykro mi z powodu kotka płacz sobie. Ja za poprzednim królikiem (9 lat żyła) płakałam miesiąc bity - bo dla mnie to jak członek rodziny taki futrzak!

Sylvi, składaj, składaj. Nic Cię to nie kosztuje

Ala, dobry podkład to ten, który mi nałożyła dziewczyna na próbnym makijażu: Lirene City Matt - matująco wygładzający. Kosztuje ok 23 zł, a jest naprawdę świetny!

Co do księży - podzielam zdanie Santom co do szufladkowania. ja na swojej drodze najczęściej spotykałam księży z powołania - i teraz też z takimi mam do czynienia. Nie warto budować opinii na kilku przypadkach tylko, bo to nieobiektywne. Ba! Nie warto też bazować na mediach, bo te nagłaśniają tylko sprawy złe, kontrowersyjne - bo takie mają największe branie. Nikt nie docenia spokojnych Bożych służebników, którzy odwalają kawał świetnej roboty. O nich się nie pisze, nie mówi. Dlatego ogarnijta się młodzieży i koniec z pluciem jadem bo każdy ma coś na sumieniu. Każdy. Nie ważne czy ksiądz, nauczyciel, rodzic, sprzątaczka czy lekarz. KAŻDY. Bo tacy jesteśmy. Sztuka polega na tym, żeby nad sobą pracować, a nie biczować za każdy popełniony błąd.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (8,9 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bukiet.jpg (9,7 KB, 12 załadowań)
Gajaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 12:21   #607
Promyk03
Zakorzenienie

Gaja śliczny bukiet

Cieszę się życiem

książki :
2016- 31
2015- - 56

-14 kg
Promyk03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 12:23   #608
Gajaa
Zakorzenienie

GG do Gajaa

Nieskromnie powiem - wiem

Tylko tam są gerbery, a mój będzie z margerytkami, bo tańsze - ja tam nie widzę między tymi kwiatkami, ale wierzę, że jakaś jest
Stary 2012-03-13, 12:25   #609
sylvi_86
Zakorzenienie

ten drugi bukiecik fajny
Stary 2012-03-13, 12:25   #610
Promyk03
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gajaa Pokaż wiadomość

Tylko tam są gerbery, a mój będzie z margerytkami, bo tańsze - ja tam nie widzę między tymi kwiatkami, ale wierzę, że jakaś jest
Ja też nie widzę różnicy

Cieszę się życiem

książki :
2016- 31
2015- - 56

-14 kg
Stary 2012-03-13, 12:32   #611
asiaczek87
Zakorzenienie

Cytat:
Wróciłam! Mam wypasiony stanik (Sylvi, 99 zł mnie kosztował. Z okazika ), majty za 15 zł dobrane kolorystycznie do stanika i wiedzę na temat samodzielnego zakładania/doboru stanika. Czuję się cyckowym mistrzem. Jeszcze w salonie mieli takie wydłużające lustro - wyglądałam jak modelka
A jaki rozmiar Panie Ci wymierzyły?

1.08.2015

Stary 2012-03-13, 12:34   #612
jlys
Zakorzenienie

to chwalę się moim 'wytworem'tymi 'zawieszkami'na wódkę - nie wiem czy widać wyraźnie- to białe po srodku to różyczka
zrobiłam dziś tylko 22 , rozkładam prace na dłuższy okres

moja mama wynalazła jakąs znajomą kwiaciarke i niedługo mamy się do niej udać w ramach konsultacji
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg but.jpg (11,5 KB, 24 załadowań)

Edytowane przez jlys
Czas edycji: 2012-03-13 o 12:36
jlys jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 12:36   #613
Gajaa
Zakorzenienie

GG do Gajaa

65 FF póki co ciśnie mnie strasznie, ale jestem dzielna! i sie przyzwyczaję, a dzięki temu nie będę mieć cyca powalonego grawitacją, o!

Jlys, ładniutkie i fioletowe

Edytowane przez Gajaa
Czas edycji: 2012-03-13 o 12:37
Stary 2012-03-13, 12:45   #614
bluesky89
Zakorzenienie

Jakiego efektu na twarzy?
Ja dopiero po OCM mam super nawilżoną skórę i taką gładką
Ja używam rycynowego, oliwki z oliwek i dodaje oliwkę Babydream fur mama z rossmana.
Stary 2012-03-13, 13:42   #615
ksenawojowniczka
Raczkowanie

Cytat:

Mam wielką chcicę założenia dziś ślubowego wydarzenia na facebooku. Myślicie, że mi przejdzie czy skapituluję?
hehe wydarzenie na Fb slubu dobre

---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ----------

Cytat:
Napisane przez _kamea_ Pokaż wiadomość
Cześć.

Laski, mam dzisiaj mega doła wczoraj umarł mój kot nie spałam prawie całą noc, nie mogłam przestać o tym myśleć... ja tak mam, że bardzo się przywiązuję, zresztą kotka miała 18 lat, więc można powiedzieć, że się z nią wychowywałam sama nie wiem, czy dobrze, że mnie przy niej nie było w ostatnich dniach, czy nie ... koszmar, nie przypuszczałam nawet, że tak będę to przeżywać

Poza tym u mnie bez zmian - w przygotowaniach jest niewielki krok w przód - czyli DJ T wreszcie zdobył się na zorganizowanie muzyki na wesele. Mamy podpisaną umowę przedwstępną (moi rodzice z racji tego, że śa na miejscu to podpisali - sala też jest na nich, więc na razie wygląda, jakby to oni brali ślub ) co do muzyki - koleś zagra, co tylko chcemy, więc musimy się spotkać kiedyś z nim i ustalić co i jak - jakie zabawy itp
Powiem Wam, że ciężkie jest załatwianie wesela na odległość ;/
Myślę też nad kupnem butów, bo jak zdecyduję się na szycie sukni, to będa buciki potrzebne, żeby dobrać długośc do obcasu.

---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ----------

Kurcze, z tymi konkursami w takich publicznyc urzędach to jest masakra, bo często są to takie konkursy fikcyjne, bo w państwowych urzędach mogą przyjmować na etat tylko przez konkurs i jak chcą przyjąć np kogoś znajomego to też taki konkurs ogłaszają. Wiem, bo sama kiedyś złożyłam chyba do urzędu wojewódzkiego dokumenty na konkurs i potem napisali na stronie, że nie wpłynęło żadne zgłoszenie a okazało się, że na to miejsce chcieli przyjąć tą samą osobę, która pracowała tam poprzednio

To czekamy na fotki zaiweszek ja na razie przymierzam się do zaproszeń, już nawet napisałam treść potem zawieszkiu i winietki też chcę sama drukować
Biedna... mi też by było smutno jakby psiak mi umarł ukochany

---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ----------

Cytat:

Wiem też już co z bukietem. Otóż będzie z margerytek z takimi zielonymi fiu bździu jak w bukiecie w załączniku to zielone, bo reszta kompletnie inna. Ten jest strasznie brzydki, a mój będzie ładny jak ten z drugiego załącznika, tylko z fioletowymi margerytkami i zielonym fiu bździu Do tego kwiatek we włosy, bransoletka dla świadkowej i dwie butonierki. Za wszystko wyjdzie ok 120 zł (bukiet ok 80, butonierki gratis, łapka 15 zł i wpinka ok 20). Nota bene-w kwiaciarni obok, małej i kameralnej, chcieli za sam bukiet 150

Fajny ten ślub jak się ma dużo czasu na bieganie

Kamea, przykro mi z powodu kotka płacz sobie. Ja za poprzednim królikiem (9 lat żyła) płakałam miesiąc bity - bo dla mnie to jak członek rodziny taki futrzak!

Sylvi, składaj, składaj. Nic Cię to nie kosztuje

Ala, dobry podkład to ten, który mi nałożyła dziewczyna na próbnym makijażu: Lirene City Matt - matująco wygładzający. Kosztuje ok 23 zł, a jest naprawdę świetny!

Co do księży - podzielam zdanie Santom co do szufladkowania. ja na swojej drodze najczęściej spotykałam księży z powołania - i teraz też z takimi mam do czynienia. Nie warto budować opinii na kilku przypadkach tylko, bo to nieobiektywne. Ba! Nie warto też bazować na mediach, bo te nagłaśniają tylko sprawy złe, kontrowersyjne - bo takie mają największe branie. Nikt nie docenia spokojnych Bożych służebników, którzy odwalają kawał świetnej roboty. O nich się nie pisze, nie mówi. Dlatego ogarnijta się młodzieży i koniec z pluciem jadem bo każdy ma coś na sumieniu. Każdy. Nie ważne czy ksiądz, nauczyciel, rodzic, sprzątaczka czy lekarz. KAŻDY. Bo tacy jesteśmy. Sztuka polega na tym, żeby nad sobą pracować, a nie biczować za każdy popełniony błąd.

Pięknotki

---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ----------

I przepraszam że poruszyłam temat księży... chyba niepotrzebne zamieszanie się narobiło
Stary 2012-03-13, 14:18   #616
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:
Jakiego efektu na twarzy?
Ja dopiero po OCM mam super nawilżoną skórę i taką gładką
Ja używam rycynowego, oliwki z oliwek i dodaje oliwkę Babydream fur mama z rossmana.
mnie zostawiala ta metoda taka dziwna lepka powloke.. nie lubie tego
Stary 2012-03-13, 14:19   #617
asiaczek87
Zakorzenienie

Cytat:
65 FF póki co ciśnie mnie strasznie, ale jestem dzielna! i sie przyzwyczaję, a dzięki temu nie będę mieć cyca powalonego grawitacją, o!
Tak bądź dzielna bo warto mieć cycki we właściwym miejscu mnie też cisnęło. Potem już nie będzie ;D

1.08.2015

Edytowane przez asiaczek87
Czas edycji: 2012-03-13 o 14:26
Stary 2012-03-13, 14:24   #618
bluesky89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylvi_86 Pokaż wiadomość
mnie zostawiala ta metoda taka dziwna lepka powloke.. nie lubie tego
No to nie wiem, może źle zmywałaś czy coś.
Stary 2012-03-13, 14:27   #619
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiaczek87 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a co dobrego znacie na blizny potrądzikowe? używam Soraya krem na dzień na cuś takiego, powiem Wam coś tam pomaga, ale chyba będę musiała mikrodermabrazję zaliczyć
tu bys musiala złuszczyc naskorek. zaden krem ci nie pomoze. na blizn ewentualnie masc Cepan ale to smierdzi cebula :P
musialabys sie zainteresowac kwasami badz tak jak piszesz mikrodermabrazja
Cytat:
No to nie wiem, może źle zmywałaś czy coś.
mozliwe. albo po prostu taki efekt mi nie pasuje;] dla kazdego cos innego
Stary 2012-03-13, 14:33   #620
asiaczek87
Zakorzenienie

Cytat:
tu bys musiala złuszczyc naskorek. zaden krem ci nie pomoze. na blizn ewentualnie masc Cepan ale to smierdzi cebula :P
musialabys sie zainteresowac kwasami badz tak jak piszesz mikrodermabrazja

mozliwe. albo po prostu taki efekt mi nie pasuje;] dla kazdego cos innego
Cepan mam, łądnie pachnie przeco
no i tak właśnie się poważniej już zastanawiam nad mikrodermabrazją.
A czy któraś z Pań była na czymś takim?

1.08.2015

Stary 2012-03-13, 14:35   #621
sylvi_86
Zakorzenienie

ja chcialam ale poki co wzielam sie za Triacneal:P
Stary 2012-03-13, 14:39   #622
Fari
Rozeznanie

Cytat:
Cześć.

Laski, mam dzisiaj mega doła wczoraj umarł mój kot nie spałam prawie całą noc, nie mogłam przestać o tym myśleć... ja tak mam, że bardzo się przywiązuję, zresztą kotka miała 18 lat, więc można powiedzieć, że się z nią wychowywałam sama nie wiem, czy dobrze, że mnie przy niej nie było w ostatnich dniach, czy nie ... koszmar, nie przypuszczałam nawet, że tak będę to przeżywać

Poza tym u mnie bez zmian - w przygotowaniach jest niewielki krok w przód - czyli DJ T wreszcie zdobył się na zorganizowanie muzyki na wesele. Mamy podpisaną umowę przedwstępną (moi rodzice z racji tego, że śa na miejscu to podpisali - sala też jest na nich, więc na razie wygląda, jakby to oni brali ślub ) co do muzyki - koleś zagra, co tylko chcemy, więc musimy się spotkać kiedyś z nim i ustalić co i jak - jakie zabawy itp
Powiem Wam, że ciężkie jest załatwianie wesela na odległość ;/
Myślę też nad kupnem butów, bo jak zdecyduję się na szycie sukni, to będa buciki potrzebne, żeby dobrać długośc do obcasu.[COLOR="Silver"]
Oj, ja sobie nie wyobrażam zeby moim pieskom się coś stało, pamiętam raz jakoś rok temu młodsza psinka spała za moim łózkiem na swojej poduszce, ja rano wstałam i z reguły ona też wstawała razem ze mną, wołam ją a ona nic, podeszłam do niej i dalej nic, kucnęłam i pogłaskałam i też ani drgnie - wystraszyłam się że nie żyje i zaczęłam wrzeszczeć i dopiero to ją obudziło - chyba tak mocno spała, tak ją wygłaskałam i wyprzytulałam że już uciekała ode mnie a ja się popłakałam z ulgi
kocham te moje psinki więc wyobrażam sobie co możesz czuć
Cytat:
Napisane przez asiaczek87 Pokaż wiadomość
Swego czasu kilka takich po zmierzeniu zakupiłam i tak z 80B zrobiło się 60 E nie powiem tanie nie sa, ale przynajmniej sie nie rozciągają i czuje że mam stanik na sobie i cycki jak należy podtrzymuje
olala
Cytat:

Jlys, ładniutkie i fioletowe
What? Nieźle nieźle przyzwyczaisz się
Cytat:
Napisane przez ksenawojowniczka Pokaż wiadomość

I przepraszam że poruszyłam temat księży... chyba niepotrzebne zamieszanie się narobiło
Nie przepraszaj, przecież można tu poruszać wszystkie tematy.
To ja PRZEPRASZAM bo miałam wczoraj zły dzień i wyżyłam się na księżach. od rana mnie nosiło więc temat trafił na podatny grunt
wstyd mi i jeszcze raz sorry...
Przyznaję że nie wszyscy księża są napaleni na kasę - chociaż osobiście takowych nie znam to chyba gdzieś muszą tacy być. takim był np.Karol Wojtyła.
Ale poglądów na temat zasad wprowadzanych przez Władze Kościelne nie zmienię dla mnie to chęć stygmatyzacji par które po kilku latach bycia parą, planują ślub powiedzmy "za rok" a tu nagle zaliczają wpadkę i chcieliby ten ślub przyspieszyć - powiedzmy ze orientują się na początku 2 miesiąca ciąży + 6 miesięcy oczekiwania = 8 miesiąc
Ślubom które się bierze z powodu wpadki po kilku miesiącach znajomości jestem przeciwna.

Ja już spakowana tylko jeszcze prostownicę spakuję rano i komplet będzie
Fari jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 14:42   #623
sylvi_86
Zakorzenienie

kupilam podklad
http://www.dolce.pl/loreal/true_match/5399.php5 w innych nie bylo tak jaksnego koloru.. tragedia:P
Stary 2012-03-13, 14:47   #624
Fari
Rozeznanie

Cytat:
kupilam podklad
http://www.dolce.pl/loreal/true_match/5399.php5 w innych nie bylo tak jaksnego koloru.. tragedia:P
Ciekawe czy dobry
ja na okres sanatorium rezygnuję z wszelkich masek nie biorę żadnego podkładu ani pudru będę straszyć
Stary 2012-03-13, 14:57   #625
Promyk03
Zakorzenienie

Wypełniłam już wszystkie obowiązki domowe
Pomalowałam paznokcie
Lecę na obiad a później "świętować" z C 3,5 roku razem
Miłego dnia

Cieszę się życiem

książki :
2016- 31
2015- - 56

-14 kg
Stary 2012-03-13, 15:04   #626
_kamea_
Zakorzenienie

Cytat:

Ładny bukiecik różnica między gerberami, a margerytkami jest - gerbery są dwa razy większe od margerytek

Cytat:
Napisane przez jlys Pokaż wiadomość
to chwalę się moim 'wytworem'tymi 'zawieszkami'na wódkę - nie wiem czy widać wyraźnie- to białe po srodku to różyczka
zrobiłam dziś tylko 22 , rozkładam prace na dłuższy okres

moja mama wynalazła jakąs znajomą kwiaciarke i niedługo mamy się do niej udać w ramach konsultacji
zawieszki skromne i ładne

Cytat:
Napisane przez Fari Pokaż wiadomość
Oj, ja sobie nie wyobrażam zeby moim pieskom się coś stało, pamiętam raz jakoś rok temu młodsza psinka spała za moim łózkiem na swojej poduszce, ja rano wstałam i z reguły ona też wstawała razem ze mną, wołam ją a ona nic, podeszłam do niej i dalej nic, kucnęłam i pogłaskałam i też ani drgnie - wystraszyłam się że nie żyje i zaczęłam wrzeszczeć i dopiero to ją obudziło - chyba tak mocno spała, tak ją wygłaskałam i wyprzytulałam że już uciekała ode mnie a ja się popłakałam z ulgi
kocham te moje psinki więc wyobrażam sobie co możesz czuć
jakoś w pracy teraz mniej o tym myślę, najgorzej będzie, jak pojadę do domu na święta i kotka nie będzie, nie przytulę się do niego, jak to zwykle robiłam po przyjeździe

Cytat:
kupilam podklad
Jaką ma ten podkład konsystencję? Taką rzadką, czy bardziej jak mus?
Stary 2012-03-13, 15:17   #627
sylvi_86
Zakorzenienie

rzadka
Stary 2012-03-13, 15:23   #628
Gajaa
Zakorzenienie

GG do Gajaa

Kamea, dzięki za oświecenie

Aś, Ty już wszystkie staniki masz wymienione?

Promyk, ładna okazja do świętowania! Bawcie się dobrze

Gotuję obiadek w mega parowarze do gotowania na parze (rymik częstochowski!). Boję się, że nie wyjdzie, , ale pachnie tak smakowicie, że zaraz skonam więc skoro pachnie to i wyjdzie
Stary 2012-03-13, 15:26   #629
Fari
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Promyk03 Pokaż wiadomość
Wypełniłam już wszystkie obowiązki domowe
Pomalowałam paznokcie
Lecę na obiad a później "świętować" z C 3,5 roku razem
Miłego dnia
Miłego świętowania
Cytat:

jakoś w pracy teraz mniej o tym myślę, najgorzej będzie, jak pojadę do domu na święta i kotka nie będzie, nie przytulę się do niego, jak to zwykle robiłam po przyjeździe

Wiem coś o tym , jak byłam w maju z szpitalu przez 1,5 tygodnia to stęskniłam się za domownikami, za Małym, ale nie zdawałam sobie sprawy z tego jak bardzo stęskniłam się za moimi sierściuchami jak przyjechałam już pod dom i zobaczyłam Małego, siostrę to się ucieszyłam, ale jak usłyszałam że pieski szczekają to się rozpłakałam, a jak do mnie wypadły i tak kręciły ogonkami to beczałam jak bóbr jak ja wytrzymam bez nich te 3 tygodnie, tym bardziej że młodszej dwa razy dziennie kropię oczy i tylko ja potrafię to zrobić tak żeby nie gryzła przy tym, a później jak przyjdzie mi się wyprowadzić to chyba się zapłaczę za nimi
Stary 2012-03-13, 15:31   #630
Gajaa
Zakorzenienie

GG do Gajaa

Fari, weź piesie ze sobą! Ja po przeprowadzce do babci nie mogłam zabrać Śnieżki i do końca miałam poczucie, że zostawiłam moje dziecię wypieszczone, wykochane na pastę losu.Umierała, a mnie przy tym nie było! Nikogo nie było! Musiała być bardzo samotna. jej, nie, już nic nie piszę, bo zaraz się rozryczę
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości