|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2101 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Wrześniowo -Październikowe część 2 :)
Cytat:
|
|
|
|
|
#2102 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
[QUOTE=Enigmama;32876656]Aaa jak mi wstyd nie skojarzylam ! a teraz jak patrze na zdjecie to ... nie usuwam nie nie nie ![]() Edytowane przez spioszka Czas edycji: 2012-03-13 o 13:17 |
|
|
|
|
#2103 |
|
Zakorzenienie
|
No ja też uważam,że dzieco powinno spać w swoim łóżeczku. Synuś nie spał z Nami nigdy,teraz ma dwa latka i nadal śpi u siebie,w dzień też
. Ale poleżeć z Nim lubie wieczorkiem bo on taki pachnący,słodki i malutki![]() ![]() ![]() ból brzucha mi troszke ulzył,ale nic nie robie tylko leżę
|
|
|
|
#2104 |
|
Raczkowanie
|
Dzis 15t0d.
Wiekszosc z Was mowi,ze ma jeszcze male brzuszki albo,.ze jeszcze nie widac ..a moj wydaje mi sie tak duzy ,ze az zaczyna mnie to martwic , nie wiem czy to tak ma byc,ale ja juz pomalu doszukuje sie problemow...Choc jedynym moim logicznym tlumaczeniem jest to,ze przed ciaza mialam tzw brzuszek spozywczy, wiec moze dlatego??? Dzisiaj wieczorem postaram sie wrzucic jakies fotki na maila. Poza tym wczoraj mialam taki dzien, ze tylko pociac sie mozna. Najpierw w pracy zostalam oszukana o 500 funtow, ktore podejrzewam,ze szefowa- sucz bedzie chciala mi odciagnac od wyplaty, a potem krowa podniosla mi cisnienie, bo nie chce mi dac 4 dni urlopu, ktore mi sie definitywnie naleza, bo mam jeszcze 4 tyg. do wykorzystania. A problem jest taki,ze moj kolega odszedl z pracy i ona niestety nie bedzie miala nikogo, zeby mnie zastapic, a sama nie moze , bo jej dzieci akurat maja wolne od szkoly. A co mnie to k..wa obchodzi , ja sie pytam??? Nie dba o pracownikow, zle im placi i co chwila ktos odchodzi i co, niby ja mam przez to cierpiec? Zanim kogos znajdzie, to ja pewni zdaze urodzic A tak wogole to od wczoraj boli mnie w dole brzucha, tak bardziej po lewej stronie, no i prawej w zasadzie tez.. szczegolnie jak chodze.. miall ktos tak? |
|
|
|
#2105 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2106 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zresztą wczoraj z mężem się położyliśmy. Jak zwykle rozłożyłam się na 2/3 łóżka i wtedy mąż zapytał gdzie ja tu widzę miejsce dla dziecka... Niestety, nasz szkrabik nie dostanie tak szybko swojego pokoiku bo posiadamy tylko jeden. |
|
|
|
|
#2107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2108 |
|
Konto usunięte
|
ja też nie chce zeby dzidzi spala z nami w łóżku.od poczatku chciałabym zeby spalo dziecie w sowim pokoju w swoim łózeczku.widzialam kiedys amerykanska akcje społecznosciową przeciwko spana z dzieckiem w lozku i to byla maskara.wstrasnelo to mna i na pewno po tym nie pozwole zeby dzidzi z nami spała
lukrecja czy mi się wydaje czy jeszcze Cie nie widziałm Twojej foty na mailu....
|
|
|
|
#2109 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;32896471]ja też nie chce zeby dzidzi spala z nami w łóżku.od poczatku chciałabym zeby spalo dziecie w sowim pokoju w swoim łózeczku.widzialam kiedys amerykanska akcje społecznosciową przeciwko spana z dzieckiem w lozku i to byla maskara.wstrasnelo to mna i na pewno po tym nie pozwole zeby dzidzi z nami spała
lukrecja czy mi się wydaje czy jeszcze Cie nie widziałm Twojej foty na mailu.... [/QUOTE]Hej Choco, nasz ciocia Lusia jak najbardziej ujawniła się w mailu, musiała mi się tłumaczyć czemu nie uśmiechnięta
|
#2110 |
|
Konto usunięte
|
to ja kurna ślepa jestem.ide obcziaić
nie wiem jak ja ta fote ominełam...ale już znalazłam
Edytowane przez 0213a3d44dd2424e2974ecf75dc2f45f89ba9c75_684767793eb51 Czas edycji: 2012-03-13 o 13:49 |
|
|
|
#2111 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
lukrecja czy mi się wydaje czy jeszcze Cie nie widziałm Twojej foty na mailu.... [/QUOTE]taaaaaaa ja jezdem świeżo po szkole rodzenia a mianowicie po wykładzie z panem ginem od patologi ciązy no i ten o to pan gin twierdzi ze kazda ciąża inną jezd i każdy brzuch inny ale można zauważyć że im więcej tkanek podskórnych ( czytaj tłuszcz) tym szybciej brzuszek widoczny i większy moze być oczywiście jeszcze gadał o innych przypadkach czemuż to on moze byc większy no ale nie bede pisałą tego bo uwazam za zbędne gdyz sie tylko zestresujecie tak jak ja po tym wykładzie i o tych kłuciach i ciągnięciu i bólach też było ( hehhe czuje jak mnie ten dzidekmój gilgota wiem ze to on no wiem to bo nigdy tak nie miałąm a ostatnio coraz częściej i takie jakby banieczki mi gulgały w brzuchu ) no i gin ,mówił ze te kłucia, ciągnięcia, i bóle które ni przypominają skórczy regularnych to są poprostu objawy rozciągających się więzadeł i ze trza je pokochać no ja je kocham bo to oznacza ze dzidek rośnie co nie? no tylko dośc silne przypominające skórcze takie powtarzahjące sie co chwile są groźne ![]() a na mailu jezdem ino bez twarzy Cytat:
no właaachaaa.... ide wam wsadze jakie moje z zeszłego roku zdjęcie faxcjaty co byście mnie dobrze kojarzyły hahahhaha ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- wsadziłam właśnie :P ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- o i widze ze juz mnie ktos dopadł... i podglądnął a PACZTA i podziwiajta me piękne ciało i boskiego ryjka |
||
|
|
|
#2112 |
|
Raczkowanie
|
Ja dopadłam i podziwiam!
Nagadałaś o jakichś wąsach i ja już nie wiadomo czego się spodziewałam, a tu taka seksiara wyskoczyła! No, no...
|
|
|
|
#2113 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale do tych duzych brzuszkow , to nie obraze sie jak rozwiniesz watek Czyzby chodzilo o wielowodzie? |
|
|
|
|
#2114 |
|
Zadomowienie
|
Lućka ale z Ciebie piękna kobieta!! Wiedziałam, że nas tu w jajo robisz!!
|
|
|
|
#2115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lusia dzięki za informacje, zawsze fajniej wiedzieć o takich sprawach boshe ale się nawtykałam dzisiaj idę potowarzyszyć memu dziecku na tańcach z break dance - tzn będę okupować ławkę razem z innymi rodzicami i czekać na me dziecko, które i tak często zapomina słuchać się instruktora
|
|
#2116 |
|
Wtajemniczenie
|
hahaha dobre jesteście
lalalala lato beło to bełam pikna co nie? bo żyć sie chciało ja było ciepło a teraz na zime wąs zapuszczony , ciąza rozwinięta spożywcza no a o tym brzuchu duzym to taaaak o to chodziło ze np moze być za duzo wód płodowych a to oczywiście źle( a jak za mało to tysz nie dobrze) ze moze tak byc tysz ze jak sie ma cukrzyce ciążową to tez brzuch wielki moze być no i dzidek utuczony i w ogóle ze ryzyko poronienia sie dowiedziałam jest do 22 tc no i spanikowałam w pierwszych chwilach po usłyszeniu tego ale potem na luz wrzuciłam no bo przecie co sie stresowac bede co nie? mój dzid ma być zdrowy ---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- Bafi widziałą ciotke Lućke starą młodą????? no bo uśmiechnięte wsadziłam co byś się więcej mnie biednej ciężarnej wąsatej nie czepiała a tak na poważnie to zobnaczcie se na tych fotach w swetrze z ciążą co mi wystaje druga broda powiększcie i bedzieta widziały ze ja normalnie mam wąsy na nim ---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ---------- bafi żeby tylko se to dziecię twe nie zrobiło tego break'a bo se nie podensuje więcej
|
|
|
|
#2117 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2118 | |
|
Zakorzenienie
|
r
Cytat:
my mamy 160x200 i jeszcze z jedna para by się z nami wyspała
|
|
#2119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
terozki zdem w worku Moja młoda to początkujący przedszkolak więc luz oni się na razie bardziej rozciągają ale małpie najlepiej stanie na głowie się podoba co sprawia, że ja truchleje ze strachu w przyszłym roku to ją na nowoczesny zapisze bo tam różne elementy są - jej i tak najbardziej balet się marzy bo mi w domu prima-balerinę odstawia (naoglądało się dziecko bajki typu Barbie-Dziadek do Orzechów) i jak słyszy dźwięki muzyki klasycznej to każe dać głośniej i mi wywija
|
|
#2120 |
|
Wtajemniczenie
|
wiesz ja to lubie spać z mym chłopem ale jak on jest na tyle daleko ze jak wyciągnę ręke to na niego nie trafiam
ogólnie nie lubie przytulania sie w nocy i w ogóle podziwiam jak ktoś spi sobie w uścisku ze swoim partnerem mi jest zawsze gorąco i nie ma mowy zeby jeszcze jakiś kaloryfer mi na plecach leżał no... i jak bym miała jeszcze jeden pokój to bysmy tysz se spali osobno
|
|
|
|
#2121 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#2122 |
|
Zakorzenienie
|
Moni
instruktor Klaudii brał udział w YCD w drugiej edycji ale odpadł na warsztatach, można go zobaczyć w teledysku C-Bool - Don't Waste Time wiesz jak moją zapisałam to zaraz obczajówe zrobiłam kim to ten instruktor jezdhttp://www.eska.pl/hit/c-bool_don_t_...feat_jo/328014 no żeby jeszcze pościemniać, ta tańcząca grupka to laski ze szkoły tańca z Gliwic
Klaudia - 27.10.2006 i Sonia - 29.08.2012 - moje dwa promyczki "Nie wierzysz, mówiła miłość - jak cię rąbnę to we wszystko uwierzysz"ks. Jan Twardowski Edytowane przez Bafi@Home Czas edycji: 2012-03-13 o 14:45 |
|
|
|
#2123 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2124 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Malutek na pewno na początku będzie miał łóżeczko koło naszego łóżka. Cytat:
|
||
|
|
|
#2125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hahaha lućka z sabatu czarownic hahaha jejku jaka Ty pikna jesteś
|
|
#2126 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2127 |
|
Wtajemniczenie
|
ajem głodna
o to lista moich jedzeniowych zachcianek na chwile obecną: * kluseczki kładzione z cebulką ( to zjem jak przyjde do domu) *kanapeczki a właściwie bułeczki z sałatą, szynką, jajkiem, pomidorem i cebulą chyba na kolacje będę jadła i jutro to bede targać ze sobą do pracy w ilości hurtowej*pizza moja pyszna - miałam robić dzisiaj ale nie wiem czy zrobie chce mi sie to moze zrobi w nocy albo nie zobacze bo ON bedzie wtedy jadł a jestem obrażona i nie bede mu gotowac przecież ![]() *zupa czosnkowo serkowa i ją tez chciałam jeść dzisiaj ale przecież nie wiem kiedy jak juz tyle mam do zjedzenia to może jutro ją... albo po jutrze ![]() * burrito takie co Konczita ma na kulinarnym takim serwisie to bede jadła w sobote nananana ajem głodna very bardzo!!!! |
|
|
|
#2128 |
|
Zakorzenienie
|
Lucia - jak ja widze balet to rozmarzona jestem
Ja drewniana księżniczka ale córka chyba po babci ma dryg bo ruchliwa i to muzycznie tak że o mamo
|
#2129 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2130 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też te dwie rzeczy uwielbiam w żarełku aleś mi smaka zrobiła - dobrze, żem się nażarła - bo bym maksymalnie monitor i klawiature---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:06.

Ja po prostu i będę spokojniejsza, jeśli dzidzi od początku będzie miało swoje łóżeczko i większa nadzieja na to, że później nie będzie do nas do łóżka ciągle przychodzić. 

, nie wiem czy to tak ma byc,ale ja juz pomalu doszukuje sie problemow...Choc jedynym moim logicznym tlumaczeniem jest to,ze przed ciaza mialam tzw brzuszek spozywczy, wiec moze dlatego??? 

my mamy 160x200 i jeszcze z jedna para by się z nami wyspała

chyba na kolacje będę jadła i jutro to bede targać ze sobą do pracy w ilości hurtowej