Rossmann - cz. XII - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-13, 09:54   #3601
White Demon
Raczkowanie

Dot.: Rossmann - cz. XII

Cytat:
Napisane przez aga_tka_2 Pokaż wiadomość
proszę 2982263153519

Nie, to był na pewno czteropak i kosztował 8,49 a dwupaki leżały na półkach z chusteczkami nawilżanymi i kosztowały chyba ok. 6 zł (nie jestem pewna ceny). Były tam również czteropaki za 15 z groszami, a nie różniły się niczym od tych za 8,49.
Tak mnie to zszokowało i zastanowiło, że wyszłam w końcu bez tego papieru,ale jutro chyba po niego wrócę
8,49zł to jest regularna cena 2-paku, który teraz jest w promocji za 6,99zł: http://www.rossnet.pl/Produkt/Lillip...a-dzieci,96614
Może ktoś przełożył 4-pak na miejsce gdzie powinny być 2-paki?

Punkt g u kobiety znajduje się na końcu wyrazu shopping.
White Demon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 09:56   #3602
aga_tka_2
Zakorzenienie

GG do aga_tka_2

Cytat:
Napisane przez White Demon Pokaż wiadomość
8,49zł to jest regularna cena 2-paku, który teraz jest w promocji za 6,99zł: http://www.rossnet.pl/Produkt/Lillip...a-dzieci,96614
Może ktoś przełożył 4-pak na miejsce gdzie powinny być 2-paki?
Być może bo to byłoby dziwne-taka różnica w cenie

aga_tka_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 10:05   #3603
White Demon
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez fifidorea Pokaż wiadomość
a uwierzycie, że nigdy nie miałam nic z alterry?
Uwierzycie Do niedawna sama nic nie miałam

Zaczęłam od olejów (antycellulit i granat) i od pomadki. Teraz kupiłam krem na noc różany, krem do mycia twarzy, krem brzoskwiniowy, chusteczki, szampon i odżywkę. Oleje są bardzo fajne (używam do ciała na mokro) choć nie używam ich regularnie (więc np. działania antycellulitowego nie mogę ocenić), ale nawilżają i szybko się wchłaniają, nie tłuszczą ubrań. Pomadka do ust to mój absolutny hit wśród pomadek - wszystkie inne poszły w odstawkę. Krem na noc różany mi nie odpowiada - ciężko się wchłania i pozostawia na mojej skórze lepką warstwę. Krem do mycia twarzy też mnie jakoś nie zachwycił choć oczyszcza skórę całkiem dobrze. Krem brzoskwiniowy jest super - używam go głównie jako alternatywę dla makijażu gdy nie muszę się malować, a jednak fajnie jest wyrównać koloryt i nałożyć coś na twarz żeby nie czuć się goło Chusteczki - trochę się ich bałam po opiniach, że szczypią i twarz wygląda jak burak, ale mimo wrażliwej cery nic się nie podziało, a fajnie odświeżają twarz Szampon i odżywka są super! Ślicznie pachną, włosy są miękkie, lśniące i sypkie

Punkt g u kobiety znajduje się na końcu wyrazu shopping.
White Demon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 10:10   #3604
Daszka
Zadomowienie

GG do Daszka

Dziewczyny - nie znalazłam przez wyszukiwarkę - ma któraś z Was kod na krem Soraya z niedzieli?
Daszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 10:19   #3605
201604131205
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Daszka Pokaż wiadomość
Dziewczyny - nie znalazłam przez wyszukiwarkę - ma któraś z Was kod na krem Soraya z niedzieli?
Proszę:
Soraya Art&Dia EPS 30+, Krem
na dzień, na noc lub maseczka,
50ml
2982263088446

Swoją drogą naczytałam się o nim w KWC i planuje kupić, mam nadzieję, że będzie chociaż w połowie tak dobry jak go wychwalają

Edytowane przez 201604131205
Czas edycji: 2012-03-13 o 10:23
201604131205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 11:08   #3606
dikanda
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez White Demon Pokaż wiadomość
Uwierzycie Do niedawna sama nic nie miałam

Zaczęłam od olejów (antycellulit i granat) i od pomadki. Teraz kupiłam krem na noc różany, krem do mycia twarzy, krem brzoskwiniowy, chusteczki, szampon i odżywkę. Oleje są bardzo fajne (używam do ciała na mokro) choć nie używam ich regularnie (więc np. działania antycellulitowego nie mogę ocenić), ale nawilżają i szybko się wchłaniają, nie tłuszczą ubrań. Pomadka do ust to mój absolutny hit wśród pomadek - wszystkie inne poszły w odstawkę. Krem na noc różany mi nie odpowiada - ciężko się wchłania i pozostawia na mojej skórze lepką warstwę. Krem do mycia twarzy też mnie jakoś nie zachwycił choć oczyszcza skórę całkiem dobrze. Krem brzoskwiniowy jest super - używam go głównie jako alternatywę dla makijażu gdy nie muszę się malować, a jednak fajnie jest wyrównać koloryt i nałożyć coś na twarz żeby nie czuć się goło Chusteczki - trochę się ich bałam po opiniach, że szczypią i twarz wygląda jak burak, ale mimo wrażliwej cery nic się nie podziało, a fajnie odświeżają twarz Szampon i odżywka są super! Ślicznie pachną, włosy są miękkie, lśniące i sypkie
A ja testowałam niemal wszystkie produkty Alterry Szczególnie polecam szampony, odżywki i maski do włosów. Są świetne.
I mydła. Mimo, że nie wyglądają, czy pachną jakoś szczególnie zachęcająco, to polecam, bardzo je lubię.

Poza tym mam pytanie. Czy w "Waszych" Rossmannach są już w sprzedaży świeczki WWF z akcji Uratuj Niedźwiadka???

Edytowane przez dikanda
Czas edycji: 2012-03-13 o 11:10
dikanda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 11:14   #3607
Daszka
Zadomowienie

GG do Daszka

Cytat:
Napisane przez astray Pokaż wiadomość
Proszę:
Soraya Art&Dia EPS 30+, Krem
na dzień, na noc lub maseczka,
50ml
2982263088446

Swoją drogą naczytałam się o nim w KWC i planuje kupić, mam nadzieję, że będzie chociaż w połowie tak dobry jak go wychwalają
Bardzo dziękujęNo mnie właśnie też kuszą dobre recenzje a podst. cena dość wysoka.
Daszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 11:17   #3608
1315
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aga_tka_2 Pokaż wiadomość
Dziewczyny niech mnie któraś oświeci, bo zgłupiałam... Poszłam dziś do Rossa z kodem na czteropak papieru nawilżanego dla dzieci Lilliputz. Z kodem miał kosztować 8,99, a na półce ten sam czteropak miał cenę 8,49
czteropak kosztuje 15,49 zł
http://www.rossnet.pl/Produkty/Chusteczki,1662
Stary 2012-03-13, 11:20   #3609
cypressangel
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dikanda Pokaż wiadomość
Poza tym mam pytanie. Czy w "Waszych" Rossmannach są już w sprzedaży świeczki WWF z akcji Uratuj Niedźwiadka???
Podpinam się pod to pytanie Zamierzam kupić tę świecę

cypressangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 11:30   #3610
Parvati
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez noir_angele Pokaż wiadomość
dzięki patrzałam tam ale u mnie nie było w tym miejscu :<
tzn. inne były ale właśnie chyba tych nie [COLOR="Silver"]

---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ----------
rossmanowe
pierwszy raz mam, więc się nie wypowiem niestety. ale są miękkie i z tego co sprawdziłam klej też mają ok
Jak już wypróbujesz proszę daj znać jak się trzymają butów mnie trochę zawiodło kiwi, za taką cenę spodziewałam się lepszego kleju. Niestety w jednym bucie po kilku godzinach się odkleiło

Cytat:
A ja testowałam niemal wszystkie produkty Alterry Szczególnie polecam szampony, odżywki i maski do włosów. Są świetne.
I mydła. Mimo, że nie wyglądają, czy pachną jakoś szczególnie zachęcająco, to polecam, bardzo je lubię.

Niestety jeszcze nie widziałam tych świeczek, a też chcę kupić

CBT
Parvati jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 11:37   #3611
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez _cup of tea_ Pokaż wiadomość
Dziewczyny a powiedzcie czy używałyście może olejków do ciała z Alterry bo ja się przymierzam na ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,45800,alterra-massageol-mandel-papaya.html
i czy faktycznie na włosy też się sprawdza?
ja używam i gorąco polecam, na skórze przez dłuższy czas utrzymuje się zapach, ładnie nawilża i nawet powiedziałabym, że stosunkowo szybko się wchłania. do włosów nie używałam, bo akurat mam teraz Vatikę

Cytat:
Napisane przez yoanes Pokaż wiadomość
aha dziękuje
a na noc to w co ubrac glowe zeby nie pobrudzic poduszki?hehe
tak jak już dziewczyny pisały, wystarczy położyć ręcznik na poduszkę i gra

Cytat:
Napisane przez nothing_matter Pokaż wiadomość
ja po pierwszym razie nie umiałam zmyć oleju, a że rano nie miałam za dużo czasu, to jak mi włosy wyschły od razu musiałam wychodzić i potem cały dzień z tłustymi ale to dlatego że miałam mieszankę kiedyś zrobioną BD z rycynowym, a on (rycynowy) jest ponoć najgorszy do zmycia.
trochę się zniechęciłam, ale po paru miesiącach skusiłam się na Vatikę kokosową i Amlę. i z tymi 2 nie mam już żadnych problemów i też się bałam o obciążenie, o to, że włosy będą przyklapnięte (jak po 1 nieudanej próbie ) myję włosy do momentu aż są mega napienione. wtedy mam gwarancję, że wszystko zmyte. od jakiegoś czasu po umyciu włosów nakładam maskę na co najmniej pół godziny, a po tym już nie ma opcji, żeby włosy źle wyglądały.
włosy po takim zabiegu są mięciutkie jak nigdy. już nawet podczas spłukiwania czuć ich aksamitność
bardzo ładnie olej z włosów zmywają te szampony dla dzieci z Babydream

u mnie pustki na koncie, dlatego nie wybieram się do Rossmanna, póki co pozostaje mi tylko czytanie
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 11:42   #3612
carolyna86
Zakorzenienie

Cytat:
(...)Czy w "Waszych" Rossmannach są już w sprzedaży świeczki WWF z akcji Uratuj Niedźwiadka???
wczoraj jeszcze nie było

carolyna86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 11:58   #3613
Lunka88
Raczkowanie

Cytat:

U mnie już były. Kosztują 5zł/szt
Lunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 14:06   #3614
_cup of tea_
Zakorzenienie

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;32895286]ja używam i gorąco polecam, na skórze przez dłuższy czas utrzymuje się zapach, ładnie nawilża i nawet powiedziałabym, że stosunkowo szybko się wchłania. do włosów nie używałam, bo akurat mam teraz Vatikę
[/QUOTE]

kupiłam dziś ten olejek z Alterry. Pachnie ślicznie. Narazie posmarowałam nim dłonie żeby sprawdzić jak się wchłania i jestem w szoku ze tak szybko, bez zostawiania warstwy ! Olejowanie włosów zrobię w weekend jak będę miała więcej czasu Jestem bardzo ciekawa jak się spisze na moich włosach i przede wszystkim czy się da łatwo zmyć.
_cup of tea_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 14:25   #3615
20160901857
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez fifidorea Pokaż wiadomość
a uwierzycie, że nigdy nie miałam nic z alterry?
Ja wczoraj wieczorem rozglądnęłam się po łazience i co?
Odżywka- Alterra
Maska- Alterra
Pomadka- Alterra
Mydło-Alterra
Olejek- Alterra
Żel pod prysznic- Alterra
20160901857 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 14:39   #3616
dorka1980
Wtajemniczenie

GG do dorka1980

Jest już lista nagrodzonych za rozwiązanie krzyzówki Skarb 2/2012

swoją drogą-tam się wysyła sms z rozwiązaniem a potem oni się kontaktują i proszą o dane?
dorka1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 14:44   #3617
ankamilutka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nouvelle90 Pokaż wiadomość
Odżywka- Alterra
Maska- Alterra
Pomadka- Alterra
Mydło-Alterra
Olejek- Alterra
Maniaczka alterry

ankamilutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 14:52   #3618
yoanes
BAN stały

Cytat:
Napisane przez _cup of tea_ Pokaż wiadomość
kupiłam dziś ten olejek z Alterry. Pachnie ślicznie. Narazie posmarowałam nim dłonie żeby sprawdzić jak się wchłania i jestem w szoku ze tak szybko, bez zostawiania warstwy ! Olejowanie włosów zrobię w weekend jak będę miała więcej czasu Jestem bardzo ciekawa jak się spisze na moich włosach i przede wszystkim czy się da łatwo zmyć.
koniecznie daj znać jak się sprawdził ten olejek na włosach i właśnie jak z myciem...
jestem bardzo ciekawa
yoanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 15:11   #3619
lenn8
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Millygirl Pokaż wiadomość
Ja mam i jestem zadowolona Pachnie cytrusami, dość długo zapach się utrzymuje na skórze. Nie podrażnia i jest ok. Też uzywam Blokera więc nie wiem jak z ochroną.
Dzięki rossmanie, nadchodzę

włosomaniaczka
lenn8 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-13, 15:14   #3620
nothing_matter
Zadomowienie

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;32895286]bardzo ładnie olej z włosów zmywają te szampony dla dzieci z Babydream

u mnie pustki na koncie, dlatego nie wybieram się do Rossmanna, póki co pozostaje mi tylko czytanie [/QUOTE]

a nawet go mam. ale jakoś zawsze zapominam o nim używam zwykłego szampony (Elseve cementowego ) i jak najbardziej daje radę przy 1 myciu. mam takie wrażenie, że babydream myje tylko czyste włosy jak nic na nie nie nakładam, to się nawet popieni i jest ok. ale jak już używałam czegoś do stylizacji to za 3 razy muszę go nakładać, bo znika we włosach jak odżywka..

heh moje fundusze też nie mają się za dobrze i aż się boję nowej gazetki. pewnie na dniach się pojawi i pewnie jak zwykle praktycznie nic mnie nie zainteresuje, a znowu zostawię majątek w R. nie wiem jak to działa
nothing_matter jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 15:24   #3621
Alais87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nothing_matter Pokaż wiadomość
a nawet go mam. ale jakoś zawsze zapominam o nim używam zwykłego szampony (Elseve cementowego ) i jak najbardziej daje radę przy 1 myciu. mam takie wrażenie, że babydream myje tylko czyste włosy jak nic na nie nie nakładam, to się nawet popieni i jest ok. ale jak już używałam czegoś do stylizacji to za 3 razy muszę go nakładać, bo znika we włosach jak odżywka..

heh moje fundusze też nie mają się za dobrze i aż się boję nowej gazetki. pewnie na dniach się pojawi i pewnie jak zwykle praktycznie nic mnie nie zainteresuje, a znowu zostawię majątek w R. nie wiem jak to działa
Mnie czekają jeszcze zakupy z obecnej gazetki zawsze zostawiam to na koniec.

Wishing On A Star
Alais87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 15:24   #3622
Kachnaaaa
Zakorzenienie

Kupiła już może któraś z was nowy korektor do twarzy Astor Perfect Stay Oxygen? jak u niego z kryciem?

Kachnaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 15:32   #3623
nothing_matter
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Alais87 Pokaż wiadomość
Mnie czekają jeszcze zakupy z obecnej gazetki zawsze zostawiam to na koniec.
ja nigdy nie mogę wytrzymać i zaraz pierwszego dnia promocji lecę

a ja jestem mocna. tyle tu było gadane o konkursie o.b. a nawet zapomniałam że coś tam wysyłałam i na maila mi teraz kupon przyszedł się obudziłam. heh fajnie zawsze 10 zł mniej do wydania. miało być 200 nagród a jest z 500 jak nie więcej, ale to dobrze, bo tak to by mnie pewnie nie wybrali
nothing_matter jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 15:42   #3624
InMyBed
Raczkowanie

Cytat:
Są, są. Ja swoją kupiłam w sobotę
Maybe the devil took her
Or maybe she just chose to leave
Dancing with the devil?"
InMyBed jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 15:45   #3625
dziama_
Raczkowanie

wczoraj mnie nie było na wizażu i mam od razu 6 stron do czytania
przez Was się uzależniam, bo później mam za dużo do nadrobienia więc wchodzę systematycznie

ja na szczeście nie skusiłam się na masło Isany, bo mam jeszcze 3 w domu.
gazetka: TEŻ MNIE NIE NIC SKUSIŁO
to jest odwyk, bo wcześniej każde wejście do Rossa coś wynosiłam, aż wkońcu ciągle pieniędzy nie było co chwila

ale co za długo to nie zdrowo! mam nadzieje ze następna gazetka będzie ciekawa, i powydaje sobie pieniążkii, siii
dziama_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 16:29   #3626
paula5656
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez joannaxoxo Pokaż wiadomość

dziewczyny , czy któraś z was testowała tą nową serię z timotei organic szampon i odżywka do włosów - bez parabenów, silkonów , siarczanów i barwników , formuła w 95% biodegradowalna - według najnowszego sarba . ja już dłuższy czas się na nią czaję ale dopiero odkryłam altterę i się nią delektuję
Alterra o niebo lepsza, seria Timotei zupełnie mi nie podpasowała
paula5656 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 16:59   #3627
kami007
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Ten krem pod oczy jest w CND? Lecę do Rossa
ja kupiłam w Arkadach
kami007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 17:03   #3628
jofka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ankamilutka Pokaż wiadomość
Maniaczka alterry
Cytat:
Napisane przez nouvelle90 Pokaż wiadomość
Odżywka- Alterra
Maska- Alterra
Pomadka- Alterra
Mydło-Alterra
Olejek- Alterra
Hehe to tak jak u mnie. Plus poprzeplatane z BabyDream

25.08 Codzienny makijaż na lato.
28.07 Must have dla cery tłustej- żel LASS ze złotem!
07.07 Nowość:Mleczko do ciała Isana z 10% mocznikiem.
08.06 "Rajstopy w spray'u od Sally Hansen taniej.

Loving & be loved by U
jofka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 17:18   #3629
Sunbeam87
Raczkowanie

GG do Sunbeam87

od kiedy bedzie nowa gazetka i czy ktos ma już ją może ?
Sunbeam87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 17:23   #3630
Alais87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Sunbeam87 Pokaż wiadomość
od kiedy bedzie nowa gazetka i czy ktos ma już ją może ?
Nie mam ale wiem, że nowa będzie od 21.03.

Wishing On A Star
Alais87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości