Wiosenne mamy witają się z pociechami. Rozpakowywanie marcówek i kwietniówek 2012 - Strona 160 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-13, 15:40   #4771
MoniaHan
Wtajemniczenie

Dot.: Wiosenne mamy witają się z pociechami. Rozpakowywanie marcówek i kwietniówek 20

Tz wlasnie zadzwonil i mowi ''Monia sprawdz na necie jak sie sprawdza rozwarcie, wroce z pracy to ci sprawdze'' (??!!) on mowil to powaznie

http://www.suwaczek.pl/cache/99ac688358.png
MoniaHan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 15:41   #4772
rybka13
Zakorzenienie

Dot.: Wiosenne mamy witają się z pociechami. Rozpakowywanie marcówek i kwietniówek 20

Cytat:
Napisane przez MoniaHan Pokaż wiadomość
Dziewczyny dzieki, ja tylko mam nadzieje ze nie sieje paniki bo tak bede pisac pisac a te skurcze w nieskonczonosc beda co 10min
Monia skoro nawet w wodzie skurcze nie przechodza, to na cos sie ma
Bo natka miala tak dlugo jak Ty, ale jej sie uspokajalo i nawracalo, a Ty masz juz od nocy, no to dlugo to trwa i nie ustepuje
Juz mialam nawet do Ciebie pisac, bo dluzsza chwile milczalas, ale widac w wannie bylas

Balbinka, tylko Cie zmartwili... mysle ze gdyby cos powaznego bylo, to wezwana bylabys juz na te badania, a nie na wolny termin. Postaraj sie nie denerwowac, bedzie dobrze

Moja mala dzis jakas spokojna, czuje tylko przesuwanie sie, zadnych mocnych kopniakow...
rybka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 15:42   #4773
lena_mi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karo89 Pokaż wiadomość
hej!

za wszystkie wizyty dzisiejsze i żeby te które chcą rodzić urodziły

Robiłam dzisiaj badania moczu, wyniki się poprawiły teraz tylko czekam na wyniki na paciorkowca i mogę rodzić jak wszystko będzie dobrze
i ja się dokładam do tych kciuków!

i zmykam, bo mam parę rzeczy do zrobienia! Miłego dzionka!
Stary 2012-03-13, 15:44   #4774
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

Cytat:
hej!

Robiłam dzisiaj badania moczu, wyniki się poprawiły teraz tylko czekam na wyniki na paciorkowca i mogę rodzić jak wszystko będzie dobrze
super, że wyniki się poprawiły

---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ----------

Cytat:
Napisane przez agabi Pokaż wiadomość
dziewczyny, przepraszam, że się nie udzielam, ale czas tak mi ekspresowo leci że nie wyrabiam.ale zaglądam tu, zwłaszcza na pierwszą stronę i na maila

u nas wszystko dobrze.Gabryś je mleczko modyfikowane, bo ja swojego miałam tyle co nic, poza tym, przy tych lekach które biorę na serducho, tarczycę i krzepliwość pediatra odradziła walkę o karmienie piersią.no nic, trudno się mówi.ale powiem Wam że doła mialam przez to strasznego...

gabryś jest grzeczniutki,daje rodzicom pospać, je o 23, potem o 3 i o 7, tak więc jest super pod tym względem.

ja 11 dni po porodzie jestem 8 kg lżejsza, blizna już praktycznie nie boli, brzucha prawie już nie mam.

muszę lecieć bo gabryś coś kaprysi, odezwę się znowu jak będę miała chwilkę

buziakiiiii dziewczyny Kochane
a można wiedzieć ile przytyłaś i ile jeszcze zostało Ci kg do wag z przed ciąży?

MICHAŁEK

WYMIANA
Jolkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 15:44   #4775
MoniaHan
Wtajemniczenie

Cytat:
dziewczyny, przepraszam, że się nie udzielam, ale czas tak mi ekspresowo leci że nie wyrabiam.ale zaglądam tu, zwłaszcza na pierwszą stronę i na maila

u nas wszystko dobrze.Gabryś je mleczko modyfikowane, bo ja swojego miałam tyle co nic, poza tym, przy tych lekach które biorę na serducho, tarczycę i krzepliwość pediatra odradziła walkę o karmienie piersią.no nic, trudno się mówi.ale powiem Wam że doła mialam przez to strasznego...

gabryś jest grzeczniutki,daje rodzicom pospać, je o 23, potem o 3 i o 7, tak więc jest super pod tym względem.

ja 11 dni po porodzie jestem 8 kg lżejsza, blizna już praktycznie nie boli, brzucha prawie już nie mam.

super ze tak sobie dobrze radzicie, Wszystkiego Najlepszego dla Was!!

Stary 2012-03-13, 15:46   #4776
tikki85
Zakorzenienie

Cytat:
Tz wlasnie zadzwonil i mowi ''Monia sprawdz na necie jak sie sprawdza rozwarcie, wroce z pracy to ci sprawdze'' (??!!) on mowil to powaznie
...Znajdź Mu jakiś filmik instruktażowy .
Stary 2012-03-13, 15:46   #4777
rybka13
Zakorzenienie

Cytat:
hej!

Za dobre wyniki
A paciorka na pewno nie bedzie

Cytat:
Witaj Myslalam wczoraj o Tobie, super ze u was wszystko w porzadku i ze synus taki grzeczny
I jak szybko kilogramy Ci zlecialy
Stary 2012-03-13, 15:53   #4778
balbinka20
Rozeznanie

GG do balbinka20

Rybka wiesz po tym co napisała Roksape i Mravka to jakoś nie umiem na luzie do tego podejść. bo cholera wie co się dzieje. Małe kręci się cały czas tak samo a ja już mam we łbie 1000scenariuszy i koniec.... ech idę sobie jakieś zajęcie znaleźć bo mi do głowy daje

Agabi to super że Wam się tak wszystko układa... A karmieniem się nie smutaj Twoje zdrowie jest najważniejsze! Bo jak z Tobą będzie wszystko ok to i z Gabrysiem też

---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ----------

Cytat:
Napisane przez tikki85 Pokaż wiadomość
Ty się nie śmiej,bo ja wczoraj szukałam filmików instruktarzowych nt masażu szyjki. Ale nie ma nigdzie takich.

Julian:22.03.2012
Leon:26.02.2015
Iiiii nadchodzi nowe ❤️
balbinka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 15:54   #4779
rybka13
Zakorzenienie

Julka i Basia slodkie

Jolka jaka pokazna pileczka Ladny brzuszek
Stary 2012-03-13, 15:54   #4780
MoniaHan
Wtajemniczenie

Cytat:
ja go tam nawet nie dopuszcze

Stary 2012-03-13, 15:58   #4781
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

Cytat:
Napisane przez rybka13 Pokaż wiadomość

Jolka jaka pokazna pileczka Ladny brzuszek
dziękuję

MICHAŁEK

WYMIANA

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-13, 16:05   #4782
19claudia91
Rozeznanie

Moje dziecko nad wyraz aktywne boli strasznie jak tak się wygina we wszystkie strony. Czuje wyraźnie nacisk główki na szyjkę jak by chciał się wydostać na świat.. Nie umiem zrobić.. Kupki od dobrych 4 dni.. Niby się chce ale jak co do czego to nie potrafię z siebie wydostać :p (obym nie miała takiego problemu z parciem dziecka jak bym rodziła naturalnie )

Fabianek
19claudia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 16:05   #4783
karo_z
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Mravka Pokaż wiadomość
ah i tutaj krótki filmik ostatniego dnia szpitalnego
Mały od razu potem wciągnał pokazną porcje "sniadania" także od razu się usprawiedliwiam
http://youtu.be/9gRy8QbyEkM

Pozdrawiamy wizazowe ciocie
oj, jaki kochany głodomorek!!!

Cytat:

super, że wszystko się dobrze układa. a mleczkiem się nie przejmuj
Gabrysiowi na pewno niczego nie brakuje na mleczku modyfikowanym

Cytat:
ale pomysł!
Potrzebujesz sesji produktów czy dań? Daj znać!

kontakt@karolinanicpon.pl
karo_z jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 16:11   #4784
gosia261282
Gang Iren

Cytat:
Napisane przez balbinka20 Pokaż wiadomość

dziewczyny dzwonili do mnie ze szpitala w sprawie USG. Ponoć to KTG się nie spodobało mojej położnej i mam w czawrtek na 14 iść... Ale się boję...
Ja wiem po sobie,ze czasem robia niepotrzebny szum,tak jak mi powiedziala polozna,ze dziecko male jest.Mysle,ze jakby cos sie dzialo to od razu by cie wzieli.Nie martw sie kochana

Cytat:
Napisane przez Kathi75 Pokaż wiadomość
Hej moje drogie
Nie pisalam bo bylam w szpitalu
Dobrze,ze jestescie juz w domku i mozesz cieszyc sie wszystkimi dziecmi w komplecie.

Cytat:
Najwazniejsze,ze Gabrys jest najedzony.
No i super,ze tak ladnie spi w nocy!

Cytat:
O moze chce zobaczyc,czy mala juz na swiat wyglada

Cytat:
Napisane przez rybka13 Pokaż wiadomość
Moja mala dzis jakas spokojna, czuje tylko przesuwanie sie, zadnych mocnych kopniakow...
O to moze uspokaja sie przed nadchodzacym porodem
Stary 2012-03-13, 16:12   #4785
tikki85
Zakorzenienie

Zeskanowałam dzisiejsze zdjęcia USG mojej pyzulki
USG1.jpg USG2.jpg
Stary 2012-03-13, 16:12   #4786
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

Roksape śliczną masz córeczkę

MICHAŁEK

WYMIANA
Stary 2012-03-13, 16:13   #4787
tikki85
Zakorzenienie

Cytat:
ja go tam nawet nie dopuszcze
Może chce pogłaskać Dzidziusia po główce ?
Stary 2012-03-13, 16:19   #4788
gosia261282
Gang Iren

Cytat:
Załącznik 4556644 Załącznik 4556645

Super!

Ale slicznotki na mailu:
Emigra Juleczka jest cudowna,a jaki ma extra spioszek
Roksape sliczna masz coreczke,slodko spi!

Jolka
fajny brzus
Stary 2012-03-13, 16:20   #4789
MoniaHan
Wtajemniczenie

Cytat:
Pyzulka

Stary 2012-03-13, 16:21   #4790
rybka13
Zakorzenienie

Cytat:
Rzeczywiscie bardzo wyrazne te zdjecia, super
Stary 2012-03-13, 16:23   #4791
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

Cytat:
Napisane przez gosia261282 Pokaż wiadomość

Jolka
fajny brzus
dziękuję

MICHAŁEK

WYMIANA
Stary 2012-03-13, 16:33   #4792
ivonka7
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez balbinka20 Pokaż wiadomość
Nie wziął paternity,bo powiedział... że mu się nie opłaca bo paternity jest niecałe 128f na tydzien,a jemu za tydzień zwykłego holiday płacą 200... wiadomo kasa ważna jest,ale ja do cholery nie przewidzę czy wszystko będzie tak ładnie pięknie jeśli chodzi o dziecko i to jak będę się czuć po porodzie!! bo jemu się wydaje,że urodzę,wstanę i już będzie git! a jak mu powiedziałam,że jest coś takiego jak baby blues i że dużo kobiet to łapie to oczywiście obrócił to w żart (nie napiszę jaki-niesmaczny i tyle). On chyba tego nie ogarnia,że ja mogę potrzebować pomocy. Czyli będę zdana tylko i wyłącznie na siebie Ale niech mi tylko słówko szepnie potem,że obiadu nie ma albo,ze skarpetek albo że się zaniedbałam to wyjdę jak stoję i już mnie nie zobaczy!!! Bo tak w ogóle to ten jego urlop też jest "śmieszny"- niby go ma,ale jak będzie busy w robocie to mogą po niego zadzwonić i musi jechać... Nosz ku*wa awans awansem,ale bez przesady. Prosiłam żeby się na takie coś nie godził,ale jemu odbiło ostatnio. Zachowuje się jak pracocholik- 16h przez 6-7dni to nie jest normalne. Nawet raz o północy po niego zadzwonili i pojechał A jak pytam po co to mówi,że dla nas. tylko że dziewczyny my nie przymieramy głodem na rachunki kasa jest,odłożyć też się da. Więc ja nie wiem już.... mam takie nerwy że
Balbinko współczuje, ale może uda Ci się na spokojnie, bez emocji i nerwów porozmawiać z tż że NIE DASZ SOBIE RADY SAMA i że jest konieczna obecność drugiej osoby, może niech On postara się o jakąś pomoc dla Ciebie-skoro nie chce zostać.
Uwierz mi że pierwsze dni z pierwszym dzieckiem to głównie karmienie i ogarnianie sytuacji i nie ma mowy o żadnych obiadkach i praniu-On powinien Ci gotować... Skąd twój tż wie jak to jest mieć dziecko, może jednak uda Ci się go przekonać, bez kłótni.
Wiesz faceci potrzebują konkretów, więc może jak zobaczy dzidziusia i jak wygląda opieka nad nim to zmieni zdanie.
Mój to po 2 tygodniach nie chciał nas zostawiać i widziałam że jest mu na prawdę przykro że musi iść do pracy zamiast zostawać z nami.

Cytat:
Napisane przez Kathi75 Pokaż wiadomość

Jeszcze cesarka . Odbyla sie prawidlowo , szybko sie pozbieralam bo caly czas mialam moje dzieciaki przed oczami .
Pamietacie mialam miec podwiazanie jajnikow . No i wypelnilam wszystkie pisma i ........... nie zrobili mi i to nie z medycznych wzgledow tylko zapomnieli . Gdzies papierek sie zapodzial albo chlera wie co .
No coz moj ginekolog spadnie z krzesla jak to uslyszy
Dobrze że was zdiagnozowali, Laura może i spadła z wagi ale to kawał dziewczyny -moja po miesiącu waży 3515g.
Co do podwiązania...dobrze że nie zauważyłaś tego faktu np. po rosnącym brzuszku
ivonka7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 16:38   #4793
desia888
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Roksape Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny!

Na początku wszystkim rozpakowanym mamusiom serdecznie gratuluję I bardzo dziękuję za gratulacje dla nas

Desia Jestem wdzięczna za przekazywanie informacji

Chyba jednak istnieje coś takiego jak opatrzność Boska bo gdybym nie poszła wtedy do szpitala kto wie czym to by się dla nas skończyło
Poszłam ze złymi wynikami moczu przyjęli mnie na trakt porodowy tam są sale dla kobiet które rodzą i dla tych po 36 tyg żeby mieć lepszy wgląd w zdrowie matki i dziecka.
Podłączyli mnie zaraz pod KTG robione pierwszy raz w tej ciąży i wszystko było dobrze. Przyszła pora południowa i jak co dzień o tej porze ponowne KTG i zaczęły się dziać cuda bo co i rusz KTG świeciło na czerwono i pikało. Myślałam, że to taki sprzęt, że tak się dzieje ale nie. Zaczęły koło mnie chodzić położne i lekarz zaraz po tym przyszedł kazał mi się przenieść na salę gdzie zazwyczaj są kobiety przed porodem i kazał nie jeść kolacji. Jak tam poszłam to się poprawiło tylko od czasu do czasu coś pisnęło. Lekarz myślał, że może mała stopą na pępowinę ucisnęła. Później było USG jeszcze takiego dokładnego w życiu nie miałam. Sprawdzali moje ciśnienie - było ok. Przepływy w pępowinie też dobre i nic nie wskazywało na to co było później. W nocy co godzinę badanie tętna ale było tylko dobre po lewej stronie chodź też piszczało ( chyba położnym nic się nie chciało z tym robić) rano kolejne KTG i wtedy już po żadnej stronie nie było dobrze, dwóch lekarzy do mnie przyszło zaczęło uciskać na brzuch żeby mała się przesunęła ale to na nic. Zaraz zawołali anestesjologa, założyli mi cewnik- zdążyłam tylko zadzwonić do męża z płaczem, że będę cięta i niech zabiera rzeczy małej, które były przyszykowane w osobnej torbie bo ja przecież rodzić nie miałam.
Piętro wyżej był blok operacyjny zgięli mnie jak kota i zrobili znieczulenie czułam się ścierpnięta i nic nie mogłam zrobić z nogami. Po tym czułam się lepiej raz gorzej bo ciśnienie mi spadało i zaczynało rwać na wymioty a zaraz po tym lepiej. Czułam tylko jak mi wyjmują małą z brzucha, po chwili jej krzyk i zabrali ją nie pokazując mi na położnictwo. Dopiero po 10 min przynieśli i pokazali. Później czyszczenie, które czułam aż pod mostkiem jak mnie dusiło i zaraz przed tym lekarz powiedział, że przyczyną było odklejające się łożysko jakiś skrzep i małej groziła śmierć. Zresztą mi też by się to dobrze nie skończyło.
Któraś tam pisała jak można poznać łożysko odklejające - Dziewczyny ja nie czułam NIC absolutnie nic mi nie dolegało, żadnych plamień, twardnień nico mała też się ruszała jak należy....
Dodam, że jak mnie przyjmowali i położna mnie badała to wyszło, że mam 4 cm rozwarcia a bóli żadnych i twardnień tym bardziej były w szoku i latały żebym powiedziała jak by miało się zacząć.

Te 12 godzin leżenia na płasko to masakra i pierwsze kroki z łóżka są okropnie bolesne. Niby miałam przeciwbólowe ale co to jak bolało. Z każdym dniem coraz lepiej było no i w czwartek już zdjęcie szwów.

Mała ładnie je jest grzeczna chodź trochę się różni od brata ma ciemniejszą cerę i włoski.
Mam taki nawał pokarmu, że mam na sobie stanik teściowej a w nim pieluchy tetrowe, które przeciekają co jakiś czas a odciągam pokarm, żeby mała miała jak chwytać sutka i żeby nie robiły się zastoje.
Opiekę miałam naprawdę tym razem super bardzo dużo mi pomogły i podpowiedziały położne.

Z małym to trochę inna sprawa jak mała zapłacze to on zaraz też płacze i ucieka. Trochę sie mnie boi ale jak mam czas to przytula się do mnie i całuję mnie a jak mała leży i się rozgląda to cały czas coś pepla a ona na niego patrzy i ten ją całuję. Także miłość poplątana z zazdrością, ale na wszystko potrzeba czasu. Zresztą ja wczoraj po powrocie to ryczałam w każdym kącie. Ten nawał doprowadza mnie do szaleństwa wszystkie ubrania mokre becik małej brudny bo zaraz cieknie jak puści cycka i tak wszystko mi się wczoraj skumulowało i ryczałam do męża jak bóbr a ten mnie przytulał i pocieszał. I dzisiaj już trochę mniej beksuje
No to chyba na tyle.

Coś mąż na kompa zrzucał zdjęcia jak znajdę to wam parę wyślę, muszę teraz porobić foty z domu

---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ----------

Powiem tylko, że jednak badanie tętna płodu podczas USG to nic bo jednak dużo mi wtedy dało to KTG...
Informacje przekazywalam z radoscia
Powiem jeszcze raz, ze naprawde opatrznosc nad Wami czuwala!
A ze w domku sie rozkleilas i poplakalsa to sie wcale nei dziwie, emocje w koncu z Ciebie opadly, tak mi sie wydaje.
Teraz to juz musi z kazdym dniem byc lepiej

---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ----------

Cytat:
Hej Dziewczyny!
Ja już po kolejnym USG . Wszystko dobrze. Szyjka zamknięta (cud...pierwszy raz mi sprawdzili ). Andrea w ciągu 2 tyg. przybrała 600g . Waży więc 2,6kg. Jest wymiarowa więc nic nie mówił, że jest za mała czy coś. Mam takie słodkie zdjęcia prawie jak z USG 3D. Jak zeskanuję to wrzucę .
Za 2tyg. mam kolejne USG i chyba KTG z tego co zrozumiałam. Od 9.30-14.00 będę siedzieć w szpitalu. Masakra .

---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ----------

A co do mojej wagi to nie mam pojęcia, bo się mną kompletnie nie zainteresowali . Nawet mi ciśnienia nie mierzyli...no cóż .
To super wiesci
Andrea chyba teraz nadrobila w wyniku pobytu babci i jej slodyczy
Czekamy na zdjecia

Viki 28.04.2012
desia888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 16:40   #4794
karolca
Zakorzenienie

ale mnie brzuch ciągnie w dół...

Posprawdzałam z opisów wizyt i USG terminy porodów jakie wychodziły.
Pierwszy termin wyszedł na 16 marca, potem 14, 15, 13, 13, 14, 12.
raz był 19.

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
karolca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 16:42   #4795
desia888
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agator74 Pokaż wiadomość
Ja już po ktg miałam 4 skurcze przepowiadające ale nic nie czułam i rozwarcie na 1-1,5 cm jak nic sie nie bedzie działo mam sie w przyszlym tygodniu znowu zglosic na IP. Poogladalismy sobie sale do rodzenia i oddział i jakos mi sie tak razniej zrobilo, przynajmniej wiem czego sie spodziewac
Ogolnie jakos dobrze sie czuje taka spokojniejsza, i dzis znowu mi sie dobrze spało, dobrze ide nadrabiac
Ja tez dzisiaj obejrzalam szpitak , wktorym bede rodzic i sale do rodzenia, fajnie wiedziec czego sie spodziewac, racja!

---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ----------

Cytat:
Napisane przez evvcia_ Pokaż wiadomość
Oczywiście

Hej
Ja dziś tylko podczytuję... Strasznie boli mnie głowa... Nie mogę podnieść z poduszki, kręci mi się i w ogóle jest mi źle

Trzymam kciuki za wszystkie wizyty i MoniaHan szczególnie dla Ciebie, żeby te bóle doprowadziły do szczęśliwego rozwiązania

Karolca
To nie dobfrze! Mam nadzieje ze szybko poczujesz sie lepiej

Rybko, dziekuje za uswiadomienie, ja czasami to ciemna jestem

Viki 28.04.2012
desia888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 16:44   #4796
tynka88
Zadomowienie

Karolca to moze ten 16, podobno termin z 1 USg jest najbardziej wiarygodny

U mnie pierwszy termin z usg 29 marca, jeszcze nigdy na usg nie wyszedl mi termin z om , ostatnie terminy z USG to 21, 23 marzec ,ale tymi sie w ogole nie sugeruje, bo pewnie moje dziecko bedzie po prostu wieksze po mamusi

Ja dzis dostalam powera,pomylam podlogi, poodukrzalam, sprzatnelam lazienke ,wyszorowalam wszystko, nawet z TZ sie troche pomizialismy a brzuszek nawet nie stwardnieje, masakra

Edytowane przez tynka88
Czas edycji: 2012-03-13 o 16:48
tynka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 16:48   #4797
19claudia91
Rozeznanie

Siedzę i rycze bo mam chęć na dużego kebaba w bułce a tz nie chce mi po niego jechać może głupi powód ale nie mogę wytrzymać aż go nie zjem. zachowuje się jak dziecko które nie dostanie swojej wymarzonej zabawki ale takie życie musi być kebab i koniec kropka :p a po piwo z kolega to kurrr pojechał! Nie odzywam się do nich. Niech mnie pocałują

Fabianek
19claudia91 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-13, 16:48   #4798
tikki85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez desia888 Pokaż wiadomość
To super wiesci
Andrea chyba teraz nadrobila w wyniku pobytu babci i jej slodyczy
Czekamy na zdjecia
Zdjęcia już wkleiłam KLIK Nie nadrobiłaś dokładnie
A tak...mama biega i ciągle mnie czymś karmi...aż czuję jak mi się skóra na brzuchu naciąga
Stary 2012-03-13, 16:50   #4799
gkatarzynka
Zadomowienie

Dzięki za kciuki!!! Pomogły!!!!
Ale od początku: Hania rozwija się bardzo dobrze, ilość wód w porządku. Mała nie dała się zmierzyć, bo tak się strasznie ruszała, że nie można było na ekranie zaznaczyć...no cóż... widać, że ma charakterek- no ale co się dziwić jak się ma takich rodziców??
Widziałam też na usg co powoduje te takie dziwne kłucia jakby igłę ktoś wbijał - otóż Maleńka urządza sobie boksowanie i to akurat w szyjkę. To się nazywa przemoc domowa
Mięśniak nie rośnie, ale muszą go dokładnie pooglądać i sprawdzić umieszczenie, bo teraz wygląda na to, że nawet cięcie nie obyłoby się bez komplikacji... mięśniak dokładnie na linii cięcia...
Tak więc za tydzień mam się zgłosić do szpitala na obserwację - generalnie podobno na tydzień, ale ja mam nadzieję, że jednak krócej...
A z parciem na pęcherz nawet zaraz po oddaniu moczu, to ponoć taki juz mój urok i w zasadzie nie jest to nic niepokojącego. Jeśli wyniki badań moczu są w porządku, to nie ma się czym przejmować... a u mnie bakterii jest mniej - ostatnio były bardzo liczne, a teraz są nieliczne...
A teraz zmykam was nadrobić....
gkatarzynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 16:51   #4800
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tynka88 Pokaż wiadomość
Karolca to moze ten 16, podobno termin z 1 USg jest najbardziej wiarygodny
Tego nie wiem

Zmęczona jestem po tym spacerze jeszcze na obiad zjadłam tyle co mąż widocznie nie mam już takiego ucisku na żołądek skoro dała radę...

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
karolca jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości