O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) - część IV - Strona 140 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-13, 16:33   #4171
kefii
Wtajemniczenie

Dot.: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) - część IV

Cytat:
Napisane przez Ewkaaa8891 Pokaż wiadomość
Cześć, nie pisałam ostatnio bo mam straszne problemy. Babcia chora choć już troche lepiej, wieczne awantury z TŻ, papierkowe sprawy remontu, pozwolenia itp. to mnie strasznie przytłoczyło. I jeszcze choć nie mam dziecka to musze opiekowac się moim siostrzeńcem najczęściej popołudniami a dziś byl cały dzień, rozczulam się przy takich maluchach i dołuje jednocześnie...
Jeszcze wczoraj @ przyszła, za tydzień wizyta u gina - no masakra. Pisałyście o domkach, no ja mam to szczęście że nie mamy kredytu , a mamy juz własny dom z ogromnym ogrodem i szykujemy sie do remontu.... mam nadzieje że tez będe mogła sie pochwalić zdjęciami, bo dom Edzi powalił mnie na kolana - mój styl - moje kolory - wybrane identyczne meble - wspaniała łazienka no wszystko !!! Rewelacja

Nie pisałam z Wami ale czytałam codziennie bo strasznie Was lubie no i wiadomo uzależniłam się i jak tylko będe mogła - to będe pisać.
kochana ja tez mam babcie w szpitalu i okazało sie ze to udasr miala tylko duzo szczescia ze szybko ja sie zajeli wiec wychodzi z tego
u mnie wczoraj zaczął sie jakimiś plamieniami @ a dzis juz sie rozkrecił

dziewczyna wrzesień 2005
zaręczona 27 lipca 2009
żona 6 sierpnia 2011

II kreseczki 14 maja 2013
mój mały kochany synuś Mikołaj 17 stycznia 2014
II kreseczki 4 września 2014
kefii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 16:42   #4172
Ewkaaa8891
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kefii Pokaż wiadomość
kochana ja tez mam babcie w szpitalu i okazało sie ze to udasr miala tylko duzo szczescia ze szybko ja sie zajeli wiec wychodzi z tego
u mnie wczoraj zaczął sie jakimiś plamieniami @ a dzis juz sie rozkrecił
Moja ma astme od urodzenia, straszne duszności i teraz ma zapalenie płuc. W wieku 84 lat to to jest bardzo niebezpieczne. Seria zastrzyków, antybiotyk i powoli staje na nogi

dużo zdrówka dla twojej życze babcie to wspaniałe osoby.

Edytowane przez Ewkaaa8891
Czas edycji: 2012-03-13 o 16:44
Ewkaaa8891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 16:44   #4173
Emma 1
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez czarna1001 Pokaż wiadomość
jestem z zachodniopomorskiego
no to Ci nie pomogę niestety, bo ja na drugim końcu Polski
a wlasnie zajmuję się kredytami hipotecznymi
Emma 1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 16:44   #4174
kefii
Wtajemniczenie

Cytat:
Moja ma astme od urodzenia, straszne duszności i teraz ma zapalenie płuc. W wieku 84 lat to to jest bardzo niebezpieczne. Seria zastrzyków, antybiotyk i powoli staje na nogi
nie dobzre ale jak powoli staje na nogi to super

dziewczyna wrzesień 2005
zaręczona 27 lipca 2009
żona 6 sierpnia 2011

Stary 2012-03-13, 16:45   #4175
Swarovska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Emma 1 Pokaż wiadomość
Emma pracujesz w banku?
Swarovska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 16:56   #4176
Emma 1
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Swarovska Pokaż wiadomość
Emma pracujesz w banku?
jeszcze tylko 5 minut na szczęście

---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ----------

spadam do domu laski
Jak nie padne jak wczoraj to pewne będę wieczorem
paaaaa
Emma 1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 17:08   #4177
natalia_b
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Promykas Pokaż wiadomość
Chwilę Was zostawić a tu 4 strony do nadrobienia
Ale się wysiedziałam i wyczekałam w tej przychodni matko, przyszłam sobie nawet wcześniej a tu pani dr wezwana do nagłej cesarki i przyszła przed 13:00 w brzuchu mi burczało na całą przychodnię i szpital
Ale ginka humor miała git. Wyniki są ok. W laboratorium baba nie zrobiła mi grupy krwi i muszę jeszcze raz pójść, ja wiem jaką mam ale ginka chce mieć to na piśmie. TSH niby wyszło mi w normie, ale pod niższą granicę i kazała mi zbadać jeszcze ft3 i ft4 . Poza tym macica się rozciąga , ale dupka mam jeszcze brać do 16 tygodnia, bo macica jest jeszcze twarda ze względu na tą jej wąskość a to jej twardość grozi niedokrwieniem płodu.
Pani dr jak weszłam powiedziała, że dobrze wyglądam i się poprawiłam od ostatniej wizyty buhahaha ale stwierdziła, że to dobrze, bo za chuda byłam , a już mam ponad 2 kg na plusie
Kartę ciąży mam i wyniki z cyto jednak ok. następna wizyta 10 kwietnia, zaraz po świętach .
Jeszcze w czwartek usg , jeju mam nadzieję, że moje dziecko sobie tam grzecznie pływa i fika nóżkami i rączkami .

---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ----------

W ogóle stałam się bardzo wrażliwa, mamusie Wy tez tak macie?
Ja w niedzielę w kościele ryczałam jak zagrał facet na trąbce.
A dziś na karcie ciąży mam taki napis: Jeszcze cię nie znam a już cię kocham , no i ja w ryk, powstrzymuję się przed szlochem bo ludzie pomyślą, że głupia jestem ale nie moge łez powstrzymać.
Wy też tak macie?
Strasznie się cieszę, że u gina wszystko dobrze! A macicą się nie przejmuj, bo widocznie potrzebuje więcej czasu na rozciągnięcie i spulchnienie Mówisz, że taka tkliwa jesteś? Oj Ty płaczko kochana
A w czwartek na bank zobaczysz dzidziusia...ba! nawet Ci pomacha i buziaka wyśle

Cytat:
Napisane przez Nue Pokaż wiadomość
Boże... w sobotę rano do śniadania mąż puścił powtórkę "SOS dla świata", Piróg z Kazadi byli w Indonezji i pokazywali małe makaki, które tam zabijają i zjadają... wyłam przez 15 minut.
Faktycznie ostatnio wzrusza mnie wszystko i od razu łzy jak grochy. Podobnie łatwo przychodzi mi wk**w
Ja mam na wszystko wqrw! Jakaś masakra! Nie ma dnia, żebym nie pokłóciła się z mężem! Ale żebym jeszcze miała powody...On teraz ma drugą zmianę, wracam z pracy...w pokoju posprzątane...naczynia pomyte...pranie rozwieszone...a ja i tak dzwonię i się drę na Niego za jakieś pierdoły! Nie chcę się z nim kłócić, ale samo tak ze mnie wychodzi...To pewnie przez brak seksu...ale mam jakąś blokadę... Oby chłopina był cierpliwy i wytrzymał ze mną

Cytat:

dużo zdrówka dla twojej życze babcie to wspaniałe osoby.
Nie martw się...mój dziadzio miał 87 lat to przeszedł zawał i żył jeszcze dwa lata...Kochana starsi ludzie są wytrzymali i nie tak łatwo ich złamać. A babcia wyzdrowieje Dużo zdrówka dla Niej
Stary 2012-03-13, 17:18   #4178
gusiak23
Zakorzenienie

GG do gusiak23

Ewka, rozumiem, mój dziadziuś też jest bardzo chory aż się serce kroi jak się na niego patrzy Ja też mam bardzo duży ogród tzn będę mieć, bo jeszcze nie jest zagospodarowany

ale jestem wściekła na samą siebie przez te głupie wyniki że też musiałam gdzieś tę kartkę wtrynić
Stary 2012-03-13, 17:27   #4179
Promykas
Wtajemniczenie

A ja sobie kupiłam tą herbatkę Rooibos i popijam sobie, pyszny smak ma

---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ----------

Nati wierzę całym serduchem, że będzie w czwartek fikało sobie na ekranie
Promykas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 17:34   #4180
Ewkaaa8891
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gusiak23 Pokaż wiadomość
Ewka, rozumiem, mój dziadziuś też jest bardzo chory aż się serce kroi jak się na niego patrzy Ja też mam bardzo duży ogród tzn będę mieć, bo jeszcze nie jest zagospodarowany
Ja mam prawie pół hektara moge zaszaleć, więc będziemy razem gospodarować bo u mnie mimo że ogród jest to obrabiam go od nowa
Stary 2012-03-13, 17:40   #4181
natalia_b
Wtajemniczenie

Cytat:
A ja sobie kupiłam tą herbatkę Rooibos i popijam sobie, pyszny smak ma

---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ----------

Nati wierzę całym serduchem, że będzie w czwartek fikało sobie na ekranie
Oj będzie, będzie fikać...mojemu powoli rozną rączki i nóżki...tzn. zalążki ma- tak mi kalendarz pokazał...
ja nie byłam w mieście jeszcze...a tam gdzie pracuję nie ma biedronki...no i jestem zrozpaczona bo smak mi robicie na herbatkę

---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ----------

Cytat:
Ja mam prawie pół hektara moge zaszaleć, więc będziemy razem gospodarować bo u mnie mimo że ogród jest to obrabiam go od nowa
oooo- to masz duże pole do popisu a sama będziesz projektować? Czy masz specjalistów? Gusiak a Ty?
Stary 2012-03-13, 17:41   #4182
Promykas
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez natalia_b Pokaż wiadomość
Oj będzie, będzie fikać...mojemu powoli rozną rączki i nóżki...tzn. zalążki ma- tak mi kalendarz pokazał...
ja nie byłam w mieście jeszcze...a tam gdzie pracuję nie ma biedronki...no i jestem zrozpaczona bo smak mi robicie na herbatkę
Widziałam Twojego malucha na suwaczku , podglądałam go

Ja kupiłam w takim markecie jak Simply, zobacz w zwykłym sklepie spożywczym może będą mieli

A ja myślałam, że trochę pobrykam dzis do późna, książki, filmy, chłopa nie ma to wiecie a tu mi się oczy tak zamykają, że chyba zaraz zasnę na siedząco
Stary 2012-03-13, 17:45   #4183
Ewkaaa8891
Zadomowienie

Cytat:
oooo- to masz duże pole do popisu a sama będziesz projektować? Czy masz specjalistów? Gusiak a Ty?
Ja szukam kogos kto mi go zaprojektuje bo nie oszukujmy sie taki ogród to trzeba dobrze rozplanować, mam kilka osób na oku ale jeszcze nie wiem.... narazie dla mnie najważniejszy jest dom.... planowanie i meblowanie to cos co kocham - ale w domu bo ogród to dla mnie czarna magia wiem mniej więcej jak chce posadzić drzewa i gdzie będzie warzywniak no ale na tym koniec a co z resztą
Stary 2012-03-13, 17:48   #4184
natalia_b
Wtajemniczenie

Cytat:
Widziałam Twojego malucha na suwaczku , podglądałam go

Ja kupiłam w takim markecie jak Simply, zobacz w zwykłym sklepie spożywczym może będą mieli

A ja myślałam, że trochę pobrykam dzis do późna, książki, filmy, chłopa nie ma to wiecie a tu mi się oczy tak zamykają, że chyba zaraz zasnę na siedząco
Ja cały tydzień nie mam chłopa popołudniu w domu
W zwykłych marketach też jest? To muszę poszukać
A Twojego szkraba też często podglądam mój w porównaniu do Twojego to gówniarz maleńki

---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ----------

Cytat:
Ja szukam kogos kto mi go zaprojektuje bo nie oszukujmy sie taki ogród to trzeba dobrze rozplanować, mam kilka osób na oku ale jeszcze nie wiem.... narazie dla mnie najważniejszy jest dom.... planowanie i meblowanie to cos co kocham - ale w domu bo ogród to dla mnie czarna magia wiem mniej więcej jak chce posadzić drzewa i gdzie będzie warzywniak no ale na tym koniec a co z resztą
Ja też wolę dom urządzać ja cieszę się, że mam tylko kawałek ogrodu i tarasu...bo nie mam ręki do roślin i nie potrafię o nie dbać...chyba nawet nie lubię
Stary 2012-03-13, 17:49   #4185
Promykas
Wtajemniczenie

Cytat:
A Twojego szkraba też często podglądam mój w porównaniu do Twojego to gówniarz maleńki
Śmiać mi się czasem chce jak te szkraby pływają do góry nogami i obijają się o ścianki
Herbatka jest w marketach , poszukaj u mnie nawet jest w zwykłym spożywczaku z ladą , także rozejrzyj się
Nati toż to możesz szaleć jak chłopa nie ma
Stary 2012-03-13, 17:50   #4186
hania207
Zakorzenienie

hejka

wczoraj jak weszlam i zobaczylam 10 stron do nadrobienia to zwątpiłam a dzisiaj to samo

zawsze bede w tyle, za duzo czasu spedzam na uczelni :P

ide przejrzec co pisalyscie dzisiaj

hania207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 17:53   #4187
Promykas
Wtajemniczenie

Cytat:

---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ----------

Ja też wolę dom urządzać ja cieszę się, że mam tylko kawałek ogrodu i tarasu...bo nie mam ręki do roślin i nie potrafię o nie dbać...chyba nawet nie lubię
A ja rok temu wyhodowałam takie pelargonie na balkonie, że wyglądało u nas jak w oranżerii uwielbiam kwiaty, nie wyszła mi tylko maciejka co TŻ stwierdził, że nie mam ręki do roślin i jeden kwiat w domu mi cięzko rośnie, ale dostałam go w prezencie i chyba już z chorobą przyszedł , leczyłam go i jeszcze rośnie ale marniutko, co TŻ też kwituje, że nie dbam o zielone w domu
A ja z mamą uwielbiałam przed domem kwiaty hodować, zawsze było i jest kolorowo , aż mi tego brakuje ba blokach.
Stary 2012-03-13, 17:56   #4188
EdziaO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez black secret Pokaż wiadomość
Edzia masz slicznie urzadzone w domku Bardzo mi sie podoba
A w lazience sie zakochalam....moge na weekend zrobic sobie z niej spa??
Prysznic masz na rowni z podloga-dobrze widze?? Bardzo podoba mi sie takie rozwiazanie,ewentualnie mega niski brodzik. super kolorki

Dziewczynki jade do mojej chrzestnej na kawke,bo ma dzis imieniny. Za chwile,a Tz po 16 mnie zabierze jak bedzie wracal.
Katar troszke odpuszcza,ale mam nos czerwony jak Rudolf....
mam bardzo niski bo te na równi podobno są problemowe jeśli chodzi o odpływ i się wystraszyliśmy. Wpadaj

---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ----------

Cytat:
Edzia- mieszkanie piękne...i faktycznie baaaardzo czyste

Djerba- to na pewno jest znak

Emma- głowa do góry

Gosiaczku
- niech lekarz Cię uspokoi

Black- miłej kawki

Beauty
- jeśli to @ to ja jej dam popalić!

enooo to do zdjęcia

---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ----------

Cytat:
Chwilę Was zostawić a tu 4 strony do nadrobienia
Ale się wysiedziałam i wyczekałam w tej przychodni matko, przyszłam sobie nawet wcześniej a tu pani dr wezwana do nagłej cesarki i przyszła przed 13:00 w brzuchu mi burczało na całą przychodnię i szpital
Ale ginka humor miała git. Wyniki są ok. W laboratorium baba nie zrobiła mi grupy krwi i muszę jeszcze raz pójść, ja wiem jaką mam ale ginka chce mieć to na piśmie. TSH niby wyszło mi w normie, ale pod niższą granicę i kazała mi zbadać jeszcze ft3 i ft4 . Poza tym macica się rozciąga , ale dupka mam jeszcze brać do 16 tygodnia, bo macica jest jeszcze twarda ze względu na tą jej wąskość a to jej twardość grozi niedokrwieniem płodu.
Pani dr jak weszłam powiedziała, że dobrze wyglądam i się poprawiłam od ostatniej wizyty buhahaha ale stwierdziła, że to dobrze, bo za chuda byłam , a już mam ponad 2 kg na plusie
Kartę ciąży mam i wyniki z cyto jednak ok. następna wizyta 10 kwietnia, zaraz po świętach .
Jeszcze w czwartek usg , jeju mam nadzieję, że moje dziecko sobie tam grzecznie pływa i fika nóżkami i rączkami .

---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ----------

W ogóle stałam się bardzo wrażliwa, mamusie Wy tez tak macie?
Ja w niedzielę w kościele ryczałam jak zagrał facet na trąbce.
A dziś na karcie ciąży mam taki napis: Jeszcze cię nie znam a już cię kocham , no i ja w ryk, powstrzymuję się przed szlochem bo ludzie pomyślą, że głupia jestem ale nie moge łez powstrzymać.
Wy też tak macie?
super że dobrze!ja odkąd mam dziecko to jestem mega wrażliwiec

---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ----------

Cytat:
Ja zawsze byłam wrażliwa, ale żeby aż tak ? że przeczytam napis i chce mi się ryczeć ze szlochem
Emma a co to będzie w ciąży z Tobą , z chusteczkami nie będziesz się rozstawać

---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ----------

gosiaczek mam taaaaką nadzieję, że zobaczymy, że dzidzia fika i ma się dobrze, matko teraz byle do czwartku , no zwariujecie ze mną TŻ ma się dobrze, bo go nie ma i nie musi mnie słuchac dopiero w czwartek przed usg będzie mnie znosił bo idzie ze mną.

---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ----------

My mamy kredyt na mieszkanie ponad 200tyś w pekao s.a i powiem Wam, że już od roku mamy kredyt większy jakoś o 150 zł .

---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ----------

Edzia piękny salon
I matko jedyna trzymam kciuki i już po cichu się cieszę
trzymaj mocnooo!

---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ----------

Cytat:
witam
od czego zaczac
humor mam nie fajny
pokuciłam sie z mężem
@ sie rozkrecił - choc to dobrze jeszcze apre dni i do roboty
ide was nadrobic naskrobały
są takie dni że tylko kogoś złapać i nakopac

„Błogosławiony, który daje swoim dzieciom korzenie i skrzydła”
EdziaO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 17:57   #4189
natalia_b
Wtajemniczenie

Cytat:
Śmiać mi się czasem chce jak te szkraby pływają do góry nogami i obijają się o ścianki
Herbatka jest w marketach , poszukaj u mnie nawet jest w zwykłym spożywczaku z ladą , także rozejrzyj się
Nati toż to możesz szaleć jak chłopa nie ma
Fajnie sobie pływają...rozczula mnie to moje 4 mm szczęścia też tak pływa?

Szaleć...nie chce mi się wyjść z łóżka czyste szaleństwo

Zaraz idę poświęcę 5 minut dla siebie...prysznic...depil acja...maseczka...regulac ja brwi...później będę leżeć i pachnieć...jako mamusia muszę być piękna

Dzisiaj tuniki doszły...super są! Polecam! Jutro idę jako seksi mamuśka do pracy
Stary 2012-03-13, 18:01   #4190
EdziaO
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć, nie pisałam ostatnio bo mam straszne problemy. Babcia chora choć już troche lepiej, wieczne awantury z TŻ, papierkowe sprawy remontu, pozwolenia itp. to mnie strasznie przytłoczyło. I jeszcze choć nie mam dziecka to musze opiekowac się moim siostrzeńcem najczęściej popołudniami a dziś byl cały dzień, rozczulam się przy takich maluchach i dołuje jednocześnie...
Jeszcze wczoraj @ przyszła, za tydzień wizyta u gina - no masakra. Pisałyście o domkach, no ja mam to szczęście że nie mamy kredytu , a mamy juz własny dom z ogromnym ogrodem i szykujemy sie do remontu.... mam nadzieje że tez będe mogła sie pochwalić zdjęciami, bo dom Edzi powalił mnie na kolana - mój styl - moje kolory - wybrane identyczne meble - wspaniała łazienka no wszystko !!! Rewelacja

Nie pisałam z Wami ale czytałam codziennie bo strasznie Was lubie no i wiadomo uzależniłam się i jak tylko będe mogła - to będe pisać.
a macie jakoś urządzone w ogrodzie?my teraz szukamy fajnych pomysłów, ale nie drogich

---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ----------

Cytat:
Napisane przez Tigresse86 Pokaż wiadomość
Djerba bocian rewelacyjny, trzymam kciuki żeby to był dobry znak
Emma z nóżka już lepiej, w zasadzie to już nic nie czuję, jednak to zwolnionko i pobyt w domu pomógł niesamowicie Mam nadzieję że jutro wyjdzie u Ciebie Słońce i trochę rozwieje te chmury i ponury nastrój a wycieczka na pole kapuściane to świetny pomysł

Dziś idę znajomymi na Festiwal Pizzy do Pizzy Hut...ale będzie obżarstwo
ja też chcę

---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ----------

[QUOTE=czarna1001;32900601]
Cytat:
Napisane przez EdziaO Pokaż wiadomość
nas bez działki i mebli ok 250 tyś , a mamy w pekao s.a.

też będziemy składać wniosek do pekao s.a. i zobaczymy co odpowiedzą, nie wiemy tylko na jaką kwotę

Edzia pięknie masz w domku, łazienki super! też już bym chciała

---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ----------

Cytat:

ja niestety nie mam również ręki do roślin, u nas TŻ się tym zajmuje. A ja domem.

Stary 2012-03-13, 18:01   #4191
natalia_b
Wtajemniczenie

Cytat:
A ja rok temu wyhodowałam takie pelargonie na balkonie, że wyglądało u nas jak w oranżerii uwielbiam kwiaty, nie wyszła mi tylko maciejka co TŻ stwierdził, że nie mam ręki do roślin i jeden kwiat w domu mi cięzko rośnie, ale dostałam go w prezencie i chyba już z chorobą przyszedł , leczyłam go i jeszcze rośnie ale marniutko, co TŻ też kwituje, że nie dbam o zielone w domu
A ja z mamą uwielbiałam przed domem kwiaty hodować, zawsze było i jest kolorowo , aż mi tego brakuje ba blokach.
oj mi tylko bambusy rosną a w pracy mam kaktusy...no i ledwo zipią
Nie wiem dlaczego...dobry człowiek ze mnie...ale nie mam czasu zajmować się kwiatkami
Chociaż w tym roku kawałek ziemi z warzywami chcę mieć Co jest szokiem dla mojej mamy Ja zawsze jak byłam zmuszana do plewienia ogródka, albo zbierania ziemniaków to płakałam jak dziecko...Łzy leciały mi ciurkiem...ogromne jak grochy...i uspokajałam się dopiero jak wróciłam do domu
Stary 2012-03-13, 18:07   #4192
Tigresse86
Raczkowanie

Edziu nie ma problemu pizzy starczy dla nas wszystkich, oh ja uwielbiam pizzę ciekawe czy Dzidzia kiedyś też będzie lubiła a i trzymam mocno kciuki za Twój test jutro, byłoby cudownie gdyby się udało
Stary 2012-03-13, 18:08   #4193
czarna1001
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Emma 1 Pokaż wiadomość
tak? kurcze to szkoda... bo jak wzięłam te wszystkie papiery do wypełnienia to aż mi się odechciewa :P
czarna1001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 18:09   #4194
EdziaO
Zakorzenienie

A mój plan legł

Teściowa nie przyjedzie. Ale test z rana zrobię. Ale wiecie co?Wcale mi nie żal. Nie wierzę juz w bete. Ostatnio pięknie rosła a i tak...WIęc zrobię test. Za tydzień przyjedzie teściowa to zrobię bete czy przyrasta. I tak nic to nie zmieni. Muszę być dobrej myśli. Jesli tety będą pozytywne a kreska mocniejsza to wiadomka, a i tak trzeba czekać na serduszko.

A i zrobiłam ten pre-gówniany-test jest cień cienia. Na jutro ma Quick test też niestety 25. TŻ mi kupił. Powiedziałam mu. Najpierw niedowierzanie, dalej mega radość. A na koniec wycofanie-poczekajmy z radością...

Stary 2012-03-13, 18:15   #4195
Promykas
Wtajemniczenie

Cytat:
Fajnie sobie pływają...rozczula mnie to moje 4 mm szczęścia też tak pływa?

Szaleć...nie chce mi się wyjść z łóżka czyste szaleństwo

Zaraz idę poświęcę 5 minut dla siebie...prysznic...depil acja...maseczka...regulac ja brwi...później będę leżeć i pachnieć...jako mamusia muszę być piękna

Dzisiaj tuniki doszły...super są! Polecam! Jutro idę jako seksi mamuśka do pracy
Twój maluch tez pływa
Mówisz, że tuniczki fajne? Też będę musiała niedługo się zaopatrzyć bo na wiosnę mam same obcisłe bluzeczki , nawet na wyprzedaży kupiłam sobie taką fajną na guziczki ale rozmiar 34 nie wiem czy mi jeszcze cycuchy w nią wejdą
No baaa mamusie muszą być piękne , ja jutro kupuję balsam dla mam i będę sie już powoli smarowała a co

---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ----------

Cytat:
oj mi tylko bambusy rosną a w pracy mam kaktusy...no i ledwo zipią
Nie wiem dlaczego...dobry człowiek ze mnie...ale nie mam czasu zajmować się kwiatkami
Chociaż w tym roku kawałek ziemi z warzywami chcę mieć Co jest szokiem dla mojej mamy Ja zawsze jak byłam zmuszana do plewienia ogródka, albo zbierania ziemniaków to płakałam jak dziecko...Łzy leciały mi ciurkiem...ogromne jak grochy...i uspokajałam się dopiero jak wróciłam do domu
Ja nie cierpię plewić warzyw o brrrr raz poszłam po fasolę na działkę rodziców i wchodze między krzaczki a tam : WIELKA ROPUCHA , na zawał zeszłam ja nienawidze żab , nawet nie wiecie jaką mam fobię na ich punkcie. Od tego momentu nie lubię hodować warzyw , wolę je jeść

---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ----------

Cytat:
A mój plan legł

Teściowa nie przyjedzie. Ale test z rana zrobię. Ale wiecie co?Wcale mi nie żal. Nie wierzę juz w bete. Ostatnio pięknie rosła a i tak...WIęc zrobię test. Za tydzień przyjedzie teściowa to zrobię bete czy przyrasta. I tak nic to nie zmieni. Muszę być dobrej myśli. Jesli tety będą pozytywne a kreska mocniejsza to wiadomka, a i tak trzeba czekać na serduszko.

A i zrobiłam ten pre-gówniany-test jest cień cienia. Na jutro ma Quick test też niestety 25. TŻ mi kupił. Powiedziałam mu. Najpierw niedowierzanie, dalej mega radość. A na koniec wycofanie-poczekajmy z radością...

Edzia mocno trzymam
I czekam na jutrzejszy test i foto II kreseczek
A jak to mawia moja mama będzie co Bóg chce i tego nie zmienimy, więc spokojnie a bedzie dobrze kochana
Stary 2012-03-13, 18:27   #4196
natalia_b
Wtajemniczenie

Cytat:
A mój plan legł

Trzymam wszystkie kciuki kochana

Promykas...zazdroszczę Ci takiego rozmiaru

---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ----------

Ja chcę ruskie pierogi!! Ze śmietaną
Stary 2012-03-13, 18:28   #4197
Promykas
Wtajemniczenie

Cytat:
Trzymam wszystkie kciuki kochana

Promykas...zazdroszczę Ci takiego rozmiaru

---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ----------

Ja chcę ruskie pierogi!! Ze śmietaną

Też Ci się tak powiększą zobaczysz
Stary 2012-03-13, 18:30   #4198
kefii
Wtajemniczenie

Cytat:
Cytat:

natalia mały musi miec czasu urosnąc
podglądam wasze szkraby

u nas ogord zaprojektowałysmy z mama same tzn ona kiedys tam a teraz było pzrewrócenie wszytskie do gory nogami
szperałysmy po necie co i jak a potem chłopów zaciagłyśmy do roboty i tak mamy fajny ogródek
o nawet nasz fotograf zauwazył i zdjecie zrobil jednego ala skalniaczka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0155.jpg (114,8 KB, 28 załadowań)

dziewczyna wrzesień 2005
zaręczona 27 lipca 2009
żona 6 sierpnia 2011

Stary 2012-03-13, 18:31   #4199
kefii
Wtajemniczenie

Edzia czekamy z niecierpliwości do jutra i zkcukami

dziewczyna wrzesień 2005
zaręczona 27 lipca 2009
żona 6 sierpnia 2011

Stary 2012-03-13, 18:34   #4200
natalia_b
Wtajemniczenie

Cytat:
Też Ci się tak powiększą zobaczysz
Cycochy mam ogromne...jak balony

Zazdroszczę Ci tego 34

---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ----------

Cytat:
natalia mały musi miec czasu urosnąc
podglądam wasze szkraby

u nas ogord zaprojektowałysmy z mama same tzn ona kiedys tam a teraz było pzrewrócenie wszytskie do gory nogami
szperałysmy po necie co i jak a potem chłopów zaciagłyśmy do roboty i tak mamy fajny ogródek
o nawet nasz fotograf zauwazył i zdjecie zrobil jednego ala skalniaczka
Piękny...dla takich skalniaczków to mogę ogród prowadzić a co to jest to czerwone?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości