|
|
#571 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część VI
Cytat:
|
|
#572 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem ale fajne to nie jest
jutro ide na mocz. będę wiedziała
|
#573 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#574 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#576 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ja go uwielbiam Cudne
|
||||
|
|
|
#577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#578 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#579 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#580 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#581 |
|
Wtajemniczenie
|
UFFF nareszcie mam chwilę wolną i więcej czasu na wizaż
ostatnie kilka dni miałam bardzo zabiegane, wykańczamy jeszcze cały czas dom i mamy mnóstwo jeżdżenia po sklepach, wybierania mebli, tapet,dodatków no i jeszcze sprawy firmowe do załatwiania na mieście i całe dnie mnie w domu nie było ![]() ale już wracam ![]() Soleilka gratuluję Fabianka ubranka męskie się przydadzą
|
|
|
|
#582 | ||||
|
Zadomowienie
|
ale jestem debilka
postanowiłam zrobić coś w domu (który już woła o pomstę do nieba) a ponieważ mąż się uparł, że to on pomyje okna, uporządkuje bibliotekę, wyszoruje piekarnik i ogarnie przestrzeń na szafie, to uznałam, że przynajmniej fronty szafek kuchennych przetrę. Złapałam za jakiś specyfik do tworzyw sztucznych, szuru-buru i po jakichś 7-10 minutach orientuję się, że coś mi on za intensywnie pachnie. A to na amoniaku No i teraz się martwię Prawda, że teraz, w szóstym miesiącu, tych kilka minut kontaktu z amoniakiem już nie powinno zaszkodzić? ![]() ![]() Zasadniczo to ja nie z tych dmuchających na zimne, ale gdzieś wyczytałam, żeby amoniaku kategorycznie unikać ![]() Cytat:
Wizytami zadręczyć mnie nie ma jak, bo jednak mieszka kilkaset kilometrów ode mnie. Ale to prawda, że trzeba od samego początku ustalić granice i racja, że pewnych rzeczy się nie zapomina - choćby była teraz najcudowniejszą, najczulszą i najhojniejszą babcią świata, to nie wynagrodzi tego, co z pełną premedytacją kilka lat temu spieprzyła. Cytat:
dla mnie poezja. Przepis dotyczy robienia wszystkiego od podstaw, ale masę kajmakową (krówkową) masz, a tartaletki też można kupić gotowe - i dobre Czekoladę radzę oszczędnie, bo w przeciwnym razie zdominuje smak całości.Cytat:
Chyba nie muszę dodawać, że jest skrajnie nie w moim typie ale śliczności! Mój mąż dałby się pokroić za takie body z napisem I love daddy ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#583 |
|
Wtajemniczenie
|
nadalka, sas gratuluje córci
Soleilka gratuluję synka piękne brzuszki dziś tu oglądnęłam, mój jednak większy, już się na niego ludzie w sklepie gapią
Edytowane przez wanilllka82 Czas edycji: 2012-03-13 o 21:24 |
|
|
|
#584 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Masz jeszcze czas, ja też czekam, ale sie nie denerwuję, mimo, że przeszłam #. |
|
|
|
|
#585 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super ![]() Cytat:
bardzo ładne ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#586 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam wrażliwy brzuch, więc przed ciążą każde badanie z uciskaniem brzucha (nie tylko okolic jajników) sprawiało mi ból, a teraz gin delikatnie sprawdza położenie macicy i jeśli mnie coś zaboli, to obtarcie tym plastikiem, który bierze do badania szyjki. Cały czas jest bardzo delikatny. Cytat:
Skoro ciebie często coś boli, to może gin sprawdza, czy nia ma stanu zapalnego gdzieś obok macicy? Cytat:
Trochę się męczyłam z blokującym się jednym przyciskiem, a później powyciągałam i umyłam wszystkie. Tylko nowa klawiatura kosztuje ok. 20 zł, więc mogłam się tak bawić nawet bez wyłączania komputera. coccobella - Twój gin pewnie powiedziałby, że nie mam rodzić w terminie, bo to też będzie 13-tego i w dodatku wypadnie w piątek ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#587 | ||||||
|
Branzoletka
|
Jak dobrze, że z Soleiką się wyjaśniło, bo zmartwiłam się groźnymi relacjami ze szpitala
Super, że będzie kolejny chłopczyk Już widzę, że mi cytaty wcięło Ciastek pytałaś o to szturchanie z boku podczas badania, no więc mnie też gin nie maca nigdzie indziej jak w brzuch sprawdzając pewnie wysokość dna macicy. Właścicielka majteczek ze Snoopym( ) może się cieszyć, że brzuszek jeszcze taki mały, bo po porodzie szybko wróci do swej wagi sprzed ciąży Cytat:
Trzymam kciuki za szybka i sprawną koopę Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Śliczny okrągły domek i ciuszki zajefajne Cytat:
no ale rozcieńczam z wodą i dolewam soku.Cytat:
Choć nie w moim typie ![]() Ja mam wizytę za dwa dni taką roboczą bez usg a już tak się stęskniłam za moim maluszkiem Ciekawa jestem jaką wagę będe miała i jak wyszły moje wyniki, bo ja ich nie dostaje tylko prosto z labka lądują u mojej gin. Może się uda wyprosić tętno, bo wiem, że ma detektor w gabinecie. Z dolegliwości, to też mnie w krzyżach boli ale to tak dziwnie, bo raczej w tedy gdy leżę i mam się przekrecić albo wstaję z siedzenia Zastanawiam się nad piłką lekarską, żeby zacząć ćwiczyć, bo za mało się ruszam i może mięśnie podtrzymujące kręgosłup słabną
|
|
|
#588 |
|
Wtajemniczenie
|
nadalka gratuluję córeczki
|
|
|
|
#589 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() u mnie nauki juz dosyc na dzis ![]() teraz chwila prawdy wklejam zdjecia z dzis, brzuszka i mnie tej sukience co kupialm....niestety oprocz brzuszka widac zapasy tluszczy takze sukienka pojdzie w odstawke az schudne po ciazy.... tylko wiece prosze o szczere komentarze odnosnie tluszczyku
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|
|
|
|
#590 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sas, super, ze maleństwo ma się dobrze! Soleilka, gratuluję facecika!
|
|
|
|
|
#591 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#593 |
|
Zadomowienie
|
Dzien dobry mamusie!
Wchodzę niewinnie a tu 10 stron do nadrobienia :O . Słuchajcie mam pytanie: jak leczyłyście bakterie w moczu? Kurcze wyniki mam dobre, tylko te liczne bakterie bardzo mnie martwią. Chyba czytałam kiedyś, że ktoś już to przechodził? Kochane, jakieś rady? Jutro mam ginka ale umieram ze zmartwienia! |
|
|
|
#594 | ||
|
Rozeznanie
|
Super
Gratuluje![]() Cytat:
O masakraCytat:
Wszystko to dla dzidziusia Witam mamusie ![]() Gratuluje udanych wizyt ![]() Coraz więcej dziewczynek się ujawnia Dzisiaj tylko chciałam sie przywitać i mykam spać. Jakiś gorszy dzień dzis.Lepiej żeby sie juz skończył
|
||
|
|
|
#595 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mama mówiła, że zbija jej dość szybko, więc ja na razie nie kupuję. Cytat:
sas - ja widzę brzuszek ciążowy. To samo dotyczy marudzącej koleżanki Karmelek. Edytowane przez Maciejka__ Czas edycji: 2012-03-13 o 20:54 |
||||
|
|
|
#596 | ||
|
Zakorzenienie
|
Piękny brzucholek
Piłka ręczna 3x w tygodniu plus mecz w niedzielę, ale nie każdą. A na początku jak zaczął przebąkiwać coś o treningach to miało być 2x w tygodniu plus czasem mecz. Ah Ci faceci...Ale w sumie póki jestem w ciąży to mi to nie przeszkadza, zobaczymy jak będzie po porodzie ![]() Cytat:
Zużyje to co mam i więcej nie kupię Cytat:
Ale we śnie można wszystko. Jeśli mi się śnią jacyś faceci to na ogół bez twarzy. A u Ciebie ciekawiej było ![]() Piękne te ciuszki |
||
|
|
|
#597 |
|
Zadomowienie
|
nadalka gratuluję dziewczynki!
Dzięki za miłe opinie brzuszkowe - specjalnie nie ma zdjęć z przodu co by ciałkiem nie straszyć.... sas... bo ja Cię normalnie utłukę wiesz? Może i przytyłaś te 12kg (ja 11) ale jesteś szczuplejsza ode mnie! Super wyglądasz i brzuszek cudny więc olej te kg i ciesz się urokami ciąży - po porodzie szybko się z nimi rozprawimy Oooo nawet nas Maciejka na ziemię sprowadza
Edytowane przez karmeelek Czas edycji: 2012-03-13 o 20:58 |
|
|
|
#598 |
|
Zakorzenienie
|
sas jaki śliczny brzuszek
A mój to taki większy się wydaje jak chodzę w dresie albo piżamie... a jak się ubiorę do wyjścia, tzn. spodnie i na to koszulka to wcale nie widać że jest taki duży
|
|
|
|
#599 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, piękne te Wasze brzuszki, bez wyjątku! I u żadnej z Was nie widzę tłuszczu, więc nie wiem o co Wam chodzi
A u Sas zauważyłam linię
|
|
|
|
#600 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak już pisałam ja ruchów jeszcze nie czuję, ale to nic nie znaczy. Dopiero co byłam na usg i widziałam moje buszujące maleństwo Cytat:
Gratuluję córci Cytat:
Bardzo dobrze wyglądasz, brzuszek rewelacyjny. Ciążowy
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:24.

jutro ide na mocz. będę wiedziała
Ja bardzo lubie, np. w polewie wasabi 

ja go uwielbiam

Prawda, że teraz, w szóstym miesiącu, tych kilka minut kontaktu z amoniakiem już nie powinno zaszkodzić? 
Chyba nie muszę dodawać, że jest skrajnie nie w moim typie ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

no ale rozcieńczam z wodą i dolewam soku.