Krakowskie plotkowanie i pustoszenie portfela, część XVI~ - Strona 145 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-13, 13:10   #4321
blair witch
Zakorzenienie

Dot.: Krakowskie plotkowanie i pustoszenie portfela, część XVI~

Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość
hm...ja zawsze zastanawiałam się jak to jest w Hard Rock Cafe, czy to na koncercie, czy tak po prostu, nigdy nie odważyłam się wejść ile tam kosztuje cokolwiek, jakies piwo?

co do sprzedawcy na Allegro - napisałam mu coś takiego:

to odpisał:
"Ale przecież nikt pani nie zmusza aby u mnie kupować, ja mam takie ceny i tego nie zmienię."

chyba poszukam innego sprzedawcy.... zastanawiam się tylko, czy z tym coś zrobić. wiem, że to wykłócanie się o 2 czy 3 złote, ale chodzi o sam fakt...

Zgłoś do allegro zawyżone koszty przesyłki. Jak jest firmą to może mieć powiększoną cenę o podatek (bo nabija na paragon) i wyrównaną do równej kwoty. Nie może być tak że za wysyłkę 5 lekkich rzeczy w paczce którą dostawca wycenia na 15 zł on sobie weźmie 30 zł, bo doliczy po 3 zł od każdej kolejnej sztuki
Stary 2012-03-13, 13:14   #4322
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;32895635]No to mamy nieco dupę... Zadzwoniłam na pocztę, żeby dowiedzieć się czy może gdzieś na celnym paczka nie utknęła czy coś. Okazało się, że paczka pomimo wysłania jej pierwszą klasą po dotarciu do Polski otrzymała status paczki zwykłej, czyli bez możliwości śledzenia. Tak więc nie wiadomo gdzie jest, kiedy dotrze, którędy, nic. Mało tego - nie mając oryginały nadania nie mogę złozyć reklamacji. Może to zrobić jedynie ndawca, czyli xbebe18, która chyba chętna do tego nie jest ponieważ mówi, że ja to mogę zrobić, że mają obowiązek podać mi lokalizajcę paczki, itd. A ja dzwoniłam na pocztę już 4 razy do 4 różnych konsultantów i słyszę jedno i to samo - paczka nie ma opcji śledzenia, jesli zaginęła nadawca może złożyć reklamację w swoim urzędzie pocztowym. No i nie wiem co mam teraz robić

[/QUOTE]

No to faktycznie mamy przesrane ;/ Może dotrze do Ciebie do InPostu? Albo zapytaj na poczcie, czy nie ma czegoś dla Ciebie, bo czasami nie zostawiają awizo... A kiedy była w Polsce?

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście.
trustmyself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 13:22   #4323
noicojamamtuwpisac
Zadomowienie

Cytat:
hm...ja zawsze zastanawiałam się jak to jest w Hard Rock Cafe, czy to na koncercie, czy tak po prostu, nigdy nie odważyłam się wejść ile tam kosztuje cokolwiek, jakies piwo?
Jest drogo, tego nie da się ukryć ale jedzenie mają pyszne. Lubię tam bywać ale ze względu na ceny nie bywam często. Ceny piwa nie pamietam ale myślę, że w okolicach 10 zł czyli rynkowo. Muzyka gra głośno zawsze, obsługa mega wyluzowana i mówiąca do klientów na ty - taki standart.
noicojamamtuwpisac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 13:32   #4324
kasiencja
Pani Buka

Nojko - ale w sumie raz na jakiś czas można się rzucić przynajmniej na to piwo dzięki za info

Blair - nie wiem czy zrozumiałam o co chodzi z tym podatkiem? to firma, nadaje paczkę do paczkomatu i powinna płacić to 9zł niezależnie od tego, czy wysyła mi jedną wkładkę do buta, czy dwadzieścia. tymczasem oni (nie na wszystkich aukcjach, ale wybranych w niezrozumiały dla mnie sposób) życzą sobie za każdą kolejną sztukę 50 gr więcej.

kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 13:37   #4325
blair witch
Zakorzenienie

Cytat:
Nojko - ale w sumie raz na jakiś czas można się rzucić przynajmniej na to piwo dzięki za info

Blair - nie wiem czy zrozumiałam o co chodzi z tym podatkiem? to firma, nadaje paczkę do paczkomatu i powinna płacić to 9zł niezależnie od tego, czy wysyła mi jedną wkładkę do buta, czy dwadzieścia. tymczasem oni (nie na wszystkich aukcjach, ale wybranych w niezrozumiały dla mnie sposób) życzą sobie za każdą kolejną sztukę 50 gr więcej.
Paczka kosztuje dajmy na to 10 zł, firma musi nabić te 10 zł na paragon więc płaci od 10 zł podatek = jest stratna na wysyłce. Dlatego allegro pozwala firmom podnosić ceny wysyłki o VAT. No i firma do 10 zł dolicza 23% VATu, więc przesyłka 12,30 zł. Allegro pozwala zaokrąglić do 13 zł, i wtedy przesyłka która na poczcie/inpoście kosztuje 10 zł może na allegro kosztować 13 zł.

Jakbyś zamawiała dajmy na to 100 sztuk wkładek to mogą podnieść cenę ale do tego pułapu który jest na droższą wagowo paczkę.

Mam nadzieję że w miarę zrozumiale

Np. ja jak sprzedaję to wysyłam w jednej cenie niezależnie od ilości, ale mogłabym doliczać po 3 zł przy kolejnej sztuce (bo to co sprzedaję jest ciężkie i dodatkowa sztuka zmienia cenę przesyłki u dostawcy).

A kurierskie to już w ogóle parodia żeby doliczać za kolejne sztuki - bo mają do 30 kg
Stary 2012-03-13, 13:41   #4326
Ineso
Matka Smoka

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;32895635]
Spoko Mam dla Ciebie przy sobie i cienie i ciuchy - przekazać komuś? A może wpadniesz na chwilę na spotkanie?[/QUOTE]
Nie dam rady wpaść. A ja mam rzeczy dla Ciebie wciąż. I chyba ten weekend odpada na mejkapowanie, bo ani mi specjalnie przed koncertem nie pasuje ani dzień po wstawać wcześnie
Może Cholerkę zmolestuje, żeby przed spotkaniem zajrzała do mnie i zabrała rzeczy

---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ----------

Piwo z sokiem w Hard Rock 12zł.
Ineso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 13:48   #4327
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez trustmyself Pokaż wiadomość
No to faktycznie mamy przesrane ;/ Może dotrze do Ciebie do InPostu? Albo zapytaj na poczcie, czy nie ma czegoś dla Ciebie, bo czasami nie zostawiają awizo... A kiedy była w Polsce?
Obdzwoniłam wszystko co byłam w stanie i dowiedziałam się wszystkiego co było możliwe...
Podsumowując - paczka nadana pierwszą klasą w USA ma możliwość śledzenia tylko do granisty stanów, nawet jeśli jest ubezpieczona. Kiedy dociera do Polski do sortowni w Warszawie może być skierowana w dwa miejsca - do Urzędu Celnego, tam zostaje przerejestrowywana i trafia do Zabrza, natomiast jeśli celnicy w sortowni ją puszczają to leci sobie nadal na tym samym numerze nadania, który nawet nie zostaje wciagnięty w system. I tak właśnie stało się z naszą paczka. Dzwoniłam do sortowni w Warszawie i paczka tam nie została przerejestrowana, ergo nie trafiła do Zabrza. Na wszelki wypadek zadzwoniłam jeszcze do Zabrza, podałam numer, ale Pan Celnik powiedział mi, że u nich takiej paczki nie było. Tak więc nie pozostaje nam nic innego jak czekać. Dostałam również numery tel do działu reklamacji, ale z tym jeszcze chwilkę się wtrzymam, bo może jeszcze dojść.
Oczywiście dzwoniłam też na moją poczte, ale nie maja takiej przesyłki.

---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ----------

Cytat:
Napisane przez Ineso Pokaż wiadomość
Nie dam rady wpaść. A ja mam rzeczy dla Ciebie wciąż. I chyba ten weekend odpada na mejkapowanie, bo ani mi specjalnie przed koncertem nie pasuje ani dzień po wstawać wcześnie
Może Cholerkę zmolestuje, żeby przed spotkaniem zajrzała do mnie i zabrała rzeczy
Oj, szkoda... Ja też w takim razie zmolestuje cholerkę. Przekazać Jej od razu rzeczy dla Ciebie, prawda?
Jak nie ten weekend to nastepny, spoko!
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 13:58   #4328
cholernarejestracja
Copyraptor

*czuje się molestowana*

Tylko dziś już nic nie zdążę od Ineso zabrać, ale chyba chodzi o jakieś kolejne spotkanie i tak muszę do Ciebie wpaść po pastę helfową
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 14:11   #4329
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
*czuje się molestowana*

Tylko dziś już nic nie zdążę od Ineso zabrać, ale chyba chodzi o jakieś kolejne spotkanie i tak muszę do Ciebie wpaść po pastę helfową
Szkoda...

Ineso - a jesteś dzisiaj między 18-21 w domu? Albo w okolicach Prądnickiej?
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 15:26   #4330
Ineso
Matka Smoka

hiper - jestem w domu
Stary 2012-03-13, 15:36   #4331
Konto usunięte

Cytat:
hiper - jestem w domu
To może ja P. wyślę do Ciebie z Twoimi rzeczami i od razu odbierze moje?
Stary 2012-03-13, 15:52   #4332
Ineso
Matka Smoka

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;32899340]To może ja P. wyślę do Ciebie z Twoimi rzeczami i od razu odbierze moje? [/QUOTE]
Może tak być
Stary 2012-03-13, 21:51   #4333
ola_gie
Zakorzenienie

Cytat:
Czy któraś z Was była kiedyś na koncercie w Hard Rock Cafe? Bo ja byłam wczoraj i doznałam szoku - trochę jakby się zespół zaprosiło do swojego pokoju.
Napiszesz coś bliżej? Nigdy tam nie byłam, a właśnie się na koncert wybieram

Tak właśnie.
ola_gie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 22:16   #4334
Lenkapuma
Zakorzenienie

Wow, chyba jeszcze tak się nie zdarzyło, bym miała tylko 2 strony nadrabiania od ostatniej wizyty
Cytat:
Czy któraś z Was była kiedyś na koncercie w Hard Rock Cafe? Bo ja byłam wczoraj i doznałam szoku - trochę jakby się zespół zaprosiło do swojego pokoju.
Ja byłam. Znajomi wyciągnęli mnie na koncert jakiegoś zespołu (specyficzny i zupełnie nie na moje ucho). Fajny klimat jest w Hard Rocku O ile się nie mylę, wilczyca kiedyś pisała, że bywają tam ze znajomymi.

Dzięki za spotkanie Po ostatnich 2 dniach bardzo potrzebowałam odetchnąć przy dyskusji hodowania rzęsy w bidecie i ważenia obiadów, żeby wyszły równo na pół Następnym razem biorę notes i będę wypisywać przegadane podczas spotkania wątki, bo ich ilość i różnorodność zawsze mnie pozytywnie rozkłada na łopatki

hiper, zdecydowanie lepiej Ci w rudym niż blondzie. Stwierdzam to po dzisiejszym spotkaniu i wykonanym "tuż po" telefonie, gdzie wyświetliło mi się Twoje fejsbukowe zdjęcie

hard, przypomnij proszę co to za książka Cię pokonała na 20stej stronie? Aż sobie wygooglam

Mistrzyni, normalnie żałuję, że nie zamówiłam razem z Tobą tych kolczyków. Mają obłędny kolor i wydaje mi się, że takie kolory również mi by pasowały.

Lenkapuma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 22:27   #4335
Ineso
Matka Smoka

Cytat:
Napisane przez ola_gie Pokaż wiadomość
Napiszesz coś bliżej? Nigdy tam nie byłam, a właśnie się na koncert wybieram
Jest to małe pomieszczenie, w dodatku ze słupem pośrodku. Lepiej być wcześniej, żeby zająć dobre miejsce - nie przy głośnikach i nie za słupem Nad tą salą jest antresola z przeszkolonymi szybami, stamtąd jest też dobry widok chyba. Scena nie ma nawet podestu, więc artyści mają na wysokości wzroku pół metra przed sobą wzrok widowni Jest strasznie duszno. Nie rozumiem dlaczego, ale pozwalają tam fotografować - efekt: co trzecia osoba ma wypaśny sprzęt z mega obiektywem, do tego kamerki, telefony - non stop trzaskają. Żenujące jak dla mnie iść na koncert i zamiast słuchania trzaskać cały czas zdjęcia, w dodatku prosto w twarz artyście
Ponadto brzmienie nieciekawe, nie wiem może to kwestia tego, że zbyt blisko głośnika byłam.
Stary 2012-03-13, 22:29   #4336
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lenkapuma Pokaż wiadomość
Mistrzyni, normalnie żałuję, że nie zamówiłam razem z Tobą tych kolczyków. Mają obłędny kolor i wydaje mi się, że takie kolory również mi by pasowały.
Trochę za zimny ten kolor dla Ciebie chyba .

Stała się tragedia - wracam do domu, a tu obiad zważony i podzielony . Nie będę spać w nocy .
SdC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 22:29   #4337
zielona_nadzieja
Zakorzenienie

Dziewczyny, nie szykuje się przypadkiem jakieś zamówienie z mazideł?
Stary 2012-03-13, 22:30   #4338
Ineso
Matka Smoka

Dla mnie w Hard Rock jest zbyt dużo szkła, żeby było klimatycznie

---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ----------

Cytat:
Napisane przez zielona_nadzieja Pokaż wiadomość
Dziewczyny, nie szykuje się przypadkiem jakieś zamówienie z mazideł?
A owszem ja się przymierzam, ale odwlekam jak mogę Bardzo Ci śpieszno?
Stary 2012-03-13, 22:31   #4339
Lenkapuma
Zakorzenienie

I normalnie SdC zagotowałaś mnie (policz ile gramów ) stwierdzeniem, że ja to coś tam, bo mnie nie ma, bo znikam. Dlaczego Malla tak stwierdziła, to myślę, że wiem, ale Tyyyy?
Rzuciłam sobie okiem na moją aktywność i przesadzacie moje drogie Całkiem nieźle wychodzę na tle wszystkich udzielających się. W poniższych liczbach brane są pod uwagę osoby z co najmniej 2cyfrową liczbą postów:
część bieżąca czyli XVI - 13 miejsce wśród gaduł/36
XV - 6/36
XIV - 21/43
XIII - tylko 22 posty na cały wątek - okres pisania mgr. Wcześniejszych części już nie liczyłam, bo sama wiem, że w tamtym czasie mnie po prostu nie było

Tyle z ciekawostek. SdC - tego posta dedykuję Tobie jako sprawczyni mojego podsumowania oraz jako tej, która ostatnio pisała, że nie ma tu dla niej tematów. Jak chcesz, możesz mi wyznaczyć trend w excelu ilustrujący moją aktywność

Dobra, żarty żartami, ale teraz idę ważyć moje porcje jedzenia

Stary 2012-03-13, 22:31   #4340
Ineso
Matka Smoka

O co chodzi z ważeniem obiadów??
Stary 2012-03-13, 22:34   #4341
Lenkapuma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SdC Pokaż wiadomość
Trochę za zimny ten kolor dla Ciebie chyba .

Stała się tragedia - wracam do domu, a tu obiad zważony i podzielony . Nie będę spać w nocy .
Myślisz? Ja tam lubię takie wyraziste. A fiolet i turkus/niebieski bardzo lubię.

---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ----------

Cytat:
Ho ho, pytasz o streszczenie bardzo burzliwej dyskusji, która chyba nie zamknęła się w 10 minutach Najkrócej mówiąc - SdC waży obiady, a gg nie mogła pojąć idei tego ważenia. Reszta dziewczyn przybierała średnio co chwilę czerwony kolor na twarzy ze śmiechu

Stary 2012-03-13, 22:40   #4342
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez Tindomerel Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny ;* staram się Was podczytywać na bieżąco, ale niestety ostatnio mam bardzo mało czasu na wizaż Mam ochote się położyć i przespać cały tydzień
Lakiery tęsknią
Cytat:
Napisane przez MistrzyniSprzecznosci Pokaż wiadomość
Wczoraj kupiłam pierwszą zmywarkę do naczyń i trzeba było zrobić małe przemeblowanie.
Brzmi, jakbyś już się szykowała na kolejne
Cytat:
chyba poszukam innego sprzedawcy.... zastanawiam się tylko, czy z tym coś zrobić. wiem, że to wykłócanie się o 2 czy 3 złote, ale chodzi o sam fakt...
Zgłoś do Allegro.
Cytat:

Cytat:
I normalnie SdC zagotowałaś mnie (policz ile gramów ) stwierdzeniem, że ja to coś tam, bo mnie nie ma, bo znikam. Dlaczego Malla tak stwierdziła, to myślę, że wiem, ale Tyyyy?
Bo wpadasz, natrzaskasz postów i znikasz na dłuższy czas, jak to zostało powiedziane na spotkaniu. Nic nie piszesz o sobie, tylko dołączasz do toczonych dyskusji, co sprawia wrażenie, że nie za bardzo się Ciebie kojarzy. Taka kometa. Jesteś, widać Cię, ale strasznie daleko.
Cytat:
Dzięki za spotkanie Po ostatnich 2 dniach bardzo potrzebowałam odetchnąć przy dyskusji hodowania rzęsy w bidecie i ważenia obiadów, żeby wyszły równo na pół Następnym razem biorę notes i będę wypisywać przegadane podczas spotkania wątki, bo ich ilość i różnorodność zawsze mnie pozytywnie rozkłada na łopatki
Jak zaczęłam przysypiać (ze zmęczenia), to mieszały mi się wątki
Cytat:
Się nie chodzi, się nie wie
Stary 2012-03-13, 22:40   #4343
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
Rzuciłam sobie okiem na moją aktywność i przesadzacie moje drogie Całkiem nieźle wychodzę na tle wszystkich udzielających się. W poniższych liczbach brane są pod uwagę osoby z co najmniej 2cyfrową liczbą postów:
część bieżąca czyli XVI - 13 miejsce wśród gaduł/36
XV - 6/36
XIV - 21/43
XIII - tylko 22 posty na cały wątek - okres pisania mgr. Wcześniejszych części już nie liczyłam, bo sama wiem, że w tamtym czasie mnie po prostu nie było

Tyle z ciekawostek. SdC - tego posta dedykuję Tobie jako sprawczyni mojego podsumowania oraz jako tej, która ostatnio pisała, że nie ma tu dla niej tematów. Jak chcesz, możesz mi wyznaczyć trend w excelu ilustrujący moją aktywność

Dobra, żarty żartami, ale teraz idę ważyć moje porcje jedzenia
No Kochana, ilość Twoich postów jest cały czas taka sama, a z tego wynika, że cały czas Cię nie ma . Chociaż pod uwagę powinnaś wziąć również jak długo trwał wątek i takie tam inne . Ale faktycznie, również odniosłam ostatnio wrażenie, że Cię nie ma, a czasem wpadasz i kogoś opierdzielasz . Ale Twoje opierdzielanie jest zazwyczaj w temat i adekwatne, więc mniemam, że czytasz . Poza tym 36 postów na 5000 to chyba nie jest tak dużo .

Cytat:
Myślisz? Ja tam lubię takie wyraziste. A fiolet i turkus/niebieski bardzo lubię.

---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ----------

Ho ho, pytasz o streszczenie bardzo burzliwej dyskusji, która chyba nie zamknęła się w 10 minutach Najkrócej mówiąc - SdC waży obiady, a gg nie mogła pojąć idei tego ważenia. Reszta dziewczyn przybierała średnio co chwilę czerwony kolor na twarzy ze śmiechu
Nie napisałam, że jest zbyt wyrazisty, tylko zbyt zimny .

I z tymi obiadami to nie dałyście mi wytłumaczyć .
Stary 2012-03-13, 22:42   #4344
nicRu
maszyna, nie człowiek

A jaki jest cel ważenia ?
Stary 2012-03-13, 22:45   #4345
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
A jaki jest cel ważenia ?
Dzielenie na pół i na pół .
Stary 2012-03-13, 22:47   #4346
Ineso
Matka Smoka

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość

Bo wpadasz, natrzaskasz postów i znikasz na dłuższy czas, jak to zostało powiedziane na spotkaniu. Nic nie piszesz o sobie, tylko dołączasz do toczonych dyskusji, co sprawia wrażenie, że nie za bardzo się Ciebie kojarzy. Taka kometa. Jesteś, widać Cię, ale strasznie daleko.
Wow, aż rozważam czy też nie poprosić o analizę mojej bytności na wątku i poza
Stary 2012-03-13, 22:48   #4347
nicRu
maszyna, nie człowiek

I tak na dwa dni czy na dwie osoby ? Osobno np ryż a osobno warzywa itp? Przepraszam, nie jadłam kolacji i głodnemu chleb na myśli
Stary 2012-03-13, 22:51   #4348
Lenkapuma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość

Jak zaczęłam przysypiać (ze zmęczenia), to mieszały mi się wątki
O sobie nie piszę niezależnie od tego czy jestem czy dlatego, że mnie nie ma. Zamykając ten temat przypomnę tylko, że w klubie wspomniałam kiedyś, że to ze względu na ex'a. Jestem na 85% przekonana, że czyta (?), a na pewno czytał wątek, bo przytaczał moje słowa przeciwko mnie żeby... uprzykrzyć mi życie.
Za to F2F to inna bajka. I tak zostanie, nawet jeśli naklepię tu 2000 postów w jednym wątku

No właśnie, a ja tak przysłuchując się mieszaninie tematów w różnych kątach stołu doszłam do wniosku, że taka notatka ze spotkania mogłaby być interesująca Poza tym może to już praca rzuca mi się na mózg, bo jednym z moich obowiązków jest protokołowanie spotkań

Cytat:
No Kochana, ilość Twoich postów jest cały czas taka sama, a z tego wynika, że cały czas Cię nie ma . Chociaż pod uwagę powinnaś wziąć również jak długo trwał wątek i takie tam inne . Ale faktycznie, również odniosłam ostatnio wrażenie, że Cię nie ma, a czasem wpadasz i kogoś opierdzielasz . Ale Twoje opierdzielanie jest zazwyczaj w temat i adekwatne, więc mniemam, że czytasz . Poza tym 36 postów na 5000 to chyba nie jest tak dużo .

Nie napisałam, że jest zbyt wyrazisty, tylko zbyt zimny .

I z tymi obiadami to nie dałyście mi wytłumaczyć .
Ostatnio właśnie jestem!!! Bardziej jestem niż mnie nie ma, bo mam mgr z głowy!

Myślałam o sobie zawsze, że jestem zimnym typem urody. Latem Kiedyś padł tutaj pomysł zorganizowania w Meli Melo analizy kolorystycznej. Szkoda, że nic nie wyszło, bo były chętne. Chyba, że przegapiłam

Ja tam zrozumiałam, ale może to dlatego, że najbliżej Ciebie siedziałam i bałam się, że jak nie zrozumiem, to mnie zespankujesz

Edytowane przez Lenkapuma
Czas edycji: 2012-03-13 o 22:52
Stary 2012-03-13, 22:53   #4349

Aż zobaczyłam ranking gaduł i wyszło, że Lenka ma więcej postów niż ja. A ja też odniosłam wrażenie, że jej nie ma na wątku; a właściwie nie było jej przez pewien czas, teraz ją/Ciebie (bo w sumie już nie wiem, do kogo ten post piszę ) więcej widzę.
ville jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 22:53   #4350
Ineso
Matka Smoka

Babyy, mam przeinstalowany system i przestały mi działać funkcje na touchpadzie - scroll i lupa (może i inne, których nie odkryłam nigdy) - - nie pamiętam czy za pierwszym razem musiałam je włączyć czy po prostu były. Nic na ten temat nie ma w pomocy ani w żadnych ustawieniach. Lap to dell studio 1555.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości