Brzuszki mocno podskakują, maluszki już na świat się szykują. Mamusie V-VI 2012 cz. V - Strona 66 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki wybieramy tytuł VI cz. naszego wątku?
Duże brzuszki wszystkie mamy, na dzieciaczki już czekamy. 20 33,90%
Duże brzuszki wszystkie mamy, na porody już czekamy. 5 8,47%
Od jesieni już plotkujemy, pierwszych maluchów wyczekujemy. 0 0%
Wiosna wreszcie za oknami, czas na spotkania z maluchami. 6 10,17%
Wyprawki powoli kompletujemy, w maju-czerwcu powijemy. 1 1,69%
Wiosna juz za pasem, niedługo pierwsze spotkanie z bobasem. 6 10,17%
Wyprawki prawie gotowe - obstawiamy terminy porodowe. 7 11,86%
Wyprawki kompletujemy, niezmiennie plotkujemy. 1 1,69%
Wyprawki kompletujemy, pierwszych porodów wyczekujemy! 13 22,03%
Głosujący: 59. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-14, 11:19   #1951
Farmetka
Raczkowanie

Dot.: Brzuszki mocno podskakują, maluszki już na świat się szykują. Mamusie V-VI 2012

Cytat:
Napisane przez kaśka k Pokaż wiadomość
kurde ja mam 3 paczki belli bo na stronie szpitala piszą o belli. a one piszecie bez kleju, nie wiem jak to niby ma się utrzymać w majtach??

czeka mnie zatem wymiana. słyszałam, że fajne są z hartmana, ale chyba drogo wychodzi
bellowe są bez klej i delikatnie mówiac kiepskiej jakości
Farmetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-14, 11:20   #1952
Efijy
Rozeznanie

Dot.: Brzuszki mocno podskakują, maluszki już na świat się szykują. Mamusie V-VI 2012

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
później jak całą noc nie będziemy przez nie spać to będziemy chciały je do brzuchów wsadzić z powrotem
Witam!

dobre Mój już rządzić chce a jeszcze się nie narodził jak położę się na bok prawy to będzie tak kopał aż się nie przewrócę ostatnio mąż mówił
że jak zasnęłam na boku to on tak walił że cały brzuch mi podskakiwał jak się obróciłam to już był spokojny nawet nie chce myśleć co to będzie jak się urodzi mam nadzieję że nie wda się we mnie ponoć byłam okropna

Mam pytanie do Was macie rożki dla dzieci bo mi na liście ze szpitala napisali że na wyjście becik lub rożek myślałam o kocyku a wy jak myślicie ?
Efijy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-14, 11:22   #1953
kism
Wtajemniczenie

Dzień dobry!
Wyspałam się dziś, zjadłam zrobione mi przez synka śniadanko Ostatnio nabył umiejętność robienia herbaty. Kanapki czy chrupki z mlekiem już wcześniej umiał i z dumą z tego teraz korzysta. I teraz lenistwo z Wami czas zacząć!

Cytat:
Napisane przez agatka661 Pokaż wiadomość
Nie moglam spac od 5.... Polezalam sobie i poczekalam az maz bedzie wsytawal do pracy ;], wypilam z nim herbate a teraz poplotkuje z Wami jak wstaniecie
A propo mojego nocnego markowania to ten problem jest mi zupełnie nieznany... Potrafię obrócić się na drugi bok i zasnąć z powrotem spokojnie kilka razy, aż nadejdzie jakaś ludzka godzina

Cytat:
Napisane przez andzya Pokaż wiadomość
Cały czas miewam te bolesne skurcze... No nie w sensie cały dzień, ale w ciągu dnia dosyć często. Taki ból jak na okres.... Ale leżę dużo, nie krążę, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.
Leż, leż, musi być dobrze!

Cytat:
Napisane przez Farmetka Pokaż wiadomość
ja tak własnie myślałam, co w przypadku gdy dzieckowych ubrań mało sie uzbiera. Solo zapuszczać pranie średnio mi sie widzi
Nic się nie stanie Twoim ubraniom jak je z niemowlęcymi wypierzesz

Cytat:
Napisane przez begie13 Pokaż wiadomość
Siedzę sobie właśnie u teściów w domu, bo mają remont kuchni a teściowa poszła na pogrzeb i nikogo nie ma, ja muszę siedzieć tutaj z kafelkarzem... korzystam z laptopa szwagra ale jakoś źle mi się na nim pisze, nie ma to jak własny laptop, stary ale jary... więc dzisiaj posiedzę z Wami tak do ok 12.
Muszę napisać maila do pani dziekan i potem jutro albo w piątek iść do niej na dyżur i porozmawiać o urlopie dziekańskim, bo nie wiem, czy nie jest za późno, żeby go wziąć...
Trzymaj się jak najdalej od tej wiertary...
Powodzenia z dziekanką Pewnie to różnie bywa na różnych uczelniach, ale powiem Ci, że ja kiedyś na przełomie kwietnia i maja wzięłam dziekankę, bo nie wyrabiałam w semestrze letnim i miałam ją przyznaną od lutego (3 mies. wstecz) do lutego następnego roku i zaczynałam po prostu ten semestr od początku

Cytat:
Napisane przez anulka4771 Pokaż wiadomość
Ale miałam akcje Filip wstał,kaszle i już słyszę acha zapalenie krtani i się dusi Wystawiłam go biedaczka na balkon w piżamie,chłodne powietrze pomaga obkurczyć krtań.Biegiem go ubrałam,do lekarza i takim o to sposobem mam znowu mase leków
Zdrówka
A co z usg? Idziecie?

Cytat:
Jakie macie lozysko ??
ja mam przodujace... lekarz nic nie mowil mi tlyko mam w usg wpisane.
Na necie pisze, ze to kiespko jak ejst takie lozysko .... ;/ ?!
Hmm... To faktycznie może być zła wiadomość, ale może masz po prostu na ścianie przedniej a nie przodujące? Nie martw się tym na zapas, ale na następnej wizycie pytaj gina do skutku o wszystko, co Cię niepokoi!

Cytat:
Napisane przez Gaabbi Pokaż wiadomość
Byłam już dzisiaj w laboratorium oddać mocz do ponownego badania i odebrać wynik posiewu i... wszystko jest ok
Super!

Cytat:
Napisane przez karozka Pokaż wiadomość
Ostatnio mój mąż miło mnie zaskakuje, co rano przytula się do brzucha i rozmawia z małym już myślałam, że tego nie doczekam
Ciąża była dla nas całkowitym zaskoczeniem (miałam wkładkę mirene kilka lat) i długo zajęło mu pogodzenie się z faktem, że jestem w ciąży dlatego tak bardzo mnie cieszy ta zmiana w jego zachowaniu ostatnio powiedział nawet, że już nie może się doczekać aż mały się urodzi
Pochwalę się moją ostatnią zdobyczą, uwielbiam bodziaki z ED
http://allegro.pl/early-days-7-pak-b...180362843.html
Życie ma dla nas różne niespodzianki Za kilka lat na pewno nie będziecie mogli sobie wyobrazić życia bez synka
Zakup rewelacyjny!

Cytat:
Dziewczyny, czy da się zmienić opcję, żeby przy odświeżaniu strony wątku nie pokazywała się ostatnia napisana przeze mnie wiadomość, ale ostatnia napisana wiadomość w ogóle?
Myślę, że to nie kwestia wizażu tylko przeglądarki... Po prostu jak napiszesz odpowiedź, to widok automatycznie ustawia się na Twój post i nawet jeśli potem przewiniesz stronę i ją odświeżysz, to wyświetla się tak, jak poprzednio, to znaczy na Twoim poście... Ja to robię tak, że odświeżam sobie nie wątek, tylko listę wątków (moich subskrypcji) i korzystam z przycisku "pokaż pierwszą nieczytaną wiadomość"

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;32916502]Poradźcie mi, co mam robić, bo znowu mam problem....
Zauważyłam od wczoraj takie ciemno-żółte, karmelowe upławy.... (Nie jest ich dużo, ale martwi mnie ten kolor). Nie wiecie, z czego mogą takie być? Mój lekarz przyjmuje w razie czego dopiero jutro [/QUOTE]
Nie wiem Ja mam dużo różnej wydzieliny przez całą ciążę i nic a nic mi się więcej nie dzieje... Ale u mnie to inna historia... Taki już mój urok, bo po urodzeniu Maksia szyjka mi się trochę zniekształciła - nie ma to zupełnia żadnego znaczenia ani nie wpływa na nic, tylko po prostu mam takie minimalne upławy zawsze Kiedyś mogę sobie na to zrobić krio lub elektrokoagulację (zdania ginów podzielone...).

Cytat:
Napisane przez rinco Pokaż wiadomość
Mnie się pościel śniła jakieś 2 noce temu A dzisiaj mi się śniło (chyba po wczorajszej wizycie na porodówce), że tam wszystkie z forum siedziałyśmy i czekałyśmy która pierwsza będzie rodzić, żeby zająć ten najfajniejszy pokój do porodów rodzinnych Tylko jakoś żadnemu dziecku się nie spieszyło na świat Ale mam głupie sny...
Ja też codziennie pożeram słodycze i to kilka razy na dzień Na szczęście nie odbija mi się to na wadze - mam nadzieję, że mnie nie znienawidzicie jak napiszę, że dopiero dobijam do 7kg na plusie (ale szczerze, to nie wiem jak to się dzieje, może geny)
Hahaha, sen rewelacyjny
Wagi mogę tylko pozazdrościć, łatwiej będzie Ci zrzucić. Masz jeszcze wybaczone tym razem!

Cytat:
Taki urok forum...
kism jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-14, 11:24   #1954
kaśka k
Raczkowanie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;32917453]Jeśli chodzi o klej - nie wiem, czy będzie potrzebny. Widziałam, jak się nosi taki podkład po cesarce - bez żadnych majtek, sam podkład... Nie wiem, jak po porodzie sn.[/QUOTE]

jak to bez majtek??? jak się to trzyma
zupełnie nie umiem sobie nawet wyobrazić
ale skoro się da.

boje się jednak, że będzie mi się przesuwać, podwijać itp. ja zwykłych podpasek bez skrzydełek nie umiem używać bo zawsze mi przeciekały

kaśka k jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-14, 11:25   #1955
PatkaM84
Zakorzenienie

GG do PatkaM84

Cytat:
no właśnie nie przezroczysta, ponoć najczęściej jest podbarwiony krwią
Mi czop wyleciał dopiero na porodówce ale był przeźroczysty z takimi nitkami krwi. Wielkość 2cmx2cm galarety.

Cytat:
dziekuje dziewczynki za odpoiwiedzi, moj ginekolog bedzie przyjmowal jutro dopiero popoludniu wiec sie udam do neigo, chodze na nfz nie mam do niego telefonu ;/
jade do mamy .... musze sie odstresowac i dopowietrzyc
mi glupio mojego ginekologa o cokolwiek pytac, bo zawsze mowi, ze mam za duzo pytan.
Wczoraj mnie pyta jak sie czuje i czy mi cos jest- mowie ze super sie czuje, nic mi nie dolega to on do mnie- to chyba pierwszy raz!....
zartowal, ale glupio mi pozniej o cokolwiek pytac bo wychodze na idiotke.
z tym lozyskiem przodujacym pewnie tez mnie jutro wysmieje, ze to nic groznego, ale ja jestem z tych panikar, bardzo sie boje, ze cos mogloby byc nie tak z dzieckiem dobra ide sie szykowac, jade do mamy .... milego dnia!
Sama na własną rękę nic nie bierz. Ja jak chodziłam na nfz to można było zadzwonić do rejestracji i oni dzwonili do gina i on mówił co w razie co zrobić. Albo zadzwoń na Izbę Przyjęć i powiedz w czym rzecz to też Ci powiedzą czy poczekać do jutro, czy coś wziąć czy też przyjechać do nich.

Dominiś - 20.05.2012
PatkaM84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-14, 11:27   #1956
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Ja już się powoli przyzwyczajam, że jeśli coś złego może mnie spotkać w ciąży, to mnie spotka
To, co teraz akurat jest mini-problem, ale przy tym wszystkim, co się dzieje, tylko mnie dobija: na centralnej części kości policzkowej pękły mi chyba z 3 naczynka - nigdy przenigdy nie miałam z tym problemu Myślałam, że mam jakieś uczulenie na kosmetyki czy coś, a tu patrzę, takie piękne pajączki.... ;(
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-14, 11:27   #1957
kism
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Efijy Pokaż wiadomość
Mam pytanie do Was macie rożki dla dzieci bo mi na liście ze szpitala napisali że na wyjście becik lub rożek myślałam o kocyku a wy jak myślicie ?
Że możesz zabrać dziecko tak, żeby jemu i Tobie było ciepło i wygodnie, a nie tak jak Ci każą w szpitalu!

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-03-14, 11:29   #1958
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kaśka k Pokaż wiadomość
jak to bez majtek??? jak się to trzyma
zupełnie nie umiem sobie nawet wyobrazić
ale skoro się da.
No cóż, trzeba to po prostu trzymać między nogami. Wiesz, rana po cesarce jest dosyć nisko i lepiej jej nie podrażniać materiałem - tak mi się wydaje.
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-14, 11:30   #1959
Farmetka
Raczkowanie

do zobaczenia pózniej, ide lezeć papa
Farmetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-14, 11:31   #1960
8ewus8
Zadomowienie

W tych podkładach bella to nawet już nie patrząc na brak paska, bo jakoś by się to trzymało w tych siatkowych majtkach, ale mnie przeraża to, z czego są zrobione, że są grube i jakieś takie przedpotopowe.
Zresztą ja od 10 lat nie użyłam ani jednej podpaski, więc tym bardziej mam do takich rzeczy awersję.

Te hertmanna chyba będą najlepsze, może jak będę coś kupować jeszcze to je zamówię, przynajmniej do szpitala, bo potem w domu to jakoś dam radę z tymi, co mam. A jak nie to te babyono.

Edytowane przez 8ewus8
Czas edycji: 2012-03-14 o 11:37
8ewus8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-14, 11:32   #1961
rozowa1987
Zadomowienie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;32917453]Jeśli chodzi o klej - nie wiem, czy będzie potrzebny. Widziałam, jak się nosi taki podkład po cesarce - bez żadnych majtek, sam podkład... Nie wiem, jak po porodzie sn.[/QUOTE]
kolezanka polecala mi jakies z apteki po porodzie mowi ze wygladaja jak pampersy tylko ze to podpaski po porodzie
Stary 2012-03-14, 11:33   #1962
rinco
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja planuję kupić jakiś jeden rożek na początek, tylko taki cieńszy, bo widziałam różne

A jeszcze co do podkładów poporodowych to mi kuzynka ostatnio mówiła, żeby nie kupować w ogóle, bo dają w szpitalu ogromne ilości i po prostu nie potrzeba. Wytarczy tylko kupić majtki jednorazowe i potem ewentualnie jakieś większe podpaski. Ale to pewnie zależy od szpitala.
rinco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-14, 11:37   #1963
andzya
Zakorzenienie

ja dostałam nowy,nieużywany rożek od teściowej, najwyzej jego zabiorę

dżizaz, właśnie przeczytałam sobie który z bohaterów ginie w 17 odcinku ostatniej serii Gotowych na wszystko ekstra, nie lubię takich rzeczy wiedzieć wcześniej
Stary 2012-03-14, 11:39   #1964
Konto usunięte

Cytat:

dżizaz, właśnie przeczytałam sobie który z bohaterów ginie w 17 odcinku ostatniej serii Gotowych na wszystko ekstra, nie lubię takich rzeczy wiedzieć wcześniej
Napisz tu na biało (ja sobie podświetlę ) - dawno tego nie oglądałam, ale uwielbiam ten serial.
Stary 2012-03-14, 11:44   #1965
diablica071086
Zadomowienie

witam,
wczoraj przytuliłam się do męża a on co masz taki twardy brzuch jak kamien, a ja na to skurcz
dziecko mi nie daje polezec po pracy chce żebym cały czas się ruszała wieczorem więc wczoraj myłam jeszcze kuchnię o 22 ,P słodko śpi a ja usypiam Księzniczkę sprzątając bo jak ona nie uśnie znaczy się nie zmniejszy kopniaków ze spania nici

niniunia gratulację

dziś idę do SR ciekawe jak będzie
diablica071086 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-14, 11:48   #1966
pola_m
Wtajemniczenie

dzień dobry Nadrobię Was później, mam męża w domu i chcę go trochę wykorzystać

Miałam dzisiaj lekarza umówionego i usg jakieś dokładniejsze ((z tymi pomiarami itd, robi się je podobno między 28 a 32tc, a mi się zaczął 34...) i kurde znowu zadzwoniła do mnie gin, że jest chora...
Umówiła mnie do jakiejś swojej koleżanki, no bo znowu ze zwolnieniem byłby problem, więc idę dzisiaj i tak, to ta druga może chociaż zobaczy jak szyjka, ale usg mi pewnie nie zrobi (zresztą wolałabym, żeby robiła ta moja, do której chodzę...). Ech, i znowu trzeba czekać. Ale przynajmniej może mi powie jak tam, czy mogę trochę zwiększyć aktywność...

Poza tym mamy już worek sako!! Jest genialny, arcywygodny. W ogóle kurier dzwonił do mnie wczoraj o 22, że ma dla mnie "jakiś fotel taki czy piłkę..." i że chciałby mi go dostarczyć - bo był wcześniej ale nas nie zastał i czy może przyjechać dzisiaj około 6.30... nie wiedziałam, czy sobie robi jaja, czy co Ale mąż się podjął i wstał i odebrał

No i po SR wczorajszym jestem bardzo zadowolona, fajna ta położna i podoba mi się podejście do porodu w tym szpitalu
pola_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-14, 11:53   #1967
karozka
Raczkowanie

Mi też zdarzały się żółtawe upławy, dostałam nystatynę, niestety ciągle nawracają, ale jeżeli się niepokoisz to może faktycznie zadzwoń do lekarza

w pierwszej ciąży pojechałam do szpitala bo myślałam, że wody mi się sączą a okazało się, że to zakażenie
kupowałam podkłady Bella i nie narzekałam
da się chodzić z podkładem bez majtek, trochę sposobem pingwina, ale da się
Jednak tym razem kupię sobie te siatkowe i założę

Ja mam jeden rożek, użyty właśnie na potrzeby wyjścia ze szpitala także teraz już kupować nie muszę.
Moim zdaniem jest to w miarę wygodne zwłaszcza, że na początku człowiek boi się czy dobrze dziecko trzyma

ehh nie chce mi się zabrać za gotowanie obiadu

Edytowane przez karozka
Czas edycji: 2012-03-14 o 11:55
karozka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-14, 11:54   #1968
andzya
Zakorzenienie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;32917921]Napisz tu na biało (ja sobie podświetlę ) - dawno tego nie oglądałam, ale uwielbiam ten serial.[/QUOTE]

jeśli chcesz wiedzieć to proszę To będzie w 17 odcinku, czyli prawdopodobnie za tydzień, teraz dopiero co był 16 :mąż Susan- Mike zostanie zastrzelony

---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ----------

Cytat:

ehh nie chce mi się zabrać za gotowanie obiadu
ja wczoraj narobiłam naleśników ze szpinakiem i dzisiaj dalej mam je na obiad,bo mam lenia na maksa i też by mi się nie chciało nic robić.
Stary 2012-03-14, 11:56   #1969
missmalezji
Wtajemniczenie

Cytat:
Jakie macie lozysko ??
ja mam przodujace... lekarz nic nie mowil mi tlyko mam w usg wpisane.
Na necie pisze, ze to kiespko jak ejst takie lozysko .... ;/ ?!
Agatko, a kiedy miałaś ostatnie USG? w ostatnim nadal jest przodujące? i Jest wpisane jak przoduje? czy centralnie,czy częściowo? Jeśli centralnie,to wygląda to tak,że w ujściu najpierw jest łożysko-czyli taki placek, a dopiero wyżej główka. Ryzyko jest o tyle duże,że przedwcześnie łożysko może się odkleić i spowodować krwawienie. Jest to wskazanie do cięcia, pogadaj koniecznie o tym z lekarzem.

missmalezji jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-14, 11:57   #1970
anulka4771
Wtajemniczenie

Cytat:
dziekuje dziewczynki za odpoiwiedzi, moj ginekolog bedzie przyjmowal jutro dopiero popoludniu wiec sie udam do neigo, chodze na nfz nie mam do niego telefonu ;/
jade do mamy .... musze sie odstresowac i dopowietrzyc
mi glupio mojego ginekologa o cokolwiek pytac, bo zawsze mowi, ze mam za duzo pytan.
Wczoraj mnie pyta jak sie czuje i czy mi cos jest- mowie ze super sie czuje, nic mi nie dolega to on do mnie- to chyba pierwszy raz!....
zartowal, ale glupio mi pozniej o cokolwiek pytac bo wychodze na idiotke.
z tym lozyskiem przodujacym pewnie tez mnie jutro wysmieje, ze to nic groznego, ale ja jestem z tych panikar, bardzo sie boje, ze cos mogloby byc nie tak z dzieckiem dobra ide sie szykowac, jade do mamy .... milego dnia!
Ja nie rozumiem takiego podejscia do lekarzy.Oni sa od tego żeby nas zbadać i nam wytłumaczyć.Jeżeli ktoś np nie zajarzy od razu to powinni tak długo tłumaczyc az zrozumie.A ty sie naprawde nie przejmuj,jezeli masz pytania to pytaj i tyle.Może jesteś jedna z niewielu pacjentek które chcą co nie co o swoim ciele dowiedzieć i o dziecku.
Cytat:

Ja chyba bede jedna z niewielu która w ogóle nie bedzie miała rożka.
Cytat:
Napisane przez kism Pokaż wiadomość
Dzień dobry!
Wyspałam się dziś, zjadłam zrobione mi przez synka śniadanko Ostatnio nabył umiejętność robienia herbaty. Kanapki czy chrupki z mlekiem już wcześniej umiał i z dumą z tego teraz korzysta. I teraz lenistwo z Wami czas zacząć!

Zdrówka
A co z usg? Idziecie?

ja juz się nie moge doczekać śniadanka od synka mamuni Chleb posmaruje np masłem takim tępym nożem.Pewnie że idziemy.
Atak krtani jest krótki po podaniu odpowiednich leków mija albo i nie.Nam minął naszęście.Pokasłuje narazie,zobaczymy jak będzie w nocy.Dawno nie miał zapalenie krtani bo w lipcu,to u nas na pogotowiu dostał dwa razy w dupcie sterydy i inhalacje na obkurczenie krtani,bo dzieciak się najnormalniej w świecie dusił.
Cytat:

Maike Delfino?Bo ja onim czytałam.

Filipek ur 28.12.2007
Szymonek ur 15.05.2012

Ćwiczę
anulka4771 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-14, 12:04   #1971
Konto usunięte

Cytat:
Mi też zdarzały się żółtawe upławy, dostałam nystatynę, niestety ciągle nawracają, ale jeżeli się niepokoisz to może faktycznie zadzwoń do lekarza

w pierwszej ciąży pojechałam do szpitala bo myślałam, że wody mi się sączą a okazało się, że to zakażenie
Chyba zadzwonię do niego, bo się martwię, najbardziej tym, że wizyta dopiero we wtorek.
Ja też mam takie wrażenie czasami, ale staram się nie panikować....

Cytat:
jeśli chcesz wiedzieć to proszę
Ooooj a on taki przystojny był....
Stary 2012-03-14, 12:06   #1972
kaśka k
Raczkowanie

Gdyby któraś z Was zdecydowała się na wkładki hatmanna, to polecam oblookać cenę w Waszej aptece i na allegro. Bo ja zaczęłam szukać podkładów na allegro, ale okazało się, że w mojej aptece są 6 zł tańsze niż na allegro.

Wydaje mi się, że 6 zł na paczce to dużo, więc bądźcie czujne, szkoda przepłacać.

Piszę o molimed premium midi 14 szt. Na allegro 14.99zl plus koszty wysyłki.
w mojej aptece niecałe 9 zł

Edytowane przez kaśka k
Czas edycji: 2012-03-14 o 12:08
kaśka k jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-14, 12:10   #1973
kism
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pola_m Pokaż wiadomość
Poza tym mamy już worek sako!! Jest genialny, arcywygodny.
Super!
A na który się zdecydowałaś? Podlinkujesz?

Dziewczyny, ze dwa dni temu zapisałam sobie jeden post do wrzucenia na pierwszą stronę i ciągle nie miałam czasu. Ostatnio Kotek w odpowiedzi na pytanie rinco nam znowu zbiorczo opisała przygotowanie krocza do porodu, więc wrzucam to, bo temat na pewno będzie dalej wracał jak bumerang
Kotku, pozwolisz?
Stary 2012-03-14, 12:14   #1974
anulka4771
Wtajemniczenie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;32918509]

Ooooj a on taki przystojny był....[/QUOTE]
jest on umiera tylko w filmie.

co z Ania85 pisałaś do niej?

Filipek ur 28.12.2007
Szymonek ur 15.05.2012

Ćwiczę
Stary 2012-03-14, 12:15   #1975
diablica071086
Zadomowienie

sprawozdanie z ostatnich zakupów na allegro

wmoichprogach sprzedawca na allegro
sprawdzone getry 3/4 tylko dziwny krój mają w tyłu normalne a z przody podwyższenie na brzuszek ,
leginsy z wiskozy jakoś mi nie pasują jakby prześwitują
bluzeczka wiązana fajna chociaż troszkę z nią zachodu jak chce się dobrze obwiązac brzuszek ale za to nic się nie ciagnie
diablica071086 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-14, 12:16   #1976
niunia32
Zakorzenienie

jeszcze raz wszystkim dziewczyną dziękuję za gratki soczek

mąż się bawi meblami, ja gotuję zupkę

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-14, 12:18   #1977
Konto usunięte

Cytat:
jest on umiera tylko w filmie.

co z Ania85 pisałaś do niej?
Wiem, wiem

Napisałam teraz, czekam na odpowiedź.
Stary 2012-03-14, 12:20   #1978
anulka4771
Wtajemniczenie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;32918800]Wiem, wiem

Napisałam teraz, czekam na odpowiedź.[/QUOTE]
No to czekamy...

Filipek ur 28.12.2007
Szymonek ur 15.05.2012

Ćwiczę
Stary 2012-03-14, 12:22   #1979
andzya
Zakorzenienie

Cytat:

Maike Delfino?Bo ja onim czytałam.
to ja tu na biało piszę, żeby komuś nie zrobić tego co ja sobie, a Ty tak bez pardonu

---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ----------

lasencje, da mi któraś przepis na kruche ciasto? nie mam pojęcia jak je zrobić
Stary 2012-03-14, 12:22   #1980
Konto usunięte

Anię_85 już wypuścili ze szpitala, skurcze opanowane - ale musi leżeć, bo jak wstaje, to znowu wracają. Później zajrzy do nas
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości