|
|
#691 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część VI
Cytat:
On jako jedyny umie o mnie tak zadbac, ze nie ucieklam ani razu z fotela.Po prostu boje sie chodzic gdzies, gdzie poczuje bol... A jestem taka panikara, ze krzyczalam, ze mnie boli, kiedy czarnecki mi pilowal zeba po leczeniu kanalowym (zlamal sie) i dawal wypelnienie. On mogl mowic, ze nie boli. Ja swoje wiedzialam
|
|
#692 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mi się śniło dzisiaj, że opiekowałam się grupą-dużą grupą maleńkich kotków i się wkurzyłam bo dałam je na chwilę mojej siostrze i zgubiła jednego w pościeli....
|
|
|
|
|
#693 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Alice in Chains to zdecydowanie moj ulubiony zespol. Ale ja jestem ogromna fanka Layne'a. Nawet nie slucham ich utworow z nowym wokalista ![]() Ogolnie lubie wszystko co wymienilas, zwlaszcza Alice in Chains, Pearl Jam, Soundgarden. Moze Twoj maz lubi jeszcze Mad Season? Layne byl tam wokalista. ---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- Cytat:
a znalazla go pozniej?
|
|
#694 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Moze Twoj mąż nie moze odnalezc sie jeszcze w tej sytuacji....?? Prawda jest, ze faceci jak zrobią cos zle to mysla ze pozniej slowo kocham Cie załatwi wszystko, a tak nie jest przeciez! Moj jak wie, ze zrobil cos zle i ja sie do niego nie odzywam, to przyjdzie, przeprosi i powie, ze nie chcial, tak nie myslal lub tym podobne... ale zauwazylam ze ost tez jest bardziej nerwowy, wiec pewnie ta nowa sytuacja tez ich troche stresuje i moze sobie z tym nie radzą?? Cytat:
|
|
#695 | ||
|
Zakorzenienie
|
Zrobiłam siku i tak mnie znowu zaczeło bolec i cała prawa strona podbrzusza ze niemoge sie wyprostowac
![]() Zreszta łupie mnei tam gdzie stukała w nerke a nie tu w zebrze juz sama nie wiem, ale ledwo z łazienki doszłam ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#696 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Spytam go wieczorem o Mad Season, bo teraz nie za bardzo mam jak Twój synek też lubi takie ostre granie? Puszczasz mu te kawałki? Mój mąż twierdzi, że od małego będzie edukował muzycznie nasze dziecko, żeby w przyszłości omijało szerokim łukiem gówna w stylu Justina Biebera ![]() ------------------------- Prince strasznie mi przykro z powodu Twojej sytuacji, tych bóli i braku wsparcia, przytulam mocno
"When you’re in my arms The world makes sense There is no pretence And you’re crying When you’re by my side There is no defence I forget to sense I’m dying" Edytowane przez KarolinaPW Czas edycji: 2012-03-14 o 12:35 |
|
|
|
|
#697 |
|
Zakorzenienie
|
|
#698 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
![]() WIELKIE za wizytę, będzie dobrze Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
i tak to chyba już mamy, my kobiety, musimy się troszke nacierpieć, nastękać, ponarzekać zanim zobaczymy nasze maluszki, pamiętaj, że jest nas tu więcej, które też cierpią Cytat:
|
||||
|
|
|
#699 |
|
Zadomowienie
|
No właśnie nie!!! A taki słodki rudy był...
![]() Super wieści! gratulacje! |
|
|
|
#700 |
|
Zakorzenienie
|
czerwona herbata w ciązy???
|
#701 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciezko w to uwierzyc, ale ja potrafie wlaczyc dosc glosno Slipknot, a maly zasypia. On bardzo lubi zasypiac przy muzyce. Juz jak byl malutki puszczalam mu najczesciej Mad Season "Long Gone Day" http://www.youtube.com/watch?v=SJKvE3tMIPs&ob=av2e Super brzmienie, tyle fajnych dzwiekow, od razu przestawal plakac, ale najpierw musialam odpowiednio glosno wlaczyc zeby uslyszal przez placz I momentalnie cisza, az do konca piosenki. Kilka razy powtarzalam piosenke, do tego go tulilam i zasypial. Z czasem tak mi sie ta piosenka znudzila, ze nie moglam jej sluchac, ale dzialala najlepiej jesli chodzi o usypianie...Bardzo szybko zaczal ruszac glowa w rytm muzyki, pozniej tanczyc Wiec cos w tym jest ![]() a Ty czego sluchasz? ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- Ojej Biedny kotek, zagubiony w poscieli
|
|
#702 |
|
Zakorzenienie
|
super wiadomości
sluchanie bicia serca jest takie cudowne i uspokajające
|
#703 |
|
Zakorzenienie
|
nieźle zakręcaona byłaś
, ale to wszystko nerwy najwazniejsze, ze serduszko silne |
|
|
|
#704 |
|
Wtajemniczenie
|
super
ooolllccciiiaaa super ze macie bezpłatną szkołe,ja się przyznam że zastanawiam się czy nie zrezygnować,mamy z mężem znajomą położną która może do nas przyjść bo chodziło mi głównie o pielęgnacje maluszka a nie o ćwiczenia a ta moja szkoła stawia głównie na ćwiczenia,a porodówke mogę zobaczyć z moim doktorkiem sam mi to zaproponował wiec nie wiem jeszcze co zrobić ![]() prince tak mi przykro że cierpisz z bólu a nikt nie potrafi Ci pomóc, |
|
|
|
#705 |
|
Zakorzenienie
|
|
#706 |
|
Zadomowienie
|
Te wizyty u lekarza gdzie mówi że przytyłam tylko kg działają tak motywująco właśnie, że też wsuwam potem chipsy albo inne smakołyki
A ja już dawno nie czułam nawet pukania w brzuszek... eee maleństwo mi się rozleniwiło...niskociśnie niowiec po mamusi
|
|
|
|
#707 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Właśnie słucham sobie tego utworu, który zalinkowałaś- fajny Ja trochę z innej bajki jestem. Moja pierwszą i największą miłością jest Depeche Mode,nieprzerwanie od podstawówki Ogólnie brytyjski synthpop i new romantic z lat 80 czyli Ultravox, Talk Talk, Soft Cell, Visage, lubię The Cure, Tears for Fears, niektóre kawałki Gary Numana. Do tego wracam najczęściej Kathrinnaaa- ogromne gratulacje, super wieści!!!!
"When you’re in my arms The world makes sense There is no pretence And you’re crying When you’re by my side There is no defence I forget to sense I’m dying" Edytowane przez KarolinaPW Czas edycji: 2012-03-14 o 13:01 |
|
|
|
|
#708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi lekarz co wizytę bada szyjkę...
|
|
|
|
|
#709 |
|
Zakorzenienie
|
kathrinaaaaa gratuluję udanej wizyty
|
|
|
|
#710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale fajnie sie dobraliscie Moj TZ w ogole nie ma gustu muzycznego moze sluchac wszystkiego. Co bym wlaczyla "fajne". Pojdzie do klubu, poslucha bardziej klubowej muzyki, wroci do domu, ja wlacze Slipknot, a on powie ze ok. Czasami mnie to irytuje, bo ja zyje muzyka, dzieci planuje zapisac na pianino, pozniej gitara/perkusja, on bardziej stoi za sportem (tez zaczyna mowic, gdzie malego zapisze, u mnie w miescie od 3 roku zycia przyjmuja na rozne zajecia - jezyki, sztuki walki, instrumenty. Ja mowie, ze od razu zapisujemy na instrumenty - nie, zaczniemy od sportu ). mamy jeszcze rok na decyzje
|
|
#711 |
|
Zakorzenienie
|
kathrinaaaaa, superowo, że wszystko w porządku!
Prince, strasznie współczuję. Może boli i od kręgosłupa i nerka Heh, a tż ma u nas
|
|
|
|
#712 |
|
Zakorzenienie
|
aaaaaaaaaaaaa kupiłam dzis fluid. 2w1 z bazą. Z lirene w rosmanie babka mi poleciła mówi ze fajny jest. o taki
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...luid-baza.html ciekawe jak sie sprawdzi
|
#713 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
U nas są częste "tarcia" na tym polu, czego mamy słuchać jak jesteśmy razem. Jak idziemy do klubu z muzyką klubową widać, ze cierpi Najgorzej jak jedziemy w długą podróż, wtedy w jedną stronę słuchamy dajmy na to Pearl Jam a w drugą Erasure Greatest Hits . Na szczęście Depeszów też w miarę lubi, wiec przy tym nie narzeka.Przypomniało mi się, że lubię tez Chemical Brothers, Prodigy, Apollo440 ![]() Możecie dzieciaczki zapisać i na muzykę i na zajęcia sportowe,a co im sie będzie bardziej podobało to sobie pociągną dalej
|
|
|
|
|
#714 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam nadzieję że jutro jakieś $ dostanę z okazji urodzin to sobie coś kupię puder mi się skończył i powoli wykańczam podkład firmy soraya - jakoś mi przyadł do gustu
|
|
#715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiec mysle z emoz ebyc ok. Zobaczymy. Jakis pryszczy nie mam wielkich wiec moze sie sprawdzi
|
|
#716 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
czesc dziewczynki
![]() ja znowu mialam przerabane spanie wsatalam po 5 , zjadlam sniadanie i probowalam zasnac jeszcze..udalo mi sie przed 10 masakra jakas jestem nie do zycia a chcialam sie troche pouczyc jak ja wstane na egz rano w sb ![]() jeszcze tz mnie wkurzyl wczoraj, on wogole mi dziala na nerwy ostatnio oczywiscie ciagle mi podkresla, ze jak mala sie urodzi to on nie bedzie mogl schodzic wczesniej z pracy..ja to wiem, ze ma taka prace, e go nie ma po12-14h i pogodzilam sie z tym, ale jak wroce do pracy a zmiany mam dwie to musi wczesniej wieczorami wracac, zeby klasc mala spac itp. na co on: przeciez mama bedzie w domu?? noz kur*** a czyje to jest dziecko jego czy mamy?? wogole mnie wkurza swoimi gadkami- nie iwem czy to hormony czy co ehh i sie posprzeczalismy,a rano oczywiscie jakby nigdy nic ehh faceci![]() prince - kochana, przykro mi, ze sie tak meczysz mam nadzieje, ze lekarka ma racje i to tylko promieniowanie, a nie nerka...3maj sie dzielnie kochana i pij duzoo wody, a tz... to tylko facet... moj tez czasem zachowuje sie jak .... wogole jakbym w ciazy nie byla ![]() mam nadzieje, ze sie opamieta i bedzie Twoim dawnym tz ![]() hehe oj duzy dziękiCytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Gratuluje wizyty
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|||||
|
|
|
#717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lepsze to niz Pearl Jam kontra hip hop... Ja baaaardzo nie lubie hip hopu, zwlaszcza polskiego. Gdzie tu jest muzyka ![]() Kocham Prodigy ![]() Chcialam dojechac na nich na Woodstocku, byliscie? Jak uslyszlaam od znajomych ile osob sie zjechalo to zrezygnowalam. Wolalam posiedziec w domu niz szukac wszedzie miejsca parkingowego... Ciekawe co bedziecie dziecku wlaczac
|
|
#718 |
|
Zakorzenienie
|
info od soleilki
Wyniki wyszły ok, w sobote wychodze do domu. Brzuch mi dalej twardnieje ale luteina na to pomaga. Wiec w domu tez bede musiała ją brac. No i zero chodzenia.
|
#719 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- Cytat:
Wiecie co, ciężarne mamy naprawdę muszą tyyyyle przejśc żeby dzieciaczki przyszły na swiat...a później niektóre nastolatki powiedzą, że ich nienawidzą, że są głupie, etc.... bardzo to przykre |
||
|
|
|
#720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oby to nie byly jakies boksy czy cos, bo jako matka nie wiem czy to zniose choc podoba mi sie jak dzieciaki chodza na jakies sztuki walki, moj TZ chodzil, bo podobno jako dziecko/mlodziak musial gdzies skupiac swoja uwage, bo ciezko bylo go czyms zainteresowac no i mial nadmiar energii
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:29.

On jako jedyny umie o mnie tak zadbac, ze nie ucieklam ani razu z fotela.

WIELKIE za wizytę, będzie dobrze 
Matko jak mnie to wkur...

masz śliczny brzuszek ciążowy i ja żadnego tłuszczu nie widzę