Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XI - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-03-14, 12:25   #481
amilcia
Wtajemniczenie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XI

Cytat:
Napisane przez agatkaa1 Pokaż wiadomość
BRY...
- co Agaciu, zimno Ci?

Cytat:
Napisane przez maksikola Pokaż wiadomość

Amilcia w rossmanie są tanie wkładki ale nie są dobrej jakośći. Używam z penatenu. Ale robię taki trik, że jak karmię to do drugiej piersi (w domu) przykładam pieluszkę tetrową

Dziś robię pizze, macie sprawdzony sposób na ciasto - żeby nie było suche tylko miękutkie?
- o widzisz nie pomyślałam o tym - spróbuje ! własnie niektóre wkładki drapia albo przeciekają. Ja już 3 cia firme testuje. Z penatenu nie miałam. Teraz mam z belli, sa ok ale i tak to drogo dla mnie wychodzi (60 szt - 25 zł) przy moim zużyciu.

Z pizzą nie pomogę bo ja w te klocki jestem słaba

---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ----------

Cytat:
Napisane przez Nita6 Pokaż wiadomość
tak, philips GC4410
- to co się nie chwalisz porządna firma, pewnie jesteś zadowolona.

Amelka - 07.12.2006
Aniołek - 30.11.2010
Daria - 29.01. 2012
amilcia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-14, 12:28   #482
black secret
Wtajemniczenie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XI

Cytat:
Napisane przez amilcia Pokaż wiadomość
- taaaak Cieszymy się, ja już dla dzieci mam wszystko na wiosnę tylko Darii jakieś paputki na stopy musze kupić i kocyk bawełniany bo polarowy za gorący.
A Ty jak się czujesz?
Jak fasolka????
a dziekuje , czuje jest ogole ok. Sennosc nada bardzo duza. Wrecz ogromna. Moglabym ciagle spac.I mam mdlosci,ale nieczasami chyba wolalabym jednak bo tak to tlyko sie mecze,a zero ulgi. Odrzuca mnie od wielu rzeczy nadal i draznia zapachy jak mi jakies nie podejda.
Malenstwo mam nadzieje,ze dobrze i zdrowo rosnie....wizyta nastepna mam 6 kwietnia...juz nie moge sie doczekac. teraz lekarz powiedzial jak bylam,ze wszysko jest dobrze

Dxiewczynki kieedy zaczelyscie kompletowac rzeczy dla Maluszkow?? ja jakos boje sie za szybko zaczac.
Wszystko kupowalyscie czy mialyscie od kogos?

black secret jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-14, 12:31   #483
Nita6
Zakorzenienie

z rankingu na 1 miejscu

http://www.videotesty.pl/ranking/Zel...-styczen-2012/
Nita6 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-14, 12:34   #484
amilcia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez black secret Pokaż wiadomość

Dxiewczynki kieedy zaczelyscie kompletowac rzeczy dla Maluszkow?? ja jakos boje sie za szybko zaczac.
- to super!
Ja na raty tak od połowy ciąży przy Meli, a teraz to kupiłam brakujące rzeczy dopiero w 9 miesiacu
Wszystko sami kupowaliśmy bo w rodzinie tylko my mamy dzieci i brat TŻ, ale to młodsze dziecko więc my byliśmy 1si

---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ----------

Cytat:
wow - nie wiedziałam.
Moje jest na 3 miejscu

Zbieram się za jakąś produktywna pracę bo od rana zbijam bąki, ledwo uprasowałam parę ciuszków

Amelka - 07.12.2006
Aniołek - 30.11.2010
Daria - 29.01. 2012
amilcia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-14, 12:43   #485
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

straszny ten wypadek

Dzięki dziewczynki, Julka kładę na brzuszku bardzo często, on nawet już nie protestuje, tylko sobie leży jak kłoda i nogami zamiata...

Co do jego azs i mojej diety... niestety mamy jeszcze ataki swędzenia ale jest lepiej. Jakoś się trzymam - na szczęście rodzice pomagają i dogadzają jedzeniowo - wczoraj zrobili pasztet specjalnie dla mnie.

Katka, czy ja Cię mogę pomolestować też z hotelem w Hiszpanii?

Cytat:
Napisane przez natalia_23 Pokaż wiadomość
Mikołaj i jego kuzyn
jacy przystojniacy

Cytat:
Napisane przez zebrawpaski Pokaż wiadomość
skąd ten wniosek, że będe dobrą mamą?
będziesz fantastyczną

Mam nadzieję, że tż będzie mógł być. ja nie wyobrażam sobie tej doby samej albo z kimś innym niż tż. Ale jak już nie miałoby go być to chyba wolałabym być sama...

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
Moi rodzice pieką pysznitki, koleżanka robi świetny z wszystkim nasionkami świata... chyba wezmę od niej zakwasu trochę... alem leniwa... jeść bym chciała, ale bawić mi się nie chcę... Pomyślę
ja piekę chleb i bułki w maszynie, no i nie na zakwasie, ale na drożdżach - i tak jest o niebo lepszy niż kupny a roboty przy tym nie ma. Najbardziej lubię z żurawiną

Cytat:
Naczyniak Darii okazał się naczyniakiem Jak będzie bardzo rósł mamy iść do dermatologa.

Inutil - dawaj małego dużo na brzuszek, nawet jak protestuje, lepiej niech troszke popłacze niż potem go męczyć Wojtą (to skuteczna metoda ale bolesna ). Zmieńcie strone łóżeczka, ramienia, noszenia na rękach tak aby Juluś był zmuszony patrzeć w ta druga stronę.
Daria nie lubi leżać na brzuchu ale ją męczymy i jakoś wychodzi. Zmieniam też strone łóżeczka raz na dwa tygodnie, po karmieniu biorę raz na jedno, raz na drugie ramię, podobnie z noszeniem na rękach.
Będzie dobrze.
A jak twoja dieta i AZS Julka - lepiej?

Karmiace mamy : jakie polecacie tanie wkładki laktacyjne???
Mi idą jak woda i chciałam nabyć jakieś tańsze, przy każdym karmieniu z 2ej piersi leci mi mleczko i wkładka jest cała mokra - od razu do wymiany

heheh a myślałam, że się na podpaskach zaoszczędzi a tu takie koszty przy karmieniu piersią
strony zmieniamy, łóżeczko też - raz głowa po jednej raz po drugiej - jak leży na plecach to nie ma z tym problemu, patrzy w każdą stronę i rusza głową, problem zaczyna się jak leży na brzuszku. Z noszeniem staramy się też na przemian nosić.

A wkładki, ja kupuję babydream https://wizaz.pl/najlepsze-dla-dziec...hp?produkt=209

Cytat:
Napisane przez Alfahelisa Pokaż wiadomość
a ja na mleku kozim wychowana tak gdzieś do 12 roku życia chyba, najlepsze wtedy wogóle krowie mi nie smakowało mieliśmy własne kózki fajne zwierzaczki
ale jak jakiś czas temu ponownie spróbowałam koziego to mi nie podeszło specyficzny smak ma i trzeba się z nim oswoić no ale samo zdrowie
tata mi tu obiecuje, że on jeszcze kiedyś do kóz wróci, żeby wnuki piły
a mi bardzo mleko kozie posmakowało, tylko cholernie drogie

Cytat:
dziewczynki widzialyscie pogode na weekend?? jak ma byc wspaniale cieplo....
taaak, już nie mogę się doczekać

Cytat:
Napisane przez agatkaa1 Pokaż wiadomość
BRY...
bry
Stary 2012-03-14, 12:58   #486
Alfahelisa
Zakorzenienie

Cytat:

Mam już partię ciuszków na 56 do sprzedania na all tylko się musze zebrać aby zdjęcia porobić. Daria szybko rośnie, ciuszki są w b. dobrym stanie. Kokosów się nie spodziewam ale pare groszy wpadnie na paczkę pampersów chociażby
no jak już wystawisz to podaj linka może się ktoś z forum skusi
u mnie ponoć mamcia coś zaszalała i całe pudło na all kupiła z ciuszkami jakiś zestaw, nie widziałam jeszcze ponoć fajne

Cytat:
ja w sumie zaczynam jakoś teraz powolutku (25tc), tzn wcześniej parę pierdułek miałam (tak w ramach zaklinania losu i terapii kupiłam)
kupuję (głównie allegro, w sklepie oglądam i patrzę co chcę, ale na all dużo taniej) niestety nie mam od kogo mieć
ale np wózek, fotelik samochodowy (szkoda gwarancji na stanie w domu) czy łóżeczko mam wypatrzone już od jakiegoś czasu zakup poczeka chyba na początek czerwca - no chyba, że mnie gin wcześniejszym porodem będzie straszyć
Bezpowrotnie elipsa ma"
Aniołek 7t4d [*] 25.05.2011 i nic już nie będzie takie samo
Wiktor 13.07.2012 kochany szczęściarz urodzony 13ego w piątek
Gloria- 07.06.2015 - nasza księżniczka
Alfahelisa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-14, 12:59   #487
natalia_23
Zakorzenienie

Cytat:
natalia to kiedy drugie??
jakby to było tylko zależne ode mnie to mogło by być już w przyszłym roku

Cytat:
- Ty tu jesteś fachowcem
Z pewnością by mi się zwróciło, bo ja w nieco ponad tydzień zużyłam 60 wkładek za 25 zł.
Muszę pomyśleć ... ale 2 pary to będzie mało, bo ja karmię średnio co 2 godziny
ja miałam z BabyOne 60 szt za 14 zł bardzo fajne

Cytat:
Hej, nie cytowałam.

Ostatnio brakuję czasu, dzieci są absorbujące,

Zdjęcie fryzury wstawię jak szwagier odda aparat.

Amilcia w rossmanie są tanie wkładki ale nie są dobrej jakośći. Używam z penatenu. Ale robię taki trik, że jak karmię to do drugiej piersi (w domu) przykładam pieluszkę tetrową

Nita śliczne smerfy

Natalia Miki jest do Ciebie podobny

Basia jeszcze raz powtórzę, Tobiasz to cały Kamil.
A jak Kamilek, zdrowieje?

Berbie jak Twoja waga?

Niby nie planujemy trzeciego dziecka ale jak sobie pomyślę, że już nigdy nie będę w ciąży to mi przykro.... także.... (marzy mi się dziewczynka)

Dziś robię pizze, macie sprawdzony sposób na ciasto - żeby nie było suche tylko miękutkie?
pół drożdzy
letniej wody 4/5
trochę cukru
trochę soli
2 szk mąki

ugniatać 15 min i do piekarnika na wysoką temp z termo gdzieś 190 st na 10 min

ja mam takie same argumenty jak ty odnośnie kolejnych dzieci

Cytat:
a dziekuje , czuje jest ogole ok. Sennosc nada bardzo duza. Wrecz ogromna. Moglabym ciagle spac.I mam mdlosci,ale nieczasami chyba wolalabym jednak bo tak to tlyko sie mecze,a zero ulgi. Odrzuca mnie od wielu rzeczy nadal i draznia zapachy jak mi jakies nie podejda.
Malenstwo mam nadzieje,ze dobrze i zdrowo rosnie....wizyta nastepna mam 6 kwietnia...juz nie moge sie doczekac. teraz lekarz powiedzial jak bylam,ze wszysko jest dobrze

ja ubranka dość szybko na ciuchach kupowałam a resztę to pod koniec ciąży

Mikołaj 19.11.2011

Edytowane przez natalia_23
Czas edycji: 2012-03-14 o 13:04
natalia_23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-14, 13:01   #488
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Jak dla mnie P.Beatka jest wystarczającą osobą towarzyszącą !!
Zebra! widzisz jak będzie dobrze! TŻ może też będzie (policja? wojsko?), Natalia też miała takie akcje

Cytat:

dziewczynki widzialyscie pogode na weekend?? jak ma byc wspaniale cieplo....
mój chłop już mycie okien na sobotę zarządził

Cytat:
Niby nie planujemy trzeciego dziecka ale jak sobie pomyślę, że już nigdy nie będę w ciąży to mi przykro.... także.... (marzy mi się dziewczynka)
hehe tak jak mąż Nity marzy o chłopczyku

Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość
Jakoś się trzymam - na szczęście rodzice pomagają i dogadzają jedzeniowo - wczoraj zrobili pasztet specjalnie dla mnie.
Bardzo miłe!!!!!!

Cytat:
piekę chleb i bułki w maszynie, no i nie na zakwasie, ale na drożdżach - i tak jest o niebo lepszy niż kupny a roboty przy tym nie ma. Najbardziej lubię z żurawiną
hmmm maszyna brzmi łatwo

Cytat:
a mi bardzo mleko kozie posmakowało, tylko cholernie drogie
kurcze a ja przez tą niechęć do świeżego krowiego (matkooo jakbym zwierzę pod ogonem wąchała...), boję się nawet spróbować koziego...

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-14, 13:51   #489
bacharybnik
Zadomowienie

Cytat:
Basia - jak się czuje Kamil?

Cytat:
Basia jeszcze raz powtórzę, Tobiasz to cały Kamil.
A jak Kamilek, zdrowieje?

Trochę lepiej, gorączki już nie ma, został kaszel i katar.
Dziękuję, że pytacie

Mi też się marzy dziewczynka

Wczoraj za wcześnie się cieszyłam, bo miałam już minimalnie więcej mleka w (.)(.) a dziś znowu pusto.
Nic tylko iść się pochlastać

07.11.2010[*] Mój Aniołek
10.02.2011[*] Mój Aniołek
10.10.2016[*] Mój Aniołek
bacharybnik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-14, 14:44   #490
shehzadi
Zadomowienie

Dzień dobry!
Cytat:
Napisane przez Vaniliova11 Pokaż wiadomość
Oto mój synek
Ale już duży . Słodziak.
Cytat:
Napisane przez BERBIE Pokaż wiadomość
jak myślisz Barney będzie z Robin?
A na którym jesteś sezonie? Żebyśmy Ci tu nie spojlerowały
Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
witajcie prosze o trzymanie kciuków bo dziś na 17 mam wizyte u gina..
Kciuki zaciśnięte
Cytat:
Napisane przez bacharybnik Pokaż wiadomość
Witam
Dzisiaj stawiamy bo Tobiasz skończył 2 miesiące

Cytat:
Napisane przez natalia_23 Pokaż wiadomość
Mikołaj i jego kuzyn

Cytat:
Napisane przez sofciaa Pokaż wiadomość
Wczoraj wieczór mega kolka, także miałam rzeź. Na szczęście noc ok...
Rano też przed chwila było nieokreślone darcie kij wie o co chodziło... Teraz śpi. uffffffffffffffffffffff

Cytat:
zawsze sobie wyobrażalam, ze przy porodzie Tz-et będzie mi towarzyszył, kiedyś mu o tym powiedziałam i on przyjął to jako coś oczywistego co mnie bardzo ucieszyło, potem zgodził się na szkołę rodzenia...a wczoraj zakomunikował mi, że być może jak ja będę rodzić on będzie w delegacji lub będzie mieć dodatkowe dyżury w pracy bo wyszło takie zarządzenie w związku z Mistrzostwami Euro....i on może być wtedy częściej w pracy...a o urlopie to napewno może zapomnieć!
Niefajnie.
Cytat:
jak kawy bez mleka nie wypiję, to z takim prosto od krowy też bym nie dała rady... dla mnie zapach tego mleka jest niedotrzymywania. Trauma z dzieciństwa.... fuujjjjj i zachęty wszystkich: "Pij, prosto od krówki, z pianką, zdrowe, bez UTH"... ble ble ble...
To chyba na tej wschodniej ścianie takie praktyki, bo mnie też katowali
Cytat:
ja chcę tylko Tz-a, mogę Mamę albo Siostrę ale to nie to samo...
gorzej, jak w ogóle nie będzie mnie miał kto zawieźć na porodówkę
W niektórych szpitalach mam nie wpuszczają. Podobno matki za bardzo przeżywają cierpienie swoich córek. Żona mojego kuzyna chciała, żeby mama z nią była i jej nie pozwolili.
Inutil u mnie ok, dzięki, że pytasz. Zabieram się za szukanie pracy w UK. Zazdroszczę Wam hiszpańskich wakacji.

shehzadi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-14, 15:08   #491
Lucy1111
Zakorzenienie

dzień dobry

znowu muszę przeprosić, że nie cytuję ale czytam na raty, odpisuje z doskoku...

uwaga, uwaga
do wiosny pozostało 7 dni

na razie to tyle pozdrawiam

aa! Emisiątko kończy dziś miesiąc
Lucy1111 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-14, 15:11   #492
BERBIE
Zakorzenienie

maksi z wagą nie za dobrze, nic nie leci, wręcz kg wrócił niewiem dlaczego czekamy na twoje zdjęcie

sheh jestem na najnowszym sezonie, wczoraj zaczęli sie całować w taxi . co do krowiego mleka ja piłam całe dzieciństwo póki mieliśmy krowę, gdy krowa została sprzedana ja zrobiłam protest i przestałam pić powodzenia w szukaniu pracy

Filusiek trzymam kciuki, musi być dobrze

inutil to teściowie tak ci dogadzają?

---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ----------

nawiązując do tematu wiosny... nosicie już pantofle?
Stary 2012-03-14, 15:51   #493
maksikola
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez shehzadi Pokaż wiadomość
ja z południowego wschodu i było tak samo. Z cycka, prosto do garnuszka i do buzi z pianką fuuu
maksikola jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-14, 16:36   #494
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
ja z południowego wschodu i było tak samo. Z cycka, prosto do garnuszka i do buzi z pianką fuuu
Ufffffff grupa wsparcia
Cytat:
Napisane przez Lucy1111 Pokaż wiadomość
aa! Emisiątko kończy dziś miesiąc
bosko!! !!

Cytat:
-nawiązując do tematu wiosny... nosicie już pantofle?
ja jeszcze nie mam

Sheh
- w jakiej branży?!

---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ----------

Oszalałam... jak pyszny ten makaron ze szpinakiem!!!! Oczywiście nie pomyślałam w sklepie i się okazało, że nie mam spaghetti tylko ciemne świderki, że nie mam serka topionego (dałam końcówkę do smarowania z Ostrawi + Lazur).... yamiii zasada mojej matki suma składników jadalnych

Stary 2012-03-14, 16:36   #495
BERBIE
Zakorzenienie

panika a ja już mam od chyba miesiąca i strasznie mnie kuszą rano dalej jest jak dla mnie zimo, ale z drugiej strony ja przechodzę tylko z domu do samochodu z samochodu do biura

zapomniałam kom w pracy, nikt się do mnie nie dodzwoni i ja do nikogo. Wolność

moje kotki sobie wyścigi po domu robią, chyba tak rekompensują sobie niemożliwość marcowania.
Stary 2012-03-14, 16:43   #496
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
przechodzę tylko z domu do samochodu z samochodu do biura
hehehe to ja bym na 100% już chodziła. Cieplejsze buty, na wszelki wypadek, trzymałabym w aucie

Stary 2012-03-14, 17:05   #497
BERBIE
Zakorzenienie

Robię makaron ze szpinakiem (narobiłyście mi smaka). dla tż makaron z żeberkami.
Stary 2012-03-14, 17:13   #498
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

pisze jedna reka bo mamroczacy ssak mi druga zajmuje

Cytat:

hmmm maszyna brzmi łatwo
łatwo, szybko i pysznie do tego robilam w niej dzemy, ciasto na pizze, drozdzowke...
Cytat:
W niektórych szpitalach mam nie wpuszczają. Podobno matki za bardzo przeżywają cierpienie swoich córek. Żona mojego kuzyna chciała, żeby mama z nią była i jej nie pozwolili.
Inutil u mnie ok, dzięki, że pytasz. Zabieram się za szukanie pracy w UK. Zazdroszczę Wam hiszpańskich wakacji.
no to kciuki za prace

u nas polozna mowila ze nie ma nic gorszego niz matka przy porodzie corki...

Cytat:

Oszalałam... jak pyszny ten makaron ze szpinakiem!!!! Oczywiście nie pomyślałam w sklepie i się okazało, że nie mam spaghetti tylko ciemne świderki, że nie mam serka topionego (dałam końcówkę do smarowania z Ostrawi + Lazur).... yamiii zasada mojej matki suma składników jadalnych
haha ja zawsze daje swiderki, rurki albo muszelki, ewentualnie grube gniazda.

---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ----------

ja nosze adidasy u juz nie moge sie doczekac ciepelka. ale dzis wiosenna kurtke mialam.
Stary 2012-03-14, 17:18   #499
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Buziaki dla ciotek
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC01340.jpg (28,0 KB, 27 załadowań)
Stary 2012-03-14, 17:28   #500
BERBIE
Zakorzenienie

Cytat:
Buziaki dla ciotek
ale śmieszek buziaki
Stary 2012-03-14, 17:36   #501
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Robię makaron ze szpinakiem (narobiłyście mi smaka).

Cytat:
haha ja zawsze daje swiderki, rurki albo muszelki, ewentualnie grube gniazda.
to mi sie udało

Cytat:
Buziaki dla ciotek
jaki już duży!!!! i jaki cudny!

Stary 2012-03-14, 17:41   #502
BERBIE
Zakorzenienie

ewel jak ostatni egzamin?

anusia
jak tam dzisiaj w pracy?
Stary 2012-03-14, 17:56   #503
anusia1808
Rozeznanie

Cytat:
ewel jak ostatni egzamin?

anusia
jak tam dzisiaj w pracy?
O dziękuje dzisiaj już w porządku, ludzie jakos tak zamilkli ( to bardzo dobrze) jeszcze mam takie lekkie zawieszenie momentami ale daje radę.
Jednak dobrze zrobił mi powrót do pracy chociaż bardzo się tego bałam, w parcy mam cały czas kontakt z klientami więc mam niewiele czasu na rozmyślanie.

Co wy dziewczyny mówicie na temat wiosny kiedy ta cholera już przyjdzie bo u mnie ziąb jak nie wiem co. A o butach wiosennych mogę zapomnieć

Inutil ale z twojego malucha przystojniak

"Każda łza uczy nas jakiejś prawdy..."
Ugo Foscolo
anusia1808 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-14, 18:04   #504
bacharybnik
Zadomowienie

Cytat:
Buziaki dla ciotek
Jaki słodki, buziaczki

07.11.2010[*] Mój Aniołek
10.02.2011[*] Mój Aniołek
10.10.2016[*] Mój Aniołek
bacharybnik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-14, 18:27   #505
katka_19
Wtajemniczenie

Initul oczywiście, dawaj tą Hiszpanię
Wieczorem jak wrócę od gina to się tym zajmę

katka_19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-14, 18:47   #506
BERBIE
Zakorzenienie

najadłam się makaronu ze szpinakiem słodkiego mi się chce
Stary 2012-03-14, 19:12   #507
anusia1808
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
witajcie prosze o trzymanie kciuków bo dziś na 17 mam wizyte u gina.. oby wszystko było dobrze, troche się martwię bo mam wysokie ciśnienie, a nie chce żeby lekarz kazał mi iść do szpitala, mam nadzieję, że na samych lekach się skończy
I jak wizyta u lekarza? Przepisał Ci coś na ciśnienie?

"Każda łza uczy nas jakiejś prawdy..."
Ugo Foscolo
anusia1808 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-14, 19:33   #508
Maga83
Zakorzenienie

hej
dzisiaj też dopiero co z kawką usiadłam
Inutil Julian jest takie słodki
Berbie włączyłam właśnie ten serial co oglądasz, dawno go nie widziałam, a kiedyś też namiętnie oglądałam

Maga83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-14, 20:05   #509
BERBIE
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maga83 Pokaż wiadomość
Berbie włączyłam właśnie ten serial co oglądasz, dawno go nie widziałam, a kiedyś też namiętnie oglądałam
właśnie obejrzałam i na koniec smutno mi się zrobiło
Stary 2012-03-14, 20:11   #510
Nita6
Zakorzenienie

Hejo

To ja się pytam gdzie ta WIOSNA >????
Jakie buty letnie jak ja w czapce na spacery śmigam ... i w ciepłych butach ale dreptam tak 5 godziny więc ziąbi mi

Dziewczyny śpią , mam czas dla Was i dla Siebie

Berbie - co z tymi kg , u mnie też ciężko , zaniedbałam ćwiczenia

sheh - w jakim fachu szukasz pracy , trzymam kciuki

Inutil - przystojniak jak marzenie ............ mniam

A gdzie Deillah ??

Kasiahexe , Cookie ????

---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ----------

Fliolusek - jak po wizycie ?
Nita6 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości