Planujemy śluby, dzieci; przy gadulstwie czas nam leci. Young PM cz. 5 - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-14, 14:24   #2881
siacha_ck
Zakorzenienie

Dot.: Planujemy śluby, dzieci; przy gadulstwie czas nam leci. Young PM cz. 5

Pierwsze co to spóźnione życzenia dla Filipka:
Wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka, buziaki
p.s. Przystojniaczek Wam rośnie

Długo mnie nie było, ale to przez Tż-ta, bo ciągle siedział na grze, a jak miał drugie zmiany to chodziłam do babci z Wiktorią i tam siedziałyśmy.

Dzisiaj byliśmy z Wiki naszczepieniu. Biedactwo tak się upłakało, że aż się zanosiła
Teraz sobie smacznie śpi.
Nie długo jedziemy do mojej babci, bo ma dziś imieniny i urodziny, a ja później idę na wizytę do gina.

WIKTORIA

SZYMON
siacha_ck jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-14, 14:30   #2882
dalenka8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez morsmordre Pokaż wiadomość
Karo, jasne, że się podzielę, mam jeszcze słój na dzisiaj

Ani, chyba dawno nikt Ci lania nie sprawił!

Dziś mój pierwszy dzień na nowym wolontariacie, trzymajcie kciuki!

Miłego dzionka
Czekamy na relację z wolontariatu .

Cytat:
Napisane przez Ani_qa Pokaż wiadomość
Na szczęście mam Tż-ta więc będzie mnie trzymał

Dziękuję Ale chcę tylko zrzucić kg, które mi ostatnio przybyły i wrócić do wagi którą długo utrzymywałam Wtedy się lepiej czuję

Masz rację

Trzymam

Dzień dobry
Widziałam Twój chudnący suwczek :P. Nie masz nadwagi . Ale ja Cię w sumie rozumiem, bo też się źle czuję, jak mi przybywa w tyłku i udach (bo tam mi zwykle przybywa) i mimo, że nie jestem gruba, to mi się wydaje, że wyglądam strasznie .

Cytat:
Napisane przez hania207 Pokaż wiadomość

wczoraj mielismy 4,5 roku razem

teraz sobie odpoczywamy, Tz idzie na popoludniu do pracy, a ja mam dzisiaj i jutro wolne wiec bede z wami
Grejt . Ładny awatarek, taki... mamusiowy .

Cytat:
Napisane przez Karo89 Pokaż wiadomość

Powodzenia

a można wiedzieć ile ważysz i ile masz wzrostu? jak nie chcesz to oczywiście nie odpowiadaj

to gratki
w sumie muszę powiedzieć, że nam 4,5 roku razem minęło 4 lutego

Dzień dobry

ja miałam dzisiaj iść na sesję zdjęciową, ale jakoś nie mam siły. może w piątek się wybiorę, bo podobno ma być ładna pogoda.
teraz gotuję obiad, a potem idę na miasto, muszę popatrzeć za szlafrokiem jeszcze i firanki kupić, bo chce ściągnąć i wyprać te co mam, bo już są tragicznie brudne, zresztą moje okna też błagają o umycie ale ich już raczej nie ruszę, bo by mnie chyba zatłukli w domu za to

wgl mam jakieś dziwne przeczucia, że się zbliża godzina zero
Za chwilę nie zdążysz zrobić tej sesji :P. Matko, 12 dni tylko?! Nieźle !
dalenka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-14, 14:33   #2883
dalenka8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez siacha_ck Pokaż wiadomość

Pierwsze co to spóźnione życzenia dla Filipka:
Wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka, buziaki
p.s. Przystojniaczek Wam rośnie

Długo mnie nie było, ale to przez Tż-ta, bo ciągle siedział na grze, a jak miał drugie zmiany to chodziłam do babci z Wiktorią i tam siedziałyśmy.

Dzisiaj byliśmy z Wiki naszczepieniu. Biedactwo tak się upłakało, że aż się zanosiła
Nie długo jedziemy do mojej babci, bo ma dziś imieniny i urodziny, a ja później idę na wizytę do gina.
Hej, fajnie, że zajrzałaś . Myślałam, że to córa Ci nie daje wejść na wizaż, a to mąż . Biedny maluszek! A tak, to zdrowo się chowa? Jak się obie czujecie?
Stary 2012-03-14, 14:39   #2884
siacha_ck
Zakorzenienie

Wiki na szczęście zdrowa. Z tymi kolkami to był fałszywy alarm. Coraz bardziej robi się kontaktowa i trzeba jej poświęcać więcej uwagi.

WIKTORIA

SZYMON
siacha_ck jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-14, 14:50   #2885
dalenka8
Zakorzenienie

Cytat:
Wiki na szczęście zdrowa. Z tymi kolkami to był fałszywy alarm. Coraz bardziej robi się kontaktowa i trzeba jej poświęcać więcej uwagi.
No w końcu już duża dziewczyna jest .
Stary 2012-03-14, 16:14   #2886
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:

A awatarek słodki

Cytat:
a można wiedzieć ile ważysz i ile masz wzrostu? jak nie chcesz to oczywiście nie odpowiadaj

Dzień dobry

ja miałam dzisiaj iść na sesję zdjęciową, ale jakoś nie mam siły. może w piątek się wybiorę, bo podobno ma być ładna pogoda.
teraz gotuję obiad, a potem idę na miasto, muszę popatrzeć za szlafrokiem jeszcze i firanki kupić, bo chce ściągnąć i wyprać te co mam, bo już są tragicznie brudne, zresztą moje okna też błagają o umycie ale ich już raczej nie ruszę, bo by mnie chyba zatłukli w domu za to

Wzrostu mam 177 cm, a obecnie ważę 59 kg chcę 'zejść' do 55 kg tak jak ważyłam poprzednio, bo niestety 55 to jest granica które nie mogę przekroczyć zwykłym ograniczeniem jedzenie, chyba musiałabym się zacząć głodzić, żeby coś drgnęło tylko przez jakiś czas podczas ostatniego roku ważyłam 54 kg, ale szybko wróciło do 55

gratuluję stażu związku

Noo na tą sesją koniecznie się wybierz! Będziesz miała wyjątkową pamiątkę

A co do 'godziny zero' skoro czujesz to widocznie coś jest na rzeczy

Cytat:

Cieszę się, że z Wiki wszystko w porządku Fajnie, że do nas zaglądnęłaś

Cytat:
Napisane przez dalenka8 Pokaż wiadomość
Widziałam Twój chudnący suwczek :P. Nie masz nadwagi . Ale ja Cię w sumie rozumiem, bo też się źle czuję, jak mi przybywa w tyłku i udach (bo tam mi zwykle przybywa) i mimo, że nie jestem gruba, to mi się wydaje, że wyglądam strasznie .
Noo, nie mam nadwagi, ale źle się już czuję z tą wagą tak jak pisałam, tym bardziej, że u mnie też zawsze cierpią na tym uda i tyłek Trochę się zaniedbałam, ale teraz ograniczam ilości spożywanego jedzenia

Kupiłam w końcu wczoraj tą kurtkę A teraz chorują na tą tunikę: http://www.reserved.com/pl/collectio.../dresses/T4783 , ale oczywiście na sklepie jej jeszcze nie ma, ale pisze, że jest duża dostępność

Edytowane przez Ani_qa
Czas edycji: 2012-03-14 o 17:11
Ani_qa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-14, 17:28   #2887
dalenka8
Zakorzenienie

Cytat:

A awatarek słodki

Wzrostu mam 177 cm, a obecnie ważę 59 kg chcę 'zejść' do 55 kg tak jak ważyłam poprzednio, bo niestety 55 to jest granica które nie mogę przekroczyć zwykłym ograniczeniem jedzenie, chyba musiałabym się zacząć głodzić, żeby coś drgnęło tylko przez jakiś czas podczas ostatniego roku ważyłam 54 kg, ale szybko wróciło do 55

gratuluję stażu związku

Noo na tą sesją koniecznie się wybierz! Będziesz miała wyjątkową pamiątkę

A co do 'godziny zero' skoro czujesz to widocznie coś jest na rzeczy

Cieszę się, że z Wiki wszystko w porządku Fajnie, że do nas zaglądnęłaś

Noo, nie mam nadwagi, ale źle się już czuję z tą wagą tak jak pisałam, tym bardziej, że u mnie też zawsze cierpią na tym uda i tyłek Trochę się zaniedbałam, ale teraz ograniczam ilości spożywanego jedzenia

Kupiłam w końcu wczoraj tą kurtkę A teraz chorują na tą tunikę: http://www.reserved.com/pl/collectio.../dresses/T4783 , ale oczywiście na sklepie jej jeszcze nie ma, ale pisze, że jest duża dostępność
Jezu, Ty jesteś taka wysoka ? Ja myślałam, że masz 165-170 i dlatego Ci ta waga przeszkadza (choć i tak to by była norma). To Ci powiem, żeś "przegła" z tym 55 kg .
Stary 2012-03-14, 18:29   #2888
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:

teraz sobie odpoczywamy, Tz idzie na popoludniu do pracy, a ja mam dzisiaj i jutro wolne wiec bede z wami

gratula cje

a my mamy dziś 4 msc do ślubu

TŻtowi się popsuło auto tzn zasadniczo nam....i nei to że i tak miał iść do naprawy to teraz jeszcze rozrusznik padł no i co i znowu kasa idzie na samochód

Karoo niedługo się nie wyrobisz z tą sesją
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-14, 18:39   #2889
Karo89
Zakorzenienie

Cytat:
to ja tez gratuluje

ja tez dzisiaj przegladam internet w poszukiwaniu firanek, bo na jedne i te same juz nie moge patrzec, mam dosc prania i wieszania, cche cos nowego

kciuki przed godzina zero
Hania ja dzisiaj kupiłam frędzle, tzw makarony chciałam coś w miarę gładkiego, jednolitego, a na szycie firanek nie mam czasu, tzn. mama by mi je uszyła, ale nie chcę póki co jej przeciążać bo ma sporo na głowie, więc kupiłam frędzle, z którymi nie trzeba za dużo robić

Siacha

Mam nadzieję, że się wyrobię z tą sesją :P hehe

Kicia współczuję, zawsze w tedy kiedy najmniej nam tego potrzeba, wyskakują jakieś nieprzewidziane wydatki.

Aniqa szczerze, to powinnaś ważyć z 67 kg przy swojej wadze
Ale myślę, że ta waga co masz teraz to jest odpowiednia

kupiłam szlafrok, taki jak mniej więcej chciałam, no i cena odpowiednia wg mnie więc zadowolona jestem no i kupiłam te firanki

Karo89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-14, 19:25   #2890
Almariel
Zakorzenienie

Cytat:

Ja mierzę 174 cm i ważę obecnie 63 kg. To musiałaś byc chuda przy wadze 54 . Ja w liceum ważyłam 55-58 kg i byłam bardzo szczupła, potem mi się przytyło ale nie narzekam.

---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ----------

Właśnie wróciliśmy od teściowej, nasmażyła nam naleśników. Ale się obżarłam... Za to coś czuję, że czeka mnie noc z miską. Coś za coś.
Almariel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-14, 19:30   #2891
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Jezu, Ty jesteś taka wysoka ? Ja myślałam, że masz 165-170 i dlatego Ci ta waga przeszkadza (choć i tak to by była norma). To Ci powiem, żeś "przegła" z tym 55 kg .
No, ja wiem czy wysoka ale po mnie od razu widać jak ważę więcej niż 55 kg, chyba taka budowa ciała

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
a my mamy dziś 4 msc do ślubu

TŻtowi się popsuło auto tzn zasadniczo nam....i nei to że i tak miał iść do naprawy to teraz jeszcze rozrusznik padł no i co i znowu kasa idzie na samochód
gratuluję

wiem coś o tym, bo swego czasu też dużo inwestowaliśmy w samochód

Cytat:
Aniqa szczerze, to powinnaś ważyć z 67 kg przy swojej wadze
Ale myślę, że ta waga co masz teraz to jest odpowiednia

kupiłam szlafrok, taki jak mniej więcej chciałam, no i cena odpowiednia wg mnie więc zadowolona jestem no i kupiłam te firanki
No niby powinnam, ale ja osobiście nie wierzę w te 'odpowiednie' wagi, bo każdy ma inną budowę ciała i ja np. w 3 klasie liceum jak zobaczyłam, że ważę 63 kg to tak się wzięłam za siebie, że w 2 miesiące schudłam do 55 kg i od tamtej pory utrzymywałam wagę

Gratuluję udanych zakupów

Cytat:
Napisane przez Almariel Pokaż wiadomość
Ja mierzę 174 cm i ważę obecnie 63 kg. To musiałaś byc chuda przy wadze 54 . Ja w liceum ważyłam 55-58 kg i byłam bardzo szczupła, potem mi się przytyło ale nie narzekam.
Ale Ty bardzo dobrze wyglądasz
Stary 2012-03-14, 20:00   #2892
monnilp
Zadomowienie

GG do monnilp

Cytat:
Bardzo się cieszę, że wyniki są już lepsze

To świetna wiadomość

Zbędne Monni, zbędne
Ale muszę stopniowo odstawiać jedzenie, bo dziś przesadziłam i nie dużo brakowało a wymiotowałabym z głodu
ehe, zbędne...
Cytat:

Powodzenia

to gratki

Dzień dobry

no to pewnie masz dobre przeczucia stres jest?
Cytat:
to super, że Wiki zdrowa
Cytat:
No, ja wiem czy wysoka ale po mnie od razu widać jak ważę więcej niż 55 kg, chyba taka budowa ciała

gratuluję

wiem coś o tym, bo swego czasu też dużo inwestowaliśmy w samochód

No niby powinnam, ale ja osobiście nie wierzę w te 'odpowiednie' wagi, bo każdy ma inną budowę ciała i ja np. w 3 klasie liceum jak zobaczyłam, że ważę 63 kg to tak się wzięłam za siebie, że w 2 miesiące schudłam do 55 kg i od tamtej pory utrzymywałam wagę

Gratuluję udanych zakupów

Ale Ty bardzo dobrze wyglądasz
a jak to zrobiłaś? bo ja już nie mam pomysłów na siebie

monnilp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-14, 20:10   #2893
tusia_m
Zakorzenienie

hej

Skończyło się L4 i znów życie jak na wariackich papierach.... więc nawet nie mam czasu do Was zajrzeć.
Wczoraj wyjechałam z domu o 7 rano. od 8:00 do 16:00 miałach lekcje Pędem do domu.... zjadłam obiad i pojechałam na spotkanie z przyjaciółmi..... Wieczorem wróciłam i padłam do łóżka.
Dziś wyszłam ze szkoły o 17:00 bo byłam w komisji na konkursie recytatorskim. Posprawdzałam przed chwilą prace uczniów i normalnie już nie kontaktuję......
Nie wiem, kiedy będę pisać magisterkę

Dziś już tylko stawiam na relaks przed tv. Zaraz się wykąpię, wskoczę w piżamę i będę wypoczywać.

Poza tym martwię się, bo ciągle mam stan podgorączkowy 37'4 :/ biorę jeszcze antybiotyki, więc może nie do końca wyleczyłam się z anginy ....

Jutro po moich lekcjach jedziemy z TŻ do jubilera zorientować się w cenach obrączek (mamy swoje złoto) i we wzorach zamierzamy też rozejrzeć się za zaproszeniami, zawieszkami etc. więc trzymajcie kciuki za poszukiwania

Can you feel the love tonight?
It is where we are...
tusia_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-14, 20:19   #2894
hania207
Zakorzenienie

karo ja tez chcialam makarony, ale w koncu kupilam inne, makarony kupie następnym razem, a co !

zaraz mąż wraca, a ja miałam prace pisac i w koncu nic nie napisalam

hania207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-14, 20:50   #2895
Karo89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monnilp Pokaż wiadomość
no to pewnie masz dobre przeczucia stres jest?
najbardziej to się boję, że nie zdążę, że źle odbiorę sygnały porodowe, albo nie wiem co jeszcze.
bo tak jako tako to się nie boję przynajmniej jeszcze

Aniqa wiadomo, to taka teoria, ale ja osobiście przy wzroście 158cm, waga 48kg- dobrze się czułam. Niestety schudłam po szkole średniej nie wiadomo dlaczego i kiedy tak szczerze mówiąc i nie mogłam wrócić już do tej wagi, mimo że jem na prawdę duuużo. No ale widocznie taki mój urok natomiast, mam nadzieję, że po ciąży zostanie mi kilka kg z tym, że większość kilogramów poszła w brzuch, ale mam nadzieję, że to co poszło w inne części ciała po za brzuszkiem, to zostanie

a ja zjadłam frytki domowe nic innego w domu mi nie przypadło do gustu, więc zrobiliśmy sobie frytki

Stary 2012-03-14, 21:08   #2896
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
a jak to zrobiłaś? bo ja już nie mam pomysłów na siebie
Nie stosowałam żadnej diety itp. bo u mnie w domu by to nie przeszło Przestałam zaglądać do szafki ze słodyczami, nie jadłam fast foodów, ogólnie odmawiałam siebie jedzenia rzeczy, których jedzenie sprawiało mi przyjemność jadłam tylko podstawowe posiłki w domu, ale też w mniejszych ilościach, poza tym to był okres kiedy paliłam papierosy ( wiem, beee )-nie wiem czy to w jakiś sposób się przyczyniło do spadku wagi, w czasie tych dwóch miesięcy byłam też nad morzem z koleżankami, gdzie jadłam tylko śniadania, a zamiast obiadów i kolacji jakieś przekąski żeby zabić głód Wiem, że to wszystko nie było zdrowe, bo do diety powinno się podchodzić stopniowo, ale jednak efekty były, bo ubrania zaczęły lecieć z tyłka, a koleżanki ze szkoły pytały co zrobiłam, że tak schudłam W każdym razie, miałam w sobie tyle siły, że wytrzymałam bez tych pyszności

Cytat:
Napisane przez tusia_m Pokaż wiadomość
Jutro po moich lekcjach jedziemy z TŻ do jubilera zorientować się w cenach obrączek (mamy swoje złoto) i we wzorach zamierzamy też rozejrzeć się za zaproszeniami, zawieszkami etc. więc trzymajcie kciuki za poszukiwania

Cytat:
Aniqa wiadomo, to taka teoria, ale ja osobiście przy wzroście 158cm, waga 48kg- dobrze się czułam. Niestety schudłam po szkole średniej nie wiadomo dlaczego i kiedy tak szczerze mówiąc i nie mogłam wrócić już do tej wagi, mimo że jem na prawdę duuużo. No ale widocznie taki mój urok natomiast, mam nadzieję, że po ciąży zostanie mi kilka kg z tym, że większość kilogramów poszła w brzuch, ale mam nadzieję, że to co poszło w inne części ciała po za brzuszkiem, to zostanie
Najważniejsze żeby dobrze się czuć w swoim ciele Może faktycznie taka Twoja natura, że jesteś taka szczuplutka Skoro chcesz, żeby zostało Ci trochę kilogramów po ciąży, to Ci tego życzę chociaż przy takim maleństwie jest tyle biegania, że nie wiem czy Ci się uda
Stary 2012-03-14, 21:33   #2897
agaaga89
Zakorzenienie

Przede wszystkim bardzo dziękujemy za życzenia buziaki dla kochanych wizażowych cioć byłyście kiedy łaziłam z brzuchem, kiedy rodziłam, przebrnęłyście ze mną przez pierwsze najtrudniejsze miesiące, cieszyłyście się razem ze mną pierwszym ząbkiem, kroczkiem, uśmiechem, "mamą", jak was nie uwielbiać ...

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
W sobote maz zaczal malowac pokoj malego ale kolor na scianie wyszedl calkiem inaczej niz na papierku Miala byc oliwkowa zielen wyszedl seledyn i tak daje po oczach ze masakra Taka trzeba przemalowac
Ło szkoda moja Mama kiedyś zrobiła się tak samo, kupiła niby oliwkę a tu wyszła oczoje*na zieleń, zbaraniała pewnie też mieliście kupną? Czasem lepiej dołożyć kasę i zrobić na zamówienie mieszankę, ale mądry polak po szkodzie

Cytat:
Z tej okazji powiem: KIEDY TO ZLECIAŁO?!
Cytat:
kiedy to zleciało powiedz mi!
Wiedziałam, że to napiszecie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Czy ja Wam juz mowilam ze u nas +25 C I tak ma byc caly dzien
Wyślij nam trochę słońca

Cytat:
wypatrzyłam sobie kilka fajnych ciuszków w stradivariusie ale czekam aż urodzę i pędzę na zakupy
Jeżeli mogę coś doradzić, to nie rób zakupów w pierwszych 2-3 miesiącach po porodzie, ciało dochodzi do siebie i ja się tak dałam nabrać właśnie nakupowałam ubrań na sylwetkę poporodową a teraz mam pół szafy za duże rozmiarowo..... Zresztą Ty jesteś taki patyczek że pewnie zaraz po Tobie nie będzie widać

Cytat:
A ja przez to, że weszłam od razu na wizaż, prawie spaliłam dom koleżance :P. Nie no, nastawiłam wodę na herbatę i se poszłam do kompa :P.
Roztrzepaniec
Cytat:

Zbędne Monni, zbędne
Ale muszę stopniowo odstawiać jedzenie, bo dziś przesadziłam i nie dużo brakowało a wymiotowałabym z głodu
Głodówka???? Ktoś Ci musi chyba sprać tyłek!!!

Cytat:
Dziś mój pierwszy dzień na nowym wolontariacie, trzymajcie kciuki!
Kciuki

Cytat:

To gratulacje!!!

Cytat:
Ja już zaczynam skakać na dźwięk smsa

Dobry wieczór Kochane mordki padam, wlazłam Was tylko chwilę nadrobić

agaaga89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-14, 22:01   #2898
dalenka8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tusia_m Pokaż wiadomość
hej

Skończyło się L4 i znów życie jak na wariackich papierach.... więc nawet nie mam czasu do Was zajrzeć.
Wczoraj wyjechałam z domu o 7 rano. od 8:00 do 16:00 miałach lekcje Pędem do domu.... zjadłam obiad i pojechałam na spotkanie z przyjaciółmi..... Wieczorem wróciłam i padłam do łóżka.
Dziś wyszłam ze szkoły o 17:00 bo byłam w komisji na konkursie recytatorskim. Posprawdzałam przed chwilą prace uczniów i normalnie już nie kontaktuję......
Nie wiem, kiedy będę pisać magisterkę

Dziś już tylko stawiam na relaks przed tv. Zaraz się wykąpię, wskoczę w piżamę i będę wypoczywać.

Poza tym martwię się, bo ciągle mam stan podgorączkowy 37'4 :/ biorę jeszcze antybiotyki, więc może nie do końca wyleczyłam się z anginy ....

Ehhh... Musisz w weekend wypocząć i się wygrzać! Wykuruj się porządnie!

A macie już jakiś pomysł na obrączki ?

Cytat:
najbardziej to się boję, że nie zdążę, że źle odbiorę sygnały porodowe, albo nie wiem co jeszcze.
bo tak jako tako to się nie boję przynajmniej jeszcze

a ja zjadłam frytki domowe nic innego w domu mi nie przypadło do gustu, więc zrobiliśmy sobie frytki
Na pewno nie przegapisz porodu . I wszystko będzie dobrze !

A co do wagi, to mój mąż zawsze mówi, że nieważne ile się waży, tylko jakie się ma ciało. Bo przecież można ważyć tyle samo przy takim samym wzroście, a jednak wyglądać zupełnie inaczej. Każdy ma inny szkielet, inną masę mięśniową, inną ilość tkanki tłuszczowej, itp .

Cytat:
Napisane przez agaaga89 Pokaż wiadomość
Przede wszystkim bardzo dziękujemy za życzenia buziaki dla kochanych wizażowych cioć byłyście kiedy łaziłam z brzuchem, kiedy rodziłam, przebrnęłyście ze mną przez pierwsze najtrudniejsze miesiące, cieszyłyście się razem ze mną pierwszym ząbkiem, kroczkiem, uśmiechem, "mamą", jak was nie uwielbiać ...

Wiedziałam, że to napiszecie
Jak mogłoby nas wtedy zabraknąć ?

Zawsze możesz na to liczyć !

Idę zaraz spać. Jutro rano na zajęcia, do dziekanatu, a potem do domu . Dobranoc, kochane !
Stary 2012-03-14, 22:13   #2899
agaaga89
Zakorzenienie

Ale tu cicho, tylko jak zwykle niezawodna Dalenka ja też uciekam pod prysznic, jeszcze śmierdzę McD i spać, dobranoc

Stary 2012-03-14, 23:06   #2900
(kicia)
Zakorzenienie

ja dopiero skończyłam ogarniać rzeczy na jutro na uczelnie
i idę spać

branoc kochane

jak popatrzyłam na mój podpis 3 msc... 30 dni.... to już tak mi się stres zaczyna udzelać
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 06:32   #2901
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Głodówka???? Ktoś Ci musi chyba sprać tyłek!!!
Nie głodówka, odwyk

Cytat:
A co do wagi, to mój mąż zawsze mówi, że nieważne ile się waży, tylko jakie się ma ciało. Bo przecież można ważyć tyle samo przy takim samym wzroście, a jednak wyglądać zupełnie inaczej. Każdy ma inny szkielet, inną masę mięśniową, inną ilość tkanki tłuszczowej, itp
zgadzam się

Cytat:
jak popatrzyłam na mój podpis 3 msc... 30 dni.... to już tak mi się stres zaczyna udzelać
Już niedługo będziecie załatwiać resztę spraw w kościele

Dzień dobry
Stary 2012-03-15, 08:47   #2902
dalenka8
Zakorzenienie

Aga, tak tak, niezawodna Dalenka, co to nawet z komputera kumpeli pisze :P.

Kicia, łuhuuu, to już za chwilę będziesz żoną !

Idę na uczelnię, a potem wsiadam do pociągu, więc pewnie odezwę się wieczorkiem . Miłego dnia !
Stary 2012-03-15, 09:55   #2903
agaaga89
Zakorzenienie

Cytat:
Zaraz będzie za tydzień, 2 dni, już jutro

Cytat:
Nie głodówka, odwyk
Nazwij to jak chcesz, pranie dupska się należy z czego Ty chcesz chudnąć??

Idę do pracy, dziś znów do 20 buziaki

Stary 2012-03-15, 12:25   #2904
Karo89
Zakorzenienie

Cytat:

Ja już zaczynam skakać na dźwięk smsa
hihihi

Cytat:

A co do wagi, to mój mąż zawsze mówi, że nieważne ile się waży, tylko jakie się ma ciało. Bo przecież można ważyć tyle samo przy takim samym wzroście, a jednak wyglądać zupełnie inaczej. Każdy ma inny szkielet, inną masę mięśniową, inną ilość tkanki tłuszczowej, itp .
dokładnie

dzień dobry
u mnie piękno słoneczko dzisiaj wietrzę mieszkanie, ale śmierdzi mi z pola, bo oczywiście ludzie palą w piecach nie wiadomo czym i daje tak na polu, że masakra :/

Stary 2012-03-15, 12:44   #2905
Almariel
Zakorzenienie

Dzień dobry

U mnie też piękna pogoda. Wreszcie czuć wiosnę.
Stary 2012-03-15, 12:48   #2906
Karo89
Zakorzenienie

dokładnie, czuć wiosnę

Stary 2012-03-15, 13:57   #2907
morsmordre
sajkolidżist

Napisałam długaśnego posta cytując Was i mi się skasował

Najważniejsze:

Karo, za godzinę zero

Jeszcze coś miałam pisać, ale nie pamiętam. No i jeszcze a propos firanek - ja nie lubię firan, nie wiem dlaczego

Dziękuję Wam za wszystkie kciuki, na wolontariacie jest super! Dziewczyny bardzo miłe, rodzinna atmosfera, dzieciaczki ciągle chcą się przytulać

Właśnie posprzątałam mieszkanie i czekam na TŻ, jedziemy dziś do mnie, bo mam jutro wolne Pewnie tam jeszcze śnieg zastanę

2017: 34
2018: 4
morsmordre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 14:13   #2908
Almariel
Zakorzenienie

Cytat:

Najważniejsze:

Karo, za godzinę zero

Jeszcze coś miałam pisać, ale nie pamiętam. No i jeszcze a propos firanek - ja nie lubię firan, nie wiem dlaczego

Dziękuję Wam za wszystkie kciuki, na wolontariacie jest super! Dziewczyny bardzo miłe, rodzinna atmosfera, dzieciaczki ciągle chcą się przytulać

Właśnie posprzątałam mieszkanie i czekam na TŻ, jedziemy dziś do mnie, bo mam jutro wolne Pewnie tam jeszcze śnieg zastanę
Fajnie, że Ci się podoba na wolontariacie.
Ja lubię firanki, pod warunkiem że są jakieś ładne i gustowne a nie jakieś badziewie.
Stary 2012-03-15, 15:27   #2909
Karo89
Zakorzenienie

Cytat:

Najważniejsze:

Karo, za godzinę zero

Ale fajnie, że jedziesz do domu no i super, że na wolontariacie jest fajnie

dzięki za kciuki
Cytat:
Napisane przez Almariel Pokaż wiadomość
Fajnie, że Ci się podoba na wolontariacie.
Ja lubię firanki, pod warunkiem że są jakieś ładne i gustowne a nie jakieś badziewie.

to tak jak ja

Stary 2012-03-15, 17:16   #2910
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:

Ło szkoda moja Mama kiedyś zrobiła się tak samo, kupiła niby oliwkę a tu wyszła oczoje*na zieleń, zbaraniała pewnie też mieliście kupną? Czasem lepiej dołożyć kasę i zrobić na zamówienie mieszankę, ale mądry polak po szkodzie
Dokladnie tak jak mowisz madry polak po szkodzie. Wczoraj wybralam dwa inne odcienie zieleni kupilam tym razem probki Maz wymalowal kawalek sciany i bedziemy wybierac

Witajcie

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości